Canadian - Blended Whisky

Sticlele de whisky canadian merita sa se afle in barul fiecaruia dintre noi. In comparatie cu toate celelalte sortimente produse in intreaga lume, acestea sunt apreciate pentru gustul extrem de placut, care poate fi usor integrat intr-o varietate foarte mare de cocktail-uri, precum si pentru pretul lor accesibil.


Canadian - Blended Whisky, asa cum il defineste si numele, este un whisky produs doar in Canada din secara, porumb, grau si orz, imbatranit/pastrat in butoaie noi sau vechi (folosite anterior in productia de Bourbon, Brandy sau a vinului de Sherry/Jerez/Xerxes) din lemn de stejar minim 3 ani, media reala fiind intre 4-6 ani.


Beicevrei.ro este importatorul oficial al celor mai cunoscute si indragite bauturi alcoolice din intreaga lume, oferindu-ti garantia unei experiente originale. Totodata, iti punem la dispozitie cele mai competitive preturi si promotii permanente. Comanda de pe site-ul nostru si beneficiezi de livrare gratuita indiferent de valoare, in Bucuresti si Ilfov. Pentru celelalte orase din Romania, oferim transport gratuit, daca valoarea comenzii depaseste 200 de Lei.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru
 • Crown Royal - Canadian Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40% Crown Royal - Canadian Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  Crown Royal - Canadian Blended Whisky - 0.7L, Alc: 40%

  În 1939, Regele George al VI-lea și Regina Elisabeta ai Marii Britanii au vizitat Canada. Cu ocazia acestui eveniment unic, un pasionat distilator canadian a creat primul whisky dedicat sigurului cuplului regal care a vizitat Canada, în toată istoria sa, de la fondare până la acea dată.

   

  Antreprenorul a încercat mai bine de 600 de blend-uri înainte de a stabili varianta finală, îmbuteliată într-un decantor din sticlă cu săculeț de culoare purpurie. Whisky-ul oferit personalităților regale era un blend fin din aproximativ 50 de distilate ce ajuns să fie cunoscut sub numele meritat de Crown Royal.  

   

  Astăzi, blend-ul de whisky-uri obținute din secară, porumb și orz, la distileria din provincia canadiană Manitoba, în municipiul rural Gimli păstrează același simbol al darului creat pentru regalitate. Whisky-urile sunt produse după 5 rețete în 12 coloane de distilare, folosite separat. Maturarea are loc în depozite mari cu un număr impresionant de butoaie supuse temperaturilor scăzute ale climei nordice. 

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Bogat și robust, cu note slabe de vanilie și fructe.

   

  GUST: Cremos, delicat și fin, cu note de stejar și vanilie dulce.

   

  FINISH: Persistent și luxuriant.

   

  Preț normal: 111,68 RON

  Special Price 106,10 RON

  (-5,58 RON)
Grilă Listă