Bitter & Vermouth

“Shaken, not stirred!” – iti suna familiar? Noi suntem convinsi ca, daca James Bond ar comanda bauturile pentru cocktailuri online, le-ar alege de la BeiCeVrei. Iti prezentam colectia noastra variata de Bitter si Vermouth! Martini este noul tau prieten!


Pe Beicevrei.ro, gasesti cele mai fine bauturi alcoolice, pe care le poti integra, vara aceasta, in cocktailuri sau le poti savura reci, cu gheata! Indiferent ca preferi un Martini dry, extra dry, rosu sau rosato, la noi gasesti cele mai cautate arome. Prepara-ti un cocktail delicios acasa si rasfata-te dupa o zi stresanta la birou.


Pe Beicevrei.ro, vei gasi bauturi alcoolice pentru toate gusturile la cele mai avantajoase preturi. Acum ai mai multe motive sa te bucuri de petrecerile cu prietenii! Descopera oferta noastra si bucura-te de reducerile de pret!

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru
  • Filipetti - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 14.8% Filipetti - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 14.8%

    Filipetti

    Filipetti - Vermouth Rosso - 1L, Alc: 14.8%

    În 1922 Giovani Giuseppe Filipetti, un mare oenolog din regiune Piedmont, a fondat casa ce îi poartă numele. În anii ’90, brand-ul Filipetti a fost achiziționat de grupul Perlino, și i-a consolidat prezența pe marile piețe ale lumii prin gamele de vinuri spumante și vermuturi de calitate. Spumantele Filippeti și aperitivul italian creat după rețeta tradițională sunt prezente în peste 40 de state din toată lumea.

     

    Vermouth Bianco este produs în regiunea Piedmont, după rețeta istorică a casei Filipetti. Sunt alese ierburi aromatice și condimente care sunt lăsate la macerare în alcool timp de cel puțin 30 de zile. Infuzia aromatică rezultată este amestecată cu vin, alcool și zahăr.

     

    Vermutul roșu Filipetti are o concentrație de 140 de grame de zahăr per litru și 14.8% volum alcool.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, deschis.

     

    MIROS: Arome de fructe roșii dulci, flori roșii și mirodenii.

     

    GUST: Dulce, ușor astringent, cu note de ierburi macerate, amărui, fructe și flori roșii.

     

    FINISH: Dulce, cu remanență medie.

     

    42,18 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18% Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18%

    Martini

    Martini - Vermouth Extra Dry - 1L, Alc: 18%

    Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino și au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione.

     

    Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Povestea etichetei Extra Dry a început în 1890, anul în care fiul lui Rossi a lansat un vermut sec cu doar 30 de grame zahăr per litru.

     

    După aproape 10 ani, în ziua de anul nou 1900, Martini a lansat Extra Dry, vermutul pentru un nou secol. Scoarță și lemn, plante macerate și distilate, oferă aromele plăcute și echilibrul aromatic, iar zmeura proaspătă și coaja de lămâie asigură personalitatea unică a acestui vermut emblematic, produs după o rețetă încă secretă.

     

     

    ASPECT: Galben pal, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Parfum delicat cu note de mure, pepene galben, măr, lămâi și miere de salcâm.

     

    GUST: Aroma de măr domină papilele, urmată de stânjenel, lemn și aciditate echilibrată. Apar și note de mijloc din rădăcini care dau un gust sec.

     

    FINISH: Mediu, cu note din coajă de lămâie, măr cu scorțișoară și piersică.

     

    54,84 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Martini - Vermouth Bianco - 1L, Alc: 15% Martini - Vermouth Bianco - 1L, Alc: 15%

    Martini

    Martini - Vermouth Bianco - 1L, Alc: 15%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică.

     

    În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani. Cu toate acestea, stilul acestei băuturi se va regăsi mereu în faimoasa regiune viticolă Piemonte.

     

    Supranumit ‘biachissimo’, sau cel mai alb, datorită florilor de vanilie, Bianco este în esență un amestec de ierburi aromatice, flori și vinuri albe, cum este Trebbiano. Vegetalele frumos parfumate și vinul din soi italian aduce o strălucire aparte, un parfum seducător și o clasă impresionantă de arome, ce vor încânta oricând, fie că este savurat sec ori în cocktail-uri pe bază de vermut.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor și limpede.

     

    MIROS: Citrice, piersică și zmeură, fum de tutun și frunze de dafin proaspete.

     

    GUST: Bogat, mere coapte la cuptor cu ghimbir și scorțișoară, vegetale amare, puțină miere, vanilie și lămâie zemoasă.

     

    FINISH: Post gust cu note de măr dulce și scorțișoară.

     

    52,35 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nonino - L'Aperitivo Botanical Drink - 0.7L, Alc: 21% Nonino - L'Aperitivo Botanical Drink - 0.7L, Alc: 21%

    Nonino

    Nonino - L'Aperitivo Botanical Drink - 0.7L, Alc: 21%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Prima variantă a acestui aperitiv a fost creată în 1940 de Silvia Nonino, prima femeie care s-a aflat la conducerea distileriei Nonino și s-a folosit de priceperea în arta culinară și botanică pentru a crea Aperitivo Bianco Nonino. Rețeta Silviei a fost reinterpretată în 2018 de femeile moderne alte familiei Nonino.  

     

     

    ASPECT: Galben, cu reflexii aurii, rezultat din infuzia la temperatură scăzută a plantelor.

     

    MIROS: Proaspăt și fructat, acest aperitiv iese din tipare cu parfumul de citrice și fructe moi, puțin amare.

     

    GUST: Aperitivul revigorează cu un amestec de fructe vioaie, alcool cald și vegetale călite.

     

    FINISH: Lung, cald și ceva mai sobru, cu o notă de lemn.

     

    137,94 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Peach - 0.15L, Alc: 1.7% Fee Brothers - Bitter Peach - 0.15L, Alc: 1.7%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Peach - 0.15L, Alc: 1.7%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    MIROS: Arome de fructe și bitter proaspăt, cu o notă de alune, piersică dulce, ierburi, rădăcini și condimente macerate în alcool slab. În final arome de migdale proaspăt prăjite și o notă amară.

     

    62,47 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Cranberry - 0.15L, Alc: 4.1% Fee Brothers - Bitter Cranberry - 0.15L, Alc: 4.1%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Cranberry - 0.15L, Alc: 4.1%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    AROMĂ: Doar câteva picături din bitterul de merișoare este de ajuns pentru a dezvolta, alături de alte note intense, fondul aromatic al celor mai populare cocktail-uri alcoolice.

     

    65,41 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Molasses - 0.15L, Alc: 2.4% Fee Brothers - Bitter Molasses - 0.15L, Alc: 2.4%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Molasses - 0.15L, Alc: 2.4%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    AROMĂ: Bitter Molasses este produs din cea mai închisă la culoare melasă, rezultată din extragerea totală a cristalelor de zahăr din sucul trestiei de zahăr. Echipa Fee Brother a realizat un mix din melasă cu nucșoare și cafea pentru a oferi arome exotice, ce trimit la istoria și tradiția băurilor din Caraibe. 

     

    62,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Black Walnut - 0.15L, Alc: 6.4% Fee Brothers - Bitter Black Walnut - 0.15L, Alc: 6.4%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Black Walnut - 0.15L, Alc: 6.4%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    AROMĂ: Acest bitter aduce o notă deosebită de vermut roșu și aromă de nucă neagră pentru cocktail-uri Manhattan sau Old Fashioned, perfecte, elegante și sofisticate.

     

    65,91 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Lemon - 0.15L, Alc: 27.7% Fee Brothers - Bitter Lemon - 0.15L, Alc: 27.7%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Lemon - 0.15L, Alc: 27.7%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    AROMĂ: Esteri de lămâie și o notă slabă de portocală amară pe fundal. Apar și note amare din scoarță de cinchona. Notele secundare sunt cele de angostura sau chinină zaharisită. Excelent pentru cei care doresc aroma de lămâie ca alternativă la lichiorul de tip limoncelo sau vodcă cu aromă de lămâie.

     

    68,97 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Celery - 0.15L, Alc: 1.3% Fee Brothers - Bitter Celery - 0.15L, Alc: 1.3%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Celery - 0.15L, Alc: 1.3%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    AROMĂ: Deși este un bitter produs cu țelină, aromele aduc puțin și din esența arborelui de cinchona sau chinină, ușor îndulcită de caramel. Trezește simțurile cu finețe ca un tonic bine echilibrat.

     

    62,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Fee Brothers - Bitter Mole - 0.15L, Alc: 0.5% Fee Brothers - Bitter Mole - 0.15L, Alc: 0.5%

    Fee Brothers

    Fee Brothers - Bitter Mole - 0.15L, Alc: 0.5%

    Fee Brothers este afacerea pornită de frații Fee, prima generație a unei familii de imigranți irlandezi, stabilită în Rochester, Statul New York. Ceea ce a pornit în 1863 ca un magazin mixt de cartier este în prezent una dintre cele mai cunoscute companii americane din industria băuturilor alcoolice.

     

    În fabrica din Rochester, Ellen și Joe, a patra generație a familiei Fee, duc mai departe tradiția și moștenirea fondatorilor. Fee Brothers oferă o gamă variată de bittere, siropuri, ape aromate și mixuri folosite în prepararea cocktail-urilor.

     

    Bitterul este o băutură alcoolică aromată cu vegetale (ierburi, rădăcini, coji și diferite părți din fructe), cu gust amar, consumată inițial ca un remediu pentru diferite afecțiuni. Familia Fee a produs primele bittere în perioada Prohibiției. Una dintre primele rețete a fost creată ținând cont de restricțiile vremii: cu glicerină în loc de alcool și extracte de arome pe bază de alcool. În prezent, bitter-ul este produs cu aceleași ingrediente, bineînțeles cu aportul tehnologiei moderne și a echipei care se asigură că fiecare produs respectă standardele de calitate.

     

     

    AROMĂ: Savurat în mix-ul preferat Mole Bitters dăruiște simțurilor arome de cacao, suc de fructe, note minunate de cafea și cuișoare calde, subtile.

     

    65,91 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • 9 Di Dante - Vermouth Extra Dry Purgatorio - 0.75L, Alc: 18% 9 Di Dante - Vermouth Extra Dry Purgatorio - 0.75L, Alc: 18%

    9 Di Dante

    9 Di Dante - Vermouth Extra Dry Purgatorio - 0.75L, Alc: 18%

    9 Di Dante Purgatorio Extra Dry este produs în regiunea italiană Piemont, apreciată pentru cupajele și monosoiurile liniștite, dar și pentru vinurile de tip vermut, obținute în stil tradițional, de sute de ani.

     

    Producătorul italian a găsit înspirația ca pentru fiecare plantă, condiment sau fruct, folosit în producția vermuturilor, să atribuie un cerc sau un nivel, asemenea celor aflate în faimosul poem al lui Dante Alighieri.

     

    9 Di Dante Purgatorio Extra Dry este un vermut alb autentic și primul blend realizat din vin obținut 100% din soiul alb Arneis, certificat DOC (Denumire de Origine Controlată).

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Paradiso Vermouth Extra Dry oferă un parfum clar de flori, pere și caise, specifise soiului italian.

     

    GUST: Buchetul floral și fructat este echilibrat pe papile cu note de coajă de lămâie, salvie și mentă.

     

    FINISH: Ansamblul de arome și note, florale, fructate și vegetale oferă o degustare plină de prospețime și o notă finală ușor amăruie, specifică unui vermut extrasec de calitate.

     

    169,40 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • 9 Di Dante - Vermouth Paradiso - 0.75L, Alc: 18% 9 Di Dante - Vermouth Paradiso - 0.75L, Alc: 18%

    9 Di Dante

    9 Di Dante - Vermouth Paradiso - 0.75L, Alc: 18%

    9 Di Dante Paradiso este produs în regiunea italiană Piemont, apreciată pentru cupajele și monosoiurile liniștite, dar și pentru vinurile de tip vermut, obținute în stil tradițional, de sute de ani.

     

    Producătorul italian a găsit înspirația ca pentru fiecare plantă, condiment sau fruct, folosit în producția vermuturilor, să atribuie un cerc sau un nivel, asemenea celor aflate în faimosul poem al lui Dante Alighieri.

     

    Pentru acest inedit vermut rose baza este obținută dintr-un un cupaj alcătuit dintr-un soi alb și unul roșu. Soiul alb Cortese este adăugat în procent de 88%, iar soiul roșu Nebbiolo completează restul de 12%.

     

     

    ASPECT: Roz cu un ton de foiță de ceapă

     

    MIROS: Buchetul se joacă pe simțuri cu arome de grepfrut, acompaniate de zmeură și anason stelat, oferite de soiul Nebbiolo.

     

    GUST: Textura aduce echilibrul aromatic prin notele fructate și vegetale cu tresăriri energice de mandarine, rozmarin, cacao și vanilie.

     

    FINISH: Gustul final este marcat de o remanență medie spre lungă, oferită de taninii aceluiași soi roșu Nebbiolo.

     

    169,40 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15% Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%

    Martini

    Martini - Vermouth Rosso 0.75L, Alc: 15%

    Alessandro Martini și Luigi Rossi au fost doi antreprenori și vizionari, care au preluat o distilerie în apropiere de orașul italian Torino, și au creat o băutură magică. În 1863, ce doi antreprenori au creat un vermut savurat de lumea întreagă de peste 150 de ani. De la plantele aromatice ale faimosului vermut clasic, la efervescența aurie a spumantelor, influența stilului Martini a cuprins continente și s-a întins pe zeci de ani.

     

    Martini Rosso este vermutul original și primul cadou oferit lumii de Luigi Rossi, care a folosit un amestec diferit de ierburi pentru a obține băutura de o culoare roșie ce a devenit un simbol al brand-ului peste ani.

     

    Cu toate că rețeta exactă rămâne un secret bine păstrat, acest vermut dulce oferă arome fascinante de ierburi aromatice rezultate din amestecul unor vinuri atent selecționate cu plante crescute în Italia: salvie, cimbru de grădină, frăsinel și diferite tipuri de lemn exotic, dulce-amărui.  

     

     

    ASPECT: Roșu-maroniu, deschis.

     

    MIROS: Fructat și bogat în arome de tutun și frunze de dafin.

     

    GUST: Corp ușor, dar complex și fin. Note dulci și acrișoare din frunze de tutun, cafea espresso, scorțișoară, anason și nucșoară, urmate pe fundal de aspartam și caramel.

     

    FINISH: Dulce-acrișor, complex și condimentat.

     

    57,48 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30% Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%

    Ramazzotti

    Ramazzotti - Bitter Amaro - 0.7L, Alc: 30%

    Ramazzotti este cea mai veche casă italiană specializată în producția de lichior amaro, autentic. Compania a fost înființată în 1815, la Milano, de Ausano Ramazzotti. Una dintre băuturile simbolice ale Italiei a fost produsă după rețeta creată de Ramazzotti, ce include 33 de ierburi aromatice și rădăcini.

     

    După mai bine de 200 de ani de când a fost creată, rețeta lui Ramazzotti este pusă în practică la fabrica din regiunea Piemont, orășelul Canelli, fără a fi schimbată, fără a se adăuga coloranți sau aditivi. Printre cele mai ușor de recunoscut arome se află cele din portocale dulci, extract din arbust cinchona (chinină), rubarbă, gențiană și anason stelat ce îi oferă o aromă inconfundabilă și tipică în același timp.

     

    Acest lichior se savurează tradițional ca digestiv, sec sau cu gheață și garnisit cu o felie de lămâie sau portocală.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar închis, cu tentă roșiatică.

     

    MIROS: Parfum de fructe de pădure și citrice balansate de lemn dulce și ciocolată amară.

     

    GUST: Mai mult amărui decât dulce, cu siguranță complex și bine echilibrat, cu arome de fructe roșii sălbatice, citrice, cafea espresso, ciocolată neagră, lemn dulce, alune și mirodenii.

     

    FINISH: Amestecul tumultuos solicită simțurile, apoi le lasă să se relaxeze cu un gust final lung, lemnos, fructat, sec, apoi amar, lăsat de vegetalele macerate.

     

    58,89 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Branca - Fernet - 0.7L, Alc: 39% Branca - Fernet - 0.7L, Alc: 39%

    Branca

    Branca - Fernet - 0.7L, Alc: 39%

    Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea. 

     

    Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.

     

     

    ASPECT: Maro închis.  

     

    MIROS: Din amestecul de ierburi începe să se ivească menta. Pe măsura ce înaintăm cu degustarea se simt și alte ierburi, dintre care remarcă smirna.

     

    GUST: Menta este vedeta, urmată de smirnă, acoperită în scurt timp de condimentele (piper) și fructe cu zahăr, fierte pentru o dulceață de casă.

     

    FINISH: Finish lung de mentă, fructe și gust sec / amar din distilat de lichior.

     

    93,04 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Lucano 1894 - Lichior Amaro - 0.7L, Alc:  28% Lucano 1894 - Lichior Amaro - 0.7L, Alc:  28%

    Lucano 1894

    Lucano 1894 - Lichior Amaro - 0.7L, Alc: 28%

    Lichiorul Lucano a fost produs pentru prima dată în 1894, în orășelul Pisticci din Italia, după o rețetă secretă a cavalerului Pasquale Vena. În laboratorul său, folosit pentru producția de dulciuri, Pasquale a stabilit rețeta finală pentru lichiorul Amaro Lucano după ce a experimentat cu multe amestecuri de ierburi.

     

    Fiind pasionat de preparate cu proprietăți medicinale în timpul său, Pasquale a ales ierburi ce sunt păstrate în rețeta actuală. Din peste 30 de ingrediente folosite de producătorul italian, 11 sunt sunt menționate și sunt aduse în principal din Europa și Africa: artemisia absinthium (pelin), artemisia pontica (pelin din Italia) salvie, musk yarrow (coada șoricelului de munte), ciulin, coajă de portocală amară, gențiană, semințe de angelica, boabe de soc, rută, aloe și ulei esențial de scorțișoară.

     

    Ierburile sunt selectate, uscate natural și mărunțite, apoi amestecate și macerate în soluție de alcool pur cu apă. Acest amestec de ierburi este presat, iar sucul colectat este completat cu o infuzie din ingrediente secrete alese de Pasquale Vena (descendentul fondatorului). După această fază extractul este testat în laborator, apoi maturat timp de 5 luni. Urmează un nou amestec în cisterne mari, unde se adaugă alcool pur, uleiuri esențiale, apă, extractul maturat, zahăr, caramel și mai multă apă. În final lichiorul este filtrat și îmbuteliat.

     

     

    ASPECT: Maro-închis, cu reflexii roșiatice.

     

    MIROS: Un lichior complex, cu parfum de stafide și prune, cuișoare și vișine amare pe un fundal cu note de vin roșu. Un lichior tradițional amaro mai fructat decât alte variante, cu o notă de cola.

     

    GUST: Pe papile este foarte complex, cu note mai intense de cola, lemn dulce, cafea, ciocolată amară, coajă de portocală și un melanj de fructe macerate și uscate - stafide, smochine și o tușă de rubarbă. 

     

    FINISH: Notele florale revin pe simțuri cu violete și liliac ce lasă un gust final amar și foarte lung.

     

    60,89 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Averna - Lichior Amaro Siciliano - 0.7L, Alc: 29% Averna - Lichior Amaro Siciliano - 0.7L, Alc: 29%

    Averna

    Averna - Lichior Amaro Siciliano - 0.7L, Alc: 29%

    Amaro este o băutură cu tradiție îndelungată în Italia. Rețeta secretă pentru Amaro Averna a fost creată la începutul secolului al XIX-lea de călugării Benedictini din Abbazia Di Santo Spirito. Istoria acestei băuturi se leagă de familia Averna încă din 1868, anul în care Salvatore Averna, un negustor de țesături, primește rețeta de la un călugăr și începe producția în distileria proprie.

     

    La începutul anilor 1900, fiul fondatorului, Francesco, a prezentat băutura în toată țara, la diferite evenimente. În decenii de activitate Averna și-a dezvoltat produsele și a devenit cunoscută în Europa cât și în SUA, iar eticheta actuală prezintă istoria companiei italiene, cum ar fi blazonul casei de Savoy sau inscripția patentului regal.

     

    După zeci de ani de activitate Averna își produce faimosul amaro după aceeași rețetă în distileria din orașul Caltanissetta din Sicilia. Aromele băuturii sunt oferite de infuzia de ierburi produsă în Caltanissetta. Producția începe cu amestecul de ierburi, rădăcini, condimente, apoi alte ingrediente cum ar fi rodia, uleiurile esențiale de portocale amare și lămâi, măcinate, amestecate și infuzate cu alcool pentru a se extrage aromele intense. Averna este un amaro autentic italian, recomandat ca aperitiv, sec sau cu gheață și lămâie.  

     

     

    ASPECT: Maro închis, cu reflexii de bronz.

     

    MIROS: Parfumul acestui amaro trezește simțurile, apoi dezvăluie arome de cola și condimente, portocală amară, vegetale și scoarță, iasomie, chinină și scrum.  

     

    GUST: Amărui și puțin picant, cu arome din coajă de portocală, cafea, lemn dulce, gențiană, chinină, caramel și cola cu rozmarin.

     

    FINISH: Post gustul este mediu spre lung, cu note de lemn dulce, cola, cacao și ierburi macerate.

     

    78,75 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28% Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28%

    Branca

    Branca - Fernet Menta - 0.7L, Alc: 28%

    Lichiorul produs de compania italiană Branca este un etalon al băuturilor de tip fernet la nivel mondial. Încă din 1845, Branca respectă rețeta originală, iar etapele de producție au rămas apropiate de cele originale, folosite în secolul al XIX-lea. 

     

    Din generație în generație, Branca produce fernetul din 27 de ierburi, după o formulă secretă. Cele zece plante și condimente folosite in producția fernetului, dezvăluite de Branca sunt: chinină, rubarbă, mușețel, scorțișoară, frunze de tei, iris, șofran, curcumă, galingale (din familia ghimbirului) și smirnă.

     

    Secretul din spatele formulei de amestec și restul plantelor folosite de distileriile Branca rămân aceleași și pentru lichiorul cu extract de mentă, bazat pe o poveste interesantă.

     

    Sortimentul cu mentă a fost inspirat de obiceiul sopranei Maria Callas de a savura fernetul clasic de la Branca cu un strop de sirop de mentă. Lichiorul cu un procent ridicat de mentă a fost produs pentru prima dată în 1960 și a primit cele mai bune recenzii din partea publicului.

     

     

    ASPECT: Maro închis.  

     

    MIROS: Din amestecul de ierburi se ivește discret aroma de mentă. Pe măsură ce este savurat, lichiorul dezvăluie și aroma de smirnă.

     

    GUST: Menta este vedeta, urmată de alte ierburi aromatice. Smirna este cucerită de condimente (piper) și arome de fructe fierte cu zahăr (dulceață).

     

    FINISH: Post gust lung de mentă și fructe.

     

    90,24 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nonino - Lichior Amaro  Quintessentia GB - 0.7L, Alc: 35% Nonino - Lichior Amaro  Quintessentia GB - 0.7L, Alc: 35%

    Nonino

    Nonino - Lichior Amaro Quintessentia GB - 0.7L, Alc: 35%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Amaro Nonino Quintessentia a fost obținut pentru prima dată în Friuli, la granița încărcată de cultura romană, arabă, celtică și slavă. Licoarea reține bogăția de arome din ierburi folosite de civilizații antice, dar și ingrediente aduse din țări exotice. Printre ierburile folosite sunt: gențiană, șofran, lemn dulce, rubarbă, portocală dulce și amară, tamarind, coajă de quassia, coajă din arbore de chinină și galenga.

     

    Quintessentia este un sortiment maturat în butoaie din regiunile Nevers și Limousin, dar și alte butoaie din stejar, folosite anterior la maturarea vinului fortifiat de tip sherry.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Parfum intens de ierburi aromatice, portocale amare și o notă de caramel ars.

     

    GUST: Quintessentia este un bitter tradițional italian, numit amaro, de aceea gustul va fi fără îndoială dulce-amărui. Dulce din caramel și puțină vanilie, amărui și complex datorită ierburilor, distilatului de struguri și notelor extrase din maturarea în baricuri din stejar franțuzesc. 

     

    FINISH: Lung spre memorabil. Aromele rămân pe papile pentru câteva minute bune și te îndeamnă să repeți experiența cu prima ocazie.

     

    143,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă