Whisky lichior

Crema de whisky este o bautura compusa dintr-un produs lactat, de obicei smantana, alcool distilat de origine agricola de tip whisky si alte arome, intr-un amestec cu procent de alcool, care pastreaza smantana in stare buna de consum, fara conservanti suplimentari.


Cele mai cunoscute brand-uri care produc crema de whisky in Irlanda denumesc produsul Irish Cream. Bautura trebuie sa aiba 10% smantana, 1% whiskey irlandez si alcool intr-un procent de peste 15%. Crema de whisky poate contine si arome, stabilizatori, agenti de ingrosare si emulgatori. 


Smantana ofera bauturii culoare maro deschis sau auriu cu tente ce variaza dupa proportiile celor doua ingrediente principale. Consistenta si gustul acestei bauturi este influentat de smantana, iar aromele variaza in functie de condimentele folosite (majoritatea producatorilor folosesc vanilie, cacao si zahar).


In categoria Crème de whisky, echipa Beicevrei.ro va ofera o selectie de bauturi produse in Europa (Irlanda, Scotia, Italia), si America de Nord (SUA).

Grilă Listă
 • Baileys - Irish whiskey cream 0.7 L, Alc: 17% Baileys - Irish whiskey cream 0.7 L, Alc: 17%
  -12%

  Baileys - Irish whiskey cream 0.7 L, Alc: 17%

  Baileys Irish Cream a fost lansat în 1974, la Dublin - Irlanda. Marca comercială este în prezent deţinută de Diageo. Producătorii irlandezi folosesc doar lapte irlandez din fermele special selectate din Irlanda. Whisky şi crema de lapte au o relaţie unică, ceea ce înseamnă că, crema de lapte este conservată doar de whisky. De fapt, whisky păstrează crema de lapte atât de bine încât o sticlă veche de doi ani de Baileys, va avea acelaşi gust proaspăt ca în ziua în care a fost cumpărată. Crema de lapte se topeşte eliberând whisky care te încălzeşte pe dinăuntru, ciocolata îţi încânta limba, în timp ce crema fină groasă îţi înveleşte gura.

  Preț normal: 83,00 RON

  Special Price 72,99 RON

  (-10,01 RON)
 • Drambuie - Whisky liqueur with spices - 0,7L, Alc: 40%

  Băutură rafinată cu o combinaţie bogată de arome, a fost produsă în Broxburn, Scoţia şi i-a aparţinut prinţului Charles Edward Stuart.
  Preparată din schotch whisky-uri fine şi învechite cu un extract de miere, ierburi şi mirodenii, băutura îşi menţine tăria caracterului.
  Este minunat să-l serviţi cu gheaţă sau cu bere de ghimbir şi felii de lime!
  105,37 RON
 • Carolans - Irish cream 1L, Alc: 17% Carolans - Irish cream 1L, Alc: 17%

  Carolans - Irish cream 1L, Alc: 17%

  Lichiorul Carolans a fost lansat în 1978 de un producător irlandez care a împrumutat numele de la legendarul cântăreț la harpă Turlough O'Carolan. Gustul unic al lichiorului irlandez produs de Carolans în orășelul Clonmel din comitatul Tipperary este obținut din cele mai bune ingrediente aduse de la furnizori locali, renumiți pentru calitatea produselor.

   

  Lichiorul fanion din gama Carolans este produs din cel mai bun whiskey irlandez, smântână proaspătă de la fermă și miere naturală.

   

  Whiskey-ul, ingredientele naturale și nivelul potrivit de alcool fac din această băutură un ingredient generos și ușor de folosit la prepararea unor cocktail-uri delicioase și interesante: Bonded Irishman, Carolans John E. Palmer, Carolans Celtic Russian, Gold Coin Shot.

   

   

  ASPECT: Crem deschis.

   

  MIROS: Notele fine de caramel sunt unite cu mirosul de lapte gras, miere și vanilie, ce insuflă parfumul prăjiturilor făcute în ajunul sărbătorilor de iarnă.    

   

  GUST: Cremos, intens, accentuat de distilatul maturat și dulceața din miere poliflora.

   

  FINISH: Cald, fin și dulce.

   

  90,44 RON
 • Arran Gold - Single malt cream liqueur - 0.7L, Alc: 17% Arran Gold - Single malt cream liqueur - 0.7L, Alc: 17%
  -15%

  Arran Gold - Single malt cream liqueur - 0.7L, Alc: 17%

  Arran este un brand de whisky produs pentru prima dată în Scoția, pe insula Arran, în urmă cu 25 de ani. Pentru construcția distileriei Lochranza au fost considerate multe locații, însă poziția actuală, aproape de râul Loch na Davie este cea mai bună alegere pentru că oferă apă pură și limpede, necesară unui distilat de calitate.

   

  Arran Gold Whisky a fost lansat în 2004 și în scurt timp a devenit unul dintre cele mai populare creme de whisky, ce și-a o categorie proprie, o nișă definită de ingrediente și profilul aromatic ușor diferit. Gold este produs cu bază de whisky clasic Arran și lapte.  Gold este absolut delicios cu un cub de gheață, cafea sau budincă.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Caramel cu mult unt și cremă dulce cu vanilie și ou.

   

  GUST: Cicolată, crème de cassis și doar puțină mentă proaspătă

   

  FINISH: Lung. Dulce ca mierea.

   

  Preț normal: 80,33 RON

  Special Price 68,28 RON

  (-12,05 RON)
Grilă Listă