Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Purcari Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L, Alc: 12% Purcari Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L, Alc: 12%

    Purcari Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL, TRAMINER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB DULCE. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Ice Wine este un vin cu nuanțe de miere și fructe dulci, ce evoluează natural către arome mai fine de condimente și fructe exotice.

     

    GUST: Pe papile este dulce, ca un vin rar, ușor onctuos, cu note sensibile de stejar. Post gustul fructat și dulce este persistent, numai bun pentru un preparat dulce.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru desert cu cremă Chantilly şi fructe tropicale proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Purcari - Vinohora Feteasca Neagra & Montepulciano, rose sec, 2018 - 0.75L, Alc: 13% Purcari - Vinohora Feteasca Neagra & Montepulciano, rose sec, 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Purcari - Vinohora Feteasca Neagra & Montepulciano, rose sec, 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ, MONTEPULCIANO

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Tradiția și spiritul latin moștenit de la strămoșii romani sunt onorate în gama Vinohora prin această înfrățire între soiul Fetească Neagră, cultivat în Republica Moldova și soiul Montepulciano, cultivat în regiunea italiană Puglia.

     

     

    ASPECT: Rose-somon, limpede.

     

    MIROS: Buchet proaspăt și armonios, unde se remarcă note unice de piersici, cireșe și zmeură dulce.

     

    GUST: Plin și fructuos, cu note de vanilie. Impresionează prin persistență, aciditate plăcută și post gust îndelungat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se potrivește foarte bine alături de gustări fine, aperitive, preparate pe bază de pește sau brânzeturi aromate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Escudo Rojo, - Vin rosu (eticheta rosie) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13% Escudo Rojo, - Vin rosu (eticheta rosie) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%
    -20%

    Escudo Rojo, - Vin rosu (eticheta rosie) Chile 2017 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MAIPO VALLEY / CHILE

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CARMENERE, SYRAH, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROȘU SEC. În 2003, Baronesa Phillippine, descendentă a Baronului Philippe de Rothschild, a inaugurat vinăria din Chile, situată în podgoria Maipo din Valea Centrală. Situată la 45 de km de capitala Santiago, podgoriile de peste 1000 de hectare din Maipo si Maule, oferă cele mai bune vinuri chiliene din cupaje realizate în stilul Bordeaux, al partenerilor francezi.

     

    Valea Maipo oferă condiții excelente. Vița se află pe terenuri aflate la altitudine, într-un micro-climat influențat de Oceanul Pacific și Munții Anzi. Temperaturile sunt favorabile vițelor și fructelor, iar solul acid este îmbibat de apă curată, scursă de pe piscurile înalte, ce oferă nutrienţi necesari pentru soiurile cultivate, printre care se află Cabernet Sauvignon, Carmenere, Syrah şi Cabernet Franc, din cupajul Escudo Rojo, al anului 2017.

     

     

     

    ASPECT: Roşu intens cu reflexii violet.

     

    MIROS: Aromele de fructele roşii şi negre, urmate de note de cafea prăjită şi condimente oferă acel buchet autentic al vinului roşu francez, reinterpretat de intensitatea şi prospeţimea producătorilor din teritoriile Lumii Noi.

     

    GUST: Pe papile, vinul îşi păstrează caracterul complex, sugerat de buchet. Tanini deschid armonios calea către aromele de fructe roşii şi negre. Condimentele şi cafeaua aduc mai multă strălucire şi surprind simţurile până la final.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin perfect pentru mesele cu preparate din carne de gâscă, raţă, miel, porc, vită, alte preparate bogate în condimente, sau brânzeturi proaspete ori maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

    Preț normal: 65,45 RON

    Special Price 52,36 RON

    (-13,09 RON)
  • Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12% Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12%

    Louis Jadot Bourgogne Aligote 2016 - 0.75 L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Primul act care definește începutul casei Louis Jadot este cel pentru proprietatea unei parcele cu viță de vie din Burgundia, achiziționată în 1826 de Louis Henry Denis Jadot. După 30 de ani, Henry a pus fundația domeniului Louis Jadot și a exportat vinul său în statele din Nordul Europei.

     

    Urmașii săi au extins plantațiile de viță, au continuat producția, iar în 1945, Louis Auguste Jadot a decis exportul vinurilor pe piețele din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. În anii 1980, unul dintre partenerii americani ai lui Auguste a cumpărat casa de vinuri și a dus afacerea mai departe. În prezent Louis Jadot deţine numeroase parcele în regiunia Burgundia, unde cultivă soiuri pure, clone de calitate superioară pentru vinuri albe, roșii și rose, cu profil aromatic excepţional.

     

    Vinul din soi Aligote este produs din struguri culeși manual de pe patru parcele diferite, sunt fermentați timp de 15 luni cu drojdie fină, în butoaie din stejar, noi și vechi, pentru a se obține un vin francez original, exportat în multe dintre statele lumii moderne.

     

     

    ASPECT: Galben auriu cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Casa Louis Jadot ne oferă un vin ușor, parfumat de carambola, pepene și tot felul de drupe coapte.

     

    GUST: O licoare cu aromă pură de strugure alb, caracteristic soilui Aligote, cu aciditate medie, puțin sărat. În final, vinul este onctuos din ceea ce par a fi tente de unt gras și brânză, păstrate în sticlă, după maturare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb, ușor, recomandat lângă preparate din pește (tartar de somon, sushi, nems, ceviche), fructe de mare, precum și diverse meniuri vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    77,67 RON
  • Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14% Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    Frescobaldi Terremore 2016 - 0.75 L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE:  CABERNET

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Frescobaldi este un brand italian, iar istoria familiei Frescobadi începe în urmă cu 1000 de ani. Istoria familiei italiane este strâns legată de istoria regiunii Toscana. Bancheri cu mare influenţă, trezorieri ai Angliei, sau patroni ai artei florentine, în timpul Renaşterii, cei din familia Frescobaldi, asemenea altor nume celebre, au avut în proprietate culturi întinse de vii, care au permis formare unei tradiţii în producţia de vin şi perfecţionarea în arta oenologiei.

     

    Familia Frescobaldi a perseverat prin creativitate şi promovarea excelenţei. Cu aceste două calităţi, în prezent deţine şapte domenii, fiecare cu propria etichetă, unde sunt produse vinuri care definesc cultura italiană. Unul dintre domeniile Frescobaldi este Tenuta Ammiraglia din comuna Magliano, Toscana, aflată pe coastă, aproape de Marea Tireniană.

     

    Terremore este un vin dominat de soiul Cabernet Sauvignon, la care au fost adăugate cantităţi mici de Cabernet Franc, Merlot şi Syrah. Pieliţa boabelor a fost lăsată la macerat timp de 13 zile, iar după fermentaţia iniţială, cea malolactică a fost realizată în butoaie din stejar timp de 12 luni. Terremore este un vin roşu modern şi totuşi este o expresie care redă cu fidelitate tradiţia îndelungată a regiunii viticole în care este produs.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intens, cu reflexii purpurii fermecătoare. 

     

    MIROS: Parfumui îi este elegant, chiar lasciv prin armele afine, coacăze, mure, cea abia deschid apetitul, pentru a face mai apoi cunoştiinţă cu mirodeniile exotice, lemnul dulce şi vanilia, împrumutată gentil la maturare.

     

    GUST: Papilele gustative sunt învăluite de o licoare frumoasă, cu multe arome elegante ce aşteaptă să fie descoperite. Fructele de din buchet reapar şi, pe lângă acestea şi altele, apo întâlnim tanini care îi ridică aromele la un alt nivel şi vestesc un  final brusc. După un moment, este evident şi un post gust fructat, lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru mesele cu carne friptă la grătar, paste cu carne şi sos de tomate, sau pizza quattro formaggi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    83,60 RON
  • Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14% Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Gitana - Autohtone - Rosu de Gitana 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: RARĂ NEAGRĂ, CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Republica Moldova este cunoscută de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat vinăria și crama Țiganca, a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri tradiționale. Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exporturile în state din Europa și Asia.

     

     

    ASPECT:  Roșu rubiniu, intens și limpede, evidențiat de contrastul ales dintre eticheta albă și culoarea vinului, observată prin sticla verzuie.

     

    MIROS: Roșu de Gitana este un vin pentru toate momentele în care dorești savoare, liniște și un parfum decent de mure și marochin.

     

    GUST: Un vin corpolent, cu arome intense de fructe negre, coapte de soare și de foc, cu taninuri moi, ce oferă un post gust mediu spre lung. Un cupaj intens pentru o degustare liniștită cu arome simple, ce aduc gânduri bune despre locuri și oameni.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aperitive, preparate ușoare pe bază de peşte, carne albă pe grătar, brânzeturi. La desert, alături de plăcinte moldovenești.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C

     

    30,11 RON
  • Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14% Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    Purcari - Merlot de Purcari 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Chateau Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile noastre au fost servite la Curțile Regale din Europa de peste 150 de ani.

     

    Prima sa medalie de Aur a fost acordată în 1878 la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a lui Negru de Purcari, care a depășit chiar vinurile Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au caștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale ca Decanter, Concours Mondial de la Bruxelles, Challenge International du Vin, precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

    Merlot de Purcari este asemenea catifelei – delicat la atingere, dar cu o structură complexă, care impresionează.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Fin, de micșunea și saftian.

     

    GUST: Catifelat, cu o astringență plăcută și cu nuanțe de stejar, mure şi trandafir este accentuat printr-un post gust de durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Sortimentul se potrivește foarte bine cu preparate pe bază de carne, cum ar fi piept de rață afumat, biftec de porc sau aperitive cu prosciutto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 -  0.75L
    -15%

    Poggio al Tesoro - Sondraia, Bolgheri rosso 2012 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2012

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Poggio al Tesoro este un producător de vin din Italia, regiunea Toscana. Localitatea Bolgheri, unde se produc unele dintre cele mai bune vinuri roșii din țară, a fost o destinație de vis, care a devenit realitate pentru Walther Allegrini. Walther și echipa sa au acordat multă atenție zonelor și soiurilor de struguri potrivite pentru fiecare tip de sol. 

     

    În prezent, domeniu Poggio al Tesoro cuprinde patru podgorii. Cea mai pare podgorie se află într-un cătun numit Le Sondraie, cu mai multe tipuri de sol, care permit plantarea a cinci soiuri de struguri albi și roșii. Printre caracteristicile solului din podgoria Le Sondraie este conținutul ridicat de magneziu, benefic pentru soiul Merlot. Cupajul din 2012 este obținut din Cabernet Sauvignon, Merlot și Cabernet Franc, maturat 18 luni în două barique-uri din stejar francez (primul nou, al doilea aflat la a doua trecere).

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens, asemenea unui cupaj clasic de Bordeaux.

     

    MIROS: Arome intense de fructe de pădure, acompaniate de notele de salvie, rozmarin și vanilie condimentată.

     

    GUST: Elegant și armonios, Sondraia dezvoltă un echilibru misterios între fructele fine, inseparabile de strugurii pigmentați și aciditatea moderată, prezentă la fiecare degustare.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Cupajul roșu din Sondraia este potrivit alături de meniuri consistente: carne de vită la cuptor, vițel la grătar, kebab (miel sau berbec) și porc. Un vin nativ Italiei este potrivit și alături de preparate mediteraneene cu brânză ricotta, parmezan și brânză de oaie semimaturată.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  16 - 18°C (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

    Preț normal: 168,00 RON

    Special Price 142,80 RON

    (-25,20 RON)
  • Purcari - Freedom Blend  rosu 2018 - 0.75L Purcari - Freedom Blend  rosu 2018 - 0.75L

    Purcari - Freedom Blend rosu 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: BASTARDO, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    Freedom Blend este un cupaj de trei soiuri cu origini în state din Lumea Veche, alăturate pentru a obține o expresie a libertății și a spiritului liber. Începând 2018, vinul este obținut prin vinificare modernă a trei soiuri: Bastardo (60%), un soi un soi originar din Portugalia, adus în Crimeea Ucraineană, Saperavi (35%) originar din Georgia și Rară Neagră (5%), un soi cu tradiție din terroir-ul Republicii Moldova.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Freedom Blend este un vin cu buchet curajos, format din aromele culese din vișine, mure și coacăze, însoțit cu sensibilitate de prune uscate, piper roșu, lemn umed și piele.

     

    GUST: Gustul este sofisticat, caracteristic unui cupaj din soiuri roșii, consistente de la primele picături. Aromele de fructe roșii se păstrează elegante și pe măsură ce se domolesc, oferă acea senzație catifelată în post gust.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin complex, nelipsit la mesele cu aperitive, preparate pe bază de carne roșie, brânzeturi fermentate și deserturi cu ciocolată neagră.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Purcari - Negru de Purcari rosu 2016 - 0.75L Purcari - Negru de Purcari rosu 2016 - 0.75L

    Purcari - Negru de Purcari rosu 2016 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu, intens.

     

    MIROS: Purcari respectă tradiția cupajului Negru de Purcari și după 140 de ani, ne oferă în continuare regele vinurilor roșii din Republica Moldova. Vinul anului 2016 este maturat 18 luni în barrique-uri din stejar franțuzesc pentru șlefui aromele de fructe dulci, prune coapte și smochine, acompaniate în final de un amestec de mirodenii (dominate de șofran).

     

    GUST: La gust, vinul păstrează aceleași arome, mai profunde, mai catifelate, cu tanini delicați și post gust senzual, de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Negru de Purcari este potrivit la cele mai rafinate și consistente preparate: vânat (ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, fazan cu piure de castane), miel la cuptor cu ierburi aromate, carne de pasăre de curte cu diverse garnituri și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L

    Asconi - Sol negru Malbec 2016, 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MALBEC

     

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și francez, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Rubiniu granat, limpede.

     

    MIROS: Malbec este un soi de origine franceză, consistent și sofisticat în orice parte a lumii. Varianta de Malmbec de la Asconi, bucură simțurile cu un parfum natural de mure, prune, cireșe negre și condimente.

     

    GUST: În vinăria Asconi, majoritatea vinurilor sunt maturate, iar Malbec este încă un exemplu de vin monosoi roșu, îmbogățit de cele 12 luni petrecute în barique-uri din stejar. Perioada de maturare păstrează perfect aromele proaspete, vioaie, de fructe roșii, textura cu tanini moi și aciditate potrivită.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Malbec se face remarcat la mesele cu preparate din vânat, ciuperci, fasole și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C.

     

  • Banfi - Chianti classico rosso 2017 - 0.75L Banfi - Chianti classico rosso 2017 - 0.75L

    Banfi - Chianti classico rosso 2017 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2017

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CANAIOLO NERO, CABERNET SAUVIGNON.

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Banfi a luat naștere în 1978 la inițiativa fraților italieni americani John și Harry Mariani. La scurt timp, cei doi au achiziționat și vinaria Piedmont, fondată în 1860, astăzi cunoscută sub numele de Banfi Piemonte.

     

    Domeniul Banfi este situat la confluența râurilor Orcia și Ombrone, în partea de sud a orașului Montalcino, pe 2873 de hectare, unde soiurile Sangiovese și Moscadello împart terenul cu plantațiile de măslini, grâu, pruni, trufe și zonă împădurită.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un vin cu buchet intens, de fructe roșii, fructe de livadă, ceva condimente și doar o urmă de piele.

     

    GUST: După ce licoarea se întinde uniform pe papile, apar aromele de jem din prune și mure, îmbogățite gentil de vanilie, lemn dulce și piele.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ajunge departe alături de meniuri italiene din regiunea Toscana, cum ar fi un tortelli cu porc mistreț, sau paste pici cu sos aglione.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico rosso 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico rosso 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Stefano Farina - Le Bocce Chianti Classico rosso 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: TOSCANA  / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SANGIOVESE, CANAIOLO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Stefano Farina a fost atras de arta oenologiei din anii 1930 când lucra cu soţia sa la o trattoria. Atunci decis să îşi construiască o vinărie, cu tot ceea ce însemna acest efort. Vinăria a fost deschisă în 1939, în pragul celui de-al Doilea Război Mondial.

     

    După război, Stefano şi-a continuat activitatea şi a transmis pasiunea pentru vin copiilor şi nepoţilor, care au dus vinăria şi visul fondatorului mai departe. Prima podgorie a lui Stefano se afla în Piedmont, apoi fiul său, Giancarlo, a extins afacerea cu primele proprietăţi cumpărate în anii 1970. În prezent vinurile casei Stefano Farina sunt produse pe 5 domenii din cele trei mari regiuni viticole: Piedmont, Toscana şi Apulia.

     

    Chianti este un vin italian cunoscut în toată lumea. Pentru casa Stefano Farina, este un etalon al succesului în arta oenologiei. Stefano Farina aduce o interpretare modernă şi elegantă a vinului Chinati prin adăugarea unui mic procent din soiul Canaiolo, alături de cei 95% din clasicul Sangiovese, vinificat tradiţional. Cupajul este ţinut în cuve din ciment timp de 6 luni, apoi 12 luni în butoaie mari din stejar, de origine Slavonă. După îmbuteliere, vinul este păstrat încă 3 luni înainte să fie trimis spre comercializare.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens cu reflexii purpurii.

     

    MIROS: Buchet complex, fructat, cu tonuri de violete, mure şi flori de iris aflate la maturitate, cu un fundal distict de vanilie, dăruit de maturarea în butoi de stejar.

     

    GUST: Pe papilele gustative Chianti Classico este sec şi robust. Pe măsură ce este lăsat la învechit în sticlă, vinul îşi păstrează profilul echilibrat cu aceleaşi arome fructate, de o intensitate şi complexitate admirabilă .

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin recomandat la mese cu preparate consistente: carne roşie cu sosuri condimentate, sau carne de vânat la grătar, ori la cuptor. Perfect pentru meniuri tradiţionale din regiunea Toscana, cum ar fi carne de pui cu sos după reţeta Cibreo, sau carne vită Lampredotto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C.

     

  • Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     


    VIN ROȘU SEC. Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.

     

    ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.

     

    MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.

     

    GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.





    Preț normal: 77,23 RON

    Special Price 65,65 RON

    (-11,58 RON)
  • Tenuta Valleselle - Pastel Soave bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13% Tenuta Valleselle - Pastel Soave bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13%
    -15%

    Tenuta Valleselle - Pastel Soave bianco 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GARGANEGA, TREBBIANO

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    În prezent Gian și copii săi conduc Casa Tinazzi, una dintre cele mai respectabile vinării din Italia, şi continuă să producă propriile vinuri în orășelul Lasize. Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă.

     

    Eticheta Tenuta Valleselle face parte din gamele produse de vinăria Tinazzi, iar Pastel Soave Bianco este un vin obţinut din soiurile Garganega şi Trebbiano, care au început să câştige popularitate printre viticultorii italieni în anii 1980 şi 1990. Proprietăţile organoleptice ale acestui cupaj sunt bazate pe soiul Garganega, adăugat în procent de aproximati 80% pentru a lăsa în vin aromele puternice, complimentate de delicateţea soiul Trebbiano.

     

     

    ASPECT: Galben-pai., strălucitor.

     

    MIROS: Cupajul alb Soave este omologul celor mai tradiţionale cupaje roşii. În aceeaşi măsură, cele două soiuri formează un amestec cu parfum de flori albe (iasomie), fenicul, citrice și anason.

     

    GUST: Pe Papile este blând, suculent şi fructat de piersici, pepene, citrice verzi şi arome din vegetale de câmp fân, iarbă şi agrişă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin potrivit în postura unui aperitiv, sau alături gustări şi snak-uri, peşte prăjit, fructe de mare şi salate vegetariene.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    Preț normal: 65,45 RON

    Special Price 55,63 RON

    (-9,82 RON)
  • Feudo di Santa Croce - Malvasia Nera rosso 2016 - 0.75L, Alc: 14% Feudo di Santa Croce - Malvasia Nera rosso 2016 - 0.75L, Alc: 14%
    -15%

    Feudo di Santa Croce - Malvasia Nera rosso 2016 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PUGLIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, MALVASIA NERA

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Feudo Croce, numită anterior Feudo di Santa Croce este un domeniul din peisajul rural al Italiei, în peninsula Salento, regiunea viticolă Apulia (Puglia). Domeniul și brand-ul au fost achiziționate de grupul condus de familia Tinazzi în 2001.

     

    Pe parcursul anilor, domeniul din Carosino a fost extins cu noi plantații de viță de vie din soiurile italiene. Clima peninsulară este ajutată și de tehnica inovativă pentru colectarea apei, construită de Tinazzi pentru irigarea vițelor din soiuri tradiționale de Salento.

     

    Monosoiurile și cupajele tradiționale Feudo di Santa Croce sunt, în majoritate, roșii (Primitivo, Negroamaro, Malvasia Nera și Malvasia Bianca). Fiecare sortiment exprimă complexitatea și stilul rafinat, rezultat din meșteșugul vechi de sute de ani al poporului italian.

     

     

    ASPECT: Roșu intens cu reflexii rubinii.

     

    MIROS: Buchetul este generos cu simțurile și misterios prin adâncimea aromelor de fructe roșii, completate cu eleganță de condimente.

     

    GUST: Bolta palatină, este cucerită cu textura mătăsoasă a cupajului, cu echilibrul și persistența taninilor. Finalul aduce note de fructe roșii, dulci-amărui, apoi astringente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roșu cu prestigiu italian, excelent alături de aperitive, preparate pe bază de carne albă și roșie, la cuptor, sau la grătar. La sfârșitul mesei, Malvasia Nera face față cu brio platourilor generoase cu brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  18°C.

     

    Preț normal: 45,81 RON

    Special Price 38,95 RON

    (-6,86 RON)
  • Gitana - Autograf - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5% Gitana - Autograf - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Gitana - Autograf - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: VALUL LUI TRAIAN / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Republica Moldova este cunoscută de zeci de ani pentru calitatea și tradiția urmată în procesele de cultivare a strugurilor, recoltă, vinificație și mai ales maturare. Înainte de a deveni crama producătorului Gitana, spațiul actual a fost în proprietatea statului, în perioada comunistă. Începând cu anul 1953, vinaria și crama Țiganca din satul Plopi, a oferit vinuri de calitate excepțională, apreciate în Republica Moldova și peste hotare.

     

    În 1999, familia Dulgher a cumpărat vinăria și crama Țiganca, a extins plantațiile de viță cu soiuri diferite (până la 360 de hectare), a creat brand-ul Gitana și a oferit publicului primele serii de vinuri tradiționale. Brand-ul Gitana adus din nou faimă și apreciere pentru vinurile din Republica Moldova, prin exporturile în state din Europa și Asia.

     

    În cazul acestui Chardonnay din gama Autograf, strugurii colectaţi sunt desciorchinaţi, apoi macerați la temperaturi scăzute prin menţinerea mustului în contact cu boștina timp de 6 de ore. Mustul este limpezit apoi lăsat să fermenteze în vase controlate termic, fără să depășească intervalul de 12-14°C. Ultima etapă, ce definește o parte importantă din arome, este maturarea vinului timp de 4 luni în butoaie de stejar provenite din orașul rusesc Krasnodar.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Soiul francez cultivat în regiunea Valul lui Traian, din Rep. Moldova, este cât se poate de energic și aventuros, prin parfumul său fructat de caise și pepene galben, cu influențe ușor înțepătoare de la grepfrut și dulceață din fagure de miere.

     

    GUST: Proaspăt, cu arome clare de miere sau flori proaspete de salcâm, tei, alune de pădure și ananas. Finalul slăbește aromele și răcorește, iar post gustul este ușor floral, cu persistență medie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonnay învechit la baric este excelent alături de preparate din pește (halibut, somon sau păstrăv curcubeu), fructele de mare, paste cu sosuri albe sau salate ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    50,63 RON
  • Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Rosu de Purcari 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, MALBEC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt culeși manual și vinificați prin metoda tradițională. Vinul este ținut la maturare pentru o perioadă de 18 luni în baricuri franțuzești din stejar. Roșu de Purcari este pasional și înzestrat cu toate calitățile necesare unei experiențe unice: tradiție, savoare, arome sofisticate.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu.

     

    MIROS: Arome complexe de fructe de pădure, afine și prune uscate cu note delicate de vanilie dulce.

     

    GUST:  Un vin profund, catifelat, obținut din soiuri roșii, din Lumea Veche, cupajate cu cele opulente din Lumea Nouă. Un vin echilibrat, cu astringență îmblânzită (tanini moi), dar persistentă.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin pentru ospățul cu preparate consistente pe bază de carne de vânat și miel. Roșu de purcari este pus în valoare și de brânzeturi picante Parmezan și Cheddar.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Purcari - Negru de Purcari Vintage 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, SAPERAVI, RARĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani.

     

    Prima medalie de aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit vinurile din Bordeaux.

     

    Pentru acest vin, strugurii sunt culeși manual și vinificați prin metoda tradițională. Vinul este ținut la maturare pentru o perioadă de 18 luni în baricuri franțuzești din stejar. Roșu de Purcari este pasional și înzestrat cu toate calitățile necesare unei experiențe unice: tradiție, savoare, arome sofisticate.

     

     

    ASPECT: Roșu-cărămiziu.

     

    MIROS: Un buchet pasional și intens, compus din arome de prune coapte și smochine. Acest amestec inedit de arome este rezultatul unei evoluții spectaculoase, dublate de un final compus din arome fine de mirodenii și șofran. 

     

    GUST: Gustul este profund și necesită răbdarea unui pasionat pentru a se dezvălui pe deplin. La primele picături se arată catifelat cu aceleași arome prezente în miros. Complexitatea este oferită și de notele taninilor, puțin moi. Post gust fructat și fermecător, de lungă durată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Pregătește papipele și aduce mai multă poftă de mâncăruri delicioase: ruladă de cerb la cuptor, umplută cu smochine, ruladă de fazan cu piure de castane și brânzeturi maturate cu mucegai nobil.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Este recomandată decantarea timp de 30 de minute).

     

  • Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12% Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12%

    Purcari - Ice Wine (Muscat Ottonel + Traminer), alb dulce, 2016 - 0.375 L + 1 pahar, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ȘTEFAN VODĂ / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT OTTONEL, TRAMINER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB DULCE. Fondat în 1827 Château Purcari reprezintă unul dintre cele mai valoroase și renumite domenii ale Europei de Est. Vinurile din Purcari au fost servite la Curțile Regale din Europa încă de acum 150 de ani. 

     

    Prima medalie de Aur a fost acordată vinurilor din Purcari în 1878, la Expoziția Mondială de la Paris, când experții francezi au fost profund impresionați de aroma bogată și culoarea intensă a sortimentului Negru de Purcari, care a depășit chiar și vinurile din Bordeaux.

     

    De-a lungul timpului, vinurile Purcari au câștigat peste 300 de medalii și distincții la cele mai prestigioase concursuri internaționale (Decanter, Concours Mondial de Bruxelles, Challenge Internațional du Vin), precum și recunoașterea Casei Regale a Marii Britanii.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Ice Wine este un vin cu nuanțe de miere și fructe dulci, ce evoluează natural către arome mai fine de condimente și fructe exotice.

     

    GUST: Pe papile este dulce, ca un vin rar, ușor onctuos, cu note sensibile de stejar. Post gustul fructat și dulce este persistent, numai bun pentru un preparat dulce.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru desert cu cremă Chantilly şi fructe tropicale proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă