American - Bourbon Whiskey

American – Bourbon Whiskey este o bautura spirtoasa robusta, produsa in America, care a luat numele regiunii Bourbon din statul Kentucky. Din punct de vedere legal, Bourbonul poate fi produs in S.U.A. in oricare stat. Legislatia impune ca un Straight Bourbon sa fie produs dintr-o materie prima ce include minim 51% porumb, pana la maxim 79% (daca se foloseste peste 80% materie de baza porumb, produsul este etichetat: Grain Whiskey). De asemenea, este impus ca transferul sa fie facut in butoaie de stejar noi, carbonizate pe interior pentru o mai buna interactiune a bauturii cu lemnul.


Nu in ultimul rand, perioada minima de invechire este de doi ani. Daca whiskey-ul a fost invechit minim doi ani, atunci pe eticheta lui apare si atributul „straight”. Totodata, acesta trebuie sa aiba o declaratie a varstei daca maturarea nu a depasit patru ani. Denumirea de „sour mash” ce se afla pe eticheta fiecarui whiskey indica faptul ca in producerea acestuia a fost folosit si orz maltificat, „responsabil” pentru gustul extraordinar al acestei bauturi alcoolice.


Magazinul de bauturi si vinuri online Beicevrei.ro, garanteaza originea si calitatea whiskey-urilor disponibile la cele mai competitive preturi. Suntem importatorul oficial al WOODFORD RESERVE Kentucky Straight Bourbon Whiskey in Romania.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Filtru
 • Woodford Reserve - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43.2% Woodford Reserve - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43.2%
  -17%

  Woodford Reserve - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43.2%

  Bourbon-ul Woodford a fost produs pentru prima dată la distileria Woodford din statul Kentucky, în anul 1812. Clădirea distileriei este un monument istoric, o parte din începutul coloniilor americane în statul Kentucky și o parte din istoria bourbon-ului.

   

  Gustul perfect echilibrat al expresiei clasice Woodford Reserve aduce peste 200 de note distincte, ce pot fi identificate. De la arome de cereale și lemn, la plante aromatice, condimente, fructe și flori, toate sunt cuprinse în acest bourbon autentic american.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Bogat în arome de fructe uscate, note de mentă și portocale peste care a fost presărat un praf de cacao. Se simt și note de vaniliie și tutun iute.

   

  GUST: Rotund, consistent și fin, cu arome de citrice, scoțișoară și cacao. Sunt prezente și note diverse de caramel și condimente.

   

  FINISH: Mătăsos, aproape cremos, cu un gust final lung și cald.

   

  Preț normal: 161,25 RON

  Special Price 133,58 RON

  (-27,67 RON)
 • Wild Turkey - Real Kentucky Bourbon Whiskey GB + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40.5% Wild Turkey - Real Kentucky Bourbon Whiskey GB + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40.5%
  -0%

  Wild Turkey - Real Kentucky Bourbon Whiskey GB + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

  Wild Turkey 81 este cel mai “ușor” whiskey al distileriei americane. Este îmbuteliat la 40.5% alcool (81 proof), și a fost creat de Maestrul Eddie Russell, fiul lui Jimmy Russel, veteranul distileriei. 81 proof se obține dintr-un amestec de cereale, unde secara ocupă ce-a mai pare parte, apoi distilatul este maturat în butoaie arse pentru a oferi aceleași arome intense prezente în fratele mai mare, cu 50.5% vol. (101 proof).

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Stejar condimentat, caramele și pâine de secară cu un trio neașteptat de condimente (chimen, anason, coriandru) și boabe de cafea.

   

  GUST: Bogat, cu textură groasă, din nou caramel, miere de manuka, note de rubarbă, cremă dulce și boabe de cafea.

   

  FINISH: Multe feluri de bomboane cu caramel, note de miere din Pădurea Neagră și chifle dulci cu scorțișoară. Aromă de lemn ars și condimente uscate.

   

  Pachetul include sticla de whisky Wild Turkey 81, de 0.7L, + 2 pahare din sticlă de tip Tumbler, cu însemnele brand-ului Wild Turkey.

   

  Preț normal: 104,72 RON

  Special Price 104,25 RON

  (-0,47 RON)
 • Bulleit - American Rye Whiskey - 0.7L, Alc: 45% Bulleit - American Rye Whiskey - 0.7L, Alc: 45%
  -29%

  Bulleit - American Rye Whiskey - 0.7L, Alc: 45%

  Bulleit este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bourbon, produs în statul american Kentucky, de compania japoneză Kirin. Primul lot de whiskey Bulleit a fost produs de Augustus Bulleit în jurul anului 1830 și a continuat până în 1860.

   

  Urmașii lui Augustus au reluat producția de whiskey în anii 1980. În anii 1990 noul Bulleit a devenit popular pe piețele din Europa și Australia. Din 2017 whiskey-ul este produs în Shelby, Kentucky, într-o distilerie nouă cu tehnologie de ultimă generație.

   

  Bulleit Rye Whiskey este produs dintr-un amestec de 95% secară (rye), și 5% malț de orz, în loturi mici. Aroma puternică de secară, ce definește ‘95%’ din profilul acestui whiskey, a fost premiată în 2013 cu medalia de aur la San Francisco World Spirits Competition.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Bulleit Rye se deschide cu parfumul dulce de cireșe și vanilie. Notele subtile de piele și tutun trezesc curiozitatea de a gusta fără întârziere acest whiskey american.

   

  GUST: Condimentele și alcoolul aduc căldura proprie, apoi se simte profilul fructat, finisat cu arome de piersici, cireșe și puțin suc fresh de portocală.   

   

  FINISH: În ce din urmă apar și notele de fum, grăbite de scorțișoară, ienibahar și bomboane dulci.

   

  Preț normal: 198,25 RON

  Special Price 140,87 RON

  (-57,38 RON)
 • Woodford Reserve - Bourbon Whiskey Double Oaked - 0.7L, Alc: 43.2% Woodford Reserve - Bourbon Whiskey Double Oaked - 0.7L, Alc: 43.2%
  -20%

  Woodford Reserve - Bourbon Whiskey Double Oaked - 0.7L, Alc: 43.2%

  Bourbon-ul Woodford a fost produs pentru prima dată la distileria Woodford din statul Kentucky în anul 1812. Clădirea distileriei este un monument istoric, o parte din începutul coloniilor americane în statul Kentucky și o parte din istoria bourbon-ului.

   

  O abordare creativă în ceea ce privește bourbon-ul dublu maturat, eticheta Woodford Reserve Double Oaked oferă arome bogate și culoare naturală, obținută după metoda autentică americană.

   

  Prima maturare are loc în butoaie arse mediu la interior, a doua maturare are loc în butoaie arse intens la interior pentru a lăsa în distilat mirosul și gustul dulce de stejar.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Note bogate de fructe negre de pădure, miere foarte dulce, ciocolată, marzipan și, inevitabil, stejar ars.

   

  GUST: Vanilia îi dă o corpolență simțită devreme și aduce primele note dulci, urmate de caramel, alune de pădure, fructe și condimente.

   

  FINISH: Lung și cremos cu note persistente de măr copt și miere.

   

  Preț normal: 242,17 RON

  Special Price 194,59 RON

  (-47,58 RON)
 • Woodford Reserve - Bourbon Whiskey Rye - 0.7L, Alc: 45.2% Woodford Reserve - Bourbon Whiskey Rye - 0.7L, Alc: 45.2%

  Woodford Reserve - Bourbon Whiskey Rye - 0.7L, Alc: 45.2%

  Bourbon-ul Woodford a fost produs pentru prima dată la distileria cu același nume din statul Kentucky în anul 1812. Clădirea distileriei Woodford este un monument istoric, o parte din începutul coloniilor americane în statul Kentucky și o parte din istoria bourbon-ului.

   

  Woodford Reserve Rye este un whiskey obținut din secară, foarte popular în Statele Unite ale Americii.

   

  Rețeta actuală ce prevede un amestec de cereale unde secara ocupă 53% din total aduce un profil aromatic foarte apropiat de cel obținut în whiskey-urile produse ilegal în perioada Prohibiției americane și un tribut stilului care este apreciat de peste 70 de ani.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Condimentat, cu arome clare de secară, piper negru, cedru și scorțișoară chinezească îndulcită cu marzipan. Note fructate din pere, mere și migdale dansează armonios în structura sa adâncă.

   

  GUST: Cuișoare, secară, mentă, melasă, sorg și miere se amestecă ușor cu note de măr și malț.

   

  FINISH: Lung, dulce și condimentat.

   

  161,25 RON
 • Evan Williams - American Bourbon Whiskey Black - 1L, Alc: 43% Evan Williams - American Bourbon Whiskey Black - 1L, Alc: 43%
  -25%

  Evan Williams - American Bourbon Whiskey Black - 1L, Alc: 43%

  Evan Williams este un brand de bourbon produs în statul american Kentucky, renumit pentru numeroasele distilerii cu istorie îndelungată. Numele brand-ului este dat de Evan Williams, un imigrant din Țara Galilor care a ajuns în S.U.A. la sfârșitul secolului al XVIII-lea și s-a stabilit în statul Kentucky unde a început să producă whiskey în 1783.

   

  Distileria Heaven Hill din statul american Kentucky, orașul Bardstown, produce o gamă variată de whisky-uri americane. Pentru brand-ul Evan Williams sunt alese îngrediente naturale lucrate cu tehnologie modernă și talentul echipei formate din maeștrii și distilatori cu experiență.

   

  Bourbon-ul Evan Williams este obținut dintr-un amestecul clasic de cereale, unde porumbul ocupă peste 70% din cantitate, urmat de secară și orz. Cerealele sunt fermentate și distilate într-un alcool fin, tras la maturat în butoaie noi de stejar și butoaie arse, ce oferă culoarea caracteristică și aromele intense.

   

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Expresiv şi intens, dominat de măr caramelizat, vanilie, miere, fructe uscate, puţină mentă şi un praf de piper negru.

   

  GUST: Arome intense de stafide dulci, zahăr ars şi ciocolată cu portocală și vanilie.

   

  FINISH: Aromat de condimente îndulcite.

   

  Preț normal: 107,10 RON

  Special Price 80,21 RON

  (-26,89 RON)
 • Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45% Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45%
  -31%

  Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45%

  Compania Maker’s Mark a început cu o familie din S.U.A. care a dorit în 1953 să producă un whisky propriu pe care să îl savureze mereu împreună cu cei dragi. Bill Samuels Senior a început să producă whisky pe baza unei reţete de familie, veche de 170 de ani.

   

  Bill a început să experimenteze cu diferite ingrediente şi procese pentru a obţine un whisky cu profil aromatic ce necesita un timp cât mai scurt de maturare. A înlocuit secara, folosită tradiţional pentru bourbon, cu grâul roşu de iarnă. Această schimbare a înlocuit taria din secară cu aroma dulce a grâului şi astfel a stabilit un etalon pentru toţi cei care i-au urmat şi au produs whisky în distileria din statul Kentucky.

   

  Pe parcursul anilor, urmaşii lui Bill au dus mai departe pasiunea pentru bourbon şi au contribuit la schimbarea şi evoluţia industriei americane de whisky. Au creat o imagine inconfundabilă pentru brand, au dezvoltat afacerea cu încă trei sortimente şi au fost printre primii care au invitat turisti în distilerie unde îşi dezvăluie şi astăzi o parte importantă din meşteşug.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Maker’s Mark aduce un parfum cu note superbe de miere condimentată, coji din fructe, arome de strugure Malvasia, alune de pădure şi fructe, cu puţin lemn rumenit.

   

  GUST: Bogat şi plin, cu note de secară şi mirodenii, malţ de orz, puţin ulei de nucă, cu unt şi vanilie.

   

  FINISH: Finalul este dulce, marcat de aroma de caramel şi condimente uscate din butoiul de stejar uscat.

   

  Preț normal: 141,60 RON

  Special Price 98,22 RON

  (-43,38 RON)
 • Bulleit - American Bourbon Whiskey 10 yo - 0.7L, Alc: 45.6% Bulleit - American Bourbon Whiskey 10 yo - 0.7L, Alc: 45.6%
  -32%

  Bulleit - American Bourbon Whiskey 10 yo - 0.7L, Alc: 45.6%

  Bulleit este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bourbon, produs în statul american Kentucky, de compania japoneză Kirin. Primul lot de whiskey Bulleit a fost produs de Augustus Bulleit în jurul anului 1830 și a continuat până în 1860.

   

  Urmașii lui Augustus au reluat producția de whiskey în anii 1980. În anii 1990 noul Bulleit a devenit popular pe piețele din Europa și Australia. Din 2017 whiskey-ul este produs în Shelby, Kentucky, într-o distilerie nouă cu tehnologie de ultimă generație.

   

  Expresia Bulleit de 10 ani este mândria companiei americane. Pentru acest Kentucky Straight Bourbon Whiskey este creat un amestec de 68% porumb, 28% secară și 4% orz mălțuit, ce oferă un profil echilibrat, cu textură cremosă și o notă de condimente. După distilare, băutura cu procent de 45,6% alcool este ținută la maturat timp de 10 ani în butoaie din stejar.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Aromele de lemn ars, stejar păstruns de distilat și vanilie sunt structurate în stilul clasic american: simple, rapide și ușor de apreciat.

   

  GUST: Bogat în arome de fructe uscate (în special caise) și păstăi de vanilie, foarte uscate.

   

  FINISH: Lung și bogat, cu o notă de fum.

   

  Preț normal: 208,25 RON

  Special Price 140,66 RON

  (-67,59 RON)
 • Jim Beam - White Label American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 40% Jim Beam - White Label American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 40%
  -14%

  Jim Beam - White Label American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 40%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Kentucky Straight Bourbon Whiskey, cu etichetă albă, este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și 4 ani de maturare în butoaie noi din stejar, arse la foc controlat.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Dulce, cu note gentile de vanilie, fân proaspăt cosit, un ton de porumb proaspăt și puțină dulceață din cereale crescute pe câmpiile din Kentucky.

   

  GUST: Corp consistent cu note de stejar afumat, vanilie și cremă de ou, o maia dulce, amestecată cu ceva condimente (piper negru).

   

  FINISH: Din nou stejar afumat. Acum mai intens, aproape de aroma lemnului ars, acoperit de zahăr din cereale sau poate cremă de zahăr ars.  

   

  Preț normal: 78,71 RON

  Special Price 67,34 RON

  (-11,37 RON)
 • Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey + 1 pahar - 0.7L, Alc: 43% Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey + 1 pahar - 0.7L, Alc: 43%

  Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey + 1 pahar - 0.7L, Alc: 43%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Black Label este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și maturarea în butoaie noi din stejar.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Un amestec plăcut de arome dulci din creamă de ou, măr zaharisit și stejar proaspăt.

   

  GUST: Stejarul este aroma care dirijează notele de vanilie și caramel onctuos.

   

  FINISH: Din nou aromă de stejar uscat, apoi ars, urmată de o tușă de vanilie și un praf de piper, care lasă impresia unui finish mediu.  

   

  Pachetul conține sticla de whiskey Jim Beam Black Label, de 0.7L, + 1 pahar de sticlă, de tip tumbler.

   

  150,54 RON
 • Jim Beam - Apple American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 32.5% Jim Beam - Apple American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 32.5%

  Jim Beam - Apple American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 32.5%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Produs cu experiența de 200 de ani a producătorului american, Jim Beam Apple este un amestec perfect echilibrat de lichior de mere și bourbon din Kentucky. Gustul acrișor al acestui sortiment este ușor de savurat sec, cu gheață sau cu răcoritoare carbogazoasă și o cută de lămâie.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Bourbon complex cu note de caramel, vanilie și măr.

   

  GUST: Caramelul și vanilia clasică din bourbon aduc încet aroma de măr verde, acrișor, puțin sec.

   

  FINISH: Mediu, dulce-acrișor.

   

  77,35 RON
 • Jim Beam - Rye Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40% Jim Beam - Rye Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%

  Jim Beam - Rye Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Jim Beam Rye este un whiskey de secară produs după o rețetă veche, folosită de Jimb Beam înainte de prohibiția din anii 1930. Producția pentru acest tip de whiskey se desfășoară după cele mai stricte standarde interne, urmate de producătorul american de peste 200 de ani.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Intens, clasic, cu aromă de secară uscată.

   

  GUST: Complex, cald și condimentat de piper negru, păstăi de vanilie și stejar tare, amar.

   

  FINISH: Mediu, condimentat și vegetal-lemnos.

   

  107,10 RON
 • Jim Beam - Honey Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 32.5% Jim Beam - Honey Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 32.5%

  Jim Beam - Honey Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 32.5%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Jim Beam Honey este un amestec delicios de lichior de miere și bourbon clasic Jim Beam. Dulce, dar nu prea dulce, Honey este cea mai bună alegere pentru cei care doresc un bourbon dulce, sec, ori un ingredient original pentru cocktail-uri.

   

   

  ASPECT: Auriu, intens, strălucitor.

   

  MIROS: Dulce, cu note de lemn și o urmă de vanilie.

   

  GUST: Note dulci din miere și flori se unesc armonios cu distilatul redus la 32.5% volum.

   

  FINISH: Dulce și puțin sec.

   

  76,40 RON
 • Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed Whiskey GB - 0.7L, Alc: 58.4% Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed Whiskey GB - 0.7L, Alc: 58.4%
  -27%

  Wild Turkey - American Bourbon Rare Breed Whiskey GB - 0.7L, Alc: 58.4%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

  Rare Breed este un whiskey ce captează perfect spiritul îndrăzneț al brand-ului Wild Turkey prin tăria alcoolică ridicată (fără adaos de apă) și puritatea distilatului, prezentă încă din timpul maturării în butoi.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Gras, octuos, cu arome de condimente (cuișoare) și lemn de stejar.

   

  GUST: Aroma de caramel și ciocolată atacă papilele cu o intensitate impresionantă. O notă de fum evoluează puțin înainte de a face loc notelor vegetale.

   

  FINISH: Mentol, iarbă proaspăt tăiată, notă dulce din zahăr brun și piper alb.

   

  Preț normal: 236,81 RON

  Special Price 173,03 RON

  (-63,78 RON)
 • Jim Beam - Double Oak American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43% Jim Beam - Double Oak American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%
  -10%

  Jim Beam - Double Oak American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Jim Beam - Double Oak este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și dublă maturate. Whiskey-ul Jim Beam este tras în butoaie din stejar american supuse la o ardere uşoară. A doua maturare în alte butoaie din stejar american, ars, dezvoltă profilul aromatic şi îl aduce mai aproape de sortimentul cu etichetă neagră (Black Label), ieşit recent din producţie.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar

   

  MIROS: Double Oak este generos în arome de vanilie, lemn de stejar bătrân, ciocolată cu lapte şi un ton sprinţar de cardamom indian.

   

  GUST: Arome subtile de piper şi stejar, urmate de vanilie, îngheţată de vanilie şi note finale de malţ fructat.

   

  FINISH: Degustarea se încheie cu arome tihnite şi sobre de lemn ars.  

   

  Preț normal: 114,94 RON

  Special Price 103,95 RON

  (-10,99 RON)
 • Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 45% Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 45%

  Maker's Mark - American Bourbon Whiskey - 1L, Alc: 45%

  Compania Maker’s Mark a început cu o familie din S.U.A. care a dorit în 1953 să producă un whisky propriu pe care să îl savureze mereu împreună cu cei dragi. Bill Samuels Senior a început să producă whisky pe baza unei reţete de familie, veche de 170 de ani.

   

  Bill a început să experimenteze cu diferite ingrediente şi procese pentru a obţine un whisky cu profil aromatic ce necesita un timp cât mai scurt de maturare. A înlocuit secara, folosită tradiţional pentru bourbon, cu grâul roşu de iarnă. Această schimbare a înlocuit taria din secară cu aroma dulce a grâului şi astfel a stabilit un etalon pentru toţi cei care i-au urmat şi au produs whisky în distileria din statul Kentucky.

   

  Pe parcursul anilor, urmaşii lui Bill au dus mai departe pasiunea pentru bourbon şi au contribuit la schimbarea şi evoluţia industriei americane de whisky. Au creat o imagine inconfundabilă pentru brand, au dezvoltat afacerea cu încă trei sortimente şi au fost printre primii care au invitat turisti în distilerie unde îşi dezvăluie şi astăzi o parte importantă din meşteşug.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Maker’s Mark aduce un parfum cu note superbe de miere condimentată, coji din fructe, arome de strugure Malvasia, alune de pădure şi fructe, cu puţin lemn rumenit.

   

  GUST: Bogat şi plin, cu note de secară şi mirodenii, malţ de orz, puţin ulei de nucă, cu unt şi vanilie.

   

  FINISH: Finalul este dulce, marcat de aroma de caramel şi condimente uscate din butoiul de stejar uscat.

   

  217,77 RON
 • Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43% Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%
  -9%

  Jim Beam - Black Label American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 43%

  La sfârșitul secolului al XVIII-lea, familia Böhm din Germania, a imigrat în Statele Unite ale Americii, unde și-a schimbat numele în Beam. În anul 1795, familia Beam, stabilită în statul Kentucky, în orașul Clermont, a produs pentru prima dată whiskey american.

   

  De șapte generații familia Beam produce whiskey în micul orășel din sudul țării. După perioada grea a Prohibiției americane, în 1943, whiskey-ul clasic a primit numele care îl va face faimos: Jim Beam. Numele a fost ales în onoarea lui Jim B. Beam, omul care a depus toate eforturile necesare pentru reluarea producției după perioada grea traversată de companie.

   

  Black Label este produs din cereale de calitate pentru un gust elegant, fin și pur. Toate aceste trăsături sunt obținute prin respectarea rețetei tradiționale de producție și maturarea în butoaie noi din stejar.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Un amestec plăcut de arome dulci din creamă de ou, măr zaharisit și stejar proaspăt.

   

  GUST: Stejarul este aroma care dirijează notele de vanilie și caramel onctuos.

   

  FINISH: Din nou aromă de stejar uscat, apoi ars, urmată de o tușă de vanilie și un praf de piper, care lasă impresia unui finish mediu.  

   

  Preț normal: 106,20 RON

  Special Price 96,96 RON

  (-9,24 RON)
 • Wild Turkey - American Bourbon Whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5% Wild Turkey - American Bourbon Whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5%
  -21%

  Wild Turkey - American Bourbon Whiskey 81 - 0.7L, Alc: 40.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

  Wild Turkey 81 este cel mai “ușor” whiskey al distileriei americane. Este îmbuteliat la 40.5% alcool (81 proof), și a fost creat de Maestrul Eddie Russell, fiul lui Jimmy Russel, veteranul distileriei. 81 proof se obține dintr-un amestec de cereale, unde secara ocupă ce-a mai pare parte, apoi distilatul este maturat în butoaie arse pentru a oferi aceleași arome intense prezente în fratele mai mare, cu 50.5% vol. (101 proof).

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Stejar condimentat, caramele și pâine de secară cu un trio neașteptat de condimente (chimen, anason, coriandru) și boabe de cafea.

   

  GUST: Bogat, cu textură groasă, din nou caramel, miere de manuka, note de rubarbă, cremă dulce și boabe de cafea.

   

  FINISH: Multe feluri de bomboane cu caramel, note de miere din Pădurea Neagră și chifle dulci cu scorțișoară. Aromă de lemn ars și condimente uscate.

   

  Preț normal: 106,51 RON

  Special Price 84,42 RON

  (-22,09 RON)
 • Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40% Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%
  -15%

  Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%

  În 1888 Paul Jones Jr. a înregistrat numele Four Roses în Kentucky și a oferit un istoric pentru producția și vanzarea băuturii sale încă de la 1860. În 1922 compania Paul Jones a cumpărat distileria Frankfort.

   

  În deceniile următoare cunoscuta companie Seagram a cumpărat distileria și produs bourbon Four Roses doar pentru piețele din Europa și Asia, unde este și în prezent unul dintre cei mai mari exportatori.  În 2002 Distileria și brand-ul a devenit parte din compania japoneză Kirin și bourbon-ul Four Roses a revenit pe piața din S.U.A.

   

  De mai bine de 100 de ani Four Roses Bourbon este produs la distileria din Kentucky, orașul Lawrenceburg, prin metoda tradiționala, din cele mai bune cereale și cea mai pură apă. După distilare, varianta clasică Kentucky Straight Bourbon Whiskey este maturat 5 ani în butoaie noi, din stejar ars, pentru a se obține aromele unice.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome de fructe, esențe de flori, condimente fine și miere.

   

  GUST: Crocant, fin și moale. Savoarea îi este oferită de aroma fructelor proaspete din care se remarcă notele de pară și măr.

   

  FINISH: Lung, moale și plăcut.

   

  Preț normal: 79,22 RON

  Special Price 67,45 RON

  (-11,77 RON)
 • Bulleit - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45% Bulleit - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45%
  -46%

  Bulleit - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 45%

  Bulleit este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de bourbon, produs în statul american Kentucky, de compania japoneză Kirin. Primul lot de whiskey Bulleit a fost produs de Augustus Bulleit în jurul anului 1830 și a continuat până în 1860.

   

  Urmașii lui Augustus au reluat producția de whiskey în anii 1980. În anii 1990 noul Bulleit a devenit popular pe piețele din Europa și Australia. Din 2017 whiskey-ul este produs în Shelby, Kentucky, într-o distilerie nouă cu tehnologie de ultimă generație.

   

  American Bourbon Whiskey este produs dintr-un amestec de fermentare cu 68% porumb, 28% secară și 4% malț de orz cu volum de alcool de 45%.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Bogat și condimentat, cu note calde de scorțișoară, nucșoară, cuișoare, cremă de zahăr ars Demerara. Note de caise uscate, struguri și migdale oferă o impresie de maturare scurtă.

   

  GUST: Condimentele din secară trezesc brusc papilele. Profilul devine mai indulgent odată cu notele de fructe uscate și condimente dulci. Rămân notele de stejar amar, ars, dar destul de moale pentru a lăsa o impresie bună.

   

  FINISH: Amestec echilibrat de condimente și secară caldă.

   

  Preț normal: 191,59 RON

  Special Price 103,63 RON

  (-87,96 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă