Sampanie

Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina, care iti va rasfata toate simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala (numita in trecut si Metoda Champenoise), din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta.


Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si celor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole, pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania, Espumante in Portugalia.


Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Culoare: Sampanie Blanc de Blancs Eliminare
 • Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5%
  -10%

  Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs box - 0.75L , Alc: 12.5%

  REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

   

  SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

   

  VOL. ALC.: 12.5%

   

  ȘAMPANIE. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

   

   Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez. Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

   

  Blanc de Blancs sunt șampaniile produse din 100% struguri din soiul Chardonnay, crescuți pe suprafețe mici, în zone diferite ale regiunii Champagne. O parte din struguri sunt culeși din zona Côte des Blancs, cealaltă parte este adusă din zona Montaigne de Reims. Acest amestec din același soi, adus din zone diferite este un ansamblu de fructe pure, bogate în minerale, cu arome suple și proaspete.

   

   

  ASPECT: Galben pai, briliant.

   

  MIROS: Puțin unt, blat proapăt copt, arome de pere, alune de pădure și o tentă de turtă dulce.

   

  GUST: Arome de fructe tropicale, agrișe și piersici completate de condimente dulci cu un finish mineral.

   

  ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit alături de mediuri mediteraneene cu pește, carpaccio, scoici, file de pește crud sashimi, biban la grătar și brânzeturi moi.

   

  TEMP. DE SERVIRE:  6 - 8°C

   

  Preț normal: 3.451,00 RON

  Special Price 3.105,90 RON

  (-345,10 RON)
 • Salon - Sampanie blanc de blancs Magnum - 1,5L, Alc: 12% Salon - Sampanie blanc de blancs Magnum - 1,5L, Alc: 12%

  Salon - Sampanie blanc de blancs Magnum - 1,5L, Alc: 12%

  Cunoscătorii vinului, ştiu că bând şampanie SALON înseamnă a-şi oferi o nespusă călătorie în lumea senzaţiilor rare şi intense, urcând la nivel înalt graţia şi plăcerile senzuale, dar pastrandu-şi totodată onestitatea fără compromisuri.
  4.165,00 RON
 • Salon - Sampanie blanc de blancs - 0,75L, Alc: 12% Salon - Sampanie blanc de blancs - 0,75L, Alc: 12%

  Salon - Sampanie blanc de blancs - 0,75L, Alc: 12%

  Cunoscătorii vinului, ştiu că bând şampanie SALON înseamnă a-şi oferi o nespusă călătorie în lumea senzaţiilor rare şi intense, urcând la nivel înalt graţia şi plăcerile senzuale, dar pastrandu-şi totodată onestitatea fără compromisuri.
  1.666,00 RON
Grilă Listă