Cele mai noi bauturi clare

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
Filtru
 • Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43% Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43%

  Nonino - Fruit Pirus Williams Riserva 2 yo - 0.5L, Alc: 43%

  Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazino Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

   

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Întensitatea lichiorului este oferită de perele Williams, selecționate, tratate cu atenție apoi distilate într-un lichior pur, ținut la maturat timp de doi ani în butoaie din stejar Limousin, numerotate și sigilate. Acest sortiment este produs în ediție foarte limitată unde fiecare sticlă primește un card de ‘identitate’ ce oferă informații despre calitatea și originea băuturii.

   

   

  ASPECT: Ambră intensă și clară.

   

  MIROS: O băutură elegantă și proaspătă cu aromă curată de pere din soiul Williams, urmată de note bogate din alte fructe, ușor deshidratate.

   

  GUST: Se păstrează aroma de pere, apoi se simt mai bine notele de fructe zaharisite și blat dulce de patiserie.

   

  FINISH: Lung. Aromă potrivită de fructe îndulcite sau gem de fructe.

   

  368,90 RON
 • Branca - Prosecco Sensea - 0,5L, Alc: 40% Branca - Prosecco Sensea - 0,5L, Alc: 40%

  Branca - Prosecco Sensea - 0,5L, Alc: 40%

  Băutura italiană obținută din struguri cultivați în regiunea viticola Veneto, din Italia, este una din cele două distilate selecte din categoria grappa, produse de Fratelli Branca. Pentru acest distilat sunt folosiți struguri Glera, un soi select ce oferă tărie, puritate și calitate băuturii, alături de un profil aromatic bogat, dedicat cunoscătorilor de grappa.

   

  Intensitatea și puritatea aromelor face din acest grappa un digestiv ideal, sau, cel puțin o experiență organoleptică de neuitat pentru cei care doresc un distilat italian cu tradiție.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil și restrâns la note dulci, ușor florale.

   

  GUST: O băutură de tip grappa este adesea servită rapid, însă valorile aromatice au nevoie de cateva minute pentru  a dezvălui fructele de livadă și note de flori, atentuate de puterea alcoolului.

   

  FINISH: Scurt și cald.

   

  57,92 RON
 • The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%

  The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%

  Pachetul cadou include o sticlă de 70cl The Botanist Islay Dry Gin, un tin planter personalizat, decorat cu denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla iconică The Botanist și rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă.

   

  Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor aromatice. Menta, lămâița, cimbrul, mușețelul, rozmarinul, salvia sau busuiocul sunt doar câteva dintre ierburile pe care le puteți cultiva și care pot deveni ingredientul special ce va atrage complimente pentru orice cocktail preparat acasă.

   

   “Prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în propria casă, puteți experimenta cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil” Douglas Taylor, director executiv al Distileriei Bruichladdich

   

  Produs pe îndepărtata insulă hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă, poate fi savurat sec, într-un G&T garnisit cu plante locale și de sezon sau într-un foraged cocktail.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor din care este obținut.

   

  MIROS: Un buchet de arome proaspete de ierburi, ienupăr și citrice dulci se remarcă în prim plan. Urmează note dulci, condimentate de cassia și coriandru ce stau la baza complexității delicate a celor 22 de plante culese de pe insula Islay. Se adaugă arome de mentă sălbatică, cimbru și mușețel - o prospețime verde, specifică The Botanist.

   

  GUST: Gustul este bogat și fin; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Echilibrat cu arome de mentă de apă, păducel, salvie de lemn, scorțișoară, citrice, ienupăr - o combinație armonioasă cu o textură delicată, fină ca un satin. Vâscozitatea generată de distilarea lentă scoate în evidență esența delicată și aromele echilibrate.

   

  196,35 RON
 • J.J. Whitley - Gin The Original - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Gin The Original - 0.7L , Alc: 40%

  J.J. Whitley - Gin The Original - 0.7L , Alc: 40%

  Numele ginului este dat după John James Whitley, care a produs prima dată ginuri în 1762, în Anglia, apoi a încheiat un parteneriat cu Neil, din care s-a născut ginul Whitley Neil. După mulți ani familiile Whitley și Neil au luat direcții diferite: în 2009 Whitley Neil a intrat în grupul Halewood Internațional, iar din 2016 J.J. Whitley face parte din același grup.

   

  Încă din secolul al XVIII-lea, familia Whitley obișnuia să își producă ginul cu arome din ierburi, plante, flori, fructe, legume și condimente culese din zonele rurale ale Angliei. Ginul și vodca obținută în prezent, urmează exemplul familiei Whitley, și oferă o gamă variată de gin: original, elderflower, cireș roz și violete, vodkă din cartofi și vodkă cu rubarbă.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Arome clare de piper cu o tentă elegantă extrasă din fruza de coriandru. Parfum pur de lămâie și busuioc.

   

  GUST: J.J. Whitley a ales pentru varianta originală o textură cremoasă, oferită de vanilie, ceai de urzică și puțin sorbet. Aroma condimentată revine, de această dată pentru ienupăr, care pare a fi amestecat cu piper.

   

  FINISH: Ulei de portocale, puțin amar, și ierburi condimentate.

   

  153,27 RON
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  392,70 RON
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  142,80 RON
 • Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L

  Edinburgh - Gin Elderflower - 0.5L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentrua onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  Unul dintre cele trei lichiori de tip gin este Edinburgh Elderflower (soc), un gin obținut din ingrediente naturale culese din jurul orașului. Peisajul rural oferă flori de soc și alte plante, ce sunt aduse în distilerie cu puțin timp înainte de producție pentru a oferi la infuzie note subtile, dar complexe, de flori de soc proaspete. Alături de soc, în distilerie sunt infuzate arome de coajă de portocală, dude roșii, muguri de pin, lavandă și lemongrass (lămâiță).

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Servit sec sau într-un Gin & Tonic clasic, sortimentul cu flori de soc este foarte aromat de petalele parfumate ale florilor de soc.

   

  GUST: Socul aduce puțină dulceață ca din fagure de miere, abia scos din stup, și o notă de lămâie zemoasă.

   

  FINISH: Rămân în urmă note de pere, piersici și coajă de grepfrut.

   

  72,83 RON
 • J.J. Whitley - Vodka Potato - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Vodka Potato - 0.7L , Alc: 40%
  -5%

  J.J. Whitley - Vodka Potato - 0.7L , Alc: 40%

  Vodka J.J. Whitley este o băutură premium din gama producătorului englez cunoscut mai bine pentru ginul produs de John James Whitley, în 1762. Începuturile familiei Whitley în industria producătorilor de distilate este legată și de familia Neil - au creat brand-ul de gin Whitley Neil. 

   

  Vodka din cartofi este inspirată de J.J. Whitley, care a locuit în secolul al XVIII-lea într-o casă parohială cu grădini pline de spații verzi, plante aromate, fructe și legume, fermentate și distilate de populație în instalații proprii. Whitley a pus deoparte vase și rețete pentru distilate, cum ar fi această vodkă obținută din 100 % cartofi naturali. 

   

  În prezent, distileria J.J. Whitley din Liverpool, oferă încă trei sortimente de vodka: vodkă cu aromă de rubarbă, vodka artizanală și vodka cu aromă de zmeură.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum subtil de fructe de gradină.

   

  GUST: Vodka din cartofi are o textură cremoasă, ca un lapte gras de țară, pusă mai mult în valoare de notele de struguri albi și mere verzi. Sunt prezente și note de citrice și condimente.

   

  FINISH: Scurt. Cartof și fructe într-un amestec sec.

   

  Preț normal: 60,21 RON

  Special Price 57,20 RON

  (-3,01 RON)
 • J.J. Whitley - Vodka Rhubarb - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Vodka Rhubarb - 0.7L , Alc: 40%

  J.J. Whitley - Vodka Rhubarb - 0.7L , Alc: 40%

  Vodka J.J. Whitley este o băutură premium din gama producătorului englez cunoscut mai bine pentru ginul produs de John James Whitley, în 1762. Începuturile familiei Whitley în industria producătorilor de distilate este legată și de familia Neil - au creat brand-ul de gin Whitley Neil. 

   

  Vodka din cartofi este inspirată de J.J. Whitley, care a locuit în secolul al XVIII-lea într-o casă parohială cu grădini pline de spații verzi, plante aromate, fructe și legume.

   

  Whitley și-a petrecut mult timp în grădini unde, printre altele, își ajuta familia să culeagă rubarba de sezon, folosită în bucătărie dar și la producția distilatelor de tip vodkă. După exemplul familiei Whitley, brand-ul J.J. Whitley produce în distileria din Liverpool o vodkă pură cu aromă naturală de rubarbă, excelentă în mix-uri selecte, cu prosecco, șampanie sau bere de ghimbir.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum fin de vegetale.

   

  GUST: Fin, delicat, incredibil de dulce și vegetal – ca o băutură preparată pe loc cu frunze de rubarbă proaspăt culese din grădină. Rubarba dulce domină papilele gustative cu o dulceață compensată de notele de legume coapte și busuioc.

   

  FINISH: Scurt. Dulce, puțin vegetal.

   

  62,12 RON
 • Saber - Rachiu Zolmyr mere - 0.5L , Alc: 40% Saber - Rachiu Zolmyr mere - 0.5L , Alc: 40%

  Saber - Rachiu Zolmyr mere - 0.5L , Alc: 40%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică „Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce cele mai bune băuturi, printre care se află și rachiul Zolmyr de mere. Merele sunt atent selecționate din cele mai bune livezi, pentru a oferi o aromă deosebită, cu tot ce este mai bun din fructe, la fiecare degustare.

   

   

  AROMĂ: Rachiul de mere Zolmyr este o băutură clară cu buchet complex, din care se evidențiază aroma merelor verzi, proaspete, cu un post gust de fructe, pur și curat.   

   

  34,08 RON
 • Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L, Alc: 69% Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L, Alc: 69%

  Absente - Absinthe lichior gift box + lingurita - 0.7L, Alc: 69%

  Absintul este o băutură cu un grad ridicat de alcool și puternic aromatizată cu anason, pelin, fenicul și alte ierburi folosite în alimentație și medicina naturistă. În secolul al XIX-lea, absintul a fost băutura favorită a personalitaților din Europa și America de Nord. Efectele acestei băuturi au dat naștere unor incidente și povești ce au dus la interzicerea sa în anul 1915, în multe dintre statele europene și în SUA.

   

  Brand-ul Absente aparține producătorului francez Distilleries et Domaines de Provence, care deține în portofoliu și alte băuturi tari (pastis, grappa, gin). Absente este obținut dintr-un amestec de alcool, infuzie de pelin, anason stelat, mentă și alte distilate din anason. Absente este primul lichior de tip absint, legal, care conține tujon, lansat în 1998.

   

  Varianta Grande Absente, de 69% vol., vine la pachet cu o linguriță creată în stilul Art Nouveau. Lingurița subțire, de culoare aurie, completează designul folosit de brand și oferă o alternativă tradițională de a prepara absintul și a savura aromele sale intense.

   

   

  ASPECT: Verde clar.

   

  MIROS: Domină aroma de absint cu note inconfundabile de camfor și mentol, urmate de note proaspete de anason și condimente.

   

  GUST:  Aroma de pelin cuprinde simțurile cu puterea unui fulger, de care se poate ține doar condimentele alese să curețe fiecare colț al gurii și să strecoare parfumul către sinusuri.

   

  FINISH: Lung, cu gust de distilat tare și ierburi condimentate.

   

  142,80 RON
 • Pernod - 68° Absinthe - 0,7L Pernod - 68° Absinthe - 0,7L

  Pernod - 68° Absinthe - 0,7L

  Absintul Pernod a fost produs pentru prima dată în 1795 de Henri Louis Pernod și Daniel-Henri Dubied în Couvet, Elveția. Apoi, în 1805, Pernod și-a construit o distilerie cu o capacitate mai mare, în Franța, în micul orășel Pontarlier. În secolul al XIX-lea, lichiorul produs din pelin, anason, fenicul și alte plante aromatice, numit și “zâna verde” devine popular în rândul populației din marile capitale ale Europei, dar și peste ocean, pe continentul nord american.

   

  Din cauza unor preconcepții legate de efectele acestei băuturi asupra omului, la sfârșitul perioadei Belle Epoque (circa 1914 - 1915), în timpul Marelui Război, absintul a fost interzis în Franța, în celelalte state din vestul Europei cât și în Statele Unite ale Americii. În toată aceată perioadă, Pernod Fils și-a continuat activitatea prin producția a numeroase tipuri de lichioruri și băuturi alcoolice rafinate.

   

  Mai târziu, absinut și-a pierdut popularitatea încât în anii 1960, Pernod a încetat să îl mai producă. După anul 1975, Pernod și-a unit forțele cu Ricard (fondat de Paul Ricard) și a devenit unul dintre cele mai mari grupuri din industria producătorilor de băuturi alcoolice. În ultimii ani, Pernod Ricard a reluat producția de absint și a revenit treptat la o variantă inspirată de rețeta creată în Epoca Frumoasă.

   

   

  ASPECT: Verde pal, limpede, ușor umbrit de amestecul cu apă.

   

  MIROS: Vegetal și floral mulțumită petalelor de violete. Înzestrat cu parfumuri ce se întrec sub nări, asemenea unor sticluțe cu esențe așezate laolaltă. Notele de fenicul, coriandru și anason stelat ne reamintesc tot ce știm despre absint și ne aduc cu eleganță, revelația unei lumi fermecătoare.

   

  GUST: Îl recomandăm cu puțină apă, după gust. În acest fel, îl găsim sec, puțin amărui, ca un bitter. Pe de altă parte este vegetal și lemnos, cu esență de pelin, împrospătat de coriandru și anason.

   

  FINISH: Lung. Puțin amar, lemnos și vegetal.

   

  169,69 RON
 • J.J. Whitley - Gin Elderflower - 0.7L , Alc: 40% J.J. Whitley - Gin Elderflower - 0.7L , Alc: 40%
  -5%

  J.J. Whitley - Gin Elderflower - 0.7L , Alc: 40%

  Numele ginului este dat după John James Whitley, care a produs prima dată ginuri în 1762, în Anglia, apoi a încheiat un parteneriat cu Neil, din care s-a născut ginul Whitley Neil. După mulți ani familiile Whitley și Neil au luat direcții diferite: în 2009 Whitley Neil a intrat în grupul Halewood Internațional, iar din 2016 J.J. Whitley face parte din același grup.

   

  Încă din secolul al XVIII-lea, familia Whitley obișnuia să își producă ginul cu arome din ierburi, plante, flori, fructe, legume și condimente culese din zonele rurale ale Angliei. Ginul și vodca obținută în prezent, urmează exemplul familiei Whitley, și oferă o gamă variată de gin: original, elderflower, cireș roz și violete, vodkă din cartofi și vodkă cu rubarbă.

   

  Ginul cu elderflower (flori de soc), are în compoziție extracte din ierburi și plante aduse din zonele rurale ale Regatului Unit.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Flori de soc și amestec de ierburi aromatice.

   

  GUST: Floral și dulce (miere), puțin cald datorită scorțișorei care devine din ce în ce mai puternică pe papilele gustative.

   

  FINISH: Lung. Vegetal și condimentat.

   

  Preț normal: 60,21 RON

  Special Price 57,20 RON

  (-3,01 RON)
 • Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L

  Whitley Neill - Gin Aloe & Cucumber - 0.7L

  Whitley Neil este un gin produs în Anglia, de familia Whitley și Neil încă din anul 1762. De-a lungul timpului familia Neil a păstrat din generație în generație rețeta veche, metode și chiar aparatură de producție. În distileria din Liverpool, se află cazanul pentru distilare, care a fost confecționat în urmă cu 100 de ani și este folosit în prezent pentru producția de gin.

   

  Ginurile Whitley Neil sunt produse din distilat obținut din cereale, cu infuzie pură de ienupăr, la care se adaugă o varitate de arome: fructe de baobab și agrișe, semințe de coriandru, lămâie dulce, portocală dulce, rădăcină de angelica, scorțișoară chinezească, iris florentin, rubarbă, ghimbir, s.a.

   

  Varianta Aloe & Cucumber este o infuzie inspirată de continentul negru. Extractele din bucăți proaspete și verzi de castravete și aloe Karoo, oferă un gin surprinzător, dar plăcut, atât sec cît și în cocktail-uri selecte de tip gin & tonic.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Distilat rafinat și aromă de iarbă udă, proaspăt cosită.

   

  GUST: Prin Whitney Neill Aloe & Cucumber, britanicii construiesc mireasma peisajului African, mai exact deșertul Karoo din partea de sud, ce dă numele plantei de aloe vera infuzată pentru acest gin. Printre numeroasele arome vegetale se remarcă ienupărul și extractul din castravete.

   

  FINISH: Lung. Revine castravetele urmat de aromele vegetale.

   

  153,27 RON
 • Liverpool - Gin, Valencian orange - 0.7L, Alc: 43% Liverpool - Gin, Valencian orange - 0.7L, Alc: 43%

  Liverpool - Gin, Valencian orange - 0.7L, Alc: 43%

  În Marea Britanie, ginul se află într-o perioadă de Renaştere. Mici distilerii oferă  în Regat, dar şi peste graniţe, ginuri produse după metode tradiţionale, cu ingrediente locale şi exotice, pentru o experienţă clasică, dar şi modernă, personalizată.  

   

  Unul dintre aceste ginuri este Liverpool, parte din portofoliul grupului britanic Halewood. În micro distileria din oraşul Liverpool sunt produse în alambicuri din cupru, şi alte instalaţii moderne,  patru sortimente de gin.

   

  Dintre acestea, vă oferim varianta obţinută prin amestecului distilatului de gin  cu plante aromatice şi portocale zemoase aduse din oraşul spaniol Valencia.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Distilat de gin cu parfum de citrice şi vegetale.

   

  GUST: Ulei de portocale, note uşoare de coriandru şi ienupăr condimentat, ce oferă un gust echilibrat cu alcool bine integrat.

   

  FINISH: Scurt şi aromat.

   

  159,34 RON
 • Edinburgh - Gin Rhubarb & Ginger - 0.5L Edinburgh - Gin Rhubarb & Ginger - 0.5L

  Edinburgh - Gin Rhubarb & Ginger - 0.5L

  Edinburgh gin este numit după capitala Scoției, pentru a onora vechiul oraș în care ginul a început să fie produs încă din 1700. După ce ginul cu ienupăr Genever, importat din Țările de Jos, a ajuns pe teritoriul Scoției, afaceriștii și maeștrii distileriilor din Edinburgh au preluat rețeta și au produs propriile ginuri pentru Regat, dar și pentru alte state.

   

  Cu o istorie de sute de ani în producția de gin, în marele oraș scoțian a apărut în anul 2010 brand-ul de gin Edinburgh deținut de Distileriile Ian Macleod. Rețete care au trecut testul timpului, distilarii pricepuți, metodele tradiționale și tehnologia modernă au fost de ajuns pentru a oferi unul dintre cele mai bune ginuri din Marea Britanie.

   

  La scurt timp după ce au fost culese rubarba și ghimbirul sunt lăsate la înmuiat timp de 4 săptămâni, pentru ca aceste două ingrediente să își unească aromele. Alături de rubarbă și ghimbir, în distilerie sunt infuzate arome de coajă de portocală, dude roșii, muguri de pin, lavandă și lemongrass (lămâiță).

   

   

  ASPECT: Roz somon / foaie de ceapă.

   

  MIROS: Edinburgh cu rubarbă și ghimbir oferă exact parfumul ce denumește acest produs, și reușește acest lucru cu finețea și simplitatea tuturor proceselor naturale, ce implică mai mult sau mai puțin omul.

   

  GUST: Aromele care se perindă pe papile sunt dulci, domoale, apoi, brusc, ascuțite. Zahărul este echilibrat de zeama puțin astringentă din coaja de portocală.

   

  FINISH: Lung și cald. Ghimbirul este cel care face simțită ultima aromă a acestui lichior.

   

  72,83 RON
 • Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L

  Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & Fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru dezvolta o gamă nouă de produse. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Orbium este ca o variantă de Hendrick’s clasic dintr-o lume paralelă. Lesley a creat Orbium ca o reintepretare apărută dintr-o altă dimensiune. A păstrat o mare parte din rețeta variantei clasice apoi a adus câteva mici modificări: alături de botanicele ‘standard’, Lesley a adăugat extracte de chinină, pelin și petale din lotus albastru.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Floare de lotus și chinină cu accente lemnoase în balanță cu arome de ienupăr intens și lămâie.

   

  GUST: Arome vegetale de coriandru, un ton amărui din citrice și extract de castravete ce aduce complexitate și note florale dulci. Pe fundal sunt prezente și note amare, ce apropie Orbium de profilul aromatic al băuturilor sobre și minimaliste.

   

  FINISH: Pelin amestecat cu pământ, iarbă uscată și pin verde, care anunță sfârșitul călătoriei în lumea ierburilor alese cu dibăcie de Lesley Gracie.

   

  193,67 RON
 • Bulldog Dry Gin 0.7 L Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog Dry Gin 0.7 L

  Bulldog gin este un brand de gin creat în 2007, în Statele Unite ale Americii, de antreprenorul Anshuman Vohra, din ambiția de a crea primul gin modern. În anii următori, Bulldog Dry Gin a intrat pe piața din Europa în momentul de maximă popularitate a acestei băuturi în Spania, a început să fie exportat în peste 55 de state de pe glob, iar în urmă cu trei ani a fost achiziționat de Grupul Campari.

   

  Ginul este produs după metoda clasică de distilare a cerealelor, cu 96 % volum alcool și infuzie de arome naturale din 12 plante diferite, în interiorul unui alambic confecționat din cupru. Acest proces permite plantelor sa stea la macerat în alcool și să elibereze uleiuri esențiale ce se regăsesc în vaporii distilați. Pașii următori presupun rafinarea ginului (îndepărtarea unor compuși volatili) și amestecul cu alcool din grâu și apă demineralizată, pentru a aduce volumul de alcool la 40%.

   

  Bulldog Dry Gin este un brand îndrăzneț pentru tinerii care apreciază o băutură ce poate fi savurată sec, sau în cocktail-uri elegante, ce au la bază un gin modern, revelator, creat pentru un stil de viață dinamic, specific marilor urbe. 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un buchet intens de flori și citrice, care provoacă simțurile și invită la o descoperire a secretelor păstrate cu grijă în sticla neagră, sobră, înspirată de cultura marilor orașe ale lumii.

   

  GUST: Savurat sec, Bulldog Dry Gin își deschide esența cu arome clasice de ienupăr ce duc armonios către alte arome, aparent ascunse, ale ierburilor infuzate cu precizie și atenție. Cu puțină răbdare, se lasă descoperite notele de lavandă, coriandru, lemn dulce și citrice.

   

  FINISH: Scurt și cald. Experiența se încheie cu arome florale, proaspete, cum sunt cele din parfumul select al unei case de modă faimoase.

   

  105,91 RON
 • Bickens - Pink Grapefruit 0.7L, Alc: 40% Bickens - Pink Grapefruit 0.7L, Alc: 40%

  Bickens - Pink Grapefruit 0.7L, Alc: 40%

  Bickens este un brand englez de gin produs în stilul London Dry Gin, apărut pe piață în 2012. Ginul fanion al producătorului Bickens, parte din Grupul Campari, este o obținut din baza clasică și încă 10 plante, aduse din toate coțurile lumii.

   

  Aromele unice ale ginului Bickens sunt obținute prin procedeul clasic, la faimoasa distilerie Langley, fondată în 1805, în apropiere de Birmingham. Langley este una dintre cele mai vechi distilerii deținute de o familie, în Anglia, unde se folosesc și în prezent alambicuri vechi și noi numite Angela & Jenny.

   

  Angela este alambicul vechi de 100 de ani, folosit constant pentru distilarea ginului modern cu arome interesante de nucșoară, scorțișoară și portocală. Jenny este alambicul de 18 ani, folosit pentru a distilarea ginului clasic, după o rețetă veche de 300 de ani, caracterizat de profilul sec și notele de coriandru cu prospețime de citrice.

   

  Bickens Pink Grapefruit este varianta premium a ginului clasic, produs cu aromă naturală de grepfrut. Distilarea cu precizie a ingredientelor este esențială pentru echilibrul aromatic al ginului, de aceea, aroma de grepfrut este inclusă printr-o tehnică specială de amestec, ce integrează perfect noul ingredient în rețeta inițială.  

   

   

  ASPECT: Roz-trandafir.

   

  MIROS: Bickens dry gin este un blend cu arome complexe, construite din note de ienupăr, citrice, ierburi intens aromate și condimente molatice.

   

  GUST: Catifelat. Note de condimentat, ierburi aromatice inconfundabile și grepfrut alb și roz, proaspăt.

   

  FINISH: Lung, cu nuanțe de piper negru, vegetale, ienupăr și citrice.

   

  57,12 RON
 • Bickens - London Dry Gin - 1L, Alc: 40% Bickens - London Dry Gin - 1L, Alc: 40%

  Bickens - London Dry Gin - 1L, Alc: 40%

  Bickens este un brand englez de gin produs în stilul London Dry Gin, apărut pe piață în 2012. Ginul fanion al producătorului Bickens, parte din Grupul Campari, este o obținut din baza clasică și încă 10 plante, aduse din toate coțurile lumii.

   

  Aromele unice ale ginului Bickens sunt obținute prin procedeul clasic, la faimoasa distilerie Langley, fondată în 1805, în apropiere de Birmingham. Langley este una dintre cele mai vechi distilerii deținute de o familie, în Anglia, unde se folosesc și în prezent alambicuri vechi și noi numite Angela & Jenny.

   

  Angela este alambicul vechi de 100 de ani, folosit constant pentru distilarea ginului modern cu arome interesante de nucșoară, scorțișoară și portocală. Jenny este alambicul de 18 ani, folosit pentru a distilarea ginului clasic, după o rețetă veche de 300 de ani, caracterizat de profilul sec și notele de coriandru cu prospețime de citrice.

   

  Bickens îmbină practic tradiția și modernismul pentru un blend echilibrat, de calitate superioară, perfect pentru consumul sec, cu gheață, sau în cocktail-uri clasice unde ginul londonez este esențial.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Bickens dry gin este un blend complex, cu note de ienupăr, citrice, ierburi intens aromate și condimente îmblânzite cu apă pură de izvor.

   

  GUST: Catifelat și condimentat cu note inconfundabile de citrice proaspete și fine.

   

  FINISH: Lung, cu nuanțe de piper negru, ace verzi de pin și ienupăr.

   

  70,21 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă