Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40% Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, un tânăr pe nume Remy Martin începe să vândă coniac sub nume propriu. Coniacul său este apreciat în cercurile restrânse, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea îi oferă permisiunea de a planta viță nouă. Pe parcursul secolului al XVIII-lea și al XIX-lea coniacul Remy Martin devine o băutură cizelată, rafinată și tradițională, care trece granițele în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului.

     

    De la începutul secolului XX, Remy Martin intră într-un parteneriat care dezvoltă întregul potențial de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat gama de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai titrate brand-uri de coniac din Franța.

     

    Coniacul Remy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune porțiuni ale regiunii Champagne. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la majoritatea coniacurilor Remy Martin sunt Ugni Blanc (cu origini în Italia), urmat de Colombard și Folle Blance (de origine franceză). 

     

     

    ASPECT: Mahon.

     

    MIROS: XO aduce o paletă mare de arome, oferite de strugurii copți în vară târzie, amestecate cu note florale delicate, cum ar fi cele de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Remy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvărșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    957,95 RON
  • Bardar - Divin vinars 10 ani - 0.5L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars 10 ani - 0.5L, Alc: 40%

    Bardar - Divin vinars 10 ani - 0.5L, Alc: 40%

    Bardar este o companie fondată în 1929 de un antreprenor german pe nume Muller, care și-a început activitatea cu o mică distilerie construită în Republica Moldova, raionul Ialoveni, în comuna Bardar. În anii 1940, distileria din Bardar, aflată aproape de Chișinău, și-a mărit capacitatea de producție și a devenit una dintre primele trei unități de acest fel prezente pe teritoritoriul țări.

     

    În compania Bardar, specialiștii cu experiență de peste 25 de ani selectează cele mai bune distilate, le cupajează apoi le țin la maturat în butoaie de stejar. Distilatele sunt diferențiate în funcție de vârstă, tip ambalaj și denumire serie.

     

    Gama Divin cuprinde distilate învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani și 20 ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu ușoare reflexii aurii.

     

    MIROS: Bardar Gold de 10 ani impresionează prin aromele de frunze de tutun, cafea cu gheață și prune uscate, completate de un parfum discret de lemn și piele.

     

    GUST: Mixul de tutun, cafea și fructe este intensificat de tăria alcoolului. Corpul este plin și bine echilibrat.

     

    FINISH: Ușor fructat și lemnos.

     

    87,70 RON
  • Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Pentru vinurile arse Brâncoveanu, echipa din Dealu Mare a beneficiat de expertiza unui Master Blender, care a lucrat anterior în zona franceză Cognac. VSOP este un vin ars, maturat în butoaie de stejar, românești, cel puțin 5 ani pentru a aduce la suprafață o licoare complexă ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Brâncoveanu VSOP imparte arome intense de caramel, fructe confiate și alune, amestecate cu vanilie.

     

    GUST: La gust, Brâncoveanu este un vin ars cu aromă de caramel dulce, echilibrat de alcoolul pur cu esență de lemn de stejar și mere uscate.

     

    FINISH: Echilibrat, rafinat, cu arome de fructe macerate în alcool pur.

     

    75,98 RON
  • Metaxa - Brandy 12 stele - 0.05L Metaxa - Brandy 12 stele - 0.05L

    Metaxa - Brandy 12 stele - 0.05L

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele brand-ului de bautură care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană. În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea brand-ului cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare dovedită de fondator în secolul XIX-lea.

     

    Deși Metaxa a fost comparat cu coniacul (produs tradițional al Franței) și brandy-ul produs în multe state europene, în prezent băutura grecească rămâne un distilat unic, de culoarea ambrei, popular pe toate continentele.

     

    Cele 12 stele reprezintă anii petrecuți la maturare de acest distilat. Rezultatul este o băutură rafinată, cu un profil aromatic matur, îndrăzneț și distict, dar jovial și pasional, asemenea spiritului elen.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar strălucitor.

     

    MIROS: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit.

     

    GUST: Pe papile, cele 12 stele aduc fără șovăială o licoare elegantă și desăvârșită: aromele de fructe uscate, coajă de portocală și mirodenii vor aduce această concluzie din primul moment.

     

    FINISH: Lung și aromat, cu aceleași note de portocală și mirodenii.

     

    20,83 RON
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1973
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 456,96 RON

    Special Price 434,11 RON

    (-22,85 RON)
  • -10%

    Martell - Cognac XO - 0,7L, Alc: 40%

    Coniacurile Martell au o aroma florala, de violete, ce le confera un plus de finete si rafinament.
    Martell XO are o aroma bogata de fructe uscate si un gust complex de migdale si vanilie.
    Finish-ul este foarte lung, cu o savoare coplesitoare, tipica pentru un cognac de mare clasa.

    Preț normal: 729,92 RON

    Special Price 656,93 RON

    (-72,99 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP cutie - 0.35L, Alc: 40%

    Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.
    128,76 RON
  • -12%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.

    Preț normal: 235,98 RON

    Special Price 208,83 RON

    (-27,15 RON)
  • Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%
    -8%

    Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele brand-ului de bautură care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană. În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea brand-ului cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare dovedită de fondator în secolul XIX-lea.

     

    Deși Metaxa a fost comparat cu coniacul (produs tradițional al Franței) și brandy-ul produs în multe state europene, în prezent băutura grecească rămâne un distilat unic, de culoarea ambrei, popular pe toate continentele.

     

    Cele 12 stele reprezintă anii petrecuți la maturare de acest distilat. Rezultatul este o băutură rafinată, cu un profil aromatic matur, îndrăzneț și distict, dar jovial și pasional, asemenea spiritului elen.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar strălucitor.

     

    MIROS: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit.

     

    GUST: Pe papile, cele 12 stele aduc fără șovăială o licoare elegantă și desăvârșită: aromele de fructe uscate, coajă de portocală și mirodenii vor aduce această concluzie din primul moment.

     

    FINISH: Lung și aromat, cu aceleași note de portocală și mirodenii.

     

    Preț normal: 151,64 RON

    Special Price 138,99 RON

    (-12,65 RON)
  • Metaxa - Brandy 7 stele gb Love Greece - 0.7L , Alc: 40%

    Casa Metaxa prezintă cu mândrie noua ediție limitată METAXA 7 STELE, al cărei design este creat de LoveGreece, un brand nou, specializat în suveniruri sub formă de îmbrăcăminte și accesorii pline de stil. Proiectul creativ își propune să confere emblematicei băuturi spiritul verii și un aspect grecesc contemporan.

    Designul este inspirat de binecunoscutul „ochi magic grecesc” , în reinterpretarea LoveGreece. Acest ochi magic, „mati” , este un talisman despre care se spune că îi protejează pe cei ce îl poartă. Paleta de culori în alb și albastru ne amintește de Grecia, de peisajele din Ciclade și de arhitectura specifică într-un mod contemporan și minimalist. Arămiul intens, culoarea caracteristică pentru METAXA 7 STELE, evocă apusul de soare în lumina magică a verii, reflectată de Marea Mediterană. Designul este realizat astfel încât prin alăturarea a trei ambalaje se poate recrea imaginea ochiului magic, sporind vizibilitatea la raft.

    Gustul bogat, specific METAXA 7 STELE face ca acesta să fie cadoul perfect pentru iubitorii designului, pentru cunoscători și pentru toți cei ce doresc să savureze o băutură cu arome bogate sau un cocktail de vară răcoritor, cu note fructate.
    78,21 RON
  • Vinars Divin Bardar XXO 20 ani, alc. 42° 0.5 L Vinars Divin Bardar XXO 20 ani, alc. 42° 0.5 L
    -5%

    Vinars Divin Bardar XXO 20 ani, alc. 42° 0.5 L

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

    Vinars foarte vechi, produs dupa tehnologia clasica din distilate pentru vinars, maturate in butoaie de stejar cel puțin 20 ani. Buchet bogat si expresiv, cu nuanțe de cafea si rasina. Se remarca printr-un gust catifelat, cu note suave de ciocolata.


    Preț normal: 327,25 RON

    Special Price 309,99 RON

    (-17,26 RON)
  • Bardar - Divin vinars 12 ani - 0.5 L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars 12 ani - 0.5 L, Alc: 40%
    -6%

    Bardar - Divin vinars 12 ani - 0.5 L, Alc: 40%

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani. Divin vechi fabricat din distilate maturate cel puțin 12 ani.

    Divinul Bardar dezvaluie un buchet bogat de floarea soarelui si prajitura de ciocolata. Gustul de miere si deserturi orientale pare sa alinte simțurile fara sfarsit si te invita sa opresti timpul in loc pentru ai savura finețea.

    Preț normal: 106,03 RON

    Special Price 99,99 RON

    (-6,04 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1971
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 573,58 RON

    Special Price 544,90 RON

    (-28,68 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1983
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 337,96 RON

    Special Price 321,06 RON

    (-16,90 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1976
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 402,22 RON

    Special Price 382,11 RON

    (-20,11 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1972
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 500,99 RON

    Special Price 475,94 RON

    (-25,05 RON)
  • Martell - Cognac VSOP - 0,7L, Alc: 40%

    De culoare ambră aurie, Martell VSOP este un cognac clasic, dens şi bogat, care rareori se amestecă cu ceva. O combinaţie de arome de strugure, urme de lemn cu o atingere de vanilie, are un gust mătăsos, dar complex, cu fructe uscate cu accente de dulceaţă, cu finish lung.
    218,10 RON
  • Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40%

    Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Vinul ars Brâncoveanu este obținut după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşie şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti de Master Blender-ul Alexandrion, care a reușit să șlefuiască fațetele unei băuturi pure ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Brâncoveanu XO este un vin ars caracterizat de note lemnoase, cu esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocale și cocos.

     

    GUST: Maturarea în butoi a lăsat în licoare nuanțe bogate de lemn de stejar, note dulci din migdale și caramel.

     

    FINISH: Rotund și echilibrat.

     

    154,68 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă