Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Brand: Oban Eliminare
 • Oban - Scotch Single Malt Whisky 14 yo - 0.7L, Alc: 43% Oban - Scotch Single Malt Whisky 14 yo - 0.7L, Alc: 43%
  -29%

  Oban - Scotch Single Malt Whisky 14 yo - 0.7L, Alc: 43%

  Ajunși la frontiera isulelor Hebride în 1793, frații John și Hugh Stevenson au găsit o insulă ce nu avea mai mult decât un port și pământ măturat de vânt. În același an, cei doi au adus un miez de civilizație prin fabrica de bere Oban (citiți OH-bin), un nume venit din galeză tradus în ‘micul golf’. În 1794, frații Stevenson au construit și distileria de whisky. Toate acestea s-au întâmplat înainte de fondarea oficială orașului scoțian Oban, care s-a ridicat în jurul distileriei înconjurându-i zidurile cu fiecare deceniu.

   

  Distileria Oban a rămas la fel de peste 200 de ani: cădirea nu a fost extinsă, și este una dintre cele mai mici din Scoția, instalațiile sunt cele originale și în perfectă stare de funcționare, iar rețeta și metodele au rămas așa cum au fost lăsate de familia Stevenson. Pe parcursul anilor distileria și brand-ul au trecut în proprietatea multor companii. Astăzi face parte din Grupul Diageo și oferă lumii unele dintre cele mai rafinate whisky-uri din regiunea Highland.

   

  Pentru fiecare expresie, echipa Oban folosește apă pură dintr-un lac natural aflat la doar 4 Km depărtare, orz adus din regiunea Speyside și turbă din multe zone al Scoției. Producția are loc fără grabă, fără compromis și cu multă atenție. După amestecul cerealelor, fermentarea și distilare în alambicurile vechi din cupru, whisky-ul este maturat în funcție de expresia dorită. Pentru eticheta de 14 ani, una dintre cele mai cunoscute ale producătorului scoțian, whisky-ul este maturat în butoaie din stejar alb american.

   

   

  ASPECT: Auriu-strălucitor.

   

  MIROS: Parfum de portocale proaspete, lămâi și pere cu note sare marină și puține vegetale uscate și pământii.

   

  GUST: Aromă de smochine răscoapte, chiar uscate, mirodenii și malț ușor afumat cu turbă.

   

  FINISH: Lung, fin, lemnos și puțin sărat.

   

  Preț normal: 304,82 RON

  Special Price 217,63 RON

  (-87,19 RON)
Grilă Listă