Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Four Roses Eliminare
 • Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40% Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%
  -7%

  Four Roses - American Bourbon Whiskey - 0.7L, Alc: 40%

  În 1888 Paul Jones Jr. a înregistrat numele Four Roses în Kentucky și a oferit un istoric pentru producția și vanzarea băuturii sale încă de la 1860. În 1922 compania Paul Jones a cumpărat distileria Frankfort.

   

  În deceniile următoare cunoscuta companie Seagram a cumpărat distileria și produs bourbon Four Roses doar pentru piețele din Europa și Asia, unde este și în prezent unul dintre cei mai mari exportatori.  În 2002 Distileria și brand-ul a devenit parte din compania japoneză Kirin și bourbon-ul Four Roses a revenit pe piața din S.U.A.

   

  De mai bine de 100 de ani Four Roses Bourbon este produs la distileria din Kentucky, orașul Lawrenceburg, prin metoda tradiționala, din cele mai bune cereale și cea mai pură apă. După distilare, varianta clasică Kentucky Straight Bourbon Whiskey este maturat 5 ani în butoaie noi, din stejar ars, pentru a se obține aromele unice.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome de fructe, esențe de flori, condimente fine și miere.

   

  GUST: Crocant, fin și moale. Savoarea îi este oferită de aroma fructelor proaspete din care se remarcă notele de pară și măr.

   

  FINISH: Lung, moale și plăcut.

   

  Preț normal: 79,22 RON

  Special Price 73,45 RON

  (-5,77 RON)
Grilă Listă