Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
Grilă Listă
Filtru
 • Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Music GB - 0.7L, Alc: 40% Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Music GB - 0.7L, Alc: 40%
  -10%

  Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Music GB - 0.7L, Alc: 40%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.

   

  Varianta Music Gift conține sticla de Jack Daniel’s Old No. 7, de 0.7L, într-o cutie din carton originală, cu grafică ce prezintă un vinil cu braț de pick-up.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă.

   

  MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.

   

  GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.

   

  FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.

   

  Preț normal: 112,22 RON

  Special Price 101,00 RON

  (-11,22 RON)
 • Jack Daniel's Gentleman Jack - Tennessee Whiskey Limited Edition GB - 1L, Alc: 43% Jack Daniel's Gentleman Jack - Tennessee Whiskey Limited Edition GB - 1L, Alc: 43%
  -10%

  Jack Daniel's Gentleman Jack - Tennessee Whiskey Limited Edition GB - 1L, Alc: 43%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a numit băutura Tennessee Whiskey, un sortiment ce se detașa subtil de categoria bauturilor de tip bourbon. Această diferență făcută de Jack se baza pe faptul că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și pentru Gentleman Jack distilatul este trecut de două ori printr-un filtru din cărbune de arțar. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma gentilă a unui whiskey cu tradiție.

   

  Gentleman Jack este alegerea potrivită și confortabilă pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima dată un whiskey american. Este recomandat sec sau într-un cocktail elegant numit Manhattan, creat și inspirat de gentilomul rafinat, care alege totdeauna o băutură pe măsura caracterului său. 

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: În paharul cu Gentleman Jack simțim un buchet format din note de vanilie, zahăr brun, fructe și arțar.

   

  GUST: Pentru început se simte aroma potentă a malțului dublu filtrat, urmat de notele de mijloc, extrase dintr-un mix de vanilie dulce și fructe, în special mere verzi.

   

  FINISH: Notele finale sunt scurte și ne reamintesc profilul aromatic al acestui whiskey: mix de malț rafinat, fructe, arțar și puțină miere polifloră. 

   

  Preț normal: 226,10 RON

  Special Price 203,49 RON

  (-22,61 RON)
 • Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Legacy Edition 2 GB - 0.7L, Alc: 43% Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Legacy Edition 2 GB - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Jack Daniel's - Tennessee Whiskey Legacy Edition 2 GB - 0.7L, Alc: 43%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului al XIX -lea, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma unică Old No. 7.

   

  Sticla de Jack Daniel’s Old No. 7 a avut încă de la început o etichetă de culoare predominant neagră. Unii spun că negrul a fost ales pentru că este sobru și îl comemorează pe Jack Daniel, alții cred că nu există nici un motiv pentru alegerea făcută.

   

  Ceea ce știm cu siguranță este că eticheta neagră este una dintre primele variante folosite pentru sticla de Jack Daniel’s Old No. 7. Legacy Edition 2 continuă tradiția și lansează un Old No. 7 ce poartă mândru una dintre primele etichete negre, devenite simbol al continuității dovedite de brand și oda dedicată alegerilor făcute de Jack în urmă cu peste 150 de ani.

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Legacy Edition 2 este un whiskey cu profil aromatic ceva mai sofisticat, dar la fel de direct și ușor de apreciat de fanii brand-ului american. Experiența începe cu parfumul de caramel și unt, vanilie și mere proaspete.

   

  GUST: Papilele gustative sunt surprinse de o licoare construită minuțios din mai multe arome, decât cele oferite de Old No. 7 cu eticheta modernă. Pentru această ediție maestrul din Lynchburg a creat un Old No. 7 cu arome de portocală, dulceață din cereale și stejar rumenit, cu tonuri de condimente și caramel.  

   

  FINISH: Fin și rafinat cu un ton de milkshake delicios, preparat cu banană coaptă.

   

  Preț normal: 121,98 RON

  Special Price 115,80 RON

  (-6,18 RON)
 • Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 1L GB + 1 pahar, Alc: 40% Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 1L GB + 1 pahar, Alc: 40%
  -10%

  Jack Daniel's - Tennessee Whiskey - 1L GB + 1 pahar, Alc: 40%

  Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

   

  Originalitatea și atenția la detalii sunt trăsături de caracter ale fondatorului și ale produsului său, respectate de un secol și jumătate, fără compromis, pentru a oferi mereu același whiskey de calitate superioară. Sunt onorate și generațiile care au lucrat în distileria lui Jack Daniel, prin îmbutelierea whiskey-ului în sticla cu formă pătrată, ce arată corectitudinea permanentă a unui brand cu renume.

   

  Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma clasicului Old No. 7.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă.

   

  MIROS: Pe măsură ce ne apropiem de paharul cu Jack Daniel’s Old No 7 simțim aroma de vanilie dulce și caramel, cu o notă finală de stejar.

   

  GUST: La degustare este evident un echilibru între dulce și lemnos, perceput ușor acru, exact așa cum l-a creat Jack acum 150 de ani.

   

  FINISH: Finish-ul este un carusel ce aduce înapoi dulceața zahărului brun și notele lemnoase, imprimate de butoaiele folosite la maturare.

   

  Pachetul conține o cutie din carton cu însemnele Jack Daniel’s în care se află sticla de whiskey Jack Daniel’s Old No 7, de 1L, + 1 pahar de sticlă de tip Tumbler, cu însemnele brand-ului Jack Daniel’s.

   

  Preț normal: 143,51 RON

  Special Price 129,16 RON

  (-14,35 RON)
 • Woodford Reserve - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43.2% Woodford Reserve - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43.2%
  -13%

  Woodford Reserve - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43.2%

  Bourbon-ul Woodford a fost produs pentru prima dată la distileria Woodford din statul Kentucky, în anul 1812. Clădirea distileriei este un monument istoric, o parte din începutul coloniilor americane în statul Kentucky și o parte din istoria bourbon-ului.

   

  Gustul perfect echilibrat al expresiei clasice Woodford Reserve aduce peste 200 de note distincte, ce pot fi identificate. De la arome de cereale și lemn, la plante aromatice, condimente, fructe și flori, toate sunt cuprinse în acest bourbon autentic american.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Bogat în arome de fructe uscate, note de mentă și portocale peste care a fost presărat un praf de cacao. Se simt și note de vaniliie și tutun iute.

   

  GUST: Rotund, consistent și fin, cu arome de citrice, scoțișoară și cacao. Sunt prezente și note diverse de caramel și condimente.

   

  FINISH: Mătăsos, aproape cremos, cu un gust final lung și cald.

   

  Preț normal: 161,25 RON

  Special Price 139,58 RON

  (-21,67 RON)
 • Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43% Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Black Label este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și maturarea în butoaie noi din stejar.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Un amestec plăcut de arome dulci din creamă de ou, măr zaharisit și stejar proaspăt.

   

  GUST: Stejarul este aroma care dirijează notele de vanilie și caramel onctuos.

   

  FINISH: Din nou aromă de stejar uscat, apoi ars, urmată de o tușă de vanilie și un praf de piper, care lasă impresia unui finish mediu.  

   

  Preț normal: 106,20 RON

  Special Price 100,89 RON

  (-5,31 RON)
 • Wild Turkey - American Bourbon Whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5% Wild Turkey - American Bourbon Whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5%
  -15%

  Wild Turkey - American Bourbon Whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

  Wild Turkey 81 este cel mai “ușor” whiskey al distileriei americane. Este îmbuteliat la 40.5% alcool (81 proof), și a fost creat de Maestrul Eddie Russell, fiul lui Jimmy Russel, veteranul distileriei. 81 proof se obține dintr-un amestec de cereale, unde secara ocupă ce-a mai pare parte, apoi distilatul este maturat în butoaie arse pentru a oferi aceleași arome intense prezente în fratele mai mare, cu 50.5% vol. (101 proof).

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Stejar condimentat, caramele și pâine de secară cu un trio neașteptat de condimente (chimen, anason, coriandru) și boabe de cafea.

   

  GUST: Bogat, cu textură groasă, din nou caramel, miere de manuka, note de rubarbă, cremă dulce și boabe de cafea.

   

  FINISH: Multe feluri de bomboane cu caramel, note de miere din Pădurea Neagră și chifle dulci cu scorțișoară. Aromă de lemn ars și condimente uscate.

   

  Preț normal: 106,51 RON

  Special Price 90,42 RON

  (-16,09 RON)
 • Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40% Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%
  -7%

  Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%

  În 1888 Paul Jones Jr. a înregistrat numele Four Roses în Kentucky și a oferit un istoric pentru producția și vanzarea băuturii sale încă de la 1860. În 1922 compania Paul Jones a cumpărat distileria Frankfort.

   

  În deceniile următoare cunoscuta companie Seagram a cumpărat distileria și produs bourbon Four Roses doar pentru piețele din Europa și Asia, unde este și în prezent unul dintre cei mai mari exportatori.  În 2002 Distileria și brand-ul a devenit parte din compania japoneză Kirin și bourbon-ul Four Roses a revenit pe piața din S.U.A.

   

  De mai bine de 100 de ani Four Roses Bourbon este produs la distileria din Kentucky, orașul Lawrenceburg, prin metoda tradiționala, din cele mai bune cereale și cea mai pură apă. După distilare, varianta clasică Kentucky Straight Bourbon Whiskey este maturat 5 ani în butoaie noi, din stejar ars, pentru a se obține aromele unice.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome de fructe, esențe de flori, condimente fine și miere.

   

  GUST: Crocant, fin și moale. Savoarea îi este oferită de aroma fructelor proaspete din care se remarcă notele de pară și măr.

   

  FINISH: Lung, moale și plăcut.

   

  Preț normal: 79,22 RON

  Special Price 73,45 RON

  (-5,77 RON)
 • Bulleit - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45% Bulleit - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45%
  -43%

  Bulleit - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45%

  Bulleit este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bourbon, produs în statul american Kentucky, de compania japoneză Kirin. Primul lot de whiskey Bulleit a fost produs de Augustus Bulleit în jurul anului 1830 și a continuat până în 1860.

   

  Urmașii lui Augustus au reluat producția de whiskey în anii 1980. În anii 1990 noul Bulleit a devenit popular pe piețele din Europa și Australia. Din 2017 whiskey-ul este produs în Shelby, Kentucky, într-o distilerie nouă cu tehnologie de ultimă generație.

   

  American Bourbon Whiskey este produs dintr-un amestec de fermentare cu 68% porumb, 28% secară și 4% malț de orz cu volum de alcool de 45%.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Bogat și condimentat, cu note calde de scorțișoară, nucșoară, cuișoare, cremă de zahăr ars Demerara. Note de caise uscate, struguri și migdale oferă o impresie de maturare scurtă.

   

  GUST: Condimentele din secară trezesc brusc papilele. Profilul devine mai indulgent odată cu notele de fructe uscate și condimente dulci. Rămân notele de stejar amar, ars, dar destul de moale pentru a lăsa o impresie bună.

   

  FINISH: Amestec echilibrat de condimente și secară caldă.

   

  Preț normal: 191,59 RON

  Special Price 109,63 RON

  (-81,96 RON)
 • Jim Beam - White Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40% Jim Beam - White Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%
  -7%

  Jim Beam - White Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Kentucky Straight Bourbon Whiskey, cu etichetă albă, este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și 4 ani de maturare în butoaie noi din stejar, arse la foc controlat.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Dulce, cu note gentile de vanilie, fân proaspăt cosit, un ton de porumb proaspăt și puțină dulceață din cereale crescute pe câmpiile din Kentucky.

   

  GUST: Corp consistent cu note de stejar afumat, vanilie și cremă de ou, o maia dulce, amestecată cu ceva condimente (piper negru).

   

  FINISH: Din nou stejar afumat. Acum mai intens, aproape de aroma lemnului ars, acoperit de zahăr din cereale sau poate cremă de zahăr ars.  

   

  Preț normal: 66,21 RON

  Special Price 61,44 RON

  (-4,77 RON)
 • Wild Turkey - 101 American Bourbon Whiskey- 0.7L, Alc: 50.5% Wild Turkey - 101 American Bourbon Whiskey- 0.7L, Alc: 50.5%
  -17%

  Wild Turkey - 101 American Bourbon Whiskey- 0.7L, Alc: 50.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Note îmbietoare de caramel, lemn de stejar şi vanilie, cu accente citrice.

   

  GUST: Arome bogate de miere, caramele moi şi vanilie, condimentate cu un strop de piper.

   

  FINISH: Delicat, dulceag.

   

  Preț normal: 122,49 RON

  Special Price 101,29 RON

  (-21,20 RON)
 • Hudson - American Bourbon Whiskey Baby Bottle - 0.35L, Alc: 46% Hudson - American Bourbon Whiskey Baby Bottle - 0.35L, Alc: 46%

  Hudson - American Bourbon Whiskey Baby Bottle - 0.35L, Alc: 46%

  Prin whiskey-urile Hudson, distileria Tuthilltown pune din nou New York-ul pe harta orașelor producătoare de bourbon clasic. Distileria Tuthilltown se află în zona limitrofă, la poalele munților Shawangunk, în centru Văii Hudson și are o istorie de peste 230 de ani. La început a fost o moară de cereale și o dovadă de ingeniozitate a vechilor industriași din New York.

   

  Acum este distileria în care a fost creat Hudson Baby Burbon, unul dintre primele whiskey-uri produse în New York după perioada prohibiției de Ralph Erenzo și Brian Lee. Cei doi își folosesc spiritul curajos de pionieri pentru fiecare parte din procesul de producție în misiunea de a crea un bourbon de calitate cu personalitate de newyorkez.

   

  Hudson Baby Bourbon este distilat în Tuthilltown apoi maturat în butoaie de 10 litri din lemn de stejar american. Maturarea în butoaie mici se apropie de stilul producătorilor din timpul Prohibiției, la care se adaugă puțină ingeniozitate modernă prin maturarea sonică – în depozit au fost plasate difuzoare ce au creat vibrații în interiorul butoaielor și asftel băutura a pătruns mai bine lemnul pentru culoare și arome. Sticlele au fost umplute manual, sigilate cu ceară și numerotate individual pentru un plus de originalitate.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Aromă robustă de vanilie, stejar tânăr, porumb rumenit și o notă de migdale zaharisite.

   

  GUST: Marzipan, ghimbir îndulcit și un strat aromatic de caramel. Notele de mijloc aduc puțină secară condimentată.

   

  FINISH: Ciocolată cu alune, porumb copt cu unt și puțină glazură de miere.

   

  207,27 RON
 • Hudson - American Bourbon Whiskey Four Grain - 0.35L, Alc: 46% Hudson - American Bourbon Whiskey Four Grain - 0.35L, Alc: 46%

  Hudson - American Bourbon Whiskey Four Grain - 0.35L, Alc: 46%

  Prin whiskey-urile Hudson, distileria Tuthilltown pune din nou New York-ul pe harta orașelor producătoare de bourbon clasic. Distileria Tuthilltown se află în zona limitrofă, la poalele munților Shawangunk, în centru Văii Hudson și are o istorie de peste 230 de ani. La început a fost o moară de cereale și o dovadă de ingeniozitate a vechilor industriași din New York.

   

  Acum este distileria în care au fost create whiskey-urile Hudson, printre primele după perioada prohibiției, sub conducerea lui Ralph Erenzo și Brian Lee. Cei doi își folosesc spiritul curajos de pionieri pentru fiecare parte din procesul de producție în misiunea de a crea un bourbon de calitate cu personalitate de newyorkez.

   

  Hudson Four Grain este un bourbon artizanal realizat din patru tipuri de cereale, porumb, grau, secara si orz, maturate in butoaie de stejar de dimensiuni mici. Sticlele au fost umplute manual, sigilate cu ceară și numerotate individual pentru un plus de originalitate.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Parfum fin de nucșoară, coajă de lămâie, izmă, o notă de vanilie și doar o urmă de rumeguș.

   

  GUST: Aromă de pâine proaspătă, un praf de scorțișoară, stejar, caramel puțin ars, mai multă lămâie zemoasă, mentol, ciocolată neagră și cremă de vanilie.

   

  FINISH: Menta persistă și aduce gustul de pâine prăjită cu unt și dulceață de fructe.

   

  207,27 RON
 • Evan Williams - American Bourbon Whiskey Single Barrel - 0.7L, Alc: 43.3% Evan Williams - American Bourbon Whiskey Single Barrel - 0.7L, Alc: 43.3%
  -22%

  Evan Williams - American Bourbon Whiskey Single Barrel - 0.7L, Alc: 43.3%

  Evan Williams este un brand de bourbon produs în statul american Kentucky, renumit pentru numeroasele distilerii cu istorie îndelungată. Numele brand-ului este dat de Evan Williams, un imigrant din Țara Galilor care a ajuns în S.U.A. la sfârșitul secolului al XVIII-lea și s-a stabilit în statul Kentucky unde a început să producă whiskey în 1783.

   

  Distileria Heaven Hill din statul american Kentucky, orașul Bardstown, produce o gamă variată de whisky-uri americane. Pentru brand-ul Evan Williams sunt alese îngrediente naturale lucrate cu tehnologie modernă și talentul echipei formate din maeștrii și distilatori cu experiență.

   

  Bourbon-ul Evan Williams este obținut dintr-un amestecul clasic de cereale, unde porumbul ocupă peste 70% din cantitate, urmat de secară și orz. Cerealele sunt fermentate și distilate într-un alcool fin, tras la maturat în butoaie noi de stejar și butoaie arse, ce oferă culoarea caracteristică și aromele intense.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar deschis.

   

  MIROS: Note bogate de cereale, miere, caramel şi sirop de arţar, peste care se aştern nuanţe fine de piper.

   

  GUST: Dulceag şi expresiv, dominat de arome de migdală prăjită, fructe uscate, vanilie, caramel, scorţişoară şi sirop de arţar.

   

  FINISH: Delicios, cu nuanţe de vanilie, nuci şi puțin piper pisat.

   

  Preț normal: 182,53 RON

  Special Price 142,48 RON

  (-40,05 RON)
 • Evan Williams - American Bourbon Whiskey Black - 0.7L, Alc: 43% Evan Williams - American Bourbon Whiskey Black - 0.7L, Alc: 43%
  -12%

  Evan Williams - American Bourbon Whiskey Black - 0.7L, Alc: 43%

  Evan Williams este un brand de bourbon produs în statul american Kentucky, renumit pentru numeroasele distilerii cu istorie îndelungată. Numele brand-ului este dat de Evan Williams, un imigrant din Țara Galilor care a ajuns în S.U.A. la sfârșitul secolului al XVIII-lea și s-a stabilit în statul Kentucky unde a început să producă whiskey în 1783.

   

  Distileria Heaven Hill din statul american Kentucky, orașul Bardstown, produce o gamă variată de whisky-uri americane. Pentru brand-ul Evan Williams sunt alese îngrediente naturale lucrate cu tehnologie modernă și talentul echipei formate din maeștrii și distilatori cu experiență.

   

  Bourbon-ul Evan Williams este obținut dintr-un amestecul clasic de cereale, unde porumbul ocupă peste 70% din cantitate, urmat de secară și orz. Cerealele sunt fermentate și distilate într-un alcool fin, tras la maturat în butoaie noi de stejar și butoaie arse, ce oferă culoarea caracteristică și aromele intense.

   

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Expresiv şi intens, dominat de măr caramelizat, vanilie, miere, fructe uscate, puţină mentă şi un praf de piper negru.

   

  GUST: Arome intense de stafide dulci, zahăr ars şi ciocolată cu portocală și vanilie.

   

  FINISH: Aromat de condimente îndulcite.

   

  Preț normal: 70,01 RON

  Special Price 61,85 RON

  (-8,16 RON)
 • Evan Williams - American Bourbon Whiskey 1783 - 0.7L, Alc: 43% Evan Williams - American Bourbon Whiskey 1783 - 0.7L, Alc: 43%
  -21%

  Evan Williams - American Bourbon Whiskey 1783 - 0.7L, Alc: 43%

  Evan Williams este un brand de bourbon produs în statul american Kentucky, renumit pentru numeroasele distilerii cu istorie îndelungată. Numele brand-ului este dat de Evan Williams, un imigrant din Țara Galilor care a ajuns în S.U.A. la sfârșitul secolului al XVIII-lea și s-a stabilit în statul Kentucky unde a început să producă whiskey în 1783.

   

  Distileria Heaven Hill din statul american Kentucky, orașul Bardstown, produce o gamă variată de whisky-uri americane. Pentru brand-ul Evan Williams sunt alese îngrediente naturale lucrate cu tehnologie modernă și talentul echipei formate din maeștrii și distilatori cu experiență.

   

  Bourbon-ul Evan Williams este obținut dintr-un amestecul clasic de cereale, unde porumbul ocupă peste 70% din cantitate, urmat de secară și orz. Cerealele sunt fermentate și distilate într-un alcool fin, tras la maturat în butoaie noi de stejar și butoaie arse, ce oferă culoarea caracteristică și aromele intense.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Buchet cu note luxuriante de caramel, miere, lemn de stejar, fructe negre şi vanilie.

   

  GUST: Arome bogate de vanilie şi caramel, completate cu accente de zahăr brun şi nuanţe lemnoase.

   

  FINISH: Dulceag. Ușor vanilat.

   

  Preț normal: 112,51 RON

  Special Price 88,48 RON

  (-24,03 RON)
 • Elijah Craig - Small Batch American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 47% Elijah Craig - Small Batch American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 47%
  -25%

  Elijah Craig - Small Batch American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 47%

  Numele, Elijah Craig, este dat în onoarea unui preot din statul american Virginia, care avea un depozit cu butoaie de stejar pentru învechirea bourbonului.

   

  Acest depozit a fost cuprins de un incendiu, în urmă căruia toate butoaiele au fost carbonizate. Cu toate astea, preotul a continuat să folosească butoaiele arse care lăsau în whiskey arome și note mult mai intense, deosebite.

   

  Elijah Craig Small Batch este un bourbon excepțional prin definiție, echilibrat, armonios și rotund, doar nu degeaba sunt selecționate manual butoaiele care compun “unul dintre cele mai bune sortimente de bourbon din lume”, după cum bine spun producătorii.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Note fine de măr copt, miere, caramele cu unt, vanilie și un strop de tutun.

   

  GUST: Arome intense de fructe scăldate în caramel și presărate apoi vanilie fină și condimente.

   

  FINISH: Aromat și plăcut.

   

  Preț normal: 175,03 RON

  Special Price 131,04 RON

  (-43,99 RON)
 • Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 45% Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 45%

  Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 45%

  Compania Maker’s Mark a început cu o familie din S.U.A. care a dorit în 1953 să producă un whisky propriu pe care să îl savureze mereu împreună cu cei dragi. Bill Samuels Senior a început să producă whisky pe baza unei reţete de familie, veche de 170 de ani.

   

  Bill a început să experimenteze cu diferite ingrediente şi procese pentru a obţine un whisky cu profil aromatic ce necesita un timp cât mai scurt de maturare. A înlocuit secara, folosită tradiţional pentru bourbon, cu grâul roşu de iarnă. Această schimbare a înlocuit taria din secară cu aroma dulce a grâului şi astfel a stabilit un etalon pentru toţi cei care i-au urmat şi au produs whisky în distileria din statul Kentucky.

   

  Pe parcursul anilor, urmaşii lui Bill au dus mai departe pasiunea pentru bourbon şi au contribuit la schimbarea şi evoluţia industriei americane de whisky. Au creat o imagine inconfundabilă pentru brand, au dezvoltat afacerea cu încă trei sortimente şi au fost printre primii care au invitat turisti în distilerie unde îşi dezvăluie şi astăzi o parte importantă din meşteşug.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Maker’s Mark aduce un parfum cu note superbe de miere condimentată, coji din fructe, arome de strugure Malvasia, alune de pădure şi fructe, cu puţin lemn rumenit.

   

  GUST: Bogat şi plin, cu note de secară şi mirodenii, malţ de orz, puţin ulei de nucă, cu unt şi vanilie.

   

  FINISH: Finalul este dulce, marcat de aroma de caramel şi condimente uscate din butoiul de stejar uscat.

   

  217,77 RON
 • Jim Beam - Double Oak American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43% Jim Beam - Double Oak American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%
  -5%

  Jim Beam - Double Oak American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Jim Beam - Double Oak este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și dublă maturate. Whiskey-ul Jim Beam este tras în butoaie din stejar american supuse la o ardere uşoară. A doua maturare în alte butoaie din stejar american, ars, dezvoltă profilul aromatic şi îl aduce mai aproape de sortimentul cu etichetă neagră (Black Label), ieşit recent din producţie.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar

   

  MIROS: Double Oak este generos în arome de vanilie, lemn de stejar bătrân, ciocolată cu lapte şi un ton sprinţar de cardamom indian.

   

  GUST: Arome subtile de piper şi stejar, urmate de vanilie, îngheţată de vanilie şi note finale de malţ fructat.

   

  FINISH: Degustarea se încheie cu arome tihnite şi sobre de lemn ars.  

   

  Preț normal: 114,94 RON

  Special Price 109,19 RON

  (-5,75 RON)
 • Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed Whiskey GB - 0.7L, Alc: 58.4% Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed Whiskey GB - 0.7L, Alc: 58.4%
  -24%

  Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed Whiskey GB - 0.7L, Alc: 58.4%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

  Rare Breed este un whiskey ce captează perfect spiritul îndrăzneț al brand-ului Wild Turkey prin tăria alcoolică ridicată (fără adaos de apă) și puritatea distilatului, prezentă încă din timpul maturării în butoi.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Gras, octuos, cu arome de condimente (cuișoare) și lemn de stejar.

   

  GUST: Aroma de caramel și ciocolată atacă papilele cu o intensitate impresionantă. O notă de fum evoluează puțin înainte de a face loc notelor vegetale.

   

  FINISH: Mentol, iarbă proaspăt tăiată, notă dulce din zahăr brun și piper alb.

   

  Preț normal: 236,81 RON

  Special Price 179,03 RON

  (-57,78 RON)
Pagina:
 1. 3
 2. 4
 3. 5
 4. 6
 5. 7
Grilă Listă