Japanese - Single Malt Whisky

Japonezii sunt extrem de apreciati in ultima perioada pentru gama de whisky-uri Single Malt pe care o produc. Respectand standardele industriei producatoare de Scotch Whisky pe care au incercat sa o copieze, ​whisky-urile Japoneze catalogate Single Malt provin de la o singura distilerie si sunt produse doar din malt (cereale germinate si macinate). Unul dintre cele mai cunoscute branduri este Nikka, pe care il vei regasi si in catalogul de bauturi alcoolice Beicevrei. Alaturi de acesta, specialistii nostri au selectionat sortimente si de la alte sonore nume, precum Hakushu, Yamazaki, Ysawa sau Tagouchi.


Te asiguram de originalitatea bauturilor pe care le vei regasi in gama noastra de produse, acestea fiind importate direct. Comanda de pe site si beneficiaza de transport gratuit in Bucuresti si Ilfov, indiferent de valoarea cosului. Iar daca comanzi din alte orase din Romania, transportul este gratuit la valori peste 200 de Lei.

Grilă Listă
Filtru
  • Hakushu - Japanese single malt whisky distillers reserve gb  - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese single malt whisky distillers reserve gb  - 0.7L, Alc: 43%
    -20%

    Hakushu - Japanese single malt whisky distillers reserve gb - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Mentă, pepene și castravete.

     

    GUST: Pe papile aduce un amestec special din arome de citrice asiatice, mai ales Yuzu, grepfrut și cimbru.

     

    FINISH: Răcoritor, cu note efemere de fum.

     

    Preț normal: 848,86 RON

    Special Price 679,09 RON

    (-169,77 RON)
  • Hakushu - Japanese single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 43%
    -25%

    Hakushu - Japanese single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Galben-pai cu reflexii aurii de șampanie.

     

    MIROS: Whisky-urile japoneze sunt adesea bogate în alăturări surprinzătoare de arome naturale. Pentru Hakushu de 12 ani busuiocul, acele verzi de pin și mărul verde aduc un parfum pentru ‘gusturi’ rare, specifice culturii japoneze.

     

    GUST: Aromele de pere dulci, mentă și kiwi înfățișează o grădină japoneză. Malțul de orz dublu distilat reamintește papilelor de tăria unui alcool rafinat cu tradiție și maturat cu disciplină în acele butoaie speciale care se găsesc în distileria de la poalele Alpilor Japonezi.  

     

    FINISH: Ceai verde și note de fum.

     

    Preț normal: 1.396,26 RON

    Special Price 1.047,20 RON

    (-349,06 RON)
  • Nikka - Japanese single malt whisky  12 yo + GB - 0.7L, Alc: 43% Nikka - Japanese single malt whisky  12 yo + GB - 0.7L, Alc: 43%

    Nikka - Japanese single malt whisky 12 yo + GB - 0.7L, Alc: 43%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co.,Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii - Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Single malt-ul cu vechime de 12 ani a fost creat în 2014, la aniversarea a 80 de ani de la fondarea distileriei Yoichi. Emblema aurie de pe etichetă este un design gândit de fondator în 1940, iar sticla asimetrică este inspirată de ținuta tradițională japoneză numită Kimono.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Parfumul acestui whisky este melanj din preparate dulci, cum ar fi caramelul bogat în unt, copotul de pe, mere coapte glazurate cu caramel, nuga și nucșoară.

     

    GUST: Aromele aduc pe papile același registru de arome, continuat de textura untoase din butoiul de stejar, malț bine definit, o notă de piele și fum.

     

    FINISH: Finalul este decent de lung, marcat de arome fine de condimente și note de cacao.

     

    561,68 RON
  • Hakushu - Japanese single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43%

    Hakushu - Japanese single malt whisky 18 yo - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Auriu intens.

     

    MIROS: Pere coapte, mentă uscată, oregano și notă de fum.

     

    GUST: Iasomie, mango, gutuie și mentol.

     

    FINISH: Lung, plăcut, cu note de fum și vegetale amare.

     

    610,77 RON
  • Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L

    Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L

    Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului. 

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    Torii a mers împotriva valului și a construit distileria cu investiții mari, a creat sortimente noi și a deschis un lanț de baruri. În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Ambră deschisă.

     

    MIROS: Căpșuni și fructe roșii din butoi de vin par a fi notele de mijloc prezente în rezerva distileriei Suntory. Pe fundal stau și note de tămâie din stejar Mizunara, fructe uscate din butoi de vin fortifiat și o tușă de cocos.

     

    GUST: Revin fructele roșii, în abundență: zmeură, căpșuni și chiar coacăze roșii, cu o intensitate ce poate varia ușor în funcție de lot. Alte arome pe care le simțim cu plăcere sunt cele de piersică albă cu note de lemn și condimente. Note de fundal din cireșe coapte și fructe zaharisite.

     

    FINISH: Lung. Aromele de vanilie și condimente dulci dansează cu voioșie pe papile.

     

    628,32 RON
  • Nikka - Japanese coffey grain whisky - 0.7L, Alc: 45% Nikka - Japanese coffey grain whisky - 0.7L, Alc: 45%

    Nikka - Japanese coffey grain whisky - 0.7L, Alc: 45%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co.,Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii - Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul, și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Coffey Grain este un sortiment clasic pentru distileria niponă încă din anii 1960. Coffey Grain este obținut din distilarea unui amestec de porumb și puțin malț de orz, după metoda inventată în Aeneas Coffey în 1830. Distilarea în instalație Coffey este un proces complicat și de durată, de aceea whisky-urile obținute prin această metodă sunt rare, însă aduc texturi și arome cu totul speciale.  

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum de vanilie din butoi de bourbon, note porumb cu tușe vegetale de mușețel.

     

    GUST: Dulce, fructat de pepene, grepfrut și sirop gros, echilibrat de biscuiți crocanți și vanilie proaspătă.

     

    FINISH: Note lungi de porumb, dulce și vibrant.

     

    268,46 RON
  • Kamiki - Japanese blended malt whisky - 0.5L, Alc: 48% Kamiki - Japanese blended malt whisky - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki - Japanese blended malt whisky - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki este un brand de whisky ce îți are originea în Japonia, orașu Nara, un loc încojurat de temple antice, și spiritualitate, ce inspiră tihna și rigoarea necesară unui blend unic.

     

    Penntru fiecare blend artizanii Kamiki aleg whisky-uri japoneze și whisky-uri single malt din toată lumea, la care adaugă apă pură din izvoarele locale. Profilul final al etichetelor Kamiki este definit de maturarea în butoaie din lemn de cedru japonez (yoshino-sugi).

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens.

     

    MIROS: Parfum delicat din flori de citrice și măr copt la cuptor, cu o notă lemnoasă de balsa și turbă uscată.

     

    GUST: Notele florale rămân în atenția simțurilor. Notele de iarbă cu pământ, caisă și Kumquat așteaptă să fie descoperite pe fundal.

     

    FINISH: Ușor piperat și pământiu cu o notă vegetală din frunze sau ace de pin.

     

    212,49 RON
  • Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43% Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43%

    Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43%

    Acesta este un single malt diferit, pentru persoanele care sunt în căutare de ceva neobișnuit și doresc să experimenteze un astfel de whisky rar.
    450,30 RON
  • Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43% Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43%
    -3%

    Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului.

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    Torii a mers împotriva valului și a construit distileria cu investiții mari, a creat sortimente noi și a deschis un lanț de baruri. În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Unul dintre cele mai rafinate whisky-uri single malt de la distileria Yamakazi, creat cu acea spiritualitate japoneză, transmisă prin parfumul de piersică, ananas, grepfrut, nucșoară, portocală confiată, vanilie și lemn de stejar japonez (Mizunara).

     

    GUST: Suculent, cu arome moi de fructe exotice, dintre care se remarcă cea de nucă de cocos, urmată de de merișoare și unt.

     

    FINISH: Finalul este lung, cu arome timide de ghimbir dulce și măr copt la cuptor, presărat cu scorțișoară.

     

    Preț normal: 1.428,00 RON

    Special Price 1.385,16 RON

    (-42,84 RON)
  • Yamazaki 18 yo Japanese malt silver medal 0.7 L - 2009 Yamazaki 18 yo Japanese malt silver medal 0.7 L - 2009

    Yamazaki 18 yo Japanese malt silver medal 0.7 L - 2009

    Yamazaki este un single malt produs în prima distilerie din Japonia, înființată în anul 1983 de către părintele whisky-ului japonez Shinjiro Tori.
    Gustul este dulce și bun se disting arome clare de condimente de iarna, în special scorțisoară.
    O notă minunată de citrice și fructe tropicale gîdilă cerul gurii, scoțînd la iveală o savoare parfumată de rom
    597,14 RON
Grilă Listă