Capsunata

Capsunata este o bautura obtinuta din amestecul de capsuni si zahar, macerate in alcool de origine agricola, sau alcool de fructe, dublu rafinat. Capsunata este una dintre cele mai cunoscute bauturi alcoolice produse artizanal in gospodarie, cu procent de alcool variabil in functie de distilatul folosit la amestec.


Pentru toti cei care au pofta de o bautura produsa dupa reteta traditionala, Beicevrei.ro ofera o capsunata produsa de distileriile Bran. Bautura de mai jos ofera un extract alcoolic de capsuni (minim 10%), si un procent de alcool stabilit in jurul valorii 30%, pentru a savura buchetul si aroma naturala a capsunilor deliciose.  

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
 • Bran - Capsunata - 0.7L, Alc: 30% Bran - Capsunata - 0.7L, Alc: 30%
  -15%

  Bran - Capsunata - 0.7L, Alc: 30%

  O căpșunată fină, în spiritul tradiției românești. Căpșunele sunt culese din grădinile transilvănene și apoi răcorite în apă de izvor limpede.

   

  Lăsate la macerat cât scrie la carte, fructele se transformă în sirop curat și vindecător. Apoi, sunt amestecate cu alcool rafinat, pentru a se obține o căpșunată rafinată, întocmai după rețeta tradițională a casei Bran.

   

  Se consumă atunci când vorba se vrea dulce!

   

   

  ASPECT: Roșu intens.

   

  MIROS: Note fructate și aromate.

   

  GUST: Dulce, de căpșuni coapte.

   

  FINISH: Lung, aromat și persistent.

   

  Preț normal: 78,72 RON

  Special Price 67,10 RON

  (-11,62 RON)
Grilă Listă