Japanese - Single Malt Whisky

Japonezii sunt extrem de apreciati in ultima perioada pentru gama de whisky-uri Single Malt pe care o produc. Respectand standardele industriei producatoare de Scotch Whisky pe care au incercat sa o copieze, ​whisky-urile Japoneze catalogate Single Malt provin de la o singura distilerie si sunt produse doar din malt (cereale germinate si macinate). Unul dintre cele mai cunoscute branduri este Nikka, pe care il vei regasi si in catalogul de bauturi alcoolice Beicevrei. Alaturi de acesta, specialistii nostri au selectionat sortimente si de la alte sonore nume, precum Hakushu, Yamazaki, Ysawa sau Tagouchi.


Te asiguram de originalitatea bauturilor pe care le vei regasi in gama noastra de produse, acestea fiind importate direct. Comanda de pe site si beneficiaza de transport gratuit in Bucuresti si Ilfov, indiferent de valoarea cosului. Iar daca comanzi din alte orase din Romania, transportul este gratuit la valori peste 200 de Lei.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru
  • The Matsui - Single Malt Japanese Whisky GB - 0.7L, Alc: 48% The Matsui - Single Malt Japanese Whisky GB - 0.7L, Alc: 48%

    The Matsui - Single Malt Japanese Whisky GB - 0.7L, Alc: 48%

    The Matsui Single Malt Japanese Whisky este produs de compania Matsui Shuzou, în distileria aflată în Japonia, prefectura Tottori, la poalele muntelui Daisen. În peisajul montan ce oferă apă pură filtrată de roca vulcanică și condiții atmosferice speciale, omul și natura șlefuiesc cele mai interesante arome.

     

    Apa pură este doar unul dintre elementele ce oferă un whisky de calitate produs cu rigoare japoneză. Un alt aspect important este distilarea în alambicuri standard, din cupru, urmată de maturarea în butoaie de stejar japonez Mizunara și Sakura.

     

    Whisky-urile trase în butoaie de stejar japonez sunt supuse unei maturări accelerate de schimbările de temperatură, ce variază mult pe parcursul unei perioade scurte. Prin urmare, meșteșugul distilatorului și fenomenele naturale definesc aromele simple, dar reprezentative ale stilului japonez, iar unul dintre cele mai bune exemple este expresia Single Malt, maturată exclusiv în butoaie Mizunara.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: O aromă proaspătă, florală, acompaniată de vanilie dulce, condimente și o notă de cocos.

     

    GUST: Delectează cu textura mătăsoasă, note persistente de stejar, scorțișoară, ghimbir și puțin ardei chili, echilibrat de caramel dulce.

     

    FINISH: Caramel fin alături de flori de stejar, tutun și păstăi de vanilie.

     

    698,17 RON
  • Nikka - Japanese Single Malt Yoichi GB - 0.7L, Alc: 45% Nikka - Japanese Single Malt Yoichi GB - 0.7L, Alc: 45%
    -37%

    Nikka - Japanese Single Malt Yoichi GB - 0.7L, Alc: 45%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co. Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii: Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Yoichi Single Malt este produs în vechea distilerie Nikka, aflată în orașul Yoichi din Hokkaido, a doua cea mai mare insulă a Japoniei, aleasă de fondator pentru condițiile climatice asemănătoare cu cele din insulele Scoției.

     

     

    ASPECT: Auriu, cu reflexii de chihlimbar.

     

    MIROS: Whisky-ul Yoichi are un profil aromatic îndrăzneț și puternic, cu aromă de turbă.

     

    GUST: Pe papile aduce un echilibru delicat între arome de turbă, lăsată de distilarea în alambicuri încălzite direct cu cărbune, fum și fructe.

     

    FINISH: Malț tare, ușor afumat.

     

    Preț normal: 636,65 RON

    Special Price 399,99 RON

    (-236,66 RON)
  • Hakushu - Japanese Single Malt Whisky Distiller's Reserve GB  - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese Single Malt Whisky Distiller's Reserve GB  - 0.7L, Alc: 43%
    -25%

    Hakushu - Japanese Single Malt Whisky Distiller's Reserve GB - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Mentă, pepene și castravete.

     

    GUST: Pe papile aduce un amestec special din arome de citrice asiatice, mai ales Yuzu, grepfrut și cimbru.

     

    FINISH: Răcoritor, cu note efemere de fum.

     

    Preț normal: 702,10 RON

    Special Price 527,32 RON

    (-174,78 RON)
  • Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Galben-pai cu reflexii aurii de șampanie.

     

    MIROS: Whisky-urile japoneze sunt adesea bogate în alăturări surprinzătoare de arome naturale. Pentru Hakushu de 12 ani busuiocul, acele verzi de pin și mărul verde aduc un parfum pentru gusturi rare, specifice culturii japoneze.

     

    GUST: Aromele de pere dulci, mentă și kiwi înfățișează o grădină japoneză. Malțul de orz dublu distilat reamintește papilelor de tăria unui alcool rafinat cu tradiție și maturat cu disciplină în acele butoaie speciale care se găsesc în distileria de la poalele Alpilor Japonezi.  

     

    FINISH: Ceai verde și note de fum.

     

    1.396,26 RON
  • Nikka - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Nikka - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Nikka - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co. Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii: Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Single malt-ul cu vechime de 12 ani a fost creat în 2014, la aniversarea a 80 de ani de la fondarea distileriei Yoichi. Emblema aurie de pe etichetă este un design gândit de fondator în 1940, iar sticla asimetrică este inspirată de ținuta tradițională japoneză numită Kimono.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Parfumul acestui whisky este un melanj din preparate dulci, cum ar fi caramelul bogat în unt, copotul de pere, mere coapte glazurate cu caramel, nuga și nucșoară.

     

    GUST: Aromele aduc pe papile același registru de arome, continuat de textura untoasă a butoiul de stejar, malț bine definit, o notă de piele și fum.

     

    FINISH: Finalul este decent de lung, marcat de arome fine de condimente și note de cacao.

     

    787,23 RON
  • Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 18 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Auriu intens.

     

    MIROS: Pere coapte, mentă uscată, oregano și notă de fum.

     

    GUST: Iasomie, mango, gutuie și mentol.

     

    FINISH: Lung, plăcut, cu note de fum și vegetale amare.

     

    610,77 RON
  • Yamazaki - Japanese Single Malt Whisky Distiller's Reserve GB - 0.7L Yamazaki - Japanese Single Malt Whisky Distiller's Reserve GB - 0.7L
    -14%

    Yamazaki - Japanese Single Malt Whisky Distiller's Reserve GB - 0.7L

    Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului. 

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Ambră deschisă.

     

    MIROS: Căpșuni și fructe roșii pe fundal cu note de tămâie din stejar Mizunara, fructe uscate și tanini din butoi de vin fortifiat cu o tușă de cocos.

     

    GUST: Revin fructele roșii, în abundență: zmeură, căpșuni și chiar coacăze roșii, cu o intensitate ce poate varia ușor în funcție de lot. Alte arome pe care le simțim cu plăcere sunt cele de piersică albă cu note de lemn și condimente. Note de fundal din cireșe coapte și fructe zaharisite.

     

    FINISH: Lung. Aromele de vanilie și condimente dulci dansează cu voioșie pe papile.

     

    Preț normal: 741,37 RON

    Special Price 636,90 RON

    (-104,47 RON)
  • Nikka - Japanese Coffey Grain Whisky - 0.7L, Alc: 45% Nikka - Japanese Coffey Grain Whisky - 0.7L, Alc: 45%
    -24%

    Nikka - Japanese Coffey Grain Whisky - 0.7L, Alc: 45%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co. Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii: Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Coffey Grain este un sortiment clasic pentru distileria niponă încă din anii 1960. Coffey Grain este obținut din distilarea unui amestec de porumb și puțin malț de orz, după metoda inventată în Aeneas Coffey în 1830. Distilarea în instalație Coffey este un proces complicat și de durată, de aceea whisky-urile obținute prin această metodă sunt rare, însă aduc texturi și arome cu totul speciale.  

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum de vanilie din butoi de bourbon, note de porumb cu tușe vegetale de mușețel.

     

    GUST: Dulce, fructat de pepene, grepfrut și sirop gros, echilibrat de biscuiți crocanți și vanilie proaspătă.

     

    FINISH: Note lungi de porumb, dulce și vibrant.

     

    Preț normal: 309,40 RON

    Special Price 234,58 RON

    (-74,82 RON)
  • Kamiki - Japanese Blended Malt Whisky - 0.5L, Alc: 48% Kamiki - Japanese Blended Malt Whisky - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki - Japanese Blended Malt Whisky - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki este un brand de whisky ce îți are originea în Japonia, orașu Nara, un loc înconjurat de temple antice și spiritualitate, ce inspiră tihna și rigoarea necesară unui blend unic.

     

    Penntru fiecare amestec artizanii Kamiki aleg whisky-uri japoneze și whisky-uri single malt din toată lumea, la care adaugă apă pură din izvoarele locale și multă răbdare.

     

    Profilul final al expresiilor Kamiki este definit de maturarea în butoaie din lemn de cedru japonez (yoshino-sugi).

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens.

     

    MIROS: Parfum delicat din flori de citrice și măr copt la cuptor. În notele de mijloc apar lemnul fin și turba uscată.

     

    GUST: Notele florale rămân în atenția simțurilor. Notele de iarbă cu pământ, caisă și Kumquat așteaptă să fie descoperite pe fundal.

     

    FINISH: Ușor piperat și pământiu cu note vegetale din frunze și ace verzi de pin.

     

    212,49 RON
  • Nikka - Japanese Coffey Malt GB - 0.7L, Alc: 45% Nikka - Japanese Coffey Malt GB - 0.7L, Alc: 45%
    -10%

    Nikka - Japanese Coffey Malt GB - 0.7L, Alc: 45%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co. Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii: Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Această expresie unică a fost creată în 2013 pentru a oferi mai multe opțiuni celor care preferă whisky-ul japonez. Coffey Malt este produs din 100 % malț din orz în instalații de tip Coffey și e maturat în butoaie vechi pentru a dezvolta arome bogate de malț, complexitate și textură mătăsoasă.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Proaspăt și curat, cu arome de lămâie zaharisită și condimente.

     

    GUST: Robust și condimentat, cu textură densă de scorțișoară și cuișoare. Slăbește în complexitate odată cu notele proaspete de citrice.  

     

    FINISH: Amestec armonios de condimente, stejar și note de citrice.

     

    Preț normal: 309,40 RON

    Special Price 279,00 RON

    (-30,40 RON)
  • Isawa - Japanese Single Malt Whisky 25 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Isawa - Japanese Single Malt Whisky 25 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Isawa - Japanese Single Malt Whisky 25 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Acesta este un single malt diferit, pentru persoanele care sunt în căutare de ceva neobișnuit și doresc să experimenteze un astfel de whisky rar.
    605,54 RON
  • Yamazaki - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Yamazaki - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%
    -24%

    Yamazaki - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului.

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Unul dintre cele mai rafinate whisky-uri single malt de la distileria Yamakazi, creat cu acea spiritualitate japoneză, transmisă prin parfumul de piersică, ananas, grepfrut, nucșoară, portocală confiată, vanilie și lemn de stejar japonez (Mizunara).

     

    GUST: Suculent, cu arome moi de fructe exotice, dintre care se remarcă cea de nucă de cocos, urmată de merișoare și unt.

     

    FINISH: Finalul este lung, cu arome timide de ghimbir dulce și măr copt la cuptor, presărat cu scorțișoară.

     

    Preț normal: 1.428,00 RON

    Special Price 1.079,00 RON

    (-349,00 RON)
  • Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43.5% Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43.5%

    Hakushu - Japanese Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43.5%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Galben-pai cu reflexii aurii de șampanie.

     

    MIROS: Whisky-urile japoneze sunt adesea bogate în alăturări surprinzătoare de arome naturale. Pentru Hakushu de 12 ani busuiocul, acele verzi de pin și mărul verde aduc un parfum pentru ‘gusturi’ rare, specifice culturii japoneze.

     

    GUST: Aromele de pere dulci, mentă și kiwi înfățișează o grădină japoneză. Malțul de orz dublu distilat reamintește papilelor de tăria unui alcool rafinat cu tradiție și maturat cu disciplină în acele butoaie speciale care se găsesc în distileria de la poalele Alpilor Japonezi.  

     

    FINISH: Ceai verde și note de fum.

     

    1.218,56 RON
  • Yamazaki - Japanese Malt Silver Medal 2009, 18 yo - 0.7L, Alc: 43% Yamazaki - Japanese Malt Silver Medal 2009, 18 yo - 0.7L, Alc: 43%

    Yamazaki - Japanese Malt Silver Medal 2009, 18 yo - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Suntory Yamakazi este produs de casa Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului.

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Caramele, malț și condimente.

     

    GUST: Gustul este dulce și bun se disting arome clare de condimente de iarna, în special scorțisoară.O notă minunată de citrice și fructe tropicale gâdilă cerul gurii, scoțând la iveală o savoare parfumată de rom.

     

    FINISH: Mediu spre lung, aromat.

     

    597,14 RON
Grilă Listă