Lichior & Bar Mixes

Atunci cand iti aprovizionezi barul personal ai mai multe variante. Poti sa mergi pe o linie traditionala si sa alegi cele mai cunoscute bauturi sau, dimpotriva, sa experimentezi permanent cu noi sortimente din categoria Lichior & Bar Mixes pe care specialistii Beicevrei ti-o pun la dispozitie. La noi gasesti cea mai mare selectie de mixuri de bar, lichioruri si bauturi speciale pentru preparate de tip cocktail. 


BeiCeVrei a creat pentru tine o adevarata simfonie de arome. Pe site-ul nostru vei descoperi o gama variata de bauturi Triplu Sec, Blue Curacao si Grenadine, dar si mixuri gata pregatite pentru Mojito si Margarita. Din gama noastra de bauturi nu aveau cum sa lipseasca lichioruri precum Cointreau sau Chambord – exceptionale in coktailuri, dar nici celebrul Southern Comfort, ingredientul principal al unuia dintre cele mai comercializate cocktailuri americane: Scarlett O’Hara. Totodata, in gama de lichioruri si mixuri de bar vei regasi bauturi marca Finest Call, Bols si Antica, 100% originale. Suntem importatorii oficiali ai celor mai cunoscute branduri in intreaga lume, iar pretul pe care ti-l punem la dispozitie este de import. 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Filtru
 • Real - Crisp Apple 0.5L Real - Crisp Apple 0.5L

  Real - Crisp Apple 0.5L

  Parte din grupul American Beverage Marketers, Real este un producător de siropuri, piureuri și alte ingrediente pentru cocktail-uri, fondat în 2006 din dorința de a oferi prima cremă de cocos comercializată într-un ambalaj diferit de cele clasice din metal.

   

  Mixologii și barmanii care au folosit din plin crema de cocos în toate colțurile lumii au oferit recenzii pozitive ce au dus la crearea unei game complete de siropuri și piureuri. Crisp Aple este un sirop obținut dintr-un amestec de mere roșii, Golden și Granny Smith, crescute în Statele Unite, și zahăr din trestie, adăugate în proporțiile necesare unui gust de fructe autentic, perfect pentru orice cocktail.

   

   

  AROMA: Aroma dulce dar fină a siropului infuzat este un ingredient unic, vioi și revigorant în mix-uri clasice, inovative, dar și în diverse preparate culinare.    

  42,51 RON
 • Unicum - Lichior digestiv - 0.7L, Alc: 40% Unicum - Lichior digestiv - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Unicum - Lichior digestiv - 0.7L, Alc: 40%

  Lichiorurile de plante aromatice sunt cunoscute de sute de ani pentru efectele benefice asupra organismului uman. În 1790, doctorul Josef Zwack, aflat în serviciul Casei de Habsburg, a oferit Împăratului Joseph al II -lea, al Austro-Ungariei, puțin lichior Unicum pentru a-i calma indigestia.

   

  După 50 de ani, ‘Generalul’, descendent al Dr. Zwack, a fondat compania care a început să producă lichiorul cu același nume, apoi a construit o fabrică în Budapesta, aproape de Delta, unde se află și astăzi. În anii 1950 membrii familiei Zwack au fugit în alte state europene și în SUA. La sfârșitul anilor 1980, au revenit în Ungaria și au reconstruit afacerea deținută de generații.

   

  Lichiorul Zwack este obținut din aproximativ 40 de ierburi, după rețeta veche și secretă a lui Josef Zwack, după care este maturat 6 luni în butoaie din lemn de stejar în depozitul distileriei din Budapesta.

   

   

  ASPECT: Maro intens, cu ușoare reflexii cărămizii.

   

  MIROS: Ierburile și alte ingrediente naturale aduc un concert de arome, aproape aranjate cu măiestrie pentru a echilibra notele de iasomie, anason stelat, chimen și ceva tutun uscat, amestecat cu lemn de esență tare.

   

  GUST: După ce se infiripă ușor pe canalele nasului, Unicul trebuie degustat cu răbdare pentru a oferi papilelor șansa de a se relaxa sub efectul acestei băuturi cu iz de tonic încropit din plante medicinale. Suplimentar aromelor de vegetale și condimente, se simt notele de cafea și cacao, lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Sfârșitul se lasă așteptat. Cu greu se retrag ultimele note de vegetale amare și piper.

   

  Preț normal: 95,70 RON

  Special Price 76,38 RON

  (-19,32 RON)
 • Rose Mary - Cherry + 2 pahare - 1L, Alc: 16% Rose Mary - Cherry + 2 pahare - 1L, Alc: 16%

  Rose Mary - Cherry + 2 pahare - 1L, Alc: 16%

  Unul dintre cele mai populare lichioruri ale brandului Rose Mary, deținut de compania românească Grandis, este inspirat de lunga tradiție italiană a băuturilor alcoolice fructate.

   

  Lichiorul este obținut din vinuri alese, plante aromatice, suc natural de vișine, afine sau ciocolată.

   

   

  ASPECT: Roșu-închis, cu reflexii rubinii.

   

  MIROS: Parfum de vișine macerate și alcool fin, bine integrat.

   

  GUST: Aromă de vișină dulce și amăruie, perfect echilibrată, cu note de ciocolată și arahide.

   

  FINISH: Lung, dulce și cremos.

   

  Pachetul include sticla de lichior Rose Mary Cherry, de 1L, + 2 pahare din sticlă cu însemnele brand-ului Rose Mary.

   

  35,58 RON
 • Stroh - Rom 60 - 0.7L, Alc: 60% Stroh - Rom 60 - 0.7L, Alc: 60%
  -11%

  Stroh - Rom 60 - 0.7L, Alc: 60%

  Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 este mărită producția pentru a face față cererii tot mai mare.

   

  În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea companiei deținătoare, se restabilește ca un brand original ce oferă o băutură autentică cu spirit austriac.

   

  Romul Stroh Inländer este o băutură cu origini în timpul Imperiului Austro-Ungar. Acest rom produs de austrieci era oferit atunci flotei navale nu doar pentru a ridica moralul dar și din motive medicale. Din 2008, directivele eropene stabilesc că acest rom trebuie produs 100% în Austria din melasă de trestie de zahăr, devenind astfel un produs cu denumire protejată. Statutul unic al acestui rom oferă garanția calității dar și un profil aromatic select și autentic obținut pe baza experienței de zeci de ani a producătorului austriac.

   

   

  ASPECT: Arămiu închis.

   

  MIROS: Note puternice de caramel și condimente. Sirop din zahăr brut, melasă și nucșoară. 

   

  GUST: Textură de sirop dulce și arome bogate de condimente cu un ton lemnos.

   

  FINISH: Lung, cu note de scorțișoară, vanilie și multe tipuri de alune.

   

  Preț normal: 85,80 RON

  Special Price 76,00 RON

  (-9,80 RON)
 • Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30% Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30%
  -16%

  Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică ”Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich”, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Coacăzele folosite pentru acest lichior sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Lichiorul Elyzia este un digestiv în care se adaugă fructe macerate, ce oferă băuturii parfum, aromă naturală și antioxidanți.

   

   

  ASPECT: Roșu intens, cu reflexii rubinii.

   

  MIROS: Un parfum natural de fructe de pădure, proaspete, cu o tușă de vegetale umede, pământii.

   

  GUST: Coacăzele negre aduc acea aromă universală a fructelor de pădure, macerate, cu o astringență plăcută și o notă de dulceață.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de cereale, coacăze, prune coapte și cacao.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 64,55 RON

  (-12,30 RON)
 • Metelka - Lichior Green Peppermint - 0.5L, Alc: 17% Metelka - Lichior Green Peppermint - 0.5L, Alc: 17%

  Metelka - Lichior Green Peppermint - 0.5L, Alc: 17%

  Producția de lichior și alte distilate Metelka a început în familia lui Antonin Metelka în 1934, în Cehia, în sudul zonei istorice Moravia. Fiecare generație din familia Metelka a lucrat în permanență la îmbunătățirea produselor din portofoliu și, în ultimii ani, și-au concentrat eforturile și pe partea de design.

   

  Metelka oferă o gamă largă de băuturi, produse cu ajutorul unor echipamente unice în industrie. Procesele de omogenizare, pasteurizare și, pentru anumite sortimente, macerare a fructelor, asigură băuturilor prospețime și un termen de garanție îndelungat. Echipa Metelka produce și băuturi exclusiv prin muncă manuală, în ediții limitate, de aceea, brand-ul se află printre preferințe publicului rafinat din Europa.

   

  Profilul aromatic inedit al acestei băuturi este oferit de menta importată din sudul Italiei și distilatul din vin, maturat în butoaie din stejar. Pepperrmint este un lichior excelent pentru multe cocktail-uri elegante cu aromă de mentă.

   

   

  ASPECT: Verde deschis în sticlă creată după forma recipientelor shaker, folosite pentru prepararea cocktail-urilor.

   

  MIROS: Parfum intens de mentă verde, proaspăt culeasă din grădinile Italiene.

   

  GUST: Mentă care ustură ușor, dar plăcut, urmată de distilatul de vin, puțin sec, ce lasă să scape o nuanță de stejar.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Mentolat.

   

  29,16 RON
 • De Kuyper - Lichior Apricot - 0.7L, Alc: 24% De Kuyper - Lichior Apricot - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper - Lichior Apricot - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Incolor.

   

  MIROS: Aromă dulce de caise și distilat fin, fructat.

   

  GUST: Fructat, puțin dulce, echilibrat.

   

  FINISH: Dulce-acrișor, cu o notă de fruct macerat.

   

  77,05 RON
 • De Kuyper - Lichior Creme de Cacao Brown - 0.7L, Alc: 24% De Kuyper - Lichior Creme de Cacao Brown - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper - Lichior Creme de Cacao Brown - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Maro închis.

   

  MIROS: Arome de cacao și brandy, bine echilibrate.

   

  GUST: Sec, cu gust de ciocolată amară, rece, macerată și ușor condimentată.

   

  FINISH: Lung, cu note de espresso. Un lichior excelent pentru cocktail-uri corpolente sau pentru o budincă delicioasă de cacao.

   

  77,05 RON
 • De Kuyper - Lichior Cucumber - 0.7L, Alc: 15% De Kuyper - Lichior Cucumber - 0.7L, Alc: 15%

  De Kuyper - Lichior Cucumber - 0.7L, Alc: 15%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un ton vegetal de castraveți și distilat fin.

   

  GUST: Aromă de vegetale, coajă și pulpă de castravete dulce și alcool bine integrat.

   

  FINISH: Mediu, vegetal.

   

  74,26 RON
 • De Kuyper - Lichior Mango - 0.7L, Alc: 15% De Kuyper - Lichior Mango - 0.7L, Alc: 15%

  De Kuyper - Lichior Mango - 0.7L, Alc: 15%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă de mango și coajă de mango, accentuată de lichior fin.

   

  GUST: Mango dulce, savuros, puțin amărui de la sâmburi, cu un final bine completat de alcool.

   

  FINISH: Mediu. Fructat și bine echilibrat.

   

  77,05 RON
 • De Kuyper - Lichior Sour Apple - 0.7L, Alc: 15% De Kuyper - Lichior Sour Apple - 0.7L, Alc: 15%

  De Kuyper - Lichior Sour Apple - 0.7L, Alc: 15%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Verde deschis.

   

  MIROS: Un parfum fermecător din coajă de măr verde, dropsuri cu aromă de pere și arome elegante de vin sherry Amontillado.

   

  GUST: Se simte ca o tartă cu bucăți întregi de măr verde, citrice astringente și note de vin fortifiat.

   

  FINISH: Mediu, cu note de tartă dulce și efervescență din amestec de citrice.

   

  70,69 RON
 • De Kuyper - Lichior Vanilla - 0.7L, Alc: 20% De Kuyper - Lichior Vanilla - 0.7L, Alc: 20%

  De Kuyper - Lichior Vanilla - 0.7L, Alc: 20%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Vanilia definește mirosul acestui lichior și acoperă condimentele.

   

  GUST: Pe papile se simte vanilia puternică și esența unui lemn tare, ce sugerează stejarul tânăr / proaspăt tăiat.

   

  FINISH: În final este puțin dulce, moale și relaxant.

   

  68,83 RON
 • De Kuyper - Lichior Creme de Menthe Green - 0.7L, Alc: 24% De Kuyper - Lichior Creme de Menthe Green - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper - Lichior Creme de Menthe Green - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  Astăzi De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Verde strălucitor.

   

  MIROS: Unul dintre cele mai populare lichioruri este cel de mentă. Este extraordinar în cocktail-uri pline de stil și se poate adăuga la deserturi. Oriunde ar fi folosit aduce mereu un parfum din bomboane de mentă și lichior ce ce aduce un val de mentol.

   

  GUST: Mentă și ulei de lămâie, o asociere de arome ce par să fie perfecte pentru orice fel de mix, mai ales un Grasshopper, unde ar face echipă bună și cu varianta crème de cacao white.

   

  FINISH: Mediu spre lung, dulce și mentolat.

   

  77,05 RON
 • De Kuyper - Lichior Curacao Blue - 0.7L, Alc: 24% De Kuyper - Lichior Curacao Blue - 0.7L, Alc: 24%
  -5%

  De Kuyper - Lichior Curacao Blue - 0.7L, Alc: 24%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Albastru regal.

   

  MIROS: Aromă din coajă de portocală amăruie și un amestec de flori albe de portocal, flori de câmp și alte flori de pomi fructiferi.

   

  GUST: Se simte mătăsos, puțin dulce și acidulat. Pe fundal rămân notele din pieliță de citrice (curaçao) și flori fine.  

   

  FINISH: Mediu spre lung, cu o notă de lămâie.

   

  Preț normal: 70,69 RON

  Special Price 67,48 RON

  (-3,21 RON)
 • De Kuyper - Lichior Parfait Amour - 0.7L, Alc: 30% De Kuyper - Lichior Parfait Amour - 0.7L, Alc: 30%

  De Kuyper - Lichior Parfait Amour - 0.7L, Alc: 30%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Rubiniu, cu reflexii purpurii.

   

  MIROS: Bogat în arome de vanilie, migdale, ciocolată și un ton de bomboane de ciocolată glazurate.

   

  GUST: Siropos, corpolent, cu multă ciocolată, vanilie și rahat turcesc de trandafir.

   

  FINISH: Persistă gustul de ciocolată cu lapte, notele florale și bomboane cu lămâie.

   

  77,05 RON
 • De Kuyper - Lichior Wild Strawberry - 0.7L, Alc: 23% De Kuyper - Lichior Wild Strawberry - 0.7L, Alc: 23%

  De Kuyper - Lichior Wild Strawberry - 0.7L, Alc: 23%

  De Kuyper este una dintre cele mai vechi distilerii din Țările de Jos. În 1695, Petrus De Kuyper și Ana Custers aveau un atelier în satul Horst, în sudul țării, unde confecționau butoaie pentru maturarea băuturilor alcoolice.

   

  Urmașii familiei Kuyper au trecut la producția de distilate și au achiziționat mai multe distilerii pentru a produce băuturi tradiționale în orașele olandeze Schiendam și Roterdam, în secolele XVIII - XIX. În 1846, De Kuyper a realizat primele exporturi în principal pe piețele din Marea Britanie și Canada. Expansiunea companiei, sortimentele noi si exporturile în restul Europei și în SUA au contribuit la popularizarea brand-ului în toată lumea.

   

  De Kuyper rămâne o afacere de familie care își respectă originile și oferă o gamă largă de lichioruri, ginuri și alte distilate tradiționale.

   

   

  ASPECT: Roșu deschis (cireașă).

   

  MIROS: Primul val aromatic aduce aroma jeleului de căpșune, urmat de pulpă proaspătă și o urmă de ciocolată.

   

  GUST: Pe papile se simte asemenea bomboanelor cu aromă de căpșune, puțin jeleu și alcool bine integrat.

   

  FINISH: Aciditate din fructe și acel gust astringent de gumă, aromată tot de micile fructe roșii.

   

  68,84 RON
 • Southern Comfort - Lichior - 0.7L, Alc: 35% Southern Comfort - Lichior - 0.7L, Alc: 35%
  -14%

  Southern Comfort - Lichior - 0.7L, Alc: 35%

  Southern Comfort este una dintre băuturile unice ale americii, create în 1874, în orașul New Orleans, de Martin Wilkes Heron, care a dorit un whiskey mai fin, mai delicios și mai ușor de savurat. Din dorința de a oferi lumii o nouă băutură, Heron a creat o rețeta în care amesteca whiskey clasic american cu extracte de drupe și condimente.

   

  Prima dată și-a numit băutura “Cuffs and Buttons”, apoi, până în 1898 a redenumit-o Southern Comfort și decizia fost de bun augur. În 1900, băutura sa a fost apreciată la Expoziția Universală de la Paris. Brand-ul a traversat perioada prohibiției și Al Doilea Război Mondial pentru a deveni din anii 1940 o parte din stilul de viață american.

   

  În 2016 compania Sazerac a cumpărat brand-ul de la Grupul Brown-Forman. După această schimbare a fost reintrodusă rețeta originală în care distilatul de bază era cel de whisky (față de alcool neutru, folosit anterior), alături de fructe și condimente, exact așa cum a fost în urmă cu 150 de ani.

   

   

  ASPECT: Auriu închis.

   

  MIROS: Arome dulci din fructe: compot de piersici, note de sirop american din trestie de zahăr și o notă de marzipan.

   

  GUST: Pe limbă este tot dule, apoi cremos, cu arome de pere, condimente fine, vanilie și miere. Foarte onctuos – alunecă ușor, de aceea savoarea trece repede și se cere repetată.

   

  FINISH: În final se simt note de vanilie, miere și fructe.

   

  Preț normal: 110,59 RON

  Special Price 95,41 RON

  (-15,18 RON)
 • Becherovka - Herbal lichior - 0.7L, Alc: 38% Becherovka - Herbal lichior - 0.7L, Alc: 38%
  -5%

  Becherovka - Herbal lichior - 0.7L, Alc: 38%

  Povestea lichiorului a început cu Josef Vitus Becher, un negustor priceput din Carlsbad, care a început să experimenteze cu distilate din 1794. În primii ani ai secolului XIX fiul lui Joseph, Jan a primit rețeta unui lichior cu ierburi din partea unui medic englez, care venise în orașul ceh pentru a trata un nobil european. Astel, în 1807 a apărut prima versiune a lichiorului Becherovka, produsă și comercializată de Jan sub numele ”Bitter englez”.

   

  Până la jumătatea secolului, lichiorul a câștigat faimă în Cehia cât și în alte state europene, unde era exportat. Peste evenimente istorice care au schimbat lumea Becherovka a păstrat rețeta tradițională și a devenit o băutură pentru gusturi fine, renumită în toată lumea. Astăzi lichiorul este produs după aceeași rețetă secretă, stabilită în 1807.

   

  Rețeta exactă este un mister, însă producătorul a dezvăluit o parte din compoziție și metoda de producție: sunt alese 20 de ingrediente naturale peste care se toarnă alcool pentru macerare la cald. După această fază lichiorul este răcit și pregătit pentru îmbuteliere.

   

   

  ASPECT: Chhlimbar-auriu.

   

  MIROS: Arome complexe de ierburi și condimente, din care se remarcă scorțișoara și cuișoarele.

   

  GUST: Textură consistentă, mătăsoasă, dulce (miere), și amar. Această experiență este diversificată de note lemnoase din rădăcini, mere coapte la cuptor cu mirodenii, mentă uscată și alte ierburi nedeslușite.

   

  FINISH: Concluzia este lungă, presărată cu note de ierburi amare, macerate, lemn verde de rădăcină și cuișoare. Savurat sec / cu apă tonică, Becherovka este un foarte bun digestiv, dar și un ingredient fantastic pentru cocktail-uri cu bere

   

  Preț normal: 63,07 RON

  Special Price 59,92 RON

  (-3,15 RON)
 • Romana - Sambuca 0.7L, Alc: 40% Romana - Sambuca 0.7L, Alc: 40%

  Romana - Sambuca 0.7L, Alc: 40%

  Romana sambuca este produsă în Italia și e cel mai popular brand de sambuca pe piața din Statele Unite ale Americii. Succesul acestei aceastei băuturi este rezultatul unei istorii îndelungate și unei rețete cu ingrediente simple și intense.

   

  Sambuca este o băutură asociată stilului de viață italian și gusturilor fine de peste 5 decenii, iar brand-ul Romana duce cu mai departe tradiția și gustul original prin infuzia unui distilat pur cu soc și lemn dulce, zahăr pentru a îndulci băutura și un amestec secret din alte ierburi și condimente.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă de distilat fin, ierburi și condimente.

   

  GUST: Distilat tare, anason dulce, ușor astringent, tonic.

   

  FINISH: Neted și lung.

   

  89,39 RON
 • Amarula - Cream Liqueur - 1L, Alc: 17% Amarula - Cream Liqueur - 1L, Alc: 17%
  -21%

  Amarula - Cream Liqueur - 1L, Alc: 17%

  Amarula este un brand de lichior din Africa de Sud, iar ingredientul principal este fructul din copacul nativ, numit Marula. Copacul Marula este sursa multor legende fascinante și o parte sacră din cultura africană. În folclorul african, Marula este numit ”Copacul elefanților”, pentru că aceștia parcurg distanțe mari pentru a se hrăni cu fructele de mărimea prunelor, sau ”Copacul căsătoriei”, ce sugerează proprietăți afrodiace ale fructelor galbene.

   

  Pentru a se obține această băutură, fructele coapte sunt adunate și sunt procesate prin îndepărtarea sâmburilor. Pulpa dulce este fermentată asemenea strugurilor. După fermentare, vinul de marula este distilat, prima dată în coloane, apoi în alambicuri din cupru.

   

  După distilare, băutura este maturată cel puțin 2 ani în butoaie din stejar aduse din Franța. În timpul maturării butoaiele oferă distilatului arome de condimente, vanilie și pâine prăjită. Pentru a se obține produsul final, distilatul este infuzat cu o cremă de lapte, pentru a oferi textura mătăsoasă și bogată. Savurați Amarula simplu, cu gheață, alături de un peisaj liniștit.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un val foarte discret de condimente, redus la vanilie și acompaniat de pâine coaptă pe grătar.

   

  GUST: Cremos, luxuriant, cu aromă de fructe dulce, balansată de vanilie uscată.

   

  FINISH: Mediu spre lung, dulce și picant.

   

  Preț normal: 96,15 RON

  Special Price 75,72 RON

  (-20,43 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă