Vinuri romanesti

Asa cum spunea si Euripide, celebrul poet dramatic elen, ,,Acolo unde nu exista vin, nu exista dragoste”. Din fericire, romanii se bucura de cele mai gustoase si apreciate vinuri. Romania este in momentul de fata unul dintre cei mai mari producatori de vinuri din intreaga lume. Preturile foarte avantajoase in comparatie cu tari precum Franta, Germania sau Italia, dar si calitatea lor de necontestat, atrag din ce in ce mai multi cumparatori europeni. Sortimente de vinuri romanesti precum Feteasca, Feteasca Neagra sau Tamaioasa Romaneasca au reusit sa strabata granitele si se afla deja in paharele de vin a multor oameni.


Specialistii BeiCeVrei au ales pentru tine vinuri rosii, albe si rose de inalta calitate, de la cele mai bune crame din Romania. Printre acestea, amintim deja cunoscutele crame Liliac, Segarcea, SERVE, Cotnari, Domeniile Samburesti, Recas, Jidvei, Tohani, Carastelec, Vinarte etc. Gama noastra de vinuri romanesti este foarte de variata, astfel incat nu exista nicio indoiala: in magazinul nostru de bauturi online vei gasi cu siguranta vinul perfect pentru tine.


Descopera selectia noastra de vinuri romanesti si experimenteaza cele mai apreciate arome si gusturi!

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Filtru
 • Tarla 201 - rosu (FN + CS) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5% Tarla 201 - rosu (FN + CS) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%
  -10%

  Tarla 201 - rosu (FN + CS) 2016 - 0.75L, Alc: 14.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14.5%

   

  VIN ROȘU SEC dintr-un areal celebru deja pentru elita vinurilor roșii românești, maturat 100% în butoaie de stejar românesc și franțuzesc.

   


  Pentru că varietatea este esența vieții, proiectul TARLA, a adunat de la producători reprezentativi, cele mai bune parcele de vie plantate cu soiuri consacrate, neaoțe sau perfect adaptate terroir-ului românesc, din care s-au creat o serie de cupaje și cuvee-uri de excelență, o oglindă a solului, climei și tradiției viticulturale tipice fiecărei zone în parte.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

   

  MIROS: Intens, puternic și aromat. Primul nas este cel de Cabernet Sauvignon cu fructele sale roșii coapte: afine și cireșe negre, completate de notele de ardei gras și ușoare note de condiment. Feteasca Neagră intervine ulterior prin note de mure, prune și vișine negre, terminând cu note de vanilie și scorțișoară. Toate aceste note sunt învăluite ulterior de cele ale barrique-ului: lemn, cacao și tutun oferindu-i compexitate și finețe.

   

  GUST: Savuros, catifelat și în același timp vivace, cu tanini puternici și un grad de alcool ridicat dar bine integrat. Aromele de fructe se regăsesc și în gust, începutul fiind cel de fructe roșii coapte, urmat de ușoare note de condimente iar post gustul este lung și plin de savoare lăsând la iveală notele de lemn și fum și dulcea aromă de vanilie. Toate acestea îl fac să fie un vin complex, ideal pentru împătimiții vinurilor roșii corpolente.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Se pretează a fi consumat alături de carne roșie, steak-uri, vânat ușor condimentat și cu sos de fructe roșii și scorțișoară, platou de brânzeturi maturate sau semimaturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea cu circa 20-30 min. înainte de servire).

   

  Preț normal: 75,27 RON

  Special Price 67,75 RON

  (-7,52 RON)
 • Liliac Transylvania - Feteasca Neagra 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Liliac Transylvania - Feteasca Neagra 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  Liliac Transylvania - Feteasca Neagra 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Vinurile produse în Transilvania sunt menționate în scrieri vechi de mii de ani ce aparțin lui Homer și Herodot. În Evul Mediu, germanii și descendenții lor, sașii, au contribuit la dezvoltarea viticulturii și diversificarea vinurilor, iar mai târziu, culturile vechi au fost distruse de cooperativizare.

   

  După 1989 transilvănenii au reluat producția de vin din soiurile plantate în Lechința. Crama Liliac Transylvania, situată în inima Transilvaniei, Județul Mureș, satul Batoș, produce vinuri unice, de calitate superioară, în colaborare cu experți austrieci.

   

  Vinurile Liliac sunt produse din soiuri românești cum ar fi Fetească Regală, Fetească Albă și Fetească Neagră, dar și soiuri internaționale cum ar fi Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat, Merlot și Pinot Noir.

   

   

  ASPECT: Rubiniu, strălucitor.

   

  MIROS: Red Cuvee este unul dintre vinurile mature, robuste, care necesită puțină răbdare în descifrarea tainelor sale. Se deschide cu vigoarea aromelor de rodii și căpșuni, cu final de note lemnoase, dulci și vanilie. 

   

  GUST: Revigorant, sprinten să încerce papilele cu tanini și aroma dulce-amăruie a cireșelor, care se strecoară în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de clasă, serios și înzestrat cu arome potrivite la mese cu pastramă din carne de miel, gulaș sau alături de o mâncare cu specific mediteranean. La o simplă degustare se remarcă alături de câteva cubulețe de brânză maturată.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  54,98 RON
 • Issa - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13% Issa - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%

  Issa - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: TURDA - DEALURILE TRANSILVANIEI / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 13%

   

  VIN ALB SEC. Crama La Salina este un proiect realizat de doi iubitori de vinuri nobile care și-au folosit pasiunea și resursele pentru a reface arealul viticol din județul Cluj, dealurile Durgău, începând cu anul 2011. După zeci ani în care pământul a fost neexploatat, în 2012 antreprenorii au plantat viță de vie și au investit în utilaje de ultimă generație.

   

  Pe mai bine de 70 de hectare La Salina cultivă soiuri cu tradiție în Lumea Veche, pentru cele mai prețioase monosoiuri din Chardonnay, Sauvignon Blanc, Pinot Noir, Rhein Riesling și Muscat Ottonel.

   

  Munca la culturile de viță și la vechea crama (acum renovată), în care se află butoaiele de maturare, a permis dezvoltarea gamei generoase de vinuri monosoi, albe și roșii, denumite inspirat Issa (de la localitatea Potaissa, cunoscută din timpul Imperiului Roman).

   

   

  ASPECT: Galben-verzui, strălucitor.

   

  MIROS: Un Chardonnay vinificat în stil clasic ce se ridică la înălțimea așteptărilor cu aromele de pară și măr, urmate de note citrice și minerale.

   

  GUST: Caracterul său este echilibrat în intensitatea aromelor de fructe, tăria alcoolului și nivelul de aciditate. Post gust moale, puțin condimentat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Prima alegere pentru orice masă cu preparate din carne albă, pește, sushi, fructe de mare și brânzeturi proaspete.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  31,90 RON
 • Recas - Muse Day rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Recas - Muse Day rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Recas - Muse Day rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: RECAȘ - BANAT / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, CADARCĂ

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ROSE SEC. Colecția Muse este una inovatoare pe piața din România și se adresează în special persoanelor moderne, cu viață socială activă. Sortimentul este îmbuteliat într-o sticlă cu design elegant, sablată integral pentru a proteja vinul de acțiunea directă a razelor soarelui.

   

  Pentru a se obține culoare specifică de rose, strugurii sunt lăsați un timp scurt în pielițe pentru a extrage doar o tentă de culoare, apoi sucul roz este extras pentru fermentare. Vinificația are loc în rezervoațe din oțel inoxidabil urmată de îmbuteliere imediată (fără maturare în lemn), și învechire la sticlă de scurtă durată, pentru a se menține prospețimea și vigoare aromelor.

   

   

  ASPECT: Roz trandafiriu.

   

  MIROS: Note bogate de fructe roșii proaspete, zemoase, susținute subtil de tonuri florale și influențe vegetale.

   

  GUST: Un amestec expresiv și delicat, unde se disting arome de căpșuni, coacăze roșii, zmeură și cireșe. Vinul este sec, răcoritor, având un corp ușor, alcool bine integrat și postgust lung.

   

  ASOCIERE CULINARA: Poate fi savurat alături de preparate cu specific asiatic, pește și la desert, alături de  prăjituri și produse de patiserie cu fructe.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 10°C.

   

  70,75 RON
 • Averesti - Regala - Zghihara de Husi 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Averesti - Regala - Zghihara de Husi 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  Averesti - Regala - Zghihara de Husi 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: HUŞI - MOLDOVA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: ZGHIHARĂ

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  VIN ALB SEC. În partea de nord-est a României, pe pământul scăldat de soare se află culturile de struguri ale Podgoriei Huşi. În acelaşi loc se află centrul Viticol Avereşti, unde produc unele dintre cele mai bune vinuri din Moldova.

  Vinuri de pe pământul Moldovei sunt apreciate de sute de ani. Însuși Dimitrie Cantemir, a scris în lucrarea sa Descriptio Moldaviae, faptul că vinurile (Moldovei), sunt mai bune decât alte vinuri europene, si chiar decât vinurile din regiunea viticolă Tokaj, din Ungaria.

   

  Zghihara și-a căpătat numele în timpul ocupației otomane, când turcii ar fi spus despre acest soi că este ca o “zghihară”, o formă a cuvântului “ghiară”.

   

  Alături de soiul Zghihara, în Huși se cultivă şi Busuioaca de Bohotin urmată de Fetească Regală şi Fetească Albă. Vinurile produse de Domeniul Avereşti includ monosoiuri şi cupaje din soiurile clasice franceze Aligote, Sauvignon Blanc, Traminer şi Cabernet Sauvignon.

   

   

  ASPECT: Galben-pal.

   

  MIROS: Zghihara împarte arome plăcute de mere verzi, flori de câmp și fân.

   

  GUST: Proaspăt și fructat, vinul aduce pe papile note de lime, ardei gras verde și agrișe, urmate de o aciditate ridicată. Post gustul este scurt spre mediu, iar finalul este marcat de notele lemnoase din sâmburi de caisă și boabe de piper.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin bun la mesele cu carne de pasăre (pui, potârniche), sau peşte, gătit aşa cum vă place.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

   

  15,84 RON
 • Crama Oprisor - Maiastru Merlot Demisec 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Crama Oprisor - Maiastru Merlot Demisec 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

  Crama Oprisor - Maiastru Merlot Demisec 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: MERLOT

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ROȘU DEMISEC. Cultivarea viței în Mehedinți este un fapt dovedit de scrieri ce ne întorc în timpul boierilor pământeni din Oltenia, care aveau culturi, crame și vinuri ce au devenit parte din legendele locului. Vinurile din Oprișor și-au găsit locul și în perioada modernă.

   

  În august 1994 s-a înființat în România Compania Carl Reh Trading, cu menirea specifică de a selecta vinuri românești pentru piața internațională, iar în iunie 1997, divizia s-a stabilit la Oprișor, luând decizia de a produce vinuri proprii din struguri proveniți pe plantațiile existente pe atunci în podgoriile oltenești ale Mehedințiului.

   

   

  ASPECT: Rubiniu intens. 

   

  MIROS: Un Merlot este nedespărţit de aromele de fructe de pădure, însă fiecare varietate aduce un buchet structurat diferit. În acest monosoi delectarea vine din partea aromelor de fructe de pădure, urmate de cireșe proaspete, cu o notă acrișoară.

   

  GUST: Pe papile vinul este la fel de fructat, astringent, de la tanini bine integraţi, uşor gliceric, cu final intens şi post gust lung.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Recomandăm acest vin la mesele cu vânat și vițel la grătar sau la cuptor, cu legume și sosuri, musaca de porc și brânzeturi aromate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  22,55 RON
 • Crama Oprisor - Maiastru Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L, Alc: 14% Crama Oprisor - Maiastru Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  Crama Oprisor - Maiastru Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Cultivarea viței în Mehedinți este un fapt dovedit de scrieri ce ne întorc în timpul boierilor pământeni din Oltenia, care aveau culturi, crame și vinuri ce au devenit parte din legendele locului. Vinurile din Oprișor și-au găsit locul și în perioada modernă.

   

  În august 1994 s-a înființat în România Compania Carl Reh Trading, cu menirea specifică de a selecta vinuri românești pentru piața internațională, iar în iunie 1997, divizia s-a stabilit la Oprișor, luând decizia de a produce vinuri proprii din struguri proveniți pe plantațiile existente pe atunci în podgoriile oltenești ale Mehedințiului.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

   

  MIROS: Un Cabernet sofisticat, cu parfum ce se joacă frumos cu simțurile și amintește de bomboanele dulci din ciocolată cu lichior prin aromele de coacăze, vișine, ciocolată neagră și cacao.

   

  GUST: Pe papile se păstrează fin aromele de fructe și cacao, echilibrate de o mineralitate ce îi sporește intensitatea, inclusiv taninii ce se păstrează în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin elegant și jovial, ce va aduce multe complimente la mesele cu preparate din carne de porc și vânat.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  22,55 RON
 • Liliac Transylvania - Red Cuvee 2019 - 0.75L, Alc: 13.5% Liliac Transylvania - Red Cuvee 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  Liliac Transylvania - Red Cuvee 2019 - 0.75L, Alc: 13.5%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, MERLOT

   

  VOL. ALC.: 13.5%

   

  VIN ROȘU SEC. Vinurile produse în Transilvania sunt menționate în scrieri vechi de mii de ani ce aparțin lui Homer și Herodot. În Evul Mediu, germanii și descendenții lor, sașii, au contribuit la dezvoltarea viticulturii și diversificarea vinurilor, iar mai târziu, culturile vechi au fost distruse de cooperativizare.

   

  După 1989 transilvănenii au reluat producția de vin din soiurile plantate în Lechința. Crama Liliac Transylvania, situată în inima Transilvaniei, Județul Mureș, satul Batoș, produce vinuri unice, de calitate superioară, în colaborare cu experți austrieci.

   

  Vinurile Liliac sunt produse din soiuri românești cum ar fi: Fetească Regală, Fetească Albă și Fetească Neagră, dar și soiuri internaționale cum ar fi: Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat, Merlot și Pinot Noir.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Red Cuvee este unul dintre vinurile mature, robuste, care necesită puțină răbdare în descifrarea tainelor sale. Se deschide cu vigoarea aromelor de fructe dulci de pădure, afine și cireșe negre amare., La final apar note de cuișoare și piper.

   

  GUST: Revigorant, sprinten să încerce papilele cu tanini și arome suave de vanilie și scorțișoară.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de clasă, serios și înzestrat cu arome potrivite la mese cu pastramă din carne de miel, gulaș, mâncăruri din bucătăria mediteraneeană și brânzeturi maturate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  54,98 RON
 • Balla Geza - Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14% Balla Geza - Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14%

  Balla Geza - Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2016

   

  REGIUNE / ȚARĂ: CRIȘANA – TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Pe câmpiile aflate în apropiere de Arad se află podgoria Miniș-Măderat, uitată în secolul XX-lea, locul de origine al soiurilor Cădarcă și Fetească Regală, din care erau produse vinuri cunoscute în toată Europa. În 1999 Dr. ing Balla Geza, administratorul și oenologul societății, a reluat producția de vin și promovarea sortimentelor cu misiunea de a aduce faima de altă dată vinurilor tradiționale obținute în această zonă.

   

  Echipa din spatele brand-ului Balla Geza păstrează vinurile de pe 120 de hectare de vie, în budane din stejar și barique-uri pentru vinurile roșii și rezervoare din oțel inoxidabil pentru vinurile albe, montate în pivniță. În total, pivnița are o capacitate de 8000 de hectolitri.

   

  Fetească Neagră este un soi românesc vechi, cultivat în sol cu straturi de granit, fermentat în condiții controlate în prezența drojdiei naturale. Un vin maturat în butoaie de stejar, cu profil aromatic unic, pentru toți cei care doresc un monosoi premium din Transilvania.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Aromă de fructe roșii de pădure cu notă de vegetație uscată de pădure (pământiu) și alcool bine integrat.

   

  GUST: Mătăsos cu note de fructe roșii, inclusiv struguri roșii, răscopți. Pare și o notă de condiment, acoperită repede de tanini vioi. Post gust lung, aromat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Preparate din carne de vânat (gulaș de porc mistreţ, căprioară la cuptor cu piure de cartofi), vită la tigaie și rață la cuptor cu condimente verzi si mere coapte.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  32,73 RON
 • Segarcea - Vardo - Patima serii 2013 - 0.75L, Alc: 14% Segarcea - Vardo - Patima serii 2013 - 0.75L, Alc: 14%

  Segarcea - Vardo - Patima serii 2013 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2013

   

  REGIUNE / ȚARĂ: SEGARCEA - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROŞU SEC. În 1884, în timpul regelui Carol I, a luat naștere Administrația Domeniilor Coroanei (ADC). Administrația a sprijinit Coroana Regală, a promovat și a răspândit tehnici agricole noi, a creat o pepinieră cu 60 de soiuri, o cramă, apoi a început producția vinurilor de calitate superioară, cu denumire de origine controlată.

   

  După perioada comunistă, în 2002 de Ziua Regalităţii, Familia Anghel a început lucrările la plantația de 300 de hectare de viță, restaurarea arhitecturii originale din timpul monarhiei și reconstrucţia cramei. Toate acestea au permis reluarea producției de vinuri, cu tehnologie de ultimă generație, la cele mai înalte standarde de calitate.

   

  Vardo înseamnă caravană, acea înşiruire de vehicule trase de animale, mânate de oameni pe drumuri cunoscute și necunoscute, în orice parte a lumii. Gama Vardo exprimă prin cele patru vinuri, aceleaşi sentimente pe care le au cei care fac parte dintr-o caravană: libertate, bucurie, iubire şi fericire, dăruită de lucrurile simple.

   

   

  ASPECT: Roşu-rubiniu, închis.

   

  MIROS: Feteasca este mereu dedicată pământului, îşi schimbă aromele şi este mereu expresivă în vinurile obţine exclusiv din această varietate. Din terroir-ul cu sol bogat şi mult soare, acest vin arome fine de fructe, şi vegetale uşor pământii.

   

  GUST: La gust aromele fructate se răsfiră pentru a se face cunoscute mai uşor. Coacăzele şi prunele uscate sunt urmate de o senzaţie de lemn ud şi ceva condimente. Post gust de fructe roşii, uşor amare.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Preparate din carne de vânat (gulaș de porc mistreţ, căprioară la cuptor cu piure de cartofi), vită la tigaie și rață la cuptor cu condimente verzi şi mere coapte.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea minimum 30 de minute).

   

  44,51 RON
 • Crama Oprisor - Smerenie cupaj rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14% Crama Oprisor - Smerenie cupaj rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  Crama Oprisor - Smerenie cupaj rosu 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINȚI - OLTENIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: SHIRAZ, PINOT NOIR, DORNFELDER

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Cultivarea viței în Mehedinți este un fapt dovedit de scrieri ce ne întorc în timpul boierilor pământeni din Oltenia, care aveau culturi, crame și vinuri ce au devenit parte din legendele locului. Vinurile din Oprișor și-au găsit locul și în perioada modernă.

   

  În august 1994 s-a înființat în România Compania Carl Reh Trading, cu menirea specifică de a selecta vinuri românești pentru piața internațională, iar în iunie 1997, divizia s-a stabilit la Oprișor, luând decizia de a produce vinuri proprii din struguri proveniți pe plantațiile existente pe atunci în podgoriile oltenești ale Mehedințiului.

   

  Smerenie este un cupaj roșu din Shiraz, Pinot Noir și Dormfelder. Shiraz și Pinot Noir sunt populare de mai bine de 10 ani printre producătorii români, iar soiul Dornfelder este un soi roșu creat în anii 1950 în Germania, ce reprezintă o semnătură a stilului dovedit de Crama Oprișor. Cupajul Smerenie este și un tribut adus credinței prezente în toate colțurile Olteniei, unde se regăsesc valori, tradiții și lăcașe de cult vechi de secole.  Prin experiența oenologului Liviu Grigorică, completată de munca și dedicarea colegei sale Veronica Gheorghiu, care s-a ocupat de puritate soiurilor, a fost creat acest vin rafinat și complex cu potențial de învechire la sticlă.

   

   

  ASPECT: Roșu intens, aproape opac.

   

  MIROS: Parfum de fructe roșii, unde se remarcă vișine supracoapte, echilibrate simplu de o notă de vegetale verzi (ace de conifere).

   

  GUST: Notele de fructe roșii aduc vinul cu finețe pe papile, unde devine consistent prin astringența taninurilor dense și mai complex prin notele de stejar ce par a fi aduse de natura strugurilor cât și de scurta perioadă de maturare. Post gust lung, cremos ca o ciocolată caldă și puțin condimentat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru momente de tihnă și reflexie sau o cină liniștită cu preparate din carne roșie.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  135,48 RON
 • D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2019 - 0.75L, Alc: 14.2% D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2019 - 0.75L, Alc: 14.2%

  D. Vladoi - Anca-Maria - Tamaioasa Romaneasca 2019 - 0.75L, Alc: 14.2%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: TĂMÂIOASĂ ROMÂNEASCĂ

   

  VOL. ALC.: 14.2%

   

  VIN ALB SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

   

  După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

   

   

  ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

   

  MIROS: Aromele ușor sălbatice alte anticului soi muscat și miere de tei, definesc parfumul vinului obținut din 100% Tămâioasă Românească în crama Domeniului Vlădoi din Murfatlar.

   

  GUST: Pe papile, Tămâioasa aduce arome de portocale, coji de portocale și ananas. Aromele de citrice îl fac ușor amărui, dar revigorant ca un tonic gândit să ocupe simțurile și în post gust.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Vinul este fructat și mineral, de aceea îl recomandăm la aperitive, preparate din bucătăria asiatică, condimentate generos, brânzeturi cu mucegai și brânzeturi fermentate.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 7 - 9°C.

   

  42,54 RON
 • D. Vladoi - Anca-Maria - Cuvee Primeur 2018 - 0.75L, Alc: 14% D. Vladoi - Anca-Maria - Cuvee Primeur 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  D. Vladoi - Anca-Maria - Cuvee Primeur 2018 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2018

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, SYRAH, MERLOT

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROŞU SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

   

  După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

   

   

  ASPECT: Cuvee Primeur, primul vin roşu al anului, este un cupaj de culoare roşu-rubiniu, intens.

   

  MIROS: Cele trei soiuri oferă un vin cu parfum fin, o uniune complexă de coacăze, mure şi zmeură, completate armonios de cafea, caramel şi mirodenii.

   

  GUST: La gst, vinul cucereşte cu arome intense de vişine şi cireşe negre. Tanini uşori, astringenţa plăcută şi post gustul mediu, fructat, oferă concluzia unui vin proaspăt, sau cel mult tânăr, uşor de savurat cu orice ocazie.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele îmbelşugate, cu preparate din carne de vită, la grătar / la cuptor, sau la o tocăniță cu carne de vânat (căprioară).

   

  TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C.

   

  42,54 RON
 • D. Vladoi - Anca-Maria - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 14.1% D. Vladoi - Anca-Maria - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 14.1%

  D. Vladoi - Anca-Maria - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 14.1%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: MURFATLAR - DOBROGEA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 14.1%

   

  VIN ALB SEC. Pasionat de viticultură și arta de a crea cele mai bune vinuri românești, Niculae Vlădoi a adus vițe hibride și nobile din Drăgășani și le-a plantat pe pământul din jurul satului Siminoc. Pasiunea domnului Vlădoi pentru vinuri a mers mai departe și în anii comunismului cu o mică viță ce se intindea în curtea casei.

   

  După 1989, familia Vlădoi a redobândit proprietățile, a reluat producția de vin, iar în anii 2000 au fost făcute schimbări majore în ceea ce privește vița, sistemele de irigație, utilajele și aparatura pentru vinificare. De pe cele 19 hectare aflate pe Colinele Murfatlarului, hrănite de soarele generos și solul fertil, familia Vlădoi oferă o gamă variată de vinuri albe și roșii liniștite, dar și frizante. Gamele produse de Domeniul Vlădoi includ monosoiuri și cupaje, proaspete și maturate, din soiuri românești și soiuri populare la nivel internațional.

   

   

  ASPECT: Galben-verzui strălucitor.

   

  MIROS: Chardonnay ocupă un loc special printre vinurile produse în crama domeniului Vladoi. De aceea, vinul este produs cu ce-a mai mare atenție pentru a păstra parfumul discret, dar complex, cu nuanțe de piersici și caise coapte.

   

  GUST: În această parte a degustării, fructele coapte din parfum sunt echilibrate de note fine de piersici și gutui amestecate cu zahăr și fierte pentru o dulceață unică.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb, ușor de consumat sec, de unul singur, sau alături de pui cu cartofi, homar, pește și crustacee, paste cu sos alb și brânzeturi moi.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

   

  42,54 RON
 • Crepuscul - Red 2019 - 0.75L, Alc: 14% Crepuscul - Red 2019 - 0.75L, Alc: 14%

  Crepuscul - Red 2019 - 0.75L, Alc: 14%

  ANUL DE RECOLTĂ: 2019

   

  REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

   

  SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, MERLOT

   

  VOL. ALC.: 14%

   

  VIN ROȘU SEC. Vinurile produse în Transilvania sunt menționate în scrieri vechi de mii de ani ce aparțin lui Homer și Herodot. În Evul Mediu, germanii și descendenții lor, sașii, au contribuit la dezvoltarea viticulturii și diversificarea vinurilor, iar mai târziu, culturile vechi au fost distruse de cooperativizare.

   

  După 1989 transilvănenii au reluat producția de vin din soiurile plantate în Lechința. Crama Liliac Transylvania, situată în inima Transilvaniei, Județul Mureș, satul Batoș, produce vinuri unice, de calitate superioară, în colaborare cu experți austrieci.

   

  Vinurile Liliac sunt produse din soiuri românești cum ar fi Fetească Regală, Fetească Albă și Fetească Neagră, dar și soiuri internaționale cum ar fi Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat, Merlot și Pinot Noir.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

   

  MIROS: Buchet de fructe roșii (prune și vișine) și lemn bine pătruns de vin.

   

  GUST: Aromele de fructe roșii, în special prună uscată și nuiele din lemn afumate. O textură fină cu tanini ușor maturați. Post gust lung, fructat.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Aromele și îi oferă toate șansele de fi vedeta meselor cu preparate din carne de miel la grătar, vânat și diverse mâncăruri din bucătăria asiatică.

   

  TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

   

  26,18 RON
 • Romanian Package - Liliac (FA + FR + FN) - 3 x 0.75L Romanian Package - Liliac (FA + FR + FN) - 3 x 0.75L

  Romanian Package - Liliac (FA + FR + FN) - 3 x 0.75L

  Savurați trei vinuri din soiurile românești Fetească Albă, Fetească Regală și Fetească Neagră. Cele trei monosoiuri sunt produse în inima Transilvaniei, satul Batoș, la Crama Liliac.

   

  Echipa din Transilvania folosește experiența de zeci de ani în producția de vin, consultanța oferită de colegi austrieci și tehnologie modernă de vinificare și maturare a monosoiurilor și cupajelor din gamă.

   

  Vinurile Liliac sunt produse din soiuri românești (Fetească), dar și din soiuri internaționale cum ar fi Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat, Merlot și Pinot Noir.

   

  129,59 RON
 • Transylvanian Burgundy Package - Liliac (PG + Ch + PN) - 3 x 0.75L Transylvanian Burgundy Package - Liliac (PG + Ch + PN) - 3 x 0.75L

  Transylvanian Burgundy Package - Liliac (PG + Ch + PN) - 3 x 0.75L

  Savurați trei vinuri produse în stilul Burgundia din soiurile Pinot Gris, Chardonnay și Pinot Noir. Cele trei monosoiuri sunt produse în inima Transilvaniei, satul Batoș, la Crama Liliac.

   

  Echipa din Transilvania folosește experiența de zeci de ani în producția de vin, consultanța oferită de colegi austrieci și tehnologie modernă de vinificare și maturare a monosoiurilor și cupajelor din gamă.

   

  În gamele Liliac se regăsesc și vinuri din alte soiuri internaționale de renume (Sauvignon Blanc, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat și Merlot), precum și vinui din soiuri românești cu tradiție (Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră).

   

  221,22 RON
 • Classic Liliac Package - Liliac (SB + Rose + Red Cuve) - 3 x 0.75L Classic Liliac Package - Liliac (SB + Rose + Red Cuve) - 3 x 0.75L

  Classic Liliac Package - Liliac (SB + Rose + Red Cuve) - 3 x 0.75L

  Un vin alb, unul rose și unul roșu într-un singur pachet, pentru toate gusturile, de la Crama Liliac. Cele trei vinuri sunt produse în inima Transilvaniei, satul Batoș.

   

  Echipa Liliac folosește experiența de zeci de ani în producția de vin, consultanța oferită de colegi austrieci și tehnologie modernă de vinificare și maturare a monosoiurilor și cupajelor din gamă.

   

  Vinurile Liliac sunt produse din soiuri românești (Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră), dar și din soiuri internaționale de renume (Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat, Merlot și Pinot Noir).

   

  157,08 RON
 • Verticala Pinot Noir - Liliac Private Selection PN (2015, 2016, 2017) + Cutie lemn + Tirbuson - 3 x 0.75L Verticala Pinot Noir - Liliac Private Selection PN (2015, 2016, 2017) + Cutie lemn + Tirbuson - 3 x 0.75L

  Verticala Pinot Noir - Liliac Private Selection PN (2015, 2016, 2017) + Cutie lemn + Tirbuson - 3 x 0.75L

  Cele trei vinuri oferă ocazia de a savura un monosoiuri Pinot Noir din trei ani consecutivi, create cu măiestrie pentru a delecta papilele cu arome de fructe roșii și condimente, rotunjite de maturarea în butoaie de stejar la crama din inima Transilvaniei, satul Batoș.

   

  Acest vin precum și celelalate monosoiuri și cupaje din gama Liliac sunt produse de compania românească cu experiență de zeci de ani în producția de vin, consultanța oferită de colegi austrieci și tehnologie modernă de vinificare.

   

  În gamele Liliac se regăsesc și vinuri din alte soiuri internaționale de renume (Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Chardonnay, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat și Merlot), precum și vinui din soiuri românești cu tradiție (Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră).

   

  Pachetul conține trei sticle de vin de 0.75L în cutie de lemn și un tirbușon.

   

  431,97 RON
 • Verticala Orange Chardonnay - Liliac Private Selection (2015, 2016, 2017) + Cutie lemn + Tirbuson - 3 x 0.75L Verticala Orange Chardonnay - Liliac Private Selection (2015, 2016, 2017) + Cutie lemn + Tirbuson - 3 x 0.75L

  Verticala Orange Chardonnay - Liliac Private Selection (2015, 2016, 2017) + Cutie lemn + Tirbuson - 3 x 0.75L

  Cele trei vinuri aduc savoarea regelui alb, Chardonnay, vinificat în stilul exclusivist al gamei Private Selection. Vinurile oferă o cronologie organoleptică construită de aromele delicate de fructe de livadă, vanilie și flori, desăvârșite de fermentarea malolactică de 8 luni în butoaie de stejar.  

   

  Acest vin precum și celelalate monosoiuri și cupaje din gama Liliac sunt produse de compania românească cu experiență de zeci de ani în producția de vin, consultanță oferită de colegi austrieci și tehnologie modernă de vinificare.

   

  În gamele Liliac se regăsesc și vinuri din alte soiuri internaționale de renume (Sauvignon Blanc, Pinot Gris, Neuburger, Gewurztraminer, Muscat, Merlot și Pinot Noir), precum și vinui din soiuri românești cu tradiție (Fetească Albă, Fetească Regală, Fetească Neagră).

   

  Pachetul conține trei sticle de vin de 0.75L în cutie de lemn și un tirbușon.

   

  251,33 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă