Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Amrut Eliminare
 • Amrut - Indian Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 46% Amrut - Indian Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 46%
  -15%

  Amrut - Indian Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 46%

  Povestea Amrut a început în 1948, anul în care Shri J.N. Radhakrishna a înființat laboratorul Amrut. După producția de rom în anii 1960, în 1970 a fost produs primul distilat din struguri.

   

  În 1980 Amrut a produs pentru prima dată distilat din malț pentru a oferi populației indiene whisky de calitate.

   

  Primul whisky-ul indian cu renume lansat de Amrut a fost clasicul Single Malt, prezentat publicului scoțian în 2004, în Glasgow, și până în anul 2009 a fost remarcat de cunoscători și pasionați.

   

   

  ASPECT: Galben-auriu.

   

  MIROS: Fructat și mieros cu accente de condimente și lemn.

   

  GUST: Bogat în arome provenite din maturarea în lemn de stejar (lemn dulce, vanilie, caramel).

   

  FINISH: Senzația finală după înghițire este persistentă, mătăsoasă și ușor dulceagă.

   

  Preț normal: 184,45 RON

  Special Price 157,08 RON

  (-27,37 RON)
 • Amrut Fusion - Indian Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 50% Amrut Fusion - Indian Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 50%
  -34%

  Amrut Fusion - Indian Single Malt Whisky GB - 0.7L, Alc: 50%

  Povestea Amrut a început în 1948, anul în care Shri J.N. Radhakrishna a înființat laboratorul Amrut. După producția de rom în anii 1960, în 1970 a fost produs primul distilat din struguri. În 1980 Amrut a produs pentru prima dată distilat din malț pentru a oferi populației indiene whisky de calitate.

   

  Primul whisky-ul indian cu renume lansat de Amrut a fost clasicul Single Malt, prezentat publicului scoțian în 2004, în Glasgow, și până în anul 2009 a fost remarcat de cunoscători și pasionați.

   

  Alături de clasicul Single Malt, în 2010 a fost lansat Fusion, care a fost numit  al treilea cel mai bun whisky din lume în “Jim Murray’s Whiskey Bible”, un ghid despre cele mai bune whisky-uri, publicat anual de jurnalistul britanic Jim Murray.

   

   

  ASPECT: Auriu intens.

   

  MIROS: Încă de la început se prezintă cu un prafum intens, lemnos și complex: apar note de orz amestecat cu zahăr, apoi fum subțire. Un whisky consistent și seducător de fin.

   

  GUST: Pe papile vine cu puterea unui distilat tradițional, produs după rețetă și metode vechi de sute de ani, apoi uimește cu fumul ce se transformă în turbă puternică. Urmează o relaxare cu note de sherry, vanilie lemnoasă ce bate spre stejar și acoperă turba. Ultimele note sunt cele de caramel cu ciocolată, care lasă un ecou răsunător pe bolta palatină.

   

  FINISH: La final se iau la întrecere mai multe note de turbă uscată, stejar și dulceață din melasă, adusă parcă dintr-un butoi de rom. Mirodeniile indiene, aflate mai mult pe fundal, se simt acum mai puternic cu intenția de a lăsa o impresie memorabilă.

   

  Preț normal: 296,51 RON

  Special Price 195,91 RON

  (-100,60 RON)
Grilă Listă