Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40% Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, un tânăr pe nume Remy Martin începe să vândă coniac sub nume propriu. Coniacul său este apreciat în cercurile restrânse, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea îi oferă permisiunea de a planta viță nouă. Pe parcursul secolului al XVIII-lea și al XIX-lea coniacul Remy Martin devine o băutură cizelată, rafinată și tradițională, care trece granițele în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului.

     

    De la începutul secolului XX, Remy Martin intră într-un parteneriat care dezvoltă întregul potențial de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat gama de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai titrate brand-uri de coniac din Franța.

     

    Coniacul Remy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune porțiuni ale regiunii Champagne. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la majoritatea coniacurilor Remy Martin sunt Ugni Blanc (cu origini în Italia), urmat de Colombard și Folle Blance (de origine franceză). 

     

     

    ASPECT: Mahon.

     

    MIROS: XO aduce o paletă mare de arome, oferite de strugurii copți în vară târzie, amestecate cu note florale delicate, cum ar fi cele de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Remy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvărșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    957,95 RON
  • Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Pentru vinurile arse Brâncoveanu, echipa din Dealu Mare a beneficiat de expertiza unui Master Blender, care a lucrat anterior în zona franceză Cognac. VSOP este un vin ars, maturat în butoaie de stejar, românești, cel puțin 5 ani pentru a aduce la suprafață o licoare complexă ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Brâncoveanu VSOP imparte arome intense de caramel, fructe confiate și alune, amestecate cu vanilie.

     

    GUST: La gust, Brâncoveanu este un vin ars cu aromă de caramel dulce, echilibrat de alcoolul pur cu esență de lemn de stejar și mere uscate.

     

    FINISH: Echilibrat, rafinat, cu arome de fructe macerate în alcool pur.

     

    75,98 RON
  • Metaxa - Brandy 12 stele - 0.05L Metaxa - Brandy 12 stele - 0.05L

    Metaxa - Brandy 12 stele - 0.05L

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele brand-ului de bautură care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană. În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea brand-ului cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare dovedită de fondator în secolul XIX-lea.

     

    Deși Metaxa a fost comparat cu coniacul (produs tradițional al Franței) și brandy-ul produs în multe state europene, în prezent băutura grecească rămâne un distilat unic, de culoarea ambrei, popular pe toate continentele.

     

    Cele 12 stele reprezintă anii petrecuți la maturare de acest distilat. Rezultatul este o băutură rafinată, cu un profil aromatic matur, îndrăzneț și distict, dar jovial și pasional, asemenea spiritului elen.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar strălucitor.

     

    MIROS: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit.

     

    GUST: Pe papile, cele 12 stele aduc fără șovăială o licoare elegantă și desăvârșită: aromele de fructe uscate, coajă de portocală și mirodenii vor aduce această concluzie din primul moment.

     

    FINISH: Lung și aromat, cu aceleași note de portocală și mirodenii.

     

    20,83 RON
  • Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%
    -8%

    Metaxa - Brandy 12 stele - gift box - 0.7L, Alc: 40%

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele brand-ului de bautură care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană. În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea brand-ului cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare dovedită de fondator în secolul XIX-lea.

     

    Deși Metaxa a fost comparat cu coniacul (produs tradițional al Franței) și brandy-ul produs în multe state europene, în prezent băutura grecească rămâne un distilat unic, de culoarea ambrei, popular pe toate continentele.

     

    Cele 12 stele reprezintă anii petrecuți la maturare de acest distilat. Rezultatul este o băutură rafinată, cu un profil aromatic matur, îndrăzneț și distict, dar jovial și pasional, asemenea spiritului elen.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar strălucitor.

     

    MIROS: Coajă de portocală, cafea, ciocolată și stejar rumenit.

     

    GUST: Pe papile, cele 12 stele aduc fără șovăială o licoare elegantă și desăvârșită: aromele de fructe uscate, coajă de portocală și mirodenii vor aduce această concluzie din primul moment.

     

    FINISH: Lung și aromat, cu aceleași note de portocală și mirodenii.

     

    Preț normal: 151,64 RON

    Special Price 138,99 RON

    (-12,65 RON)
  • Martell - Cognac VSOP - 0,7L, Alc: 40%

    De culoare ambră aurie, Martell VSOP este un cognac clasic, dens şi bogat, care rareori se amestecă cu ceva. O combinaţie de arome de strugure, urme de lemn cu o atingere de vanilie, are un gust mătăsos, dar complex, cu fructe uscate cu accente de dulceaţă, cu finish lung.
    218,10 RON
  • Courvoisier - Cognac VS gift box - 0.7L, Alc: 40%

    Coniacul preferat al lui Napoleon Bonaparte care a luat câteva butoaie din pretioasa licoare cu el ca să-i ţină de urat pe insula Elena, în exil. Astăzi, Courvoisier distilează cognac din vin ales de la peste 1000 de producători din Grande Champagne, Petite Champagne, Borderies şi Fins Bois. Pentru a asigura o calitate excepţională, coniacul este distilat în şarje mici, atent controlate şi învechirea are loc numai în butoaie făcute din stejari controlaţi şi aprobaţi de către experţii casei.
    148,74 RON
  • Courvoisier - Cognac VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Courvoisier VSOP este un "blend" elegant şi senzual, obţinut din mai multe tipuri de cognac învechit până la zece ani, pentru care s-au folosit struguri proveniţi din două dintre cele mai bune zone ale regiunii Cognac.
    Cu un minim de 50% struguri din zona Grande Champagne, combinaţi cu struguri din zona Petite Champagne, Courvoisier VSOP, poartă pe deplin drept distincţia "Fine Champagne".
    Cognac-ul Courvoisier VSOP este de culoarea chihlimbarului, având arome de măr, vanilie, caramel, note de pere, arome uşoare de alune şi un indiciu de portocală.
    214,19 RON
  • -10%

    Martell - Cognac XO - 0,7L, Alc: 40%

    Coniacurile Martell au o aroma florala, de violete, ce le confera un plus de finete si rafinament.
    Martell XO are o aroma bogata de fructe uscate si un gust complex de migdale si vanilie.
    Finish-ul este foarte lung, cu o savoare coplesitoare, tipica pentru un cognac de mare clasa.

    Preț normal: 729,92 RON

    Special Price 656,93 RON

    (-72,99 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1983
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 337,96 RON

    Special Price 321,06 RON

    (-16,90 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1976
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 402,22 RON

    Special Price 382,11 RON

    (-20,11 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1973
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 456,96 RON

    Special Price 434,11 RON

    (-22,85 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP cutie - 0.35L, Alc: 40%

    Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.
    128,76 RON
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1972
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 500,99 RON

    Special Price 475,94 RON

    (-25,05 RON)
  • -5%

    Nimes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1971
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.

    Preț normal: 573,58 RON

    Special Price 544,90 RON

    (-28,68 RON)
  • -12%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.

    Preț normal: 235,98 RON

    Special Price 208,83 RON

    (-27,15 RON)
  • Vinars Divin Bardar XO 15 ani, alc. 40° 0.5 L Vinars Divin Bardar XO 15 ani, alc. 40° 0.5 L
    -10%

    Vinars Divin Bardar XO 15 ani, alc. 40° 0.5 L

    Bardar reprezinta un simbol al traditiei care isi are inceputurile in anul 1929, atunci cand un intreprinzator german, pe nume Muller, a pus bazele a ceea ce este astazi Distileria Bardar. Amplasarea Distileriei Bardar nu a fost intamplatoare, aceasta se afla in zona Codrilor, la doar 15 km de Capitala, în inima podgoriilor de struguri albi. Dintr-o mica distilerie cu un potențial mare, a fost pusa in functiune o intreprindere in care caldura soarelui, vița-de-vie bogata si ingrijita, lemnul de stejar secular, dar si maiestria angajatilor, au creat o armonie absoluta pentru producerea vinarsului de calitate. În prezent, Distileria Bardar se afla in TOP 3 producatori de vinars din Republica Moldova, care a castigat peste 40 de medalii de-a lungul ultimilor ani.

    Vinars vechi, produs dupa tehnologia clasica din distillate pentru vinars, maturate in butoaie de stejar cel putin 15 ani. Buchet bogat cu nuanțe de flori uscate si migdale, ce imbina aroma de vita-de-vie in floare si stejar tomnatic. Se remarca printr-un gust complex, armonios, cu nuante delicate de ciocolata.

    Preț normal: 221,22 RON

    Special Price 199,10 RON

    (-22,12 RON)
  • Remy Martin VSOP cutie 0.70 L Remy Martin VSOP cutie 0.70 L
    -16%

    Remy Martin - Cognac VSOP cutie - 0.7L, Alc: 40%

    Timp de un an, această băutură este păstrată în butoaie de stejar cu o vechime de peste 20 de ani, fapt ce sporeşte aromele fructate şi îi dau notă de finish de butoi matur, aşa cum spun specialişti.

    Preț normal: 232,41 RON

    Special Price 196,00 RON

    (-36,41 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă