Party

Grilă Listă
 • The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%
  -13%

  The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Alături de sticla de gin THE BOTANIST, îți oferim, în limita stocului disponibil, două pahare cadou, perfecte pentru mix-uri răcoritoare!

   

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 159,00 RON

  (-24,57 RON)
 • Finlandia - Vodka blackcurrant - 0.7L , Alc: 37.5% Finlandia - Vodka blackcurrant - 0.7L , Alc: 37.5%

  Finlandia - Vodka blackcurrant - 0.7L , Alc: 37.5%

  Fructele proaspete eliberează arome şi savori plăcute atunci când sunt zdrobite. Combinate cu Finlandia dau un gust natural şi plăcut.
  52,81 RON
 • Nonino - Lichior Amaro Quintessentia - 0.7L, Alc: 35% Nonino - Lichior Amaro Quintessentia - 0.7L, Alc: 35%

  Nonino - Lichior Amaro Quintessentia - 0.7L, Alc: 35%

  Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

   

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Amaro Nonino Quintessentia a fost obținut pentru prima dată în Friuli, la granița încărcată de cultura romană, arabă, celtică și slavă. Licoarea reține bogăția de arome din ierburi folosite de civilizații antice, dar și ingrediente aduse din țări exotice. Printre ierburile folosite sunt: gențiană, șofran, lemn dulce, rubarbă, portocală dulce și amară, tamarind, coajă de quassia, coajă din arbore de chinină și galenga.

   

  Quintessentia este un sortiment maturat în butoaie din regiunile franceze Nevers și Limousin, dar și alte butoaie din stejar, folosite anterior la maturarea vinului fortifiat de tip sherry.

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Parfum intens de ierburi aromatice, portocale amare și o notă de caramel ars.

   

  GUST: Quintessentia este un bitter tradițional italian, numit amaro, de aceea gustul va fi fără îndoială dulce-amărui. Dulce din caramel și puțină vanilie, amărui și complex datorită ierburilor, distilatului de struguri și notelor extrase din maturarea în baricuri din stejar francez. 

   

  FINISH: Lung spre memorabil. Aromele rămân pe papile pentru câteva minute bune și te îndeamnă să repeți experiența cu prima ocazie.

   

  101,75 RON
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  142,80 RON
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  392,70 RON
 • Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  "FINLANDIA VODKA® este un produs care şi-a construit reputaţia la nivel mondial datorită moştenirii sale nordice, unice. Calitatea sa inegalabilă este datorată folosirii a celor mai bune ingrediente: apă pură de izvor glaciar, o moştenire a erei glaciare şi orz cu spicul în şase rânduri, care oferă cel mai scăzut conţinut de uleiuri naturale desăvîrşindu-i gustul."

  Preț normal: 52,81 RON

  Special Price 42,30 RON

  (-10,51 RON)
 • Nonino - Fruit Pirus Williams - 0,7L, Alc: 43% Nonino - Fruit Pirus Williams - 0,7L, Alc: 43%

  Nonino - Fruit Pirus Williams - 0,7L, Alc: 43%

  DENUMIRE COMPLETA PRODUS: IL PIRUS DI NONINO – WILLIAMS
  REGIUNE: VAL VENOSTA-ALTO ALDIGE
  TARA DE ORIGINE: ITALIA
  CATEGORIE: DISTILAT DIN FRUCTE (PERE WILLIAMS)
  VOL. ALC.: 43%

  Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
  NONINO FRUT – WILLIAMS este un distilat din pere Williams, produs prin fermentare in tancuri de inox cu temperatura controlata si distilat printr-un process lent, pentru a capta in intregime componentele aromatice volatile si pentru a pastra caracteristicile organoleptice tipice acestui fruct.

  NOTE DE DEGUSTARE: Un distilat incolor, limpede, cu un miros intens, tipic perelor Williams. Gustul este puternic dar totusi molatec si fin (alcoolul fiind bine integrat), o expresie clara si distincta a acestei varietati de fructe.

  RECOMANDARE CONSUM: Distilatele din fructe cu tarie alcoolica ridicata, sunt in genere recomandate a fi savurate dupa servirea mesei. Consumate moderat, pot fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei; sunt excelente in combinatie cu inghetata sau cu sorbet.

  TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior, si lasat cateva minute in contact cu aerul pentru oxigenare inainte de a fi sorbit). Un distilat de fructe de foarte buna calitate, nu se serveste niciodata inghetat / de la congelator.
  271,92 RON
 • The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
  -13%

  The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 159,00 RON

  (-24,57 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor super premium odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei. Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare. Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie).

  Gin SUL este o licoare a contrastelor. Pe de o parte, este realizat cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, sugerează dorul şi nostalgia iberică, prin acel cuvânt misterios, ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă. La prima degustare, gin SUL are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate şi gust tare. Toate aceste impresii duc încet, dar sigur, către sentimente profunde, ce apar când licoarea primeşte a doua degustare, singură, pe bolta palatină, sau într-un Martini, sec şi solitar.
  172,55 RON
 • Leblon - Cachaca - 0,7L, Alc: 40%

  Cachaca este un distilat produs prin fermetarea sucului de trestie de zahar. Acest proces dateaza inca din 1532, cand o colonie portugheza a adus din Madeira in Brazilia primul transport de trestie de zahar. Cunoscut si ca pinga, caninha sau aguardente, aceasta bautura este una dintre cele mai cunoscute din Brazilia. Cachaca este folosit ca ingredient de baza pentru cocktail-urile tropicale, cel mai cunoscut fiind Caipirinha. De obicei continua intre 38% si 48% volume alcolice. O statistica din anul 2003 arata faptul ca, anual, se produc 1.3 miliarde de litre di care doar 1% se exporta. Leblon Cachaca este o bautura artizanala premium produsa de catre Distilaria Maison Leblon in regiunea Minas Gerais, din Brazilia, avandu-I ca master distiller pe Gilles Merlet si Carlos Oliveira.
  Trestia de zahar este culeasa manual si imediat trimisa la presat, mai apoi sucul este lasat la fermentat intre 20 si 24 de ore inainte sa ajunga in cazanele de cupru pentru distilat, dupa care va sta la maturat pana la 6 luni in butoaie frantuzesti folosite pentru cognac XO. Dupa aceste 6 luni, romul se amesteca si se imbuteliaza.

  Tip – CACHACA

  Tara / Regiune– BRAZIL / MINAS GERAIS

  Alcool – 40%

  Aspect - Incolor
  Miros – Fructat cu note de trestie de zahar si condimente , urmate de subtile note de vanilie, note ierboase si lemn.
  Gust – Este un rom bine echilibrat iar pe langa notele regasite, mai adaugam si arome citrice si de piper, iar finish-ul este lung si fructat.
  121,62 RON
 • Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3% Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3%
  -18%

  Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3%

  Vodka Absolut a fost produsă pentru prima dată 1878 în Suedia, orașul Åhus, de antreprenorul și industriașul Lars Olsson Smith. Cu un istoric modest și o viziune realizată cu succes în contextul vremurilor sale, L.O. Smith a reușit să creeze unul dintre cele mai bune produse distilate din Suedia. Amploarea operațiunilor sale și cantitățile impresionante de vodka, i-au permis să exporte pe piețele mari din Spania, Italia, Estonia și Austria.

   

  În ultimele decenii, Absolut a devenit un produs faimos în toată lumea, iar în prezent este al treilea brand de băuturi spirtoase din lume, după Bacardi şi Smirnoff, și este vândut în 126 de ţări.

  După cum îi spune și numele, ales de creator, Absolut vodka este o băutură absolut pură, obținută prin distilarea unor ingrediente naturale.

   

  Absolut Elyx este o adevărată vodkă premium. Grâu folosit este cultivat în Suedia, pe proprietatea Råbelöf, cunoscută pentru agricultura practicată de la 1400. Asemenea tuturor sortimentelor Absolut, Elyx este produsă fără compromis prin distilarea artizanală în instalații din cupru construite în 1921 și filtrare minuțioasă pentru un profil aromatic excepțional.

   

   

  ASPECT: Clară.

   

  MIROS: Curat, bogat și echilibrat, cu note de pâine proaspătă, ciocolată albă și cereale amestecate cu mirodenii.

   

  GUST: Puțin corpolentă, mătăsoasă, cu valuri aromatice de nuci macadamia. Este prezentă și o notă de cremă, sau terci de grâu, ciocolată albă și note de unt din pâine proaspătă.

   

  FINISH: Condimente amorțite, alune proaspete, o senzație de cald și alcool fin.

  Preț normal: 314,59 RON

  Special Price 257,11 RON

  (-57,48 RON)
 • Russian Standard - Vodka - 0,7L, Alc: 40%

  A apărut pe piaţă în 1998, conform datelor furnizate de compania producătoare, vindea peste 20 de milioane de sticle în peste 70 de pieţe. Distileria care o produce se află în Sant Petersburg iar apa folosită provine din lacul Ladoga, din apropiere. Promovarea făcută acestui brand pomeneşte destul de des faptul că reţeta de fabricare a fost perfectată după o formulă brevetată chiar de celebrul om de ştiinţă rus, Dmitri Mendeleev. Standard Platinum este votca premium a producătorului rus, câştigătoare a numeroase premii, considerată una dintre cele mai bune votci din lume.
  67,83 RON
 • -15%

  Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%

  Fascinantul gin italian creat de legendara casă Bottega se lasă descoperit de amatorii acestei categorii de băuturi. Sortimentul îşi etalează originile italiene printr-un stil aparte, încât să poată crea baza unei varietăţi de cocktailuri. Sticla metalică accentuează personalitatea băuturii, conferindu-i totodată un plus de eleganţă.


  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Buchet armonios, unde se disting note de coajă de lămâie, salvie şi ienupăr.
  GUST: Arome de ienupăr, salvie şi mirt, completate cu accente citrice.

  Preț normal: 130,90 RON

  Special Price 111,27 RON

  (-19,63 RON)
Grilă Listă