Sampanie

Ai putea sa refuzi un pahar de sampanie? Vorbim despre o bautura fina care iti va rasfata toate simturile. Dar cati dintre noi cunoastem ceea ce exista in elegantele pahare cu picior lung? Termenul de ,,sampanie”/,,champagne” este o denumire protejata care se aplica vinurilor spumante produse dupa Metoda Traditionala, numita in trecut si Metoda Champenoise, potrivit careia cea de-a doua fermentatie are loc in sticla. Aceasta bautura alcoolica rafinata este produsa din struguri crescuti doar in regiunea viticola Champagne din Franta, care apartin soiurilor specifice zonei, precum Chardonnay (albi) si Pinot Noir (negri).


Pe plan international, majoritatea tarilor respecta acest lucru, interzicand folosirea denumirii de Champagne pentru etichetarea altor vinuri spumante. Totusi, aceasta este deseori folosita in mod gresit, mai ales in conversatiile orale, fiind atribuita, tuturor vinurilor spumante sau spumoase, chiar si a sortimentelor produse dupa metode mult mai putin costisitoare. Vinurile spumante produse dupa Metoda Traditionala in alte regiuni viticole pot purta denumirea de: Cava in Spania, Cremant in Franta, Sekt in Germania sau Espumante in Portugalia.


Beicevrei.ro, magazinul tau de bauturi si vinuri online, este importatorul oficial in Romania al renumitei Champagne LAURENT PERRIER si a faimoasei Champagne ARMAND DE BRIGNAC. De asemenea, gama noastra de sampanie cuprinde si alte branduri cunoscute, precum Moet & Chandon, Dom Perignon, Salon, Piper Heidsieck. Lanson si Veuve Clicquot. Iti punem la dispozitie bauturi alcoolice pentru orice buzunar, asa ca sigur vei gasi aroma pe care o cauti. Cumparand de pe site-ul nostru, ai garantia ca te vei bucura de o sampanie de calitate, al carui gust este intens si extrem de rafinat.


In plus, despre sampanie trebuie sa stii ca cea dry poate fi asociata culinar cu aperitive, feluri principale de mancare si deserturi care nu sunt foarte dulci, iar sampania doux poate fi savurata alaturi de preparate pe baza de carne, stridii, crustacee sau prajituri si produse de patiserie. Comanda de pe Beicevrei.ro bautura ta preferata si bucura-te de un gust autentic, rafinat!


In ceea ce priveste temperatura optima de servire, este important sa stii ca o sampanie tanara poate fi consumata la 8 grade Celsius, iar una cunoscuta, mai veche, la 10-12 grade Celsius. Daca vrei sa te bucuri cu adevarat de savoarea acestei bauturi alcoolice, este esential sa o racesti inainte de a o consuma. Pe Beicevrei.ro, vei gasi toate informatiile de care ai nevoie despre aceasta bautura alcoolica rafinata, atat in ceea ce priveste asocierea culinara, cat si in privinta caracteristicilor ei. Fiecare produs de pe site-ul nostru are o descriere, asa ca iti va fi usor sa alegi bautura pe care ti-o doresti.


Descopera gama noastra de bauturi alcoolice si rasfata-te cu sortimentele tale preferate! Comanda acum o sticla de sampanie sau opteaza pentru pachetele avantajoase care contin mai multe sticle. In zilele speciale, meriti un rasfat regesc cu sampanie fina, de calitate! Bucura-te de ofertele Beicevrei si achizitioneaza bauturile tale preferate la preturi de import! In plus, iti oferim livrare gratuita la orice comanda efectuata in Bucuresti sau judetul Ilfov!

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip dulce: Ultrabrut Eliminare
  • Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Ultrabrut - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE ULTRA BRUT echivalentul la Brut Zero sau Brun Nature, adica cu un continut de zahar rezidual chiar mai mic decat la Champagne Brut.

    ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor si de o foarte buna limpiditate, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
    MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere verzi, pere si arome citrice, sustinute de note de drojdii fine.
    GUST: Este foarte intens, floral si placut fructat (pere, mere verzi, caise si piersici, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, elegant si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung.

    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de fructe de mare, midii, stridi, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri fine usoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, pregatita simplu, cu sosuri usoare, cu garnitura de legume sotate si trufe albe.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    357,00 RON
  • Laurent Perrier - Sampanie Ultra brut GB - 0.75L, Alc: 12% Laurent Perrier - Sampanie Ultra brut GB - 0.75L, Alc: 12%

    Laurent Perrier - Sampanie Ultra brut GB - 0.75L, Alc: 12%

    PRODUCATOR / PODGORIE: LAURENT PERRIER
    ANUL DE RECOLTA: NV (NON VINTAGE)
    REGIUNE / TARA: TOURS SUR MARNE A.O.C. CHAMPAGNE / FRANTA
    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY / PINOT NOIR / PINOT MEUNIER
    VOL. ALC.: 12%
    CHAMPAGNE ULTRA BRUT echivalentul la Brut Zero sau Brun Nature, adica cu un continut de zahar rezidual chiar mai mic decat la Champagne Brut.

    ASPECT: De o efervescenta eleganta, cu bule mici si fine, stralucitor si de o foarte buna limpiditate, are o culoare de un galben pal cu inflexiuni argintii.
    MIROS: Foarte proaspat, placut floral, intens de fructe, distinct de mere verzi, pere si arome citrice, sustinute de note de drojdii fine.
    GUST: Este foarte intens, floral si placut fructat (pere, mere verzi, caise si piersici, lamaie si lime), de o aciditate ridicata, elegant si lejer, de o corpolenta medie si cu o nota de drojdie subtila, de un gust remanent foarte lung.

    ASOCIERE CULINARA: Se preteaza ca un excelent aperitiv, de savurat inainte de luarea mesei pentru a avea pofta de mancare, sau impreuna cu amuse bouche pe baza de fructe de mare, midii, stridi, carne de peste, caviar, legume sau mezeluri fine usoare. Este perfect langa salate exotice, imbogatite cu fructe proaspete si ierburi aromate, pe baza de pui de balta, picioare de crab oceanic, homar, langoustine sau creveti Tiger gigant. Se poate asocia si cu file de carne rosie, muschiulet de porc sau vita, pregatita simplu, cu sosuri usoare, cu garnitura de legume sotate si trufe albe.
    TEMP. DE SERVIRE: 8-10º C (Nu se recomanda decantarea)
    357,00 RON
Grilă Listă