Idei de cadouri - vinuri si sampanie

Grilă Listă
  • Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%
    -10%

    Armand de Brignac - Sampanie - La Collection - 6 bucati x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    Pachetul conţine 6 sticle de şampanie Armand de Brignac:

     

    1. Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    2. Armand de Brignac - Sampanie Brut Green - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    3. Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose - 0,75L, Alc: 12.5%

     

    4. Armand de Brignac Demi Sec - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    5. Armand de Brignac Blanc de Blancs - 0.75L , Alc: 12.5%

     

    6. Armand de Brignac Blanc de Noirs - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    Preț normal: 22.015,00 RON

    Special Price 19.813,50 RON

    (-2.201,50 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Armand de Brignac - Sampanie Trilogie 3 buc x 0,75L, Alc: 12.5%

    Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    Pachetul conţine 3 sticle de şampanie Armand de Brignac:

     

    1. Armand de Brignac - Sampanie Brut Rose - 0,75L, Alc: 12.5%

     

    2. Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold - 0.75L, Alc: 12.5%

     

    3. Armand de Brignac - Sampanie Brut Blanc de Blancs - 0.75L , Alc: 12.5%

     

    Preț normal: 6.545,00 RON

    Special Price 5.563,25 RON

    (-981,75 RON)
  • Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5% Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%
    -14%

    Armand de Brignac - Sampanie Brut Gold bottle gb - 0.75L, Alc: 12.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    ŞAMPANIE CLASSIC BRUT. Armand de Brignac este brand-ul de șampanie premium produs de familia Cattier. Descendenții familiei Cattier, aflați a 12-a, și a 13-a generație (Jean-Jacques și fiul său Alexandre Cattier), produc șampania Armand de Brignac în nord estul Franței, în regiunea Champagne, localitatea Rilly-la-Montagne.

     

    Soiurile de struguri folosite de Cattier pentru producția de șampanie sunt Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Producția implică culegerea manuală a strugurilor, păstrarea în drojdie, în cele mai bune condiții ale pivnițelor Cattier și maturare în butoaie din stejar francez.

     

    Șampania este comercializată în sticle metalice opace cu denumirea brandului și emblema inimii negre, motiv pentru care șampania Armand de Brignac mai este numită și 'asul de inimă neagră'.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu inflexiuni aurii. Perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Foarte puternic si proaspăt, floral (soc, de flori de camp şi tei), vegetal şi fuctat de citrice proaspete.

     

    GUST: Complex, dar lejer şi savuros, extrem de proaspăt, lasă chiar o senzaţie de "crocant", delicat, vegetal şi foarte intens fructat (de grepfrut şi lămâie, de caise şi piersici, mere verzi, ananas, mere golden). Are o foarte bună aciditate, o corpolenţă medie, şi un post gust lung şi intens.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Şampaniile Armand de Brignac se servesc reci, ca aperitiv, sau la antreuri din stridii proaspete, crustacee, fructe de mare, carne de peşte în preparate rafinate (sushi, sashimi, file de peşte pe pat de piure de mazăre şi pesto).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 1.725,50 RON

    Special Price 1.483,00 RON

    (-242,50 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose +2 pahare - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose +2 pahare - 0.75L, Alc: 12%
    -18%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose +2 pahare - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     


    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC ROSE. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a luat numele Vve Laurent Perrier de la Mathilde Emilie Perrier. Mathilde, văduva lui Eugène Laurent, a decis să își unească numele cu Pierlot și să extindă afacerea.

     

    În 1939, fiica Mathildei a vândut afacerea către Marie-Louise Lanson de Nancourt. În 1948, Bernard, fiul cel mare al doamnei Lanson de Nancourt a fost numit directorul companiei și astfel a început expansiunea și modernizarea companiei Laurent Perrier.

     

    În anii ’50, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier.

     

     

    ASPECT: Seducător, strălucitor, de un roz pal de zmeură cu accente de somon crud.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant floral, plăcut fructat, de căpșuni, fragi, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacaze roșii și mure), are o corpolență medie și o aciditate ridicată. Un vin cu gust final remanent savuros și lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Spumantele rose, sunt cele mai ușor de asociat culinar, pentru că se pretează la mai toate preparatele din orice tip de carne, atâta timp cât nu sunt foarte iuți, dulci sau de un gust extrem de intens (parmezan, trufe, chilli s.a.m.d). Datorită eleganței produsului se recomandă asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vita Wagyu din regiunea Kobe din Japonia și homar din Maine, America de Nord). La desert, mousse de ciocolată belgiană nu foarte dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10º C.

     

    Preț normal: 476,00 RON

    Special Price 390,00 RON

    (-86,00 RON)
  • Mosia Tohani - Apogeum Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14.8% Mosia Tohani - Apogeum Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14.8%

    Mosia Tohani - Apogeum Feteasca Neagra 2016 - 0.75L, Alc: 14.8%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DEALU MARE - MUNTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14.8%

     

    VIN ROȘU SEC. După atestările documentare din 1773, vinurile din Tohani au stat sub semnul regalității. Din anul 1930, Principele Nicolae al României, fratele regelui Carol al II-lea, devine proprietarul domeniului și după ce renunță la tron și se căsătorește cu Ioana Doletti, duce mai departe pasiunea pentru vinurile din Tohani.

     

    Perioada comunistă, traversată cu greu, este urmată de o renaștere a vinurilor din Tohani. Începând cu anul 2000 zone viticole din Tohani au fost privatizate. Noi proprietari au replantat vița, au extins culturile, și au învestit în clădiri și echipamente moderne. Vinurile din Tohani s-au alăturat celorlalte brand-uri cu istorie îndelungată, care au oferit cele mai bune vinuri din Europa de Est. În semn de recunoaștere a calității și valorilor promovate de Tohani Romania, compania devine în 2012 furnizor al Casei Regale.

     

    Apogeum Fetească Neagră este un vin special din soi românesc, cu arome elegante, adunate într-un buchet ce desfată caracterele rafinate și aduce acel stil regal, gândit pentru toate vinurile Tohani.   

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu.

     

    MIROS: Buchet clar, compus din arome fine de prună și afine, urmate de note îndrăznețe de cafea, lemn dulce, vanili și condimente.

     

    GUST: Feteasca Neagră este un soi înzestrat cu aromele bogate de prune uscate, fructe negre, în frunte cu vișine coapte și zemoase, condimente și ciocolată neagră.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin ideal pentru un ospăț cu vită la tigaie cu unt și usturoi, rață la cuptor cu cartofi și varză, gustări cu brânzeturi maturate și ciocolată amară la desert.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 15 - 17°C.

  • Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%
    -15%

    Asti Martini - Spumant + 2 pah, 0.75L, Alc: 7.5%

    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

     

     VOL. ALC.: 7.5%

     

    VIN ALB SPUMANT DEMIDULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

     

    Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

     

    În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

     

    Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

     

     

    ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

     

    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

     

    GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 58,05 RON

    Special Price 49,34 RON

    (-8,71 RON)
  • Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11% Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11%
    -15%

    Bottega - Prosecco Stardust 0,75L, Alc: 11%

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Prima vinărie Bottega a fost ridicată în anii ’20, în Italia, de Dominico Bottega, negustor de vin și pasionat oenolog. În istoria recentă, operațiunile Bottega au numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de produse premium, în frunte cu prosecco și vinurile spumante, comercializate la nivel mondial.  

     

    Bottega Stardust este un sortiment elegant şi impresionant atât în interior cât şi la exterior graţie cristalelor ce îmbracă sticla de sus până jos, oferind un spectacol vizual excelent. Stardust este obţinut din struguri Glera culeşi de pe dealurile însorite din Treviso, unde clima este perfectă pentru dezvoltarea optimă a soiului, iar temperatura menţine un echilibru perfect al acidităţii strugurilor.

     

    Unii dintre strugurii care compun acest vin spumant sunt culeşi din vii vechi de 80 de ani, care dau struguri puţini, dar cu un conţinut bogat în arome fructate şi florale.

     

     

    ASPECT: Galben pai strălucitor.

     

    MIROS: Note proaspete de pară, piersică, măr şi citrice, învăluite în accente florale discrete.

     

    GUST: Elegant, mineral, fructat, accentuat de un perlaj fin, persistent.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul poate fi servit ca aperitiv, însă se potriveşte bine şi alături de homar, sushi sau produse de patiserie uşor dulci.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 5°C.

     

    Preț normal: 390,62 RON

    Special Price 332,03 RON

    (-58,59 RON)
  • Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5% Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Mosia Tohani - Maestro 2015 - 0.75L, Alc: 14.5%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON
    VOL. ALC.: 14,5%

    Strugurii au fost culesi manual in ladite de 15 kg, ulterior fiind sortati cu grija. Dupa macerarea la rece a boabelor de struguri, intre cinci si opt zile, la 8°-10°C, a urmat fermentatia alcoolica la temperatura controlata intre 26°-28° C,timp de opt si zece zile. Maturare la baric de stejar de Allier timp de 12 luni, urmata de invechirea in sticla timp de un 1 an.

    ASPECT: Regele vinurilor rosii se prezinta rosu rubiniu si cernelos, ce denota densitate si consistenta.
    MIROS: Caracteristic soiului de Cabernet Sauvignon,este generos in arome de coacaze negre, cirese, afine si gemuri dulci, carora li se alatura senzatii de condimente , vanilie si lemn.
    GUST: In gust vinul este catifelat. Taninurile modelate cu atentie de timpul petrecut in baricuri, au structura solida si matasoasa ce determina un postgust gemos si prelung.
    ASOCIERE CULINARA: Partener ideal pentru preparate din carne rosie de vita, vanat, miel si branzeturi maturate.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 15°-17° Celsius. Se recomanda decantarea vinului minim de o ora .
  • Mosia Tohani - ARom 2017 - 0.375L, Alc: 10%

    REGIUNE / TARA: DEALUL MARE / ROMANIA
    SOIUL / SOIURILE: TAMAIOASA ROMANEASCA
    VOL. ALC.: 10,5%

    Strugurii au fost culesi manual si ulterior sortati cu grija. Macerarea a avut loc la temperatura controlatA pentru a pastra aromele primare. Fermentarea a avut loc in vase de inox la temperaturi joase și a condus catre o concentratie de alcool de cel mult 10%, de unde rezulta 160 grame de
    zaharuri reziduale.

    ASPECT: Se prezinta cu o culoare aurie, stralucitor si dens.
    MIROS: Este plin de arome, ce definesc soiul de Tamaioasa Romaneasca. Floare de portocal si struguri copti, smochine uscate, polen si duioase senzatii de miere de salcam, unde se alatura notele de Botrytis, specifice recoltărilor foarte tarzii.
    GUST: In gust este dulce si structurat, cu aliuri citrice de grepfruit. Senzatiile matasoase si calde, se aliniaza elegant pe papilele gustative, acaparand toata atentia in directia de dulceata de gutuie si struguri stafiditi. Este dulce, insa aciditatea echilibreaza senzatiile fara a lasa vinul sa devina lesios.
    TEMP. DE SERVIRE: Recomandam o temperatura de servire de 12 °C care sa puna in evidenta caracterul elegant al vinului alaturi de deserturi in foietaj cu dulceturi de citrice.
  • Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5% Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%
    -18%

    Asti Martini - Spumant Festive box - 0.75L, Alc: 7.5%

    REGIUNE / TARA: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MOSCATO BIANCO

     

     VOL. ALC.: 7.5%

     

    VIN ALB SPUMANT DULCE. Martini, cel mai cunoscut brand al Italiei, în tot ceea ce poate fi vermouth și vin spumant, este întruparea unei scântei între două personalități ale anilor 1800: Alessandro Martini, un antreprenor inspirat și Luigi Rossi, un spirit creativ și pasionat, s-au întâlnit în 1863 în orașul italian Torino. În același an au ridicat o distilerie în micul orășel Pessione, din zona Torino și au început producția.

     

    Prima băutură creată în Pessione a fost Martini Rosso, urmat de Bianco, Extra Dry, Rosato, D’Oro și multe alte sortimente care au avut și au succes în orice colț al lumii. Compania Martini și-a dezvoltat afacerea și a exportat faimoasele băuturi în țări din Europa, America de Nord și alte continente. Băuturile Martini au devenit populare și apreciate în Europa boemă din Epoca Frumoasă, apoi din nou, înainte și după Al Doilea Război Mondial.

     

    În perioada modernă, Martini este prezent în arta și în cultura Italiei și a Europei, prin stilul grafic și stilul de viață inspirat de băuturi de calitate excepțională, dedicate gusturilor rafinate.

     

    Una dintre aceste băuturi este Asti Martini, obținut din struguri Moscato Bianco crescuți pe colinele scăldate de soarele generos al zonei Piemonte din Italia. Strugurii albi din soiul Moscato sunt crescuți special pentru a fi storși și vinificați cu procent scăzut de alcool, pentru baza unui vin spumant proaspăt, revigorant și fermecător prin aromele sale naturale.

     

     

    ASPECT: Galben pal cu inflexiuni verzui. Strălucitor, efervescent, cu perlaj fin, persistent             

     

    MIROS: Extrem de puternic, plin de prospețime, floral și fructat (soc, mere verzi, pere, caise), cu accente de citrice.

     

    GUST: Gustul lejer, foarte proaspăt, aproape crocant ca percepție, puternic fructat (intens, de grapefruit și lămâie, și subtil de caise și mere verzi), de o foarte bună aciditate, o mică corpolență, cu un gust final ce lasă o senzație plăcută de fructe zaharisite.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: De consumat doar per se, foarte, foarte rece în sezonul cald, sau servit ca aperitiv înainte de masă. Îl recomandăm și lângă preparatele din fructe de mare (sepia, raci, creveți, midii în vin alb), pregătite cu sosuri dulci pe bază de fructe exotice, sau cu preparate principale din carne de pește slab, gătită pe grill, garnisită cu legume sote și aceleași tipuri de sosuri (dulci).

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    Preț normal: 54,48 RON

    Special Price 44,67 RON

    (-9,81 RON)
Grilă Listă