Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechimea: 6 ani Eliminare
 • Wild Turkey - 101 American Bourbon Whiskey- 0.7L, Alc: 50.5% Wild Turkey - 101 American Bourbon Whiskey- 0.7L, Alc: 50.5%
  -22%

  Wild Turkey - 101 American Bourbon Whiskey- 0.7L, Alc: 50.5%

  Wild Turkey este un brand american de boubon whiskey, ce îți are începuturile în 1869, în statul american Kentucky pe Wild Turkey Hill, locul unde frații Ripy au construit propria distilerie.

   

  Dezvoltarea gamei de whiskey și a altor distilate a adus Wild Turkey printre cei mai cunoscuți producători din țara de origine și din țările europene. Productorul american din orașul Lawrenceburg respectă și promovează producția whiskey-ului doar din cereale naturale, fără modicări (porumb, secară și orz), și maturat cel puțin 2 ani în butoaie noi din stejar.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu.

   

  MIROS: Note îmbietoare de caramel, lemn de stejar şi vanilie, cu accente citrice.

   

  GUST: Arome bogate de miere, caramele moi şi vanilie, condimentate cu un strop de piper.

   

  FINISH: Delicat, dulceag.

   

  Preț normal: 122,49 RON

  Special Price 95,29 RON

  (-27,20 RON)
 • Templeton - American Rye Whiskey 6 yo - 0.7L, Alc: 45.75% Templeton - American Rye Whiskey 6 yo - 0.7L, Alc: 45.75%

  Templeton - American Rye Whiskey 6 yo - 0.7L, Alc: 45.75%

  Templeton îți are originile la începutul anilor 1920, când un grup de localnici din Statul Iowa (orășelul Templeton), au produs whiskey încălcând prevederile legislative ale Prohibiției americane.

   

  Înainte de a deveni un brand, whiskey-ul Templeton a fost numit, “marfă bună” într-o perioadă când mulți distilau cereale, fructe și legume pentru consumul propriu și pentru vanzarea ilegală. Până la sfârșitul interdicției Templeton a fost produs și savurat de americani, iar după Prohibiție, a devenit unul dintre brand-urile americane cu renume. În 2006, descendenții primilor distilatori au contribuit la îmbutelierea și comercializarea legală a whiskey-ului Templeton, pentru prima dată, în istoria brand-ului.

   

  Whiskey-ul este mai bun odată cu trecerea anilor, de aceea, în 2010 echipa Templeton a pus deoparte câteva butoaie cu ‘marfă bună’ pentru o maturare îndelungată în butoaie noi din stejar american. De la lansarea în anul 2016 acest whisky a fost premiat la competiții mondial și internaționale din San Francisco și New York. Acest whisky complex și condimentat este perfect pentru a fi savurat cu puțină apă sau în cocktail-uri răcoritoare

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Parfum dulce din bomboane de zahăr ars cu unt, vanilie, cireșe și mere verzi.

   

  GUST: Corp cu tentă lemnoasă, amestecată cu dulceață de zahăr ars. Arome de fructe înăbușite, moi, apoi vibrante, trezite ușor în ultimele secunde.

   

  FINISH: Lung, cald, puțin condimentat.

   

  150,74 RON
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Tomatin GB - 0.7L, Alc: 63.2% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Tomatin GB - 0.7L, Alc: 63.2%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Tomatin GB - 0.7L, Alc: 63.2%

  Producția de whisky a fost o sursă de trai încă din secolul XV pentru cei din Scoția, în regiunea Highland, unteritoriu dominat de munți, sau ținut aflat la altitudine. Dar scoțienii munteni erau departe de a fi ridicat așezarea Tomatin dacă în 1897 nu era construită distileria cu același nume de către John MacDougall, John MacLeish și Alexander Allan.

   

  Distileria a fost numită Tomatin, un cuvât tradus prin ‘dealul tufișurilor de ienupăr’, pentru că ienupărul scoate foarte puțin fum când este ars și era favorit în distileriile care produceau alcool ilegal. Lângă distileria Tomatin s-au aflat de la început și casele angajaților, pentru a fi în permanență aproape de sursa lor de trai.

   

  Așa este și astăzi, de aceea munca depusă pentru producția de whisky este un efort continuu, un mod de viață, un compromis, cu rezultate remarcabile, în fiecare lot, în fiecare sortiment și în fiecare stică, de peste 120 de ani.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Vibrant și proaspăt, cu note delicate de lime, ienupăr, anason și piper roz.

   

  GUST: Lime-ul își face simțită prezența încă de la început, fiind urmat de aromele de piersică și ananas.

   

  FINISH: Lung și ușor dulceag. Aroma persistentă de lime.

   

  225,33 RON
 • Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Miltonduff GB - 0.7L, Alc: 65.1% Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Miltonduff GB - 0.7L, Alc: 65.1%
  -9%

  Chapter 7 - Scotch Single Malt Whisky Miltonduff GB - 0.7L, Alc: 65.1%

  Chapter 7 este un brand de îmbuteliere a băuturilor de tip whisky, creat în 2014, în Elveția. Ideea din spatele acestui proiect unic este aceea de a îmbutelia whisky de la diferite distilerii din Scoția, cunoscute și mai puțin cunoscute, sau de la alte brand-uri care au în proprietate single malt-uri sau blend-uri rare.

   

  Acest whisky a fost produs în distileria Miltonduff din regiunea Speyside, una dintre cele mai vechi, cu origini la începutul secolului al XIX -lea și intrată în legalitate în 1824.

   

  Distileria Miltonduff este o altă parte din istoria locului și marilor producători și brand-uri cum ar fi Hieram Walker, cu proiectul său legat de Balllantine’s, și grupul Pernod Ricard, actualul proprietar al distileriei, care include single malt-urile de la Miltonduff în blend-ul Chivas.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens.

   

  MIROS: Notele bogate dăruite de butoiul de sherry se simt delicat încă de la început. Vinul spaniol aduce și note de fructe uscate, stafide și curmale. Note de mijloc sunt cele de vanilie, caramel și nuci proaspete.

   

  GUST: Se mențin aromele de fructe uscate, stafidele și nuci. Malțul echilibrează și câteva tușe dulci din ciocolată neagră și măr verde, acrișor.

   

  FINISH: Lung. Pune în evidență aromele de condimente și ceai negru.

   

  Preț normal: 289,71 RON

  Special Price 263,11 RON

  (-26,60 RON)
Grilă Listă