Rom & Tequila

Beicevrei.ro – importatorul oficial al celor mai cunoscute branduri de rom si tequila! Iti oferim livrare rapida si transport gratuit in Bucuresti si Ilfov!


Ce poate fi mai fierbinte decat o seara cu acorduri latino-americane, acompaniata de bauturi alcoolice puternice din sudul exotic al lumii? Vorbim despre rom si tequila, bineinteles, doua dintre cele mai caliente tipuri de bauturi de pe intreg mapamondul. Ti-am facut pofta? Iata ce ti-am pregatit!


Pentru iubitorii de tequila, BeiCeVrei a pregatit o selectie a celor mai bune marci: Camino, Herradura, Patron sau El Jimador iti suna cunoscut? Sigur ca da! Gustul rafinat al acestor bauturi alcoolice a facut inconjurul lumii si a ramas intiparit in mintea a milioane de oameni. In catalogul nostru vei regasi toate tipurile de tequila: Blanco, Gold, Reposado si Anejo. Produsele sunt 100% originale, asa ca fii sigur ca experienta latino va fi una veritabila! Aye!


Pentru cei care prefera romul si cocktail-urile delicioase care se pot face cu ajutorul sau, am pregatit cele mai infocate ritmuri de salsa. Indiferent ca poftesti la un Mojito rece, un Cuba Libre sau o Pina Colada, pe site-ul nostru vei gasi rom de calitate care sa iti ofere o experienta de exceptie. Suntem importatori oficiali Bacardi si Zacapa, alaturi de care vei regasi branduri cunoscute precum Havana Club sau Old Pascas.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă
Filtru
 • Sierra - Tequila Silver 0.7L Sierra - Tequila Silver 0.7L
  -11%

  Sierra - Tequila Silver 0.7L

  Sierra Tequila este un brand de tequila ce aparține companiei Borco-Marken Import, din Germania, cu sediul în Hamburg. Tequila Sierra a apărut pe piața din Europa încă din 1981, atunci când a fost prezentată publicului din state vorbitoare de limba germană.

   

  Tequila Sierra este produsă în Mexic, la distileria cu același nume din statul Jalisco, orașul Guadalajara. Toți cei din echipa Sierra produc tequila cu spirit și tradiție mexicană, completată de rigoarea și lipsa oricărui compromis, două calități pe care le au în comun cu partenerii germani, pentru a oferi tuturor cele mai bune sortimente de tequila din agave pure, crescute pe dealurile din Jalisco.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: O tequila spontană, care trezește brusc, prin aromele de condimente și fructe de livadă amestecate cu fructe exotice.

   

  GUST: Sierra Tequila Silver este o băutură puțin maturată, curată și rafinată, cu profil aromatic fructat dominat de notele de ardei chili, o alegere potrivită pentru interpretarea gustului de agave albastre. Alături de agave se simt și notele de mere verzi, ananas verde și piper, ce îi dau acel aer de festival, de petrecere, cu specific mexican.

   

  FINISH: Lung. Condimente și note amorțite de fructe.

   

  Preț normal: 69,01 RON

  Special Price 61,23 RON

  (-7,78 RON)
 • Sierra - Tequila Reposado 0.7 L Sierra - Tequila Reposado 0.7 L
  -11%

  Sierra - Tequila Reposado 0.7 L

  Sierra Tequila este un brand de tequila ce aparține companiei Borco-Marken Import, din Germania, cu sediul în Hamburg. Tequila Sierra a apărut pe piața din Europa încă din 1981, atunci când a fost prezentată publicului din state vorbitoare de limba germană.

   

  Tequila Sierra este produsă în Mexic, la distileria cu același nume din statul Jalisco, orașul Guadalajara. Toți cei din echipa Sierra produc tequila cu spirit și tradiție mexicană, completată de rigoarea și lipsa oricărui compromis, două calități pe care le au în comun cu partenerii germani, pentru a oferi tuturor cele mai bune sortimente de tequila din agave pure, crescute pe dealurile din Jalisco.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor, oferit de distilarea dublă în alambic din cupru și maturarea timp de 9 luni în butoaie din stejar.

   

  MIROS: Tequila Sierra reposado este preferată de mexicani pentru că este irezistibil de fructată, condimentată și vegetală.

   

  GUST: Cele 9 luni petrecute în compania stejarului aduce aromele într-o uniune tare și rafinată. Aromele de fructe sunt însoțite de vanilie, caramel și vegetale, cu o ușoară astringență.

   

  FINISH: Lung. Condimentat și puțin amar.

   

  Preț normal: 69,01 RON

  Special Price 61,23 RON

  (-7,78 RON)
 • Admiral Nelson - Rom Spiced Gold - 1L Admiral Nelson - Rom Spiced Gold - 1L
  -18%

  Admiral Nelson - Rom Spiced Gold - 1L

  Romul Admiral Nelson este inspirat de Amiralul Horatio Nelson, ofițerul marinei militare britanice care a învins flota franco-spaniolă în bătălia navală din 1805, desfășurată în Capul Trafalgar.

   

  Romul este dicat personalității neînfricate și spiritului de aventură a Amiralului Nelson, despre care se spune ca era un om cu o inteligență aparte și un tactician desăvârșit în bătăliile navele din timpul său.

   

  Premium Spiced Gold este unul dintre sortimentele de bază din cele șapte expresii produse de compania americană. Romul atrage prin gustul puternic de distilat amestecat cu condimente exotice, alese după stilul producătorilor tradiționali Caraibe.

   

   

  ASPECT: Ambră.

   

  MIROS: Note subtile de scorțișoară și turtă dulce pe un fond echilibrat de vanilie dulce.

   

  GUST: Arome de condimente dulci, amplificate de alcoolul tare. 

   

  FINISH: Mediu. Cald și condimentat.

   

  Preț normal: 87,51 RON

  Special Price 72,04 RON

  (-15,47 RON)
 • Negrita - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 37.5% Negrita - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 37.5%
  -5%

  Negrita - Rom Anejo - 0.7L, Alc: 37.5%

  Negrita este un brand de rom creat de Paul Bardinet. În anul 1857, tânărul din Franța a început să fie interesat de alcoolul din trestie de zahăr exportat de pe insule exotice în porturi din Lumea Veche. Explorarea Indiilor de Vest la mijlocul secolului XIX -lea, cu scopul de a învăța secretele producției de alcool din trestie de zahăr, s-a dovedit a fi un succes.

   

  După nenumărate amestecuri și degustări a reușit să obțină prima rețetă pentru romul Negrita. În peste 100 de ani de la fondare Negrita și-a construit o reputație, a devenit o băutură creată cu experiența distilatorilor și maeștrilor în amestecuri unice și a devenit un produs cunoscut la nivel mondial.

   

  În prezent, brand-ul Negrita aparține grupului francez La Martiniquaise. Romul este produs cu tehnologie modernă, la cele mai înalte standarde de calitate, din trestie de zahăr cultivată și distilată pe trei insule din Caraibe.

  Negrita Añejo Reserve oferă cel mai fin amestec de rom caribian premium, selectat cu atenție și maturat cu răbdare în butoaie de bourbon.

   

   

  ASPECT: Auriu strălucitor.

   

  MIROS: Delicat, mulțumită aromei de lemn, cu note de vanilie și citrice.

   

  GUST: Gustul este o un amestec subtil de arome de dulceață de fructe și lemn.

   

  FINISH: Lung. Sec și echilibrat.

   

  Preț normal: 47,24 RON

  Special Price 44,88 RON

  (-2,36 RON)
 • Tiscaz - Tequila Gold - 0,7L Tiscaz - Tequila Gold - 0,7L

  Tiscaz - Tequila Gold - 0,7L

  Distileriile Bruggeman produc, importă și distribuie o gamă variată de băuturi alcoolice, sub diferite brand-uri, în statele din Benelux. Mulțumită colaborării cu parteneri de renume internațional (La Martiniquaise), în Benelux dar și în estul Europei este comercializată și tequila Tiscaz.

   

  Tiscaz este un brand de tequila ce conține 84% agavă albastră. Plantele de Agavă sunt crescute și distilate în Mexic, statul Jalisco. Oricare din cele două variante de tequila Tiscaz oferă un profil aromatic autentic, perfecte pentru cocktail-uri premium, ce aduc o parte esențială din cultura mexicană.

   

  Tiscaz Gold are o culoare aurie fermecătoare, oferită de zahărul extras din trestie. Buchetul acestei băuturi oferă arome voluminoase potrivite pentru experiențe ce aduc mai aproape o parte esențială din cultura mexicană.

   

   

  ASPECT: Auriu strălucitor.

   

  MIROS: Un buchet adânc, impresionant, ce lasă împrejur arome de vanilie, fructe și nuanțe de condimente exotice.

   

  GUST: Aromă de agavă integrată cu note de vanilie, fructe, ierburi ce dau o tentă vegetală, și piper.

   

  FINISH: Mediu spre lung. Condimente și doar o urmă de vegetale.

   

  61,21 RON
 • Rey Campero Espadin - Mezcal 0.7L Rey Campero Espadin - Mezcal 0.7L
  -18%

  Rey Campero Espadin - Mezcal 0.7L

  Rey Campero este unul dintre cele două brand-uri de mezcal, oferite lumii întregi de o familie aflată la cea de-a treia generație și o echipă dedicată din Mexic. Rey Campero este produs în Candelaria Yegolé, un orășel mic din sud estul Văii Tlacolua, la poalele munților Sierra Sur (statul Oaxaca).

   

  Mezcalul din Candelaria Yegolé este produs sub stricta supraveghere și implicare a maestrului Romulo Sanchez Parada. Recoltarea, coacerea în cuptor, fermentarea și distilare este realizată cu muncă manuală și instalații din cupru, artizanale, de mici dimensiuni, ce oferă aromele clasice ale distilatelor originale din Mexic.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Rey Campero aduce o parte din aromele altor băuturi și preparate din bucătăria mexicană. Parfumul subtil aduce aminte de o băutură din ananas fermentat, numită Tepache, ceva vegetal (paie), și măsline în saramură.

   

  GUST: Surprinzător, acest mezcal este bogat în arome dulci-amărui din coajă de portocală, bezele și Hoja Santa (frunza de piper mexican), o plantă aromatică cu origini în Oaxaca.

   

  FINISH: Lung. O senzație de căldură lăsată de tăria distilatului. În final sunt prezente și note de oregano, tutun și lut.

   

  Preț normal: 192,78 RON

  Special Price 158,73 RON

  (-34,05 RON)
 • Lunazul - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40% Lunazul - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40%
  -17%

  Lunazul - Tequila Anejo - 0.7L, Alc: 40%

  Lunazul este o companie producătoare de tequila, înființată de Francisco Beckmann, un descendent al lui Jose Antonio de Cuervo, aflat la cea de-a șaptea generație. Francisco a ridicat proprietatea Tierra de Agaves în 2004, cu scopul de a distila agave albastre pentru tequila, obținută în cantități mici (small batch), comercializată la un preț acceptabil. Astfel, a fost creat și brand-ul de tequila Lunazul, dus mai departe de fiul acestuia, Jorge Beckmann.

   

  Tequila Lunazul este produsă în distileria din Mexic, Statul Jalisco, aproape de micul orășel Santiago de Tequila. Tot aici se află culturile de agave și linia de îmbuteliere, două puncte despărțite de munca maestrului Francisco Quijano și a oamenilor săi reponsabili de toate etapele de producție. Pentru tequila Lunazul se folosesc trei ingrediente de bază: agavă, apă și drojdie. Cele cinci sortimente de tequila Lunazul sunt maturate până la 18 luni în butoaie din stejar american folosite anterior la maturarea bourbon-ului.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Primele arome sunt cele de stejar ars cu note subtile de fructe uscate, prune și migdale. Urmează notele de condimente și vanilie ce se ridică timid și râmân pe simțuri doar un moment.

   

  GUST: O tequila maturată între 12 și 18 luni aduce un corpolență moderată, o dulceață slabă din stejar rumenit și o notă de piper verde.

   

  FINISH: Prelung și cald datorită condimentelor și alcoolului fin.

   

  Preț normal: 118,77 RON

  Special Price 98,70 RON

  (-20,07 RON)
 • Lunazul - Tequila Blanco - 0.7L, Alc: 40% Lunazul - Tequila Blanco - 0.7L, Alc: 40%
  -18%

  Lunazul - Tequila Blanco - 0.7L, Alc: 40%

  Lunazul este o companie producătoare de tequila, înființată de Francisco Beckmann, un descendent al lui Jose Antonio de Cuervo, aflat la cea de-a șaptea generație. Francisco a ridicat proprietatea Tierra de Agaves în 2004, cu scopul de a distila agave albastre pentru tequila, obținută în cantități mici (small batch), comercializată la un preț acceptabil. Astfel, a fost creat și brand-ul de tequila Lunazul, dus mai departe de fiul acestuia, Jorge Beckmann.

   

  Tequila Lunazul este produsă în distileria din Mexic, Statul Jalisco, aproape de micul orășel Santiago de Tequila. Tot aici se află culturile de agave și linia de îmbuteliere, două puncte despărțite de munca maestrului Francisco Quijano și a oamenilor săi reponsabili de toate etapele de producție.

   

  Pentru tequila Lunazul se folosesc trei ingrediente de bază: agavă, apă și drojdie. Cele cinci sortimente de tequila Lunazul sunt băuturi proaspete sau maturate până la 18 luni în butoaie din stejar alb, american, și butoaie din stejar folosite la maturarea bourbon-ului.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Blanco are multe arome de fructe tropicale proaspete, mere și o doză generoasă de sare și citrice, apropiate ne notele agavelor proaspete din zone însorite ale Mexicului.

   

  GUST: Pe papile gustative, Lunazul Blanco este aproape dens, piperat și bogat în tonuri de fructe coapte, ce slăbesc treptat pentru a face loc gustului crocant și reminiscențelor de vanilie.

   

  FINISH: Lung și echilibrat prin notele minunate de citrice, piper și ierburi.

   

  Preț normal: 95,02 RON

  Special Price 77,52 RON

  (-17,50 RON)
 • Lunazul - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 40% Lunazul - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 40%
  -19%

  Lunazul - Tequila Reposado - 0.7L, Alc: 40%

  Lunazul este o companie producătoare de tequila, înființată de Francisco Beckmann, un descendent al lui Jose Antonio de Cuervo, aflat la cea de-a șaptea generație. Francisco a ridicat proprietatea Tierra de Agaves în 2004, cu scopul de a distila agave albastre pentru tequila, obținută în cantități mici (small batch), comercializată la un preț acceptabil. Astfel, a fost creat și brand-ul de tequila Lunazul, dus mai departe de fiul acestuia, Jorge Beckmann.

   

  Tequila Lunazul este produsă în distileria din Mexic, Statul Jalisco, aproape de micul orășel Santiago de Tequila. Tot aici se află culturile de agave și linia de îmbuteliere, două puncte despărțite de munca maestrului Francisco Quijano și a oamenilor săi reponsabili de toate etapele de producție. Pentru tequila Lunazul se folosesc trei ingrediente de bază: agavă, apă și drojdie. Cele cinci sortimente de tequila Lunazul sunt maturate până la 18 luni în butoaie din stejar alb, american, și butoaie din stejar folosite la maturarea bourbon-ului.

   

   

  ASPECT: Auriu strălucitor.

   

  MIROS: Reposado este o tequila delicată și rafinată, cu reminiscențe de ananas copt pe grătar, însă o putem identifica mai bine după o aroma intensă de agavă pură, rumenită și distilată.

   

  GUST: Caramel luxuriant cu straturi de crustă vanilată, fructe și condimente ce se transformă într-o aromă subtilă de stejar cu note recurente de vanilie.

   

  FINISH: Cremos, cu note de fum și condimente persistente.

   

  Preț normal: 97,52 RON

  Special Price 79,09 RON

  (-18,43 RON)
 • Zacapa - Rom Ambar 12 yo - 1L, Alc: 40% Zacapa - Rom Ambar 12 yo - 1L, Alc: 40%
  -33%

  Zacapa - Rom Ambar 12 yo - 1L, Alc: 40%

  În estul Guatemalei se află orașul Zacapa, locul în care a fost creat romul Zacapa Centenario, în anul 1976, pentru a marca aniversarea unui secol de la fondarea oraşului. Trestia de zahăr folosită la producția acestui rom este cultivată în sud vestul țării, la poalele unui vulcan în micul orășel Retalhuleu, aflat la 350 de metri altitudine.

   

  După ce sunt obținute cele mai fine dintre distilate, maestrul Zacapa le trage în butoaie de stejar și le lasă la maturat la o altitudine de 2300 de metri.

   

  Zacapa Ambar 12 yo este un amestec din romuri maturate până la 12 ani în butoaie de stejar după sistemul piramidei Solera.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome grele de caramel, nectar de pepene și caise.

   

  GUST: Pe papile este complex, ca un sirop, și aduce în plus o notă de ghimbir picant.

   

  FINISH: Lung, marcat de căldura alcoolului tare cu esență de lemn.

   

  Preț normal: 253,86 RON

  Special Price 170,98 RON

  (-82,88 RON)
 • Matusalem - Rom 10 yo - 0.7L, Alc: 40% Matusalem - Rom 10 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -25%

  Matusalem - Rom 10 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Matusalem & Company a fost înfiinţată în 1872 în Cuba, în oraşul Santiago, de Benjamin şi Eduardo Camp. Cei doi fraţi au ajuns pe malul Cubei după o călătorie pe mare din direcţia Europa, mai exact de pe coasta Spaniei. Reţeta secretă pe care aceştia au dezvoltat-o în Satiago de Cuba şi tehnica Solera, folosită iniţial de spanioli pentru a produce vinuri sherry şi brandy, le-a adus în scurt timp succes şi o activitate prosperă.

   

  La sfârşitul anilor 1950, când Fidel Castro a preluat controlul statului Cubanez, zilele brand-ului de rom au fost numărate. În anii 1990, familia Alvarez, aflată în S.U.A., reia controlul asupra brand-ului, iar din 2002, Matusalem care se întoarce la originile sale cubaneze.

   

  Romul Matusalem este produs în Republica Dominicană, din trestie de zahăr, procesată după metodele vechi şi o reţetă ştiută doar de maestrul distileriei. Maeştrii sunt descendenţi ai fondatorilor şi sunt dedicaţi să producă cele mai bune romuri pe care le maturează și le amestecă după metoda Solera.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Arome de caramel și distilat puternic, maturat în lemn de esență tare.

   

  GUST: Savurat sec ori într-un cocktail pe bază de rom, aduce la suprafață aromele de caramel, tofee, cafea, vanilie și note de cocos.

   

  FINISH: După toate aromele ce defilează pe papile, concluzia este oferită de melasă robustă, dulce.

   

  Preț normal: 113,05 RON

  Special Price 84,31 RON

  (-28,74 RON)
 • Matusalem - Rom 7 yo - 0.7L, Alc: 40% Matusalem - Rom 7 yo - 0.7L, Alc: 40%
  -23%

  Matusalem - Rom 7 yo - 0.7L, Alc: 40%

  Matusalem & Company a fost înfiinţată în 1872 în Cuba, în oraşul Santiago, de Benjamin şi Eduardo Camp. Cei doi fraţi au ajuns pe malul Cubei după o călătorie pe mare din direcţia Europa, mai exact de pe coasta Spaniei. Reţeta secretă pe care aceştia au dezvoltat-o în Satiago de Cuba şi tehnica Solera, folosită iniţial de spanioli pentru a produce vinuri sherry şi brandy, le-a adus în scurt timp succes şi o activitate prosperă.

   

  La sfârşitul anilor 1950, când Fidel Castro a preluat controlul statului Cubanez, zilele brand-ului de rom au fost numărate. În anii 1990, familia Alvarez, aflată în S.U.A., reia controlul asupra brand-ului, iar din 2002, Matusalem care se întoarce la originile sale cubaneze.

   

  Romul Matusalem este produs în Republica Dominicană, din trestie de zahăr, procesată după metodele vechi şi o reţetă ştiută doar de maestrul distileriei. Maeştrii sunt descendenţi ai fondatorilor şi sunt dedicaţi să producă cele mai bune romuri pe care le maturează și le amestecă după metoda Solera.

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Un rom fin, cu arome discrete de caramel, banană, vanilie și sirop de arțar.

   

  GUST: Pe papile este consistent, onctuos, cu gust de caramel și fructe rumenite (fierte), ușor dulci.

   

  FINISH: Mediu, cu aceeași aromă de caramel și alcool tare.

   

  Preț normal: 107,10 RON

  Special Price 82,26 RON

  (-24,84 RON)
 • Matusalem - Rom 15 yo + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40% Matusalem - Rom 15 yo + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%
  -33%

  Matusalem - Rom 15 yo + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%

  Matusalem & Company a fost înfiinţată în 1872 în Cuba, în oraşul Santiago, de Benjamin şi Eduardo Camp. Cei doi fraţi au ajuns pe malul Cubei după o călătorie pe mare din direcţia Europa, mai exact de pe coasta Spaniei. Reţeta secretă pe care aceştia au dezvoltat-o în Satiago de Cuba şi tehnica Solera, folosită iniţial de spanioli pentru a produce vinuri sherry şi brandy, le-a adus în scurt timp succes şi o activitate prosperă.

   

  La sfârşitul anilor 1950, când Fidel Castro a preluat controlul statului Cubanez, zilele brand-ului de rom au fost numărate. În anii 1990, familia Alvarez, aflată în S.U.A., reia controlul asupra brand-ului, iar din 2002, Matusalem care se întoarce la originile sale cubaneze.

   

  Romul Matusalem este produs în Republica Dominicană, din trestie de zahăr, procesată după metodele vechi şi o reţetă ştiută doar de maestrul distileriei. Maeştrii sunt descendenţi ai fondatorilor şi sunt dedicaţi să producă cele mai bune romuri pe care le maturează și le amestecă după metoda Solera.

   

   

  ASPECT: Auriu închis cu tonuri de chihlimbar.

   

  MIROS: Gran Reserva este expresia de bază a brand-ului cubanez și este apreciat pentru aromele generoase de lemn, oferite de maturarea în butoaie din stejar.

   

  GUST: Metoda Solera oferă aromă de lemn tare cât și onctuozitate ce îl aduce în topul romurilor ce pot fi consumate sec sau în cele mai sofisticate cocktail-uri (Old Fashioned, Daiquiri, Sex on the Beach).

   

  FINISH: Lung, sec, astringent.

   

  Pachetul conține sticla de rom Matusalem 15 ani + 1 pahar de sticlă.

   

  Preț normal: 171,60 RON

  Special Price 114,98 RON

  (-56,62 RON)
 • Appleton - White Rum - 0.7L, Alc: 40% Appleton - White Rum - 0.7L, Alc: 40%
  -17%

  Appleton - White Rum - 0.7L, Alc: 40%

  Romul Appleton este produs în Jamaica, în Valea Nassau, locul în care a început povestea brand-ului în urmă cu 270 de ani. Distileria se află într-un loc cu multe formațiuni conice din piatră de calcar, peșteri și surse de apă aflate la mare adâncime.

   

  Peisajul special al acestei văi filtrează ploaia și menține izvoarele cu apă limpede ce oferă arome intense trestiei de zahăr locale. Fiecare expresie de rom are aceeași bază: peste 10 soiuri de trestie de zahăr dintr-un terroir unic, amestecate și transformate în melasă, care este diluată cu apă și fermentată cu drojdie nemodificată genetic.

   

  Melasa fermentată este distilată în alambicuri de cupru ce permit extragerea unui alcool tare și pur, iar în această fază de producție, cunoștiințele de chimie cât și arta amestecului definește prima parte din caracterul romurilor Appleton. După distilare, romul este maturat în butoaie din stejar american, asezonate cu bourbon. Maturarea este momentul în care omul lasă băutura în seama climatului tropical din Jamaica, care accelerează procesul și transformă romul aproape de trei ori mai repede decât un climat răcoros.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Un rom energic, cu valuri de arome proaspete lăsate de vanilie și zahăr brun.

   

  GUST: Se simte imediat corpul sec, apoi condimentele, untul, vanilia și stejarul foarte fin.

   

  FINISH: Scurt și tare.

   

  Preț normal: 78,42 RON

  Special Price 65,01 RON

  (-13,41 RON)
 • Flor de Cana - Anejo Clasico 5 yo - 0.7L, Alc: 37.5% Flor de Cana - Anejo Clasico 5 yo - 0.7L, Alc: 37.5%
  -15%

  Flor de Cana - Anejo Clasico 5 yo - 0.7L, Alc: 37.5%

  Istoria Flor de Caña începe cu Alfredo Francisco Pellas Canessa, un tânăr aveturier din Italia. Investițiile inițiale legate de Nicaragua și goana după aur din California au dus la o nouă afacere fondată în 1890. Francisco a construit distileria Flor de Caña în Nicaragua, la poalele vulcanului San Cristóbal.

   

  Distileria de rom a fost o idee de succes, iar timp de 130 de ani, descendenții afaceristului italian, au păstrat afacerea după numeroase piedici puse de om și natură: accidente aviatice, război, naționalizări, cutremure și erupții vulcanice.

   

  Astăzi, romurile Flor de Caña sunt produse tradițional de Licorera de Nicaragua, iar în ultmii ani, brand-ul din Nicaragua a fost premiat la competiții internaționale. Toate expresiile devin unice prin efectele naturale ale vulcanului San Cristóbal, cel mai activ dintre toate cele aflate în Nicaragua. Solul vulcanic este fertilizat constant de cenușa aruncată în atmosferă, apa este îmbogățită de minerale infiltrate în sursele subterane, iar clima aduce temperaturi ridicate, benefice pentru chimia dintre rom și butoaie din stejar în care este maturat.

   

   

  ASPECT: Auriu cu tentă de chihlimbar.

   

  MIROS: Aromă proaspătă cu note de fructe roșii, caramel și prune.

   

  GUST: Corp mediu, generos, cu aromă intensă de vanilie, fructe tropicale și ciocolată.

   

  FINISH: Scurt și sec.

   

  Preț normal: 85,68 RON

  Special Price 72,59 RON

  (-13,09 RON)
 • Bacardi - Rom Carta Blanca L.E. - 0.7L, Alc: 37.5% Bacardi - Rom Carta Blanca L.E. - 0.7L, Alc: 37.5%
  -18%

  Bacardi - Rom Carta Blanca L.E. - 0.7L, Alc: 37.5%

  Povestea Bacardi este la fel de populară ca romul produs pentru prima în 1862. Trecut prin revoluții, schimbări majore și eforturi admirabile de reinventare a unui brand legendar, născut în Cuba, Bacardi a prosperat în exil și în prezent oferă o gamă largă de romuri pentru toate gusturile.

   

  Actualul rom Carta Blanca are la bază aceeași metodă tradițională folosită de Don Facundo Bacardi y Maso în 1862 pentru a crea primul rom al companiei Bacardi.

   

  Astfel, distilatul din melasă de trestie de zahăr este filtrat de două ori prin cărbune în timpul maturării de până la 12 luni în butoaie din stejar american. Bacardi Carta Blanca este popular oriunde se dorește un rom superior pentru cocktail-uri elegante.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Note sensibile de migdale prăjite și lime. În plan secund apar arome fine din alte fructe dulci și vegetale.

   

  GUST: Aromele de vanilie, migdale și mirodenii, dezvoltate în butoiul din stejarul alb de origine americană.

   

  FINISH: Lung, cu note de piper.

   

  Preț normal: 70,03 RON

  Special Price 57,52 RON

  (-12,51 RON)
 • Pepe Lopez silver 0.70 L Pepe Lopez silver 0.70 L

  Pepe Lopez - Tequila Silver - 0.7L, Alc: 40%

  Pepe Lopez este o adevărată tequila produsă în Mexic, Statul Jalisco, regiunea cu cele mai mari culturi de agave și cei mai mari distilatori din industrie. Tequila Pepe Lopez, parte a grupului Brown Forman, este recunoscută de Guvernul mexican prin sigiliul de aprobare a calității superioare și a originii sale.

   

  Orice tequila cu eticheta Pepe Lopez este produsă din apă naturală de izvor și plante mature de agavă albastră, recoltate din zone cu cele mai bune specimene. Pentru Silver, plantele albastre sunt stoarse, sucul este fermentat apoi distilat în două rânduri pentru a asigura intensitatea aromelor de agave și lime.

   

   

  ASPECT: Clar.

   

  MIROS: Distilat fin de agave și citrice.

   

  GUST: Agave înăbușite și aromă intensă de lime.

   

  FINISH: Cald. Vegetal și puțin amărui.

   

  57,17 RON
 • Jose Cuervo - Tequila Especial Gold - 0.7L, Alc: 38% Jose Cuervo - Tequila Especial Gold - 0.7L, Alc: 38%
  -9%

  Jose Cuervo - Tequila Especial Gold - 0.7L, Alc: 38%

  Povestea Jose Cuervo începe în 1700, în Mexic, cu însuși José Antonio de Cuervo y Valdés, care a primit de la Regele Spaniei, Ferdinand al VI-lea, un înscris oficial ce îi permitea să planteze agave pe pământul său și distileze această plantă. Tequila Jose Cuervo a devenit și mai populară în secolul XX, când au apărut și primii competitori din regiunile cu producători mici. Actualitatea brand-ului Jose Cuervo a rămas neschimbată, fiind cel mai vechi brand de tequila din lume, cu o gamă generoasă de etichete pentru toate gusturile.

   

  Pentru orice tequila Jose Cuervo, procesul începe cu maeștrii ‘jimadores’ care taie frunzele de agave pentru a obține piña (inima plantei cu formă de ananas). Piñas sunt uscate / coapte la cuptor timp de 36-40 de ore, apoi răcite și zdrobite / stoarse într-o moară pentru a se extrage sucul dulce. Urmează fermentarea sucului în cuve mari timp de 50-60 de ore.

   

  După fermentare, sucul este distilat, iar alcoolul obținut este condensat și rectificat. După toate aceste procese este obținută o tequila alba, o bază, care este mai apoi șlefuită în diferite loturi prin maturarea în butoaie de stejar. Butoaiele sunt arse în interior la intensități diferite, ceea ce determină sortimente diferite de tequila, cu arome fresh sau complexe.  

   

   

  ASPECT: Auriu.

   

  MIROS: Parfum fin de condimente și coji amestestecate. Mirosul aduce și primele note de ierburi uscate, agave rumenite și miere.

   

  GUST: Textură cremoasă, puțin astringentă. Rămân aromele de condimente, acum mai intense și amestecate cu stejar ars, agave și, bineînțeles, acele ierburi ce îi dau un ton vegetal de lungă durată.

   

  FINISH: Stejar și condimente.

   

  Preț normal: 78,87 RON

  Special Price 71,55 RON

  (-7,32 RON)
 • Mount Gay - Rom XO - 0.7L, Alc: 43% Mount Gay - Rom XO - 0.7L, Alc: 43%
  -19%

  Mount Gay - Rom XO - 0.7L, Alc: 43%

  Mount Gay este unul dintre cei vechi producători de rom din lume. Un act juridic confirmă existenţa distileriei pe domeniul din Barbados încă din anul 1703. În cei peste trei sute de ani de existenţă, romul Mount Gay a devenit celebru graţie atât calităţii ingredientelor - a trestiei de zahăr folosite şi a apei filtrate de corali, cât şi a pasiunii celor care-l produc.

   

  Mount Gay este un amestec de distilate obţinute prin două metode de distilare, în coloane de distilare şi în cazane, toate maturate în butoaie de stejar, procedeu ce conferă romului un caracter distinct.

   

  XO este un amestec de distilate fine, maturate în butoaie de bourbon și coniac. Gustul are fineţea pe care doar timpul o poate aduce şi oferă un adevărat paradis al aromelor.

   

   

  ASPECT: Chihlimbar.

   

  MIROS: Note generoase de lemn și dulceață.

   

  GUST: Bogat în arome de fructe tropicale dulci.

   

  FINISH: Gustul final aduce arome de butoi ars, biscuiți și melasă din trestie de zahăr.

   

  Preț normal: 246,33 RON

  Special Price 198,91 RON

  (-47,42 RON)
 • Ilegal - Mezcal Anejo - 0.5L , Alc: 40% Ilegal - Mezcal Anejo - 0.5L , Alc: 40%

  Ilegal - Mezcal Anejo - 0.5L , Alc: 40%

  Ilegal Mezcal este o bautură mexicană, produsă din 2004, apropiată de tequila, cu începuturi rebele, care i-au inspirat numele. Înainte de a fi exportată cu acte în regulă, licoarea era adusă ilegal de John Rexer, din Oaxaca, Mexic, peste graniță, în Antigua, Guatemala, pentru a fi savurată de toți cei care frecventau barul său, numit Café No Se.

   

  Alături de Ilegal Joven, John Rexer aduce publicului un alt sortiment de vază al distileriei sale: Ilegal Anejo. Această băutură are un spirit curajos, ce se ridică la nivelul băuturilor de tip scotch și coniac, faimoase în toată lumea.

  Anejo, care înseamnă ‘bătrân’, este obținut după maturarea continuă timp de 13 luni, în butoaie din lemn de stejar american, stejar franțuzesc și butoaie folosite la păstrarea bourbonului.

   

   

  ASPECT: Licoare galbuie, ce reflectă perfect lumina naturala prin sticla albă.

   

  MIROS: Tente de miere, fum subțire, agave amestecate cu ierburi uscate, puțin mineral și cirese.

   

  GUST: Buchetul prezent în fiecare pahar oferă notele fine de flori proaspete, coajă de lamaie si ulei de mentă. O concluzie rapidă ne oferă identitatea unei băuturi puțin sărată, dominată de ierburi, cu o tentă de fum.

   

  FINISH: Anejo aduce un finish usor pământiu - revine mineralul, ce a fost extras cu greu de agave, direct din terenul arid al Mexicului.  

  347,48 RON
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Grilă Listă