Bere

Berea este o bautura obtinuta din fermentarea grauntelor de cereale, din malt de orz (ce poate fi inlocuit cu grau, porumb sau orez. In timpul procesului de fermentare stimulat de drojdie, zaharul produce alcool si dioxid de carbon, ce ramane in bere.


Berea moderna este produsa prin fermentarea cu hamei, care adauga gustul amar, functioneaza ca un conservant si stabilizator pentru produsul finit. Pentru diferite tipuri si stiluri de bere, hameiul este inlocuit cu tot felul de arome, ierburi, radacini si fructe. 


Berea are origini vechi de mii de ani si a fost produsa de cele mai puternice civilizatii. In ultimii 30 de ani, berea a crescut in popularitate, a devenit a treia cea mai consumata bautura din lume, dupa apa si cafea.


Popularitatea berii a dus la dezvoltarea unor sortimente variate, si pentru a se face o distinctie, au fost diferentiate in functie de metode de productie si ingrediente in tipuri si stiluri. Tipurile de bere principale sunt: Ale, Lager, Malt si Stout. Stilurile de bere principale sunt Blonde, Dark, Pale, Red, India Pale Ale (IPA), Pilsner si Golden.


In ultimii ani a devenit populara si berea artizanala, produsa dupa o reteta traditionala sau inovatoare, in cantitati mici, in micro-berarii, cu ingrediente naturale, fara conservanti sau alte tipuri de substante care sa Îi mareasca termenul de valabilitate.


Pe Pe Beicevrei.ro, în categoria Bere & RTD ai la dispozitie bere produsa in Europa, America de Nord si Asia: Budweiser Budvar, Clausthaler, Carlsberg, Tuborg, Crabbies, Porte Romane-Maddam, One Beer Later, Zaganu, Corona si Kyoto.

Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Tip Bere: Red Ale Eliminare
  • Zaganu - Bere artizanala Rosie 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 7% Zaganu - Bere artizanala Rosie 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 7%

    Zaganu - Bere artizanala Rosie 12 buc. x 0.33L - sticla, Alc: 7%

    Zăganu este o berărie 100% românească, independentă, fondată în 2013 de Alexandru și Laurențiu, doi atreprenori români. Numele fabricii și brand-ului de bere, Zaganu, este împrumutat de la o specie de vultur bărbos, dispărut în urmă cu 100 de ani.

     

    Micro-berăria celor doi tineri afaceriști se află în județul Prahova, aproape de stațiunea Cheia, în peisajul frumos de la poalele vârfului Zăganu din munții Carpați. În mijlocul naturii, echipa Zăganu folosește cele mai naturale și pure ingrediente: apă, malț, hamei și drojdie, fermentate în diferite sortimente de bere oferite publicului fără pasteurizare.

     

    Portofoliul Zăganu are nouă sortimente de bere, ce include ediții limitate, produse din diferite tipuri de malț și hamei inspirate de rețetele vechi din statele Europene, cum ar fi: Marea Britanie, Belgia și Germania.

     

    Echipa Zăganu a folosit trei tipuri de malț, trei tipuri de hamei și o drojdie belgiană, fermente timp de 23 zile pentru a oferi tuturor iubitorilor de bere un red ale artizanal, nefiltrat, ce urmează îndeaproape stilul belgian.   

     

     

    AROMĂ: Arome puternice de malț, și hamei scoase din monotonie de notele vesele de flori și fructe.

     

    98,53 RON
Grilă Listă