Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechimea: 8 ani Eliminare
 • The Glendronach -The Hielan Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46% The Glendronach -The Hielan Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46%
  -15%

  The Glendronach -The Hielan Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

  The GlenDronach este meritul lui James Allardice, un moșier scoțian cu fler de afacerist care a ridicat distileria lângă proprietatea sa, numită Boynsmill. În 1826, Allardice, împreună cu alți trei parteneri, a ridicat clădirea, a adus aparatura de distilare din altă localitate și le-a asamblat în ceea ce avea să fie prima distilerie GlenDronach din Valea Forgue, Aberdeenshire.

   

  The GlenDronach a fost încă de la început una dintre primele distilerii scoțiene cu licență de producție oferită de autotități. Brand-ul și produsul rezistă de două secole prin respectarea tradiției și meșteșugului din Highland, regiunea faimosă în toată lumea pentru cele mai bune whisky-uri.

   

  Acest single malt a fost maturat 8 ani și îmbuteliat cu toate aromele și compușii naturali (non-chill filtered). Cele mai multe whisky-uri sunt filtrate la o temperatură scăzută (aproximativ 0°C), pentru a îndepărta diferite substanțe, cum ar fi esteri, proteine și acizi. Acest whisky este nefiltrat și păstrează toate acele substanțe ce îi oferă culoarea naturală și aromele autentice, câștigate din distilare, apoi maturare îndelungată în butoaie de stejar asezonate cu vin spaniol sherry.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Parfum rotund din flori de portocal, limonadă proaspătă, stafide sultanas, stafide clasice și prune galbene, acoperite de un praf de vanilie.

   

  GUST: Crocant, vibrant, cu note de stejar condimentat, stafide sultanas calde, gem de caise și turtă dulce. Toate aceste arome sunt înconjurate de caramel, cacao și migdale rumenite.

   

  FINISH: Ecouri aromatice de sherry în contrast cu gustul sec al distilatului puternic îți arată complexitatea și rafinamentul în acest whisky tradițional din regiunea Highland.

   

  Preț normal: 171,43 RON

  Special Price 145,72 RON

  (-25,71 RON)
 • Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46% Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

  Caol Ila - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

  Caol Ila (Cull Eela) este numele galic pentru Sunetul din Islay, o strâmtoare între insulele Islay și Jura, ce a servit drept inspirație pentru distileria ridicată în 1846 de Hector Henderson, un om de afaceri din Glasgow.

   

  Distileria se află pe coasta estică a insulei Islay, într-un peisaj rustic și liniștit. După extinderile din 1879 și 1972, Caol Ila a fost în anii 1970 ce-a mai mare distilerie de pe Islay. Whisky-urile Caol Ila sunt single malt-uri din cereale de calitate, comercializate cu eticheta proprie sau incluse în blend-uri rafinate comercializate de alte companii renumite în industria whisky-ului scoțian.

   

  Acest whisky single malt a fost distilat în decembrie 2011 și maturat în butoaie de bourbon, aflate la a doua umplere cu (acest) whisky, până în februarie 2020. După cei 8 ani de maturare lotul a fost de ajuns pentru 400 de sticle incluse într-o gama specială a companiei Douglas Laig.

   

   

  ASPECT: Auriu-deschis.

   

  MIROS: Caol Ila este cunoscut și pentru whisky-urile cu aromă consistentă de turbă. În acest caz, se simte mai bine fumul de turbă cu note de miere și ceai cu lapte.

   

  GUST: Zmeură uscată, piper negru și o notă de fum.

   

  FINISH: Subtil ca o licoare medicinală. O notă de mure persistă pe boltă, pe limbă și mai departe.

   

  354,03 RON
 • Lagavulin - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 48% Lagavulin - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 48%
  -26%

  Lagavulin - Scotch Single Malt Whisky 8 yo GB - 0.7L, Alc: 48%

  Islay este un loc cunoscut pentru numeroasele distilerii construite în secolul al XIX-lea. Una dintre distileriile care au trecut testul timpului a fost ridicată în 1816 de John Johnston în partea de sud, pe coasta Kildalton, între Ardbeg și Laphroaig.

   

  Whisky-ul Lagavulin a devenit mai cunoscut în Marea Britanie după ce John Logan Mackie, un maestru în blend-uri, a cumpărat distileria, iar fiul său Peter a creat faimosul blend White Horse. Cu toate perioadele grele și schimbările traversate de distilerie, whisky-ul Lagavulin rămâne o băutură produsă în stilul tradițional scoțian.

   

  Acest single malt a fost lansat prima dată în 2016, la aniversarea a 200 de ani de la degustarea unui Lagavulin de către Alfred Barnard, care a publicat în anii 1880 un ghid al distileriilor din Marea Britanie. În prezent, această expresie, produsă anterior în ediție limitată, a devenit un produs permanent, descris exact așa cu a menționat Barnard în cartea sa: un whisky ”de o finețe excepțională”.

   

   

  ASPECT:  Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Popcorn sărat, alune prăjite și amestecate cu miere, bumbac pătruns de ulei, note ușoare de brânză cheddar și doar o urmă de zahăr ars.   

   

  GUST: Fumul din turbă deschide calea aromelor exotice de coriandru, zahăr din orz, praf de chimion, hering afumat și marzipan.

   

  FINISH: Straturi de măr ras, alune prăjite și o urmă de cenușă. Încă un val slab de condimente atinge papilele după care se stinge în fundal.

   

  Preț normal: 338,67 RON

  Special Price 252,28 RON

  (-86,39 RON)
Grilă Listă