Lichior & Bar Mixes - Cele mai noi

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
 • Branca - Borghetti lichior cafea - 0.7L, Alc: 25% Branca - Borghetti lichior cafea - 0.7L, Alc: 25%
  -12%

  Branca - Borghetti lichior cafea - 0.7L, Alc: 25%

  Borghetti, produs în distileria Branca, reamintește de faima cafelei italiene de tip espresso, printr-un lichior original, creat de Ugo Borghetti în 1860. Lichiorul a fost creat pentru inaugurarea, la acea vreme, a noilor căi ferate ce fac legătura între orașele italiene Pescara și Ancona, aflate pe coasta Adriatică.

   

  Ingredientele, rețeta și metodele originale de producție, rămase neschimbate de-a lungul timpului, oferă un gust autentic ce a devenit o marcă înregistrată a culturii italiene. Lichiorul Borghetti este obținut dintr-un amestec special de cafea premium din soiurile Arabica și Robusta.

   

   

  ASPECT: Cafeniu intens, evidențiat de sticla cu etichetă elegantă pe care domină intensitatea unui roșu și auriu elegant.

   

  MIROS: Buchetul celor două soiuri de cafea oferă un parfum bogat de boabe proaspăt măcinate.

   

  GUST: Aroma de cafea solubilă în apă, pe care o savurăm în orice moment al zilei, este dusă la nivelul următor. Se simte acel espresso, ajutat de tăria distilatului și completat de ciocolată amară.

   

  FINISH: Borghetti oferă un post-gust mediu spre lung, cu o reiterare de dulce și amar, într-o succesiune tihnită, în ritmul vremurilor în care a fost creat și savurat pentru întâia oară.

   

  Preț normal: 76,05 RON

  Special Price 67,00 RON

  (-9,05 RON)
 • Baileys - Irish Whiskey Cream + cana - 0.7L, Alc: 17% Baileys - Irish Whiskey Cream + cana - 0.7L, Alc: 17%

  Baileys - Irish Whiskey Cream + cana - 0.7L, Alc: 17%

  Baileys Irish Cream a fost lansat în 1974, la Dublin - Irlanda. Marca comercială este deţinută de Grupul Diageo. Fondatorii au dorit să aducă împreună două dintre comorile naționale: laptele și renumitul whiskey irlandez.

   

  După multe încercări, în anii 1970 producătorii au stabilit rețeta băuturii care aduce și acum mândrie irlandezilor: cel mai bun whiskey, ciocolată și aromă de vanilie, alături de alte arome și ingrediente, toate unite cu magia și simplitatea Baileys.

   

  Producătorii folosesc doar lapte din fermele de familie special selectate din Irlanda. Whiskey-ul şi crema de lapte au o relaţie unică – alcoolul păstrează aromele și savoarea cremei obținute din lapte, ceea ce înseamnă că în momentul degustării băutura va avea acelaşi gust proaspăt ca în ziua în care a fost îmbuteliată.

   

   

  ASPECT: Gălbui opac.

   

  MIROS: Aromă de whiskey și lapte, cu ton vegetal, ușor dulce.

   

  GUST: Crema de lapte se topeşte eliberând whiskey care încălzeşte papilele, iar ciocolata încântă limba cu textura fină și dulce.

   

  FINISH: Lung, intens, dulceag, cu gust clar de whiskey.

   

  Pachetul conține sticla de Baileys The Original Irish Cream de 0.7L + 1 cană cu însemnele brand-ului Baileys.

   

  102,80 RON
 • Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30% Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30%
  -16%

  Saber - Lichior coacaze negre Elyzia GB - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică ”Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich”, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Coacăzele folosite pentru acest lichior sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Lichiorul Elyzia este un digestiv în care se adaugă fructe macerate, ce oferă băuturii parfum, aromă naturală și antioxidanți.

   

   

  ASPECT: Roșu intens, cu reflexii rubinii.

   

  MIROS: Un parfum natural de fructe de pădure, proaspete, cu o tușă de vegetale umede, pământii.

   

  GUST: Coacăzele negre aduc acea aromă universală a fructelor de pădure, macerate, cu o astringență plăcută și o notă de dulceață.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de cereale, coacăze, prune coapte și cacao.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 64,55 RON

  (-12,30 RON)
 • Arran Gold - Single Malt Cream Liqueur - 0.7L, Alc: 17% Arran Gold - Single Malt Cream Liqueur - 0.7L, Alc: 17%

  Arran Gold - Single Malt Cream Liqueur - 0.7L, Alc: 17%

  Arran este un brand de whisky produs pentru prima dată în Scoția, pe insula Arran, în urmă cu 25 de ani. Pentru construcția distileriei Lochranza au fost considerate multe locații, însă poziția actuală, aproape de râul Loch na Davie este cea mai bună alegere pentru că oferă apă pură și limpede, necesară unui distilat de calitate.

   

  Arran Gold Whisky a fost lansat în 2004 și în scurt timp a devenit unul dintre cele mai populare creme de whisky, ce și-a creat o categorie proprie, o nișă definită de ingrediente și profilul aromatic ușor diferit. Gold este produs cu bază din whisky clasic Arran la care se adaugă lapte. Lichiorul este absolut delicios cu un cub de gheață, cafea sau budincă.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Caramel cu unt și cremă de vanilie cu ou.

   

  GUST: Ciocolată, crème de cassis și doar puțină mentă proaspătă.

   

  FINISH: Lung și dulce.

   

  80,33 RON
 • Bols - Lichior Blackberry - 0.7L, Alc: 17% Bols - Lichior Blackberry - 0.7L, Alc: 17%

  Bols - Lichior Blackberry - 0.7L, Alc: 17%

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

   

  Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.

   

  În 1816, ultimul membru al familiei Bols a vândut compania cu condiția contractuală de a se folosi numele Bols pentru totdeauna, asigurând în acest fel titlul de cea mai veche companie producătoare de băuturi distilate din lume.

   

   

  ASPECT: Purpuriu.

   

  MIROS: Parfum de coacăze negre.

   

  GUST: Dulce acrișor, cu aromă de coacăze negre.

   

  FINISH: Mediu spre lung, fructat și astringent.

   

  62,48 RON
 • Real - Piure Banana 0.5L Real - Piure Banana 0.5L

  Real - Piure Banana 0.5L

  Parte din grupul American Beverage Marketers, Real este un producător de siropuri, piureuri și alte ingrediente pentru cocktail-uri, fondat în 2006 din dorința de a oferi prima cremă de cocos comercializată într-un ambalaj diferit de cele clasice din metal.

   

  Mixologii și barmanii care au folosit din plin crema de cocos în toate colțurile lumii au oferit recenzii pozitive ce au dus la crearea unei game complete de piureuri. Noul sortiment de piure al producătorului american este obținut din banane Cavendish, aduse din Costa Rica.

   

   

  AROMA: Textura cremoasă și dulce a bananei oferă savoare în cocktail-uri tropicale, mix-uri originale, sau preparate culinare dulci.  

   

  42,51 RON
 • Real - Piure Blackberry 0.5L Real - Piure Blackberry 0.5L

  Real - Piure Blackberry 0.5L

  Parte din grupul American Beverage Marketers, Real este un producător de siropuri, piureuri și alte ingrediente pentru cocktail-uri, fondat în 2006 din dorința de a oferi prima cremă de cocos comercializată într-un ambalaj diferit de cele clasice din metal.

   

  Mixologii și barmanii care au folosit din plin crema de cocos în toate colțurile lumii au oferit recenzii pozitive ce au dus la crearea unei game complete de piureuri. Piure Blackberry este o adevarată experiență pentru cei care doresc un cocktail special sau un preparat culinar extravagant.

   

   

  AROMA: Gustul dulce-acrișor oferit de acest piure, obținut din mure crescute în statul american Oregon, este recomandat pentru mix-uri cu sau fără alcool, sosuri pentru meniuri principale sau prăjituri delicioase.

  42,51 RON
 • Saber - Lichior cirese negre Elyzia - 0.7L, Alc: 30% Saber - Lichior cirese negre Elyzia - 0.7L, Alc: 30%
  -10%

  Saber - Lichior cirese negre Elyzia - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică ”Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich”, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Cireşele folosite pentru acest lichior sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Lichiorul Elyzia este un digestiv în care se adaugă fructe macerate, ce oferă băuturii parfum, aromă naturală și antioxidanți.

   

   

  ASPECT: Grena cu reflexii vişinii.

   

  MIROS: Parfum intens de cireşe. Uşor dulce, foarte plăcut.

   

  GUST: Lichior fructat, cu alcool bine integrat și aromă de cireşe răscoapte, dulci. Astringență slabă.

   

  FINISH: Lung. Plăcut. Ultimele puteri ale cireşelor negre, cu parfum elegant, sunt acoperite de tăria lichiorului.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 69,00 RON

  (-7,85 RON)
 • Saber - Afinata Elyzia - 0.7L, Alc: 30% Saber - Afinata Elyzia - 0.7L, Alc: 30%
  -16%

  Saber - Afinata Elyzia - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică ”Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich”, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Fructele pe care le vedem în interiorul sticlei sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi lichiorului o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Afinata Elyzia este un lichior digestiv în care se adaugă afine întregi, macerate, ce oferă băuturii parfum, aromă naturală și antioxidanți, benefici pentru organism.

   

   

  ASPECT: Vișiniu

   

  MIROS: Un parfum bine definit de lichior pur și afine sălbatice.

   

  GUST: Tăria specifică distilatelor de orgine agricolă, urmată de aroma unică a afinelor dulci cu tentă amăruie.

   

  FINISH: Lung. Aroma afinelor acoperă ultimele puteri ale distilatului și lasă în urma finish-ul simetric al fructelor de pădure, ușor înțepător.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 64,74 RON

  (-12,11 RON)
 • Baileys - Strawberries & Cream - 0.7L, Alc: 17% Baileys - Strawberries & Cream - 0.7L, Alc: 17%
  -16%

  Baileys - Strawberries & Cream - 0.7L, Alc: 17%

  Producătorul irlandez Baileys a devenit cunoscut în 1974 odată cu lansarea Irish Cream. Strawberries Cream este un lichior de vis, bogat, luxuriant, creat din amestecul perfect între arome de căpșuni dulci, vanilie și cele trei ingrediente din varianta originală Baileys Irish Cream.

   

  Baileys Strawberries Cream este un răsfăț natural, dulce, perfect în amestec cu gheață, în cocktail-uri sau în cele mai sofisticate dulciuri.

   

   

  ASPECT: Roz-pal.

   

  MIROS: Arome intense de căpșuni proaspete macerate în whiskey irlandez.

   

  GUST: Cremos și fin cu aceleași arome de căpșuni și whiskey cu o notă proprie de malț înțepător și smântână.

   

  FINISH: Note întrerupte de cremă dulce, fructată.  

   

  Preț normal: 117,91 RON

  Special Price 99,36 RON

  (-18,55 RON)
 • Saber - Caisata Elyzia - 0.7L, Alc: 30% Saber - Caisata Elyzia - 0.7L, Alc: 30%
  -16%

  Saber - Caisata Elyzia - 0.7L, Alc: 30%

  Povestea Saber începe în 1789, în Bucovina, orașul Rădăuți, unde se ridică ”Fabrica de bere, spirt si lichior S. Rudich”, redenumită mai târziu SAB S.A. În clădirea fabricii de acum 200 de ani se produc în prezent, cu mare mândrie, atenție și dedicare, lichiorurile de fructe marca SABER.

   

  Aparatura și instalațiile sunt de ultimă generație, oamenii sunt și ei dintre cei tineri și se folosesc de tehnici noi pentru a produce un lichior premium, care se numără printre cele câteva produse din lume îmbuteliate cu fructe întregi în sticlă.

   

  Fructele pe care le vedem în interiorul sticlei sunt atent selecționate și păstrate, pentru a oferi lichiorului o aromă deosebită, care cucerește simțurile la fiecare degustare. Caisata de la Saber este numai bună de savurat sec, în mix-uri cu limonadă, sucuri, ceaiuri reci de fructe, ori în cocktail-uri sofisticate, cum ar fi Apricot Martini, Millionaire Cocktail No. 1, sau Apricot Sunray.

   

   

  ASPECT: Portocaliu deschis.

   

  MIROS: Un parfum unic de caise proaspete, pătrunse de lichior.

   

  GUST: Un buchet de note duci-acrișoare din caise macerate și doar o tentă de migdală rumenită.

   

  FINISH: Aromat, mediu spre lung. Dulce, amărui și cald.

   

  Preț normal: 76,85 RON

  Special Price 64,74 RON

  (-12,11 RON)
 • Marie Brizard - Lichior Triple Sec No.1 - 0.7L, Alc: 39% Marie Brizard - Lichior Triple Sec No.1 - 0.7L, Alc: 39%
  -12%

  Marie Brizard - Lichior Triple Sec No.1 - 0.7L, Alc: 39%

  Lichiorul cu aromă de anason, Anisette, a fost creat în 1755, în Franța, de Casa Marie Brizard & Roger, fondată de Marie Brizard și partenerul ei de afaceri, Jean-Baptiste Roger. Odată cu produsul de bază, au fost create și ale sortimente de lichior, iar 8 ani mai tarziu, Marie stabilește rețeta finală pentru Anisette. Cei trei fii ai fondatoarei Marie Brizard, au continuat munca mamei lor și au început să exporte produsul în Franța și Spania, apoi în America de Sud și America de Nord.

   

  Din 1755 până în prezent, compania și-a diversificat gama cu zeci de sortimente de calitate premium, iar din 2016, sub noua denumire Marie Brizard Wine & Spirits, producătorul francez a lansat o nouă identitate vizuală.

   

  Marie Brizard Triple sec No. 1 este unul dintre lichiorurile de excelență, medaliat în 2011 la Concursul Internațional de Vinuri și Băuturi Tari (IWSC), și noul lichior cu extract de citrice din portofoliul Beicevrei.ro.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Parfum intens de portocală amară.

   

  GUST: Aromă dulce echilibrată de un amestec ușor amărui de portocale și alte citrice. Sunt prezente și tonuri de frunze verzi din pomi fructiferi (portocal) și parfum proaspăt de flori.

   

  FINISH: Mediu. Distilat puternic și citrice verzi.

   

  Preț normal: 63,68 RON

  Special Price 56,21 RON

  (-7,47 RON)
 • Disaronno - Diesel - 1L Disaronno - Diesel - 1L

  Disaronno - Diesel - 1L

  În 1525, în Italia, în localitatea Saronno, Bernardino Luini (elev al lui Leonardo da Vinci), a fost angajat să picteze o frescă cu fecioara care a făcut minuni în Saronno. Pentru a picta pe Madonna minunilor, artistul renascentist avea nevoie de o muză, așa că a cerut ajutorul unei tinere frumoase, care lucra la un han. În semn de apreciere pentru chipul ei imortalizat în frescă, tânăra ia oferit pictorului o sticluță cu un lichior de culoarea ambrei, parfumat și delicat. Așa a apărut legenda lichiorului din Saronno, printr-un act de bunătate și o băutură produsă după o rețetă care este și astăzi secretă.

   

  După anul 1900, Domenico Reina produce lichiorul după rețeta secretă (păstrată în familie de la 1525) și îl comercializează în micul său magazin din Saronno. Așa a apărut Saronno Originale, o băutură tip lichior, cu alcool, zahăr și esențe din 17 ierburi și fructe.

   

  Disaronno a devenit pe parcusul a 120 de ani un brand apreciat și recunoscut la nivel mondial, pentru originalitate, tradiție și rafinament. Disaronno Diesel este colaborarea începută în 2019 între producătorul Italian și compatrioții de la brand-ul de haine premium Diesel, ce oferă sticlei de lichior o etichetă cu design specific stilului urban al articolelor de îmbrăcăminte din denim.

   

   

  ASPECT: Ambră închisă.

   

  MIROS: Aroma ce pare a fi de migdale este oferită de sâmburi de caise, ce zburdă împrejur cu o vigoare surprinzătoare.  

   

  GUST: Se păstrează aroma delicioasă de migdale, acum mai dulci. Aceeași aromă este pusă în valoare de cocktail-uri clasice cum ar fi Amaretto Sour și The Godfather. Pentru cei care doresc un lichior după masă, Disaronno este un excelent digestiv, pe care îl recomandăm, simplu, cu gheață.

   

  FINISH: Lung. Aromă de migdală dulce și tonuri din alune de soiuri diferite, proaspăt prăjite.

   

  136,47 RON
 • Bols - Lichior Pink Grapefruit 0.7L Bols - Lichior Pink Grapefruit 0.7L

  Bols - Lichior Pink Grapefruit 0.7L

  În 1575, familia Bols și-a construit prima distilerie în Olanda, în Amsterdam. În secolele XVII și XVIII, membrii familiei Bols dețineau acțiuni în prima corporație de pe planetă, Compania Olandeză a Indiilor de Est.

   

  Această poziție a oferit distilatorilor Bols acces la ierburi și condimente rare, aduse de vase comerciale, de pe alte continente. Din noile ingrediente au fost create primele lichioruri selecte din portofoliul brandului olandez.

   

  În 1816, ultimul membru al familiei Bols a vândut compania cu condiția contractuală de a se folosi numele Bols pentru totdeauna, asigurând în acest fel titlul de cea mai veche companie producătoare de băuturi distilate din lume.

   

   

  AROMĂ: Cele două lichioruri de citrice Triple Sec și Blue, primesc în familie noul lichior de grepfrut roz cu aromă dulce amăruie obținută din coajă (de grapefruit), distilată.

   

  Noul lichior de la Bols are 17% alcool, este revigorant în variantă sec și răcoritor într-un cocktail cu sau fără alcool, care sparge gheața cu orice ocazie.  

   

  62,48 RON
Grilă Listă