Lichior fructe

Lichiorurile de fructe sunt bauturi obtinute din distilate de fructe, bogate in diferite amestecuri de arome obtinute din fructe populare si exotice.


Echipa Beicevrei.ro iti ofera o gama variata de lichioruri de fructe, care nu ar trebui sa lipseasca din barul celui care doreste o bautura pe care o poate savura sec, sau intr-un mix delicios de cocktail clasic.


Fie ca alegi un lichior de portocale creat de francezul Edouard Cointreau in 1849, un lichior cu fructe de padure si lamaie Chambord, inspirat de regele Ludovic al XIV-lea, sau oricare din cele zeci de sortimente ale producatorului olandez Bols, vei explora mereu arome noi, alese cu maiestrie si inspiratie.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă
 • Chambord - Lichior - 0.7L, Alc: 16.5% Chambord - Lichior - 0.7L, Alc: 16.5%
  -5%

  Chambord - Lichior - 0.7L, Alc: 16.5%

  Brand-ul Chambord a fost creat în 1982, însă lichiorul actual este creat după o rețetă creată de francezi în regiunea istorică Valea Loarei, la sfârșitul secolului al XVII-lea. O poveste interesantă legată de acest tip de lichior face referire la un producător care a oferit băutura Regelui Franței Ludovic al XIV-lea în timpul unei vizite la palatul Chambord.

   

  Chambord este lichiorul care a reușit să închidă într-o sticlă toate atributele definitorii pentru țară sa de origine, Franța. Eleganța ambalajului și rafinamentul gustului fac din acest lichior franțuzesc răsfățul perfect al femeii moderne.

   

  Gustul bogat și mătăsos al lichiorului Chambord este rezultatul îmbinării ingredientelor de calitate, 100% natural: zmeură neagră, murele atent selecționate, coniac XO și vanilie de Madagascar.

   

   

  ASPECT: Vișiniu în sticlă sferică, elegantă, cu centura aurie și însemnele brand-ului.

   

  MIROS: Parfum din fructe de pădure, portocale și vanilie

   

  GUST: Zmeură macerată în coniac fin. Dulceață din fructe de pădure, arome de coniac fin, note de ierburi și vanilie.

   

  FINISH: Aromat, astringent, cu un eau-de-vie energic.

   

  Preț normal: 115,43 RON

  Special Price 109,66 RON

  (-5,77 RON)
 • Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30% Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30%
  -5%

  Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică „Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Coacăzele folosite pentru acest lichior sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Lichiorul Elyzia este un digestiv în care se adaugă fructe macerate, ce oferă băuturii parfum, aromă naturală și antioxidanți.

   

   

  ASPECT: Roșu intens cu reflexii rubinii.

   

  MIROS: Un parfum natural de fructe de pădure, proaspete cu o tușă de vegetale umede, pământii.

   

  GUST: Coacăzele negre aduc acea aromă universală a fructelor de pădure, macerate, cu o astringență plăcută și o notă dulce foarte scurtă.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de cereale, coacăze, prune coapte și cacao.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 73,01 RON

  (-3,84 RON)
 • Rose Mary - Afine - 1L, Alc: 16% Rose Mary - Afine - 1L, Alc: 16%
  -5%

  Rose Mary - Afine - 1L, Alc: 16%

  Rose Mary este un brand deținut de compania românească Grandis. Lichiorul de afine din portofoliul Rose Mary este un lichior uțor de savurat înainte de a lua masa, simplu, cu vin alb sec, vin spumant sau alături de alte băuturi alcoolice în cocktail-uri pline de imaginație și arome elegante.

   

   

  ASPECT: Roșu închis.

   

  MIROS: Arome de distilat fin și fructe de pădure – parfumul dens de afine are nevoie de câteva minute pentru a delecta simțurile.

   

  GUST: Textură fină, ușor cremoasă. Afine macerate, dulci-amărui, completate de plante aromatice.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Fructat și astringent.

   

  Preț normal: 26,91 RON

  Special Price 25,56 RON

  (-1,35 RON)
 • Rose Mary - Cherry - 1L, Alc: 16% Rose Mary - Cherry - 1L, Alc: 16%
  -5%

  Rose Mary - Cherry - 1L, Alc: 16%

  Unul dintre cele mai populare lichioruri ale brandului Rose Mary, deținut de compania românească Grandis, este inspirat de lunga tradiție italiană a băuturilor alcoolice fructate.

   

  Lichiorul este obținut din vinuri alese, plante aromatice, suc natural de vișine, afine sau ciocolată.

   

   

  ASPECT: Roșu închis cu reflexii rubinii.

   

  MIROS: Parfum de vișine macerate și alcool fin, bine integrat.

   

  GUST: Aromă de vișină dulce și amăruie, perfect echilibrată, cu note de ciocolată și arahide.

   

  FINISH: Lung, dulce și cremos.

   

  Preț normal: 26,91 RON

  Special Price 25,56 RON

  (-1,35 RON)
 • Rose Mary - Cherry + 2 pahare - 1L, Alc: 16% Rose Mary - Cherry + 2 pahare - 1L, Alc: 16%
  -5%

  Rose Mary - Cherry + 2 pahare - 1L, Alc: 16%

  Unul dintre cele mai populare lichioruri ale brandului Rose Mary, deținut de compania românească Grandis, este inspirat de lunga tradiție italiană a băuturilor alcoolice fructate.

   

  Lichiorul este obținut din vinuri alese, plante aromatice, suc natural de vișine, afine sau ciocolată.

   

   

  ASPECT: Roșu închis cu reflexii rubinii.

   

  MIROS: Parfum de vișine macerate și alcool fin, bine integrat.

   

  GUST: Aromă de vișină dulce și amăruie, perfect echilibrată, cu note de ciocolată și arahide.

   

  FINISH: Lung, dulce și cremos.

   

  Pachetul include sticla de lichior Rose Mary Cherry de 1 L + 2 pahare din sticlă cu însemnele brand-ului Rose Mary.

   

  Preț normal: 35,58 RON

  Special Price 33,80 RON

  (-1,78 RON)
 • Bols - Lichior Blackberry - 0.7L, Alc: 17% Bols - Lichior Blackberry - 0.7L, Alc: 17%
  -5%

  Bols - Lichior Blackberry - 0.7L, Alc: 17%

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

   

  Această poziție le-a oferit acces la ierburi și condimente, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au creat sute de rețete diferite pentru lichioruri noi.

   

  În 1816, ultimul membru al familiei Bols a vândut compania cu condiția contractuală de a se folosi numele Bols pentru totdeauna, asigurând în acest fel titlul de cea mai veche companie, producătoare de băuturi distilate din lume.

   

   

  ASPECT: Purpuriu.

   

  MIROS: Parfum de coacăze negre.

   

  GUST: Dulce acrișo cu aromă de coacăze negre.

   

  FINISH: Mediu spre lung, fructat și astringent.

   

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 59,36 RON

  (-3,12 RON)
 • Cointreau - Lichior Orange Limited ed.- 0.7L, Alc: 40% Cointreau - Lichior Orange Limited ed.- 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Cointreau - Lichior Orange Limited ed.- 0.7L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era revoluției industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

  Ediția limitată este prezentă printr-o sticlă cu forma clasică gravată cu portocale gravate, frunze cu nervuri și rădăcini întrepătrunse ce păstrează combinați de ambră monocromă și păstrează stilul general, caracteristic tuturor sticlelor Cointreau. De asemenea, capacul arămiu primește o mică schimbare pentru a fin în ton cu restul elemnetelor colorate. Tiparul gravurii este precis, modern, și rafinat; elementele par aproape în mișcare pentru a ghida privitorul într-o călătorie ce îi va testa toate simțurile.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Preț normal: 90,44 RON

  Special Price 85,92 RON

  (-4,52 RON)
 • Borsci - Limoncello 0.5L, Alc: 28% Borsci - Limoncello 0.5L, Alc: 28%
  -18%

  Borsci - Limoncello 0.5L, Alc: 28%

  Originală din Caucaz, familia Borsci a migrat în Albania, apoi o parte din mebrii s-au îndreptat spre Italia unde Giuseppe a fondat în 1840 distileria care îi poartă numele. Borsci este cunoscut pentru lichiorul Elisir S. Marzano, bazat pe o rețetă secretă aflată în familia sa de zeci de ani.

   

  În 1993, Borsci a lansat Limoncello, un lichior de citrice produs după o rețetă originală cu infuzie, fără coloranți. Ingredientele și aromele naturale aduc gustul lămâilor mediteraneene ce pot fi savurate sec sau cocktail-uri elegante, perfecte pentru zilele călduroase de vară.

   

   

  ASPECT: Galben deschis cu reflexii aurii.

    

  MIROS: Diverse note de citrice din care se deosebesc cu ușurință cele de lămâie proaspătă.

   

  GUST: Aromă de lămâie coaptă, zemoasă, dulce-amăruie.

   

  FINISH: Lung, intens, cu note de coajă de lămâie.

   

  Preț normal: 56,41 RON

  Special Price 46,17 RON

  (-10,24 RON)
 • Cointreau - Lichior - 0.7 L + Mini Shaker, Alc: 40% Cointreau - Lichior - 0.7 L + Mini Shaker, Alc: 40%
  -5%

  Cointreau - Lichior - 0.7 L + Mini Shaker, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Alături de sticla de Cointreau de 0.7L îți oferim un Mini Shaker pe care sunt gradate cantitățile de ingrediente necesare faimosului cocktail Margarita, creat pentru prima dată în 1948 de americanca Margaret Sames.

   

  Preț normal: 86,16 RON

  Special Price 81,85 RON

  (-4,31 RON)
 • Saber - Lichior cirese negre Elyzia - 0.7L, Alc: 30% Saber - Lichior cirese negre Elyzia - 0.7L, Alc: 30%
  -10%

  Saber - Lichior cirese negre Elyzia - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică „Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Cireşele folosite pentru acest lichior sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Lichiorul Elyzia este un digestiv în care se adaugă fructe macerate, ce oferă băuturii parfum, aromă naturală și antioxidanți.

   

   

  ASPECT: Grena cu reflexii vişinii.

   

  MIROS: Parfum intens, proaspăt de cireşe, uşor dulce, foarte plăcut.

   

  GUST: Lichior fructat, cu alcool bine integrat. Tare, fără a fi astringent. În schimb este dulce amărui, ca o mână de cireşe lăsate să fie răscoapte.

   

  FINISH: Lung. Plăcut. Ultimele puteri ale cireşelor negre, cu parfum elegant, sunt acoperite de tăria lichiorului.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 69,00 RON

  (-7,85 RON)
 • Cointreau - Lichior - 0.7 L, Alc: 40% Cointreau - Lichior - 0.7 L, Alc: 40%
  -19%

  Cointreau - Lichior - 0.7 L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era revoluției industriale, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Preț normal: 86,16 RON

  Special Price 70,00 RON

  (-16,16 RON)
 • -15%

  Cointreau - Lichior Blood Orange - 0.7L, Alc: 30%

  Cointreau Blood Orange este o noua expresie a clasicului, inimitabilului Cointreau. Este obtinut prin distilarea cojilor de portocale dulci si amarui si a portocalelor rosii intens aromate provenite din insula Corsica.

  Cointreau Blood Orange are un aspect limpede ca de cristal, oferind un buchet voluptos de note fructate si arome bogate de citrice si are versatilitatea binecunoscuta a clasicului Cointreau.

  Cocktailul recomandat este Cointreau Bold Fizz: 50ml Cointreau Blood Orange, 20ml suc proaspat de lime si 100ml apa minerala.
  Poate si savurat de asemenea simplu sau cu gheata.

  Preț normal: 112,46 RON

  Special Price 95,59 RON

  (-16,87 RON)
 • Cointreau - Lichior Noir - 0.7L, Alc: 40% Cointreau - Lichior Noir - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Cointreau - Lichior Noir - 0.7L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era revoluției industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar-auriu, clar.

   

  MIROS: Din parfumul concentrat se ridică notele de vârf din portocală zemoasă și mandarine. Urmează notele de mijloc din ciocolată neagră și vanilie.  

   

  GUST: Aromă intensă de portocală, marmeladă și portocală amară amestecată cu șofron, vanilie și aromă finală de piele nouă, ulei de alune și cel mai rafinat coniac Rémy Martin. Cointreau Noir este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Suc de portocală dulce și portocală amară de Sevilia.

   

  Preț normal: 141,15 RON

  Special Price 112,92 RON

  (-28,23 RON)
 • Cointreau - Lichior Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Cointreau - Lichior Tin Box - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Cointreau - Lichior Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era revoluției industriale, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Preț normal: 87,47 RON

  Special Price 83,10 RON

  (-4,37 RON)
 • Cointreau - Lichior Cute Pack - 0.7L, Alc: 40% Cointreau - Lichior Cute Pack - 0.7L, Alc: 40%
  -15%

  Cointreau - Lichior Cute Pack - 0.7L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Preț normal: 87,47 RON

  Special Price 74,35 RON

  (-13,12 RON)
 • Cointreau - Lichior + 1 cocktail glass - 0.7L, Alc: 40% Cointreau - Lichior + 1 cocktail glass - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Cointreau - Lichior + 1 cocktail glass - 0.7L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Preț normal: 87,47 RON

  Special Price 83,10 RON

  (-4,37 RON)
 • Cointreau - Lichior miniatura - 0.35L, Alc: 40% Cointreau - Lichior miniatura - 0.35L, Alc: 40%
  -5%

  Cointreau - Lichior miniatura - 0.35L, Alc: 40%

  Lichiorul Cointreau este creația lui Adolphe Cointreau, un cofetar inspirat de era Revoluției Industriale franceze, care a decis să extindă afacerea de familie cu o gamă de lichioruri. Așa a început să prindă formă destinul companiei Cointreau.

   

  După mulți ani de cercetare, în 1885, Édouard Cointreau reușește să creeze un lichior perfect echilibrat, de trei ori mai concentrat și mai puțin dulce decât variantele existente la acea vreme. Cu acest produs, compania Cointreau s-a făcut remarcată în perioada Belle Époque. Începând cu anii 1920, compania a ajuns într-o perioadă de maturizare prin popularizarea și exportul produselor la nivel mondial.

   

  Încă de la început, Cointreau folosește aceleași tehnici de producție, date mai departe de fiecare generație. De la selecția portocalelor cu esență bogată în proprietăți organoleptice, la amestecul de ingrediente pentru aroma ideală și finalul procesului, care aduce băuturii gustul perfect: distilarea în 19 alambicuri din cupru, asemănătoare cu cele folosite de Édouard Cointreau acum mai bine de un secol.

   

   

  ASPECT: Un lichior perfect clar. Atunci când este adăugat în cocktail-uri devine opalescent mulțumită concentrației mari de esență de portocală.

   

  MIROS: Cointreau oferă o experiență aromatică uimitoare, inspirată de esențele extrase din coajă de portocală. Savurat sec, îmbie cu parfumul proaspăt de flori și spectrul compus din peste 40 de note olfactive, aranjate într-o odă dedicată portocalei.

   

  GUST: La gust, Cointreau este este o simfonie de arome diferite, surprinse într-o ordine neașteptată: are o prospețime instantă, da și o persistență pe bolta palatină, are o gamă diversă de note, însă impresia generală este marcată de portocală. Cointreau este un ingredient rafinat pentru cocktail-uri, unde aduce intensitate, amplifică aromele ingredientelor, oferă echilibru, profunzime și prospețime.  

   

  FINISH: Lung, cu note de mirodenii și suc de portocale.

   

  Preț normal: 47,48 RON

  Special Price 45,11 RON

  (-2,37 RON)
 • Bols - Lichior Advocaat - 0.7L, Alc: 15% Bols - Lichior Advocaat - 0.7L, Alc: 15%
  -5%

  Bols - Lichior Advocaat - 0.7L, Alc: 15%

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

   

  Această poziție le-a oferit acces la ierburi și condimente importate de vase comerciale. Din noile ingrediente, Bols a creat rețete diferite pentru lichioruri noi, printre care și un gin propriu, numit Genever.

   

  Advocaat este un produs natural obținut doar din brandy, gălbenuș de ou, zahăr și vanilie, fără conservanți sau agenți de îngroșare. Această băutură cu tradiție în Țările de Jos și Belgia, este un ingredient delicios pentru o varitate de cocktailuri cu rom sau brandy, cum este Snowball, Fluffy Duck sau specialitatea italiană Bombardino.  

   

   

  ASPECT: Galben opac.

   

  MIROS: Aromă de cremă de zahăr ars cu o notă de lapte dulce.

   

  GUST: Textură cremoasă, cu aromă de dulce de zahăr fin și o notă de brandy.

   

  FINISH: Lung, consistent, cu note de ou și alcool.

   

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 59,36 RON

  (-3,12 RON)
 • Bols - lichior pink grapefruit 0.7L Bols - lichior pink grapefruit 0.7L
  -5%

  Bols - lichior pink grapefruit 0.7L

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

  Această poziție le-a oferit acces la ierburi și condimente, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au creat sute de rețete diferite pentru lichioruri noi.

   

  În 1816, ultimul membru al familiei Bols a vândut compania cu condiția contractuală de a se folosi numele Bols pentru totdeauna, asigurând în acest fel titlul de cea mai veche companie, producătoare de băuturi distilate din lume.

   

  La scurt timp, băuturile Bols sunt exportate în SUA, iar de-a lungul anilor compania începe să producă și alte tipuri de distilate, este listată la Bursa din Amsterdam și revine sub conducere olandeză, care începe achiziția altor brand-uri de renume.

   

   

  AROMĂ: Cele două lichioruri de citrice Triple Sec și Blue, primesc în familie noul lichior de grepfrut roz cu aromă dulce amăruie obținută din coajă (de grapefruit), distilată.

   

  Noul lichior de la Bols are 17% alcool, este revigorant în variantă sec și răcoritor într-un cocktail cu sau fără alcool, care sparge gheața cu orice ocazie.  

   

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 59,36 RON

  (-3,12 RON)
 • Bols - Lichior Cucumber - 0.7L, Alc: 17% Bols - Lichior Cucumber - 0.7L, Alc: 17%
  -5%

  Bols - Lichior Cucumber - 0.7L, Alc: 17%

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

   

  Această poziție le-a oferit acces la ierburi și condimente, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au creat sute de rețete diferite pentru lichioruri noi. În 1816, ultimul membru al familiei Bols a vândut compania cu condiția contractuală de a se folosi numele Bols pentru totdeauna, asigurând în acest fel titlul de cea mai veche companie, producătoare de băuturi distilate din lume.

   

  La scurt timp, băuturile Bols sunt exportate în SUA, iar de-a lungul anilor compania începe să producă și alte tipuri de distilate, este listată la Bursa din Amsterdam și revine sub conducere olandeză.

   

  Echipa Bols reușește să extragă parfumul și gustul perfect al castraveților proaspeți prin distilare și amestec cu cele mai naturale ingrediente pentru a obține în final un lichior fantastic din castravete. Nota vegetală de castravete aduce un stil diferit și scoate în evidență arome dulci în orice cocktail.

   

   

  ASPECT: Verde pal.

   

  MIROS: Parfum frumos de castravete cu o notă acidulată, proaspătă.

   

  GUST: Castravete pur și crocant.

   

  FINISH: Vegetal și puțin dulce.

   

  Preț normal: 62,48 RON

  Special Price 59,36 RON

  (-3,12 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
Grilă Listă