Cele mai noi bauturi clare

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Filtru
 • Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43% Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43%

  Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43%

  Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

   

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produce grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene, pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Întensitatea lichiorului este oferită de pere Williams, selecționate, tratate cu atenție apoi distilate într-un lichior pur, ținut la maturat timp de doi ani în butoi de stejar Limousin, numerotat și sigilat. Acest sortiment este produs în ediție foarte limitată unde fiecare sticlă primește un card de ‘identitate’ ce oferă informații despre calitatea și originea băuturii.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă și clară.

   

  MIROS: O băutură elegantă și proaspătă cu aromă curată de pere din soiul Williams, urmată de note bogate din alte fructe, ușor deshidratate.

   

  GUST: Se păstrează aroma de pere, apoi se simt mai bine notele de fructe zaharisite și blat dulce de patiserie.

   

  FINISH: Lung. Aromă potrivită de fructe îndulcite sau gem de fructe.

   

  368,90 RON
 • Larios 12 - gin 0.7 L, Alc: 40% Larios 12 - gin 0.7 L, Alc: 40%

  Larios 12 - gin 0.7 L, Alc: 40%

  Distileria Larios a fost construită în 1866 în Spania, la Malaga, de antreprenorul francez Charles Lamothe şi asociatul său, Pedro Jiménez. În anii 1930, compania Larios S.A. renaşte, iar în anii 1950 producătorul spaniol se remarcă prin băuturile sale de calitate.

   

  Ginul începe să fie din ce mai popular şi în Spania, unde este preferat într-o gamă variată de cocktail-uri. Anii 1980 este cel mai bun deceniu pentru Larios: ajunge pe primul loc în vânzările la nivel naţional. Mai târziu, Larios ajunge parte din grupul Japonez Suntory, iar în 2000 sunt lansate încă patru sortimente – primul este Larios 12 cu botanice.

   

  Larios 12 este obţinut prin distilarea cerealelor de 5 ori şi infuzia a 12 plante naturale pentru un profil aromatic rafinat şi bogat. În producţia ginului Larios 12 se regăsesc arome din fructe de ienupăr sălbatic, coriandru, nucşoară şi rădăcină de Angelica. Apoi se adaugă cele mai proaspete citrice (mandarină, clementină, grepfrut, lime şi portocală), pentru un gust răcoritor şi memorabil.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Larios 12 este ingredientul perfect pentru un Gin & Tonic, care trezeşte simţurile, prin arome de citrice dulci, cu note florale şi accente de ierburi aromatice.

   

  GUST: La gust, acelaşi mix aduce note de ierburi şi condimente, urmate de aroma intensă a portocalelor şi condimentelor infuzate.

   

  FINISH: Aromat, dominat de ienupăr şi coriandru.

   

  61,87 RON
 • Branca - Prosecco Sensea - 0,5L, Alc: 40% Branca - Prosecco Sensea - 0,5L, Alc: 40%

  Branca - Prosecco Sensea - 0,5L, Alc: 40%

  Băutura italiană obținută din struguri cultivați în regiunea viticola Veneto, din Italia, este una din cele două distilate selecte din categoria grappa, produse de Fratelli Branca. Pentru acest distilat sunt folosiți struguri Glera, un soi select ce oferă tărie, puritate și calitate băuturii, alături de un profil aromatic bogat, dedicat cunoscătorilor de grappa.

   

  Intensitatea și puritatea aromelor face din acest grappa un digestiv ideal, sau, cel puțin o experiență organoleptică de neuitat pentru cei care doresc un distilat italian cu tradiție.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil și restrâns la note dulci, ușor florale.

   

  GUST: O băutură de tip grappa este adesea servită rapid, însă valorile aromatice au nevoie de cateva minute pentru  a dezvălui fructele de livadă și note de flori, atentuate de puterea alcoolului.

   

  FINISH: Scurt și cald.

   

  56,23 RON
 • Hendrick’s - Gin Ai + cup - 0,7L, Alc: 41.4% Hendrick’s - Gin Ai + cup - 0,7L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s - Gin Ai + cup - 0,7L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & Fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru dezvolta o gamă nouă de produse. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice, cum ar fi: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  169,96 RON
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  392,70 RON
 • J.J. Whitley - Gin The Original - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Gin The Original - 0.7L , Alc: 40%

  J.J. Whitley - Gin The Original - 0.7L , Alc: 40%

  Numele ginului este dat după John James Whitley, care a produs prima dată ginuri în 1762, în Anglia, apoi a încheiat un parteneriat cu Neil, din care s-a născut ginul Whitley Neil. După mulți ani familiile Whitley și Neil au luat direcții diferite: în 2009 Whitley Neil a intrat în grupul Halewood Internațional, iar din 2016 J.J. Whitley face parte din același grup.

   

  Încă din secolul al XVIII-lea, familia Whitley obișnuia să își producă ginul cu arome din ierburi, plante, flori, fructe, legume și condimente culese din zonele rurale ale Angliei. Ginul și vodca obținută în prezent, urmează exemplul familiei Whitley, și oferă o gamă variată de gin: original, elderflower, cireș roz și violete, vodkă din cartofi și vodkă cu rubarbă.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Arome clare de piper cu o tentă elegantă extrasă din fruza de coriandru. Parfum pur de lămâie și busuioc.

   

  GUST: J.J. Whitley a ales pentru varianta originală o textură cremoasă, oferită de vanilie, ceai de urzică și puțin sorbet. Aroma condimentată revine, de această dată pentru ienupăr, care pare a fi amestecat cu piper.

   

  FINISH: Ulei de portocale, puțin amar, și ierburi condimentate.

   

  153,27 RON
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  142,80 RON
 • J.J. Whitley - Gin Nettle - 0.7L, Alc: 38.6% J.J. Whitley - Gin Nettle - 0.7L, Alc: 38.6%
  -5%

  J.J. Whitley - Gin Nettle - 0.7L, Alc: 38.6%

  Numele ginului este dat după John James Whitley, care a produs prima dată ginuri în 1762, în Anglia, apoi a încheiat un parteneriat cu Neil, din care s-a născut ginul Whitley Neil. După mulți ani familiile Whitley și Neil au luat direcții diferite: în 2009 Whitley Neil a intrat în grupul Halewood Internațional, iar din 2016 J.J. Whitley face parte din același grup.

   

  Încă din secolul al XVIII-lea, familia Whitley obișnuia să își producă ginul cu arome din ierburi, plante, flori, fructe, legume și condimente culese din zonele rurale ale Angliei. Ginul și vodca obținută în prezent, urmează exemplul familiei Whitley, și oferă o gamă variată de gin: original, elderflower, cireș roz și violete, vodkă din cartofi și vodkă cu rubarbă.

   

  J.J. Whitley nettle este un produs puternic aromatizat cu extract de urzică, întâlnit rar la distilatele de tip gin. Așa că orice degustare este o experiență de neuitat!

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum impunător de urzică și alte vegetale, ridicate cu grație printre fulgii unei grădinițe de primăvară.

   

  GUST: Aceleași arome vegetale de grădină, acum mai clare: busuioc tăiat, ienupăr uleios, coriandru mărunțit, coajă de copac și vegetale uscate, ce se incheie cu o tentă amăruie de citrice.

   

  FINISH: Lung. Mentă și vegetale amare.

   

  Preț normal: 60,21 RON

  Special Price 57,20 RON

  (-3,01 RON)
 • Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L

  Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentrua onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Unul dintre cele trei lichiori de tip gin este Edinburgh Elderflower (soc), un gin obținut din ingrediente naturale culese din jurul orașului. Peisajul rural oferă flori de soc și alte plante, ce sunt aduse în distilerie cu puțin timp înainte de producție pentru a oferi la infuzie note subtile, dar complexe, de flori de soc proaspete. Alături de soc, în distilerie sunt infuzate arome de coajă de portocală, dude roșii, muguri de pin, lavandă și lemongrass (lămâiță).

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Servit sec sau într-un Gin & Tonic clasic, sortimentul cu flori de soc este foarte aromat de petalele parfumate ale florilor de soc.

   

  GUST: Socul aduce puțină dulceață ca din fagure de miere, abia scos din stup, și o notă de lămâie zemoasă.

   

  FINISH: Rămân în urmă note de pere, piersici și coajă de grepfrut.

   

  72,83 RON
 • J.J. Whitley - Vodka Potato - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Vodka Potato - 0.7L , Alc: 40%
  -5%

  J.J. Whitley - Vodka Potato - 0.7L , Alc: 40%

  Vodka J.J. Whitley este o băutură premium din gama producătorului englez cunoscut mai bine pentru ginul produs de John James Whitley, în 1762. Începuturile familiei Whitley în industria producătorilor de distilate este legată și de familia Neil - au creat brand-ul de gin Whitley Neil. 

   

  Vodka din cartofi este inspirată de J.J. Whitley, care a locuit în secolul al XVIII-lea într-o casă parohială cu grădini pline de spații verzi, plante aromate, fructe și legume, fermentate și distilate de populație în instalații proprii. Whitley a pus deoparte vase și rețete pentru distilate, cum ar fi această vodkă obținută din 100 % cartofi naturali. 

   

  În prezent, distileria J.J. Whitley din Liverpool, oferă încă trei sortimente de vodka: vodkă cu aromă de rubarbă, vodka artizanală și vodka cu aromă de zmeură.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil de fructe de gradină.

   

  GUST: Vodka din cartofi are o textură cremoasă, ca un lapte gras de țară, pusă mai mult în valoare de notele de struguri albi și mere verzi. Sunt prezente și note de citrice și condimente.

   

  FINISH: Scurt. Cartof și fructe într-un amestec sec.

   

  Preț normal: 60,21 RON

  Special Price 57,20 RON

  (-3,01 RON)
 • J.J. Whitley - Vodka Rhubarb - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Vodka Rhubarb - 0.7L , Alc: 40%

  J.J. Whitley - Vodka Rhubarb - 0.7L , Alc: 40%

  Vodka J.J. Whitley este o băutură premium din gama producătorului englez cunoscut mai bine pentru ginul produs de John James Whitley, în 1762. Începuturile familiei Whitley în industria producătorilor de distilate este legată și de familia Neil - au creat brand-ul de gin Whitley Neil. 

   

  Vodka din cartofi este inspirată de J.J. Whitley, care a locuit în secolul al XVIII-lea într-o casă parohială cu grădini pline de spații verzi, plante aromate, fructe și legume.

   

  Whitley și-a petrecut mult timp în grădini unde, printre altele, își ajuta familia să culeagă rubarba de sezon, folosită în bucătărie dar și la producția distilatelor de tip vodkă. După exemplul familiei Whitley, brand-ul J.J. Whitley produce în distileria din Liverpool o vodkă pură cu aromă naturală de rubarbă, excelentă în mix-uri selecte, cu prosecco, șampanie sau bere de ghimbir.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum fin de vegetale.

   

  GUST: Fin, delicat, incredibil de dulce și vegetal – ca o băutură preparată pe loc cu frunze de rubarbă proaspăt culese din grădină. Rubarba dulce domină papilele gustative cu o dulceață compensată de notele de legume coapte și busuioc.

   

  FINISH: Scurt. Dulce, puțin vegetal.

   

  62,12 RON
 • Saber - Rachiu Zolmyr mere - 0.5L , Alc: 40% Saber - Rachiu Zolmyr mere - 0.5L , Alc: 40%

  Saber - Rachiu Zolmyr mere - 0.5L , Alc: 40%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică „Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce cele mai bune băuturi, printre care se află și rachiul Zolmyr de mere. Merele sunt atent selecționate din cele mai bune livezi, pentru a oferi o aromă deosebită, cu tot ce este mai bun din fructe, la fiecare degustare.

   

   

  AROMĂ: Rachiul de mere Zolmyr este o băutură clară cu buchet complex, din care se evidențiază aroma merelor verzi, proaspete, cu un post gust de fructe, pur și curat.   

   

  33,42 RON
 • Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L , Alc: 55% Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L , Alc: 55%

  Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L , Alc: 55%

  Absintul este o băutură cu un grad ridicat de alcool și puternic aromatizată cu anason, pelin, fenicul și alte ierburi folosite în alimentație și medicina naturistă. În secolul al XIX-lea, absintul a fost băutura favorită a personalitaților din Europa și America de Nord. Efectele acestei băuturi au dat naștere unor incidente și povești ce au dus la interzicerea sa în anul 1915, în multe dintre statele europene și în SUA.

   

  Brand-ul Absente aparține producătorului francez Distilleries et Domaines de Provence, care deține în portofoliu și alte băuturi tari (pastis, grappa, gin). Absente este obținut dintr-un amestec de alcool, infuzie de pelin, anason stelat, mentă și alte distilate din anason. Absente este primul lichior de tip absint, legal, care conține tujon, lansat în 1998.

   

  Varianta Grande Absente, de 69% vol., vine la pachet cu o linguriță creată în stilul Art Nouveau. Lingurița subțire, de culoare aurie, completează designul folosit de brand, și oferă o alternativă tradițională de a prepara și savura aromele bogate ale absintului.

   

   

  ASPECT:  Verde clar.

   

  MIROS: Domină aroma de absint cu note inconfundabile de camfor și mentol, urmate de note proaspete de anason și condimente.

   

  GUST:  Aroma de pelin cuprinde simțurile cu puterea unui fulger, de care se poate ține doar condimentele alese să curețe fiecare colț al gurii și să strecoare parfumul către sinusuri.

   

  FINISH: Lung. Distilat tare și ierburi condimentate.

   

  142,80 RON
 • Pernod - 68° Absinthe - 0,7L Pernod - 68° Absinthe - 0,7L

  Pernod - 68° Absinthe - 0,7L

  Absintul Pernod a fost produs pentru prima dată în 1795 de Henri Louis Pernod și Daniel-Henri Dubied în Couvet, Elveția. Apoi, în 1805, Pernod și-a construit o distilerie cu o capacitate mai mare, în Franța, în micul orășel Pontarlier. În secolul al XIX-lea, lichiorul produs din pelin, anason, fenicul și alte plante aromatice, numit și “zâna verde” devine popular în rândul populației din marile capitale ale Europei, dar și peste ocean, pe continentul nord american.

   

  Din cauza unor preconcepții legate de efectele acestei băuturi asupra omului, la sfârșitul perioadei Belle Epoque (circa 1915), în timpul Marelui Război, absintul a fost interzis în Franța, în celelalte capitale ale Europei cât și în Statele Unite ale Americii. În toată aceată perioadă, Pernod Fils și-a continuat activitatea prin producția a numeroase tipuri de lichioruri și băuturi alcoolice rafinate.

   

  Mai târziu, absinut și-a pierdut popularitatea încât în anii 1960, Pernod a încetat să îl mai producă. După anul 1975, Pernod și-a unit forțele cu Ricard (fondat de Paul Ricard) și a devenit unul dintre cele mai mari grupuri din industria producătorilor de băuturi alcoolice. În ultimii ani, Pernod Ricard a reluat producția de absint și a revenit treptat la o variantă inspirată de rețeta vremurilor tihnite din Epoca Frumoasă, circa 1915.

   

   

  ASPECT:  Verde pal, limpede, ușor umbrit de amestecul cu apă.

   

  MIROS: Vegetal și floral mulțumită petalelor de violete. Înzestrat cu parfumuri ce se întrec sub nări, asemenea unor sticluțe cu esențe așezate laolaltă. Notele de fenicul, coriandru și anason stelat ne reamintesc tot ce știm despre absint și ne aduc cu eleganță, revelația unei lumi fermecătoare.

   

  GUST: Îl recomandăm cu puțină apă, după gust. În acest fel, îl găsim sec, puțin amărui, ca un bitter. Pe de altă parte este vegetal și lemnos, cu esență de pelin, împrospătat de coriandru și anason.

   

  FINISH: Lung. Puțin amar, lemnos și vegetal.

   

  169,69 RON
 • Boris Jelzin - Vodka 0.7 L, Alc: 37.5% Boris Jelzin - Vodka 0.7 L, Alc: 37.5%

  Boris Jelzin - Vodka 0.7 L, Alc: 37.5%

  Boris Jelzin este o vodka produsă în franceză, numită după primul Preşedinte al Federaţiei Ruse, după destrămarea Uniunii Sovietice, Boris Yeltsin, aflat în funcţie între iulie 1991 şi decembrie 1999.

   

  Vodka Boris Jelzin este produsă în Franţa din grâu rezistent, crescut peste iarnă, apă purificată din sursă naturală şi distilare realizată în cinci etape pentru un gust pur, de calitate superioară.

   

  Vodka Boris Jelzin este recomandată a fi servită sec, cu gheaţă,  sau în cocktail-uri pe bază de vodka.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă subtilă de distilat de cereale.

   

  GUST: Crocantă, tare, cu alcool distilat din grău, bine amestecat cu apă pură.  

  FINISH: Scurt, uşor sec.

   

  32,13 RON
 • Bulldog Dry Gin 0.7 L Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog gin este un brand de gin creat în 2007, în Statele Unite ale Americii, de antreprenorul Anshuman Vohra, din ambiția de a crea primul gin modern. În anii următori, Bulldog Dry Gin a intrat pe piața din Europa în momentul de maximă popularitate a acestei băuturi în Spania, a început să fie exportat în peste 55 de state de pe glob, iar în urmă cu trei ani a fost achiziționat de Grupul Campari.

   

  Ginul este produs după metoda clasică de distilare a cerealelor, cu 96 % volum alcool și infuzie de arome naturale din 12 plante diferite, în interiorul unui alambic confecționat din cupru. Acest proces permite plantelor sa stea la macerat în alcool și să elibereze uleiuri esențiale ce se regăsesc în vaporii distilați. Pașii următori presupun rafinarea ginului (îndepărtarea unor compuși volatili) și amestecul cu alcool din grâu și apă demineralizată, pentru a aduce volumul de alcool la 40%.

   

  Bulldog Dry Gin este un brand îndrăzneț pentru tinerii care apreciază o băutură ce poate fi savurată sec, sau în cocktail-uri elegante, ce au la bază un gin modern, revelator, creat pentru un stil de viață dinamic, specific marilor urbe. 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un buchet intens de flori și citrice, care provoacă simțurile și invită la o descoperire a secretelor păstrate cu grijă în sticla neagră, sobră, înspirată de cultura marilor orașe ale lumii.

   

  GUST: Savurat sec, Bulldog Dry Gin își deschide esența cu arome clasice de ienupăr ce duc armonios către alte arome, aparent ascunse, ale ierburilor infuzate cu precizie și atenție. Cu puțină răbdare, se lasă descoperite notele de lavandă, coriandru, lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Scurt și cald. Experiența se încheie cu arome florale, proaspete, cum sunt cele din parfumul select al unei case de modă faimoase.

   

  102,10 RON
 • J.J. Whitley - Gin Elderflower - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Gin Elderflower - 0.7L , Alc: 40%
  -5%

  J.J. Whitley - Gin Elderflower - 0.7L , Alc: 40%

  Numele ginului este dat după John James Whitley, care a produs prima dată ginuri în 1762, în Anglia, apoi a încheiat un parteneriat cu Neil, din care s-a născut ginul Whitley Neil. După mulți ani familiile Whitley și Neil au luat direcții diferite: în 2009 Whitley Neil a intrat în grupul Halewood Internațional, iar din 2016 J.J. Whitley face parte din același grup.

   

  Încă din secolul al XVIII-lea, familia Whitley obișnuia să își producă ginul cu arome din ierburi, plante, flori, fructe, legume și condimente culese din zonele rurale ale Angliei. Ginul și vodca obținută în prezent, urmează exemplul familiei Whitley, și oferă o gamă variată de gin: original, elderflower, cireș roz și violete, vodkă din cartofi și vodkă cu rubarbă.

   

  Ginul cu elderflower (flori de soc), are în compoziție extracte din ierburi și plante aduse din zonele rurale ale Regatului Unit.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Flori de soc și amestec de ierburi aromatice.

   

  GUST: Floral și dulce (miere), puțin cald datorită scorțișorei care devine din ce în ce mai puternică pe papilele gustative.

   

  FINISH: Lung. Vegetal și condimentat.

   

  Preț normal: 60,21 RON

  Special Price 57,20 RON

  (-3,01 RON)
 • Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L

  Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L

  Whitley Neil este un gin produs în Anglia, de familia Whitley și Neil încă din anul 1762. De-a lungul timpului familia Neil a păstrat din generație în generație rețeta veche, metode și chiar aparatură de producție. În distileria din Liverpool, se află cazanul pentru distilare, care a fost confecționat în urmă cu 100 de ani și este folosit în prezent pentru producția de gin.

   

  Ginurile Whitley Neil sunt produse din distilat obținut din cereale, cu infuzie pură de ienupăr, la care se adaugă o varitate de arome: fructe de baobab și agrișe, semințe de coriandru, lămâie dulce, portocală dulce, rădăcină de angelica, scorțișoară chinezească, iris florentin, rubarbă, ghimbir, s.a.

   

  Varianta Aloe & Cucumber este o infuzie inspirată de continentul negru. Extractele din bucăți proaspete și verzi de castravete și aloe Karoo, oferă un gin surprinzător, dar plăcut, atât sec cît și în cocktail-uri selecte de tip gin & tonic.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Distilat rafinat și aromă de iarbă udă, proaspăt cosită.

   

  GUST: Prin Whitney Neill Aloe & Cucumber, britanicii construiesc mireasma peisajului African, mai exact deșertul Karoo din partea de sud, ce dă numele plantei de aloe vera infuzată pentru acest gin. Printre numeroasele arome vegetale se remarcă ienupărul și extractul din castravete.

   

  FINISH: Lung. Revine castravetele urmat de aromele vegetale.

   

  153,27 RON
 • Liverpool - Gin, Valencian orange - 0.7L, Alc: 43% Liverpool - Gin, Valencian orange - 0.7L, Alc: 43%

  Liverpool - Gin, Valencian orange - 0.7L, Alc: 43%

  În Marea Britanie, ginul se află într-o perioadă de Renaştere. Mici distilerii oferă  în Regat, dar şi peste graniţe, ginuri produse după metode tradiţionale, cu ingrediente locale şi exotice, pentru o experienţă clasică, dar şi modernă, personalizată.  

   

  Unul dintre aceste ginuri este Liverpool, parte din portofoliul grupului britanic Halewood. În micro distileria din oraşul Liverpool sunt produse în alambicuri din cupru, şi alte instalaţii moderne,  patru sortimente de gin.

   

  Dintre acestea, vă oferim varianta obţinută prin amestecului distilatului de gin  cu plante aromatice şi portocale zemoase aduse din oraşul spaniol Valencia.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Distilat de gin cu parfum de citrice şi vegetale.

   

  GUST: Ulei de portocale, note uşoare de coriandru şi ienupăr condimentat, ce oferă un gust echilibrat cu alcool bine integrat.

   

  FINISH: Scurt şi aromat.

   

  159,34 RON
 • Monkey 47 - Gin 0.5L, Alc: 47% Monkey 47 - Gin 0.5L, Alc: 47%
  -34%

  Preț normal: 192,78 RON

  Special Price 127,00 RON

  (-65,78 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă