Bitter si Vermouth - Cele mai noi

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
 • Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24% Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

  Galliano - Bitter Amaro L’aperitivo - 0.5L, Alc: 24%

  Galliano reprezintă tot ce este mai bun din spiritul Italiei: o atracție puternică față de produsele pure, o materializare irezistibilă a imaginației și flerului de artizan, dedicare și corectitudine.

   

  Rețeta unică cu procent de 24% alcool, include extracte din citrice și amestecuri Mediteraneene: portocală, bergamotă, portocală amară, chinotto, mandarină și grapefruit. Acest mix unic include și o doză subtilă din L’Autentico, un alt sortiment de vază al gamei (compus din distilat din 30 de ierburi, inclusiv, anason mediteraneean, ienupăr, nucșoară, lemn de santal, salvie, levanțică, mentă, scorțișoară și vanilie).

   

  Toate aceste ingrediente sunt macerate și lăsate la păstrare pentru două săptămâni pentru a se culege în final tot ce este mai bun din fructe, plante și ierburi. După perioada de maturare, toate extractele sunt filtrate și amestecate pentru Galliano L'Aperitivo.

   

  Respectul pentru moștenire și tradiție, deschiderea pentru tot ce este modern, o energie, un zâmbet - ‘un sorriso’ - cum spun italienii - și dragoste de viață. Acesta este Galliano, spiritul italian.

   

   

  ASPECT: Rubiniu deschis.

   

  MIROS: Un bitter care își declară de la primele note clasa și rafinamentul băuturilor create la sfârșitul secolului al XIX-lea. Coji de portocale, grepfrut roz, șerbet de portocală, cireșe, piper negru, vanilie și puțin parfum de flori inspiră o parte din Epoca Frumoasă.

   

  GUST: Pe limbă se simte echilibrat, bine structurat, cu un gust ușor amar din coajă de portocale și grepfrut, piper negru ce pișcă ușor, apoi face loc vaniliei și trandafirului.  

   

  FINISH: Gustul final nu se lasă așteptat, dar nici nu este grăbit: în ritmul propriu, piperul negru persistă alături de coaja de citrice, cireșe și trandafir.  

   

  67,47 RON
 • Campari - Lichior aperitiv + 2 pahare - 0.7L, Alc: 25% Campari - Lichior aperitiv + 2 pahare - 0.7L, Alc: 25%
  -5%

  Campari - Lichior aperitiv + 2 pahare - 0.7L, Alc: 25%

  Aflat în aproape toate barurile din lume și faimos de zeci de ani, lichiorul Campari a fost creat acum 160 de ani. Originar din Lombardia, Gaspare Campari a început în 1840 să experimenteze cu diferite ierburi, condimente și alte ingrediente pentru a crea un aperitiv amar. În 1860, după 20 de ani de încercări, Campari a desăvârșit rețeta pentru bitter-ul pe care îl cunoaștem astăzi.

   

  În 1864, Gaspare și-a deschis un bar în centrul orașului Milano, în apropiere de atracțiile turistice, iar în scurt timp, stabilimentul său a devenit popular în rândul artiștilor.  La începutul secolului următor, Campari a deschis prima fabrică în mica localitate Sesto San Giovanni, în zona Milano, iar acest pas a dus către dezvoltarea și popularizarea băuturii create de Gaspare.

   

  În deceniile următoare Campari a câștigat marile piețe ale lumii prin calitatea produselor, eleganța și spiritul artistic insuflat de brand. Aceleași calități sunt păstrate și revigorate în ultimii anii de Campari, prin imaginea de brand și colaborările cu diferiți artiști consacrați și de avantgardă.

   

   

  ASPECT: Roșu-deschis.

   

  MIROS: Revigorant și foarte artistic prin aromele de portocală roșie maturată, șerbet de portocală, ulei din coajă de grepfrut roșu, chinină, frunze de dafin, cireș și lemn verde. Un buchet complicat ce răsplătește cu note finale de alcool condimentat ce gâdilă nasul.

   

  GUST: Pe papile băutura devine mai serioasă, dar și mai simplă, prin aromele de ierburi amare, printre care și chinina, echilibrate de o dulceață de sirop de zahăr amestecat cu suc din portocală roșie, mentă, cuișoare și miere.

   

  FINISH: Chinina se simte cel mai bine, urmată de gustul amar din coajă și sâmburi de portocală.

   

  Pachetul conține sticla de lichior Campari de 0.7L + 2 pahare de sticlă cu însemnele brand-ului Campari.

   

  Preț normal: 90,44 RON

  Special Price 85,89 RON

  (-4,55 RON)
 • Antica - Vermouth Antica Formula GB - 1L, Alc: 16.5% Antica - Vermouth Antica Formula GB - 1L, Alc: 16.5%
  -26%

  Antica - Vermouth Antica Formula GB - 1L, Alc: 16.5%

  Antica Formula a fost creată pentru prima dată în 1786, în orașul italian Torino, de către Antonio Benedetto Carpano.

   

  Rețeta acestui vermut din secolul XVIII este în prezent neschimbată, mulțumită oamenilor din distileria Fratelli Branca, dedicați spiritului de inovație și efortului continuu de a respecta tradiția și standardul de calitate.

   

  Procesul începe cu selecția strugurilor de soiuri diferite din regiunea Emilia-Romagna și Sicilia. Apoi sunt folosite diferite metode de infuzii la cald, extracții la rece, din amestecuri de condimente, ierburi și rădăcini după o rețetă secretă de peste 230 de ani.

   

   

  ASPECT: Maro deschis cu tentă de chihlimbar.

   

  MIROS: Un buchet inconfundabil construit din esența de vanilie, fructe uscate, migdale, stafide și cuișoare.

   

  GUST: Antica Formula este incredibil de echilibrat. Atrage atenția prin gustul amar de pelin italian din Alpi și din Valea Aosta. Revin aromele bogate de vanilie de Madagascar, Papua Noua Guinee și Tahiti. Aici apar și notele de portocală amară, fruct de palmier, boabele de cacao și șofran, care ne reamintesc de Italia.

   

  FINISH: Gustul ne oferă o călătorie în jurul lumii, prin parfum, gust și inspirație.

   

  Preț normal: 132,51 RON

  Special Price 97,50 RON

  (-35,01 RON)
 • Bottega - Vermouth Bianco - 0.75L, Alc: 16% Bottega - Vermouth Bianco - 0.75L, Alc: 16%
  -20%

  Bottega - Vermouth Bianco - 0.75L, Alc: 16%

  etc.).

   

  E nevoie de creativitate şi experienţă în domeniu pentru a contura un sortiment atât de expresiv, perfect echilibrat şi structurat, care cucereşte pur şi simplu de la prima degustare, însă acesta este un lucru obişnuit pentru Bottega, în palmaresul căreia se regăsesc doar sortimente deosebite, de cea mai bună calitate.

   

   

  ASPECT: Alb cu ușoare tente gălbui.

   

  MIROS: Un buchet elegant ce fluctuează ușor în complexitate. Notele de mijloc sunt caracterizate de un amestec curios de condimente, ierburi și citrice (portocale amare).

   

  GUST: Catifelat și fermecător, in același timp intens în arome proaspete ce formeaza un buchet din familia citricelor cu o tentă dulce și plăcută.

   

  FINISH: Elegant, subtil.

   

  Preț normal: 87,93 RON

  Special Price 70,76 RON

  (-17,17 RON)
 • Bottega - Vermouth Rosso - 0.75L, Alc: 16% Bottega - Vermouth Rosso - 0.75L, Alc: 16%
  -18%

  Bottega - Vermouth Rosso - 0.75L, Alc: 16%

  Vermutul roșu produs în distileria Bottega este obținut din struguri Merlot, atent selecționați pentru vinurile reprezentative ale regiunii Veneto, din Italia.

   

  Profilul aromatic inegalabil este rezultatul unui amestec cu extracte din 30 de ierburi, flori, condimente și fructe, cum ar fi: angelica, suc din portocale dulci și amare, pelin, frunze de busuioc, semințe de coriandru, măghiran, oregano și salvie.

   

  Uniunea dintre un vin cu personalitate și extracte de plante oferă arome și note complexe și impresionante. Corpolența și bogăția vermutului roșu de la Bottega este o sinteza a culturii și tradiției de sute de ani în producția de vinuri, în regiunile Veneto și Piedmont.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis

   

  MIROS: Intens, bogat, caracterizat de un mix plăcut de condimente, note aromatice din ierburi delicate conduse de frunzele soiului de cicoare, crescută în pământul fertil al Italiei.

   

  GUST: Rosso este apropiat de fratele său Bianco, prin gustul catifelat, aromele amărui, intense și persistente, echilibrate de notele dulci din strugurii roșii din soiul Merlot.

   

  FINISH: Finish mediu spre lung, de ierburi amărui și dulceață.

   

  Preț normal: 87,93 RON

  Special Price 72,10 RON

  (-15,83 RON)
 • Cynar - Bitter 0.7L, Alc: 16.5% Cynar - Bitter 0.7L, Alc: 16.5%
  -17%

  Cynar - Bitter 0.7L, Alc: 16.5%

  Cynar bitter a fost creat în Italia, în anul 1952  de Angelo Dalle Molle, un antreprenor şi filatrop veneţian. Încă din anii 1950, Cynar (denumit după Cynar scolymus, numele ştiinţific din botanică al plantei de aghinare), a devenit popular în Italia, iar în prezent este parte din portofoliul grupului Campari şi este comercializat la nivel internaţional.

   

  Cynar este un biter dulce-amărui, produs din anghinare, cunoscut pentru aroma sa plăcută şi distinctă, obţinută prin îmbogăţirea cu o infuzie de 13 ierburi aromatice şi plante. Reţeta după care este produs acest bitter, rămasă secretă încă din 1952, este bazată pe substanţele naturale care se găsesc în aghinare, printre care se află şi compusul activ numit cinarină.

   

  Mulţumită aromei dulce-amăruie şi a ierburilor ce oferă o experienţă răcoritoare, Cynar poate fi servit ca aperitiv, digestiv, sau poate fi un ingredient sofisticat pentru cocktail-uri originale.

   

   

  ASPECT: Roşu-rubiniu intens.

   

  MIROS: Lichiorul Cynar întâmpină simţurile cu arome vegetale de castravecior, nucă, trestie de zmeură, roşie de seră şi un ton fin de fum.

   

  GUST: La gust este dulce-amărui, un laitmotiv aromatic, urmat de un amestec de caramel şi chinină amară, urmată de un condiment ce duce cu gândul la scorţişoară.

   

  FINISH: Sfârşitul este definit de gustul amărui al chininei, cu puţină mentă şi caramel afumat.

   

  Preț normal: 75,79 RON

  Special Price 62,63 RON

  (-13,16 RON)
Grilă Listă