Vinuri Franta

Franta este un etalon in materie de vinuri premium. De aici provin multe soiuri importante de struguri, precum Pinot Noir, Merlot, Cabernet Sauvignon si Chardonnay, acestea fiind in prezent cultivate in intreaga lume. Istoria vinurilor frantuzesti a inceput inca din secolul VI i.Hr., iar pe Beicevrei.ro vei gasi cele mai cautate sortimente.


Atunci cand spui “vinuri Franta”, te gandesti la sortimente fine, de calitate. Pe teritoriul acestei tari se gasesc cateva podgorii celebre, printre care se numara Bordeaux, Savoie, Bourgogne, Alsace si Champagne. De secole, Franta produce cantitati enorme de vin pentru toate gusturile si preferintele.   Deoarece in Franta exista mai multe tipuri de clima, vei gasi intotdeauna o gama variata de sortimente de vin. Asadar, indiferent ce arome preferi, vei putea savura vinuri din Franta care sa corespunda cerintelor tale.


In catalogul Beicevrei.ro gasesti vinuri Franta de calitate la cele mai competitive preturi. Suntem importatorii oficiali ale celor mai cautate bauturi alcoolice, asa ca iti oferim garantia ca vei investi doar in produse originale. Iti punem la dispozitie vinuri din Franta la preturi de import, ceea ce inseamna ca nu vei mai fi nevoit sa platesti adaosuri comerciale, asa cum s-ar intampla daca le-ai cumpara din hipermarketuri sau alte magazine fizice.


 Prin urmare, atunci cand vrei sa te rasfeti cu vinuri Franta, Beicevrei.ro este partenerul tau de incredere! Achizitioneaza acum un vin frantuzesc de calitate la cel mai mic pret! Oferim livrare gratuita la orice comanda in Bucuresti si Ilfov, iar pentru celelalte orase din Romania, la comenzile care depasesc 200 de Lei.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
  • Lamblin Fils - Bourgogne Aligote, AOP, blanc 0.75L - 2018, Alc: 12% Lamblin Fils - Bourgogne Aligote, AOP, blanc 0.75L - 2018, Alc: 12%

    Lamblin Fils - Bourgogne Aligote, AOP, blanc 0.75L - 2018, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: ALIGOTE

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiuri franceze și le vinifică tradițional cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Vinurile albe și roșii, monosoi și cupaj, aduc apreciere și recunoștere cramei Lamblin Fils, regiunii Burgundia și nu în ultimul rând, Franței.

     

     

    ASPECT: Are o culoare de un galben-auriu, deschis, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Mirosul este curat, extrem de proaspăt, plăcut fructat (mere verzi și citrice), cu ușoare accente de fum.

     

    GUST: Seducător, proaspăt și plăcut, este ușor fructat și intens floral. Gust remanent persistent și citric. Un vin lejer și răcoritor.

    ASOCIERE CULINARĂ: Este perfect a fi consumat doar per se ca aperitiv, în amestec cu un lichior de coacăze negre după rețeta clasicului Kir, sau lângă aperitive și antreuri din fructe de mare și pește, și asezonate cu mamaliguță, sparanghel sau spanac sote. La finalul mesei, poate fi servit cu brânzeturi tari, garnisite cu mere uscate și struguri proaspeți.

     


    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10ºC.

     

    60,21 RON
  • Lamblin Fils - Chablis 1-er Cru, Vaillon Organic BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13% Lamblin Fils - Chablis 1-er Cru, Vaillon Organic BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Lamblin Fils - Chablis 1-er Cru, Vaillon Organic BIO 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiuri franceze și le vinifică tradițional cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Vinurile albe și roșii, monosoi și cupaj, aduc apreciere și recunoștere cramei Lamblin & Fils, regiunii Burgundia și nu în ultimul rând Franței.

     

     

    ASPECT: Galben pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: După toți regii vinurilor franceze, îi spunem bun venit unui prinț: Chablis 1-er Cru, Vaillon atrage prin parfumul de flori, proaspăt și frumos.

     

    GUST: Pe papilele gustative se așează cu aceleași arome florale, urmate de arome fructate proaspete, dar mult mai intense. Fructele sunt egalate doar de gustul mineral, oferit de solul cu argilă și calcar din estul Franței.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Prospețimea și mineralitatea vinului face minuni la mesele cu carne pasăre de curte, sau altă carne albă, cu pește, moluște și alte fructe de mare, servite la grătar sau cu sos Bechamel.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 12 - 14°C. (Potențial de învechire la sticlă de 5 până la 8 ani).

     

    230,38 RON
  • Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%
    -15%

    Chateau Ferran - St. Pierre, Bordeaux Rouge Superieur BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     


    VIN ROȘU SEC. Chateau Ferran este rezultatul efortului de a crea un vin autentic de pe pământul iubit de toţi cei care îi culeg roadele. Podgoria este situată în Saint Pierre de Bat, în regiunea Haut-Benauge, la sud-vest de regiunea viticolă Entre-Deux-Mers. Soiul Cabernet Sauvignon, aflat în mare proporţie la cupajele St. Pierre, este cultivat in proporţie de 40% pe cele 35 de hectare, lucrate anual.

     

    ASPECT: O culoare intensă de roşu rubin, cu opacitate mare în sticla proprie sau într-un pahar pentru vin roşu.

     

    MIROS: Uşor dulce, urmat de arome de fructe roşii, condimente şi piele.

     

    GUST: Deşi este un cupaj de soiuri roşii consistente, producătorii de la Chateau Ferran au obţinut un vin proaspăt cu aciditate moderată şi tanini de nivel potrivit pentru cei care preferă un post-gust din condimente şi piele.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Vinul roşu este potrivit la carnea roşie. Acest cupaj nu face excepţie, de aceea se poate savura oricând la mese cu meniuri bazate pe carne de vită, carne de viţel, vânat şi păsări de ţară.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.





    Preț normal: 77,23 RON

    Special Price 65,65 RON

    (-11,58 RON)
  • Marc Bredif - Muscadet de Sevre & Maine sur Lie 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Marc Bredif - Muscadet de Sevre & Maine sur Lie 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Marc Bredif - Muscadet de Sevre & Maine sur Lie 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCADET

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Vinăria Marc Bredif oferă tradiţie şi originalitate cu fiecare produs. Experienţa de peste 200 de ani a producătorului francez ne aduce Muscadet Sevre et Maine Sur Lie, practic un vin special obţinut prin maturare în prezenţa unei mici cantităţi de drojdie, fără a se trece mustul prin procesul de filtrare.

     

     

    ASPECT: Vinul de Melon de Bourgogne are o culoare verde pal, clară, specifică unui sortiment obţinut exclusiv dintr-un singur soi de strugure alb.

     

    MIROS: Muscadet Sevre et Maine Sur Lie câştigă multe dintre proprietăţile naturale ale soiului şi metodei de vinificare. Parfumul oferă note introductive de iarbă afumată şi un mix surprinzător de pere şi lămâie.

     

    GUST: Soiul Melon de Bourgogne este crescut în Valea Loarei, pe un sol format din straturi de piatră şi calcar, din care îşi extrage mineralele, ce oferă vinului un gust uşor sărat şi sec, cu aciditate medie.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Marc Bredif inedit este recomandat alături de aperitive, gustări, preparate din pui, peşte, stridii, scoici şi creveţi.

     

    TEMP. DE SERVIRE:  10 - 12 ºC

     

    68,07 RON
  • Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Domaine Camille Braun - Riesling Tradition AOP BIO 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: ALSACE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: RIESLING

     

    VOL. ALC.: 12.5 %

     

    VIN ALB SEC. Generaţiile familiei Braun oferă lumii vinuri din regiunea Alsace, create din culturi cultivate cu tradiţie de sute de ani. Riesling Tradition este unul dintre vinurile obţinute dintr-un singur soi de struguri crescut în cele mai bune condiţii, cu certificat de produs organic şi biodinamic sub eticheta Demeter.

     

     

    ASPECT: Dincolo de sticla originală, Riesling Tradition oferă culoarea clasică a vinului alb obţinut din soiurile speciei Vitis vinifera.

     

    MIROS: Datorită climei calde din Alsacia, strugurele de Riesling dezvoltă note de citrice și piersică, ca o pereche elegantă, ce oferă un exemplu de arome proaspete și echilibrate.

     

    GUST: Riesling-ul de Alsacia satisface gustul pentru un vin liniştit. Greutatea aromei se menţine de la prima degustare până în ultima secundă a post-gustului reuşit de tanini.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Acest Riesling este un vin rasat şi delicat ce delectează papilele gustative alături de preparate din peşte, fructe de mare şi alte feluri gustoase din bucataria franceză.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    102,10 RON
  • La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape blanc 2018 - 0.75L, Alc: 14% La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape blanc 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    La Bastide Saint Dominique - Chateauneuf du Pape blanc 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: RHONE VALLEY / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: VIOGNIER, GRENACHE BLANC, CLAIRETTE

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ALB SEC. Domeniul La Bastide Saint Dominique se află în inima regiunii Provence. Aflat exact în Valea Ronului, pe ruinele unui lăcaș de cult din secolul XVI-lea, clădirea de pe domeniu a fost construită de Marie-Claude și Gérard Bonnet, iar viile ocupă în prezent 50 de hectare.

     

    Încă din 1999 pe domeniul La Bastide Saint Dominique, tradiția se îmbină cu tehnologia modernă, iar din anul 2014 vinurile sunt certificate ca produse obținute din agricultură organică. Viile se află aproape pe colinele satului Chateauneuf du pape, supus vantului rece Mistral și încălzit de soarele ce bate din sud. Pământul din Provance este compus din calcar, în mare parte, urmat de clei roșu și pietriș, care păstrează căldura și regenerează viile.

     

    Cele mai importante soiuri cultivate aici sunt: Grenache și Syrah, urmate de Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Clairette, Roussanne și Viognier, pentru cupaje și monosoiuri roșii și albe.

     

     

    ASPECT: Galben pai, cu reflexii argintii. Strălucitor și cristalin.

     

    MIROS: Un vin cu o finețe aparte, oferită de parfumul de pere williams, caise și arome vegetale de păducel și semințe de anason.

     

    GUST: Pe papile este expresie aromatică de neuitat: intens, mineral, și rotund, cu un final aerisit și lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere excelentă alături de midii în sos de portocale, risotto de trufe și sparanghel, ravioli cu sos de usturoi și ierburi aromate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 9 - 11°C.

     

    198,97 RON
  • La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2018 - 0.75L, Alc: 14% La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    La Bastide Saint Dominique - Cotes du Rhone rouge 2018 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: COTES DU RHONE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, SYRAH

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Domeniul La Bastide Saint Dominique se află în inima regiunii Provence. Aflat exact în Valea Ronului, pe ruinele unui lăcaș de cult din secolul XVI-lea, clădirea de pe domeniu a fost construită de Marie-Claude și Gérard Bonnet, iar viile ocupă în prezent 50 de hectare.

     

    Încă din 1999 pe domeniul La Bastide Saint Dominique, tradiția se îmbină cu tehnologia modernă, iar din anul 2014 vinurile sunt certificate ca produse obținute din agricultură organică. Viile se află aproape pe colinele satului Chateauneuf du pape, supus vantului rece Mistral și încălzit de soarele ce bate din sud. Pământul din Provance este compus din calcar, în mare parte, urmat de clei roșu și pietriș, care păstrează căldura și regenerează viile.

     

    Cele mai importante soiuri cultivate aici sunt: Grenache și Syrah, urmate de Cinsault, Mourvèdre, Carignan, Clairette, Roussanne și Viognier, pentru cupaje și monosoiuri roșii și albe.

     

     

    ASPECT: Roșu-granat, intens.

     

    MIROS: Vinul oferă un parfum delicat cu note de fructe roșii crocante, jeleu de coacăze negre și zmeură. Lăsat să respire doar câteva minte, acest cupaj va dezvălui și notele lemnoase de maturare.

     

    GUST: Cupajul se dezvăluie din start taninuri fine și corpolente cu final vegetal, mentolat. Finalul este clar, bine enchilibrat și mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ruladă de porc cu chorizo, iepure la cuptor cu mirodenii dulci și amare, rață Parmentier cu piure de cartofi și friptură la grătar.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 15 - 16°C. (Potențial de învechire la sticlă de 2 până la 5 ani).

     

    70,69 RON
  • Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau D`Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe din terenurile porțiunii Medoc era plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat de brokerii industriei de vin după expoziția Universală de la Paris.

     

    După ce Filoxera și evenimentele din Primul Război Mondial, au afectat domeniul și podgoria Armailhac, în 1933 Baronul Philippe de Rothschild a achiziționat compania și domeniul. Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau D`Armailhac.

     

    Podgoria Chateau D`Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei sunt benefice pentru soiurile Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau D`Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franceze din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Culoare atractivă de un roșu dens cu nuanțe de violet.

     

    MIROS: După o scurtă aerare cucerește cu o paletă de arome complexe, din care se evidențiază accentele de mure negre, afine și coacăze negre, însoțite de note lemnoase de cedru și lemn de santal.


    GUST: Percepția inițială de rotunjime este susținută de taninii bine integrați și corpolență generoasă. Dezvoltată o bogată pleiadă de gusturi fructate și lemnoase extrem de expresive. Gustul final este lung, cărnos și echilibrat. Plăcut prin intensitate, fructozitate și condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie și legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    439,82 RON
  • Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau Clerc Milon - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild, proprietarul unei alte case franceze cu prestigiu, care produce vinurile Chateau Mouton Rotshchild şi Mouton Cadet.

     

    Castelul, crama şi unităţile de producţie au fost renovate, iar pe domeniul Clerc Milon, din nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), a reînceput producţia vinurilor tradiţionale franceze de calitate premium.

     

    Pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, cu microclimat oferit de râul Gironde, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța (Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot, Carmenere).

     

     

    ASPECT: Un vin de un roşu cu tentă purpurie, intensă.

     

    MIROS: Un buchet bine structurat cu arome curate de coacăze negre şi cireşe negre, amestecate cu arome din lemn de santal şi ceva mineral, apropiat de grafit.

     

    GUST: Acest cupaj tradiţional din Bordeaux cuprinde simţurile cu precizie, prin textura fină, corpul rotund şi tanini bine definiţi, amplificaţi de fructele roşii. Finish-ul este o delectare: lung, la fel de echilibrat, clasic pentru un vin rafinat produs de Clerc Milon.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Clerc Milon Pauillac Grand Cru Classe este un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine, uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, servite cu cartofi sau varză de Bruxelles. 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    536,69 RON
  • Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2018 - 0.75L , Alc: 12% Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2018 - 0.75L , Alc: 12%

    Chateau D`Esclans - Le Coq rouge 2018 - 0.75L , Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC / FRANȚA 

     

    SOIUL / SOIURILE: SYRAH, GRENACHE

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor La Poule Blanche sunt meritul lui Sacha Lichine, fiul lui Alexis Lichine, afaceristul şi scriitorul rus din domeniul oenologiei, care a cumpărat proprietatea Chateau Prieuré în 1951, apoi a lasat-o fiului său care a continuat activitatea până în 1999. Experienţa acumulată în viitorul proiect din lumea vinurilor Chateau d’Esclans, i-a oferit şansa de crea şi alte vinuri selecte, cum este acest excelent cupaj roşu.

     

    Struguri din soiurile Syrah şi Grenache, cultivaţi în regiunea Hérault, între localităţile Pezenas şi Béziers sunt vinificaţi după cele mai moderne și riguroase metode tehnologice. Vinificarea ghidată de cunoștiințele despre vinificare, tradițională, dobândite de Sacha Lichine, oferă un vin select pentru cei care vor să guste un vin roşu cu spirit francez.

     

    "Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte." Sacha Lichine - vinificator.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu cu reflexii grena.

     

    MIROS: Un vin tânăr, uşor, prietenos şi scos evidenţă de un amestec simplu de fructe roşii.

     

    GUST: Acest cupaj bucură simţurile cu note de fructe roşii (căpşuni şi cireşe) şi uşor lemnos. Este rotund, crocant, cu un finish lung şi condimentat. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin care se face remarcat alături de tartar de vită, şniţel de porc umplut cu şuncă şi caşcaval, coaste la cuptor, sarmale cu ciolan, sau platouri cu jumări, şorici, cârnaţi prăjiţi, mici, sângerete.&nbsp.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    39,27 RON
  • Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5% Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Chateau D`Esclans - Le Poussin rose 2019 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC / FRANȚA 

     

    SOIUL / SOIURILE: GRENACHE, CINSAULT

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor La Poule Blanche sunt meritul lui Sacha Lichine, fiul lui Alexis Lichine, afaceristul şi scriitorul rus din domeniul oenologiei, care a cumpărat proprietatea Chateau Prieuré în 1951, apoi a lasat-o fiului său care a continuat activitatea până în 1999.

     

    Experienţa acumulată în viitorul proiect din lumea vinurilor Chateau d’Esclans, i-a oferit şansa de crea şi alte vinuri selecte, cum este acest excelent cupaj rose din soiurile Grenache şi Cinsault.

     

    La Pousin Rose este produs după cele mai moderne și riguroase metode tehnologice, ghidate de cunoștințele despre vinificare, tradițională, dobândite de Sacha Lichine în Franța. "Ca și tatăl meu, cred de vinul trebuie savurat și nu idolatrizat. Am creat acest cupaj cu o bucurie de hedonist în minte." Sacha Lichine - vinificator.

     

     

    ASPECT: Limpede si strălucitor de o culoare de roz pal cu reflexii de piersică.

     

    MIROS: Fructat, de căpșuni și mure, delicat floral.

     

    GUST: Foarte fructat și plăcut, cu tanini moi, proaspăt și cremos în același timp, de o corpolență medie și o aciditate echilibrată, cu un gust final perceput de papilele gustative, lejer și lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un excelent aperitiv, servit înainte de masă sau lângă gustări din carne albă și carne roșie fiartă sau înăbușită la tigaie. Absolut superb lângă un steak de tuna la tigaie, asezonat cu măsline verzi, sau sandwich cu carne de crab.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    39,27 RON
  • Lamblin Fils - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13% Lamblin Fils - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%

    Lamblin Fils - Chardonnay 2019 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiuri franceze și le vinifică tradițional cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Soiul Chardonnay, cunoscut ca regele soiurilor albe, își arată originalitatea și calitatea superioară în acest vin, creat cu tradiție și pricepere de familia Lamblin. Vița de Chardonnay este hrănită de solul compus din clei și calcar, iar localizarea în sudul țării oferă cantități suficiente de precipitații și temperaturi ridicate, tipice pentru teritoriile apropiate de Marea Mediterană.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Parfum plăcut de fructe și flori (verdeață), ce vestesc o prospețime debordantă și o invitație la savoarea unui monosoi alb de calitate superioară.

     

    GUST: Bogat în arome de fructe exotice și flori albe. Final fructat cu o notă de minerale rămasă din straturile unei albii din Kimmeridgian.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv răcoritor în zilele calde, sau o alegere inspirată pentru mesele cu salate ușoare de vară, file de pește (somon, biban de mare) și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    34,03 RON
  • Lamblin Fils - Sauvignon Blanc, Loire Valley 2019 - 0.75L, Alc: 12% Lamblin Fils - Sauvignon Blanc, Loire Valley 2019 - 0.75L, Alc: 12%

    Lamblin Fils - Sauvignon Blanc, Loire Valley 2019 - 0.75L, Alc: 12%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiurile franceze și le vinifică tradițional, cu ajutorul tehnologiei moderne, pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Sauvignon Blanc, cunoscut ca unul dintre cele mai bune soiuri albe, clasice, își arată originalitatea și calitatea superioară în acest vin creat cu tradiție și pricepere de familia Lamblin.

     

    Vinul este produs prin presarea directă și fermentare controlată la temperatură cuprinsă între 15 - 18°C, urmată de o scurtă perioadă de maturare cu drojdie fină.

     

     

    ASPECT: Galben-pai cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Parfum intens din pielița strugurilor, iarbă proapăt tăiată și un amestec plăcut de vegetale.

     

    GUST: Un vin ce cuprinde papilele cu simplitatea și direcția aromatică specifică soiului. Aroma fructată este însoțită de un ton mineral și un final savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un monosoi alb, excelent la mesele cu aperitive, pește, crustacee și brânză de capră.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10°C.

     

    34,03 RON
  • Lamblin Fils - Muscat Pays D'OC, blanc 2018 - 0.75L, Alc: 12.5% Lamblin Fils - Muscat Pays D'OC, blanc 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Lamblin Fils - Muscat Pays D'OC, blanc 2018 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: MUSCAT

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiuri franceze și le vinifică tradițional cu ajutorul tehnologiei moderne pentru cele mai bune vinuri.

     

    Soiul Muscat, cunoscut ca unul din cele mai vechi soiuri albe domestice cu zeci de variații, își arată originalitatea și calitatea superioară în acest vin creat cu tradiție și pricepere de familia Lambin.

     

    Vinul este produs prin presarea pneumatică, limpezire statică la rece și fermentare controlată la temperatură cuprinsă între 14 - 16°C, urmată de o scurtă perioadă de maturare cu drojdie fină.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS:  Arome de fructe exotice și litchi.

     

    GUST: Pe papile aduce o simplitate debordantă, rustică, oferită de aroma dominat florală a soiului Muscat. Aroma de flori concurează frumos cu cea de fructe verzi suculente (mere sau pere). Final fructat, răcoritor.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin clasic dedicat aperitivelor sau preparatelor cu asparagus, fructe de mare și scoici. La desert îl recomandăm alături de salate de fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    34,03 RON
  • Lamblin Fils - Chardonnay  2018 - 0.75L, Alc: Lamblin Fils - Chardonnay  2018 - 0.75L, Alc:

    Lamblin Fils - Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc:

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VIN ALB SEC. Familia Lamblin deține loturi extinse de pământ în Franța, regiunea Bourgogne (Chablis), încă din anul 1690. Numele Lamblin se alătură celor care lucrează cu grijă și experiență cele mai bune soiuri franceze și le vinifică tradițional cu ajutorul tehnologiei moderne pentru a obține vinuri de excepție.

     

    Soiul Chardonnay, cunoscut ca regele soiurilor albe, își arată originalitatea și calitatea superioară în acest vin, creat cu tradiție și pricepere de familia Lamblin. Vița de Chardonnay este hrănită de solul compus din clei și calcar, iar localizarea în sudul țării oferă cantități suficiente de precipitații și temperaturi ridicate, tipice pentru teritoriile apropiate de Marea Mediterană.

     

     

    ASPECT: Galben-pal cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Parfum plăcut de fructe și flori (verdeață), ce vestesc o prospețime debordantă și o invitație la savoarea unui monosoi alb de calitate superioară.

     

    GUST: Bogat în arome de fructe exotice și flori albe. Final fructat cu o notă de minerale rămasă din straturile unei albii din Kimmeridgian.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv răcoritor în zilele calde, sau o alegere inspirată pentru mesele cu salate ușoare de vară, file de pește (somon, biban de mare) și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    59,92 RON
  • Mouton Cadet -  Bordeaux blanc  2019 - 0,75L, Alc: 13.5% Mouton Cadet -  Bordeaux blanc  2019 - 0,75L, Alc: 13.5%
    -10%

    Mouton Cadet - Bordeaux blanc 2019 - 0,75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC, SEMILLON, MUSCADELLE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

     

    Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu.

     

    Pentru păstra faima și standardul de excelență al vinurilor sale cu eticheta Chateau Mouton Rothschild, Baronul a decis ca vinul anului 1930 să fie îmbuteliat cu etichetă Mouton Cadet. Noua etichetă a fost aleasă pentru cupajul mai tânăr, cu profil aromatic diferit de clasicul Chateau. După 90 de ani, vinul cu eticheta Mouton Cadet aduce în continuare popularitate și prestigiu Casei fondate de Baronul Philippe de Rothschild.

     

     

    ASPECT: Galben auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Vinificatorul francez din regiunea Bordeaux ne oferă un cupaj alb, realizat ca la carte, cu tradiţie, experienţă de zeci de ani şi atenţie la aromele care ne fac cunoştiinţă cu acest vin. Primele arome sunt cele de lămâie, urmate de vegetale, mai exact tufişuri de cimişir. Revin notele de lămâi şi alte citrice, amestecate cu mlădiţele de cimişir.

     

    GUST: La gust este rotund, proaspăt, cu arome de piersici albe şi lămâie. În final este uşor mineral şi vegetal, din aceleaşi frunze de cimişir, ce aminteşte de cantitatea dominantă a soiului Sauvignon Blanc, prezentă în acest cupaj.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de scoici de apă sărată cu unt sau sos de portocale, stridii, sau fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 11°C.

     

    Preț normal: 50,40 RON

    Special Price 45,36 RON

    (-5,04 RON)
  • Mouton Cadet - Bordeaux rose 2019 - 0,75L, Alc: 13% Mouton Cadet - Bordeaux rose 2019 - 0,75L, Alc: 13%

    Mouton Cadet - Bordeaux rose 2019 - 0,75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX  / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, CABERNET FRANC, MERLOT

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Descendent al unei familii bogate din Frankfurt, Nathaniel de Rothschild, se stabilește la Paris în 1853, apoi în regiunea viticolă Medoc, în orașul Pauillac, unde cumpără un palat pe care îl redenumește Chateau Mouton Rothschild. În 1922, Baronul Philippe de Rothschild, fiul cel mic al Baronului Henri și strănepot al lui Nathaniel, începe schimbările majore asupra proprietății.

     

    Vinul comercializat anterior în butoaie și trimis în Bordeaux este îmbuteliat în vinăria palatului și este creată faimoasa etichetă de artistul Jean Carlu. Gama Mouton Cadet a apărut în anii 1930, atunci când baronul a considerat ca vinul obţinut în acelaşi an este potrivit pentru o etichetă ce exprimă prospeţime şi profilul aromatic diferit de clasicul Chateau Mouton Rothschild.

     

    Așa a apărut Mouton Cadet în lumea vinurilor franceze și, după mai bine de 90 de ani, vinurile Mouton Cadet se identifică cu zona Bordeaux, cu baronul Philippe de Rothschild și cu nepotul acestuia Philippe Sereys de Rothschild, care a preluat conducerea companiei în 2018.

     

     

    ASPECT:  Rose deschis, strălucitor.

     

    MIROS: Parfumul acestui rose se deschide cu note de vârf proaspete, oferite de fructe roşii. Căpşunile şi zmeură, cu note de piper şi dulceaţă, se aflată într-un echilibru perfect, ce insuflă eleganţa şi profilul distins al vinurilor de Bordeaux. 

     

    GUST: Pe papile, Mouton Cadet rose este direct, tonic, revigorant. De la prima degustare, sunt evidente condimentele care deschid drumul aromelor pure de fructe roşii. Spre final se fac remarcate şi ierburile aromatice, apărute din peisajul tomnatic al Franţei rurale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose recomandat ca aperitiv, ori în compania unor preparate aperitive cu şuncă iberică Bellota, sushi, maki şi la desert, alături de tarte cu fructe.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    50,40 RON
  • BPHR - Pays d'Oc Pinot Noir rouge 2016 - 0.75L, Alc: 12.5% BPHR - Pays d'Oc Pinot Noir rouge 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%

    BPHR - Pays d'Oc Pinot Noir rouge 2016 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LANGUEDOC / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Baronul Philippe de Rothschild este descendent al unei familii bogate din Frankfurt, a cărei istorii în lumea vinului a început în Franța (zona viticolă Medoc), în secolul al XIX-lea. De la începutul secolului următor, în anii 1920, Philippe de Rothschild a pus bazele faimoasei companii frenaceze, odată cu marile schimbări aduse prin eticheta Chateau Mouton Rothschild.

     

    Alături de vinurile Chateau Mouton Rothschild și Mouton Cadet, producătorul francez oferă și vinuri Pays D’oc, cu indicație geografică protejată. Aceste vinuri albe și roșii, mult mai accesibile, sunt produse din soiuri franceze populare, cultivate în diverse localități din regiunea Languedoc-Roussillon.

     

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un Pays D’oc, clasic, elegant, cu buchet din fructe roșii, din care se remarcă parfumul de căpșune și zmeură.

     

    GUST: Produs fără maturare în butoaie din stejar, acest monosoi de Pinot Noir, păstrează prospețimea strugurilor și note de fructe roșii. Taninii sunt blânzi, iar finalul este echilibrat și simplu.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere inspirată pentru mesele cu carne de vită, miel sau vânat la cuptor cu ierburi mediteraneene sau alături de paste gratinate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 13 - 15°C.

     

    32,73 RON
  • De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee blanc, Sancerre Magnum 2016 - 1.5L, Alc: 12.5% De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee blanc, Sancerre Magnum 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%

    De Ladoucette - Comte Lafond Grand Cuvee blanc, Sancerre Magnum 2016 - 1.5L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LOIRE VALLEY / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Familiile Comte Lafond si Ladoucette au produs primele vinuri încă din secolul al XVII-lea, iar parteneriatul acestora a câștigat admirație și a adus prestigiu vinurilor franceze timp de două sute de ani. În 1972, Baronul Patrick De Ladoucette a preluat conducerea companiei, a extins operațiunile în Sancerre, Chablis, Vouvray și Chinon și a devenit unul dintre cei mai cunoscuți exportatori ai vinurilor franceze, la nivel european.

     

    Vinul alb Comte Lafond este produs în regiunea cu denumire de origine controlată Sancerre, alcătuită din patru localități cu plantații de viță (Bué, Chaudoux, Chavignol și Verdigny). Solul din aceste zone este bogat în straturi de lut, calcar și siliciu, care oferă viței de Sauvignon Blanc, plantată în urmă cu 25-30 de ani, o cantitate considerabilă de minerale ce oferă savoarea caracteristică monosoiurilor albe din Valea Loarei.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Un buchet frumos, clasic, tradițional, ușor de personificat în imaginea unui mușchetar francez, parfumat cu flori albe  (coacoze negre), și praf de pușcă brut, sugerat de mineralele rămase din silex și alte roci.  

     

    GUST: Atacul vinului pe papile este direct, curajos și ușor înțepător. Revine acel gust sărat din piatră de cremene, citrice și alte fructe din teritorii îndepărtate.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: O alegere fără cusur pentru mesele cu pește, crustacee, fructe de mare și brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    497,42 RON
  • Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2008 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau La Tour Figeac - Saint Emilion, Grand Cru rouge 2008 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2008

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: MERLOT, CABERNET FRANC

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Originea palatului Chateau Figeac se află în secolul III. Loturile actuale, au fost plantate pentru prima dată cu viţă de vie în timpurile Imperiului Roman. Timp de sute de anii, proprietarii domeniului au produs vinuri tradiţionale franceze, iar în 1994 Otto Maximilian Rettenmaier, actualul proprietar, a dezvoltat vinăria şi a început să aducă mai multă popularitate vinurilor Château La Tour Figeac.

     

    Culturile de viţă de vie grand cru, numite Saint Emilion, beneficiază de un terroir excelent. Solul este compus din pietriş şi clei ce asigură o absorbţie bună a apei pentru culturi bogate şi sănătoase. Localizarea aproape de Atlantic, aduce mult soare, veri calde, precipitaţii potrivite şi ierni blânde.

     

    Pe loturile ce cuprind 14.5 hectare, Chateau La Tour Figeac cultivă cele mai bune varietăţi de Merlot (65%) şi Cabernet Franc (35%), exclusiv pentru cupaje roşii, realizate cu tehologie modernă şi maturate în butoaie din stejar, în crama proprie.

     

     

    ASPECT: Roşu intens, purpuriu, cu valenţe de grena.

     

    MIROS: Intens fructat şi condimentat, cu note subtile de lemn şi vanilie. Notele de mijloc aduc o urmă de fum şi note elegante de vegetale (ierburi).

     

    GUST: Un vin savuros, cu un buchet de fructe roşii şi negre de pădure, cu o aciditate bine integrată, onctuos şi cremos. Sunt prezenţi şi tanini catifelaţi care rămân atenuaţi în gustul final, alături de coacăze.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Perfect lângă carne roşie, file de vită maturată sau muşchiulet de porc, pulpă de miel şi chiar măruntaie servite cu sosuri brune cu fructe uscate şi ierburi aromatice. La finalul mesei, este pus în valoare de brânzeturi maturate (Gorgonzola, Roquefort), servite cu smochine, stafide, alune de pământ.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomnadă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    268,35 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă