Bere

Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.


Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe. 


Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.


Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.


In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.


Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip Bere: Stout Eliminare
  • One beer later - Bere artizanala  American Stout 12 buc x 0.33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala  American Stout 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American Stout 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere artizanală, de tip American Stout, cu procent scăzut de alcool, cu aromă puternică de hamei și post gust amărui, caracteristic.

     

    90,00 RON
Grilă Listă