Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechimea: 4 ani Eliminare
 • Templeton - American Rye Whiskey 4 yo - 0.7L, Alc: 40% Templeton - American Rye Whiskey 4 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Templeton - American Rye Whiskey 4 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Templeton îți are originile la începutul anilor 1920, când un grup de localnici din Statul Iowa (orășelul Templeton), au produs whiskey încălcând prevederile legislative ale Prohibiției americane.

   

  Înainte de a deveni un brand, whiskey-ul Templeton a fost numit, “marfă bună” într-o perioadă când mulți distilau cereale, fructe și legume pentru consumul propriu și pentru vanzarea ilegală. Până la sfârșitul interdicției Templeton a fost produs și savurat de americani, iar după Prohibiție, a devenit unul dintre brand-urile americane cu renume. În 2006, descendenții primilor distilatori au contribuit la îmbutelierea și comercializarea legală a whiskey-ului Templeton, pentru prima dată, în istoria brand-ului.

   

  După ce whiskey-ul Templeton Rye a intrat din nou în producție, Keith Kerkhoff a reconstituit rețeta cu un amestec cu 95% secară americană. Malțul, apa din sursă locală și câteva sugesti de la experții americani au fost de ajuns pentru un gust foarte apropiat de cel al whiskey-ului produs de bunicul său în urmă cu 100 de ani.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Sec, cu parfum intens de vegetale și condimente proaspete.

   

  GUST: Ușor cremos, consistent și bogat în arome de caramel, bomboane de zahăr ars cu unt și ienibahar.

   

  FINISH: Ultimele aromele sunt molatice, bine echilibrate și mătăsoase.

   

  137,84 RON
Grilă Listă