Rom

Cauti rom pentru o seara in ritmuri braziliene? Comanda-l de pe beicevrei.ro! La noi gasesti cele mai cunoscute branduri si preturi de nerefuzat! 


Romul este obtinut din trestie de zahar, motiv pentru care gustul sau are o nota dulceaga. Indiferent de modul in care este produs, totul incepe prin procesarea trestiei. Aceasta este presata pentru a se elimina excesul de apa si apoi este fie imediat fermentata (pentru a se obtine romul agricol), fie fiarta pentru a se crea melasa din care majoritatea tipurilor de rom sunt obtinute. In functie de procesul de obtinere, exista mai multe tipuri de rom:


Rom alb – asa cum indica numele, acesta are o culoare deschisa si o corpolenta mica, lucru care se datoareza perioadei scurte de maturare si a filtrarii.


Rom auriu – putin mai complex decat romul alb datorita maturarii in butoaie de stejar. Este potrivit pentru obtinerea de coktail-urile cu mai putine ingredinte.


Rom inchis la culoare – este imbatranit o perioada mai lunga, avand un profil de arome mai complex. Este excelent baut sec.


Rom demerara – in timp ce majoritatea tipurilor de rom sunt produse din trestie de zahar crescuta in Brazilia, demerara provine din Guyana. Acesta este maturat un timp indelungat si are un gust bogat, fiind distilat in recipiente vechi.


Rom condimentat – este un rom distilat care a fost aromat cu condimente, unele dintre acestea provenind de la gustul butoaielor.


Rom agricol – este obtinut din suc de trestie de zahar, ceea ce inseamna ca locul in care aceasta a fost crescuta reprezinta un factor important. Acesta poate fi alb, galben sau inchis la culoare, avand un gust ce prezinta note vegetale.


Rom naval – se refera la orice rom ce are un continut de alcool mai mare (in general, peste 50-60%).


Pe beicevrei.ro gasesti o gama variata de romuri de cea mai buna calitate. Suntem importatori oficiali Bacardi, ceea ce inseamna ca la noi ai certitudinea ca vei cumpara produsul original la pret de import. Comanda acum si ai livrare rapida in Romania, precum si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov. 

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă
Filtru
 • Bumbu - Rom XO gb - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom XO gb - 0.7L, Alc: 40%

  Bumbu - Rom XO gb - 0.7L, Alc: 40%

  Asemenea variantei originale, Bumbu XO este numit după romul produs în urmă cu 400 de ani de marinarii și negustorii din Indiile de Vest. Bumbu XO marchează următorul capitol în efortul de a recrea această legendă caraibiană.

   

  Bumbu XO este produs din cea mai bună trestie de zahăr și apă de izvor în distileria din Panama ce datează din 1890. Alcoolul obținut din trestie de zahăr este lăsat timp de 18 ani la maturat în butoaie de bourbon pentru a dobândi arome frumoase și echilibrate.

   

  Aromele ce îi desăvârșesc caracterul sunt obținute prin maturarea finală în butoaie de vin fortifiat Sherry, fabricate din stejar alb, spaniol, din regiunea Andaluzia.

   

  Bumbu XO este alegerea perfectă pentru cocktail-uri pe bază de rom si poate mai potrivit pentru a fi savurat simplu sau cu un cub de gheaţă.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis cu ușoare reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome de fructe delicate, vanilie, caramel și o notă prelungită de condimente.

   

  GUST: Apar notele de stafide, citrice, cafea amăruie amestecată cu caramel, vanilie și stejar rumenit ce amintește de perioada lungă de maturare.

   

  FINISH: Lung, marcat de vanilie, condimente și stejar.

   

  190,40 RON
 • Bacardi - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 35% Bacardi - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 35%
  -11%

  Bacardi - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 35%

  Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs în America de Sud încă din 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.

   

  Spiced este cel mai nou rom produs de Bacardi, ce ne dezvăluie o parte esențială din povestea sa fascinantă prin aromele șlefuite cu tradiție și pricepere.

   

  Prin acest sortiment, Bacardi aduce un cadou tuturor celor care doresc blend-ul perfect de rom proaspăt și rmaturat în butoi din stejar american, ușor ars. Aromele principale de vanilie și condimente îl recomandă la mixurile exotice pe bază de rom premium.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu tentă aurie.

   

  MIROS: Vanilie pe un fundal de arome dulci de prăjitură cu coacăze, stafide, scorțișoară și cuișoare.

   

  GUST: Corp mediu, puțin dulce, dar și condimentat, într-o proporție plăcută ce aduce mereu în gând stilul amestecului subtil de arome exotice ale distileriei Bacardi.

   

  FINISH: Finish mediu cu note de piper negru, vanilie, condimente și caramel.

   

  Preț normal: 66,19 RON

  Special Price 59,17 RON

  (-7,02 RON)
 • Pampero - Rom blanco - 1L, Alc: 37.5% Pampero - Rom blanco - 1L, Alc: 37.5%

  Pampero - Rom blanco - 1L, Alc: 37.5%

  Pampero este un rom produs pentru prima dată în 1938 de Alejandro Hernández. În prezent, Industrias Pampero este unul dintre brand-urile Diageo, iar în distileria din Venezuela, este produs rom din melasă de trestie de zahăr într-o gamă variată, inclusiv sortimente maturate și de colecție.

   

  Din portofoliul de romuri Pampero, produs în distileria din statul Miranda, orașul Ocumare del Tuy, vă oferim acest rom alb, excelent pentru cocktail-uri clasice, sau mix-uri noi, realizate după propriile gusturi.

   

   

  ASPECT:  Incolor. Filtrat prin cărbune.

   

  MIROS: Profil aromatic fructat, dominat de strugurii albi, note de patiserie și citrice.

   

  GUST: Pampero Blanco este obținut prin amestecarea altor romuri proaspete, apoi maturare de doi în butoaie din stejar folosite anterior la învechirea bourbon-ului. Contactul cu lemnul oferă romului un gust intens de fructe și note delicate de șerbet.

   

  FINISH: Mediu, fructat și la fel de intens.

   

  93,19 RON
 • Brugal - 1888 Rom - 0.7L, Alc: 40% Brugal - 1888 Rom - 0.7L, Alc: 40%

  Brugal - 1888 Rom - 0.7L, Alc: 40%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 Brugal produce primul rom în Republica Dominicană.  În deceniile următoare, compania a creat o gamă de romuri, a început exporturile în S.U.A și a construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

   

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  1888 este unul dintre cele mai elegante romuri din gama brandului Dominican, mulțumită tradiției și metodei de producție aproape neschimbată de 130 de ani. După cum se menționează pe sticlă, (Doblemente Anejado), acest rum este maturat în două tipuri de butoaie: primul este din stejar american, al doilea este din stejar spaniol. Această dublă maturare permite distilatului de bază să deprindă caracterul sofisticat, cu arome bogate și echilibrate frumos, specifice romului caraibian.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii roșiatice. Clar și strălucitor.

   

  MIROS: Dulceața fructelor roșii, uscate, a stafielor și curmalelor îi oferă impresia unui rom sofisticat. Aromel de fructe sunt completate de lemn condimentat și note de scorțișoară.

   

  GUST: Echilibrat și rafinat de alte note dulci din caramel, vanilie, piersicp, nucă de cocos și cuișoare.

   

  FINISH: Impresionant de lung și elegant cu o notă de miere.

   

  249,19 RON
 • Brugal - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 38% Brugal - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 38%
  -23%

  Brugal - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 38%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 distileria Brugal produce primul rom în Republica Dominicană. În deceniile următoare, dominicanii au creat o gamă de romuri, au început exporturile în S.U.A și au construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

   

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  Mulți dintre compușii alcoolici grei sunt îndepărtați prin distilarea atentă a melasei în instalațiile Brugal. De aceea, Anejo este curat, fin și nu foarte dulce. Aromele sale sunt rezultatul unui blend realizat cu pricepere din romurile de rezervă maturate în butoaie din stejar alb, american, folosite anterior la producția de bourbon.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar strălucitor și curat.

   

  MIROS: Arome ușoare de lemn și note subtile de ciocolată.

   

  GUST: Unt savuros și note de caramel se joacă voios pe papile și ating bolta palatină cu textura fină.

   

  FINISH: Lung, sec și plăcut.

   

  Preț normal: 74,14 RON

  Special Price 57,09 RON

  (-17,05 RON)
 • Brugal - Rom Blanco - 0.7L, Alc: 40% Brugal - Rom Blanco - 0.7L, Alc: 40%

  Brugal - Rom Blanco - 0.7L, Alc: 40%

  Compania care a produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 Brugal produce primul rom în Republica Dominicană.  În deceniile următoare, compania a creat o gamă de romuri, a început exporturile în S.U.A și a construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

   

  În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate.

  Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinal alcool.

   

  Pentru maturare, Maestrul alege cele mai bune butoaie în funcție de profilul pe care dorește să îl ofere băuturii. Butoiele folosite variază de la cele în care a fost ținut bourbon american, până la cele în care a fost ținut vin fortifiat Sherry, de la productori europeni.

  Blanco Supremo este singur rom Brugal filtrat de trei ori, un procedeu necesar pentru puritate alcoolului și claritatea evidentă. După distilare, Blanco este maturat în butoaie din stejar alb, american, timp de 2 - 5 ani.

   

   

  ASPECT: Clar și total transparent.

   

  MIROS: Blanco are un parfum subtil cu note de vanilie, citrice și nucă de cocos.

   

  GUST: Fin, rafinat și revigorant cu aromă de cafea, nucă de cocos, unt și vanilie.

   

  FINISH: Lung și intens.

   

  74,14 RON
 • Plantation - Rom 3 stele - 0.7L, Alc: 41.2% Plantation - Rom 3 stele - 0.7L, Alc: 41.2%

  Plantation - Rom 3 stele - 0.7L, Alc: 41.2%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Plantation 3 Stars este un tribut adus romurilor vechi din Caraibe, prin amestecul a trei loturi din melasă de trestie de zahăr produse de distileriile din Jamaica, Barbados și Trinidad. Amestecul conține rom din Barbados nematurat, rom din Trinidad maturat 2-3 ani, rom din Jamaica nematurat și câteva procente de rom maturat 10 ani de la aceeași distilerie jamaicană.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Note delicate de zahăr brun, miere și boabe de cafea. După câteva minute de aerare apar și o note de vanilie amestecată cu muguri de cuișoare.

   

  GUST: Pentru început se simte un gust de biscuiți, apoi este dulce-amărui. Notele intermediare sunt cele de ciocolată neagră, bere americană (cu extracte din rădăcini, plante) și cremă de ouă.

   

  FINISH: Scurt, cu tentă vegetală intensă.

   

  76,23 RON
 • Plantation - Rom Original Dark - 0.7L, Alc: 40% Plantation - Rom Original Dark - 0.7L, Alc: 40%

  Plantation - Rom Original Dark - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Bogăția și autenticitatea etichetei Plantation Original Dark este oferită de blend-ul cele două romuri produse în Jamaica și Barbados. În cele două state, romul este obținut prin distilarea în alambicuri clasice, respectiv coloane de distilare, ce oferă un produs final mai rafinat și mai puternic. Romurile sunt maturate individual la distileriile de origine, apoi sunt aduse în sud-vestul Franței, unde sunt unite și maturate pentru a doua oară în butoaie din stejar local.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Note din boabe de piper negru, cuișoare, scorțișoară, vișine, prune și melasă. În plan secund se remarcă o parte din notele butoiului francez și a pădurilor europene: coajă de stejar, frunze, piatră uscată și puțin ceai.

   

  GUST: Primele note sunt cele din stafide de struguri albi și ananas uscat. Notele de mijloc sunt picante, și minerale.  Ultima parte a degustării aduce un profil aromatic mai sec.

   

  FINISH: Lung, condimentat.

   

  77,74 RON
 • Plantation - Rom Grande Reserve - 0.7L, Alc: 40% Plantation - Rom Grande Reserve - 0.7L, Alc: 40%

  Plantation - Rom Grande Reserve - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Grande Réserve este un blend din mai multe romuri din Barbados, maturate în butoaie de bourbon în statele din Caraibe. Din această parte a lumii, romurile sunt trimise în sud-vestul Franței unde sunt amestecate și maturate a doua oară în butoaie vechi din stejar francez pentru aproximativ 12 luni.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Complex și bine echilibrat în note de fructe tropicale coapte și vanilie ce evoluează în piersici albe și nucă de cocos.

   

  GUST: Dubla maturare aduce primul val de de fructe tropicale zaharisite și note de vanilie din butoi de bourbon. Vanilia este echilibrată de fructe proaspete și taninuri delicate aduse de un al doilea val, ceva mai subtil și persistent.

   

  FINISH: Lung, cu note de fructe și vanilie.

   

  103,70 RON
 • Plantation - Rom 5 yo - 0.7L, Alc: 40% Plantation - Rom 5 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Plantation - Rom 5 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Lotul de 5 ani este obținut din melasă fermentată până la patru zile și distilată în instalații clasice și instalații cu coloane duble, ce oferă baza pentru un rom delicat cu arome naturale, intense și potențial de maturare.

  Butoaiele din stejar american sunt primele gazdele acestui rom originar din Barbados, unde este ținut la maturare între trei și patru ani. A doua maturare are loc în butoaiele din stejar francez ale Casei Ferrand și durează până la doi ani.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Primele note sunt ce de patiserie dar și tutun de pipă, urmat de note dulci de bezea. După o scurtă aerare se ridică și notele de șuncă, stafide negre și prune uscate.

   

  GUST: Primele picături ajunse pe papile aduc note dulci-amărui din stejar rumenit. Notele de lemn ars sunt acoperite repede de fructe și fructe de fierte și ceva rășină naturală.

   

  FINISH: Mediu spre lung cu note de ciocolată.

   

  118,70 RON
 • Plantation - Rom Pineapple - 0.7L, Alc: 40% Plantation - Rom Pineapple - 0.7L, Alc: 40%

  Plantation - Rom Pineapple - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferit

   

  Acest rom este un tribut adus romului de ananans preferat de Pastorul Stiggins, un personaj din romanul ”Pickwick Papers” al scriitorului britanic Charles Dickens. În același timp, acest rom este rezultatul unei colaborări între Alexandre Gabriel și David Wondrich, care s-a implicat anterior în dezvoltarea coniacului Ferrand 1840 Original Formula.

   

  Pentru a aduce ananasul în centrul atenției este ales un rom 3 Stars care este mai apoi infuzat cu coajă de ananas Victoria și trecut printr-o ultimă distilare. Urmează romul negru (Original Dark), care este trecut prin aceeași infuzie cu ananas. În final ambele distilate și infuzii de ananas sunt amestecate pentru a forma un buchet delicios și armonios, dedicat fructului tropical și accentuat de condimente.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un buchet plăcut, cu note de fum, arome de fructe tropicale, ananas, coji de citrice și doar un praf de cuișoare.

   

  GUST: Pe papile romul aduce o structură clară cu arome din același fructe tropicale și condimente învăluite de fum.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Se păstrează notele de fum.

   

  143,69 RON
 • Plantation XO - Rom 20th Anniversary gb - 0.7L, Alc: 40% Plantation XO - Rom 20th Anniversary gb - 0.7L, Alc: 40%
  -20%

  Plantation XO - Rom 20th Anniversary gb - 0.7L, Alc: 40%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Pentru a onora cei 20 ani de activitate ai maestrului în amestecuri Alexandre Gabriel, compania Plantation a creat un rom X.O din loturile vechi, maturate în Barbados și în Franța. Mai multe romuri maturate în condițiile tropicale din Barbados, pe perioade cuprinse între 8 și 15 ani, au fost aduse în Franța și maturate încă 2 până la 10 ani în mai multe tipuri de butoaie. După mai bine de 10 ani de la lansare X.O este la fel de apreciat și premiat de cei care preferă distilate de calitate.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Un parfum puternic de flori și fructe atrage imediat atenția și pregătește simțurile pentru notele de vanilie, cacao și ciocolată cu lapte.

   

  GUST: O aromă încântătoare de mango oferă dovada maturării conștiincioase în butoaie din lemn de esență tare.

   

  FINISH: Mediu, lemnos, ușor sec.

   

  Preț normal: 273,70 RON

  Special Price 218,96 RON

  (-54,74 RON)
 • Plantation - Rom Jamaica Vintage Edition 2005 gb - 0.7L, Alc: 45.2% Plantation - Rom Jamaica Vintage Edition 2005 gb - 0.7L, Alc: 45.2%

  Plantation - Rom Jamaica Vintage Edition 2005 gb - 0.7L, Alc: 45.2%

  Adițional producției de coniac Pierre Ferrand în centrul regiunii viticole Cognac, în anii 1990 Alexandre Gabriel și-a dus mai departe pasiunea pentru tehnicile vechi de producție a romului. Încă de la început Alexander și-a pus semnătura pe romurile sale prin dubla maturare a romurilor din statele Caraibiene în butoaie din stejar aflate pe domeniul Château de Bonbonnet din Ars, Franța.

   

  În 2017, Casa Ferrand a achiziționat Distileria Indiilor de Vest din Barbados și a încheiat colaborări cu alte distilerii din Caraibe. În prezent romurile Plantation sunt produse de cinci distilerii din tot atâtea state caraibiene, iar o parte din etichetele celor două game sunt blend-uri din distilate cu origini diferite.

   

  Jamaica Vintage Edition 2005 este un blend din romuri produse la două distilerii din Jamaica. Blend-ul a fost maturat 12 ani în butoaie de bourbon în țara de origine și desăvârșit de butoaiele de stejar Ferrand, din Franța, unde romul a stat 1 până la 2 ani înainte de a fi îmbuteliat.  

   

   

  ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Intens și complex, întâmpină simțurile cu parfum de fructe proaspete și note pământii întețite de lemn cu esență tare. Distilarea fină a lăsat în acest rom și notele de stafide ce se ridică și dispar la fel de ușor.

   

  GUST: Sec, cu aromă de mentă, esența acestui rom evoluează în note contrastante de cafea prăjită, migdale prăjite și melasă.

   

  FINISH: Mediu, cu note seci de melasă și fructe.

   

  248,65 RON
 • Santiago de Cuba - Rom Anejo 20 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Santiago de Cuba - Rom Anejo 20 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Santiago de Cuba - Rom Anejo 20 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

  Santiago de Cuba este unul dintre cele mai apreciate romuri din Caraibe, mai exact din Cuba. Santiago de Cuba, alături de alte brand-uri de băuturi alcoolice, este deținută de Cuba Ron, iar distileriile se află în orașul Santiago de Cuba, din sud-estul țării, unde se produc băuturi autentice de peste 150 de ani.

   

  Romurile Santiago de Cuba sunt recunoscute și avizate oficial ca produse cu denumire de origine protejată (DOP) și fac parte din patrimoniul cultural al țării.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: O expresie aromatică puțin comple ce amintește de atmosfera pre-revoluționară a Havanei, prin aromele light de caramel, condimente și fructe.

   

  GUST: Condimente de patiserie cu note de vanilie și miere proaspătă.

   

  FINISH: Ultimele note aduc notele lemnoase, ușor seci, ale butoiului de maturare și o tușă de fructe coapte.

   

  509,80 RON
 • Bumbu - Rom Original gb - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom Original gb - 0.7L, Alc: 40%

  Bumbu - Rom Original gb - 0.7L, Alc: 40%

  Bumbu este produs după rețeta originală a marinarii Indiilor de Vest, din secolele XVI – XVII, care obișnuiau să amestece romul cu ingrediente din insulele caraibiene.

   

  Trestia de zahăr adusă din 8 state diferite din Caraibe și America de Sud este adusă în Barbados, unde este distilată în cantități mici și finisat cu același amestec de condimente naturale, fără culoare sau arome artificiale.

   

  Aromele ce îi desăvârșesc caracterul sunt obținute prin maturarea de 15 ani în butoaie americane de bourbon, aflate la prima umplere.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome bogate și complexe de vanilie Madagascar, caramel fin și stejar.

   

  GUST: Note de scorțișoară, alune prăjite, banană și piper de Jamaica.

   

  FINISH: Gust final lung, ușor dulce și fin.

   

  166,60 RON
 • Santiago de Cuba - Rom Anejo 12yo - 0,7L Santiago de Cuba - Rom Anejo 12yo - 0,7L

  Santiago de Cuba - Rom Anejo 12yo - 0,7L

  Santiago de Cuba este unul dintre cele mai apreciate romuri din Caraibe, mai exact din Cuba. Santiago de Cuba, alături de alte brand-uri de băuturi alcoolice, este deținută de Cuba Ron, iar distileriile se află în orașul Santiago de Cuba, din sud-estul țării, unde se produc băuturi autentice de peste 150 de ani.

   

  Romurile Santiago de Cuba sunt recunoscute și avizate oficial ca produse cu denumire de origine protejată (DOP) și fac parte din patrimoniul cultural al țării.

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Un rom cubanez cu aroma bogată de caramel și fructe dulci, ca un parfum adulmecat pe pielea mulatră a unei cubaneze frumoase.  

   

  GUST: La gust, dă năvală o aroma de nuci, ce se retrage repede pentru a lăsa loc, din nou, aromelor de portocale și cireșe confiate, la care se adaugă și alte fructe tropicale.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Zahăr ars și o notă de banană.

   

  254,90 RON
 • Santiago de Cuba - Rom Anejo - 0.7L Santiago de Cuba - Rom Anejo - 0.7L

  Santiago de Cuba - Rom Anejo - 0.7L

  Santiago de Cuba este unul dintre cele mai apreciate romuri din Caraibe, mai exact din Cuba. Santiago de Cuba, alături de alte brand-uri de băuturi alcoolice, este deținută de Cuba Ron, iar distileriile se află în orașul Santiago de Cuba, din sud-estul țării, unde se produc băuturi autentice de peste 150 de ani.

   

  Romurile Santiago de Cuba sunt recunoscute și avizate oficial ca produse cu denumire de origine protejată (DOP) și fac parte din patrimoniul cultural al țării.

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Un parfum îmbietor de felii e banană glazurate cu caramel. Note de stejar nou.

   

  GUST: Caramelul dulce și gras evoluează în note puțin mai serioase de alune, posibil migdale prăjite.

   

  FINISH: Migdalele se fac și mai rele, devin amare, mai apropiate de stejar, cu o note de condimente.

   

  75,26 RON
 • Old Pascas - Rom Dark - 0,7L Old Pascas - Rom Dark - 0,7L

  Old Pascas - Rom Dark - 0,7L

  Romul a fost făcut pentru prima oară în Indiile de vest în secolul al 16 lea de emigranţii spanioli ce munceau în fabricile de zahăr. Romul a fost utilizat mai întâi că medicament. George Washinton îl distribuia în companiile sale electorale.
  Tot în acea perioadă romul a început să fie folosit ca monedă de schimb pentru a aduce sclavi de pe continentul african. Cele mai cunoscute locuri de distilare ale romului sunt Jamaica, Cuba, Trinidad, Barbados, Guyana, Martinica, Haiti şi Puerto Rico.
  Old Pascas Dark are o culoare aurie, un buchet magnific şi bogat aromat.
  50,69 RON
 • Old Pascas - Rom White - 0.7L Old Pascas - Rom White - 0.7L

  Old Pascas - Rom White - 0.7L

  Old Pascas White este un blend de romuri obținute prin distilare tradițională din melasă din trestie de zahăr în Barbados și Jamaica.  

   

  Metoda de producție autentică, în cazul variantei clare, implică distilarea și îmbutelierea imediată, fără coacere sau maturare. Old Pascas White este o variantă accesibilă pentru cocktail-urile cu romuri albe cum sunt Cuba Libre, Piña Colada, sau El Presidente.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum fin, dominat de trestie de zahăr, cu note de migdale, vanilie, caramel și ierburi proaspete.

   

  GUST: Moale și pur, cu note de fructe și caramel.

   

  FINISH: Mediu, cald, caracteristic unui distilat nematurat.

   

  50,69 RON
 • Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40% Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%
  -13%

  Bumbu - Rom XO - 0.7L, Alc: 40%

  Asemenea variantei originale, Bumbu XO este numit după romul produs în urmă cu 400 de ani de marinarii și negustorii din Indiile de Vest. Bumbu XO marchează următorul capitol în efortul de a recrea această legendă caraibiană.

   

  Bumbu XO este produs din cea mai bună trestie de zahăr și apă de izvor în distileria din Panama ce datează din 1890. Alcoolul obținut din trestie de zahăr este lăsat timp de 18 ani la maturat în butoaie de bourbon pentru a dobândi arome frumoase și echilibrate.

   

  Aromele ce îi desăvârșesc caracterul sunt obținute prin maturarea finală în butoaie de vin fortifiat Sherry, fabricate din stejar alb, spaniol, din regiunea Andaluzia.

   

  Bumbu XO este alegerea perfectă pentru cocktail-uri pe bază de rom si poate mai potrivit pentru a fi savurat simplu sau cu un cub de gheaţă.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis cu ușoare reflexii aurii.

   

  MIROS: Arome de fructe delicate, vanilie, caramel și o notă prelungită de condimente.

   

  GUST: Apar notele de stafide, citrice, cafea amăruie amestecată cu caramel, vanilie și stejar rumenit ce amintește de perioada lungă de maturare.

   

  FINISH: Lung, marcat de vanilie, condimente și stejar.

   

  Preț normal: 190,40 RON

  Special Price 165,64 RON

  (-24,76 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
Grilă Listă