Rom & Tequila

Beicevrei.ro – importatorul oficial al celor mai cunoscute branduri de rom si tequila! Iti oferim livrare rapida si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov!


Ce poate fi mai fierbinte decat o seara cu acorduri latino-americane, acompaniata de bauturi alcoolice puternice din sudul exotic al lumii? Vorbim despre rom si tequila, bineinteles, doua dintre cele mai caliente tipuri de bauturi de pe intreg mapamondul. Ti-am facut pofta? Iata ce ti-am pregatit!


Pentru iubitorii de tequila, BeiCeVrei a pregatit o selectie a celor mai bune marci: Camino, Herradura, Patron sau El Jimador iti suna cunoscut? Sigur ca da! Gustul rafinat al acestor bauturi alcoolice a facut inconjurul lumii si a ramas intiparit in mintea a milioane de oameni. In catalogul nostru vei regasi toate tipurile de tequila: Blanco, Gold, Reposado si Anejo. Produsele sunt 100% originale, asa ca fii sigur ca experienta latino va fi una veritabila! Aye!


Pentru cei care prefera romul si cocktail-urile delicioase care se pot face cu ajutorul sau, am pregatit cele mai infocate ritmuri de salsa. Indiferent ca poftesti la un Mojito rece, un Cuba Libre sau o Pina Colada, pe site-ul nostru vei gasi rom de calitate care sa iti ofere o experienta de exceptie. Suntem importatori oficiali Bacardi si Zacapa, alaturi de care vei regasi branduri cunoscute precum Havana Club sau Old Pascas.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Sierra - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 38% Sierra - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 38%

    Sierra

    Sierra - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 38%

    Sierra este un brand de tequila ce aparține companiei Borco-Marken Import, din Germania, cu sediul în Hamburg. Tequila Sierra a apărut pe piața din Europa încă din 1981, atunci când a fost prezentată publicului din state vorbitoare de limba germană.

     

    Producția pentru acest brand are loc în Mexic, la distileria cu același nume din statul Jalisco, orașul Guadalajara. Toți cei din echipa Sierra produc tequila cu spirit și tradiție mexicană, completată de rigoarea și lipsa oricărui compromis, două calități pe care le au în comun cu partenerii germani, pentru a oferi tuturor cele mai bune sortimente de tequila din agave pure.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor, oferit de distilarea dublă în alambic din cupru și maturarea timp de 9 luni în butoaie din stejar.

     

    MIROS: Tequila Sierra reposado este preferată de mexicani pentru că este irezistibil de fructată, condimentată și vegetală.

     

    GUST: Cele 9 luni petrecute în compania stejarului aduce aromele într-o uniune tare și rafinată. Aromele de fructe sunt însoțite de vanilie, caramel și vegetale, cu o ușoară astringență.

     

    FINISH: Lung. Condimentat și puțin amar.

     

    69,66 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bacardi - Rom Spiced + 1 pahar - 0.7L, Alc: 35% Bacardi - Rom Spiced + 1 pahar - 0.7L, Alc: 35%

    Bacardi

    Bacardi - Rom Spiced + 1 pahar - 0.7L, Alc: 35%

    Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima dată în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.

     

    Spiced este cel mai nou rom produs de Bacardi, ce ne dezvăluie o parte esențială din povestea sa fascinantă prin aromele șlefuite cu tradiție și pricepere.

     

    Prin acest sortiment, Bacardi aduce un cadou tuturor celor care doresc blend-ul perfect de rom proaspăt și maturat în butoi din stejar american, ușor ars. Aromele principale de vanilie și condimente îl recomandă la mixurile exotice pe bază de rom premium.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu ton auriu.

     

    MIROS: Vanilie pe un fundal de arome dulci de prăjitură cu coacăze, stafide, scorțișoară și cuișoare.

     

    GUST: Corp mediu, puțin dulce, dar și condimentat, într-o proporție plăcută ce aduce mereu în gând stilul amestecului subtil de arome exotice ale distileriei Bacardi.

     

    FINISH: Finish mediu, cu note de piper negru, vanilie, condimente și caramel.

     

    Pachetul conține sticla de rom Bacardi Spiced, de 0.7L + 1 pahar din sticlă cu însemnele brand-ului Bacardi.

     

    58,82 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bacardi - Rom Anejo Cuatro - 0.7L, Alc: 40% Bacardi - Rom Anejo Cuatro - 0.7L, Alc: 40%

    Bacardi

    Bacardi - Rom Anejo Cuatro - 0.7L, Alc: 40%

    Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima dată în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.

     

    Anejo Cuatro este o expresie foarte apropiată de varianta originală creată de Don Facundo și aduce o parte din stilul portorican, definit de tradiția companiei Bacardi.

     

    Asemenea celorlalte romuri Bacardi, Anejo Cuatro este obținut din trestie de zahăr și maturat timp de patru ani în butoaie de stejar, influențate de clima tropicală din statul caraibian Puerto Rico.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Parfum de vanilie și lemn, alăturate unui amestec mai puțin întâlnit de miere și cuișoare.

     

    GUST: Arome de caramel, lemn, vanilie și condimente.

     

    FINISH: Mediu, cu arome de lemn condimentat.

     

    90,06 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Matusalem - Rom 15 yo Gran Reserva + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40% Matusalem - Rom 15 yo Gran Reserva + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%

    Matusalem

    Matusalem - Rom 15 yo Gran Reserva + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%

    Matusalem & Company a fost înfiinţată în 1872 în Cuba, în oraşul Santiago, de Benjamin şi Eduardo Camp. Cei doi fraţi au ajuns pe malul Cubei după o călătorie pe mare din direcţia Europa, mai exact de pe coasta Spaniei. Reţeta secretă pe care aceştia au dezvoltat-o în Santiago de Cuba şi tehnica Solera, folosită iniţial de spanioli pentru a produce vinuri sherry şi brandy, le-a adus în scurt timp succes şi prosperitate.

     

    La sfârşitul anilor 1950, când Fidel Castro a preluat controlul statului Cubanez, zilele brand-ului de rom au fost numărate. În anii 1990, familia Alvarez, aflată în S.U.A., reia controlul asupra brand-ului, iar din 2002, Matusalem s-a întors la originile sale cubaneze.

     

    Romul Matusalem este produs în Republica Dominicană, din trestie de zahăr, procesată după metodele vechi şi o reţetă ştiută doar de maestrul distileriei. Maeştrii sunt descendenţi ai fondatorilor şi sunt dedicaţi să producă cele mai bune romuri pe care le maturează și le amestecă după metoda Solera.

     

     

    ASPECT: Auriu închis cu tonuri de chihlimbar.

     

    MIROS: Gran Reserva este expresia de bază a brand-ului cubanez și este apreciat pentru aromele generoase de lemn, oferite de maturarea în butoaie din stejar.

     

    GUST: Metoda Solera oferă aromă de lemn tare cât și onctuozitate ce îl aduce în topul romurilor ce pot fi consumate sec sau în cele mai sofisticate cocktail-uri (Old Fashioned, Daiquiri, Sex on the Beach).

     

    FINISH: Lung, sec, astringent.

     

    Pachetul conține sticla de rom Matusalem 15 yo de 0.7L + 1 pahar din sticlă.

     

    183,90 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Brugal - Rom 1888 Gran Reserva - 0.7L, Alc: 40% Brugal - Rom 1888 Gran Reserva - 0.7L, Alc: 40%

    Brugal

    Brugal - Rom 1888 Gran Reserva - 0.7L, Alc: 40%

    Compania care produce romul Brugal a fost înființată în 1888 de Andreas Brugal Montaner, iar în 1920 distileria Brugal a produs primul rom în Republica Dominicană. În deceniile următoare, dominicanii au creat o gamă de romuri, au început exporturile în S.U.A și au construit o nouă distilerie în Puerto Plata, una dintre cele mai moderne în anii 1980.

     

    În 1996, romurile produse de familia Brugal au fost exportate și în Spania, unde au ocupat mai târziu prima poziție, iar colaborarea cu grupul Edrington a fundamentat identitatea brand-ului, bazată pe tradiție și popularitate. Romurile Brugal sunt produse după o rețetă secretă, transmisă de la o generație la alta. În distileria Brugal, melasa de trestie de zahăr este fermentată și distilată de două ori pentru a se obține cel mai rafinat rom.

     

    1888 este unul dintre cele mai elegante romuri din gama brandului Dominican, mulțumită tradiției și metodei de producție aproape neschimbată de 130 de ani. După cum se menționează pe sticlă, (Doblemente Anejado), acest rom este maturat în două tipuri de butoaie: primul este din stejar american, al doilea este din stejar spaniol. Această dublă maturare permite distilatului de bază să deprindă caracterul sofisticat, cu arome bogate și echilibrate frumos, specifice romului caraibian.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens cu reflexii roșiatice. Clar și strălucitor.

     

    MIROS: Dulceața fructelor roșii, uscate, a stafielor și curmalelor îi oferă impresia unui rom sofisticat. Aromel de fructe sunt completate de lemn condimentat și note de scorțișoară.

     

    GUST: Echilibrat și rafinat de alte note dulci din caramel, vanilie, piersicp, nucă de cocos și cuișoare.

     

    FINISH: Impresionant de lung și elegant cu o notă de miere.

     

    198,66 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bacardi - Rom Carta Blanca + 1 pahar on top - 0.7L, Alc: 37.5% Bacardi - Rom Carta Blanca + 1 pahar on top - 0.7L, Alc: 37.5%

    Bacardi

    Bacardi - Rom Carta Blanca + 1 pahar on top - 0.7L, Alc: 37.5%

    Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima dată în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.

     

    Actualul rom Carta Blanca are la bază aceeași metodă tradițională folosită de Don Facundo Bacardi y Maso în 1862 pentru a crea primul rom al companiei Bacardi.

     

    Astfel, distilatul din melasă de trestie de zahăr este filtrat de două ori prin cărbune în timpul maturării de până la 12 luni în butoaie din stejar american. Bacardi Carta Blanca este popular oriunde se dorește un rom superior pentru cocktail-uri elegante.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Note sensibile de migdale prăjite și lime. În plan secund apar arome fine din alte fructe dulci și vegetale.

     

    GUST: Aromele de vanilie, migdale și mirodenii, dezvoltate în butoiul din stejarul alb de origine americană.

     

    FINISH: Lung, cu note de piper.

     

    Pachetul conține sticla de rom Bacardi Carta Blanca, de 0.7L + 1 pahar din sticlă cu însemnele brand-ului Bacardi.

     

    80,48 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Highball Express - Rom Rare Blend 18 yo - 0.7L, Alc: 40% Highball Express - Rom Rare Blend 18 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Highball Express

    Highball Express - Rom Rare Blend 18 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Blend-urile Highball Express aduc tribut primei linii de zbor către Caraibe, stabilită în 1922, în timpul prohibiției americane. Piloții transportau aventurierii cu hidroavionul pe rute ce porneau din statele americane și ajungeau până în insulele Caraibilor, unde se află și în prezent distilerii de rom.

     

    Highball Express este unul dintre cele mai populare brand-uri noi de rom, ce oferă o gamă de blend-uri maturate, aduse din statele precum: Jamaica; Republica; Dominicană; Barbados; Trinidad; Guyana; Panama și Nicaragua.

     

    Un blend construit pe structura intensă a romului maturat 18 ani în sudul Caraibilor, la distileria din Trinidad. Acestuia i s-au adăugat alte patru romuri cu maturare mai îndelungată, fiecare produse în Guyana, Republica Dominicană, Barbados și Jamaica.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu.

     

    MIROS: Parfum de fructe exotice cu o dulceță intensă și lemn dulce.

     

    GUST: Pe papile începe o expediție aromatică prin pădurile tropicale, unde plutesc aromele de cocos, vanilie proaspătă și condimente uscate, lemnoase.

     

    FINISH: Remanență de durată, cu note de fructe calde și dulci.

     

    233,58 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Santiago de Cuba - Rom Extra Anejo 12yo, DOP GB - 0.7L, Alc: 40% Santiago de Cuba - Rom Extra Anejo 12yo, DOP GB - 0.7L, Alc: 40%

    Santiago de Cuba

    Santiago de Cuba - Rom Extra Anejo 12yo, DOP GB - 0.7L, Alc: 40%

    Santiago de Cuba este unul dintre brand-urile Cuba Ron. Producția expresiilor de rom are loc în distileria veche de peste 150 de ani, aflată în sud-estul Cubei, în orașul Santiago.  

     

    Romurile Santiago de Cuba sunt recunoscute și avizate oficial ca produse cu denumire de origine protejată (DOP) și fac parte din patrimoniul cultural al țării.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Un rom cubanez cu aroma bogată de caramel și fructe dulci, ca un parfum adulmecat pe pielea a unei cubaneze frumoase.  

     

    GUST: La gust, dă năvală o aroma de nuci, ce se retrage repede pentru a lăsa loc, din nou, aromelor de portocale și cireșe confiate, la care se adaugă și alte fructe tropicale.

     

    FINISH: Mediu spre lung. Zahăr ars și o notă de banană.

     

    398,15 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • The Duppy Share - Rom Aged Caribbean - 0.7L, Alc: 40% The Duppy Share - Rom Aged Caribbean - 0.7L, Alc: 40%

    The Duppy Share

    The Duppy Share - Rom Aged Caribbean - 0.7L, Alc: 40%

    The Duppy Share este un brand cu o abordare modernă, ce inspiră prietenii să experimenteze împreună aromele autentice ale romului caraibian. Unul dintre creatorii acestui brand este muzicianul britanic Kano, care dorește să celebreze prin această băutură aromele, parfumul și amintirile sale din Jamaica.

     

    În timpul maturării whisky-ului și coniacului, o parte din bautură se evaporă din butoaie și este numită Angel’s Share (partea îngerilor). La fel se întâmplă și în cazul romului maturat în Jamaica, dar localnicii numesc acest proces Duppy Share, după spiritele care se furișează în distilerii și fură din romul ce stă la maturat în butoaie din stejar.

     

    O varinată mai robustă a romului clasic din portofoliu, The Duppy Share Aged este un blend din două romuri aduse de la cele mai prestigioase distilerii din lume. Unul dintre romuri este produs 100% în coloane de distilare la Worthy Park în Jamaica și este maturat 3 ani, iar celălalt este distilat în același tip de instalație la Foursquare, în Barbados, și este maturat timp de 5 ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, reflexii deschise.

     

    MIROS: Varianta maturată aduce aerul dulce și sărat al Caraibilor, arome exotice de caramel, cartofi dulci, avocado și scorțișoară.

     

    GUST: Un mix seducător, dulce și sățios, diversificat prin aromele de stafide, vanilie și ghimbir.   

     

    FINISH: Lung, cu note de lime și zahăr brun.

     

    109,25 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bumbu - Cream - 0.7L, Alc: 15% Bumbu - Cream - 0.7L, Alc: 15%

    Bumbu

    Bumbu - Cream - 0.7L, Alc: 15%

    Bumbu Cream este un amestec perfect de rom autentic Bumbu, condimente alese și frișcă din lapte.

     

    Noul sortiment al brand-ului Bumbu este irezistibil atunci când îl servim rece, simplu, cu gheață, sau cu alte băuturi alcoolice în cocktail-uri tropicale. Bumbu Cream oferă tuturor aceleași calități împărtășite de varianta originală, creată de artizanii caraibieni.

     

     

    ASPECT: Culoare de ciocolată albă.

     

    MIROS: Arome de ghimbir, latte cu dovleac condimentat, orez cu lapte și scorțișoară, plăcintă cu cartofi și gălbenuș de ouă cu un praf de nucșoară.

     

    GUST: Pe papile este cremos, onctuos, dulce și gras.

     

    FINISH: Toate aceste senzații plăcute sunt completate de un final lung, ce aduce aminte de plăcintă cu dovleac și pandișpan.

     

    143,12 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Dead Man's Fingers - Coconut Rum - 0.7L, Alc: 37.5% Dead Man's Fingers - Coconut Rum - 0.7L, Alc: 37.5%

    Dead Man's Fingers

    Dead Man's Fingers - Coconut Rum - 0.7L, Alc: 37.5%

    Dead Man's Fingers, un rom nou, neconvențional și total surprinzător, a fost ideea unor antreprenori din Marea Britanie. Proprietarii unui restaurant cu specific pescăresc din St. Ives, Cornwall, au avut o idee liberatoare: un rom nou, ieșit din tiparele vechi de sute de ani, obținut prin aceleași metode, dar cu ingrediente exotice, ce se găsesc în băuturile noi și experimentale, dar și în gastronomia Europeană din ultimii ani.

     

    În 2015, creatorii Dead Man's Fingers au ales primele arome și s-au apucat de treabă. Pentru noile romuri, englezii au ales șofranul folosit în patiserie, înghețată cu aromă de sherry Pedro Ximénez, nucșoară, vanilie și portocală.

     

    Rezultatul a fost pe măsura efortului - un rom unic, condimentat, delicios atunci când este savurat sec și memorabil atunci când este adăugat în cocktail-uri. Trei ani mai târziu Dead Man's Fingers a intrat în familia Halewood Wines & Spirits, iar în prezent romul este produs în distileria din Liverpool.

     

     

    ASPECT:  Clar.

     

    MIROS: Nuca de cocos este esența care domină acest rom și este evidentă de la primele picături strecurate în pahar.

     

    GUST: Alături de nuca de cocos, notele de vârf sunt fomate din extractele de mango, stafide, caramel, suc de citrice (lime), și o tentă de vanilie și cuișoare.

     

    FINISH: Lung. Cocos și condimente ușor înțepătoare.

     

    72,65 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Flor de Cana - Extra Seco 4 yo - 0.7L, Alc: 40% Flor de Cana - Extra Seco 4 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Flor de Cana

    Flor de Cana - Extra Seco 4 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Istoria Flor de Caña începe cu Alfredo Francisco Pellas Canessa, un tânăr aveturier din Italia. Investițiile inițiale legate de Nicaragua și goana după aur din California au dus la o nouă afacere fondată în 1890. Francisco a construit distileria Flor de Caña în Nicaragua, la poalele vulcanului San Cristóbal.

     

    Distileria de rom a fost o idee de succes, iar timp de 130 de ani, descendenții afaceristului italian, au păstrat afacerea după numeroase piedici puse de om și natură: accidente aviatice, război, naționalizări, cutremure și erupții vulcanice.

     

    Astăzi, romurile Flor de Caña sunt produse tradițional de Licorera de Nicaragua, iar în ultimii ani brand-ul din Nicaragua a fost premiat la competiții internaționale. Toate expresiile devin unice prin efectele naturale ale vulcanului San Cristóbal, cel mai activ dintre toate cele aflate în Nicaragua. Solul vulcanic este fertilizat constant de cenușa aruncată în atmosferă, apa este îmbogățită de minerale infiltrate în sursele subterane, iar clima aduce temperaturi ridicate, benefice pentru chimia dintre rom și butoaiele din stejar în care este maturat.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Extra Seco este cel mai ‘tânăr’ dintre expresiile Flor de Caña, și oferă arome de migdale dulci și vanilie.

     

    GUST: Pe papile se așază cu note de ciocolată albă și esență de portocală ce îi prelungește profilul tropical.

     

    FINISH: Sec și scurt. Un rom potrivit pentru cocktail-uri clasice și mix-uri răcoritoare.

     

    66,69 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Volcan - Tequila X.A Luminous - 0.7L, Alc: 40% Volcan - Tequila X.A Luminous - 0.7L, Alc: 40%

    Volcan

    Volcan - Tequila X.A Luminous - 0.7L, Alc: 40%

    Volcan tequila este produsă din cele mai bune exemplare de agave albastre weber din Mexic. Agavele sunt cultivate și recoltate în văile și dealurile regiunii Jalisco, din apropierea vulcanului Tequila, care a erupt în urmă cu 200.000 de ani. Erupția vulcanului a lăsat în sol cenușa și a contribuit la fertilizarea solului pentru toată flora din zonă. Timp de generații, localnicii se ocupă de recoltarea plantelor de agave, asemenea celor folosite pentru această expresie premium.

     

    Expresiile Volcano sunt produse din agave rumenite în cuptoare vechi, apoi stoarse într-o moară Tahoma, construită din piatră vulcanică, ce separă sucul de fibrele plantei. Sucul din agave este fermentat lent după care este distilat în instalații moderne. 

     

    Volcan X.A este o tequila de calitate super-premium, un blend inovativ compus din expresii añejo și extra-añejo, obținute doar din distilarea agavei albastre. Blend-ul X.A este creat fără aditivi, prin arta deosebită a artizanilor mexicani. Maturarea distilatului din agave se face în butoaie din stejar plasate într-o pivniță de 8 metri adâncime cu pereți groși de 1,5 metri. Aceste dimensiuni au fost alese pentru a proteja butoaiele cu tequila de temperaturile ridicate din Jalisco și pentru a permite dezvoltarea liniștită a băuturii în contact cu diferite tipuri de stejar.  

     

     

    ASPECT: Gălbui.

     

    MIROS: Volcan X.A are o structură aromatică cu 3 straturi. Baza reposado aduce un nivel echilibrat de dulceață și finețe în timp ce expresiile anejo si extra-anejo contribuie prin eleganța aromatică și corpolență.

     

    GUST: Balansul aromelor este reinventat de aroma perfectă a frunzelor de agavă rumenită la cuptor, note de condimente - vanilie, și note dulci din caramel și fructe uscate ce pot fermeca cele mai selecte papile, la o degustare cu gheață, ori sec.

     

    FINISH: Lung, cu note de agave dulci și condimente.

     

    1.144,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Dead Man's Fingers - Coffee Rum - 0.7L, Alc: 37.5% Dead Man's Fingers - Coffee Rum - 0.7L, Alc: 37.5%

    Dead Man's Fingers

    Dead Man's Fingers - Coffee Rum - 0.7L, Alc: 37.5%

    Dead Man's Fingers, un rom nou, neconvențional și total surprinzător, a fost ideea unor antreprenori din Marea Britanie. Proprietarii unui restaurant cu specific pescăresc din St. Ives, Cornwall, au avut o idee liberatoare: un rom nou, ieșit din tiparele vechi de sute de ani, obținut prin aceleași metode, dar cu ingrediente exotice, ce se găsesc în băuturile noi și experimentale, dar și în gastronomia Europeană din ultimii ani.

     

    În 2015, creatorii Dead Man's Fingers au ales primele arome și s-au apucat de treabă. Pentru noile romuri, englezii au ales șofranul folosit în patiserie, înghețată cu aromă de sherry Pedro Ximénez, nucșoară, vanilie și portocală.

     

    Rezultatul a fost pe măsura efortului - un rom unic, condimentat, delicios atunci când este savurat sec și memorabil atunci când este adăugat în cocktail-uri. Trei ani mai târziu Dead Man's Fingers a intrat în familia Halewood Wines & Spirits, iar în prezent romul este produs în distileria din Liverpool.

     

     

    ASPECT: Cafeniu, opac.

     

    MIROS: Sortimentul cu extract de cafea împarte aroma cafelei prăjite, fortifiate de romul din melasă și celelalte arome aflate pe fundal.

     

    GUST: Romul cu infuzie de cafea lasă puțin loc aromelor care scot licoarea din monotonie. Cu simțuri ascuțite și răbdare apar tonurile de vanilie, stafide și ciocolată cu portocale.

     

    FINISH: Prelungit. Amar și condimentat (cuișoare și chimion).

     

    59,96 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Clase Azul - Tequila Plata GB - 0.7L, Alc: 40% Clase Azul - Tequila Plata GB - 0.7L, Alc: 40%

    Clase Azul

    Clase Azul - Tequila Plata GB - 0.7L, Alc: 40%

    Clase Azul este un producător de distilate tradiționale din Mexic ce oferă publicului produsele sale în sticle și decantoare unicat. Pentru toate expresiile de distilate Clase Azul mexicanii aleg cele mai bune exemplare de agave ce au nevoie de 6-8 ani pentru a ajunge la maturitate.

     

    Plantele sunt tăiate și lăsate timp de 72 de ore în cuptoare vechi, construite din cărărmidă, pentru a se rumeni și a oferi mai multă dulceață aunci când sunt stoarse. Sucul extras din agave este fermentat apoi distilat de două ori pentru a se obține cel mai pur alcool.

     

    Clase Azul Plata este o tequila filtrată de trei ori pentru a oferi aromele proaspete și intense, specifice acestei variante. Ca de obicei, tequila este îmbuteliată într-un decantor cu forma unică, creat în acest caz din sticlă transparentă, prin care se poate observa băutura clară oferită de brand-ul mexican.

     

     

    ASPECT: Clar, cu o ușoară tentă argintie.

     

    MIROS: Arome proaspete de portocală, citronelă și mentă sălbatică. Deși Plata este puțin maturată, apar note de vanilie armonizate cu măr verde și ceai verde.   

     

    GUST: Pe papile aduce arome de vanilie, lămâie meyer, ce oferă mai multă dulceață, mentă proaspătă și doar o notă de guava verde.

     

    FINISH: Scurt spre mediu, vegetal, cu alcool bine integrat.  

     

    524,98 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Zacapa - Rom Solera Gran Reserva GB - 0.7L, Alc: 40% Zacapa - Rom Solera Gran Reserva GB - 0.7L, Alc: 40%

    Zacapa

    Zacapa - Rom Solera Gran Reserva GB - 0.7L, Alc: 40%

    În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea așezării. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.

     

    După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.

     

    Zacapa Solera Gran Reserva este realizat din suc de trestie de zahăr obținut din prima stoarcere, fără melasă, ceea ce oferă o aromă delicată și complexă. Pentru a deveni romul delicios din expresia finală, distilatul este supus unui proces de maturare la altitudinea de aproximativ 2.300 de metri, în zona Quetzaltenango. Profilul aromatic este dezvoltat prin sistemul Solera, în care diverse romuri de vârste diferite sunt amestecate succesiv în butoaie din stejar american, unele asezonate de whiskey, altele de vin sherry Oloroso sau Pedro Ximénez.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Un buchet sofisticat, unde tușele de caramel și miere se întâlnesc cu nuanțele de vanilie, fructe uscate și nuci prăjite. Subtonurile elegante de lemn de stejar și condimente calde se armonizează delicat, creând o impresie olfactivă captivantă.

     

    GUST: Catifelat, cu note intense de caramel, ciocolată neagră și fructe uscate, completate de lemn fin și condimente dulci care se dezvoltă treptat, oferind o textură bogată și armonioasă.

     

    FINISH: Durabil și cald, cu nuanțe de vanilie, miere și lemn de stejar.

     

    220,47 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Don Julio 1942 - Tequila Anejo - 1.75L, Alc: 38% Don Julio 1942 - Tequila Anejo - 1.75L, Alc: 38%

    Don Julio

    Don Julio 1942 - Tequila Anejo - 1.75L, Alc: 38%

    În 1942, tânărul Don Julio Gonzalez, a profitat de o ocazie rară pentru a pune în practică pasiunea sa pentru băutura tradițională tequila. Cu puțin ajutor, Don Julio și-a construit prima distilerie și s-a apucat de treabă. În 1987 tequila produsă de compania fondată de Don Julio, a primit numele acestuia și a devenit un brand mexican cunoscut în toată lumea.

     

    În anii 1990 și 2000 distileria Don Julio a oferit lumii primele sortimente de tequila Blanco, Añejo, Real și Don Julio 1942. Celebrată în baruri, restaurante și cluburi exclusiviste, Don Julio 1942 este mai mult decât o tequila, este o alegere pentru cei versați în alegerea unei băuturi rafinate.

     

    Această variantă este produsă în loturi mici și maturată minim 24 de luni. Don Julio 1942 este o băutură meșteșugită cu grijă pentru a aduce un tribut anului în care fondatorul și-a început activitatea în lumea fascinantă a producției de tequila.

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Don Julio 1942 are un parfum elegant de ciocolată, caramel și scorțișoară, cu note lungi de stejar și agave rumenite.

     

    GUST: Gustul aduce în prim plan esențe pământii și vegetale, îmbinate cu arome de lemn ars și vanilie.

     

    FINISH: Mediu, dominat de tăria caracteristică distilatului din agave albastre.

     

    3.872,00 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Jose Cuervo - Tequila Reserva De La Familia GB - 0.7L, Alc: 38% Jose Cuervo - Tequila Reserva De La Familia GB - 0.7L, Alc: 38%

    Jose Cuervo

    Jose Cuervo - Tequila Reserva De La Familia GB - 0.7L, Alc: 38%

    Povestea Jose Cuervo începe în 1700, în Mexic, cu însuși José Antonio de Cuervo y Valdés, care a primit de la Regele Spaniei, Ferdinand al VI-lea, un înscris oficial ce îi permitea să planteze agave pe pământul său și distileze această plantă. Tequila Jose Cuervo a devenit și mai populară în secolul XX, când au apărut și primii competitori din regiunile cu producători mici. Actualitatea brand-ului Jose Cuervo a rămas neschimbată, fiind cel mai vechi brand de tequila din lume, cu o gamă generoasă de etichete pentru toate gusturile.  

     

    Reserva de la Familia Extra Añejo este una dintre cele mai premiate tequila ale familiei producătorului mexican. Pentru această tequila sunt alese agave albastre, complet mature (de 10-12 ani), apoi sunt tăiate de jimadores pentru a colecta inima plantei în formă de ananas. Aceste bucăți dulci din agavă sunt coapte la cuptor timp de 48 de ore.

     

    După coacere plantele sunt zdrobite pentru a se obține sucul, care este fermentat, apoi distilat. Tequila proaspătă urmează un proces elaborat în care o parte este maturată în butoaie din stejar franțuzesc, iar cealaltă parte este maturată în butoaie din stejar american. În final, cele două loturi sunt amestecate de maestrul distilator Alex Coronado.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar închis, cu ușoare reflexii aurii.

     

    MIROS: Aromă de stejar, migdale, mere verzi, măsline și scorțișoară.

     

    GUST: Maturarea generoasă aduce pe papile aroma intensă de lemn, onctuozitatea migdalelor prăjite completate de note sățioase de vanilie și scorțișoară.  

     

    FINISH: Lung, mătăsos și cald.

     

    778,73 RON
  • Clase Azul - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40% Clase Azul - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40%

    Clase Azul

    Clase Azul - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40%

    Clase Azul este un producător de distilate tradiționale din Mexic ce oferă publicului produsele sale în sticle și decantoare unicat. Pentru toate expresiile de distilate Clase Azul mexicanii aleg cele mai bune exemplare de agave ce au nevoie de 6-8 ani pentru a ajunge la maturitate.

     

    Plantele sunt tăiate și lăsate timp de 72 de ore în cuptoare vechi, construite din cărărmidă, pentru a se rumeni și a oferi mai multă dulceață aunci când sunt stoarse. Sucul extras din agave este fermentat apoi distilat de două ori pentru a se obține cel mai pur alcool.

     

    Clase Azul Añejo este încă o expresie de tequila tradițională ce arată lumii că este nevoie de timp pentru a face ceva bun. Aromele acestei tequila și decantorul din ceramică sunt un tribut adus culturii indigene Mazahua. După distilare tequila este maturată timp de 25 de luni în butoaie de stejar asezonate cu whiskey american.

     

      

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii de cupru. Decantorul din ceramică artizanal aduce la bază o linie de culoare albastru deschis ce simbolizează apa care dă viață plantei de agave, iar mai sus apare piña, inima plantei, în forma de ananas, ce rezultă după tăierea frunzelor. 

     

    MIROS: Maturare de peste doi ani în butoaie de whiskey a adus acestei expresii un spectru larg de arome și note ce îi aduc apreciere încă de la prima degustare. Primele arome descoperite ușor în parfumul acestei băuturi sunt cele de caramel, scorțișoară, cuișoare și alune de pădure bine prăjite. Alături de acestea apar și note de vanilie mexicană, marmeladă de portocală, gutuie și stejar rumenit.  

     

    GUST: Condimentele câștigă mai multă atenție din partea simțurilor și sunt echilibrate de stejar rumenit, oferit de maturare și destul de intens pentru a oferi o textură mătăsoasă.  

     

    FINISH: Mediu, cu note de caramel onctuos, condimente și alcool fin.

     

    3.528,60 RON
  • Zacapa - Rom Solera Gran Reserva GB - 1L, Alc: 40% Zacapa - Rom Solera Gran Reserva GB - 1L, Alc: 40%

    Zacapa

    Zacapa - Rom Solera Gran Reserva GB - 1L, Alc: 40%

    În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea așezării. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.

     

    După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.

     

    Zacapa Solera Gran Reserva este realizat din suc de trestie de zahăr obținut din prima stoarcere, fără melasă, ceea ce oferă o aromă delicată și complexă. Pentru a deveni romul delicios din expresia finală, distilatul este supus unui proces de maturare la altitudinea de aproximativ 2.300 de metri, în zona Quetzaltenango. Profilul aromatic este dezvoltat prin sistemul Solera, în care diverse romuri de vârste diferite sunt amestecate succesiv în butoaie din stejar american, unele asezonate de whiskey, altele de vin sherry Oloroso sau Pedro Ximénez.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Un buchet sofisticat, unde tușele de caramel și miere se întâlnesc cu nuanțele de vanilie, fructe uscate și nuci prăjite. Subtonurile elegante de lemn de stejar și condimente calde se armonizează delicat, creând o impresie olfactivă captivantă.

     

    GUST: Catifelat, cu note intense de caramel, ciocolată neagră și fructe uscate, completate de lemn fin și condimente dulci care se dezvoltă treptat, oferind o textură bogată și armonioasă.

     

    FINISH: Durabil și cald, cu nuanțe de vanilie, miere și lemn de stejar.

     

    367,84 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă