Sambuca

Sambuca este o bautura alcoolica de tip lichior, obtinut prin distilarea semintelor de anason stelat sau, mai putin utilizat, anason verde. In procesele de productie a bauturii tip sambuca pot fi incluse si alte plante (flori de soc, cicoare) si arome din fructe.


Acest distilat are grad ridicat de alcool, minim 38%, iar in varianta clasica este o bautura clara, numit sambuca alb, dar poate varia in functie de adaosul de ingrediente. Sambuca de anason are parfumul si aroma ingredientului principal, ce ii da un gust aparte si puternic, la care se poate adauga cateva boabe de cafea.


Sambuca este o bautura creata in urma cu 130 de ani in Italia (Lazio), a fost comercializata prima data in 1861 de Luigi Manzi. Mai tarziu, in 1945, dupa Al Doilea Razboi Mondial, Angelo Molinari a inceput sa comercializeze sambuca si sa faca cunoscuta aceasta bautura in toate regiunile tarii.


La categoria Lichior & Bar mixes, echipa Beicevrei.ro va ofera o gama variata de sambuca, cu arome de fructe, condimente si cafea. Sunt prezente sortimentul ale producatorilor Angelo Molinari, Vaccari, Ramazzotti, si Antica (sambuca). 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
  • Vaccari - Sambuca - 0.7L, Alc: 38% Vaccari - Sambuca - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Vaccari - Sambuca - 0.7L, Alc: 38%

    Brand-ul Vaccari face parte din grupul Lucas Bols, unul dintre cei mai mari producători de băuturi alcoolice din Europa. Lichiorul Vaccari Sambuca a fost lansat în 1990 și numit astfel după Arturo Vaccari, creatorul lichiorului Galliano. Produs în Italia, acest lichior oferă o aromă pură de condiment, rezultată din procesul de distilare în prezența unui soi rar de anason stelat chinezesc.

     

    Sambuca are lungă și frumoasă tradiție în cultura italiană. Acest tip de lichior devenit popular în anii 1950 cand a început să fie consumat cu boabe de cafea în pahar și a fost preluat ca un simbol al stilului de viață italian.

     

    În prezent, una dintre cele mai populare metode de servire a rămas cea simplă cu 3 boabe de cafea ce simbolizează un gest de noroc sau cu 7 boabe de cafea ce simbolizează cele 7 coline pe care a fost construită Roma.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Serviți Vaccari Sambuca “con la mosca” - cu o muscă, care este defapt o boabă de cafea (sau mai multe), ce va oferi o aromă de cafea pătrunsă de alcool fin.

     

    GUST: Anason intens și o notă de cafea proaspătă, apoi o notă de cafea ușor macerată, dar perfect echilibrată în această parte a degustării.

     

    FINISH: Anason și alcool puțin sec.

     

    Preț normal: 59,23 RON

    Special Price 56,27 RON

    (-2,96 RON)
  • Vaccari - Sambuca Nero - 0.7L, Alc: 38% Vaccari - Sambuca Nero - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Vaccari - Sambuca Nero - 0.7L, Alc: 38%

    Brand-ul Vaccari face parte din grupul Lucas Bols, unul dintre cei mai mari producători de băuturi alcoolice din Europa. Vaccari Sambuca a fost lansată în 1990 și numită astfel după Arturo Vaccari, creatorul lichiorului Galliano.

     

    Produs în Italia, acest lichior oferă o aromă pură de condiment, rezultată din procesul de distilare în prezența unui soi rar de anason stelat chinezesc, iar varianta Nero prezintă un profil diversificat și cu aromă de anason mediteraneean.

     

    Sambuca are lungă și frumoasă tradiție în cultura italiană. Acest tip de lichior devenit popular în anii 1950 cand a început să fie consumat cu boabe de cafea în pahar și a fost preluat ca un simbol al stilului de viață italian, prezent în cinematografie și promovat de personalități din lumea filmului și a sportului.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfum de ierburi, lemn dulce, ienibahar și fenicul. O adevărată explozie de arome ce captează atenția impreună sau pe rând, dar mereu în armonie.

     

    GUST: Pe papile lichiorul este complex, dulce-amărui, cu arome concentrate de lemn dulce, anason și piper.

     

    FINISH: Lung și structurat, cu note de chimen și alte mirodenii.

     

    Preț normal: 59,23 RON

    Special Price 56,27 RON

    (-2,96 RON)
  • Antica - Sambuca Orange & Mango - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Orange & Mango - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Orange & Mango - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Portocaliu intens cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Aromă de pulpă de portocală, energică, urmată de coajă de portocală mai moale și o urmă de vegetale puțin uscate.

     

    GUST: Portocală puțin acidulată și mango dens. Alunecă ușor ca o licoare cu textură puțin grasă dar copensată imediat de alcoolul puțin intes, dulce, din melasă de sfeclă.

     

    FINISH: Lung, ușor amărui din coajă de portocală rasă și ținută in alcool fin.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Cherry - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Cherry - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Cherry - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Roșu.

     

    MIROS: Delicat și armonios.

     

    GUST: Anason stelat cu note de cireșe și migdale prăjite.

     

    FINISH: Mediu spre lung, puțin dulce, puțin vegetal și lemos - câte ceva din toate. Excelent într-un cocktail cu brandy de cireșe, gin și suc de lămâie.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Black - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Black - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Black - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Negru purpuriu.

     

    MIROS: Aromă intensă de anason stelat și lemn dulce.

     

    GUST: Moale, cu textură catifelată și note firave de lemn dulceag și anason ce relaxează simțurile.

     

    FINISH: Lung, lemnos și înțepător. O idee excelentă pentru un cocktail sofisticat.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Vanilla - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Vanilla - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Vanilla - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Auriu deschis.

     

    MIROS: Aromă de distilat infuzat cu anason și păstăi de vanilie din Tahiti.  

     

    GUST: Picant, dulce apoi din nou condimentat și ușor vegetal-lemnos.

     

    FINISH: Lung. Note slabe de anason și vanilie uscată-lemnoasă.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Apple - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Apple - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Apple - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Verde deschis.

     

    MIROS: Aromă de mere verzi și coajă de măr macerată în alcool cu o notă dulce.

     

    GUST: Măr vioi, revigorant, amestecat cu anason intens.

     

    FINISH: Lung, fructat, dulce, ușor astringent și picant.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Mandarin - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Albastru.

     

    MIROS: Aromă de mandarine, ușoară și intensă în același timp.

     

    GUST: Mandarina și alcoolul tare dau impresia unui punch cu brandy. Când este savurat doar cu gheață dă impresia unui cocktail cu citrice, anason și alte distilate fructate,

     

    FINISH: Fin, citric, dulceag.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Raspberry - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Raspberry - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Raspberry - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Roz pal.

     

    MIROS: Aromă plăcută de pulpă de fruct și alcool parfumat cu o esență dulce.

     

    GUST: Catifelat, armonios, cu arome de zmeură și anason.

     

    FINISH: Dulce și picant într-un aranjament delicios, numai bun pentru cocktail-uri cu vodcă, suc și sirop de zahăr.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Coffee - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Coffee - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Coffee - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, intens aromate. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Maro închis.

     

    MIROS: un parfum bogat de boabede cafea proaspete.

     

    GUST: Aroma de cafea espresso, ajutată de tăria distilatului și completat de notă amară, naturală.

     

    FINISH: Post-gust mediu spre lung, dulce și amar, bine echilibrat.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • Antica - Sambuca Banane - 0.7L, Alc: 38% Antica - Sambuca Banane - 0.7L, Alc: 38%
    -5%

    Antica - Sambuca Banane - 0.7L, Alc: 38%

    Lichiorurile din gama Antica Sambuca sunt produse de distileria Rossi D’Asiago, fondată în 1868 în Italia. Pe parcursul timpului compania italiană s-a remarcat prin distilatele obținute din struguri cultivați în regiunile viticole Veneto și Friuli-Venezia Jiulia și alte produse inovative, caracterizate de aroma intensă și savoare. Pe parcursul a zeci de ani, producția continuă și cercetarea au dus la dezvoltarea unor băuturi premiate la începutul secolului XX în cadrul unor evenimente internaționale renumite.

     

    Aproape 100 de ani mai târziu compania italiană a intrat într-o nouă eră prosperă după ce a fost achiziționată de Francesco Dal Toso, un maestrul distilator cu experiență de peste 70 de ani. Distileria în care se produc lichiorurile Antica Sambuca este situată în valea înconjurată de Munții Dolomiți și Veneția.

     

    Gama de lichioruri Antica Sambuca a fost relansată în 2004 odată cu schimbările aduse companiei. Lichiorurile sunt produse cu aparatură artizanală - alambicuri din cupru tradiționale din anii 1940, ce oferă un alcool pur din distilarea melasei de sfeclă de zahăr și infuzii din ingrediente naturale de calitate. Rețeta clasică include infuzii și extracte din anason, pelin, scorțișoară, fenicul, piper alb, iris, portocală amară, portocală dulce, coriandru, trandafir turcesc, dar și alte ingrediente particulare fiecărui sortiment.

     

     

    ASPECT: Galben intens.

     

    MIROS: Aromă tipică de banană cu note de anason stelat.

     

    GUST: Dulce, fin, cu gust intens de banană condimentată.

     

    FINISH: Lung, fructat, cu o notă fină de anason.

     

    Preț normal: 58,31 RON

    Special Price 55,39 RON

    (-2,92 RON)
  • -2%

    Ramazzotti - Sambuca 0,7L, Alc: 38%

    Sambuca Ramazzotti are o tarie care se balanseaza perfect cu dulceata zaharului si aroma puternica de anason. Amestecul de alcool, anason si alte plante aromatice, peste care se adauga zahar se distileaza impreuna.
    Se poate consuma sec, dupa cina ca digestiv, sau adaugat in espresso, adaugand cafelei aroma sa unica.

    Preț normal: 55,57 RON

    Special Price 54,38 RON

    (-1,19 RON)
  • Molinari - Sambuca - 0.7L, Alc: 42% Molinari - Sambuca - 0.7L, Alc: 42%
    -5%

    Molinari - Sambuca - 0.7L, Alc: 42%

    Sambuca este un lichior italian, de obicei incolor, cu aromă de anason. Compania Molinari care produce unul dintre cele mai cunoscute lichioruri sambuca a fost fondată în 1945 de Angelo Molinari, un parfumier și cunoscător al secretelor ce țin de blenduri aromatice. În acea perioadă Molinari a experimentat cu diferite produse până a creat Sambuca Extra, un lichior cu gust inconfundabil cu aromă de anason, bazat pe o rețetă ținută secret și în prezent.

     

    Sambuca Molinari a devenit populară în anii 1950 cand a început să fie consumată cu boabe de cafea în pahar și a devenit un simbol al stilului de viață italian. În aceeași perioadă băutura lui Molinari a fost și o sursă de inspirație pentru cineaști, cum ar fi Federico Fellini, cu lungmetrajul său “La Dolce Vita”, și o băutură asociată cu mari actori și sportivi faimoși din Europa și Statele Unite ale Americii.

     

    Compania Molinari a urmat o perioadă de expansiune, modernizare și, de la începutul anilor 2000, dezvoltarea unei imagini noi ce abordează toate clase și toate vârstele societății moderne din Italia și restul lumii.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Serviți Sambuca Molinari “con la mosca” - cu o muscă, care este defapt o boabă de cafea (sau mai multe), ce va oferi o aromă de cafea ușor pătrunsă de alcool rafinat.

     

    GUST: Anason intens și o notă de cafea proaspătă, ușor macerată, dar perfectă în această parte a degustării.

     

    FINISH: Anason și alcool puțin sec.

     

    Preț normal: 93,95 RON

    Special Price 89,25 RON

    (-4,70 RON)
Grilă Listă