Vodka, gin si altele

Absolut, Ciroc, Eristoff, Finlandia, Gordon's, Grey Goose, Smirnoff, Stalinskaya, Tanqueray sau Tazovsky, sunt unele dintre cele mai cunoscute branduri de gin si vodka ale momentului.


Creat initial pentru a combate malaria, ginul este in prezent una dintre cele mai populare bauturi alcoolice. Spre deosebire de vodka, care este realizata din alcool fara gust si apa (de unde ii vine si denumirea, deoarece in slava ,,voda” inseamna „apa”), ginul poate avea diferite arome, precum citrice, nuci sau alte condimente.


In ceea ce priveste vodka, acest tip de bautura este fara culoare, are o aroma foarte subtila (uneori chiar inexistenta) si se poate bea in mai multe combinatii. Desigur, nimic nu se compara cu un pahar de vodka si cateva cuburi de gheata. Daca ar fi sa dam si niste nume, Finlandia si Grey Goose sunt fara nicio indoiala cele mai renumite bauturi alcoolice din aceasta categorie. Apa pura de izvor glaciar din care este produsa Finlandia, dar si graul de calitate al francezilor de la Grey Goose sunt motivele principale pentru care aceste doua produse sunt cele mai renumite, cautate si apreciate din categoria Vodka. De la celebritati Hollywoodiene, la muzicieni si artisti din intreaga lume, aceste branduri de votka sunt usor de regasit pe mesele tuturor celor care vor sa se bucure de o noapte exceptionala!


Gama de gin si vodka pe care o vei regasi pe site-ul Beicevrei.ro este extrem de diversificata. Suntem importatori oficiali a celor mai cunoscute bauturi alcoolice, astfel poti sa fii sigur ca experienta ta va fi 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Filtru
 • Bran - Palinca prune - Casa Palincii - 0.5L, Alc: 50% Bran - Palinca prune - Casa Palincii - 0.5L, Alc: 50%
  -5%

  Bran - Palinca prune - Casa Palincii - 0.5L, Alc: 50%

  O băutură emblematică, premiată cu Medalia de Aur și alte distincții de elită, la târguri și expoziții internaționale. Esența spiritului său este dată de gustul inconfundabil de prună.

   

  Pălinca Bran este dublu distilată și învechită în butoaie de lemn. Aroma sa fină de fruct autentic românesc face înconjurul lumii, purtând vestea despre meșteșugul transilvănean, moștenit de Distileriile Bran.

   

   

  ASPECT: Nuanță de galben auriu.

   

  MIROS: Fructat.

   

  GUST: Autentic, de prună coaptă.

   

  FINISH: Lung și aromat.

  Se consumă în țoiuri, cu nostalgie și îndrăzneală, pentru că îmbină spiritul liber cu voia bună.

   

  Preț normal: 71,75 RON

  Special Price 68,10 RON

  (-3,65 RON)
 • Pernod - 68° Absinthe - 0,7L Pernod - 68° Absinthe - 0,7L
  -15%

  Pernod - 68° Absinthe - 0,7L

  Absintul Pernod a fost produs pentru prima dată în 1795 de Henri Louis Pernod și Daniel-Henri Dubied în Couvet, Elveția. Apoi, în 1805, Pernod și-a construit o distilerie cu o capacitate mai mare, în Franța, în micul orășel Pontarlier. În secolul al XIX-lea, lichiorul produs din pelin, anason, fenicul și alte plante aromatice, numit și “zâna verde” devine popular în rândul populației din marile capitale ale Europei, dar și peste ocean, pe continentul nord american.

   

  Din cauza unor preconcepții legate de efectele acestei băuturi asupra omului, la sfârșitul perioadei Belle Epoque (circa 1914 - 1915), în timpul Marelui Război, absintul a fost interzis în Franța, în celelalte state din vestul Europei cât și în Statele Unite ale Americii. În toată aceată perioadă, Pernod Fils și-a continuat activitatea prin producția a numeroase tipuri de lichioruri și băuturi alcoolice rafinate.

   

  Mai târziu, absinut și-a pierdut popularitatea încât în anii 1960, Pernod a încetat să îl mai producă. După anul 1975, Pernod și-a unit forțele cu Ricard (fondat de Paul Ricard) și a devenit unul dintre cele mai mari grupuri din industria producătorilor de băuturi alcoolice. În ultimii ani, Pernod Ricard a reluat producția de absint și a revenit treptat la o variantă inspirată de rețeta creată în Epoca Frumoasă.

   

   

  ASPECT: Verde pal, limpede, ușor umbrit de amestecul cu apă.

   

  MIROS: Vegetal și floral mulțumită petalelor de violete. Înzestrat cu parfumuri ce se întrec sub nări, asemenea unor sticluțe cu esențe așezate laolaltă. Notele de fenicul, coriandru și anason stelat ne reamintesc tot ce știm despre absint și ne aduc cu eleganță, revelația unei lumi fermecătoare.

   

  GUST: Îl recomandăm cu puțină apă, după gust. În acest fel, îl găsim sec, puțin amărui, ca un bitter. Pe de altă parte este vegetal și lemnos, cu esență de pelin, împrospătat de coriandru și anason.

   

  FINISH: Lung. Puțin amar, lemnos și vegetal.

   

  Preț normal: 152,96 RON

  Special Price 129,90 RON

  (-23,06 RON)
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L
  -22%

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  Preț normal: 404,60 RON

  Special Price 315,00 RON

  (-89,60 RON)
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L
  -18%

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  Preț normal: 154,70 RON

  Special Price 126,60 RON

  (-28,10 RON)
 • Edinburgh - Gin - 0.7L Edinburgh - Gin - 0.7L
  -27%

  Edinburgh - Gin - 0.7L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentru a onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Varianta clasică a ginului Edinburgh este produs cu un amestec unic de 14 plante. Dintre ingredientele folosite la infuzie în distilat de gin se remarcă lavanda, mugurii de pin, dudele și alunele de pădure specifice zonelor împădurite din Marea Britanie. Pentru a adăuga arome proaspete de citrice, sunt folosite coji de portocală, coji de lime și flori de lămâiță.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum curat și proaspăt, cu note condimentate.

   

  GUST: Aromă echilibrată de ienupăr, pin verde și lavandă cu note fine de condimente și citrice.

   

  FINISH: Ultima aromă care impresionează simțurile este cea de citrice proaspete și răcoritoare.

   

  Preț normal: 150,02 RON

  Special Price 109,00 RON

  (-41,02 RON)
 • Stolichnaya - Cristall Vodka - 0.7L, Alc: 40% Stolichnaya - Cristall Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Stolichnaya - Cristall Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Vodca cu etichetă Stolichnaya Cristall este obținută din distilat de cereale, filtrat și amestecat cu apă. Vodca Cristall este fabricată și îmbuteliată în Rusia.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Arome de citrice, piper, anason stelat și lichior din sâmburi de piersici cu note de migdale.

   

  GUST: O textură fină, alcool tare și o urmă de mentol.

   

  FINISH: Mediu, cu note de piper și note vegetale / florale.

   

  Preț normal: 67,87 RON

  Special Price 64,48 RON

  (-3,39 RON)
 • Liliac Transylvania - The Spirit - 0.35L, Alc: 42% Liliac Transylvania - The Spirit - 0.35L, Alc: 42%

  Liliac Transylvania - The Spirit - 0.35L, Alc: 42%

  Crama Liliac Transylvania, situată în inima Transilvaniei, Județul Mureș, satul Batoș, produce vinuri unice, de calitate superioară, în colaborare cu experți austrieci.

   

  Alături de numeroasele vinuri produse în crama din Mureș, echipa Liliac produce mai nou și o grappa cu spirit transilvănean. Băutura cu origini italiene este produsă la noi din tescovină de struguri Muscat Ottonel. Fermentarea strugurilor rămași după stoarcerea mustului are loc în rezervoare din oțel inoxidabil vidate, cu temperatură controlată.

   

  Pentru a se evita fermentarea secundară, tescovina este distilată în instalații moderne pentru a permite compușilor volatili, ce oferă aromele, să se evapore apoi să se condenseze, păstrând proprietățile organoleptice ale soiului ales. 

   

  Acest băutură este recomandată după servirea mesei, la temperatura camerei, într-un pahar mic în care se poate aera preț de câteva minute înainte de a fi degustată.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Arome de flori proaspete, dulceață de fructe și un ton vegetal, moale, nedefinit.

   

  GUST: Florile se dezvăluie a fi din salcâm, fructele sunt reprezentate de note fine lăsate de lămâie, iar vegetalele aduc un iz oriental prin notele de ceai chinezesc (Camelia sinensis).

   

  FINISH: Fructat, vegetal, energic.

   

 • Brockmans - Gin - 0.7L, Alc: 40% Brockmans - Gin - 0.7L, Alc: 40%
  -21%

  Brockmans - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  Brockmans este o companie privată, înființată de Neil Everitt și Bob Fowkes împreună cu alți doi parteneri. Experiența celor patru antreprenori în industria băuturilor alcoolice și mai ales în producția de gin a fost de ajuns pentru a crea un nou brand în Anglia, țara care a scris o parte importantă din istoria ginului.

   

  Brand-ul Brockmans este adorat în peste 30 de state din toată lumea și deține numeroase premii la concursuri prestigioase. Pentru oricare dintre ginurile Brockmans este folosită o rețetă unică din ierburi, fructe și rădăcini, crescute natural și macerate în alcool pur, obținut din distilarea unui amestec de cereale.

   

  Distilarea bazei de gin are loc în alambic din cupru, tradițional, vechi de 100 de ani. În timpul distilării este selectat alcoolul pur, intens, bogat și cu siguranță interesant, alături de celelalate ingrediente naturale.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Ingredientele sunt ținute în alcool multe ore pentru a extrage uleiuri naturale și aromele pure. De la primul val nasul este invadat de aromele intense și proaspete de fructe și condimente.

   

  GUST: Pe papile, ginul Brockmans aduce arome frumoase din toate colțurile lumii. Varianta clasică este obținută din ingrediente pe care le recunoaștem ușor, simple apoi complexe, exotice apoi fascinante. Prima aromă vine din Balcani și este cea a coriandrului din Bulgaria, asociat cu ghimbir și portocală ce îi dau un start tonic, efervescent. Urmează aromele de afine, mure și fructe de ienupăr de pe colinele regiunii Toscana.

   

  FINISH: Gustul final este marcat de cojile de portocală amară din Valencia, care prelungesc notele complexe și intense. 

  Preț normal: 157,08 RON

  Special Price 124,60 RON

  (-32,48 RON)
 • Crystal Head - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Crystal Head - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -34%

  Crystal Head - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Crystal Head este un brand de vodcă produs de compania Globefill Inc. în cea mai sudică provincie din Canada, Newfoundland și Labrador. Brand-ul Crystal Head este rezultatul unui proiect la care au lucrat doi artiști din Statele Unite ale Americii: actorul Dan Aykroyd și pictorul John Alexander.

   

  Recipientul în formă de craniu este un alt detaliu reușit de cei doi artiști americani și este produs din sticlă și bucăți din cristal de fabricantul italian Bruni Glass, din Milano.

   

  Crystal Head Original, sau expresia ce stă la baza celor 5 sortimente, este produsă din porumb canadian, fermentat și distilat de 4 ori apoi amestecat cu apă pură din Newfoundland. După această fază urmează filtrarea de 7 ori prin straturi de cristale semiprețioase, numite 'diamante Herkiner', ce opresc compușii tari și lasă să treacă un distilat fin, rafinat, perfect pentru a fi savurat sec, cu gheață sau într-un cocktail.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: O vodcă aproape neutră, cu o notă dominantă de cereale fermentate, urmată de citrice fine.

   

  GUST: Textură fină, mătăsoasă, cu note moi de zahăr și vanilie.

   

  FINISH: Gust final lung, dulce și cremos.

   

  Preț normal: 237,26 RON

  Special Price 156,60 RON

  (-80,66 RON)
 • Crystal Head - Vodka + 4 shot - 0.7L, Alc: 40% Crystal Head - Vodka + 4 shot - 0.7L, Alc: 40%
  -23%

  Crystal Head - Vodka + 4 shot - 0.7L, Alc: 40%

  Crystal Head este un brand de vodcă produs de compania Globefill Inc. în cea mai sudică provincie din Canada, Newfoundland și Labrador. Brand-ul Crystal Head este rezultatul unui proiect la care au lucrat doi artiști din Statele Unite ale Americii: actorul Dan Aykroyd și pictorul John Alexander.

   

  Recipientul în formă de craniu este un alt detaliu reușit de cei doi artiști americani și este produs din sticlă și bucăți din cristal de fabricantul italian Bruni Glass, din Milano.

   

  Crystal Head Original, sau expresia ce stă la baza celor 5 sortimente, este produsă din porumb canadian, fermentat și distilat de 4 ori apoi amestecat cu apă pură din Newfoundland. După această fază urmează filtrarea de 7 ori prin straturi de cristale semiprețioase, numite 'diamante Herkiner', ce opresc compușii tari și lasă să treacă un distilat fin, rafinat, perfect pentru a fi savurat sec, cu gheață sau într-un cocktail.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: O vodcă aproape neutră, cu o notă dominantă de cereale fermentate, urmată de citrice fine.

   

  GUST: Textură fină, mătăsoasă, cu note moi de zahăr și vanilie.

   

  FINISH: Gust final lung, dulce și cremos.

   

  Pachetul include recipientul din sticlă în formă de craniu, echivalent a 0.7L și patru pahare din sticlă de tip Shot, cu aceaași formă de craniu.

   

  Preț normal: 325,60 RON

  Special Price 249,90 RON

  (-75,70 RON)
 • Nordes Atlantic - gin 1L, Alc: 40% Nordes Atlantic - gin 1L, Alc: 40%
  -5%

  Nordes Atlantic - gin 1L, Alc: 40%

  Nordés este un gin premium, creat de trei pasionați de lumea băuturilor rafinate care au dorit să creeze rețeta unui gin dedicat locuitorilor și regiunii spaniole Galicia. Nordés este un gin obținut în mare parte de ingrediente locale după o rețetă modernă și potrivită celor care doresc arome autentice și rafinate.

   

  Inspirat de tot ce e iberic și varietatea de ingrediente disponibile, ginul spaniol are la bază un distilat din struguri Albariño și 11 plante macerate, dintre care 6 fac parte exclusiv din flora sălbatică a regiunii Galicia. Ingrediente locale sunt: salvie, frunze de dafin, lămâiță, eucalipt, mentă și săricică. Celelalte 5 botanice, menite să completeze caracterul mediteraneean și să aducă un echilibru ginului sunt următoarele: ienupăr, ghimbir, cardamom, hibiscus și ceai negru.

   

  Fiecare plantă este macerată individual pentru perioade ce diferă în funcție de intensitatea dorită, de la 1 oră până la 1 lună. Aromele oferite de plante sunt atent selectate și aduse în acest gin pentru a forma un melanj aromatic echilibrat, plăcut și satisfăcător.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un amestec curajos de vegetale uscate, dulceață de boamboane și caramele, piper alb și o aromă slabă de vegetale amare (ace de pin).

   

  GUST: Ienupărul iese mai bine în evidență atunci când ginul atinge papilele. După această introducere clasică urmează o aromă simplă din flori de primăvară, ceai negru, lămâiță și mentol.

   

  FINISH: Gustul final lung continuă cu aceleași arome principale de dulceață, piper și vegetale.

   

  Preț normal: 179,45 RON

  Special Price 170,48 RON

  (-8,97 RON)
 • Malfy - Arancia gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Arancia gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Arancia gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Parfum din flori de portocal pe un fundal de ienupăr verde și revigorant.

   

  GUST: Ușor efervescent, dulce-acrișor din citrice, vegetal și delicios de complex.

   

  FINISH: Lung, sec, puțin amărui.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Malfy - Limone gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Limone gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Limone gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Limone se apropie e parfumul unei limonade completate cu fire de ienupăr și alte ierburi aromatice.

   

  GUST: Savurat rece sau cu gheață, în primele momente se deschide cu prospețimea citricelor și a celorlalte ingrediente ce oferă arome complexe.

   

  FINISH: Mediu, răcoritor și aromat.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Malfy - Original gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Original gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Original gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum clasic de ienupăr, coriandru și anason.

   

  GUST: Pe papile este ușor sărat și sec, cu note complexe de ienupăr, lemn dulce și citrice mediteraneene.

   

  FINISH: Mediu, cu o notă slabă de ienupăr.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Malfy - Rosa gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Rosa gin - 0.7L, Alc: 41%
  -5%

  Malfy - Rosa gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Roz pal.

   

  MIROS: Parfum pur de grepfrut, rubarbă proaspătă, citrice și anason stelat.

   

  GUST: Arome bogate de citrice zemoase dulci și amărui, mai cu seamă grepfrut, urmat de vegetale seci.

   

  FINISH: Finalul este marcat de o notă mai clară de ienupăr.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 164,47 RON

  (-8,66 RON)
 • Plymouth - Sloe gin - 0.7L, Alc: 26% Plymouth - Sloe gin - 0.7L, Alc: 26%
  -5%

  Plymouth - Sloe gin - 0.7L, Alc: 26%

  Plymouth gin este unul dintre brand-urile autentice ale Marii Britanii, un clasic produs cum numai englezii o pot face în orașul ce dă numele băuturii: Plymouth. Brand-ul britanic oferă o gamă cu 5 sortimente, iar fiecare dintre acestea este produs la distileria aflată în clădirea Black Friar, ce datează de la 1400.

   

  Ginul este produs după o rețetă știută doar de Maestrul distilator începând cu anul 1793. Tradiția impune ca fiecare generație de Maestru să ofere rețeta verbal celui ce urmează să îi preia reponsabilitățile. În prezent, Maestrul distilator și ambasador în toată lumea pentru acest brand este Sean Harrison, care păstrează bine secretul Plymouth, mai ales că a fost locotenent al Marinei Regale Britanice. 

   

  Rețeta este secretă însă o parte din ingrediente sunt cunoscute mulțumită parfumului și aromelor naturale ușor de recunoscut. Cele 7 ingrediente folosite pentru infuzii și extracte sunt următoarele: fructe de ienupăr, semințe de coriandru, coajă de portocală și lămâie, rădăcină de angelica, cardamom verde, rădăcină de oris, fructe de porumbar.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Plymouth cu fructe de porumbar este chintesența culturii engleze în ceea ce privește ginul. Mirosul de fructe de pădure și alune deschide apetitul pentru tot ce este englezesc și invită la o degustare mai precisă.

   

  GUST: Porumbarul crește în toate colțurile Europei, însă anglia aduce mai multă tradiție în ginul produs cu aceste fructe. Odată ajuns pe limbă se simte finețe, coprul fructat, dulceața și aciditatea echilibrată.  

   

  FINISH: Lung, proaspăt și fructat.

   

  Preț normal: 131,27 RON

  Special Price 124,71 RON

  (-6,56 RON)
 • Jelinek - Palinca caise - 0.5L, Alc: 42% Jelinek - Palinca caise - 0.5L, Alc: 42%
  -5%

  Jelinek - Palinca caise - 0.5L, Alc: 42%

  Republica Cehă este cunoscută pentru regiunile istorice în care se produc băuturi alcoolice încă din secolul al XVI-lea. Una dintre aceste regiuni este Moravia, ce include orașul Vizovice, unde se află distileria lui Rudolf Jelinek din 1894. După 40 de ani de la fondare, Jelinek a început exportul produselor din Vizovice către state din Europa.

   

  În ultimii ani Rudolf Jelinek a devenit un grup de brand-uri, și-a diversificat gamele, a sporit cantitățile de băuturi exportate și a devenit mai cunoscut la nivel intenațional.

   

  Printre cele mai cunoscute produse ale distileriei Rudolf Jelinek se află pălinca de caise, o băutură tradițională din Cehia, cu origini vechi și în alte state europene. Pălinca Rudolf Jelinek, obținută din caise crescute în livezile din Moravia, urmează rețeta veche și procese adaptate la tehnologia modernă: este distiliată de trei ori și lăsată la maturare minim 12 luni pentru dobândi un buchet complex din butoaiele de lemn. 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Palinca Jelinek are un parfum fructat, simplu, din caisele coapte și zemoase, alese special pentru o băutură cu tradiție.  

   

  GUST: Așa cum era de așteptat, palinca Jelinek este dominată de aroma fructată a caiselor, urmată de un ton amar. Gustul puțin amar este dat de taninii rezultați din distilarea pulpei de caise alături de sâmburii lemnoși.

   

  FINISH: Lung. Fructat și plăcut.

   

  Preț normal: 71,28 RON

  Special Price 67,70 RON

  (-3,58 RON)
 • Jelinek - Palinca capsuni - 0.5L, Alc: 42% Jelinek - Palinca capsuni - 0.5L, Alc: 42%
  -5%

  Jelinek - Palinca capsuni - 0.5L, Alc: 42%

  Republica Cehă este cunoscută pentru regiunile istorice în care se produc băuturi alcoolice încă din secolul al XVI-lea. Una dintre aceste regiuni este Moravia (Vizovice), unde se află distileria lui Rudolf Jelinek din 1894. După 40 de ani de la fondare, Jelinek a început exportul produselor din Vizovice către state din Europa.

   

  În ultimii ani Rudolf Jelinek a devenit un grup de brand-uri, și-a diversificat gamele, a sporit cantitățile de băuturi exportate și a devenit mai cunoscut la nivel intenațional.

   

  Căpșunile sunt fructe populare în Cehia, de aceea au fost alese pentru a crea o licoare ce aduce aroma unui compot cu un gust puțin mai tare decât preparatul clasic. Căpșunile crescute anual în Cehia, sunt macerate în alcool apoi distilate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum proaspăt de fructe și vegetale.

   

  GUST: Pălinca din căpșuni Senga Sengana este o băutură produsă de distileria Rudolf Jelinek pentru cei care doresc gustul tipic al verii într-o formă neobișnuită. Aroma proaspătă și rafinată recomandă această palincă pentru consum sec, dar poate fi și baza pentru cocktail-uri cu brandy.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Fructat.

   

  Preț normal: 71,28 RON

  Special Price 67,70 RON

  (-3,58 RON)
 • Jelinek - Palinca gutui - 0.5L, Alc: 42% Jelinek - Palinca gutui - 0.5L, Alc: 42%
  -5%

  Jelinek - Palinca gutui - 0.5L, Alc: 42%

  Distileria Rudolf Jelinek, a fost înființată în 1894, în Cehia, în apropiere de orașul Vizovice. Băuturile produse de Jelinek sunt cunoscute în Cehia de la începutul secolului trecut, iar din 1934 a început exportul produselor tradiționale în state din Europa. În ultimii ani Rudolf Jelinek a devenit un grup de brand-uri, și-a diversificat gamele, a sporit cantitățile de băuturi exportate și a devenit mai cunoscut la nivel intenațional.

   

  Pălinca de gutui Rudolf Jelinek este obținută din soiul Cydonia oblonga, cu coajă galbenă și formă alungită, originar din statele aflate în estul Europei și vestul Asiei. Pălinca este obținută cu ajutorul unor instalații cu coloane de distilare continuă, create special pentru a păstra o mare parte din aroma gutuilor și a oferi, în același timp, o băutură premium.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil de gutuie.

   

  GUST: Pălinca de gutui este o băutură surprinzătoare. Gustul intens, caracteristic gutuilor este completat ușor de merelor verzi, ce oferă aceeași aromă delicată, revigorantă, de fruct dulce-acrișor.

   

  FINISH: Aroma de gutuie este moale, iar gustul astringent este singurul care rămâne pentru mult timp.

   

  Preț normal: 71,28 RON

  Special Price 67,70 RON

  (-3,58 RON)
 • Valco - Rachiu pere 0.2L, Alc: 40% Valco - Rachiu pere 0.2L, Alc: 40%
  -5%

  Valco - Rachiu pere 0.2L, Alc: 40%

  Valco, actuală Distiland Maramureș SA face parte din grupul Herman Jansen și oferă o gamă diversă de distilate cu etichetă proprie, dar și alte distilate ce aparțin companiei olandeze.

   

  În 2020 producătorul din Maramureș a fost premiat cu medalia de aur Qudal în urma studiului de piață cu privire la calitatea produselor, desfășurat de compania ICERTIAS - International Certification Association.

   

  Dintre băuturile tradiționale românești produse cu dedicare și tradiție în Maramureș vă prezentăm rachiul obținut din suc de pere Williams, fermentat și distilat. Profilul aromatic fructat, pură și natural este dezvăluit atunci când băutura este răcită ușor și servită înainte de masă.

   

   

  ASPECT: Gălbui, ușor strălucitor.

   

  MIROS: Parfum clar din distilat de pară.

   

  GUST: Aromă intensă de pară, note vegetale și doar o urmă aciditate pe papile.

   

  FINISH: Mediu. Aromă de alcool tare, fructat.

   

  Preț normal: 25,59 RON

  Special Price 24,30 RON

  (-1,29 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă