Party

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
 • Russkaya - Vodka - 0.5L, Alc: 40% Russkaya - Vodka - 0.5L, Alc: 40%

  Russkaya - Vodka - 0.5L, Alc: 40%

  Russkaya este un brand de vodcă produsă în Rusia, cu o tradiție de peste 50 de ani. Distilatul este obținut din ingrediente naturale: ovăz, secară și orz. După ce amestecul de cereale este distilat, alcoolul obținut este filtrat prin cărbune de mesteacăn și nisip de quartz pentru a îndepărta compușii duri și a oferi cele mai fine arome.

   

  După filtrare, alcoolul este amestecat în proporția tradițională a rețetei rusești cu apă pură de izvor, dedurizată. Astfel este produsă vodca Russkaya, preferată în rândul populației ruse și recunoscută internațional. Ruskaya deține certificatul de calitate oferit de statul rus și este câștigătoare a multor titluri internaționale, cum ar fi medalia de aur pentru calitate, obținută în 2009.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Miros bogat, cremos, cu o note slabe de dulceață și condimente.

   

  GUST: Textura cremoasă și puțin condimentată. Apar note de secară, aluat și orz.

   

  FINISH: Bogat, corpolent, cu gust de pâine proaspătă.

   

  40,45 RON
 • Finlandia - Vodka Blackcurrant - 0.7L, Alc: 37.5% Finlandia - Vodka Blackcurrant - 0.7L, Alc: 37.5%
  -6%

  Finlandia - Vodka Blackcurrant - 0.7L, Alc: 37.5%

  Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki, unde este amestecat cu apă pentru a deveni vodcă (aromatizat) și îmbuteliat.

   

  În prezent brandul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii 1970.

   

  Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore. După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă clară de mure dulci și alcool condimentat cu piper negru.

   

  GUST: Sec. Mure concentrate și dulceață slabă de fructe roșii acoperite de alcool tare.

   

  FINISH: Gustul final dă impresia unui tonic cu mure și piper negru.

   

  Preț normal: 58,17 RON

  Special Price 54,71 RON

  (-3,46 RON)
 • The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%
  -16%

  The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%

  Pachetul cadou include o sticlă de 70cl The Botanist Islay Dry Gin, un tin planter personalizat, decorat cu denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla iconică The Botanist și rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă.

   

  Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor aromatice. Menta, lămâița, cimbrul, mușețelul, rozmarinul, salvia sau busuiocul sunt doar câteva dintre ierburile pe care le puteți cultiva și care pot deveni ingredientul special ce va atrage complimente pentru orice cocktail preparat acasă.

   

   “Prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în propria casă, puteți experimenta cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil” Douglas Taylor, director executiv al Distileriei Bruichladdich

   

  Produs pe îndepărtata insulă hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă, poate fi savurat sec, într-un G&T garnisit cu plante locale și de sezon sau într-un foraged cocktail.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor din care este obținut.

   

  MIROS: Un buchet de arome proaspete de ierburi, ienupăr și citrice dulci se remarcă în prim plan. Urmează note dulci, condimentate de cassia și coriandru ce stau la baza complexității delicate a celor 22 de plante culese de pe insula Islay. Se adaugă arome de mentă sălbatică, cimbru și mușețel - o prospețime verde, specifică The Botanist.

   

  GUST: Gustul este bogat și fin; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Echilibrat cu arome de mentă de apă, păducel, salvie de lemn, scorțișoară, citrice, ienupăr - o combinație armonioasă cu o textură delicată, fină ca un satin. Vâscozitatea generată de distilarea lentă scoate în evidență esența delicată și aromele echilibrate.

   

  Preț normal: 206,17 RON

  Special Price 173,36 RON

  (-32,81 RON)
 • Nonino - Lichior Amaro Quintessentia GB - 0.7L, Alc: 35% Nonino - Lichior Amaro Quintessentia GB - 0.7L, Alc: 35%

  Nonino - Lichior Amaro Quintessentia GB - 0.7L, Alc: 35%

  Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

   

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Amaro Nonino Quintessentia a fost obținut pentru prima dată în Friuli, la granița încărcată de cultura romană, arabă, celtică și slavă. Licoarea reține bogăția de arome din ierburi folosite de civilizații antice, dar și ingrediente aduse din țări exotice. Printre ierburile folosite sunt: gențiană, șofran, lemn dulce, rubarbă, portocală dulce și amară, tamarind, coajă de quassia, coajă din arbore de chinină și galenga.

   

  Quintessentia este un sortiment maturat în butoaie din regiunile Nevers și Limousin, dar și alte butoaie din stejar, folosite anterior la maturarea vinului fortifiat de tip sherry.

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Parfum intens de ierburi aromatice, portocale amare și o notă de caramel ars.

   

  GUST: Quintessentia este un bitter tradițional italian, numit amaro, de aceea gustul va fi fără îndoială dulce-amărui. Dulce din caramel și puțină vanilie, amărui și complex datorită ierburilor, distilatului de struguri și notelor extrase din maturarea în baricuri din stejar franțuzesc. 

   

  FINISH: Lung spre memorabil. Aromele rămân pe papile pentru câteva minute bune și te îndeamnă să repeți experiența cu prima ocazie.

   

  101,75 RON
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L
  -13%

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  Preț normal: 154,70 RON

  Special Price 134,64 RON

  (-20,06 RON)
 • Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -6%

  Finlandia - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. Producția acestei băuturi începe cu alcoolul obținut în distileria din micul sat finlandez Koskenkorva, din municipiul Ilmajoki. Alcoolul este apoi transportat în satul Rajamäki, în apropiere de Helsinki, unde este amestecat cu apă pentru a deveni vodcă (aromatizat) și îmbuteliat.

   

  În prezent brandul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii 1970.

   

  Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore. După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

   

   

  ASPECT: Incolor, cristal.

   

  MIROS: Aproape neutră, cu note de piper alb, vanilie și zahăr din cereale sau din trestie de zahăr.

   

  GUST: Textură curată, subțire, cu aromă de piper negru fărâmat, pâine de orz și alune prăjite.

   

  FINISH: Lung, cu urme de piper negru. O vodcă foarte fină și discretă în fiecare parte a degustării.

   

  Preț normal: 58,17 RON

  Special Price 54,71 RON

  (-3,46 RON)
 • Nonino - Fruit Pirus Williams GB - 0.7L, Alc: 43% Nonino - Fruit Pirus Williams GB - 0.7L, Alc: 43%

  Nonino - Fruit Pirus Williams GB - 0.7L, Alc: 43%

  Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

   

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Nonino Fruit Pirus Williams este un distilat din pere Williams, fermentate în cisterne de inox cu temperatura controlată și distilate printr-un process lent, pentru a capta în intregime componentele aromatice volatile și pentru a păstra caracteristicile organoleptice tipice.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: O băutură elegantă și proaspătă cu aromă curată de pere din soiul Williams, urmată de note bogate din alte fructe, ușor deshidratate.

   

  GUST: Gustul este puternic dar totuși molatec și fin, cu alcool bine integrat. O expresie clară și distinctă a acestei varietăți de fructe.

   

  FINISH: Lung. Aromă echilibrată de fructe proaspete.

   

  Această băutură este recomandată a fi savurată după servirea mesei. Consumată moderat, poate fi o sursă de delectare și plăcere pe întreaga durată a zilei. Este recomandat ca băutura să fie degustată la temperatura de 11-13°C, într-un pahar mic de 80-120ml (de tip lalea, cu picior) și lăsată câteva minute în contact cu aerul pentru oxigenare înainte de a fi sorbită.

   

  271,92 RON
 • The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
  -15%

  The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Preț normal: 192,78 RON

  Special Price 163,36 RON

  (-29,42 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43% Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%
  -17%

  Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor deosebite odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei.

   

  Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare.

   

  Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie). 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Gin Sul are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate.

   

  GUST: Toate aceste impresii duc încet dar sigur către sentimente profunde. La a doua degustare este descoperit acel constrast al originii sale: pe de o parte, este alcoolul tare, obținut cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, aromele de portocale sugerează dorul şi nostalgia iberică, ce trimite la acel misterios ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă.

   

  FINISH: Gust final lung, bine condimentat. Un gin excelent în formula sa pură sau într-un Dirty Martini, sec şi solitar.

   

  Preț normal: 181,48 RON

  Special Price 150,48 RON

  (-31,00 RON)
 • Leblon - Cachaca - 0.7L, Alc: 40% Leblon - Cachaca - 0.7L, Alc: 40%
  -10%

  Leblon - Cachaca - 0.7L, Alc: 40%

  Leblon Cachaça este o băutură artizanală, premium, produsă în Brazilia, regiunea Minas Gerais. Cachaça se obține prin fermetarea și distilarea sucului de trestie de zahăr încă din 1532, cand portughezii din Madeira au adus pentru prima dată trestia de zahăr în Brazilia. Numită și pinga, caninha sau aguardente, această băutură este una dintre cele mai cunoscute din America de Sud.

   

  Pentru Cachaça Leblon, producătorii brazilieni urmează metodele clasice de producție. Trestia de zahăr este culeasă manual și trimisă imediat la presat. Sucul de presă este lăsat la fermentat între 20 și 24 de ore. După fermentare sucul este distilat în cazanele de cupru, după care este tras în butoaie din stejar franțuzesc folosite la producția de coniac și lăsat la maturare 6 luni. După maturare, mai multe loturi de Cachaça sunt amestecate de Maeștrii Gilles Merlet și Carlos Oliveira.

   

  Cachaça poate fi savurată sec sau cu gheață însă, de cele mai multe ori, este un ingredient de bază pentru cocktail-urile tropicale, cel mai cunoscut fiind Caipirinha, sau Daiquiri, unde înlocuiește romul.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Fructat, cu note de trestie de zahăr și condimente, urmate de subtile note de vanilie, ierburi aromate și lemn.

   

  GUST: Supplimentar notelor regăsite în parfum, băutura este echilibrată cu arome de citrice și piper.

   

  FINISH: Lung și fructat.

   

  Preț normal: 126,26 RON

  Special Price 113,20 RON

  (-13,06 RON)
 • Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3% Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3%
  -24%

  Absolut - Elyx - 1L, Alc: 42.3%

  Vodka Absolut a fost produsă pentru prima dată 1878 în Suedia, orașul Åhus, de antreprenorul și industriașul Lars Olsson Smith. Cu un istoric modest și o viziune realizată cu succes în contextul vremurilor sale, L.O. Smith a reușit să creeze unul dintre cele mai bune produse distilate din Suedia. Amploarea operațiunilor sale și cantitățile impresionante de vodka, i-au permis să exporte pe piețele mari din Spania, Italia, Estonia și Austria.

   

  După cum îi spune și numele, ales de creator, Absolut vodka este o băutură absolut pură, obținută prin distilarea unor ingrediente naturale.

   

  Absolut Elyx este o adevărată vodkă premium. Grâul folosit e cultivat în Suedia, pe proprietatea Råbelöf, cunoscută pentru agricultura practicată din anul 1400. Asemenea tuturor sortimentelor Absolut, Elyx este produsă fără compromis prin distilarea artizanală în instalații din cupru construite în 1921 și filtrare minuțioasă pentru un profil aromatic excepțional.

   

   

  ASPECT: Clară.

   

  MIROS: Curat, bogat și echilibrat, cu note de pâine proaspătă, ciocolată albă și cereale amestecate cu mirodenii.

   

  GUST: Puțin corpolentă, mătăsoasă, cu valuri aromatice de nuci macadamia. Este prezentă și o notă de cremă, sau terci de grâu, ciocolată albă și note de unt din pâine proaspătă.

   

  FINISH: Condimente amorțite, alune proaspete, o senzație de cald și alcool fin.

   

  Preț normal: 314,59 RON

  Special Price 239,09 RON

  (-75,50 RON)
 • Russian Standard - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Russian Standard - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -18%

  Russian Standard - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Brand-ul Russian Standard a apărut pe piață în 1998 și este creația afaceristului Roustam Tariko. Numele brand-ului aduce aminte de activitatea marelui cercetător Dimitri Mendeleev. În 1894 chimistul rus a primit un decret din partea instituțiilor statului ce îi permitea să stabilească calitatea standard imperială pentru vodcă. Astfel a intrat în circulației și se păstrează și în prezent un standard de calitate pentru producția de vodcă numit adesea ‘russian standard’.  

   

  Vodka Russian Standard este produsă din grâu de iarnă, din recoltele stepei rusești, măcinat, fermentat și distilat într-un proces ce implică 200 de etape desfășurate de aparatura modernă a distileriei din Sankt Petersburg.

   

  Distilatul este apoi amestecat cu apă pură din lacul Ladoga, este filtrat prin cărbune de mesteacăn rusesc pentru a fi clar și a se elimina impuritățile, senzația de ardere și notele amare din post gust. În final, vodca este lăsată să se liniștească 48 de ore înainte de îmbuteliere pentru a dezvolta acele proprietăți organoleptice unice.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Note pure de grâu și piper alb.

   

  GUST: Fondul de distilat fin, ușor dulce, deschide drumul aromelor de păine albă și de piper negru, intens, urmate de o notă firavă de anason stelat.   

   

  FINISH: Mediu, cu o notă clară de piper.

   

  Preț normal: 67,83 RON

  Special Price 55,49 RON

  (-12,34 RON)
 • Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40% Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%
  -27%

  Bottega - Gin Bacur - 0.5L, Alc: 40%

  Primele produse Bottega obținute în anii ’20, în Italia, au fost vinurile, prima pasiune a negustorului și oenologului Dominico Bottega. În istoria recentă, operațiunile Bottega au avut parte de numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de distilate premium de tip grappa, vermouth, bitter dar și gin, comercializate la nivel mondial.  

   

  Ginul Bottega Bacûr are un profil aromatic natural și revigorant oferit de ienupăr, salvie și coajă de lămâie macerate timp îndelungat într-o soluție ciompusă di apă și alcool. După macerare compoziția este distilată pentru a purifica lichidul într-un distilat elegant cu buchet intens.

   

  Notele de degustare ale acestui gin sunt puternic influențate de ingredientele folosite, iar calitatea și complexitatea de ansamblu depind de cantitatea de plante folosite și condițiile în care sunt extrași compușii aromatici din fiecare materie vegetală.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Se deschide cu o aromă pură de ienupăr, urmată de note citrice, coajă de lămâie și o tentă finală de salvie.

   

  GUST: Fin și echilibrat, cu o textură ce atinge papilele fără agresivitate. Păstrează acel profil de băutură aromată de vegetale cu efect tonic.

   

  FINISH: În final, aduce parfumul amestecului fermecător de plante macerate în alcool fin.

   

  Preț normal: 142,94 RON

  Special Price 103,77 RON

  (-39,17 RON)
Grilă Listă