Premium

Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
 • Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5% Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%

  Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%

  Bombay Sapphire este un brand de gin care a fost lansat în 1987 şi distribuit de către Bacardi. Pe eticheta sticlei se află imaginea reginei Victoria.Cu un spirit complex şi rafinat în acelaşi timp, Bombay Sapphire a schimbat radical percepţia noastră asupra gin-ului. Distilat din cereale, îmbogăţit cu cele mai bune ingrediente alese din 10 plante aromate, Bombay Sapphire are un gust proaspăt, delicat, echilibrat, ceea ce îl face uşor de folosit şi în diverse cocktail-uri.
  210,04 RON
 • The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%
  -13%

  The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Alături de sticla de gin THE BOTANIST, îți oferim, în limita stocului disponibil, două pahare cadou, perfecte pentru mix-uri răcoritoare!

   

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 159,00 RON

  (-24,57 RON)
 • Hendrick`s - Gin Midsummer Solstice - 0.7L, Alc: 43.4% Hendrick`s - Gin Midsummer Solstice - 0.7L, Alc: 43.4%

  Hendrick`s - Gin Midsummer Solstice - 0.7L, Alc: 43.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud Ayrshire, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar de atunci, Lesley a creat cu succes rețete pentru sortimentele ce au la bază ginul clasic, așa cum este Midsummer Solstice.

   

  Midsummer Solstice (Solstițiul de vară) este o variantă produsă pentru cei care doresc adierea schimbătoare din mijlocul verii, unică asemenea ediției limitate creată în distileria scoțiană. La fel ca o iubire de sezon sau viața scurtă a unei musculițe, Midsummer Solstice este o expresie poetică a trecerii ireparabile a timpului, dar și un gin excepțional cu aromă florală, perfect pentru a celebra zilele lungi și calde.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Midsummer Solstice întâmpină cu un parfum pur de flori și pin. Această deschidere inocentă provoacă o curiozitate greu de stăvilit fără a gusta licoarea.

   

  GUST: Pe papile este delicat și complex, cu aromă clasică de ienupăr, flori de portocal, suc de lămâie, trandafir, ierburi, lavandă și o notă plăpândă de mirodenii.

   

  FINISH: Finalul este curat, ușor, dar persistent.

   

  172,55 RON
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  142,80 RON
 • Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Fogo Do Sul - Dry Gin - 0.5L

  Distileria din Hamburg, care a debutat cu Gin Sul, ne aduce un nou sortiment de gin condimentat, numit Fogo Do Sul. Cel mai nou gin, produs în Germania, este creat cu esențe prețioase din India, provincia Goa, parte din coloniile aflate sub influența Portugaliei mai bine de 400 de ani.

   

  De-a lungul timpului, portughezii au adus în Goa, piri-piri și au luat pe vasele ce au plecat spre Europa, condimente rare: coriandru, cardamom și scorțișoară. Toate aceste condimente, completate de altele, special alese își aduc darurile aromatice pentru diferite băuturi, iar una dintre acestea este Fogo Do Sul, pe care îl puteți descoperi cel mai bine într-o degustare.

   

   

  ASPECT: Clar. 

   

  MIROS: Cele 8 condimente amestecate cu fructe aduc în Fogo Do Sul, o parte din aromele ce amintesc de bazarele Orientului, unde se găsesc o mulțime de condimente colorate ce se amestecă în variante infinite.

   

  GUST: Alchimia este incompletă fără dedicarea echipei din Hamburg, care obține ginul select, prin macerarea condimentelor cu mango proaspăt, chimion rumenit, semințe de coriandru, chili și piper de timut. Coaja proaspătă de lămâie și portocală și boabele de ienupăr sunt alte trei ingrediente care definesc caracterul ginului Fogo Do Sul.

   

  FINISH: Condimentele și fructele aprind “Focul din Sud”, un nume inspirat și o metaforă a gustului intens, care încălzește simțurile și schimbă monotonia pentru o călătorie lungă în adâncul sinelui. 

  392,70 RON
 • Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L

  Hendrick`s - Gin Orbium - 0.7L

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & Fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru dezvolta o gamă nouă de produse. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Orbium este ca o variantă de Hendrick’s clasic dintr-o lume paralelă. Lesley a creat Orbium ca o reintepretare apărută dintr-o altă dimensiune. A păstrat o mare parte din rețeta variantei clasice apoi a adus câteva mici modificări: alături de botanicele ‘standard’, Lesley a adăugat extracte de chinină, pelin și petale din lotus albastru.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Floare de lotus și chinină cu accente lemnoase în balanță cu arome de ienupăr intens și lămâie.

   

  GUST: Arome vegetale de coriandru, un ton amărui din citrice și extract de castravete ce aduce complexitate și note florale dulci. Pe fundal sunt prezente și note amare, ce apropie Orbium de profilul aromatic al băuturilor sobre și minimaliste.

   

  FINISH: Pelin amestecat cu pământ, iarbă uscată și pin verde, care anunță sfârșitul călătoriei în lumea ierburilor alese cu dibăcie de Lesley Gracie.

   

  184,45 RON
 • Smirnoff - Vodka silver label - 1L Smirnoff - Vodka silver label - 1L

  Smirnoff - Vodka silver label - 1L

  Brand-ul Smirnoff a fost creat în secolul XVIII-lea, în Rusia, la Moscova, de Pyotr Arsenievich Smirnov. Rețeta după care este produsă vodka Smirnoff, numită Nr. 21, aparține fiului acestuia, Vladimir, care a reușit sa scape din Rusia în 1917, în timpul evenimentelor din Octombrie Roșu și să aducă rețeta în Turcia, la Constantinopol, unde și-a ridicat o fabrică în anii 1920. Mai târziu, Vladimir a adus vodka Smirnoff pe piața din S.U.A. unde a câștigat popularitate și în scurt timp drepturile au fost cumpărate de o companie americană.

   

  În prezent brand-ul aparține companiei britanice Diageo, iar sortimenetele sunt produse în multe state din Europa, Asia și S.U.A. Vodka Smirnoff este distribuită în peste 100 de state și a fost declarată în anii 2000, distilatul cu cele mai multe vânzări la nivel mondial.

   

  Vodka Smirnoff este o băutură cu tradiție, produsă cu ingrediente naturale și tehnologie modernă, pentru cei care doresc să savureze acest tip de distilat, sec, sau în cocktail-uri elegante și stilate, sau moderne, noi și personalizate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Silver, la fel ca fratele mai mare cu etichetă roșie este foarte subtil în ceea ce privește mirosul. Cu ceva insistență, se strecoară un ton firav de distilat din grâne.

   

  GUST:  Silver este creat după rețeta Numărul 27. Pentru această variantă alcoolul are o valoare mai mare, de până la 45.2% în acest caz. Cu toate că este mai puternic, alcoolul integrează bine notele de vanilie, cereale, citrice și piper negru.

   

  FINISH: Scurt și cald.

   

  91,51 RON
 • The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
  -13%

  The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 159,00 RON

  (-24,57 RON)
 • Grey Goose - Vodka VX - 1L, Alc: 40% Grey Goose - Vodka VX - 1L, Alc: 40%
  -6%

  Grey Goose - Vodka VX - 1L, Alc: 40%

  Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodka premium din lume. Mai mult de atât, este produsă de…francezi, în regiunea Cognac. Distilatul este obținut din culturi de grău lucrate de fermieri aflați la a 11-a generație pe pământul regiunii Picardie, cunoscută pentru cerealele folosite în industria pâinii. Distilatul de grâu este mai apoi 'liniștit' cu apă pură din izvorul comunei Gensac-la-Pallue, aflată în sud-vestul țării.

   

  Grâul pur și apa curată de izvor sunt ingredientele principale pentru vodka clasică Grey Goose, o băutură obținută de fiecare dată fără compromis. Cei care doresc vodka franceză diferită de varianta clasică, pot alege Grey Goose VX, o vodka cu baza clasică la care se adaugă o cantitate mică de coniac, pentru un profil aromatic mai bogat și elegant.

   

  Vodka Grey Goose poate fi savurată sec – este pură, curată și consistentă datorită volumului de alcool (40%). Aroma și tăria acestei băuturi este recomandată și pentru cocktail-uri elegante, cum ar fi: Bloody Mary, Black Russian, Bohemian Goose, Caipiroska, Cosmopolitan, Cherry Collins și multe altele.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Fructat și vegetal.

   

  GUST: Grey Goose VX aduce un profil aromatic diferit de varianta clasică. Alături de distilatul obținut din grâu și apă de izvor, coniacul adăugat înfiripă ușor tonuri de fructe cu pulpă albă (piersică), și tonuri florale de violete și caprifoi.

   

  FINISH: Lung, cald și cremos.

   

  Preț normal: 464,70 RON

  Special Price 435,00 RON

  (-29,70 RON)
 • Grey Goose vodka 0.70 L Grey Goose vodka 0.70 L
  -21%

  Grey Goose - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodkă premium din lume. Mai mult de atât, este produsă de…francezi, în regiunea Cognac. Distilatul este obținut din culturi de grău, lucrate de fermieri aflați la a 11-a generație pe pământul regiunii Picardie, cunoscută pentru cerealele folosite în industria pâinii, și apă naturală din izvorul comunei Gensac-la-Pallue, aflată în sud-vestul țării.

   

  Grâul pur și apa curată de izvor sunt singurele ingrediente pentru vodka clasică Grey Goose, iar distilarea urmează cinci pași respectați pentru fiecare lot, fără compromis. Pentru cei care doresc vodka franceză diferită de varianta clasică, Grey Goose oferă o gamă constantă de șase băuturi cu diferite arome și condimente, dar și produse în ediție limitată.

   

  Vodka Grey Goose poate fi savurată sec – este pură, curată și consistentă datorită volumului de 40% alcool. Aroma și tăria acestei băuturi este recomandată și pentru cocktail-uri elegante, cum ar fi: Bloody Mary, Black Russian, Bohemian Goose, Caipiroska, Cosmopolitan, Cherry Collins și multe altele.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Tare, dulce și curat cu lămâie și nucă de cocos.

   

  GUST: Rafinată și cremoasă. Dulce și puțin amară. Se înfiripă ușor tonul unui condiment… 

   

  FINISH: Finish-ul este lung, cald și cremos. Ultimele picături dezvăluie și o notă de anason dulce.

   

  Preț normal: 183,40 RON

  Special Price 145,00 RON

  (-38,40 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor super premium odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei. Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare. Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie).

  Gin SUL este o licoare a contrastelor. Pe de o parte, este realizat cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, sugerează dorul şi nostalgia iberică, prin acel cuvânt misterios, ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă. La prima degustare, gin SUL are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate şi gust tare. Toate aceste impresii duc încet, dar sigur, către sentimente profunde, ce apar când licoarea primeşte a doua degustare, singură, pe bolta palatină, sau într-un Martini, sec şi solitar.
  172,55 RON
 • McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40% McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%
  -5%

  McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  McQueen and The Violet Fog este un gin neconvențional, născut pentru a concura cu frații mai mari, faimoși în Lumea Veche. Numele acestei băuturi a fost inspirat de un poem în care se relatează întâlnirea memorabilă cu o trupă de muzică rock.

   

  Ultimele versuri din această poveste sunt prezente pe eticheta incoloră a sticlei. Cu toată pasiunea pentru modern și inedit, maeștrii din Jundiai, Brazilia, folosesc reguli stricte pentru producția unei licori compuse din 21 de ingrediente. Fiecare lot este fabricat prin distilare în instalații din cupru, prin două metode tradiționale, ce necesită rigoare și perfecțiune.

   

  Pentru început, 15 din cele 21 de ingrediente sunt mixate cu alcool de 60% Vol., în vase din cupru, timp de 24 de ore. În acest timp, alcoolul extrage din ingrediente acele aromele care oferă identitate fiecărei generații.

   

  A doua fază a procesului constă în trecerea alcoolului prin sita cu ultimele 6 ingrediente ce poartă semnătura McQueen and The Violet Fog: busuioc, rozmarin, semințe de fenicul, anason, fructe de calamansi și açai. Uleiurile esențiale din plante, condimente și fructe se unesc cu alcoolul macerat pentru rezoluția așteptată: un gin extra fin, complex și echilibrat. Cu un volum final de 40% alcool pur, McQueen and The Violet Fog este ideal pentru cei care doresc un gin sec, sau un cocktail cu personalitate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un amalgam de arome așezate într-o ordine misterioasă. Atenția nedistribuită aduce în prim plan un miros de marmeladă, grepfrut, castravete proaspăt, un mix de condimente, ierburi și săruri, boabe de piper roz, cardamom și ienupăr.

   

  GUST: Gustul rămâne fidel compoziției descrise de șimțul olfactiv. Se simt și condimente, urmate de ienupăr, bergamotă și ierburi aromate (busuioc indian, rozmarin portughez, fenicul mediteraneean, calamansi din insulele Pacificului, anason vietnamez și açai brazilian.

   

  FINISH: Mediu spre lung, cald, cu note de ierburi condimentate.

   

  Preț normal: 136,85 RON

  Special Price 130,01 RON

  (-6,84 RON)
 • Nonino - Grappa Riserva di Annata 18 yo - 0,7L, Alc: 45%

  DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA RISERVA 18 YEARS OLD MONOVITIGNO NONINO VERDUZZO CRU COLLI ORIENTALI DEL FRIULI
  REGIUNE: COLLI ORIENTALI DEL FRIULI
  TARA DE ORIGINE: ITALIA
  CATEGORIE: GRAPPA
  VOL. ALC.: 45%

  Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Inca din 1952 Nonino foloseste butoaie mici de lemn pentru imbatranirea distilatelor. In ziua de astazi cramele gazduiesc 1750 de butoaie din lemn, fie din stejar din padurile Nevers, Limousin si Gresigne din Franta, sau butoaie folosite anterior la maturarea vinului de Xeres / Jerez din Spania, si chiar din lemn de salcam, sau din lemn de pomi fructiferi (cires salbatic, par).
  Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
  NONINO GRAPPA – RISERVA DI ANNATA 18 Y.O. este o Grappa manufacturata din soiul Verduzzo, distilata in loturi mici in echipamente artizanale, maturata in barrique din stejar din padurea Limousin, Franta; se comercializeaza in sticle lucrate manual, cu dop metallic suflat in aur de 24k.

  NOTE DE DEGUSTARE: De culoarea chihlimbarului inchis, cu note de brun si accente de cupru, si de un miros intens si bogat; gustul este catifelat si matasos, complex, de fructe uscate, de mere si piersici, vanilat si lemnos, extreme de persistent dupa inghitire.

  RECOMANDARE CONSUM: Grappa invechita se recomanda a fi savurata la finalul mesei. Este exceptionala atunci cand este asociata cu tigari de foi sau trabuc, cu foie gras, produse de patiserie ce contin ciocolata neagra, sau cu ciocolata artizanala ce contine peste 60% cacao.

  TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 18-20º C (Grappa invechita este recomandat a fi servita in pahare speciale de Grappa, mici de 80-120ml, cu balon / spatiu pt. aerare si picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata.
  1.112,65 RON
 • Nonino - Grappa Monovitigno il Prosecco - 0.7L, Alc: 38%

  DENUMIRE COMPLETA PRODUS: GRAPPA I VIGNETI MONIVITIGNO IL PROSECCO BIANCO
  TARA DE ORIGINE: ITALIA
  CATEGORIE: GRAPPA
  VOL. ALC.: 38%

  Distileriile Nonino au fost infintate in 1897 de catre Orazio Nonino, in localitatea Ronchi di Pavia in nordul Italiei. Pe 4 Decembrie 2003, presedintele italiei Carlo Azeglio Ciampi, ofera ‘Premio Leonardo Qualita Italia’ lui Giannola si Benito Nonino pentru: ‘nivelul absolut de calitate, cercetare si inovatie… Nonino sunt recunoscuti ca adevaratii Ambasadori pentru Grappa Italiana in lume.’
  Legislatia care reglementeaza pentru prima data productia de Grappa, exista inca din luna Februarie din 1933.
  NONINO GRAPPA - MONOVITIGNO IL PROSECCO este o Grappa create exclusiv din soiul Prosecco (Glera), fermentata in conditii de temperatura controlata si distilata in loturi mici in echipamente artizanale renovate de Benito Nonino.

  NOTE DE DEGUSTARE: Este incolora si cristalina, si are un miros dulceag de flori de salcam. Gustul intens, floral si fructat (distinct de mere golden), este proaspat, elegant si lejer.

  RECOMANDARE CONSUM: Grappa incolora / clara, este recomandata a fi savurata dupa servirea mesei. Consumata moderat, poate fi o sursa de delectare si placere pe intreaga durata a zilei.

  TEMP. DE SERVIRE RECOMANDATA: 11-13º C (Recomandat a fi servit in pahar mic de 80-120ml, de tip lalea cu picior). O Grappa de calitate nu se serveste niciodata congelata / inghetata
  139,23 RON
 • Hendrick’s Gin 1L, Alc: 41.4% Hendrick’s Gin 1L, Alc: 41.4%
  -22%

  Hendrick’s Gin 1L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & Fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru dezvolta o gamă nouă de produse. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice, cum ar fi: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  Preț normal: 184,45 RON

  Special Price 143,00 RON

  (-41,45 RON)
 • Bottega - Grappa Alexander - 0,7L, Alc: 38%

  Gama Alexander cuprinde diverse sortimente de grappa de cea mai bună calitate, create prin distilarea tescovinelor obţinute din struguri atent selecţionaţi din cele mai renumite zone din nord-estul Italiei. Tescovinele păstrează foarte bine parfumul şi aromele soiurilor şi creează o grappa deosebită. Băutura este păstrată pe o perioadă de şase luni în recipiente din oţel inoxidabil pentru a-şi desăvârşi paleta aromatică.


  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Are un parfum proaspăt, plăcut şi curat, compus din note de fructe de livadă şi fructe de pădure.
  GUST: Arome captivante de fructe, care se completează reciproc.

  Grappa Alexander poate fi consumată simplu, răcită, sau poate fi folosită în compoziţia unor cocktailuri şi long drinks.
  72,71 RON
 • Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -18%

  Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Este produsă din secară din regiunea Mazowsze. Supusă unui număr de treizeci şi trei de controale diferite şi distilată de patru ori - numărul ideal pentru obţinerea unei armonii între puritate şi caracterul care îl va delecta chiar şi pe cel mai pretenţios consumator. Maestrul distilator ce supraveghează acest proces, Zibigniew Monka, are o experienţă de 36 de ani în acest domeniu.

  Preț normal: 232,48 RON

  Special Price 189,73 RON

  (-42,75 RON)
 • Beluga - Vodka Beluga Transatlantic Racing - 0,7L, Alc: 40% Beluga - Vodka Beluga Transatlantic Racing - 0,7L, Alc: 40%
  -18%

  Beluga - Vodka Beluga Transatlantic Racing - 0,7L, Alc: 40%

  Distileria brand-ului Beluga se numește Mariinsk, se află în inima Siberiei și are o istorie de peste 100 de ani.

   

  Translatlantic Racing este dedicată, asemenea tuturor celorlalte sortimente Beluga, unui simbol al identității naționale. Ediția specială este creată în semn de apreciere pentru echipa de iahting a Rusiei, care a reușit să doboare recorduri și să obțină numeroase victorii în ultimii ani.

   

  Această variantă este filtrată prin bumbac natural, apoi este lăsată să se “odihnească” 45 de zile, față de perioada standard de 30  zile. Toate aceste etape parcurse de vodkă prin instalațiile și filtrele distileriei ajută la evaporarea mirosului și eliberarea aromei bogate ce va deveni gustul inconfundabil marca Beluga.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Subtil, ce invită la o degustare în stare pură sau într-un cocktail revigorant.

   

  GUST: Gustată sec, Transaltantic Racing se deschide cu o notă cremoasă de terci din grâu. Urmează o notă firavă de condimente, limonadă și puțină dulceață care aduce aminte de păinea proaspătă din făină de grâu.  

   

  FINISH: Finalul aduce împreună toate aromele, amorțite de alcoolul cald, rafinat, ce pare să alunece foarte ușor pe papile.

   

  Preț normal: 261,80 RON

  Special Price 214,68 RON

  (-47,12 RON)
 • -5%

  Whitley Neill - Gin Bloodorange - 0.7L , Alc: 43%

  Cu un gust ce te poarta spre insoritele tarmuri mediteraneene, Whitley Neill Blood Orange Gin este intruchiparea dorintei de cunoastere care s-a reflectat de-a lungul timpului asupra tuturor celor opt generatii ale acestei mari familii. Mai intai a fost vodca de portocale rosii, apoi a fost ginul, acesta din urma fiind inspirat de reteta creata in amintirea lunii de miere petrecute de Frederick Neill si sotia sa in Sicilia. Toate plantele care intra in compozitia sortimentului sunt atent selectionate si dozate pentru a contura un buchet aromatic armonios, perfect structurat.

  ASPECT: Incolor.
  MIROS: Proaspat si vibrant, predominant citric, unde se remarca note bogate de portocale rosii de Sicilia.
  GUST: Aromele de citrice se imbina perfect cu cele de anason. Alcoolul fiind bine intergat, finish-ul lung devine fructat si fresh.

  Preț normal: 153,27 RON

  Special Price 145,61 RON

  (-7,66 RON)
 • Hendrick’s - Gin - 0,7L, Alc: 41.4% Hendrick’s - Gin - 0,7L, Alc: 41.4%
  -17%

  Hendrick’s - Gin - 0,7L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & Fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Tot în Scoția, în zona de sud, la distileria Girvan, este produs și Hendrick’s Gin.

   

  Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, o tânără din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru dezvolta o gamă nouă de produse. Ginul Hendrick a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru un gin premium. Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice, cum ar fi: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  Preț normal: 140,75 RON

  Special Price 117,00 RON

  (-23,75 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă