Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechimea: 7 ani Eliminare
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Speyside GB - 0.7L, Alc: 46%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la alte brand-uri care au în proprietate single malt-uri sau blend-uri rare.

   

  Eticheta acestui whisky scoțian păstrează misterul asupra distileriei din care provine, însă menționează regiunea în care a fost produs (Spyside), faptul că a fost maturat în butoaie selecte și că a fost îmbuteliat fără filtrare la rece.

   

  Cu aceste trei mențiuni Chapter 7 Speyside promite un single malt autentic, scoțian, cu arome naturale, robuste, oferite de compușii nefiltrați și eleganța unui distilat maturat tradițional în butoaie de stejar.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Proaspăt și vibrant. Se face remarcat prin notele de malț, măr copt și citrice. Spre final se disting note balsamice din alte fructe dulci.

   

  GUST: Echilibrat, cu aromele de măr galben, pepene și banană.

   

  FINISH: Mediu, discret, cu note de stejar.

   

  206,01 RON
Grilă Listă