Bitter & Vermouth

“Shaken, not stirred!” – iti suna familiar? Noi suntem convinsi ca, daca James Bond ar comanda bauturile pentru cocktailuri online, le-ar alege de la BeiCeVrei. Iti prezentam colectia noastra variata de Bitter si Vermouth! Martini este noul tau prieten!


Pe Beicevrei.ro, gasesti cele mai fine bauturi alcoolice, pe care le poti integra, vara aceasta, in cocktailuri sau le poti savura reci, cu gheata! Indiferent ca preferi un Martini dry, extra dry, rosu sau rosato, la noi gasesti cele mai cautate arome. Prepara-ti un cocktail delicios acasa si rasfata-te dupa o zi stresanta la birou.


Pe Beicevrei.ro, vei gasi bauturi alcoolice pentru toate gusturile la cele mai avantajoase preturi. Acum ai mai multe motive sa te bucuri de petrecerile cu prietenii! Descopera oferta noastra si bucura-te de reducerile de pret!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  • Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15% Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%
    -20%

    Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

     

    Martini Rosso este vermutul original și primul cadou oferit lumii de Luigi Rossi. Atunci când a decis să creeze un amestec de ierburi italiene pentru a obține băutura de o culoare roșie fermecătoare, a dat naștere unui simbol indisputabil.

     

    Cu toate că rețeta exactă rămâne un secret bine păstrat, acest vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.  

     

     

    ASPECT: Roșu-maroniu, deschis.

     

    MIROS: Fructat și bogat în arome de tutun și frunze de dafin.

     

    GUST: Corp ușor, dar complex și fin. Note dulci și acrișoare din frunze de tutun, cafea espresso, scorțișoară, anason și nucșoară cu fructozitate de aspartam și caramel.

     

    FINISH: Dulce-acrișor, complex și condimentat.

     

    Preț normal: 47,54 RON

    Special Price 37,90 RON

    (-9,64 RON)
  • Martini Fiero - Vermouth Aperitiv 0.75L, Alc: 14.9% Martini Fiero - Vermouth Aperitiv 0.75L, Alc: 14.9%
    -10%

    Martini Fiero - Vermouth Aperitiv 0.75L, Alc: 14.9%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică.

     

    În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani. Cu toate acestea, stilul acestei băuturi se va regăsi mereu în faimoasa regiune viticolă Piemonte.

     

    Fiero este cel mai nou membru al familiei Martini. Un vermut creat din amestecul de citrice și portocală amăruie cu vinuri albe – aperitivul perfect alături de un tonic. Culoarea sa aprinsă și aromele fructate sunt 100% naturale și sunt rezultatul unui proces meticulos realizat sub stricta supraveghere a specialistului Giuseppe Musso.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu deschis.

     

    MIROS: Stilul vermut este dominat de aroma dulce de portocală.

     

    GUST: Pe papile este proaspăt, înțepător, cu note simple și curate din suc de citrice.

     

    FINISH: Finalul este sec, cu note de portocale proaspete.

     

    Preț normal: 47,60 RON

    Special Price 42,84 RON

    (-4,76 RON)
  • Nonino - Lichior Amaro  Quintessentia - 0.7L, Alc: 35% Nonino - Lichior Amaro  Quintessentia - 0.7L, Alc: 35%

    Nonino - Lichior Amaro Quintessentia - 0.7L, Alc: 35%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Amaro Nonino Quintessentia a fost obținut pentru prima dată în Friuli, la granița încărcată de cultura romană, arabă, celtică și slavă. Licoarea reține bogăția de arome din ierburi folosite de civilizații antice, dar și ingrediente aduse din țări exotice. Printre ierburile folosite sunt: gențiană, șofran, lemn dulce, rubarbă, portocală dulce și amară, tamarind, coajă de quassia, coajă din arbore de chinină și galenga.

     

    Quintessentia este un sortiment maturat în butoaie din regiunile franceze Nevers și Limousin, dar și alte butoaie din stejar, folosite anterior la maturarea vinului fortifiat de tip sherry.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Parfum intens de ierburi aromatice, portocale amare și o notă de caramel ars.

     

    GUST: Quintessentia este un bitter tradițional italian, numit amaro, de aceea gustul va fi fără îndoială dulce-amărui. Dulce din caramel și puțină vanilie, amărui și complex datorită ierburilor, distilatului de struguri și notelor extrase din maturarea în baricuri din stejar francez. 

     

    FINISH: Lung spre memorabil. Aromele rămân pe papile pentru câteva minute bune și te îndeamnă să repeți experiența cu prima ocazie.

     

    101,75 RON
  • Martini - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 15% Martini - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 15%
    -20%

    Martini - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 15%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

     

    Martini Rosso este vermutul original și primul cadou oferit lumii de Luigi Rossi. Atunci când a decis să creeze un amestec de ierburi italiene pentru a obține băutura de o culoare roșie fermecătoare, a dat naștere unui simbol indisputabil.

     

    Cu toate că rețeta exactă rămâne un secret bine păstrat, acest vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.  

     

     

    ASPECT: Roșu-maroniu, deschis.

     

    MIROS: Fructat și bogat în arome de tutun și frunze de dafin.

     

    GUST: Corp ușor, dar complex și fin. Note dulci și acrișoare din frunze de tutun, cafea espresso, scorțișoară, anason și nucșoară cu fructozitate de aspartam și caramel.

     

    FINISH: Dulce-acrișor, complex și condimentat.

     

    Preț normal: 53,55 RON

    Special Price 42,99 RON

    (-10,56 RON)
  • Martini - Vermouth Riserva Speciale Ambrato - 0.75L, Alc: 18% Martini - Vermouth Riserva Speciale Ambrato - 0.75L, Alc: 18%
    -12%

    Martini - Vermouth Riserva Speciale Ambrato - 0.75L, Alc: 18%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani.

     

    Asemenea multor vermuturi Martini, Riserva Speciale Ambrato este bazat pe vinuri italiene produse în regiunea Piemonte. Toate varitățile de vinuri folosite în Ambrato au fost alese de Maestrul Beppe Musso. Vermuturile din gama Riserva Speciale sunt bazate pe rețete secrete ușor diferite decât cea a clasică: la celalalte vermuturi se folosesc două soiuri de pelin, pentru Ambratto se folosesc trei soiuri locale (Artemisia - Absinthium, Pontica și Vulgaris). 

     

    Pentru acest vermut sunt folosite și alte ingrediente rare, cum ar fi mușețel Roman, coajă de chinchoa (chinină) din Ecuador, rubarbă chinezească, ciulin italian și lemn de santal roșu din Africa Centrală.

    Extractele pentru fiecare vermut se odihnesc în cuve din stejar Tino pentru două luni, pentru a se armoniza aromele și caracterul. Cuvele Tino nu au mai fost folosite în ultimii zeci de ani, însă Riserva Speciale a făcut posibilă revenirea la această practică veche ce necesită o perioadă de peste un an pentru producția fiecărui lot.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar închis.

     

    MIROS: Parfum puternic de ierburi amestecate cu mirodenii. Cel mai puternic este pelinul, urmat de miere, caprifoi, note de flori, boabe de piper negru crăpate și cuișoare. Aroma fructată din coajă de piersică și banană răscoaptă se unesc frumos în scurt timp și dezvoltă parfumul băuturii.

     

    GUST: Pelin amar, echilibrat de dulceață din miere și multe straturi aromatice complexe. În tabloul aromatic apar și citrice zemoase, note de ierburi verzi și flori albe din pomi fructiferi. Aroma fructată vine din căpșune coapte, presărate cu piper negru și flori albe. Nuanța amară din extractul de lemn dulce curăță puțin apapile și pregătește finalul.

     

    FINISH: Foarte lung, cu note pronunțate de flori, soc și caprifoi. Este și revigorant din citrice amestecate cu piper.

     

    Preț normal: 86,63 RON

    Special Price 76,24 RON

    (-10,39 RON)
  • Martini - Vermouth Bianco - 1 L, Alc: 15% Martini - Vermouth Bianco - 1 L, Alc: 15%
    -18%

    Martini - Vermouth Bianco - 1 L, Alc: 15%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică.

     

    În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani. Cu toate acestea, stilul acestei băuturi se va regăsi mereu în faimoasa regiune viticolă Piemonte.

     

    Supranumit ‘biachissimo’, sau cel mai alb, datorită florilor de vanilie, Bianco este în esență un amestec de ierburi aromatice, flori și vinuri albe, cum este Trebbiano. Vegetalele frumos parfumate și vinul din soi italian aduce o strălucire aparte, un parfum seducător și o clasă impresionantă de arome, ce vor încânta oricând, fie ca este servit sec ori în cocktail-uri pe bază de vermut.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor și limpede.

     

    MIROS: Citrice, piersică și zmeură, fum de tutun și frunze de dafin proaspete.

     

    GUST: Bogat, mere coapte la cuptor cu ghimbir și scorțișoară, vegetale amare, puțină miere, vanilie și lămâie zemoasă.

     

    FINISH: Post gust cu note de măr dulce și scorțișoară.

     

    Preț normal: 53,55 RON

    Special Price 43,99 RON

    (-9,56 RON)
  • Rinquinquin a la Peche - Lichior aperitiv din piersici - 0.75L, Alc: 15% Rinquinquin a la Peche - Lichior aperitiv din piersici - 0.75L, Alc: 15%

    Rinquinquin a la Peche - Lichior aperitiv din piersici - 0.75L, Alc: 15%

    Rinquinquin a la Peche este un lichior produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), îți are origine în mica localitate Forcalquier, la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană.

     

    Băuturile de tip aperitiv au o istorie lungă și tradiție de sute de ani în fiecare regiune franceză, de aceea, în dialectul Franco-Provençal, Rinquinquin înseamnă ‘băutură revigorantă’. La producția acestui lichior sunt folosite trei soiuri de piersică, culese din Valea Râului Durance, zahăr din trestie și vin alb Lubéron din Valea Ronului.

     

    Fructele și frunzele sunt puse la macerat, separat, într-un amestec de alcool și vin timp de 6 -12 luni pentru a permite extragerea celor mai fine arome. La finalul proceselor de macerare, Rinquinquin este maturat timp de 6 luni în butoaie pentru a desăvârși gustul acestui lichior. 

     

     

    ASPECT: Galben, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum din pulpă de piersică cu note de citrice. Frunzele de piersică aduc acele note vegetale, proaspete și revigorante.

     

    GUST: Aroma puternică de fructe dulci și dulciuri englezești.

     

    FINISH: Note fructate și alcool bine integrat, ce lasă o impresie finală de lungă durată. Servit sec, rece sau cu gheață, Rinquinquin a la Peche iese în evidență cu aromele vioaie, captivante, aduce o atmosferă interesantă și poftă pentru o masă copioasă.

     

    63,07 RON
  • Campari 0.7 L Campari 0.7 L

    Campari - Lichior aperitiv - 0.7L, Alc: 25%

    Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari își are începuturile mult mai devreme și a fost creat prima dată acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.

     

    În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice și a devenit în scurt timp unul din locurile preferate de artiști, un mic centru cultural. La începutul secolului următor Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.

     

    În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale a lumii prin calitatea, rafinamentul și, nu în ultimul rând, eleganța și spiritul artistic. Rafinamentul băuturii și promovarea spiritului creativ sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.

     

     

    ASPECT: Roșu deschis, cu eticheta elegantă.

     

    MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.

     

    GUST: Pe papile băutura de vine mai serioasă dar și mai simplă prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață de sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.

     

    FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gust amar din coajă și sâmburi de portocală.

     

    78,50 RON
  • Campari 1 L Campari 1 L

    Campari - Lichior aperitiv - 1L, Alc: 25%

    Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari își are începuturile mult mai devreme și a fost creat prima dată acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.

     

    În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice și a devenit în scurt timp unul din locurile preferate de artiști, un mic centru cultural. La începutul secolului următor Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.

     

    În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale a lumii prin calitatea, rafinamentul și, nu în ultimul rând, eleganța și spiritul artistic. Rafinamentul băuturii și promovarea spiritului creativ sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.

     

     

    ASPECT: Roșu deschis, cu eticheta elegantă.

     

    MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.

     

    GUST: Pe papile băutura de vine mai serioasă dar și mai simplă prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață de sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.

     

    FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gust amar din coajă și sâmburi de portocală.

     

    106,21 RON
  • Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24% Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%
    -10%

    Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

    Galliano reprezintă tot ce este mai bun din spiritul Italiei: O atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan. În plus, încrederea că tot ce ține de producția acestei băuturi trebuie făcut cu multă dedicare și corectitudine.

    Rețeta unică cu procent de 24% alcool, include numeroase extracte din citrice și amestecuri originare din țările Mediteraneene: portocală, bergamotă, portocală amară, chinotto, mandarină și grapefruit. Acest mix unic include și o doză subtilă din esența L’Autentico, un alt sortiment de vază al gamei (compus din distilat din 30 de ierburi, inclusiv, anason mediteraneean, ienupăr, nucșoară, lemn de santal, salvie, levanțică, mentă, scorțișoară și vanilie).

    Toate aceste ingrediente sunt macerate și lăsate la păstrare pentru două săptămâni pentru a se culege în final tot ce este mai bun din fructe, plante și ierburi. După perioada de maturare, toate extractele sunt filtrate și adăugate în amestecul final, ce se poate numi fără ezitare, Galliano L'Aperitivo.

    Respectul pentru moștenire și tradiție, deschiderea pentru tot ce este modern, o energie, un zâmbet - ‘un sorriso’ - cum spun italienii… și dragoste de viață, acesta este Galliano, spiritul italian.

    Preț normal: 65,93 RON

    Special Price 59,34 RON

    (-6,59 RON)
  • Antica - Vermouth Antica Formula - 1L, Alc: 16.5% Antica - Vermouth Antica Formula - 1L, Alc: 16.5%
    -27%

    Antica - Vermouth Antica Formula - 1L, Alc: 16.5%

    Antica Formula a fost creată pentru prima dată în 1786, în orașul italian Torino, de către Antonio Benedetto Carpano. Rețeta acestui vermouth din secolul XVIII este în prezent neschimbată, mulțumită oamenilor din distileria Fratelli Branca, dedicați spiritului de inovație și efortului continuu de a respecta tradiția și standardul de calitate.

     

    Procesul începe cu selecția strugurilor de soiuri diferite din regiunea Emilia-Romagna și Sicilia. Apoi sunt folosite diferite metode de infuzii la cald, extracții la rece, din amestecuri de condimente, ierburi și rădăcini după o rețetă secretă de peste 230 de ani.

     

     

    ASPECT: Maro deschis cu tenta de chihlimbar.

     

    MIROS: Un buchet inconfundabil construit cu talent din esența de vanilie, fructe uscate, migdale, stafide și cuișoare.

     

    GUST: Antica Formula este incredibil de echilibrat. Este evident Pelinul, adus din Alpi și din Valea Aosta (Italia), revin aromele bogate de vanilie, adusă din Madagascar, Papua Noua Guinee și Tahiti, este dezvăluită portocala amară, fructul de palmier, boabele de cacao și șofranul care ne reamintește de Italia.

     

    FINISH: Gustul ne oferă o călătorie în jurul lumii, ce ne aduce acasă în doar cateva minute acasă și ne promite că putem repeta experința oricând.

     

    Preț normal: 127,41 RON

    Special Price 92,78 RON

    (-34,63 RON)
  • Cinzano - Vermouth extra dry 0.75L, Alc: 18% Cinzano - Vermouth extra dry 0.75L, Alc: 18%

    Cinzano - Vermouth extra dry 0.75L, Alc: 18%

    Casa CinZano a fost fondată de fraţii Giovanni Giacomo şi Carlo Cinzano în 1757. Cei doi frați erau de meserie bombonieri și aveau un butic în centrul orașului Torino (Via Garibaldi). La începutul secolului al XIX-lea, urmaşii acestora au avut pentru prima dată ideea de a folosi strugurii aflaţi în plantaţia din Santa Vittoria d’Alba pentru a experimenta cu diferite băuturi spumante.

     

    În 1868 vinurile spumente CinZano aveau succes iar afacerea de familie a fost extinsă din nou odată cu începerea producției de vermouth. Atunci a fost creat faimosul vermouth roșu (CinZano Rosso), după o reţetă cu 35 de ingrediente, printre care se află și plante aromatice din Alpii Italieni.

     

    După varianta originală CinZano Rosso, a urmat varianta de vermouth Bianco (alb), spre sfârșitul secolului al XIXI-lea, iar în aceeași perioadă au avut loc primele exporturi de vermouth. Băuturile de tip vermouth create și diversificate de CinZano și alți producători contemporani au dat naștere în perioada Belle Epoque faimoaselor amestecuri cu alte băuturi alcoolice numite cocktail-uri, atât în Europa cât și în Statele Unite ale Americii. În prezent, vermouthul Extra Dry urmează tradiția casei CinZano și este inspirat de rețetele dezvoltate în urmă cu peste 150 de ani, prin procesarea vinului, la care se adaugă zahăr, alcool neutru, ierburi și plante aromatice macerate.

     

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un parfum proaspăt, revigorant, de mentă, salvie și oregano, cu o notă de condimente și vin alb.

     

    GUST: Arome plăcute de ierburi și alte condimente complexe ce încălzesc papilele.

     

    FINISH: Vioi, cu note de vegetale macerate ce dau un post gust amar.

     

    45,22 RON
  • Martini - Vermouth extra Dry - 1L, Alc: 18% Martini - Vermouth extra Dry - 1L, Alc: 18%
    -16%

    Martini - Vermouth extra Dry - 1L, Alc: 18%

    Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino și au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione.

     

    Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Povestea etichetei Extra Dry a început în 1890, anul în care fiul lui Rossi a lansat un vermut seccu doar 30 de grame zahăr per litru.

     

    După aproape 10 ani, în Ziua de Anul Nou 1900, Martini a lansat Extra Dry, vermutul pentru un nou mileniu. Scoarță și lemn, plante macerate și distilate, oferă aromele plăcute și echilibrul aromatic, iar zemura proaspătă și coaja de lămâie asigură personalitatea unică a acestui vermut emblematic, produs după o rețetă încă secretă.

     

     

    ASPECT: Gălben-pal, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Parfum delicat cu note de mure, pepene galben, măr, lămăi și miere de salcâm.

     

    GUST: Aroma de măr domină papilele, urmat de rădăcină stânjenel, lemn și aciditate echilibrată. Apar și note de mijloc din rădăcini care dau un gust sec, dar nu atât de sec pe cât sugerează numele.

     

    FINISH: Mediu, cu note din coajă de lămâie, măr cu scorțișoară și piersică.

     

    Preț normal: 57,24 RON

    Special Price 47,99 RON

    (-9,25 RON)
  • Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30% Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%

    Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%

    Ramazzotti este cea mai veche casă italiană specializată în producția de lichior amaro, autentic. Compania a fost înființată în 1815 la Milano de Ausano Ramazzotti. Una dintre băuturile simbolice ale Italiei a fost produsă după rețeta creată de Ramazzotti, ce include 33 de ierburi aromatice și rădăcini.

     

    După mai bine de 200 de ani de când a fost creată, rețeta lui Ramzzotti este pusă în practică la fabrica din regiunea Piemonte, orășelul Canelli, fără a fi schimbată, fără a se adăuga coloranți sau aditivi. Printre cele mai ușor de recunoscut arome se află cele din portocale dulci, extract din arbust cinchona (chinină), rubarbă, gențiană și anason stelat ce îi oferă o aromă inconfundabilă și tipică în același timp.

     

    Acest lichior se savurează tradițional ca digestiv, sec sau cu gheață și garnisit cu o felie de lămâie sau portocală.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar închis cu tentă roșiatică.

     

    MIROS: Parfum de fructe de pădure și citrice balansate de lemn dulce și ciocolată amară.

     

    GUST: Mai mult amărui decât dulce, cu siguranță complex și bine integrat, cu arome de fructe roșii sălbatice, citrice, cafea espresso, ciocolată neagră, lemn dulce, alune și mirodenii.

     

    FINISH: Amestecul tumultuos solicită simțurile apoi le lasă să se relaxeze cu un gust final lung, lemnos, fructat sec apoi amar din vegetale macerate.

     

    59,51 RON
  • Martini - Bitter Riserva Speciale - 0.7L, Alc: 28.5% Martini - Bitter Riserva Speciale - 0.7L, Alc: 28.5%
    -18%

    Martini - Bitter Riserva Speciale - 0.7L, Alc: 28.5%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani.

     

    De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

     

    Lansat în 2017, acest bitter este foarte diferit de produsul cu aceeași denumire existent în anii 1990. Inspirat de Bitterul original produs în 1872, această variantă este produsă din peste 20 de ierburi, trei botanice rare: șofran, calumba și Angostura și diverse rădăcini. Cele trei produse botanice sunt venerate de licitațiile de top din întreaga lume datorită deficitului lor, gustului și proprietăților unice, conferă un caracter distinct și un gust amar complex, care nu poate fi găsit în amarurile tradiționale.

     

    Martini Riserva Speciale Bitter se odihneste în tradiționalul Piemontese Tino, un recipient din lemn de stejar folosit și la păstrarea extractelor botanice pentru producția vermuturilor din gama Riserva Speciale.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Amestec persitent de ierburi, condimente, flori și extracte din citrice. Dansul aromelor este început de condimente tari – cardamom, piper negru, scorțișoară, trandafir, șofran și coriandru. Portocalele aduc un miros atractiv de citrice asemenea unui parfum de zi cu zi.

     

    GUST: Amar și condimentat, rotunjit de o dulceață fină de fructe și note de lemn dulce.

     

    FINISH: Citric și condimentat cu note florale persistente.

     

    Preț normal: 80,84 RON

    Special Price 66,00 RON

    (-14,84 RON)
  • Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci - 0.75 L, Alc: 15% Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci - 0.75 L, Alc: 15%

    Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci - 0.75 L, Alc: 15%

    Noix de la Saint Jean este un lichior produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), îți are origine în mica localitate Forcalquier, la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană. Locația oferă resurse naturale ce includ numeroase plante și fructe folosite de distilerie în producția băuturilor de tip lichior, vermut, pastis și absint.

     

    Lichiorul din nuci Noix de Saint Jean, este numit astfel după obiceiul producătorului de a culege nucile Dauphine înainte de sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul, atunci când sunt încă verzi. Aroma intensă și profilul aromatic bogat, este obținut din amestecul aromei de nuci cu mirodenii (nucșoară, scorțișoară și cuișoare).

     

     

    ASPECT: Roșu închis după culoarea vinului din care este produs. Învechirea la sticlă închide culoarea băuturii într-un maro-teracotă.

     

    MIROS: Parfumul este dominat de nuci, condimente și fructe confiate.

     

    GUST: Aroma principală a acestui aperitiv clasic, francez, este definită de uleiul natural și notele de lemn amestecat cu mirodenii. Aciditatea și dulceața naturală a lichiorului sunt bine echilibrate, de aceea textura aduce o consistență mare atât la miros cât și la gust.

     

    FINISH: Astringența nucilor și a taninilor oferă un gust final demisec, lung și plăcut.  

     

    63,07 RON
  • Forcalquier - Vermouth - 0.75L, Alc: 18% Forcalquier - Vermouth - 0.75L, Alc: 18%

    Forcalquier - Vermouth - 0.75L, Alc: 18%

    Vermutul Forcalquier este produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), îți are origine în mica localitate Forcalquier, la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană. Locația oferă resurse naturale ce includ numeroase plante folosite de distilerie în producția băuturilor de tip vermut, pastis și absint.

     

    Forcalquier Vermouth este un aperitiv îndrăzneț și clasic, produs cu absint vioi, revigorant, plante aromatice și condimente (roiniță, mentă, pelin, anason verde, scorțișoară, coriandru și boabe de piper). În total sunt folosite 15 botanice pentru o băutură modernă cu acel gust amar în stil italian, dar mai bogată în arome și mai persistentă, așa cum sunt vermuturile produse în regiunile franceze de peste 100 de ani.

     

     

    ASPECT: Galben cu tușe maro ce se intensifică după aerare.

     

    MIROS: Parfum complex și subtil cu note proaspete de absint, întrepătruns de condimente.

     

    GUST: Compoziția sa este dominată de absintul clar, puternic, ce se diluează treptat în note de ierburi, fructe și dulceață.

     

    FINISH: Valul cu zeci de straturi amărui se retrage fără grabă și lasă în urmă câteva note persistente de plante și condimente.

    63,67 RON
  • 9 Di Dante Inferno  - Vermouth 0.75L 9 Di Dante Inferno  - Vermouth 0.75L
    -10%

    9 Di Dante Inferno - Vermouth 0.75L

    9 Di Dante Inferno este produs în regiunea italiană Piemonte, apreciată pentru cupajele și vinurile monosoi, dar și pentru vinurile de tip vermouth, obținute în stil tradițional, de sute de ani. 9 Di Dante Inferno este un vermuth superior de Torino, produs dintr-un cupaj de struguri locali, roșii și albi, Dolcetto, respectiv Cortese.

     

    Producătorul italian a găsit înspirația ca pentru fiecare plantă, condiment sau fruct, folosit în producția acestui vermouth să atribuie un cerc, sau un nivel, asemenea celor din poemul lui Dante Alighieri. Cele 9 botanice inițiază o călătorie în lumea aromelor și o testare a simțurilor, pentru o experiență unică de descoperie a stilului autentic al vermouth-ului italian.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un parfum inițial de cireșe, urmat de note de coajă de portocală, vanilie și fructe de pădure.

     

    GUST: Gustul atrage mai adânc în cercurile de arome ale acestui vermouth. Pe papilele gustative se deschid aromele florale de nucșoară și busuioc, apoi își fac loc aromele de ierburi condimentate (chimen, fenicul).

     

    FINISH: Finalul este mediu spre lung și puțin amar, cât să fie plăcut. 

     

    Preț normal: 124,95 RON

    Special Price 112,45 RON

    (-12,50 RON)
  • Branca - Fernet Branca - 0,7L, Alc: 39% Branca - Fernet Branca - 0,7L, Alc: 39%
    -11%

    Branca - Fernet Branca - 0,7L, Alc: 39%

    Lichiorul produs de compania italiana Branca este un etalon al bauturilor de tip fernet, la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea. 

     

    Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi și alte ingrediente, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.

     

     

    ASPECT: Maro inchis.  

     

    MIROS: Din amestecul de ierburi insesizabile începe să se ivească menta. Pe măsura ce înaintăm cu degustarea bănuim și alte ierburi, poate smirnă, celelalte rămân fără nume.

     

    GUST:  Menta este vedeta, urmată de alte ierburi aromatice. Smirna este departe, dar apar condimentele (piper) și fructe cu zahar, fierte pentru un fel de dulceață rămasă în amestec.

     

    FINISH: Finish lung de mentă, fructe și gust amar din distilat de lichior.

     

    Preț normal: 72,80 RON

    Special Price 65,03 RON

    (-7,77 RON)
  • Nonino - L’Aperitivo botanical drink - 0.7L, Alc: 21% Nonino - L’Aperitivo botanical drink - 0.7L, Alc: 21%

    Nonino - L’Aperitivo botanical drink - 0.7L, Alc: 21%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Prima variantă a acestui aperitiv a fost creat în 1940 de Silvia Nonino, prima femeie care a condus distileria Nonino și s-a folosit de priceperea în arta culinară și botanică pentru a crea Aperitivo Bianco Nonino. Rețeta Silviei a fost reinterpretată în 2018 de femeile moderne alte familiei Nonino.  

     

     

    ASPECT: Galben, cu reflexii aurii, rezultat din infuzia la temperatură scăzută a plantelor.

     

    MIROS: Proaspăt și fructat, acest aperitiv iese din tipare cu parfumul de citrice și fructe moi, puțin amare.

     

    GUST: Servit la rece, aperitivul revigorează cu un amestec de fructe vioaie, alcool puțin cald și vegetale călite.

     

    FINISH: Lung, cald și ceva mai sobru, cu iz de lemn.

     

    95,20 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă