Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13% Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Escudo Rojo, - Vin rosu ( eticheta rosie ) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, SYRAH, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

     

    Valea Maipo oferă condiții excelente. Vița se află pe terenuri aflate la altitudine, într-un micro-climat influențat de Oceanul Pacific și Munții Anzi. Temperaturile sunt favorabile vițelor și fructelor, iar solul acid este îmbibat de apă curată, scursă de pe piscurile înalte, ce oferă nutrienţi necesari pentru soiurile cultivate, printre care se află Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah şi Cabernet Franc, din cupajul Escudo Rojo, al anului 2017.

     

     

     

    ASPECT: Roşu intens cu reflexii violet.

     

    MIROS: Aromele de fructele roşii şi negre, urmate de note de cafea prăjită şi condimente oferă acel buchet autentic al vinului roşu francez, reinterpretat de intensitatea şi prospeţimea producătorilor din teritoriile Lumii Noi.

     

    GUST: Pe papile, vinul îşi păstrează caracterul complex, sugerat de buchet. Tanini deschid armonios calea către aromele de fructe roşii şi negre. Condimentele şi cafeaua aduc mai multă strălucire şi surprind simţurile până la final.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin perfect pentru mesele cu preparate din carne de gâscă, raţă, miel, porc, vită, alte preparate bogate în condimente, sau brânzeturi proaspete ori maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

    Preț normal: 65,45 RON

    Special Price 55,63 RON

    (-9,82 RON)
  • Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12% Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12%

    Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Primul act care definește începutul casei Louis Jadot este cel pentru proprietatea unei parcele cu viță de vie din Burgundia, achiziționată în 1826 de Louis Henry Denis Jadot. După 30 de ani, Henry a pus fundația domeniului Louis Jadot și a exportat vinul său în statele din Nordul Europei.

     

    Urmașii săi au extins plantațiile de viță, au continuat producția, iar în 1945, Louis Auguste Jadot a decis exportul vinurilor pe piețele din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. În anii 1980, unul dintre partenerii americani ai lui Auguste a cumpărat casa de vinuri și a dus afacerea mai departe. În prezent Louis Jadot deţine numeroase parcele în regiunia Burgundia, unde cultivă soiuri pure, clone de calitate superioară pentru vinuri albe, roșii și rose, cu profil aromatic excepţional.

     

    Vinul din soi Aligote este produs din struguri culeși manual de pe patru parcele diferite, sunt fermentați timp de 15 luni cu drojdie fină, în butoaie din stejar, noi și vechi, pentru a se obține un vin francez original, exportat în multe dintre statele lumii moderne.

     

     

    ASPECT: Galben auriu cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Casa Louis Jadot ne oferă un vin ușor, parfumat de carambola, pepene și tot felul de drupe coapte.

     

    GUST: O licoare cu aromă pură de strugure alb, caracteristic soilui Aligote, cu aciditate medie, puțin sărat. În final, vinul este onctuos din ceea ce par a fi tente de unt gras și brânză, păstrate în sticlă, după maturare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb, ușor, recomandat lângă preparate din pește (tartar de somon, sushi, nems, ceviche), fructe de mare, precum și diverse meniuri vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14% Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  CABERNET

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Frescobaldi este un brand italian, iar istoria familiei Frescobadi începe în urmă cu 1000 de ani. Istoria familiei italiane este strâns legată de istoria regiunii Toscana. Bancheri cu mare influenţă, trezorieri ai Angliei, sau patroni ai artei florentine, în timpul Renaşterii, cei din familia Frescobaldi, asemenea altor nume celebre, au avut în proprietate culturi întinse de vii, care au permis formare unei tradiţii în producţia de vin şi perfecţionarea în arta oenologiei.

     

    Familia Frescobaldi a perseverat prin creativitate şi promovarea excelenţei. Cu aceste două calităţi, în prezent deţine şapte domenii, fiecare cu propria etichetă, unde sunt produse vinuri care definesc cultura italiană. Unul dintre domeniile Frescobaldi este Tenuta Ammiraglia din comuna Magliano, Toscana, aflată pe coastă, aproape de Marea Tireniană.

     

    Terremore este un vin dominat de soiul Cabernet Sauvignon, la care au fost adăugate cantităţi mici de Cabernet Franc, Merlot şi Syrah. Pieliţa boabelor a fost lăsată la macerat timp de 13 zile, iar după fermentaţia iniţială, cea malolactică a fost realizată în butoaie din stejar timp de 12 luni. Terremore este un vin roşu modern şi totuşi este o expresie care redă cu fidelitate tradiţia îndelungată a regiunii viticole în care este produs.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intens, cu reflexii purpurii fermecătoare. 

     

    MIROS: Parfumui îi este elegant, chiar lasciv prin armele afine, coacăze, mure, cea abia deschid apetitul, pentru a face mai apoi cunoştiinţă cu mirodeniile exotice, lemnul dulce şi vanilia, împrumutată gentil la maturare.

     

    GUST: Papilele gustative sunt învăluite de o licoare frumoasă, cu multe arome elegante ce aşteaptă să fie descoperite. Fructele de din buchet reapar şi, pe lângă acestea şi altele, apo întâlnim tanini care îi ridică aromele la un alt nivel şi vestesc un  final brusc. După un moment, este evident şi un post gust fructat, lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele cu carne friptă la grătar, paste cu carne şi sos de tomate, sau pizza quattro formaggi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Asconi - Sol negru Chardonnay 2016, 0.75L, Alc: 13% Asconi - Sol negru Chardonnay 2016, 0.75L, Alc: 13%

    Asconi - Sol negru Chardonnay 2016, 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. 

    Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Galben pai, cristalin.

     

    MIROS: Sol Negru Chardonnay este un vin generos, delicat, cu nuanțe de citrice, caise uscate, pirsici și vanilie.

     

    GUST: Deloc pretențios, mai mult degajat și jovial, acest vin farmecă papilele gustative cu textura sa onctuoasă și netedă, câștigată în cele șase luni de maturare în butoaiele din stejar francez. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Însoțește perfect un fel principal din pește, asociat cu  brânzeturi fine.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C

     

  • Asconi - Sol negru Merlot 2016, 0.75L, Alc: 13.5% Asconi - Sol negru Merlot 2016, 0.75L, Alc: 13.5%

    Asconi - Sol negru Merlot 2016, 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare în partea de vest a continentului European: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, ușor deschis.

     

    MIROS: Sol Negru din Merlot este un vin cu stil, ce poate sta cu mândrie lângă vinurile din același soi, produse în Franța. Tentația începe cu aromele de ciocolată amară, presărată cu piper negru, măcinat… Ceva vegetale își fac apariția între momentele degustării: flori de cireși și salvie verde, spălată de apa unei ploi de vară.

     

    GUST: Și continuă cu aroma diluată de condimente și fructe de pădure confiate, cu tanini medii, aciditate mică și post gust rotund. Textura moale și catifelată, a fructelor de pădure, specifică unui Merlot, este pusă și mai mult în valoare de cele 12 luni de maturare în butoaie din stejar.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Îmbogățește mesele cu carne la grătar, carne roșie, carne de curcan sau rață, pui condimentat, miel ș.a.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Gitana - Autohtone - Roz de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 13% Gitana - Autohtone - Roz de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Gitana - Autohtone - Roz de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Republica Moldova este cunoscută de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat vinăria și crama Țiganca, a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri tradiționale. Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exporturile în state din Europa și Asia.

     

    Pentru acest vin, echipa Gitana desfășoară câteva operațiuni menite să ofere cea mai bună vinificare în rose. După recoltă, strugurii Merlot sunt sortați și presați. Mustul este lăsat să ferementeze timp de 12 zile la o temperatură de 11°C, cu drojdii selecționate. În timpul celor 25 de zile de odihnă drojdia și mustul sunt amestecate pentru a mări intensitatea aromelor și a dezvolta structura vinului.

     

     

    ASPECT: Rose deschis.

     

    MIROS: Roz de Gitana este un vin proaspăt, cu buchet simplu de fructe pădure, deloc pretențios și foarte discret.  

     

    GUST: Aromele de fructe de pădure sunt urmate de căpșuni și cireșe Early Lorry, coapte în mai, puțin dulci. În afară de aromele fructate, vinul surprinde cu mineralitate echilibrată, final plăcut și post gunt mediu spre lung.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Deși este un rose sec, îl recomandăm ca aperitiv, sau la mese cu pește slab, și alte cărnuri albe. Perfect alături de brânză și cașcaval.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

  • Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: RARĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Republica Moldova este cunoscută de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat vinăria și crama Țiganca, a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri tradiționale. Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exporturile în state din Europa și Asia.

     

     

    ASPECT:  Roșu rubiniu, intens și limpede, evidențiat de contrastul ales dintre eticheta albă și culoarea vinului, observată prin sticla verzuie.

     

    MIROS: Roșu de Gitana este un vin pentru toate momentele în care dorești savoare, liniște și un parfum decent de mure și marochin.

     

    GUST: Un vin corpolent, cu arome intense de fructe negre, coapte de soare și de foc, cu taninuri moi, ce oferă un post gust mediu spre lung. Un cupaj intens pentru o degustare liniștită cu arome simple, ce aduc gânduri bune despre locuri și oameni.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive, preparate ușoare pe bază de peşte, carne albă pe grătar, brânzeturi. La desert, alături de plăcinte moldovenești.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C

     

  • Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14% Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14%
    -10%

    Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    Fondat în 1827 Chateau Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curțile Regale din Europa de peste 150 de ani.

     

    Prima sa medalie de Aur a fost acordată în 1878 la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a lui Negru de Purcari, care a depășit chiar vinurile Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au caștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale ca Decanter, Concours Mondial de la Bruxelles, Challenge International du Vin, precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

    VIN ROȘU SEC. Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează.

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Fin de micșunea și saftian.

     

    GUST: Catifelat, cu o astringență plăcută și cu nuanțe de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un postgust de durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul se potrivește foarte bine cu preparate pe bază de carne, cum ar fi piept de rață afumat, biftec de porc sau aperitive cu prosciutto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

    Preț normal: 34,03 RON

    Special Price 30,63 RON

    (-3,40 RON)
  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din Italia, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. După câțiva ani, echipa Pogio al Tesoro a reușit să producă vinuri din culturi întinse pe 70 de hectare.

     

    În prezent, domeniu Pogiu al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot. Cupajul din 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc maturat 18 luni în două barique-uri din stejar francez (primul nou, al doilea aflat la a doua trecere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 168,00 RON

    Special Price 142,80 RON

    (-25,20 RON)
  • Purcari - Freedom Blend  rosu 2018 - 0.75L Purcari - Freedom Blend  rosu 2018 - 0.75L

    Purcari - Freedom Blend rosu 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: BASTARDO, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Freedom Blend este un cupaj de trei soiuri cu origini în state din Lumea Veche, alăturate pentru a obține o expresie a libertății și a spiritului liber. Începând 2018, vinul este obținut prin vinificare modernă a trei soiuri: Bastardo (60%), un soi un soi originar din Portugalia, adus în Crimeea Ucraineană, Saperavi (35%) originar din Georgia și Rară Neagră (5%), un soi cu tradiție din terroir-ul Republicii Moldova.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Freedom Blend este un vin cu buchet curajos, format din aromele culese din vișine, mure și coacăze, însoțit cu sensibilitate de prune uscate, piper roșu, lemn umed și piele.

     

    GUST: Gustul este sofisticat, caracteristic unui cupaj din soiuri roșii, consistente de la primele picături. Aromele de fructe roșii se păstrează elegante și pe măsură ce se domolesc, oferă acea senzație catifelată în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin complex, nelipsit la mesele cu aperitive, preparate pe bază de carne roșie, brânzeturi fermentate și deserturi cu ciocolată neagră.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Purcari - Negru de Purcari rosu 2016 - 0.75L Purcari - Negru de Purcari rosu 2016 - 0.75L

    Purcari - Negru de Purcari rosu 2016 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu, intens.

     

    MIROS: Purcari respectă tradiția cupajului Negru de Purcari și după 140 de ani, ne oferă în continuare regele vinurilor roșii din Republica Moldova. Vinul anului 2016 este maturat 18 luni în barrique-uri din stejar franțuzesc pentru șlefui aromele de fructe dulci, prune coapte și smochine, acompaniate în final de un amestec de mirodenii (dominate de șofran).

     

    GUST: La gust, vinul păstrează aceleași arome, mai profunde, mai catifelate, cu tanini delicați și post gust senzual, de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Negru de Purcari este potrivit la cele mai rafinate și consistente preparate: vânat (ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, fazan cu piure de castane), miel la cuptor cu ierburi aromate, carne de pasăre de curte cu diverse garnituri și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonnay  2017 - 0.7L Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonnay  2017 - 0.7L
    -10%

    Purcari - Vinohora Feteasca Alba & Chardonnay 2017 - 0.7L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ ALBĂ, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Aprecierea pentru distincțiile oferite de Franța, fie acum 140 ani, fie în prezent este încununată prin acest cupaj, văzut ca o horă de înfrățire între soiurile moldovenești și cele franțuzești. Feteasca Albă oferă vinului autenticitate și eleganță, iar Chardonnay aduce intensitatea și prospețimea caracteristică.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui. Acest vin a fost îmbuteliat în 19100 de sticle și are o ilustrație a tabloului “La Danse” (Dansul), pictat în 1910 de artistul francez Henry Matisse.

     

    MIROS: Vinohora este un cupaj alb cu buchet compus din arome înlănțuite într-un dans amețitor ce își găsesc ritmul după câteva minute, apoi se dezvăluie a fi arome de lămâie verde, pere și flori de anason.

     

    GUST: Aromele de anason lasă loc florilor de iasomie, iar dintre fructe, toate se ascund ușor pentru a fi înlocuite subtil de cocos exotic și praline. Hora continuă și aromele îți reiau locul cu aceeași intensitate la fiecare degustare, cu alcool bine integrat și post gust sec, mediu spre lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pentru dans și voie bună savurați arest sortiment Vinohora alături de preparate culinare pe baza de peste, fructe de mare si cele mai delicioase deserturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    Preț normal: 48,43 RON

    Special Price 43,59 RON

    (-4,84 RON)
  • Mouton Cadet -  Bordeaux rose 2018 - 0,75L Mouton Cadet -  Bordeaux rose 2018 - 0,75L
    -27%

    Mouton Cadet - Bordeaux rose 2018 - 0,75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX  / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC, MERLOT

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ROSE SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

     

    Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

     

    Pentru păstra faima și standardul de excelență al vinurilor sale, Baronul Philippe de Rothschild a decis ca vinul anului 1930 să fie îmbuteliat cu etichetă Mouton Cadet, crezând că vinul nu va avea aceeași calitate pentru eticheta Chateau Mouton Rothschild. Vinul cu eticheta Mouton Cadet a avut succes și de 90 de ani este un produs de referinţă pentru compania Baronului Philippe de Rothschild.

     

     

    ASPECT: Rose deschis, strălucitor.

     

    MIROS: Parfumul acestui rose se deschide cu note de vârf proaspete, oferite de fructe roşii. Căpşunile şi zmeură, cu note de piper şi dulceaţă, se aflată într-un echilibru perfect, ce insuflă eleganţa şi profilul distins al vinurilor de Bordeaux.  

     

    GUST: Pe papile, Mouton Cadet rose este direct, tonic, revigorant. De la prima degustare, sunt evidente condimentele care deschid drumul aromelor pure de fructe roşii. Spre final se fac remarcate şi ierburile aromatice, apărute din peisajul tomnatic al Franţei rurale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose recomandat ca aperitiv, ori în compania unor preparate aperitive cu şuncă iberică Bellota, sushi, maki şi la desert, alături de tarte cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 50,41 RON

    Special Price 36,72 RON

    (-13,69 RON)
  • Purcari - Alb de Purcari 2017 - 0.75L Purcari - Alb de Purcari 2017 - 0.75L

    Purcari - Alb de Purcari 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT GRIGIO, PINOT BLANC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale. Alb de Purcari duce mai departe prestigiul vinurilor din Republica Moldova, printr-un cupaj de trei soiuri cu origini în Franța, vinificate tradițional și maturate timp de 6 luni în barrique-uri din stejar francez. 50% Chardonnay, 45% Pinot Grigio și 5% Pinot Blanc, sunt proporțiile unui vin senzual, catifelat, pe care îl putem descoperi la o degustare liniștită, sau o la o masă cu preparate alese.

     

     

    ASPECT: Galben deschis cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Alb de Purcari este bogat în arome de fructe dulci, ce par a fi îmbrăcate de un strat fin de miere și presărate cu mirodenii exotice.

     

    GUST: Pe papile, cele trei soiuri își unesc cele mai gentile arome fructate, echilibrate de tonuri de stejar proaspăt ce lasă senzația unui lemn sănătos din pădurile Europei de Est. Vinul are o aciditate bine conturată, ce se menține surprinzător de mult în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Fie pe mesele monarhilor din Europa, fie pe mesele cetăților, Alb de Purcari este potrivit alături de preparate din vițel, porc, păsări grase de curte, pește oceanic, crustacee, preparate vegetariene și brânzeturi semi tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2016- 0.75L Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2016- 0.75L

    Tenuta Valleselle - Aureum Acinum Amarone Della Valpolicella 2016- 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ:  VENETO  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA, CORVINONE, RONDINELLA, MOLINARA

     

    VOL. ALC.: 15%

     

    VIN ROȘU SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    În prezent Gian și copii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia, şi continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lasize. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle, anual.

     

    Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Aureum Ancium este un cupaj din patru soiuri italiene: Corvina, Corvinone, Rondinella şi Molinara. Strugurii sunt culeşi la maturitate optimă şi vinificaţi tradiţional: boabele sunt separate, presate, iar mustul este lăsat să fermenteze în condiţii controlate până la 20 de zile. Cupajul urmează maturare în butoaie de stejar unde finalizează fermentaţia malolactică timp de maxim 24 de luni.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intens

     

    MIROS: Buchet elegant, cu nuanțe de fructe roșii coapte, în special cireșe și ciocolată morello. Cupajul surprinde cu referințe picante și un finisaj delicios de ciocolată dulce-amară.

     

    GUST: Un cupaj tradiţional italian cu structură şi elegaţă remarcabilă, oferită de savoarea echilibrată, tanini moi şi alcool natural, bine integrat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin robust pentru mese gurmande cu carne rosie la grătar, cu sosuri uşor condimentate, sau brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2018 - 0.75L De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2018 - 0.75L

    De Ladoucette - Pouilly Fume Blanc 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 12.8%

     

    VIN ALB SEC. Famila Comte a produs primele vinuri încă din secolul al XVII-lea. În 1972, Baronul Patrick De Ladoucette a preluat conducerea companiei, a extins operațiunile în Sancerre, Chablis, Vouvray și Chinon și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți exportatori de vinuri franceze, la nivel european.

     

    Vinul alb Comte la Fond este produs în regiunea cu denumire de origine controlată Sancerre, alcătuită din patru localități cu plantații de viță (Bué, Chaudoux, Chavignol și Verdigny). Solul din aceste zone este bogat în straturi de lut și calcar din perioada preistorică Kimmeridgian, din care vița de Sauvignon Blanc, plantată în urmă cu 25-35 de ani, extrage o cantitate considerabilă de minerale și nutrienți.

     

    Ladoucette Pouilly-Fumé este un vin alb fermentat și maturat exclusiv în cisterne din oțel inoxidabil, în prezența drojdiei selecționate. Maturarea păstrează proaspete aromele fructate, florale / vegetale și dezvoltă profilul aromatic în stilul unic al vinurilor albe din Valea Loarei.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Coacerea strugurilor în ultimele zile însorite dinaintea recoltei a oferit vinului un parfum fin și complex de flori albe și fructe exotice.

     

    GUST: Vinul cuprinde simțurile direct și elegant cu arome fructate, cu structură mai densă și aciditate frumoasă, care prelungește aromele inițiale cu note de litchi și mango.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit la mese cu porc, pește de mare la grătar sau la cuptor, scoici cu felii de lămâie, usturoi și unt, preparate vegetariene, condimentate și brânză de capră.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Potențial de învechire la sticlă de până la 5 ani).

     

  • Gitana - Classico Saperavi Magnum 2017 - 1,5L Gitana - Classico Saperavi Magnum 2017 - 1,5L

    Gitana - Classico Saperavi Magnum 2017 - 1,5L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / TARA: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURI: SAPERAVI

     

    VOL. ALC.: 14% 

     


    VIN ROȘU SEC. Republica Moldova este cunoscută de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat vinăria și crama Țiganca, a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri tradiționale. Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exporturile în state din Europa și Asia.

     

    Pentru vinurile Gitana și mai ales pentru acest Saperavi, strugurii sunt recoltaţi manual, iar fermentaţia are loc timp de 20 de zile, în căzi mari de stejar. În timpul fermentării nu sunt folosite produse chimice, doar acțiunea drojdiilor indigene. Aceste procese permit îmbogăţirea maximă a vinului cu elemente care să-i asigure o culoare intensă și o structură echilibrată.

     

     

    ASPECT: Roşu rubiniu intens, cu nuanţe purpurii. 

     

    MIROS: Aromă fină, complexă și bogată de fructe și prune uscate, la care se adaugă nuanţele de ciocolată. 

     

    GUST: Gust intens și complex, cu o astringenţă bine temperată, taninuri bogate și un post-gust rafinat, prelung, cu note de piper.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește cu carnea de miel sau de vânat, cu legume proaspete și brânzeturi mature sau semimature.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18 °C. Se poate consuma cu o uşoară învechire (2-3 ani). Potențial de maturare de până la 7 ani).


     

  • Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L

    Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MALBEC

     

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Rubiniu granat, limpede.

     

    MIROS: Malbec este un soi de origine franceză, consistent și sofisticat în orice parte a lumii. Varianta de Malmbec de la Asconi, bucură simțurile cu un parfum natural de mure, prune, cireșe negre și condimente.

     

    GUST: În vinăria Asconi, majoritatea vinurilor sunt maturate, iar Malbec este încă un exemplu de vin monosoi roșu, îmbogățit de cele 12 luni petrecute în barique-uri din stejar. Perioada de maturare păstrează perfect aromele proaspete, vioaie, de fructe roșii, textura cu tanini moi și aciditate potrivită.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Malbec se face remarcat la mesele cu preparate din vânat, ciuperci, fasole și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C.

     

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă