Japanese Whisky

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru
  • Mars - Cosmo Japanese blended malt whisky - 0.7L Mars - Cosmo Japanese blended malt whisky - 0.7L
    -24%

    Mars - Cosmo Japanese blended malt whisky - 0.7L

    Mars - Kasei este un whisky produs de Shinshu Mars, o distilerie fondată în 1985, în Japonia, în prefectura Nagano, la cea mai mare altitudine (800 m), în micul sat Miyada, înconjurat de peisajul idilic al Alpilor Japonezi.

     

    Mars Cosmo Maltage este un whisky produs de distileria Shinshu la cea mai mare altitudine, în inima Alpilor Japonezi. Producătorul japonez oferă un amestec unic de whisky uri din malț japonez și whisky tradițional, oferit de diferite distilerii din Scoția, maturat în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Ambră cu ușoare reflexii aurii.

     

    MIROS: Vanilie și nuci cu tușe de fructe roșii (cireșe și zmeură), amestecate cu fructe de livadă (pere și mere verzi).

     

    GUST: Ulei de citrice, urmate de pulpă zemoasă de portocale, ciocolată și esență de stejar condimentat.

     

    FINISH: Prune proaspete, struguri roșii și o urmă de ciocolată dulce, ce persistă cu tihnă pe papilele gustative.  

     

    Preț normal: 267,75 RON

    Special Price 203,49 RON

    (-64,26 RON)
  • Mars - Kasei Japanese blended malt whisky - 0.7L Mars - Kasei Japanese blended malt whisky - 0.7L

    Mars - Kasei Japanese blended malt whisky - 0.7L

    Mars – Kasei este un whisky produs de Shinshu Mars, o distilerie fondată în 1985, în Japonia, în prefectura Nagano, la cea mai mare altitudine (800 m), în micul sat Miyada, înconjurat de peisajul idilic al Alpilor Japonezi.

     

    Kasei în japoneză înseamnă Marte, un nume ales de distileria Shinshu, pentru un whisky uri din malț, maturat în diferite tipuri de butoaie din stejar. Mars - Kasei oferă iubitorilor de whisky o băutură cu un caracter aparte și un adevărat ambasador al whisky-ului Japonez în orice parte a lumii.

     

     

    ASPECT: Ambră deschisă.

     

    MIROS: Arome de flori albe și fructe coapte. Ușor afumat.

     

    GUST: Cald, cu note de miere, mere verzi și strugure alb, oferite de butoiul de maturare din stejar.

     

    FINISH: Lung. Bogat în arome de citrice și vanilie.

     

    173,74 RON
  • Togouchi - Japanese blended whisky 15 yo + GB - 0.7L Togouchi - Japanese blended whisky 15 yo + GB - 0.7L

    Togouchi - Japanese blended whisky 15 yo + GB - 0.7L

    Togouchi este un whisky produs de compania japoneză Chugoku Jozo, fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshi, orașul Hatsukaichi, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul whisky-urilor aduse din Europa. Maeștrii japonezi șlefuiesc aromele puternice ale regiunilor scoțiene pentru iubitorii de whiskey din Japonia sau din alte state ale lumii.

     

    După realizarea amestecului, whisky-urile sunt maturate în butoaie de stejar, plasate într-un tunel feroviar (din orașul Togouchi), transformat în spațiu de depozitare cu temperatură constantă de 15°C și umiditate de 80%.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Arome subtile de blat dulce, scorțișoară și pere. Se simt și note de pământ uscat (lemn și vegetale uscate).

     

    GUST: Lotul de 15 ani este compus din whisky-uri din Scoția și Canada, transformate într-un blend cu arome de malț și alune, completate de lapte cu ciocolată și chimen.

     

    FINISH: Mediu spre lung. Aromele de piper negru, vanilie și turbă se dezvăluie simțurilor pentru o clipă, de ajuns pentru lăsa o impresie memorabilă despre acest whisky.

     

    663,66 RON
  • Nikka - Japanese single malt whisky  12 yo + GB - 0.7L, Alc: 43% Nikka - Japanese single malt whisky  12 yo + GB - 0.7L, Alc: 43%

    Nikka - Japanese single malt whisky 12 yo + GB - 0.7L, Alc: 43%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co.,Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii - Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Single malt-ul cu vechime de 12 ani a fost creat în 2014, la aniversarea a 80 de ani de la fondarea distileriei Yoichi. Emblema aurie de pe etichetă este un design gândit de fondator în 1940, iar sticla asimetrică este inspirată de ținuta tradițională japoneză numită Kimono.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Parfumul acestui whisky este melanj din preparate dulci, cum ar fi caramelul bogat în unt, copotul de pe, mere coapte glazurate cu caramel, nuga și nucșoară.

     

    GUST: Aromele aduc pe papile același registru de arome, continuat de textura untoase din butoiul de stejar, malț bine definit, o notă de piele și fum.

     

    FINISH: Finalul este decent de lung, marcat de arome fine de condimente și note de cacao.

     

    561,68 RON
  • Hakushu - Japanese single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 43%

    Hakushu - Japanese single malt whisky 12 yo gb - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Galben-pai cu reflexii aurii de șampanie.

     

    MIROS: Whisky-urile japoneze sunt adesea bogate în alăturări surprinzătoare de arome naturale. Pentru Hakushu de 12 ani busuiocul, acele verzi de pin și mărul verde aduc un parfum pentru ‘gusturi’ rare, specifice culturii japoneze.

     

    GUST: Aromele de pere dulci, mentă și kiwi înfățișează o grădină japoneză. Malțul de orz dublu distilat reamintește papilelor de tăria unui alcool rafinat cu tradiție și maturat cu disciplină în acele butoaie speciale care se găsesc în distileria de la poalele Alpilor Japonezi.  

     

    FINISH: Ceai verde și note de fum.

     

    1.396,26 RON
  • Nikka - Japanese blended whisky pure malt black + gb - 0.5L, Alc: 43% Nikka - Japanese blended whisky pure malt black + gb - 0.5L, Alc: 43%

    Nikka - Japanese blended whisky pure malt black + gb - 0.5L, Alc: 43%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co.,Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii - Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul, și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu tentă aurie.

     

    MIROS: Proaspăt, curat, cu puțin fum, urmat de note de turbă și vanilie.

     

    GUST: Atingeri dulci de caramel, textură corpolentă, cu note de cafea și stejar.

     

    FINISH:  Final lung bogat și puternic, marcat de fum și condimente.

     

    249,90 RON
  • Togouchi - Kiwami Japanese blended whisky + gb - 0.7L, Alc: 40% Togouchi - Kiwami Japanese blended whisky + gb - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi - Kiwami Japanese blended whisky + gb - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi este un whisky produs de compania japoneză Chugoku Jozo, fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshi, orașul Hatsukaichi, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul whisky-urilor aduse din Europa. Maeștrii japonezi șlefuiesc aromele puternice ale regiunilor scoțiene pentru iubitorii de whiskey din Japonia sau din alte state ale lumii.

     

    După realizarea amestecului, whisky-urile sunt maturate în butoaie de stejar, plasate într-un tunel feroviar (din orașul Togouchi), transformat în spațiu de depozitare cu temperatură constantă de 15°C și umiditate de 80%.

     

     

    ASPECT: Auriu închis.

     

    MIROS: Parfum deschis și elegant cu note de iarbă și nuci.

     

    GUST: Un whisky cu origini scoțiene aflat la înălțimea așteptărilor, Kiwami a fost șlefuit de maeștrii japonezi să ofere arome de ciocolată cu alune de pădure și miere polifloră.

     

    FINISH: Note de piper și nucșoară.

     

    247,04 RON
  • Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43% Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43%

    Yamazaki - Japanese single malt whisky 12yo - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului.

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    Torii a mers împotriva valului și a construit distileria cu investiții mari, a creat sortimente noi și a deschis un lanț de baruri. În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Unul dintre cele mai rafinate whisky-uri single malt de la distileria Yamakazi, creat cu acea spiritualitate japoneză, transmisă prin parfumul de piersică, ananas, grepfrut, nucșoară, portocală confiată, vanilie și lemn de stejar japonez (Mizunara).

     

    GUST: Suculent, cu arome moi de fructe exotice, dintre care se remarcă cea de nucă de cocos, urmată de de merișoare și unt.

     

    FINISH: Finalul este lung, cu arome timide de ghimbir dulce și măr copt la cuptor, presărat cu scorțișoară.

     

    1.428,00 RON
  • Hatozaki - Japanese whisky pure malt - 0.7L, Alc: 46% Hatozaki - Japanese whisky pure malt - 0.7L, Alc: 46%

    Hatozaki - Japanese whisky pure malt - 0.7L, Alc: 46%

    Hatozaki este un whisky produs la distileria Kaikyo din Japonia, denumită astfel după podul ce află lângă distilerie, în apropiere de orașul Akashi din prefectura Hyōgo.

     

    Numele acestei etichete, Hatozaki, este, deasemenea, parte din istoria locului pentru că vine de la primul far maritim din piatră construit în Japonia.

     

    Hatozaki Pure Malt este un whisky single malt (din orz), produs în Japonia și maturat în butoaie de bourbon (din stejar american), butoaie de sherry (din stejar spaniol) și butoaie din stejar japonez (mizunara).

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Arome fructe uscate, malț dulce, miere, tămâie și lemn de santal.

     

    GUST: Parfumul exotic inspirat de florile și ierburile unei grădini japoneze este completat pe papile de maltul bogat și complex.

     

    Câteva momente de atenție și se vor perinda pe limbă o varietate de condimente intense, fructe uscate, note de cereale rumenite și o urmă foarte sensibilă de vanilie.

     

    FINISH: Fum subțire, miere și note persistente de lemn tare și tutun.

     

    184,09 RON
  • Hatozaki - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40% Hatozaki - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

    Hatozaki - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

    Hatozaki este un whisky produs la distileria Kaikyo din Japonia, denumită astfel după podul ce află lângă distilerie, în apropiere de orașul Akashi din prefectura Hyōgo. Numele acestei etichete, Hatozaki, este, deasemenea, parte din istoria locului pentru că vine de la primul far maritim din piatră construit în Japonia.

     

    Hatozaki este obținut din amestecul unor whisky-uri single malt (din orz) și grain whisky (whisky produs din cereale). La rândul lor, aceste tipuri de whisky sunt produse în Japonia, dar și în alte părți ale lumii. Blend-ul este maturat în butoaie de bourbon, de sherry și butoaie din stejar japonez (mizunara).

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Fin, dulce, cu arome de malț și citronelă. Note fructate de nectarine și banană apar după un moment și atrag prin dulceața parfumului.

     

    GUST: Dulceață de cereale, puțină miere și lem ars, completat de drupe și flori de portocal.

     

    FINISH: Note persistente de alune și cereale.

     

    110,84 RON
  • Hibiki - Japanese blended whisky Harmony + GB - 0.7L, Alc: 43% Hibiki - Japanese blended whisky Harmony + GB - 0.7L, Alc: 43%

    Hibiki - Japanese blended whisky Harmony + GB - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hibiki este produs de casa Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului.

     

    Inspirat inițial de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    Gama Hibiki a fost creată în 1989 pentru a comemora 90 de ani de la înființarea casei Suntory. În ultimii 30 de ani, Hibiki a devenit un model al perfecțiunii în arta de a crea whisky japonez, un simbol al naturii și al culturii japoneze.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Harmony aduce parfumul peisajului japonez într-o zi de primăvară: trandafiri, fructe litchi, o notă de rozmarin, lemn matur și lemn de santal.

     

    GUST: Gustul păstrează doar o parte din linia aromatică – este mai puțin lemnos, pornește cu note de miere, coajă de portocală zaharisită și ciocolată albă.

     

    FINISH: Subtil, cu final tandru cu puțin lemn de stejar japonez.

     

    870,69 RON
  • Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L

    Yamazaki - Japanese single malt whisky Distiller`s Reserve + gb - 0.7L

    Whisky-ul japonez Yamakazi este produs de distileria Suntory, construită de Shinjiro Torii, care și-a imaginat în 1923 un whisky creat fără grabă de artisani disciplinați și determinați să ofere o băutură originală, cu toate aromele naturii îmbunătățite de meșteșugul omului. 

     

    Inspirat de whisky-ul tradițional scoțian, Torii a ajuns la viziunea de a crea această băutură pe un teritoriu și un climat cu totul diferit de cel al Scoției. Astfel fondatorul a ales regiunea Yamakazi, aflată în apropiere de orașul Kyoto, ca loc de naștere al whisky-ului japonez.

     

    Torii a mers împotriva valului și a construit distileria cu investiții mari, a creat sortimente noi și a deschis un lanț de baruri. În deceniile care au urmat, cei aflați la conducere au extins operațiunile cu alte două distilerii, au perfecționat creația lui Torii, au creat o filosofie și o întreagă cultură a whisky-ului japonez.

     

     

    ASPECT: Ambră deschisă.

     

    MIROS: Căpșuni și fructe roșii din butoi de vin par a fi notele de mijloc prezente în rezerva distileriei Suntory. Pe fundal stau și note de tămâie din stejar Mizunara, fructe uscate din butoi de vin fortifiat și o tușă de cocos.

     

    GUST: Revin fructele roșii, în abundență: zmeură, căpșuni și chiar coacăze roșii, cu o intensitate ce poate varia ușor în funcție de lot. Alte arome pe care le simțim cu plăcere sunt cele de piersică albă cu note de lemn și condimente. Note de fundal din cireșe coapte și fructe zaharisite.

     

    FINISH: Lung. Aromele de vanilie și condimente dulci dansează cu voioșie pe papile.

     

    628,32 RON
  • Togouchi - Japanese blended whisky 9 yo gb - 0.7L, Alc: 40% Togouchi - Japanese blended whisky 9 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi - Japanese blended whisky 9 yo gb - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi este un whisky produs de compania japoneză Chugoku Jozo, fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshi, orașul Hatsukaichi, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul whisky-urilor aduse din Europa. Maeștrii japonezi șlefuiesc aromele puternice ale regiunilor scoțiene pentru iubitorii de whiskey din Japonia sau din alte state ale lumii.

     

    După realizarea amestecului, whisky-urile sunt maturate în butoaie de stejar, plasate într-un tunel feroviar (din orașul Togouchi), transformat în spațiu de depozitare cu temperatură constantă de 15°C și umiditate de 80%.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note de piersici dulci şi prune cu un praf de cardamom, cuişoare şi anason.   

     

    GUST:  O paletă diversă de citrice, în special lămâie şi coajă de portocală, cuprinse în scurt timp turbă arsă.

     

    FINISH: Lung, condimentat: se păstrează anasonul şi cardamomul care fac loc aromei de caramel ce ridică pentru moment la suprafaţă, pentru a releva complexitatea aromatică şi mult potenţial în acest blend transformat de japonezi.

     

    511,70 RON
  • Hakushu - Japanese single malt whisky distillers reserve gb  - 0.7L, Alc: 43% Hakushu - Japanese single malt whisky distillers reserve gb  - 0.7L, Alc: 43%

    Hakushu - Japanese single malt whisky distillers reserve gb - 0.7L, Alc: 43%

    Whisky-ul japonez Hakushu este produs în distileria cu același nume, parte din grupul Suntory, fondat de Shinjiro Torii în anii 1920.

     

    În misiunea de a produse un whisky complet diferit de cel deja faimos produs în distileria Yamakazi, noua echipă (Hakushu), a cautat cele mai bune surse de apă pentru amestecul de fermentare: cereale, apă și drojdie. După ce au căutat în toate regiunile au ajuns în Hakushu, o zonă cunoscută pentru sursele bogate de apă. 

     

    În 1973, la 50 de ani de la construcția primei distilerii Suntory, a fost stabilită și distileria Hakushu. Apa rămâne unul dintre cele trei ingrediente importante ale whisky-ului single malt Suntory Hakushu. Din Alpii de Sud, apa urmează un curs natural pe o distanță lungă, este extrasă din subteran, rece, pură, bogată în minerale ce ajută la dezvoltarea unor arome interesante pentru un single malt.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Mentă, pepene și castravete.

     

    GUST: Pe papile aduce un amestec special din arome de citrice asiatice, mai ales Yuzu, grepfrut și cimbru.

     

    FINISH: Răcoritor, cu note efemere de fum.

     

    848,86 RON
  • Akashi - Japanese blended whisky 0.5 L, Alc: 40% Akashi - Japanese blended whisky 0.5 L, Alc: 40%

    Akashi - Japanese blended whisky 0.5 L, Alc: 40%

    Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). Akashi este cunoscut mai bine pentru fabrica de vin tradițional japonez (sake), urmată de producția de whisky începută odată cu punerea în funcțiune a distileriei în 1984 și lansarea primului single malt în 2007.

     

    Akashi este singurul whisky din lume creat sub supravegherea unui Toji (maestru sake), care folosește aceeași disciplină și răbdare dovedită în arta producției de vin sake pentru a obține un blend de whisky cu profil aromatic special.

     

    Akashi blended whisky este maturat aproximativ 5 ani în butoaie de stejar pentru shochu (distilat japonez), butoaie asezonate cu sherry și butoaie de bourbon.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu.

     

    MIROS: Arome clare de malț și citrice. Urmează note finde vișine, cireșe, caramel și stejar.

     

    GUST: Maturare aduce note de vanilie, acoperite de aroma naturală semințelor de pin.

     

    FINISH: Lung, dominat de malț proaspăt.

     

    165,96 RON
  • Nikka - Japanese coffey grain whisky - 0.7L, Alc: 45% Nikka - Japanese coffey grain whisky - 0.7L, Alc: 45%

    Nikka - Japanese coffey grain whisky - 0.7L, Alc: 45%

    Masataka Taketsuru a fondat în 1934 compania care avea să fie redenumită la scurt timp Nikka Whisky Distilling Co.,Ltd. Pasionat de whisky, cu studii universitare și experiență acumulată la distilerile din Scoția (Longmore) și Japonia (Yamakazi), Masataka a construit în același an, prima dintre cele două distilerii - Yoichi.

     

    În 1969 a fost finalizată și cea de-a doua distilerie, Miyagikyo, iar pe parcursul anilor Nikka și-a diversificat portofoliul, și a devenit un brand cu tradiție în producția de whisky japonez.

     

    Coffey Grain este un sortiment clasic pentru distileria niponă încă din anii 1960. Coffey Grain este obținut din distilarea unui amestec de porumb și puțin malț de orz, după metoda inventată în Aeneas Coffey în 1830. Distilarea în instalație Coffey este un proces complicat și de durată, de aceea whisky-urile obținute prin această metodă sunt rare, însă aduc texturi și arome cu totul speciale.  

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum de vanilie din butoi de bourbon, note porumb cu tușe vegetale de mușețel.

     

    GUST: Dulce, fructat de pepene, grepfrut și sirop gros, echilibrat de biscuiți crocanți și vanilie proaspătă.

     

    FINISH: Note lungi de porumb, dulce și vibrant.

     

    268,46 RON
  • Togouchi - Japanese blended whisky premium + GB - 0.7L, Alc: 40% Togouchi - Japanese blended whisky premium + GB - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi - Japanese blended whisky premium + GB - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi este un whisky produs de compania japoneză Chugoku Jozo, fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshi, orașul Hatsukaichi, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul whisky-urilor aduse din Europa. Maeștrii japonezi șlefuiesc aromele puternice ale regiunilor scoțiene pentru iubitorii de whiskey din Japonia sau din alte state ale lumii.

     

    După realizarea amestecului, whisky-urile sunt maturate în butoaie de stejar, plasate într-un tunel feroviar (din orașul Togouchi), convertit în spațiu de depozitare cu temperatură constantă de 15°C și umiditate de 80%.

     

     

    ASPECT: Auriu deschis.

     

    MIROS: Parfum intens de distilat fin, nucșoară și alte condimente, șlefuite de o maturare minimă în butoaie din stejar în tunelul Togouchi.

     

    GUST: Textură fină, cu arome de lemn dulce și fructe fierte cu zahăr pentru dulceață.  

     

    FINISH: De durată medie, moale, cu note de cereale.

     

    278,46 RON
  • Kamiki - Japanese blended malt whisky - 0.5L, Alc: 48% Kamiki - Japanese blended malt whisky - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki - Japanese blended malt whisky - 0.5L, Alc: 48%

    Kamiki este un brand de whisky ce îți are originea în Japonia, orașu Nara, un loc încojurat de temple antice, și spiritualitate, ce inspiră tihna și rigoarea necesară unui blend unic.

     

    Penntru fiecare amestec artizanii Kamiki aleg whisky-uri japoneze și whisky-uri single malt din toată lumea, la care adaugă apă pură din izvoarele locale și multă răbdare.

     

    Profilul final al expresiilor Kamiki este definit de maturarea în butoaie din lemn de cedru japonez (yoshino-sugi).

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens.

     

    MIROS: Parfum delicat din flori de citrice și măr copt la cuptor, cu o notă lemnoasă de balsa și turbă uscată.

     

    GUST: Notele florale rămân în atenția simțurilor. Notele de iarbă cu pământ, caisă și Kumquat așteaptă să fie descoperite pe fundal.

     

    FINISH: Ușor piperat și pământiu cu note vegetale proapete din frunze și ace verzi de pin.

     

    212,49 RON
  • Tenjaku - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40% Tenjaku - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

    Tenjaku - Japanese blended whisky - 0.7L, Alc: 40%

    Tenjaku este un whisky japonez lansat în 2020 de compania Minami Alps Wine & Beverage. Producția are loc în distileria din prefectura Yamanashi, la poalele Alpilor Japonezi. Tenjaku a fost creat în colaborare cu Maestrul Kenji Watanabe, un profesionist din industria whisky-ului și vinului japonez, cunoscut pentru activitatea sa pe parcursul anilor 1990 si 2000.

     

    Pentru acest whisky este folosit un amestec din cereale locale (porumb și orz) și apă pură, bogată în minerale, extrasă de la o adâncime de 250 de metri în apropiere de zona muntoasă și filtrată prin rocă vulcanică.

     

    Blend-ul cu simbolul ciocârliei pe etichetă a fost maturat în butoaie de bourbon din stejar american pentru a echilibra aromele și a oferi echilibrul caracteristic unui whisky clasic, fără vârstă.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Accent de fum acoperit repede de aromele dulci ale parfumului de pere și alte fructe uscate.

     

    GUST: Ușor agresiv, bine echilibrat și fin.

     

    FINISH: Puțin condimentat. Gust final lung cu note de stejar alb și dulceață persistentă.

     

    140,81 RON
  • Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43% Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43%

    Isawa - Japanese single malt whisky 25yo - 0.7L, Alc: 43%

    Acesta este un single malt diferit, pentru persoanele care sunt în căutare de ceva neobișnuit și doresc să experimenteze un astfel de whisky rar.
    450,30 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă