Irish - Single Pot Still Whiskey

Single Pot Still Whiskey este precum Single Malt din perspectiva faptului ca se produce printr-o singura distilare, ingredientul cheie fiind orzul. Diferenta dintre acestea doua este ca, spre deosebire de Single Malt care este realizat din 100% orz maltificat, Irish - Single Pot Still Whiskey este produs dintr-o mixtura obtinuta prin amestecarea orzului maltificat si a celui nemaltificat (cunoscut si ca „orz verde”) si distilat intr-un asa numit "pot still". Acesta este un alambic simplu ce nu se preteaza la o distilare continua ca in cazul unui "continuous still/Coffey still". Folosirea orzului nemaltificat ii ofera acestui tip de whiskey o aroma mai condimentata si o textura mai groasa.


Magazinul de bauturi online Beicevrei.ro livreaza gratuit cele mai cunoscute brand-uri de whisky in Bucuresti si Judetul Ilfov, dar si in alte orase din Romania, daca valoarea comenzii depaseste 200 de Lei.


Descopera savoarea originala a bauturii Irish – Single Pot Still Whiskey!

Grilă Listă
 • Redbreast - Irish single pot still whiskey 12yo - 0.7 L Redbreast - Irish single pot still whiskey 12yo - 0.7 L

  Redbreast - Irish single pot still whiskey 12yo - 0.7 L

  Acest sortiment este expresia care defineste perfectiunea unui whisky distilat in alambic simplu: o contradictie eleganta de fructe proaspete, cereale si lemn de stejar. Sortimentul este extrem de apreciat, castigand numeroase premii si distinctii in cadrul competitiilor de profil. Redbreast 12 ani este un whisky irlandez frumos echilibrat, cu textura bogata, arome dulci si accente condimentate. Cunoscatorii afirma ca, alaturi de Redbreast 15 ani, Redbreast 12 ani este unul dintre cele mai elegante sortimente de whisky irlandez de pe piata.

  Miros: Note proaspete de coji de fructe uscate, cu accente de nuci, seminte de in si condimente.
  Gust: Arome complexe de prajitura cu ghimbir, nuci, coji de portocale şi lamaie si accente de martipan.
  Finish: Lung, aromat.
  Culoare: Auriu chihlimbar.
  154,16 RON
Grilă Listă