Premium

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă
 • Hendrick's - Gin Lunar - 0.7L, Alc: 43.4% Hendrick's - Gin Lunar - 0.7L, Alc: 43.4%
  -20%

  Hendrick's - Gin Lunar - 0.7L, Alc: 43.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons (William Grant & fii), cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. 

   

  După varianta Original, Orbium și Midsummer Solstice, Lesley ne oferă în 2020 Hendrick’s Lunar Gin. Într-o noapte cu lună albastră, în laboratorul plin de curiozități al distileriei Hendrick’s, Lesley Gracie și-a folosit cunoștiințele, imaginația și ingredientele diverse, aflate în cabinetul cu ingrediente rare, pentru a crea o poțiune nouă, în ediție limitată.

   

  Lunar este o combinație interesantă de arome răcoritoare, calde și florale, pe care le puteți savura sec, ori într-un cocktail, seara, atunci când razele lunii îmbrățișează Pământul.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Hendrick’s Lunar atrage cu parfumul fin, floral și vegetal ce relaxează la apusul soarelui, atunci când stelele par mai aproape și luna începe să pună stăpânire pe cer.

   

  GUST: Esența florală bogată și echilibrul între condimente rumenite se simt mai clar odată cu toată strălucirea din jurul lunii și aduc acea tihnă de pe Marea Liniștii.   

   

  FINISH: Post gust de citrice prospete, ce se simt solitare, asemenea astrului aflat atât de departe, dar cucerit de om.

   

  Preț normal: 188,32 RON

  Special Price 150,48 RON

  (-37,84 RON)
 • Hendrick's - Gin Orbium - 0.7L Hendrick's - Gin Orbium - 0.7L
  -31%

  Hendrick's - Gin Orbium - 0.7L

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Hendrick’s Gin Original a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru a continua seria ginurilor premium.

   

  Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley Gracie, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Orbium este ca o variantă de Hendrick’s clasic dintr-o lume paralelă, o reintepretare apărută din ideile unui alt Maestru Lesley Gracie dintr-o altă distilerie Girvan. La fel de genială, cealaltă Lesley a păstrat o mare parte din rețeta variantei clasice la care a adăugat câteva ingrediente diferite: extracte de chinină, pelin și petale din lotus albastru.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Floare de lotus și chinină cu accente lemnoase în balanță cu arome de ienupăr intens și lămâie.

   

  GUST: Arome vegetale de coriandru, un ton amărui din citrice și extract de castravete ce aduce complexitate și note florale dulci. Pe fundal sunt prezente și note amare, ce apropie Orbium de profilul aromatic al băuturilor sobre și minimaliste.

   

  FINISH: Pelin amestecat cu vegetale pământii (iarbă uscată) și pin verde, ce anunță sfârșitul călătoriei în lumea ierburilor alese cu dibăcie de orice versiune a Maestrului Lesley Gracie.

   

  Preț normal: 207,23 RON

  Special Price 142,45 RON

  (-64,78 RON)
 • Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5% Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%
  -5%

  Bombay - Gin Star of Bombay - 1L, Alc: 47.5%

  Bombay Sapphire este un brand de gin lansat în 1987 şi distribuit de către Grupul Bacardi. Ginul Bombay este produs în Anglia, în Hampshire, la distileria construită pe locul unei mori vechi, numită Laverstoke.

   

  Cel mai fin gin necesită cele mai bune ingrediente, de aceea, Maestrul Ivano Tonutti, se ocupă de selecția celor 10 plante și fructe rare folosite pentru a infuza alcoolul cu arome luxuriante, specifice stilului Bombay

   

  Prin coșul de cupru perforat, plasat în instalațile originale din anii 1830, dar și în instalații moderne de 12.000 de litri, sunt infuzate arome naturale, intense din vegetale proaspete. Aromele din Sapphire sunt oferite de lemn dulce, rădăcină de iris italian, migdale, rădăcină de Angelica, scorțișoară chinezească, coriandru, piper Cubeba, coajă de lămâie, boabe de paradis și fructe de ienupăr.

   

  Cele 10 botanice de bază sunt completate de alte două ingrediente speciale, ce reprezintă semnătura etichetei Star of Bombay: semințe de ambrette aduse din Ecuador și coajă de bergamotă din Italia (Calabria).

  Ginul Bombay are un gust proaspăt, delicat și echilibrat, uşor de savurat sec, în mix-uri simple cum este Gin & Tonic, dar şi în numeroase cocktail-uri pe bază de gin.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Lemnos și pământiu, cu arome de ienupăr, pin verde, mosc și alune. Notele de mijloc sunt cele de coriandru, ulei de portocală și alte condimente elegante.

   

  GUST: Pe papile, aroma de vegetale ușor amare, reprezentată vioi de pin verde, aduce un aer de peisaj montan. Urmează aromele de coriandru, lemn (rădăcini) și note moi de piper, ce încheie această experiență cu eleganța unui safir indian.  

   

  FINISH: Revin aromele de rădăcini, pământ și mosc cu note pronunțate de pin și scorțișoară chinezească, ușor amară.

   

  Preț normal: 210,04 RON

  Special Price 199,24 RON

  (-10,80 RON)
 • Gin XII - Premium Distilled - 0.7L Gin XII - Premium Distilled - 0.7L
  -13%

  Gin XII - Premium Distilled - 0.7L

  În sudul Franței, Forcalquier este cunoscută încă din preistorie ca una dintre localitățile regiunii Provence, unde locuitorii culegeau ierburi și le foloseau în scopuri curative. În secolele XVII și XVIII, mulți dintre negustorii care aduceau și plante aromatice s-au stabilit în Provence și au fondat mici afaceri.

   

  În 1898 a apărut Distilleries de Lure, care a avut mai mulți proprietari pe parcursul a două războaie mondiale. În anii 1980 compania a fost redenumită Distillerie de Haute Provence, iar după ce a fost cumpărată de Pernod Ricard a primit numele Distilleries et Domaines de Provence.

   

  Gin XII este o băutură obținută din 5 distilate diferite. Un distilat de gin cu 8 plante și condimente (boabe de ienupăr, semințe de coriandru, migdale dulci, cimbru, graunțele paradisului, rădăcină de angelica, rădăcină din iris de Florența și semințe de cardamom). Alte patru distilate din plante (busuioc, rozmarin, eucalipt și mentă), obținute prin macerare și distilare separată a fiecărei plante. Distilarea acestor plante este realizată într-o instalație înaltă tip coloană, ce permite degajarea aromelor și echilibrarea acestora pentru un profil aromatic select.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Din concertul de ierburi aromatice folosite pentru Gin XII se remarcă ienupărul cu note proaspete de mentă și flori.

   

  GUST: Curat și intens, ginul din Provence se alătură băuturilor de calitate, care dau un imbold simțurilor și fac simțită prezența multor ierburi. Vedeta distilatelor rămâne ienupărul, urmat de piper proaspăt, camfor, mentă și arome rafinate de flori.

   

  FINISH: Lung, cald, dominat de ienupăr și arome amestecate ce dau senzația unui peisaj îndesat de tufe și tot felul de plante înmiresmate.

   

  Preț normal: 154,70 RON

  Special Price 134,64 RON

  (-20,06 RON)
 • Hendrick's - Gin Midsummer Solstice - 0.7L, Alc: 43.4% Hendrick's - Gin Midsummer Solstice - 0.7L, Alc: 43.4%
  -25%

  Hendrick's - Gin Midsummer Solstice - 0.7L, Alc: 43.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi.

   

  Hendrick’s Gin Original a fost lansat în 1999, iar de atunci, Lesley a creat cu succes și alte sortimentele de gin ce au la bază rețeta originală. Unul dintre acestea e Midsummer Solstice.

   

  Midsummer Solstice (Solstițiul de vară) este o variantă produsă pentru cei care doresc adierea schimbătoare din mijlocul verii, unică asemenea ediției limitate creată în distileria scoțiană. La fel ca o iubire de sezon sau viața scurtă a unei musculițe, Midsummer Solstice este o expresie poetică a trecerii ireparabile a timpului, dar și un gin excepțional cu aromă florală, perfect pentru a celebra zilele lungi și calde.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Midsummer Solstice întâmpină cu un parfum pur de flori și pin. Această deschidere inocentă provoacă o curiozitate greu de stăvilit fără a gusta licoarea.

   

  GUST: Pe papile este delicat și complex, cu aromă clasică de ienupăr, flori de portocal, suc de lămâie, trandafir, ierburi, lavandă și o notă plăpândă de mirodenii.

   

  FINISH: Finalul este curat, ușor, dar persistent.

   

  Preț normal: 188,32 RON

  Special Price 142,00 RON

  (-46,32 RON)
 • The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%
  -5%

  The Botanist - Dry Gin + 2 pahare - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Alături de sticla de gin THE BOTANIST, îți oferim, în limita stocului disponibil, două pahare cadou, perfecte pentru mix-uri răcoritoare!

   

  Preț normal: 183,57 RON

  Special Price 174,39 RON

  (-9,18 RON)
 • The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%

  The Botanist - Dry Gin + Tin Planter - 0.7L, Alc: 46%

  Pachetul cadou include o sticlă de 70cl The Botanist Islay Dry Gin, un tin planter personalizat, decorat cu denumirile în limba latină ale plantelor aromatice care se regăsesc de altfel și pe sticla iconică The Botanist și rețete de cocktailuri ușor de preparat acasă.

   

  Ideea de sustenabilitate a pachetului cadou vine din faptul că ambalajul poate fi refolosit, oferind o bază pentru sădirea semințelor sau cultivarea răsadurilor plantelor aromatice. Menta, lămâița, cimbrul, mușețelul, rozmarinul, salvia sau busuiocul sunt doar câteva dintre ierburile pe care le puteți cultiva și care pot deveni ingredientul special ce va atrage complimente pentru orice cocktail preparat acasă.

   

   “Prin crearea ambalajelor care pot fi refolosite, sperăm să încurajăm oamenii să se reconecteze cu natura. Prin cultivarea plantelor aromatice în propria casă, puteți experimenta cu arome locale de sezon într-un mod sustenabil” Douglas Taylor, director executiv al Distileriei Bruichladdich

   

  Produs pe îndepărtata insulă hebrideană Islay din Scoția, The Botanist este obținut din 22 de plante și flori locale culese manual, distilate delicat și lent, alături de 9 plante clasice folosite în producerea ginului. Acest gin complex, cu note florale și arome de citrice și mentă, poate fi savurat sec, într-un G&T garnisit cu plante locale și de sezon sau într-un foraged cocktail.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor din care este obținut.

   

  MIROS: Un buchet de arome proaspete de ierburi, ienupăr și citrice dulci se remarcă în prim plan. Urmează note dulci, condimentate de cassia și coriandru ce stau la baza complexității delicate a celor 22 de plante culese de pe insula Islay. Se adaugă arome de mentă sălbatică, cimbru și mușețel - o prospețime verde, specifică The Botanist.

   

  GUST: Gustul este bogat și fin; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Echilibrat cu arome de mentă de apă, păducel, salvie de lemn, scorțișoară, citrice, ienupăr - o combinație armonioasă cu o textură delicată, fină ca un satin. Vâscozitatea generată de distilarea lentă scoate în evidență esența delicată și aromele echilibrate.

   

  206,17 RON
 • The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46% The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%
  -15%

  The Botanist - Dry Gin - 0.7L, Alc: 46%

  THE BOTANIST este un gin super-premium, produs artizanal pe insula Islay, din arhipelagul Hebrides, aflat în nord-vestul Scoției. Ginul este parte din istoria locului, de aceea, Botanist este produs în faimoasa distilerie Bruichladdich, construită în 1881.

   

  Baza ginului THE BOTANIST este compusă din cele 9 plante clasice pentru acest tip de băutură. Alături de cele 9, sunt adăugate încă 22 de plante unice de pe insula Islay. Din această perspectivă, THE BOTANIST este o expresie rară a tot ce înseamnă inimă și suflet pentru vechiul teritoriu scoțian.

   

  THE BOTANIST este și un testimonial al culturii, filosofiei și pasiunii oamenilor care știu meșteșugul unei băuturi excepționale.

   

   

  ASPECT: Un gin clar, într-o sticlă cu etichetă minimalistă și text în relief cu numele plantelor folosite la producție.

   

  MIROS: Parfumul dăruit de acest gin este echivalentul unui spectacol vizual creat de Aurora Borealis - învăluie simțurile cu aromele plantelor aproape primordiale ale insulei scoțiene. Botanist proiectează o compoziție rară de mentol dulce, mentă, lemn de primăvară, ienupăr, coriandru cu note de anason, lămâie și coajă de portocală.

   

  Mirosul aduce și un buchet de flori primăvăratice, miere de ciulini, nucă de cocos, mentă sălbatică și alte vegetale proaspete.

   

  GUST: Gustul este bogat și moale; rece atunci când ajunge pe papile, apoi cald și absolut pur, mulțumită alcoolului fin. Un gin cu toate atributele unei băuturi deosebite, create cu plante alese, după o rețetă unică.

   

  FINISH: Finalul aduce o notă de condimente și un gând răzleț de a privi din nou sticla elegantă.

   

  Preț normal: 192,78 RON

  Special Price 163,36 RON

  (-29,42 RON)
 • Grey Goose - Vodka VX Gift Box - 1L, Alc: 40% Grey Goose - Vodka VX Gift Box - 1L, Alc: 40%
  -24%

  Grey Goose - Vodka VX Gift Box - 1L, Alc: 40%

  Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodcă premium din lume și provine din Franța, regiunea Cognac. Distilatul este obținut din culturi de grău din regiunea agricolă Picardie și apă naturală din izvorul comunei Gensac-la-Pallue, aflată în sud-vestul țării.

   

  Grâul pur și apa curată de izvor sunt ingredientele principale pentru vodka clasică Grey Goose, o băutură obținută de fiecare dată fără compromis. Cei care doresc vodka franceză diferită de varianta clasică, pot alege Grey Goose VX, o vodka cu baza clasică la care se adaugă o cantitate mică de coniac, pentru un profil aromatic mai bogat și elegant.

   

  Vodca Grey Goose poate fi savurată sec ori în cocktail-uri elegante, cum ar fi: Bloody Mary, Black Russian, Bohemian Goose, Caipiroska, Cosmopolitan, Cherry Collins și multe altele.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Fructat și vegetal.

   

  GUST: Grey Goose VX aduce un profil aromatic diferit de varianta clasică. Alături de distilatul obținut din grâu și apă de izvor, coniacul adăugat înfiripă ușor tonuri de fructe cu pulpă albă (piersică), și tonuri florale de violete și caprifoi.

   

  FINISH: Lung, cald și cremos.

   

  Preț normal: 464,70 RON

  Special Price 351,48 RON

  (-113,22 RON)
 • Grey Goose vodka 0.70 L Grey Goose vodka 0.70 L
  -25%

  Grey Goose - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Grey Goose este unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de vodcă premium din lume și provine din Franța, regiunea Cognac. Distilatul este obținut din culturi de grău din regiunea agricolă Picardie și apă naturală din izvorul comunei Gensac-la-Pallue, aflată în sud-vestul țării.

   

  Grâul pur și apa curată de izvor sunt singurele ingrediente pentru vodca clasică Grey Goose, iar distilarea urmează cinci pași respectați pentru fiecare lot, fără compromis. Pentru cei care doresc vodcă franceză diferită de varianta clasică, Grey Goose oferă o gamă constantă de șase băuturi cu diferite arome, dar și ediții limitate.

   

  Vodca Grey Goose poate fi savurată sec ori în cocktail-uri elegante, cum ar fi: Bloody Mary, Black Russian, Bohemian Goose, Caipiroska, Cosmopolitan, Cherry Collins și multe altele.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Tare, dulce și curat cu parfum de lămâie și nucă de cocos.

   

  GUST: Rafinată și cremoasă. Dulce și puțin amară. Se înfiripă ușor o notă de condiment.

   

  FINISH: Finish-ul este lung, cald și cremos. Ultimele picături dezvăluie și o notă de anason dulce.

   

  Preț normal: 183,40 RON

  Special Price 137,21 RON

  (-46,19 RON)
 • Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43% Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%
  -17%

  Gin Sul - Dry Gin - 0.5L, Alc: 43%

  Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor deosebite odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei.

   

  Producţia are loc aproape artizanal. Cazanele din cupru au doar 100 de litri şi permit trecerea lejeră a aburilor prin coji de lămâi proaspete din frumoasa Portugalie, rozmarin şi petale catifelate de trandafir. Distilatul îşi urmează cursul şi se amestecă în tihnă, cu apă rece şi curată din Hamburg, pentru a aduce licoarea la 43% alcool. Urmează procesul liniştit de maturare.

   

  Maturarea aduce bogăţia aromatică a plantelor de ienupăr şi rozmarin, la care se adaugă ingredientul unic al acestei reţete: Cistus ladanifer (guma rosie). 

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Gin Sul are un debut serios, cu parfum unic, arome ce par complicate.

   

  GUST: Toate aceste impresii duc încet dar sigur către sentimente profunde. La a doua degustare este descoperit acel constrast al originii sale: pe de o parte, este alcoolul tare, obținut cu rigurozitatea industriei germane, pe de altă parte, aromele de portocale sugerează dorul şi nostalgia iberică, ce trimite la acel misterios ’Saudade’, prezent pe fiecare sticlă.

   

  FINISH: Gust final lung, bine condimentat. Un gin excelent în formula sa pură sau într-un Dirty Martini, sec şi solitar.

   

  Preț normal: 181,48 RON

  Special Price 150,48 RON

  (-31,00 RON)
 • McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40% McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  McQueen and the Violet Fog - Gin - 0.7L, Alc: 40%

  McQueen and The Violet Fog este un gin neconvențional, născut pentru a concura cu frații mai mari, faimoși în Lumea Veche. Numele acestei băuturi a fost inspirat de un poem în care se relatează întâlnirea memorabilă cu o trupă de muzică rock.

   

  Ultimele versuri din această poveste sunt prezente pe eticheta incoloră a sticlei. Cu toată pasiunea pentru modern și inedit, maeștrii din Jundiai, Brazilia, folosesc reguli stricte pentru producția unei licori compuse din 21 de ingrediente. Fiecare lot este fabricat prin distilare în instalații din cupru, prin două metode tradiționale, ce necesită rigoare și perfecțiune.

   

  Pentru început, 15 din cele 21 de ingrediente sunt mixate cu alcool de 60% Vol., în vase din cupru, timp de 24 de ore. În acest timp, alcoolul extrage din ingrediente acele aromele care oferă identitate fiecărei generații.

   

  A doua fază a procesului constă în trecerea alcoolului prin sita cu ultimele 6 ingrediente ce poartă semnătura McQueen and The Violet Fog: busuioc, rozmarin, semințe de fenicul, anason, fructe de calamansi și açai. Uleiurile esențiale din plante, condimente și fructe se unesc cu alcoolul macerat pentru rezoluția așteptată: un gin extra fin, complex și echilibrat. Cu un volum final de 40% alcool pur, McQueen and The Violet Fog este ideal pentru cei care doresc un gin sec, sau un cocktail cu personalitate.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un amalgam de arome așezate într-o ordine misterioasă. Atenția nedistribuită aduce în prim plan un miros de marmeladă, grepfrut, castravete proaspăt, un mix de condimente, ierburi și săruri, boabe de piper roz, cardamom și ienupăr.

   

  GUST: Gustul rămâne fidel compoziției descrise de șimțul olfactiv. Se simt și condimente, urmate de ienupăr, bergamotă și ierburi aromate (busuioc indian, rozmarin portughez, fenicul mediteraneean, calamansi din insulele Pacificului, anason vietnamez și açai brazilian.

   

  FINISH: Mediu spre lung, cald, cu note de ierburi condimentate.

   

  160,65 RON
 • Nonino - Grappa Riserva di Annata 18 yo GB - 0.7L, Alc: 45% Nonino - Grappa Riserva di Annata 18 yo GB - 0.7L, Alc: 45%

  Nonino - Grappa Riserva di Annata 18 yo GB - 0.7L, Alc: 45%

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazio Nonino produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Pentru această grappa strugurii sunt fermentați în cisterne din oțel inoxidabil, la temperatură controlată. Imediat după fermentare, strugurii sunt distilați foarte încet în vase și instalații artizanale pentru a permite compușilor volatili, ce oferă aromele, să se evapore apoi să se condenseze, păstrând proprietățile organoleptice ale fiecărui soi de strugure ales.

   

  După distilare, băutura este maturată 18 ani în baricuri din stejar francez Limousin și îmbuteliată în sticle lucrate manual, cu dop metallic suflat în aur de 24k.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar închis, cu note de brun și accente de cupru.

   

  MIROS: Arome de fructe și vanilie urmate de o notă efemeră de stejar.

   

  GUST: Catifelat și mătăsos, complex, definit de fructe uscate, mere, piersici, vanile și lemn.

   

  FINISH: Extrem de persistent după înghițire.

   

  Această băutură este recomandată a fi savurată după servirea mesei. Consumată moderat, poate fi o sursă de delectare și plăcere pe întreaga durată a zilei. Este recomandat ca băutura să fie degustată la temperatura de 18-20°C, într-un pahar de 80-120ml (de tip balon, cu picior) și lăsată câteva minute în contact cu aerul pentru oxigenare înainte de a fi sorbită.

   

  1.112,65 RON
 • Nonino - Grappa Monovitigno il Prosecco GB - 0.7L, Alc: 38% Nonino - Grappa Monovitigno il Prosecco GB - 0.7L, Alc: 38%

  Nonino - Grappa Monovitigno il Prosecco GB - 0.7L, Alc: 38%

  Arta de crea un distilat tradițional italian este stăpânită de familia Nonino din 1897, atunci când Orazio Nonino a decis să renunțe la distileria cărată pe roți și să o monteze într-o clădire în nordul Italiei, în localitatea Ronchi di Pavia.

   

  De peste 120 de ani descendenții lui Orazio produc grappa pentru Italia, dar și pentru restul statelor din Europa. Mai mult de atât, în ultimii 40 de ani familia Nonino a dezvoltat o gamă impresionantă de produse și a primit numeroase premii de la instituțiile italiene pentru calitatea băuturilor și renumele adus țării.

   

  Nonino - Grappa Monovitigno Il Prosecco este o grappa obținută exclusiv din tescovină de struguri Glera cultivați în localitatea Prosecco, ce dă numele spumantului faimos în Italia. Strugurii presați sunt fermentați în cisterne din inox, la temperatură controlată, imediat după recoltă, pentru a păstra proprietățile organoleptice originale ale soiului Glera. După fermentarea tescovinei urmează distilarea în vase și instalații vechi din cupru unde este selectat cel mai pur alcool, partea de mijloc, sau inima distilării, ce devine o grappa de calitate. Înainte de îmbuteliere băutura este lăsată să se odihnească în cisterne din inox timp de 6 până la 12 luni.

   

   

  ASPECT: Incolor și cristalin.

   

  MIROS: Parfum dulceag de flori de salcâm.

   

  GUST: Gustul intens, floral și fructat (de mere golden), este proaspăt, elegant și lejer.

   

  FINISH: Mediu. Fructat, ușor amărui.

   

  Această băutură este recomandată a fi savurată după servirea mesei. Consumată moderat, poate fi o sursă de delectare și plăcere pe întreaga durată a zilei. Pentru degustare este recomandat ca băutura să fie ținută la temperatura camerei, într-un pahar mic de 80-120ml (de tip lalea, cu picior).

   

  139,23 RON
 • Hendrick's Gin 1L, Alc: 41.4% Hendrick's Gin 1L, Alc: 41.4%
  -31%

  Hendrick's Gin 1L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Hendrick’s Gin Original a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru a continua seria ginurilor premium.

   

  Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley Gracie, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  Preț normal: 207,23 RON

  Special Price 142,34 RON

  (-64,89 RON)
 • Bottega - Grappa Alexander - 0.7L, Alc: 38% Bottega - Grappa Alexander - 0.7L, Alc: 38%

  Bottega - Grappa Alexander - 0.7L, Alc: 38%

  Primele produse Bottega obținute în anii ’20, în Italia, au fost vinurile, prima pasiune a negustorului și oenologului Dominico Bottega. În istoria recentă, operațiunile Bottega au avut parte de numeroase reforme ce au permis dezvoltarea unor game de distilate premium de tip gin, vermouth, bitter dar și grappa, comercializate la nivel mondial.  

   

  Gama Alexander cuprinde diverse sortimente de grappa de cea mai bună calitate, create prin distilarea tescovinelor obţinute din struguri atent selecţionaţi din cele mai renumite zone din nord-estul Italiei. Tescovinele păstrează foarte bine parfumul şi aromele soiurilor şi creează o grappa deosebită. Băutura este păstrată pe o perioadă de şase luni în recipiente din oţel inoxidabil pentru a-şi desăvârşi paleta aromatică.

   

  Grappa Alexander poate fi consumată simplu, răcită, sau poate fi folosită în compoziţia unor cocktailuri şi long drinks.

   

   

  ASPECT: Incolor.

   

  MIROS: Are un parfum proaspăt, plăcut şi curat, compus din note de fructe de livadă şi fructe de pădure.

   

  GUST: Arome captivante de fructe, bine echilibrate de alcool.

   

  FINISH: Mediu, cu aromă de fructe macerate.

   

  79,41 RON
 • Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40% Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40%
  -35%

  Belvedere - Vodka - 0.7L, Alc: 40%

  Vodca Belvedere este produsă în Polonia, în orașul Żyrardów și a fost lansată în 1996 în Statele Unite ale Americii.

   

  Vodca Belvedere este produsă într-una din cele mai vechi distilerii poloneze din lume (operațională din 1910) și sunt folosite cele mai pure ingrediente locale: secară și apă. Secara provine din culturile bogate ale agricultorilor polonezi, certificați, iar apa, extrasă din sursă aflată lângă distilerie, este filtrată și purificată.

   

  Al treilea ‘ingredient’ ce face parte din această vodcă și este un subiect de mândrie națională este procesul de producție. Distilarea este atât o știință cât și o artă. Cu ajutorul științei dobândite pe parcursul a secole de producție a acestei băuturi tradiționale, Maestrul distilează alcoolul de patru ori. Astfel se produce o vodka de secară definită de caracterul, complexitatea și dimensiunea autentică a spiritului polonez.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Fină și ademenitoare, cu note de vanilie și smântână.

   

  GUST: Corp rotund, cu textură fină și catifelată. Primele note receptate sunt cele de vanilie, dulce și savuroasă și tușe de piper negru, urmat de alte mirodenii.

   

  FINISH: Persistent, susținut de migdale, smântână bătută și alune braziliene.

   

  Preț normal: 233,39 RON

  Special Price 151,03 RON

  (-82,36 RON)
 • Beluga - Vodka - Transatlantic Racing - 0.7L, Alc: 40% Beluga - Vodka - Transatlantic Racing - 0.7L, Alc: 40%
  -34%

  Beluga - Vodka - Transatlantic Racing - 0.7L, Alc: 40%

  Distileria brand-ului Beluga se numește Mariinsk, se află în inima Siberiei și are o istorie de peste 100 de ani.

   

  Translatlantic Racing este dedicată, asemenea tuturor celorlalte sortimente Beluga, unui simbol al identității naționale. Ediția specială este creată în semn de apreciere pentru echipa de iahting a Rusiei, care a reușit să doboare recorduri și să obțină numeroase victorii în ultimii ani.

   

  Această variantă este filtrată prin bumbac natural, apoi este lăsată să se “odihnească” 45 de zile, față de perioada standard de 30 zile. Toate aceste etape parcurse de vodcă prin instalațiile și filtrele distileriei ajută la evaporarea mirosului și eliberarea aromei bogate ce va deveni gustul inconfundabil marca Beluga.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Subtil, ce invită la o degustare în stare pură sau într-un cocktail revigorant.

   

  GUST: Gustată sec, Transaltantic Racing se deschide cu o notă cremoasă de terci din grâu. Urmează o notă firavă de condimente, limonadă și puțină dulceață care aduce aminte de pâinea proaspătă de casă.  

   

  FINISH: Finalul aduce împreună toate aromele, amorțite de alcoolul cald, rafinat, ce pare să alunece foarte ușor pe papile.

   

  Preț normal: 296,88 RON

  Special Price 196,13 RON

  (-100,75 RON)
 • Whitley Neill - Gin Blood Orange - 0.7L, Alc: 43% Whitley Neill - Gin Blood Orange - 0.7L, Alc: 43%
  -30%

  Whitley Neill - Gin Blood Orange - 0.7L, Alc: 43%

  Whitley Neil este un gin produs în Anglia, de familia Whitley și Neil încă din anul 1762. De-a lungul timpului familia Neil a păstrat din generație în generație rețeta veche, metode și chiar aparatură de producție. În distileria din Liverpool, se află cazanul pentru distilare, care a fost confecționat în urmă cu 100 de ani și este folosit în prezent pentru producția de gin.

   

  Ginurile Whitley Neil sunt produse din distilat obținut din cereale, cu infuzie pură de ienupăr, la care se adaugă o varietate de arome: fructe de baobab și agrișe, semințe de coriandru, lămâie dulce, portocală dulce, rădăcină de angelica, scorțișoară chinezească, iris florentin, rubarbă, ghimbir, s.a. Toate plantele care intră în compoziția sortimentului sunt atent selecționate și dozate pentru a contura un buchet aromatic armonios, perfect structurat.

   

  Cu un gust ce te poartă spre însoritele țărmuri mediteraneene, Whitley Neill Blood Orange Gin este întruchiparea dorinței de cunoaștere care s-a reflectat de-a lungul timpului asupra tuturor celor opt generații ale acestor mari familii.

   

  Blood Orange este inspirat de rețeta creată în amintirea lunii de miere petrecute de Frederick Neill și soția sa în Sicilia.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Proaspăt și vibrant, predominant citric, unde se remarcă note bogate de portocale roșii de Sicilia.

   

  GUST: Aromele de citrice se îmbină perfect cu cele de anason.

   

  FINISH: Alcoolul este bine intergat, iar în final persistă notele fructate și prospețimea de ansamblu a ginului.

   

  Preț normal: 157,91 RON

  Special Price 111,17 RON

  (-46,74 RON)
 • Hendrick's - Gin - 0.7L, Alc: 41.4% Hendrick's - Gin - 0.7L, Alc: 41.4%
  -29%

  Hendrick's - Gin - 0.7L, Alc: 41.4%

  Hendrick’s Gin este un brand de gin produs de compania William Grant & Sons, cunoscută pentru whisky-urile Glenfiddich din regiunea Speyside, Scoția. Rețeta originală pentru acest gin a fost inventată în anii 1990 de Lesley Gracie, din comitatul Yorkshire, angajată de William Grant & Sons pentru a lucra la dezvoltarea unor produse noi. Hendrick’s Gin Original a fost lansat în 1999, iar zece ani mai târziu, Lesley a primit sarcina de crea o nouă rețetă pentru a continua seria ginurilor premium.

   

  Hendrick’s Gin este obținut prin infuzia tradițională cu ienupăr, trandafiri din Bulgaria, castravete și alte 11 ierburi, alese de Lesley Gracie, care este în prezent și Maestrul distileriei Girvan.

   

  Hendrick’s Gin este o băutură unică, ce merită savurată sec, sau în cocktail-uri clasice: Hendrick’s Gin & Tonic, The Lesley Gracie și Clover Club.

   

   

  ASPECT:  Clar.

   

  MIROS: Parfum bogat de cremă cu puțină limonadă, ienupăr, dulceață din petale de trandafir și castravete.

   

  GUST: Cremos și savuros. Incredibil de proaspăt, cu note puternice de castravete, ienupăr și stejar. Se simt mai bine și aromele de fructe citrice și vanilie.

   

  FINISH: Lung. Revigorant și floral.

   

  Preț normal: 158,13 RON

  Special Price 112,88 RON

  (-45,25 RON)
Pagina:
 1. 1
 2. 2
Grilă Listă