Whisky lichior

Crema de whisky este o bautura compusa dintr-un produs lactat, de obicei smantana, alcool distilat de origine agricola de tip whisky si alte arome, intr-un amestec cu procent de alcool, care pastreaza smantana in stare buna de consum, fara conservanti suplimentari.


Cele mai cunoscute brand-uri care produc crema de whisky in Irlanda denumesc produsul Irish Cream. Bautura trebuie sa aiba 10% smantana, 1% whiskey irlandez si alcool intr-un procent de peste 15%. Crema de whisky poate contine si arome, stabilizatori, agenti de ingrosare si emulgatori. 


Smantana ofera bauturii culoare maro deschis sau auriu cu tente ce variaza dupa proportiile celor doua ingrediente principale. Consistenta si gustul acestei bauturi este influentat de smantana, iar aromele variaza in functie de condimentele folosite (majoritatea producatorilor folosesc vanilie, cacao si zahar).


In categoria Crème de whisky, echipa Beicevrei.ro va ofera o selectie de bauturi produse in Europa (Irlanda, Scotia, Italia), si America de Nord (SUA).

Grilă Listă
 • Baileys - Irish whiskey cream 0.7 L, Alc: 17% Baileys - Irish whiskey cream 0.7 L, Alc: 17%
  -12%

  Baileys - Irish whiskey cream 0.7 L, Alc: 17%

  Baileys Irish Cream a fost lansat în 1974, la Dublin - Irlanda. Marca comercială este în prezent deţinută de Diageo. Producătorii irlandezi folosesc doar lapte irlandez din fermele special selectate din Irlanda. Whisky şi crema de lapte au o relaţie unică, ceea ce înseamnă că, crema de lapte este conservată doar de whisky. De fapt, whisky păstrează crema de lapte atât de bine încât o sticlă veche de doi ani de Baileys, va avea acelaşi gust proaspăt ca în ziua în care a fost cumpărată. Crema de lapte se topeşte eliberând whisky care te încălzeşte pe dinăuntru, ciocolata îţi încânta limba, în timp ce crema fină groasă îţi înveleşte gura.

  Preț normal: 83,00 RON

  Special Price 72,99 RON

  (-10,01 RON)
 • Drambuie - Whisky liqueur with spices - 0,7L, Alc: 40%

  Băutură rafinată cu o combinaţie bogată de arome, a fost produsă în Broxburn, Scoţia şi i-a aparţinut prinţului Charles Edward Stuart.
  Preparată din schotch whisky-uri fine şi învechite cu un extract de miere, ierburi şi mirodenii, băutura îşi menţine tăria caracterului.
  Este minunat să-l serviţi cu gheaţă sau cu bere de ghimbir şi felii de lime!
  105,37 RON
 • Carolans - Irish cream 0,7L, Alc: 17%

  Carolans este o cremă de lichior irlandez - realizată în Irlanda din cele mai bune ingrediente irlandeze, inclusiv smântână, miere,whisky irlandez.
  76,59 RON
Grilă Listă