Whisky

Americanii si irlandezii il numesc „whiskey”, iar scotienii, canadienii si restul lumii il prefera ca „whisky”. Este o simpla diferenta de nuanta, care insa nu defineste bautura barbatilor puternici si a femeilor sofisticate. Daca whisky-ul este bautura ta preferata, inseamna ca „esti o persoana simpla – te multumesti cu ce-i mai bun” (Sir Winston Churchill).


Dupa o experienta de aproape 20 de ani in industria bauturilor spirtoase din Romania, Beicevrei.ro se mandreste cu o oferta exceptionala de whisky-uri Americane si Scotiene. Vei regasi in catalogul nostru peste 80 de branduri de whiskey, alaturi de cea mai larga selectie de Jack Daniel’s importata din America. Aici vei regasi de la arhi-cunoscutul Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee Sour Mash Whiskey’ sau simplu ‘Jack’, la variantele dedicate cunoscatorilor si celor care apreciaza un single barrel American whiskey de calitate (asa cum sunt Gentleman Jack sau Jack Daniel’s Single Barrel). Totodata, lista noastra de bauturi online cuprinde si celebrele whisky-uri Scotiene de o calitate exceptionala: The Maccallan, The Famous Grouse, Highland Park, Dewar's, si nu ne oprim aici. Cunoscatorii stiu despre ce vorbim!


Beicevrei este magazinul de bauturi online unde vei gasi cu siguranta whisky-ul perfect indiferent ca vrei sa te delectezi cu el acasa, sa iti rasfeti invitatii la evenimentul pe care il organizezi sau sa oferi un cadou pe care orice gentleman care se respecta il va aprecia. Suntem inportatori oficiali ai celor mai indragite bauturi online, asa ca te asiguram ca experienta pe care ti-o oferim este 100% originala.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

 1. Vechimea: 13 ani Eliminare
 • Isle of Jura - Scotch Single Malt Whisky 13 yo 212 GB - 0.7L, Alc: 47.5% Isle of Jura - Scotch Single Malt Whisky 13 yo 212 GB - 0.7L, Alc: 47.5%

  Isle of Jura - Scotch Single Malt Whisky 13 yo 212 GB - 0.7L, Alc: 47.5%

  Distileria Jura a fost ridicată în 1810 de Archibald Campbell pe coasta vestică a Scoției (insula Jura), înconjurată de apele Hebridelor Interioare. După multe piedici și perioade în care activitatea în distilerie a fost oprită, în anul 1963 doi oameni de afaceri din comunitatea locală au investit în aparatura nouă și au reluat producția de whisky.

   

  În prezent, Jura este unul dintre cele mai recunoscute brand-uri de whisky scoțian din regiunea Islands și oferă multe loturi de succes, produse și maturate sub atenta supraveghere a lui Graham Logan, managerul distileriei.

   

  Ediția limitată 212 a fost creată pe a celebra mica comunitate de insula Jura ce numără doar 212 locuitori - și o distilerie. Această etichetă inaugurală este prima din cele (multe), lansate anual și este maturată în butoaie de bourbon, din stejar alb american, și în butoaie din lemn de castan.

   

   

  ASPECT: Auriu, strălucitor.

   

  MIROS: Un Single Malt definit de note dulci din prăjitură cu lămâie, scorțișoară și caramel proaspăt.

   

  GUST: Pe papile se arată la fel de savuros, cu note fructate din compot de pere, șerbet și fistic prăjit.

   

  FINISH: Finalul de fructe dulci și alune aduce o parte din esența lemnoasă a stejarului Chinkapin (castan).

   

  637,13 RON
Grilă Listă