Bitter & Vermouth

“Shaken, not stirred!” – iti suna familiar? Noi suntem convinsi ca, daca James Bond ar comanda bauturile pentru cocktailuri online, le-ar alege de la BeiCeVrei. Iti prezentam colectia noastra variata de Bitter si Vermouth! Martini este noul tau prieten!


Pe Beicevrei.ro, gasesti cele mai fine bauturi alcoolice, pe care le poti integra, vara aceasta, in cocktailuri sau le poti savura reci, cu gheata! Indiferent ca preferi un Martini dry, extra dry, rosu sau rosato, la noi gasesti cele mai cautate arome. Prepara-ti un cocktail delicios acasa si rasfata-te dupa o zi stresanta la birou.


Pe Beicevrei.ro, vei gasi bauturi alcoolice pentru toate gusturile la cele mai avantajoase preturi. Acum ai mai multe motive sa te bucuri de petrecerile cu prietenii! Descopera oferta noastra si bucura-te de reducerile de pret!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Filtru
  • Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15% Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%
    -6%

    Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

     

    Martini Rosso este vermutul original și primul cadou oferit lumii de Luigi Rossi. Atunci când a decis să creeze un amestec de ierburi italiene pentru a obține băutura de o culoare roșie fermecătoare, a dat naștere unui simbol indisputabil.

     

    Cu toate că rețeta exactă rămâne un secret bine păstrat, acest vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.  

     

     

    ASPECT: Roșu-maroniu, deschis.

     

    MIROS: Fructat și bogat în arome de tutun și frunze de dafin.

     

    GUST: Corp ușor, dar complex și fin. Note dulci și acrișoare din frunze de tutun, cafea espresso, scorțișoară, anason și nucșoară cu fructozitate de aspartam și caramel.

     

    FINISH: Dulce-acrișor, complex și condimentat.

     

    Preț normal: 47,54 RON

    Special Price 44,60 RON

    (-2,94 RON)
  • Campari - Lichior aperitiv + 2 pahare - 0.7L, Alc: 25% Campari - Lichior aperitiv + 2 pahare - 0.7L, Alc: 25%
    -12%

    Campari - Lichior aperitiv + 2 pahare - 0.7L, Alc: 25%

    Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.

     

    În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor.  La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.

     

    În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.

     

     

    ASPECT: Roșu-deschis.

     

    MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.

     

    GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață de sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.

     

    FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.

     

    Pachetul conține sticla de lichior Campari de 0.7L + 2 pahare de sticlă cu însemnele brand-ului Campari.

     

    Preț normal: 90,44 RON

    Special Price 79,89 RON

    (-10,55 RON)
  • Nardini - Fernet 1L, Alc:  40% Nardini - Fernet 1L, Alc:  40%

    Nardini - Fernet 1L, Alc: 40%

    Nardini este una dintre primele distilerii ale Italiei care s-a remarcat prin producția industrială de grappa. Povestea primei grappa din Italia începe în 1779, anul în care Bartolo Nardini, ce cunoștea tainele producției de vin și a distilatelor din tescovină ajunge din Trent până în orașul Bassano, aflat pe ruta negustorilor din acele vremuri. Până atunci, Nardini, asemenea altor producători, avea o instalație de distilare pe care o demonta pentru a călători din oraș în oraș.

     

    Un vizionar și antreprenor deopotrivă, Nardini a hotărât să se stabilească și să cumpere o distilerie mare (numită în prezent Grapperia Nardini) în orașul Bassano. Pe parcursul următorilor ani familia Nardini a implementat și a dezvoltat tehnologii noi de distilare pentru grappa dar și pentru alte tipuri de distilate.

     

    Fernetul împarte o istorie lungă cu grappa și este una dintre băuturile faimoase ale Italiei, de aceea este produs cu tradiție, din cele mai bune ingrediente. Sticla cu etichetă verde oferă o băutură ce are la bază rubarbă și gențiană, ierburi aromatice ce îi dau acel gust amar și condimentat, arome de fructe uscate și mentă. Ierburile și celelalte ingrediente folosite pentru a obține acest lichior sunt cunoscute pentru efectele benefice asupra digestiei, de aceea fernetul este considerat un digestiv clasic.  

     

     

    ASPECT: Maro închis.

     

    MIROS: Un parfum aparte de vegetale macerate, lemn dulce și condimente.

     

    GUST: Amar și dulce, cu note din multe ierburi, mai ales gențiană seacă și infuzie de mentă. Pe fundal apar citricele și o notă de rădăcină lemnoasă / pământie.

     

    FINISH: Gust final lung, cu note de fructe fierte și ceva mentă.

     

    122,22 RON
  • Fee Brothers - Bitter Whiskey Barrel Aged - 0.15L, Alc: 17.5% Fee Brothers - Bitter Whiskey Barrel Aged - 0.15L, Alc: 17.5%

    Fee Brothers - Bitter Whiskey Barrel Aged - 0.15L, Alc: 17.5%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Portocaliu / maro închis.

     

    MIROS: Maturat în butoaie de whiskey de la cele mai bune distilerii americane, acest bitter aduce o aromă rafinată de scorțișoară, un ton pământiu și influențe de bourbon clasic.

     

    GUST: Pe papile se simte foarte bine aroma de scorțișoară, ierburi amare și flori, în special geanțiană, concentrat de bitter (Angostura), note slabe de vanilie și bourbon.

     

    FINISH: Lung, cu gust amar de chinină.

     

    84,94 RON
  • Fee Brothers - Bitter Plum - 0.15L, Alc: 12% Fee Brothers - Bitter Plum - 0.15L, Alc: 12%

    Fee Brothers - Bitter Plum - 0.15L, Alc: 12%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Clar, cu o tentă de maro.

     

    MIROS: Bitter-ul de prune oferă de la început o aromă de chinină urmată de caramel. Aroma de prune se lasă așteptată pentru a face loc unei note de scorțișoară uscată și coajă de salcie.

     

    GUST: Amar, cu glicerină cei dă o vâscozitate potrivită, arome de prune / cireșe și acid citric din portocale. Scorțișoara chinezească, pruna și chinina revin cu o intensitate ce definesc acest bitter.

     

    FINISH: Post gust ușor artificial. Lasă un gust de gumă și dropsuri amare.

     

    60,40 RON
  • Fee Brothers - Bitter Old Fashion - 0.15L, Alc: 17.5% Fee Brothers - Bitter Old Fashion - 0.15L, Alc: 17.5%

    Fee Brothers - Bitter Old Fashion - 0.15L, Alc: 17.5%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Maro închis, cafeniu.

     

    MIROS: Unul dintre cele mai parfumate sortimente de bitter din gama producătorului american Fee Brothers. Parfumul se deschide cu ghimbir, urmat de scorțișoară, gențiană, cardamom, fenicul și esență amară de lemn.

     

    GUST: Puțin mai dulce decât lasă de înțeles și ceva mai complex decât un bitter Angostura clasic. Alături de scorțișoară și gențiană Old Fashion duce în plus o notă de chinină și din nou scorțișoară de soi chinezesc.

     

    FINISH: Amărui, persistent și plăcut. Un bitter pentru multe cocktail-uri în care merită adaugat chiar și în cantități foarte mici, bun pentru adaugat ăn produse de patiserie și feluri principale.

     

    61,08 RON
  • Fee Brothers - Bitter Lime - 0.15L, Alc: 21.14% Fee Brothers - Bitter Lime - 0.15L, Alc: 21.14%

    Fee Brothers - Bitter Lime - 0.15L, Alc: 21.14%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Lime-ul se simte intens, vioi, completat de glicerina într-o formulă ce aduce același profil aromatic unic al bitterului creat după o rețetă tradițională.

     

    GUST: Amar, onctuos, cu esență sau pulpă de lemn. Lipsește echilibrul între notele amare și cele dulci. 

     

    FINISH: Degustarea se încheie cu gustul de lime, amar și sec.

     

    56,11 RON
  • Fee Brothers - Bitter Lemon - 0.15L, Alc: 45.9% Fee Brothers - Bitter Lemon - 0.15L, Alc: 45.9%

    Fee Brothers - Bitter Lemon - 0.15L, Alc: 45.9%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Clar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Esteri de lămâie și o notă slabă de portocală amară pe fundal. Apar și note amare din scoarță de cinchona.

     

    GUST: Lămâia rămâne în atenția simțurilor. Notele secundare sunt cele de angostura sau chinină zaharisită ce dau senzația de dulce și amărui într-o succesiune rapidă și nesfârșită.

     

    FINISH: Un bitter de lămâie citric, persistent, excelent pentru cei care doresc aroma de lămâie ca alternativă la lichiorul de tip limoncelo sau vodcă cu aromă de lămâie.

     

    57,76 RON
  • Rinquinquin a la Peche - Lichior aperitiv din piersici GB - 0.75L, Alc: 15% Rinquinquin a la Peche - Lichior aperitiv din piersici GB - 0.75L, Alc: 15%

    Rinquinquin a la Peche - Lichior aperitiv din piersici GB - 0.75L, Alc: 15%

    Rinquinquin a la Peche este un lichior produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), este originar din mica localitate Forcalquier, aflată la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană. 

     

    Băuturile de tip aperitiv au o istorie lungă și tradiție de sute de ani în fiecare regiune franceză, de aceea, în dialectul Franco-Provençal, Rinquinquin înseamnă ‘băutură revigorantă’. La producția acestui lichior sunt folosite trei soiuri de piersică, culese din valea râului Durance, zahăr din trestie și vin alb Lubéron din Valea Ronului.

     

    Fructele și frunzele sunt puse la macerat, separat, într-un amestec de alcool și vin timp de 6 -12 luni pentru a permite extragerea celor mai fine arome. La finalul proceselor de macerare, Rinquinquin este maturat timp de 6 luni în butoaie din lemn.

     

     

    ASPECT: Galben, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum din pulpă de piersică cu note de citrice. Frunzele de piersică aduc acele note vegetale, proaspete și revigorante.

     

    GUST: Aroma puternică de fructe dulci și bomboane englezești.

     

    FINISH: Note fructate și alcool bine integrat, ce lasă o impresie finală de lungă durată. Servit sec, rece sau cu gheață, Rinquinquin a la Peche iese în evidență cu aromele vioaie, captivante, ce aduc o atmosferă interesantă și poftă pentru o masă copioasă.

     

    64,97 RON
  • Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24% Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

    Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

    Galliano reprezintă tot ce este mai bun din spiritul Italiei: o atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan, dedicare și corectitudine.

     

    Rețeta unică cu procent de 24% alcool, include extracte din citrice și amestecuri Mediteraneene: portocală, bergamotă, portocală amară, chinotto, mandarină și grapefruit. Acest mix unic include și o doză subtilă din L’Autentico, un alt sortiment de vază al gamei (compus din distilat din 30 de ierburi, inclusiv, anason mediteraneean, ienupăr, nucșoară, lemn de santal, salvie, levanțică, mentă, scorțișoară și vanilie).

     

    Toate aceste ingrediente sunt macerate și lăsate la păstrare pentru două săptămâni pentru a se culege în final tot ce este mai bun din fructe, plante și ierburi. După perioada de maturare, toate extractele sunt filtrate și amestecate pentru Galliano L'Aperitivo.

     

    Respectul pentru moștenire și tradiție, deschiderea pentru tot ce este modern, o energie, un zâmbet - ‘un sorriso’ - cum spun italienii - și dragoste de viață. Acesta este Galliano, spiritul italian.

     

     

    ASPECT: Rubiniu deschis.

     

    MIROS: Un bitter care își declară de la primele note clasa și rafinamentul băuturilor create la sfârșitul secolului al XIX-lea. Coji de portocale, grepfrut roz, șerbet de portocală, cireșe, piper negru, vanilie și puțin parfum de flori inspiră o parte din Epoca Frumoasă.

     

    GUST: Pe limbă se simte echilibrat, bine structurat, cu un gust ușor amar din coajă de portocale și grepfrut, piper negru ce pișcă ușor, apoi face loc vaniliei și trandafirului.  

     

    FINISH: Gustul final nu se lasă așteptat, dar nici nu este grăbit: în ritmul propriu, piperul negru persistă alături de coaja de citrice, cireșe și trandafir.  

     

    67,47 RON
  • CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18% CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18%

    CinZano - Vermouth Extra Dry 1L, Alc: 18%

    Casa CinZano a fost fondată de fraţii Giovanni Giacomo şi Carlo Cinzano în 1757. Cei doi frați erau de meserie bombonieri și aveau un butic în centrul orașului Torino (Via Garibaldi). La începutul secolului al XIX-lea, urmaşii acestora au avut pentru prima dată ideea de a folosi strugurii aflaţi în plantaţia din Santa Vittoria d’Alba pentru a experimenta cu diferite băuturi spumante.

     

    În 1868 vinurile spumante CinZano aveau succes, iar afacerea de familie a fost extinsă din nou prin producția de vermut. Atunci a fost creat faimosul vermut roșu (CinZano Rosso), după o reţetă cu 35 de ingrediente, printre care se află și plante aromatice din Alpii Italieni.

     

    După varianta originală CinZano Rosso, a urmat varianta de vermut Bianco (alb), spre sfârșitul secolului al XIX-lea, iar în aceeași perioadă au avut loc primele exporturi ale acestei băuturi. În prezent, vermutul Extra Dry urmează tradiția casei CinZano și este produs cu ierburi aromatice, fructe și alte ingrediente naturale macerate, urmând rețetele dezvoltate în urmă cu peste 150 de ani, în Epoca Frumoasă.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un parfum proaspăt, revigorant, de mentă, salvie și oregano, cu o notă de condimente și vin alb.

     

    GUST: Arome plăcute de ierburi și alte condimente complexe ce încălzesc papilele.

     

    FINISH: Vioi, cu note de vegetale macerate ce dau un post gust amar.

     

    44,80 RON
  • Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18% Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18%
    -15%

    Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18%

    Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino și au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione.

     

    Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Povestea etichetei Extra Dry a început în 1890, anul în care fiul lui Rossi a lansat un vermut seccu doar 30 de grame zahăr per litru.

     

    După aproape 10 ani, în Ziua de Anul Nou 1900, Martini a lansat Extra Dry, vermutul pentru un nou secol. Scoarță și lemn, plante macerate și distilate, oferă aromele plăcute și echilibrul aromatic, iar zmeura proaspătă și coaja de lămâie asigură personalitatea unică a acestui vermut emblematic, produs după o rețetă încă secretă.

     

     

    ASPECT: Gălben-pal, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Parfum delicat cu note de mure, pepene galben, măr, lămâi și miere de salcâm.

     

    GUST: Aroma de măr domină papilele, urmat de rădăcină stânjenel, lemn și aciditate echilibrată. Apar și note de mijloc din rădăcini care dau un gust sec, dar nu atât de sec pe cât sugerează numele.

     

    FINISH: Mediu, cu note din coajă de lămâie, măr cu scorțișoară și piersică.

     

    Preț normal: 60,10 RON

    Special Price 51,06 RON

    (-9,04 RON)
  • Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci GB - 0.75L, Alc: 15% Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci GB - 0.75L, Alc: 15%

    Noix de la Saint Jean - Lichior aperitiv din nuci GB - 0.75L, Alc: 15%

    Noix de la Saint Jean este un lichior produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), este originar din mica localitate Forcalquier, aflată la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană. Zona Forcalquier oferă numeroase plante folosite de distilerie în producția băuturilor de tip vermut, pastis și absint.

     

    Locația oferă resurse naturale ce includ numeroase plante și fructe folosite de distilerie în producția băuturilor de tip lichior, vermut, pastis și absint.

     

    Lichiorul din nuci Noix de Saint Jean, este numit astfel după obiceiul producătorului de a culege nucile Dauphine înainte de sărbătoarea Sf. Ioan Botezătorul, atunci când sunt încă verzi. Aroma intensă și profilul aromatic bogat, este obținut din amestecul aromei de nuci cu mirodenii (nucșoară, scorțișoară și cuișoare).

     

     

    ASPECT: Roșu închis după culoarea vinului din care este produs. Învechirea la sticlă închide culoarea băuturii într-un maro-teracotă.

     

    MIROS: Parfumul este dominat de nuci, condimente și fructe confiate.

     

    GUST: Aroma principală a acestui aperitiv clasic, francez, este definită de uleiul natural și notele de lemn amestecat cu mirodenii. Aciditatea și dulceața naturală a lichiorului sunt bine echilibrate, de aceea textura aduce o consistență mare atât la miros cât și la gust.

     

    FINISH: Astringența nucilor și a taninilor oferă un gust final demisec, lung și plăcut.  

     

    64,97 RON
  • Forcalquier - Vermouth - 0.75L, Alc: 18% Forcalquier - Vermouth - 0.75L, Alc: 18%

    Forcalquier - Vermouth - 0.75L, Alc: 18%

    Vermutul Forcalquier este produs de Distilleries et Domaines de Provence. Unul dintre cei mai vechi producători de distilate și vinuri fortifiate din Franța (fondat 1898), este originar din mica localitate Forcalquier, aflată la poalele munților Lure, între Alpi și Mediterană. Zona Forcalquier oferă numeroase plante folosite de distilerie în producția băuturilor de tip vermut, pastis și absint.

     

    Forcalquier Vermouth este un aperitiv îndrăzneț și clasic, produs cu absint vioi, revigorant, plante aromatice și condimente (roiniță, mentă, pelin, anason verde, scorțișoară, coriandru și boabe de piper). În total sunt folosite 15 botanice pentru o băutură modernă cu acel gust amar în stil italian, dar mai bogată în arome și mai persistentă, așa cum sunt vermuturile produse în regiunile franceze de peste 100 de ani.

     

     

    ASPECT: Galben cu tușe maro ce se intensifică după aerare.

     

    MIROS: Parfum complex și subtil cu note proaspete de absint, întrepătruns de condimente.

     

    GUST: Compoziția sa este dominată de absintul clar, puternic, ce se diluează treptat în note de ierburi, fructe și dulceață.

     

    FINISH: Valul cu zeci de straturi amărui se retrage fără grabă și lasă în urmă câteva note persistente de plante și condimente.

    65,57 RON
  • 9 Di Dante Inferno  - Vermouth 0.75L 9 Di Dante Inferno  - Vermouth 0.75L

    9 Di Dante Inferno - Vermouth 0.75L

    9 Di Dante Inferno este produs în regiunea italiană Piemont, apreciată pentru cupajele și vinurile monosoi, dar și pentru vinurile de tip vermouth, obținute în stil tradițional, de sute de ani. 9 Di Dante Inferno este un vermuth superior de Torino, produs dintr-un cupaj de struguri locali, roșii și albi, Dolcetto, respectiv Cortese.

     

    Producătorul italian a găsit înspirația ca pentru fiecare plantă, condiment sau fruct, folosit în producția acestui vermouth, să atribuie un cerc, sau un nivel, asemenea celor din poemul lui Dante Alighieri.

     

    Cele 9 ierburi, condimente și fructe inițiază o călătorie în lumea aromelor și o testare a simțurilor, pentru o experiență unică de descoperire a vermutului italian.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un parfum inițial de cireșe, urmat de note de coajă de portocală, vanilie și fructe de pădure.

     

    GUST: Gustul atrage mai adânc în cercurile de arome ale acestui vermut. Pe papilele gustative se deschid aromele florale de nucșoară și busuioc, apoi își fac loc aromele de ierburi condimentate (chimen, fenicul).

     

    FINISH: Finalul este mediu spre lung și puțin amar, cât să fie plăcut. 

     

    129,12 RON
  • Nonino - L’Aperitivo Botanical Drink - 0.7L, Alc: 21% Nonino - L’Aperitivo Botanical Drink - 0.7L, Alc: 21%

    Nonino - L’Aperitivo Botanical Drink - 0.7L, Alc: 21%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Prima variantă a acestui aperitiv a fost creată în 1940 de Silvia Nonino, prima femeie care s-a aflat la conducerea distileriei Nonino și s-a folosit de priceperea în arta culinară și botanică pentru a crea Aperitivo Bianco Nonino. Rețeta Silviei a fost reinterpretată în 2018 de femeile moderne alte familiei Nonino.  

     

     

    ASPECT: Galben, cu reflexii aurii, rezultat din infuzia la temperatură scăzută a plantelor.

     

    MIROS: Proaspăt și fructat, acest aperitiv iese din tipare cu parfumul de citrice și fructe moi, puțin amare.

     

    GUST: Servit la rece, aperitivul revigorează cu un amestec de fructe vioaie, alcool cald și vegetale călite.

     

    FINISH: Lung, cald și ceva mai sobru, cu o notă de lemn.

     

    95,20 RON
  • Rose Mary - Bitter - 1L, Alc: 16% Rose Mary - Bitter - 1L, Alc: 16%

    Rose Mary - Bitter - 1L, Alc: 16%

    Rose Mary este un brand deținut de compania românească Grandis. Bitter este un lichior digestiv inspirat de lichiorurile amaro italiene cu tradiție în peninsulă.

     

    Gustul dulce-amărui este ușor de savurat ca atare sau în cocktail-uri sofisticate cu ar fi: Black Manhattan, Negroni, Revelator sau Moai Spritz.

     

     

    ASPECT: Roșu închis de Bordeaux.

     

    MIROS: Alcool fin cu note de grepfrut roșu, mosc și cimbru uscat.

     

    GUST: Se păstrează aroma de citrice, simțită prin același grepfrut intens, urmat de mentol și condimente.

     

    FINISH: Mediu. Amărui și condimentat de anason stelat.

     

    26,91 RON
  • Fee Brothers - Bitter Gin Barrel Orange - 0.15L, Alc: 9% Fee Brothers - Bitter Gin Barrel Orange - 0.15L, Alc: 9%

    Fee Brothers - Bitter Gin Barrel Orange - 0.15L, Alc: 9%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Acest bitter a fost maturat în butoaie de stejar asezonate cu gin Old Tom. Lemnul și ginul au lăsat în bitter ulei de portocală, notă de lemn verde din rădăcina de gentiană, elemente alcaline și ierburi intens aromate.

     

    GUST: Sec, în principal datorită aromei de portocală amară. Se păstrează și o notă pământie, alcalină.

     

    FINISH: Mediu spre lung, ușor dulce și picant.

     

    84,00 RON
  • Fee Brothers - Bitter Black Walnut - 0.15L, Alc: 6.4% Fee Brothers - Bitter Black Walnut - 0.15L, Alc: 6.4%

    Fee Brothers - Bitter Black Walnut - 0.15L, Alc: 6.4%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Maro închis, aproape opac

     

    MIROS: Arome de alune, coajă din arbore de kola (cola), note de ciocolată și mirodenii.

     

    GUST: Puțin dulce și amar, comparabil cu lichiorul amaro italian. Se păstrează notele de cola și ciocolată neagră, completate de note persistente de nucă.

     

    FINISH: Finalul aduce gustul amar din ace verzi de pin și rădăcini, echilibrat de puțină ciocolată condimentată.

     

    59,76 RON
  • Fee Brothers - Bitter Cardamom - 0.15L, Alc: 8.41% Fee Brothers - Bitter Cardamom - 0.15L, Alc: 8.41%

    Fee Brothers - Bitter Cardamom - 0.15L, Alc: 8.41%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    ASPECT: Maro închis / cafeniu.

     

    MIROS: Se simte aroma unei beri americane din rădăcină de dafin (sassafras), amestecată cu înghețată de vanilie, numită adesea de americani root beer float. Aroma de bere cu note amare și dulci este echilibrată de cardamom și citrice.

     

    GUST: Aromă de bere din rădăcină de dafin, urmată de mentă, tușe de vanilie și lemn amar (quassia).

     

    FINISH: Post gustul reține esența amară de rădăcină și glicerina. Per asamblu este un bitter concentrat, onctuos, perfect pentru a fi servit sec, dar și un ingredient complex pentru cocktail-uri condimentate.

     

    51,38 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă