Prosecco

Prosecco este un adevarat deliciu pentru multi dintre noi. Gustul rafinat si pretul accesibil sunt doua dintre calitatile de baza ale acestei bauturi alcoolice atat de indragite. Dateaza inca din Roma Antica, atunci cand se considera ca Prosecco este sursa unei vieti mai lungi. Desi pare greu de crezut, continutul sau nu a fost spumante inca de la inceput, aceasta tehnica fiind descoperita mult mai tarziu.


Produs prin Metoda Charmat (prin fermentare naturala in recipiente mari, presurizate, din inox), Prosecco poate fi spumante, cu un continut ridicat de dioxid de carbon, sau frizzante cu un continut mai scazut de dioxid. Este produs din soiul Glera, cunoscut in anumite tari drept soiul Prosecco; alte soiuri sunt admise in proportie de maxim 15%.


Avand denumire de origine protejata, Prosecco D.O.C. poate proveni din Veneto sau din Friuli Venezia Giulia, iar Prosecco Superiore D.O.C.G. doar din Conegliano, Valdobbiadene sau Asolo, regiuni viticole din Italia.


Magazinul nostru de vinuri si bauturi online, este importatorul oficial in Romania al renumitului MARTINI Prosecco Spumante si al popularului BERVINI Prosecco Millesimato (ingredientul cheie pentru savoarea cocktail-urilor Bellini, Hugo sau Aperol Spritz). Descopera gama de bauturi pe care specialistii Beicevrei au selectionat-o pentru tine si experimenteaza gustul original al celor mai cunoscute Prosecco din intreaga lume.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Rose Brut - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Rose Brut - 0.75L, Alc: 11%
    -36%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Rose Brut - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: FRIULI - VENEZIA GIULIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ROSE BRUT. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. 

     

    Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui portofoliu divers de vinuri spumante, de calitate superioară, printre care se află și acest prosecco rose brut, din soiul Pinot Noir, din regiunea cu Denumire de Origine Controlată Friuli - Venezia Giulia.

     

     

    ASPECT: Roz-pal, cu perlaj fin, mediu.

     

    MIROS: Parfum delicat din fructe negre și roșii, proaspete.

     

    GUST: Aromele inițiale de fructe de pădure sunt completate de note citrice. Un spumant cu aciditate echilibrată și corp mediu, perfect pentru a fi servit rece, sec sau în cocktail-uri.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Răcoritor într-o zi de vară, alături de aperitive și gustări.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 38,68 RON

    Special Price 24,88 RON

    (-13,80 RON)
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%
    -15%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco BIO Vegan Organic - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARA: VENETO - FRIULI VENEZIA GIULIA  /  ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.:  11%

     

    VIN SPUMANT EXTRA SEC. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere.

     

    Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din struguri Glera, crescuţi în regiunea Veneto și în provincia Pordenone din regiunea Friuli Venezia Giulia.

     

     

    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, aşezat, trădat doar de micile bule efervescente ce se ridică la suprafaţă datorită îmbogăţirii cu dioxid de carbon.

     

    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de mere şi piersici.

     

    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 ºC, permite vinului să îşi păstreze un gust proaspăt, fructat, cu aciditate plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un prosecco bio este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau servit alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8 ºC

     

    Preț normal: 51,52 RON

    Special Price 43,79 RON

    (-7,73 RON)
  • Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11% Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11%
    -15%

    Vinopera - Bervini 1955 - Prosecco DOC Millesimato - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO - FRIULI VENEZIA GIULIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Antonio Bergamo a înfiinţat societatea Bervini în 1955, în oraşul italian Bergamo, şi a început să comercializeze prosecco neîmbuteliat, restaurantelor şi stabilimentelor în regim hotelier. Odată cu trecerea anilor, familia din Bergamo şi-a achizionat propria distilerie, instalaţii moderne pentru producţia vinului spumant şi propria linie de îmbuteliere. 

     

    Aflaţi la a treia generaţie, descendenţii lui Antonio Bergamo se îngrijesc de producţia unui prosecco din struguri Glera, crescuţi în regiunea Veneto și în provincia Pordenone din regiunea Friuli Venezia Giulia.

     

     

    ASPECT: Un vin spumant de culoare galben pal, limpede, cu perlaj fin.

     

    MIROS: Bervini are un buchet timid, de aceea este necesar să fim aproape de licoare pentru a sesiza buchetul delicat de citrice şi pere.

     

    GUST: Pentru acest prosecco este folosită metoda Charmat, de fermentare în rezervoare din oţel inoxidabil. O fermentare secundară, timp de 40 de zile, la temperatura de 16 °C permite vinului să îşi păstreze gustul echilibrat, delicat şi sec, cu aciditate plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un prosecco este binevenit înainte de masă, în postura de aperitiv, sau alături de meniuri bogate în pui, peşte şi crustacee.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 39,98 RON

    Special Price 33,99 RON

    (-5,99 RON)
  • Martini - Prosecco - 0.75L, Alc: 11.5% Martini - Prosecco - 0.75L, Alc: 11.5%
    -9%

    Martini - Prosecco - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / TARA: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA, CHRADONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat. Cei doi au creat primele băuturi în 1863 în micul orășel Pessione, din zona Torino.

     

    Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial. În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, unde inspiră gusturi rafinate și un stil de viață bazat pe explorare și descoperire.

     

    Martini Prosecco este produs din struguri Glera, cultivați pe dealurile regiunii Vento, amestecați cu mici cantități de struguri Chardonnay și Pinot Noir de Maestrul casei Martini. Martini Prosecco este produs în regiunea tradițională a acestui tip de spumant, de acea este clasificat D.O.C (Denumire de Origine Controlată).

     

     

    ASPECT: Galben pai cu inflexiuni argintii, efervescent.

     

    MIROS: Proaspăt, floral (accentuat de soc și tei), intens fructat de piersici albe și mandarine.

     

    GUST: Arome de flori urmate de fructe vioi, plăcute. Aciditate ridicată, usor și lejer, cu post gust de portocală și lămâie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent de consumat înainte de masă alături de gustări / amuse bouche, pe baza de fructe de mare, produse de patiserie, carne de pește, caviar, legume sau mezeluri ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 45,40 RON

    Special Price 41,51 RON

    (-3,89 RON)
  • Bottega - Prosecco Pink Gold - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Prosecco Pink Gold - 0.75L, Alc: 11.5%

    Bottega - Prosecco Pink Gold - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / TARA: LOMBARDY / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ROSE BRUT. Vinaria Bottega are o lungă și interesantă istorie ce definește identitatea actuală a brandului și oferă produse de calitate superioară. Originile vinului Bottega le găsim aproape de Molinetto della Croda, în provincia italiană Treviso, unde supușii nobililor au luat în arendă teren pe care au cultivat struguri și au produs vin. După ce arendașii au devenit oameni liberi și-au continuat arta și meseria, iar în anii ’20, Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog a pus bazele brand-ului ce îi poartă numele.

     

    Parfumul și aroma spumantului rose, produs de Bottega, este dat de strugurii Glera și Pinot Noir, culeși manual din viile aflate în zona Prosecco, cu Denumire de Origine Controlată. În lunile septembrie și august cele două soiuri sunt culese din viile hrănite de solul bogat în minerale și alți nutrienți. Strugurii din fiecare soi sunt desciorchinați și presați ușor, apoi mustul este filtrat și lăsat să fermentat în cisterne din oțel.

     

    Mustul din Glera este amestecat cu drojdie și lăsat să fermenteze în cisterne din inox. Pentru Pinot Noir fermentația mustului în prezența cojilor are loc pentru 12-16 ore. Această macerare permite vinului să preia aromele și culoarea rose, necesară cupajului. Cele două vinuri sunt amestecate și fermentate a doua oară după metoda Martinotti, la temperatura de 15-16°C., timp de 2 luni.

     

     

    ASPECT: Rose strălucitor, cu perlaj fin.

     

    MIROS: Note delicate de flori, mai cu seamă iasomie, soc și boboc de trandafir, urmate de pere și piersici galbene. La vârf se simte și o notă foarte slabă de condimente.

     

    GUST: Pe papile este proaspăt și gustos. Cupajul aduce prin efervescența sa toate acele note de flori, fructe și condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Prosecco Rose este nelipsit la mesele cu răcituri, pește crud (tartar, carpaccio), cicoare roșie, risotto cu cârnați italienești sau file de porc cu legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5°C.

     

    113,32 RON
  • Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%
    -26%

    Bottega - Prosecco Gold DOC - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial.  

     

    Bottega Gold este un sortiment brut, proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în cisterne din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea.

     

    Fermentarea durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, în prezenţa unei drojdii selecţionate. După fermentare, vinul este lasat în contact cu resturile de drojdie pentru a dezvolta compuşi ce îmbogăţesc corpolenţa, structura şi aromele.

     

     

    ASPECT: Galben pai.

     

    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.

     

    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 102,76 RON

    Special Price 76,48 RON

    (-26,28 RON)
  • Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%
    -18%

    Bottega - Prosecco Gold DOC Magnum - 1.5L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial.  

     

    Bottega Gold este un sortiment brut, proaspăt, obţinut din vinificarea strugurilor din soiul Glera. Clima de aici este extrem de favorabilă soiului, strugurii fiind culeşi manual, pentru a asigura calitatea produsului, iar mustul obţinut prin presare uşoară este păstrat în cisterne din oţel inoxidabil la temperaturi joase, pentru a-i păstra prospeţimea.

     

    Fermentarea durează aproximativ 40 de zile, la o temperatură controlată de 14-15°C, în prezenţa unei drojdii selecţionate. După fermentare, vinul este lasat în contact cu resturile de drojdie pentru a dezvolta compuşi ce îmbogăţesc corpolenţa, structura şi aromele.

     

     

    ASPECT: Galben pai.

     

    MIROS: Note de fructe, măr şi pară, completate de tonuri de flori de salcâm şi lăcrămioare.

     

    GUST: Proaspăt şi armonios, care combină cu eleganţă arome delicate de flori şi fructe.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul poate fi savurat ca aperitiv şi se potriveşte foarte bine alături de feluri principale pe bază de carne de peşte sau pui.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 198,83 RON

    Special Price 162,49 RON

    (-36,34 RON)
  • Rose Mary - Prosecco - 0,75L Rose Mary - Prosecco - 0,75L
    -8%

    Rose Mary - Prosecco - 0,75L

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat. 

     

    Prin metoda Charmat se adaugă zahăr, care întreține a doua fermentație și se transformă în alcool și dioxid de carbon (spumă) la o temperatură controlată.

     

    În ultimele faze, vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

     

     

    ASPECT: Galben strălucitor, cu perlaj bogat.

     

    MIROS: Rose Mary Prosecco impresionează cu aromele sale, pure și libere, de pară, și flori de toate felurile, amestecate într-un buchet impresionant.

     

    GUST: Soiul Glera reușește să ofere o aromă preminant fructată de piersică sau caisă, cu note florale mult amortizate de aciditatea plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 40,66 RON

    Special Price 37,47 RON

    (-3,19 RON)
  • Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11% Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%
    -14%

    Bottega - Prosecco Poeti DOC 0.75L - 2018, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. 

     

    Prosecco Poeti a fost creat pentru a aduce un omagiu felului în care poeţii italieni obişnuiesc să închine un pahar de vin spumant în cinstea bucuriei de a trăi. 

     

    La jumătatea lunii septembrie, strugurii Glera sunt culeşi şi presaţi pentru îndepărtarea sâmburilor, iar mustul este filtrat pentru îndepărtarea pieliţelor. Prima fermentare are loc în prezenţa drojdiei selecţionate. A doua fermentare se face după metoda Martinotti, într-o cisternă închisă, la temperatură controlată de 14°C. În timpul fermentării, zahărul este transformat în alcool, iar drojdia eliberează dioxidul de carbon, care face vinul să fie spumant, apoi este stabilizat la rece, filtrat şi îmbuteliat.

     

     

    ASPECT: Galben pai.

     

    MIROS: Note bogate de mere, piersici şi citrice, învăluite delicat în tonuri fine de flori de acacia şi note vegetale de glicină (wisteria)

     

    GUST: Arome fructate, scăldate discret în nuanţe florale. Un spumant cu aciditate echilibrată, finish moale şi post gust răscoritor.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Excelent ca aperitiv şi ingredient principal în cocktail-uri. Prosecco Poeti  este recomandat şi alături de preparate cu paste, risotto, peşte şi carne albă cu legume, sau pizza.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    Preț normal: 42,16 RON

    Special Price 36,32 RON

    (-5,84 RON)
  • Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5% Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%

    Bottega - Prosecco Valdobbiadene Poeti DOC - 0.75L, Alc: 11.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.: 11.5%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. Prosecco Poeti a fost creat pentru a aduce un omagiu felului în care poeţii italieni obişnuiesc să închine un pahar de vin spumant în cinstea bucuriei de a trăi. 

     

    La jumătatea lunii septembrie, strugurii Glera sunt culeşi şi presaţi pentru îndepărtarea sâmburilor, iar mustul este filtrat pentru îndepărtarea pieliţelor. Prima fermentare are loc în prezenţa drojdiei selecţionate. A doua fermentare se face după metoda Martinotti, într-o cisternă închisă, la temperatură controlată de 15°C.

     

    În timpul fermentării, zahărul este transformat în alcool, iar drojdia eliberează dioxidul de carbon, care face vinul să fie spumant şi păstrează aromele de bază. După fermentare, vinul este lasat în contact cu resturile de drojdie pentru a dezvolta compuşi ce îmbogăţesc corpolenţa, structura şi aromele, apoi este stabilizat la rece, filtrat şi îmbuteliat.

     

     

    ASPECT: Galben pai, strălucitor. Perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Note bogate de mere verzi, pere şi citrice, învăluite delicat în tonuri fine de flori de glicină (wisteria), acacia şi lăcrămioară.

     

    GUST: Arome fructate, scăldate discret în nuanţe florale. Un spumant cu aciditate echilibrată, finish moale şi post gust răscoritor.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Excelent ca aperitiv şi ingredient principal în cocktail-uri. Prosecco Valdobbiadene Poeti este recomandat şi alături de preparate cu cicoare roşie, asparagus, paste, risotto, peşte şi carne albă.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    45,79 RON
  • Bottega - Prosecco Stardust GB - 0.75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Stardust GB - 0.75L, Alc: 11%

    Bottega - Prosecco Stardust GB - 0.75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial.  

     

    Bottega Stardust este un sortiment elegant şi impresionant atât în interior cât şi la exterior graţie cristalelor ce îmbracă sticla de sus până jos, oferind un spectacol vizual excelent. Stardust este obţinut din struguri Glera culeşi de pe dealurile însorite din Treviso, unde clima este perfectă pentru dezvoltarea optimă a soiului, iar temperatura menţine un echilibru perfect al acidităţii strugurilor.

     

    Unii dintre strugurii care compun acest vin spumant sunt culeşi din vii vechi de 80 de ani, care dau struguri puţini, dar cu un conţinut bogat în arome fructate şi florale.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Note proaspete de pară, piersică, măr şi citrice, învăluite în accente florale discrete.

     

    GUST: Elegant, mineral, fructat, accentuat de un perlaj fin, persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul poate fi servit ca aperitiv, însă se potriveşte bine şi alături de homar, sushi sau produse de patiserie uşor dulci.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    426,56 RON
Grilă Listă