Bere Artizanala

In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, care este produsa de obicei in micro-berarii locale. Pentru a fi incadrata la categoria berii artizanale, producatorii trebuie sa indeplineasca cateva conditii: sa produca berea in cantitati mici, sub 7 milioane de hectolitri anual, sa foloseasca o reteta traditionala sau inovatoare, sa foloseasca ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa îi mareasca termenul de valabilitate, peste cel natural.


Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD, ai la dispozitie berea artizanala One Beer Later, produsa la Buzau si Zaganu, o bere artizanala produsa in localitatea Maneciu, la poalele varfului Zaganu din muntii Carpati.

Grilă Listă
  • One beer later - Bere artizanala American IPA 12 buc x 0.33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala American IPA 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American IPA 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere aurie, cu gust amărui, dar catifelat, și o aromă în care hameiul predomină, cu note ușor florale. Malțul se simte discret, cât sa ofere echilibru întregului profil aromatic.

     

    84,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6% One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6%

    One beer later - Bere artizanala Jos Palaria 12 buc x 0,33L, Alc: 6%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România. 

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Ce-a mai nouă bere românească de la One Beer Later este încă un exemplu de produs artizanal, curat și natural. Prima aromă care învăluie cu ușurință simțurile este cea de hamei – previzibilă pentru un American IPA - echilibrat de notele proaspete de pin și grepfrut. Jos pălăria pentru berarii din Buzău!

     

    90,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala Perfect Reply 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România. 

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Perfect Reply are spumă bogată, aromă de hamei american și condimente cu note florale proaspete. Aroma ușoară de malț și gustul amar atenuat face din această bere o variantă mai ușoară a etichetei Drink Different, produsă după aceeași rețetă.

     

    78,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala Fresh Restart 12 buc x 0,33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.  

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Fresh Restart este o bere fermentată cu coji de portocală, ce îi oferă aromă intensă de fructe și aromă de hamei Cascade. Hameiul american oferă aromă picantă de citrice, din care se distinge o notă de grepfrut roșu. Malțul vine în completarea aromelor fructate pentru a aduce un echilibru între dulce și amar, ce ne reamintește că Fresh Restart este, în cele din urmă, o bere artizanală.

     

    84,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala Rock`N`Beer  12 bucati x 0,33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala Rock`N`Beer  12 bucati x 0,33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala Rock`N`Beer 12 bucati x 0,33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea One Beer Later, o bere artizanală, produsă în România.  

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, orașul dintre munți, liniștit și potrivit pentru a crea o bere artizanală (craft beer), un produs de fermentație cu patru ingrediente naturale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMA: Rock’N’Beer este un czech lager cu gust amărui, dar catifelat, și o aromă în care hameiul predomină, cu note ușor florale. Malțul se simte discret, cât sa dea echilibru.

     

    78,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0.33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American Ale 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere artizanala în stilul American Amber Ale, de culoarea chihlimbarului, mediu acidulată, cu note caracteristice de malț caramelizat, pin și lămâie, de la varietatile americane de hamei.

     

    84,00 RON
  • One beer later - Bere artizanala  American Stout 12 buc x 0.33L, Alc: 5% One beer later - Bere artizanala  American Stout 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    One beer later - Bere artizanala American Stout 12 buc x 0.33L, Alc: 5%

    François-Xavier și Ionuț sunt doi antreprenori care s-au întâlnit la o bere după un eveniment sportiv din Buzău. După mulți ani și multe întâlniri, din tot ce au în comun a apărut ideea de a crea în România berea artizanală One Beer Later.

     

    Cu multă dedicare și efort, cei doi au început producția de bere în toamna anului 2017. Berăria se află în Buzău, într-o zonă liniștită de munte, potrivită pentru a crea o bere artizanală naturală din 4 ingrediente esențiale: apă de fântână, hamei, drojdie și malț.

     

    One Beer Later este o bere obținută cu ajutorul tehnologiei moderne și a metodei tradiționale bain-marie. Fermentarea este realizată într-un rezervor conic pentru o perioadă de câteva săptămâni, fără filtrare sau pasteurizare.

     

     

    AROMĂ: O bere artizanală, de tip American Stout, cu procent scăzut de alcool, cu aromă puternică de hamei și post gust amărui, caracteristic.

     

    90,00 RON
  • Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10% Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10%

    Zaganu Imperial Russian Stout 12 buc. x 0.33L buc, Alc: 10%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Imperial Russian Stout este una dintre cele mai vechi stiluri de bere - a fost creată de englezi mai devreme de secolul al XIX-lea pentru export. Berea englezilor a avut succes și în Rusia, unde era preferată de Țari, de aceea se aspune că pe parcursul anilor a ajuns să fie denumită russian stout.

     

    Rețeta acestei beri se bazează pe 6 tipuri de malț și 2 tipuri de hamei. După fermentare, berea este lăsată la maturare ce puțin 45 de zile pentru a oferi acele arome intense și complexe cu 10% alcool.

     

     

    AROMĂ: Un dintre cele mai puternice beri de la Zăganu, Russian Stout, aduce gustul intens de hamei și arome fine de ciocolată neagră, cacao, nuci și caramel.

     

    161,84 RON
  • Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10% Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10%

    Zaganu Imperial IPA 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 10%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    La împlinirea a cinci ani de activitate a berăriei Zăganu, echipa din Prahova a creat un Imperial Ipa numit ‘500’ pentru a cinsti viziunea marelui inventator Henri Coandă. Pionierul aviației moderne a realizat în anii 1970, la Măneciu, prototipul unei conducte suspendate prin care se deplasa un tren cu o viteză de 500 Km/h. Această invenție ar fi permis un drum între Ploiești și București ce dura 7-8 minute.

     

    Proiectul etraordinar nu a fost pus în practică din lipsă de fonduri. Cu toate acestea, invenția lui Coandă a trezit din nou interesul și poate fi materializată în curând. Pentru această viziune, cinstiți un Imperial IPA de la Zăganu, o bere artizanală produsă cu ingrediente naturale ce oferă 10% vol. alcool și gust inconfundabil.

     

     

    AROMĂ: Arome de malț și hamei aflate într-un echilibru perfect. Consistentă dar moale și foarte ușor de savurat.

     

    147,80 RON
Grilă Listă