Miniaturi gin & vodka

Grilă Listă
 • Bombay Sapphire 0.05 L Bombay Sapphire 0.05 L

  Bombay Sapphire - Gin miniatura pet - 0.05L, Alc: 40%

  Bombay Sapphire este un brand de gin care a fost lansat în 1987 şi distribuit de către Bacardi. Pe eticheta sticlei se află imaginea reginei Victoria.Cu un spirit complex şi rafinat în acelaşi timp, Bombay Sapphire a schimbat radical percepţia noastră asupra gin-ului. Distilat din cereale, îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente alese din 10 plante aromate, Bombay Sapphire are un gust proaspăt, delicat, echilibrat, ceea ce îl face uşor de folosit şi în diverse cocktail-uri.
  9,46 RON
 • Whitley Neill - Gin The Originals - 0.05L Whitley Neill - Gin The Originals - 0.05L

  Whitley Neill - Gin The Originals - 0.05L

  Whitley Neil este un gin produs în Anglia, de familia Whitley și Neil încă din anul 1762. De-a lungul timpului familia Neil a păstrat din generație în generație rețeta veche, metode și chiar aparatură de producție. În distileria din Liverpool, se află cazanul pentru distilare, care a fost confecționat în urmă cu 100 de ani și este folosit în prezent pentru producția de gin.

   

  Ginurile Whitley Neil sunt produse din distilat obținut din cereale, cu infuzie pură de ienupăr, la care se adaugă o varitate de arome: fructe de baobab și agrișe, semințe de coriandru, lămâie dulce, portocală dulce, rădăcină de angelica, scorțișoară chinezească, iris florentin, rubarbă, ghimbir, s.a.

   

  Varianta originală este un gin inspirat de Africa de Sud, produs cu arome extrase din fructe și plante aduse de pe continentul negru și premiat cu medalii de aur la competiții internaționale.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Condimentat și bogat. Un melanj de note decupate și unite natural. În prim plan, ienupărul, care trezește simțurile și ne pregătește pentru frunzele de coriandru, piele de vițel și citrice.  

   

  GUST: Whitney Neil ne cucerește cu un amestec de arome extrase din scorțișoară chinezească, miere de acacia, condimente exotice și citrice.

   

  FINISH: Lung. Condimente și coajă parfumată de citrice.

   

  18,56 RON
 • Stalinskaya - Vodka Red - 0.2L Stalinskaya - Vodka Red - 0.2L

  Stalinskaya - Vodka Red - 0.2L

  În perioada dintre războaie, rețeta tradițională de vodcă rusească, veche de aproape 100 de ani, a fost adusă din munții înzăpeziți în teritoriile învecinate. Brand-ul de vodca Stalinskaya a fost creat în 1996, iar denumirea vine de la cuvântul 'stal', din rusă, care înseamnă 'oțel'.

   

  Vodca Stalinskaya este produsă de peste 20 de ani din ingrediente naturale. Grău distilat în trei etape, pentru cel mai pur alcool, filtrare prin cărbune și coajă de nucă de cocos și amestec cu apă pură pentru acel gust puternic și clar.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Unt cu note de smântână dulce, citrice, foietaj și nucă pisată.

   

  GUST: Crocant, cu note de fagure de miere și piper.

   

  FINISH: Tare și ascuțit.

   

  12,00 RON
 • Stalinskaya - Vodka Red miniatura - 0.05L Stalinskaya - Vodka Red miniatura - 0.05L

  Stalinskaya - Vodka Red miniatura - 0.05L

  În perioada dintre războaie, rețeta tradițională de vodcă rusească, veche de aproape 100 de ani, a fost adusă din munții înzăpeziți în teritoriile învecinate. Brand-ul de vodca Stalinskaya a fost creat în 1996, iar denumirea vine de la cuvântul 'stal', din rusă, care înseamnă 'oțel'.

   

  Vodca Stalinskaya este produsă de peste 20 de ani din ingrediente naturale. Grău distilat în trei etape, pentru cel mai pur alcool, filtrare prin cărbune și coajă de nucă de cocos și amestec cu apă pură pentru acel gust puternic și clar.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Unt cu note de smântână dulce, citrice, foietaj și nucă pisată.

   

  GUST: Crocant, cu note de fagure de miere și piper.

   

  FINISH: Tare și ascuțit.

   

  4,03 RON
 • Finlandia - Vodka miniatura - 0.05L , Alc: 40% Finlandia - Vodka miniatura - 0.05L , Alc: 40%

  Finlandia - Vodka miniatura - 0.05L , Alc: 40%

  "FINLANDIA VODKA® este un produs care şi-a construit reputaţia la nivel mondial datorită moştenirii sale nordice, unice. Calitatea sa inegalabilă este datorată folosirii a celor mai bune ingrediente: apă pură de izvor glaciar, o moştenire a erei glaciare şi orz cu spicul în şase rânduri, care oferă cel mai scăzut conţinut de uleiuri naturale desăvîrşindu-i gustul."
  4,91 RON
 • Absolut blue 0.05 L Absolut blue 0.05 L

  Absolut - Blue vodka miniatura - 0.05L, Alc: 40%

  Vodka Absolut a fost înfiinţată în 1879 de către Lars Olsson Smith, fiind produsă în Ahus, Suedia. A devenit al treilea brand de băuturi spirtoase din lume, după Bacardi şi Smirnoff, şi este vândută în 126 de ţări.
  5,83 RON
 • Beefeater 0.05 L Beefeater 0.05 L

  Beefeater - Gin - 0.05L, Alc: 40%

  Beefeater Gin este o marcă de gin, singura din categoria premium care se produce în Londra.
  În amestec, alături de alcoolul din cereale, sunt folosite opt plante şi fructe esenţiale: ienupăr, angelica (rădăcini şi seminţe), coriandru, rădăcină de oris (specie de iris), coajă de lămâie şi portocală.
  Există un număr mare de cocktailuri pe bază de gin, din care cele mai cunoscute cocktailuri sunt Gin & Tonic sau Tom Collins, însă Beefeater este baza pentru mult mai multe alte cocktailuri.
  6,68 RON
 • Stalinskaya - Vodka Blue - 0.05L, Alc: 45%

  Stalinskaya Blue este despre succes, putere si distractie. Se adreseaza cunoscatorilor, oamenilor experimentati, celor care reusescsa imbine statutul profesional cu viata sociala activa, stiind sa se bucure de placerile vietii.
  Ce este nou?
  Stalinskaya Blue este, de asemenea, un produs nou din gama PREMIUM. Ingredientul de baza este alcoolul etilic din grau LUX. Este o vodca purificata in trei etape succesive, ceea ce ii confera puritate si un gust puternic rafinat si catifelat. Este o vodca „Extra Strong” de 45% vol.
  Stalinskaya Blue este o vodca cu un caracter aparte,
  puternic dar care in acelasi timp ofera si rafinamentul pe
  care cunoscatorii il apreciaza.
  Stalinskaya Blue se poate servi „straight”, preferabil din sticla racita in prealabil la congelator sau in orice mix pe baza de vodca.

  5,03 RON
 • Stalinskaya - Vodka Silver miniatura - 0.05L, Alc: 40%

  Stalinskaya Silver este gustul libertatii, al pasiunii si noutatii. Este pentru tinerii care prefera socializarea si care sunt prietenosi si exuberanti. Gasesc rapid subiecte comune de conversatie, sunt amuzanti si isi fac repede prieteni noi. Sunt la primul job, isi doresc sa promoveze si sunt constientica au nevoie de acea evadare saptamanala din cotidian.
  Ce este nou
  Stalinskaya Silver este un produs nou din gama PREMIUM. Ingredientul de baza este alcoolul etilic din grau LUX. Este obtinuta prin procedee moderne si tratata prin filtre cu ioni de argint, ceea ce ii confera o transparenta cristalina si un gust catifelat.
  Tocmai de aceea, Stalinskaya Silver se adreseaza celor care apreciaza un gust fin si rafinat
  Stalinskaya Silver se poate servi „straight”, preferabil din sticla racita in prealabil la congelator sau in orice mix pe baza de vodca.
  4,63 RON
 • Jelinek - Rachiu prune Gold Clock miniatura - 0.05L , Alc: 40% Jelinek - Rachiu prune Gold Clock miniatura - 0.05L , Alc: 40%

  Jelinek - Rachiu prune Gold Clock miniatura - 0.05L , Alc: 40%

  Produsă prin dubla distilare a prunelor fermentate, PREMIUM PALINCA DE MARAMUREŞ este 100% naturală, îmbuteliată în sticle zvelte, îmbrăcate în papură dantelată oferindu-i un aspect rustic şi elegant, în acelaşi timp.
  10,12 RON
 • Jelinek - Rachiu Prune Clock 0.05L, Alc: 40% Jelinek - Rachiu Prune Clock 0.05L, Alc: 40%

  Jelinek - Rachiu Prune Clock 0.05L, Alc: 40%

  Produsă prin dubla distilare a prunelor fermentate, PREMIUM PALINCA DE MARAMUREŞ este 100% naturală, îmbuteliată în sticle zvelte, îmbrăcate în papură dantelată oferindu-i un aspect rustic şi elegant, în acelaşi timp.
  10,12 RON
 • Jelinek - Rachiu Pere Clock 0.05L, Alc: 40%

  Rachiu de pere este o bautura 100% naturala produsa prin dubla distilare a perelor fermentate, se prepara din anumite soiuri, din care un loc aparte il ocupa soiul Williams. Produsul finit se caracterizeaza printr-o finete si o aroma deosebita, castigand mult prin invechire. Culoarea capata nuante galbui cu reflexe foarte placute.
  10,12 RON
 • Beluga - Vodka Beluga Noble miniatura - 0,05L, Alc: 40% Beluga - Vodka Beluga Noble miniatura - 0,05L, Alc: 40%

  Beluga - Vodka Beluga Noble miniatura - 0,05L, Alc: 40%

  Primul lot de Beluga a fost produs în 2002 și a fost numit Noble. Prima creație este de multe ori cea mai dragă, de aceea echipa din distileria Mariinsk, a folosit cereale curate și apă pură și rece din izvoare milenare ale Siberiei, pentru a obține în cele din urmă o vodkă fină și nobilă. Ingredientele naturale alese cu grijă pentru acest sortiment sunt trecute printr-un sistem de filtrare cu trei faze de purificare.

   

  După acest proces, Beluga Noble este pusă la păstrare timp de 30 de zile. Toate aceste procese, parcurse de vodkă prin instalațiile și filtrele distileriei, ajută la evaporarea mirosului și eliberarea aromei bogate ce va deveni gustul inconfundabil marca Beluga Noble.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aproape neutru, discret și atrăgător.

   

  GUST: Noble oferă tăria specifică unui distilat de vodkă, acompaniată de dulceața din cereale, miere și extract de susai.

   

  FINISH: Delicat, echilibrat și mult prea scurt.

   

  22,50 RON
 • Smirnoff - Vodka red label miniatura - 0.05L, Alc: 37.5% Smirnoff - Vodka red label miniatura - 0.05L, Alc: 37.5%

  Smirnoff - Vodka red label miniatura - 0.05L, Alc: 37.5%

  Brand-ul Smirnoff a fost creat în secolul XVIII-lea, în Rusia, la Moscova, de Pyotr Arsenievich Smirnov. Rețeta după care este produsă vodka Smirnoff, numită Nr. 21, aparține fiului acestuia, Vladimir, care a reușit sa scape din Rusia în 1917, în timpul evenimentelor din Octombrie Roșu și să aducă rețeta în Turcia, la Constantinopol, unde și-a ridicat o fabrică în anii 1920. Mai târziu, Vladimir a adus vodka Smirnoff pe piața din S.U.A. unde a câștigat popularitate și în scurt timp drepturile au fost cumpărate de o companie americană.

   

  În prezent brand-ul aparține companiei britanice Diageo, iar sortimenetele sunt produse în multe state din Europa, Asia și S.U.A. Vodka Smirnoff este distribuită în peste 100 de state și a fost declarată în anii 2000, distilatul cu cele mai multe vânzări la nivel mondial.

   

  Vodka Smirnoff este o băutură cu tradiție, produsă cu ingrediente naturale și tehnologie modernă, pentru cei care doresc să savureze acest tip de distilat, sec, sau în cocktail-uri elegante și stilate, sau moderne, noi și personalizate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Vodka cu eticheta roșie este distilată de trei ori și filtrată de zece ori, de aceea este nevoie de multă insistență pentru a se strecura pe nări un ton firav de distilat din grâne.

   

  GUST: Alcoolul integrează bine notele de vanilie, cereale, citrice și piper negru.

   

  FINISH: Scurt și cald.

   

  5,76 RON
 • Whitley Neill - Gin Rhubarb & Ginger miniatura - 0.05L , Alc: 43%

  Daca sortimentul standard Whitley Neill Gin aminteste de aromele exotice ale continentului african, varianta imbogatita cu rubarba si ghimbir este inspirata de gradinile din peisajul rural englezesc. Pe langa celebrele plante care intra in compozitia acestui gin, printre care fructele de baobab si agrisele Cape, sortimentul este infuzat cu esenta naturala de rubarba si extract de ghimbir, care confera un gust aparte sortimentului, conturandu-i un caracter expresiv si nuantat. Ginul poate fi savurat cu gheata, cu apa tonica sau intr-un cocktail sofisticat.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Notele de rubarba si ghimbir inunda simturile, lasand spre final notele de anason.
  GUST: Acest gin reprezinta combinatia perfecta dintre fructele de baobab si agrisele Cape, infuzat cu esente naturale de rubarba si ghimbir canturand caracterul expresiv. Finish-ul este lung si aromat, lasand portocala sa inunde simturile sis a ofere prospetime bauturii.
  18,56 RON
 • Hendrick’s - Gin miniatura - 0,05L, Alc: 41.4% Hendrick’s - Gin miniatura - 0,05L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s - Gin miniatura - 0,05L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & Fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru dezvolta o gamă nouă de produse. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice, cum ar fi: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  18,45 RON
 • Bran - Palinca prune miniatura - 0.045L, Alc: 50% Bran - Palinca prune miniatura - 0.045L, Alc: 50%

  Bran - Palinca prune miniatura - 0.045L, Alc: 50%

  O băutură emblematică, premiată cu Medalia de Aur și alte distincții de elită, la târguri și expoziții internaționale. Esența spiritului său este dată de gustul inconfundabil de prună. Pălinca Bran este dublu distilată și învechită în butoaie de lemn. Aroma sa fină de fruct autentic românesc face înconjurul lumii, purtând vestea despre meșteșugul transilvănean, moștenit de Distileriile Bran.
  ASPECT: Nuanță de galben auriu.
  MIROS: Fructat.
  GUST: Autentic, de prună coaptă.
  FINISH: Lung și aromat.

  Se consumă în țoiuri, cu nostalgie și îndrăzneală, pentru că îmbină spiritul liber cu voia bună.
  15,98 RON
 • Bran - Rachiu prune miniatura - 0.045L, Alc: 37.5% Bran - Rachiu prune miniatura - 0.045L, Alc: 37.5%

  Bran - Rachiu prune miniatura - 0.045L, Alc: 37.5%

  Rachiul de prune Bran poartă un gust delicat și plăcut, optim pentru un aperitiv ușor. Distilate conform tradiției, fructele culese din livezile sătmărene își păstrează aroma autentică și dulceața. În cazanele de cupru ajung doar fructele aflate la maturitate deplină, pentru a crea licoarea măiestrită, transmisă din generație în generație.

  ASPECT: Nuanțe curate de galben auriu.
  MIROS: Dulceag, de prună zemoasă.
  GUST: Fructat.
  FINISH: Ușor condimentat.

  Se consumă cu îndrăzneală, la fiecare masă, pentru o experiență pur tradițională!
  15,98 RON
 • Bran - Afinata miniatura - 0.045L, Alc: 30% Bran - Afinata miniatura - 0.045L, Alc: 30%

  Bran - Afinata miniatura - 0.045L, Alc: 30%

  O afinată românească preparată din fructe culese de la poalele munților, de pe plaiurile Transilvaniei de nord. Imediat după culegere, afinele sunt scăldate în apă răcoroasă de izvor, apoi lăsate la macerat atât cât cere tradiția. Alcoolul rafinat vine să desăvârșească afinata românească ce poartă semnătura casei Bran.

  ASPECT: O nuanță limpede, violet-albăstrui.
  MIROS: Note răcoroase și fructate.
  GUST: Dulce-acrişor.
  FINISH: Arome puternice de fruct copt.

  Se consumă ca aperitiv, pentru starea de bine deplină!
  15,98 RON
 • Bran - Visinata - 0.045L, Alc: 30% Bran - Visinata - 0.045L, Alc: 30%

  Bran - Visinata - 0.045L, Alc: 30%

  O vișinată așa cum poți gusta numai în gospodăriile tradiționale românești. Vișinii din Transilvania de nord, crescuți sub clima aspră de la poalele munților, conferă o aromă aparte fructelor. Vișinele sunt spălate în apă de izvor și apoi lăsate să se macereze, la răcoare, pentru a obține esența dulce-acrișoară. După rețeta familiei Bran, alcoolul rafinat împlinește vișinata tradițională, menită să bucure simțurile degustătorului.

  ASPECT: Vișiniu-limpede.
  MIROS: Note fructate și aromate.
  GUST: Dulce-acrișor, de vișină coaptă.
  FINISH: Aromat și persistent.

  Vișinata Bran se consumă cel mai adesea ca aperitiv, să încânte sufletul și să deschidă pofta!
  15,98 RON
Grilă Listă