Cele mai noi bauturi clare

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru
 • Wembley - Crown Gin - 0.7L, Alc: 40% Wembley - Crown Gin - 0.7L, Alc: 40%
  -17%

  Wembley - Crown Gin - 0.7L, Alc: 40%

  Numele brandului reprezintă vechiul cartier londonez din secolul al XVI-lea, devenit în timp inima Londrei, loc de divertisment dar și de istorie, o combinație de modern și clasic, un adevărat simbol al coroanei britanice și al puterii casei regale.

   

  Noul gin Wembley păstrează baza rețetei originale prin aroma boabelor de ienupăr, completată de parfumul florilor de lavandă, produse și extracte din citrice (coajă de lămâie, ulei de lămâie, coajă de portocală, coajă de curaçao), mirodenii (cardamom, ienibahar, semințe de coriandru, semințe de fenicul), ghimbir, rădăcină de iris, rădăcină de angelica și miere ecologică de salcâm din Transilvania.

   

  Alături de conținut, Wembley acordă atenție și elementelor de brand. Noua sticlă are design schimbat, ce iese ușor în evidență: dop cu gravură, etichetă nouă cu declarația publică a rețetei 100% naturale și gravuri ale celor 14 ingrediente folosite în producție.   

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Aromă de gin fin din cereale, boabe de ienupăr și floare de lavandă.

   

  GUST: Aromă intensă de ienupăr, citrice dulci, flori și miere de salcâm.

   

  FINISH: Sec, mediu, ușor vegetal și floral.

   

  Preț normal: 89,25 RON

  Special Price 73,91 RON

  (-15,34 RON)
 • Nordes Atlantic - Gin 1L, Alc: 40% Nordes Atlantic - Gin 1L, Alc: 40%
  -25%

  Nordes Atlantic - Gin 1L, Alc: 40%

  Nordés este un gin premium, creat de trei pasionați de lumea băuturilor rafinate care au dorit să creeze rețeta unui gin dedicat locuitorilor și regiunii spaniole Galicia. Nordés este un gin obținut în mare parte de ingrediente locale după o rețetă modernă și potrivită celor care doresc arome autentice și rafinate.

   

  Inspirat de tot ce e iberic și varietatea de ingrediente disponibile, ginul spaniol are la bază un distilat din struguri Albariño și 11 plante macerate, dintre care 6 fac parte exclusiv din flora sălbatică a regiunii Galicia. Ingrediente locale sunt: salvie, frunze de dafin, lămâiță, eucalipt, mentă și săricică. Celelalte 5 botanice, menite să completeze caracterul mediteraneean și să aducă un echilibru ginului sunt următoarele: ienupăr, ghimbir, cardamom, hibiscus și ceai negru.

   

  Fiecare plantă este macerată individual pentru perioade ce diferă în funcție de intensitatea dorită, de la 1 oră până la 1 lună. Aromele oferite de plante sunt atent selectate și aduse în acest gin pentru a forma un melanj aromatic echilibrat, plăcut și satisfăcător.  

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un amestec curajos de vegetale uscate, dulceață de boamboane și caramele, piper alb și o aromă slabă de vegetale amare (ace de pin).

   

  GUST: Ienupărul iese mai bine în evidență atunci când ginul atinge papilele. După această introducere clasică urmează o aromă simplă din flori de primăvară, ceai negru, lămâiță și mentol.

   

  FINISH: Gustul final lung continuă cu aceleași arome principale de dulceață, piper și vegetale.

   

  Preț normal: 179,45 RON

  Special Price 134,62 RON

  (-44,83 RON)
 • Malfy - Arancia Gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Arancia Gin - 0.7L, Alc: 41%
  -18%

  Malfy - Arancia Gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Parfum din flori de portocal pe un fundal de ienupăr verde și revigorant.

   

  GUST: Ușor efervescent, dulce-acrișor din citrice, vegetal și delicios de complex.

   

  FINISH: Lung, sec, puțin amărui.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 142,80 RON

  (-30,33 RON)
 • Plymouth - Sloe Gin - 0.7L, Alc: 26% Plymouth - Sloe Gin - 0.7L, Alc: 26%
  -5%

  Plymouth - Sloe Gin - 0.7L, Alc: 26%

  Plymouth gin este unul dintre brand-urile autentice ale Marii Britanii, un clasic produs cum numai englezii o pot face în orașul ce dă numele băuturii: Plymouth. Brand-ul britanic oferă o gamă cu 5 sortimente, iar fiecare dintre acestea este produs la distileria aflată în clădirea Black Friar, ce datează de la 1400.

   

  Ginul este produs după o rețetă știută doar de Maestrul distilator începând cu anul 1793. Tradiția impune ca fiecare generație de Maestru să ofere rețeta verbal celui ce urmează să îi preia reponsabilitățile. În prezent, Maestrul distilator și ambasador în toată lumea pentru acest brand este Sean Harrison, ofițer rezervist al Marinei Regale Britanice. 

   

  Rețeta este secretă însă o parte din ingrediente sunt cunoscute mulțumită parfumului și aromelor naturale ușor de recunoscut. Cele 7 ingrediente folosite pentru infuzii și extracte sunt următoarele: fructe de ienupăr, semințe de coriandru, coajă de portocală și lămâie, rădăcină de angelica, cardamom verde, rădăcină de oris, fructe de porumbar.

   

   

  ASPECT: Roșu-rubiniu.

   

  MIROS: Plymouth cu fructe de porumbar este chintesența culturii engleze în ceea ce privește ginul. Mirosul de fructe de pădure și alune deschide apetitul pentru tot ce este englezesc și invită la o degustare relaxată.

   

  GUST: Porumbarul crește în toate colțurile Europei, însă Anglia aduce mai multă tradiție în ginul produs cu aceste fructe. Odată ajuns pe limbă se simte finețea, corpul fructat, dulceața și aciditatea echilibrată.  

   

  FINISH: Lung, proaspăt și fructat.

   

  Preț normal: 131,27 RON

  Special Price 124,71 RON

  (-6,56 RON)
 • Malfy - Rosa Gin - 0.7L, Alc: 41% Malfy - Rosa Gin - 0.7L, Alc: 41%
  -20%

  Malfy - Rosa Gin - 0.7L, Alc: 41%

  Ginul Malfy este produs cu mândrie în Italia, iar denumirea este inspirată de Coasta Amalfi, o porțiune din limita de sud a peninsulei Sorrentine, în regiunea Campania.

   

  Inspirați de esența La Dolce Vita, locurile însorite și viața ce decurge altfel în Amalfi, italienii au creat un gin ce cuprinde o parte importantă din toate aceste detalii în doar câteva arome intense.

   

  Producția are loc la Torino Distillati în orașul Moncalieri, iar pentru fiecare sortiment se folosesc cele mai bune ingrediente: ienupăr cules de mână, lămâi italiene, grepfrut roz și portocale din Sicilia. Distilarea are loc printr-o metodă specială, în vacuum, numită și distilare rece, pentru a păstra prospețimea ingredientelor și intensitatea aromelor pe care acestea le vor oferi profilului general.

   

   

  ASPECT: Roz pal.

   

  MIROS: Parfum pur de grepfrut, rubarbă proaspătă, citrice și anason stelat.

   

  GUST: Arome bogate de citrice zemoase dulci și amărui, mai cu seamă grepfrut, urmat de vegetale seci.

   

  FINISH: Finalul este marcat de o notă mai clară de ienupăr.

   

  Preț normal: 173,13 RON

  Special Price 139,19 RON

  (-33,94 RON)
 • Monkey 47 - Sloe Gin 0.5L, Alc: 29% Monkey 47 - Sloe Gin 0.5L, Alc: 29%
  -13%

  Monkey 47 - Sloe Gin 0.5L, Alc: 29%

  Ginul Monkey 47 este inspirat de rețeta lăsată de Montgomery ‘Monty’ Collins, un comandant de escadrilă din aviația militară britanică, postat la Berlin, după al Doilea Război Mondial. La grădina zoologică din Berlin ofițerul s-a îngrijit de o maimuță, iar după ce a fost trecut în rezervă s-a mutat într-o locuință din Pădurea Neagră.

   

  În anii 1960, la vechea reședință a lui Monty a fost găsită o sticlă cu gin de producție proprie, schițele unei etichete cu maimuță și o scrisoare cu detalii despre ingrediente. 

   

  Așa cum sugerează numele, ginul este produs din numai puțin de 47 de ingrediente. O parte dintre acestea au fost alese de ofițerul britanic după experiențele din copilăria petrecută în India, o altă parte au fost alese chiar din Pădurea Neagră ‘curtea proprie’, care i-a oferit inspirație. În 2008 Distileria Pădurea Neagră a adoptat rețeta ofițerului și a denumit gin-ul Monkey 47.

   

   

   

  ASPECT: Roșu deschis, pal.

   

  MIROS: Parfumul acestui gin aduce în prim plan boabele de porumbar, eucalip, lemn rindeluit, coacăze roșii, ceva piper negru și alune prăjite.

   

  GUST: Pe papile aduce o textură fină cu mirodenii bine echilibrate, fructe de pădure, lemn tare și puțină dulceață. Un ton de vegetale uscate, pământii aduc ceva natural din simplitatea unei păduri învigorate în zori de o brumă ușoară.

   

  FINISH: Lung, condimentat și lemnos, cu note finale de coacăze și porumbar.

   

  Preț normal: 164,73 RON

  Special Price 143,43 RON

  (-21,30 RON)
Grilă Listă