Japanese - Single Malt Whisky

Japonezii sunt extrem de apreciati in ultima perioada pentru gama de whisky-uri Single Malt pe care o produc. Respectand standardele industriei producatoare de Scotch Whisky pe care au incercat sa o copieze, ​whisky-urile Japoneze catalogate Single Malt provin de la o singura distilerie si sunt produse doar din malt (cereale germinate si macinate). Unul dintre cele mai cunoscute branduri este Nikka, pe care il vei regasi si in catalogul de bauturi alcoolice Beicevrei. Alaturi de acesta, specialistii nostri au selectionat sortimente si de la alte sonore nume, precum Hakushu, Yamazaki, Ysawa sau Tagouchi.


Te asiguram de originalitatea bauturilor pe care le vei regasi in gama noastra de produse, acestea fiind importate direct. Comanda de pe site si beneficiaza de transport gratuit in Bucuresti si Ilfov, indiferent de valoarea cosului. Iar daca comanzi din alte orase din Romania, transportul este gratuit la valori peste 200 de Lei.

Grilă Listă
Filtru
 • Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L

  Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L

  Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului. 

   

  Înspirat inițial de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

   

  Torii a mers împotriva valului și a construit distileria cu investiții mari, a creat etichete noi și a deschis un lanț de baruri care au definit lumea whisky-ului japonez într-o țară cu altfel de băuturi tradiționale. În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extis operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

  Yamakazi este unul dintre cele 4 game de whisk-uri japoneze de calitate premium, apreciate și onorate la nivel mondial. Celelalte trei whisky-uri produse în Japonia sunt: Hakushu, Hibiki și Suntory Whisky Toki.

   

   

  ASPECT: Ambră deschisă cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Căpșuni și fructe roșii din butoi de vin par a fi notele de mijloc prezente în rezerva distileriei Suntory. Pe fundal stau și note de tămâie din stejar mizunara, fructe uscate din butoi de vin fortifiat și o tușă de cocos.

   

  GUST: Revin fructele roșii, în abundență: zmeură, căpșuni și chiar coacăze roșii cu o intensitate ce poate varia ușor în funcție de lot. Alte arome pe care le simțim cu plăcere sunt cele de piersică albă cu note de lemn și condimente. Note de fundal din cireșe coapte și fructe zaharisite.

   

  FINISH: Lung. Aroma de vanilie și condimente dulci dansează cu voioșie pe papile.

   

  628,32 RON
 • Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43%

  Acesta este un single malt diferit, pentru persoanele care sunt în căutare de ceva neobișnuit și doresc să experimenteze un astfel de whisky rar.
  450,30 RON
 • Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43%

  Yamazaki este un single malt produs în prima distilerie din Japonia, înființată în anul 1983 de către părintele whisky-ului japonez Shinjiro Tori.
  Gustul este dulce și bun se disting arome clare de condimente de iarna, în special scorțisoară.
  O notă minunată de citrice și fructe tropicale gîdilă cerul gurii, scoțînd la iveală o savoare parfumată de rom
  1.428,00 RON
 • Hakushu - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43.5%

  Hakushu Whisky este un single malt cunoscut in Japonia ca provenind din "Distileria din padure" deoarece aceasta este asezata la poalele Alpilor Japonezi intr-o padure verde.
  Japonezii au studiat foarte mult arta traditionala si au produs whisky dupa modelul scotian, din malt de orz si distilat de doua ori in alambicuri simple.
  Bine definit, cu arome delicioase de fructe si cereale, cu reminescente surprinzatoare din cel mai fin whisky irlandez, acest whisky reprezinta incununarea unui efort de 30 de ani, care i-a adus aprecierea internationala de care se bucura in prezent.
  1.051,01 RON
 • Yamazaki 18 yo Japanese malt silver medal 0.7 L - 2009

  Yamazaki este un single malt produs în prima distilerie din Japonia, înființată în anul 1983 de către părintele whisky-ului japonez Shinjiro Tori.
  Gustul este dulce și bun se disting arome clare de condimente de iarna, în special scorțisoară.
  O notă minunată de citrice și fructe tropicale gîdilă cerul gurii, scoțînd la iveală o savoare parfumată de rom
  597,14 RON
Grilă Listă