Distilat de fructe

Grilă Listă
  • Nonino - Sliwovitz - 0,7L, Alc: 43% Nonino - Sliwovitz - 0,7L, Alc: 43%

    Nonino - Sliwovitz - 0,7L, Alc: 43%

    DENUMIRE COMPLETA PRODUS: IL PRUNUS DI NONINO – SLIWOVITZ
    REGIUNE: TRENTINO & COLLI ORIENTALI DEL FRIULI
    TARA DE ORIGINE: ITALIA
    CATEGORIE: DISTILAT DIN FRUCTE (PRUNE D’ORO)
    VOL. ALC.: 43%

    Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
    NONINO FRUT - SLIWOVITZ este o Sliwovitz (bautura distilata din prune) produsa prin fermentare in tancuri de inox cu temperatura controlata si distilata printr-un process lent, pentru a capta in intregime componentele aromatice volatile si pentru a pastra caracteristicile organoleptice tipice varietatii de fructe.

    NOTE DE DEGUSTARE: Este incolora, cu o buna limpiditate si un ‘nas’ intens, fructat, elegant si condimentat. Gustul de fructe coapte, este completat de note de migdale, senzatia de final dupa inghitire, fiind de lunga durata.

    RECOMANDARE CONSUM: Distilatele din fructe cu tarie alcoolica ridicata, in special cele din prune, sunt in genere recomandate a fi savurate dupa servirea mesei. Consumate moderat, pot fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei; sunt excelente in combinatie cu inghetata sau cu sorbet.

    TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior, si lasat cateva minute in contact cu aerul pentru oxigenare inainte de a fi sorbit). picior). Un distilat de fructe de foarte buna calitate, nu se serveste niciodata inghetat / de la congelator.
    186,83 RON
  • Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43% Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43%

    Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Întensitatea lichiorului este oferită de perele Williams, selecționate, tratate cu atenție apoi distilate într-un lichior pur, ținut la maturat timp de doi ani în butoaie din stejar Limousin, numerotate și sigilate. Acest sortiment este produs în ediție foarte limitată unde fiecare sticlă primește un card de ‘identitate’ ce oferă informații despre calitatea și originea băuturii.

     

     

    ASPECT: Ambră intensă și clară.

     

    MIROS: O băutură elegantă și proaspătă cu aromă curată de pere din soiul Williams, urmată de note bogate din alte fructe, ușor deshidratate.

     

    GUST: Se păstrează aroma de pere, apoi se simt mai bine notele de fructe zaharisite și blat dulce de patiserie.

     

    FINISH: Lung. Aromă potrivită de fructe îndulcite sau gem de fructe.

     

    368,90 RON
  • Nonino - Fruit Pirus Williams - 0.7L, Alc: 43% Nonino - Fruit Pirus Williams - 0.7L, Alc: 43%

    Nonino - Fruit Pirus Williams - 0.7L, Alc: 43%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Nonino Fruit Pirus Williams este un distilat din pere Williams, fermentate în cisterne de inox cu temperatura controlată și distilate printr-un process lent, pentru a capta în intregime componentele aromatice volatile și pentru a păstra caracteristicile organoleptice tipice.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: O băutură elegantă și proaspătă cu aromă curată de pere din soiul Williams, urmată de note bogate din alte fructe, ușor deshidratate.

     

    GUST: Gustul este puternic dar totuși molatec și fin, cu alcool bine integrat. O expresie clară și distinctă a acestei varietăți de fructe.

     

    FINISH: Lung. Aromă echilibrată de fructe proaspete.

     

    Această băutură este recomandată a fi savurată după servirea mesei. Consumată moderat, poate fi o sursă de delectare și plăcere pe întreaga durată a zilei. Este recomandat ca băutura să fie degustată la temperatura de 11-13°C, într-un pahar mic de 80-120ml (de tip lalea, cu picior) și lăsată câteva minute în contact cu aerul pentru oxigenare înainte de a fi sorbită.

     

    271,92 RON
  • Nonino - Fruit Kirsch - 0.7L, Alc: 43% Nonino - Fruit Kirsch - 0.7L, Alc: 43%

    Nonino - Fruit Kirsch - 0.7L, Alc: 43%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Kirsch este un distilat din cireșe Maraschino, produs prin fermentare în tancuri de inox cu temperatura controlată și distilare printr-un process lent, pentru a capta în întregime componentele aromatice volatile și pentru a păstra caracteristicile organoleptice tipice acestui fruct.

     

     

    ASPECT: Incolor și limpede.

     

    MIROS: Parfum de cireșe proaspete și dulci.

     

    GUST: Gustul este intens, cu alcool bine integrat. O expresie clară și distinctă a acestei varietăți de fructe.

     

    FINISH: Fructat și dulceag.

     

    Această băutură este recomandată a fi savurată după servirea mesei. Consumată moderat, poate fi o sursă de delectare și plăcere pe întreaga durată a zilei. Este recomandat ca băutura să fie degustată la temperatura de 11-13°C, într-un pahar mic de 80-120ml (de tip lalea, cu picior) și lăsată câteva minute în contact cu aerul pentru oxigenare înainte de a fi sorbită.

     

    333,20 RON
  • Nonino - Ginger spirit - 0.5L, Alc: 50% Nonino - Ginger spirit - 0.5L, Alc: 50%

    Nonino - Ginger spirit - 0.5L, Alc: 50%

    Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

     

    De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

     

    Nonino Ginger Spirit este obținut din macerea și distilarea ghimbirului pur. Fermentarea are loc în mediu anaerob format în cisterne din oțel inoxidabil, iar distilarea are loc în instalații artizanale ce oferă un produs finit intens. Distilarea este făcută după metoda tradițională, ce necesită mult timp, însă procesul este benefic pentru că elimină compușii volatili prin evaporare și condensare, lăsând intact parfumul și gustul condimentat al ghimbirului.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Ginger Spirit are un parfum original de ghimbir condimentat și piperat, cu final citric, puțin surprinzător pentru soiul ales.

     

    GUST: La gust este puternic și condimentat, cu note exotice de ierburi, în special verbină de India (lemongrass).

     

    FINISH: Lung, dominat de tăria alcoolului cu o notă caldă de condimente.

     

    517,65 RON
  • Jelinek - Pear Williams cu fruct - 0.7L, Alc: 42% Jelinek - Pear Williams cu fruct - 0.7L, Alc: 42%

    Jelinek - Pear Williams cu fruct - 0.7L, Alc: 42%

    Republica Cehă este cunoscută pentru regiunile istorice în care se produc băuturi alcoolice încă din secolul al XVI-lea. Una dintre aceste regiuni este Moravia, unde se află orașul Vizovice, ce găzduiește distileria lui Rudolf Jelinek din 1894. După 40 de ani de la fondare, Jelinek a început exportul produselor din Vizovice către state din Europa.

     

    În ultimii ani Rudolf Jelinek a devenit un grup de brand-uri, și-a diversificat gamele, a sporit cantitățile de băuturi exportate și a devenit mai cunoscut la nivel intenațional.

     

    Dintre băuturile produse cu dedicare și tradiție în distileria Jelinek vă prezentăm rachiul obținut prin fermentarea și tripla distilare a perelor din soiul Williams. Pentru a păstra aroma fructată intensă și complexă a acestei băuturi este folosită o pară întreagă crescută în sticlă și ținută anterior 6 luni în alcool.

     

     

    ASPECT: Ușor gălbui.

     

    MIROS: Fructat, cu parfum de pară macerată.

     

    GUST: Gustul plăcut al fructului din sticlă își varsă aromele suave în bautura, creandu-i caracterul fructat intens și extraordinar de savuros.

     

    FINISH: Final lung, evidențiat de arome fructate.

     

    130,90 RON
Grilă Listă