Vinuri noi

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă
Filtru
  • Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L
    -14%

    Laurent Perrier - Sampanie Cuvee Rose Metal Zebre - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE BRUT ROSE. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 afacerea a fost vândută doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 


    Rose Cuve este obținut din strugurii roșii de Pinot Noir, recoltați din podgorii aflate în sudul și nordul zonei Montagne de Reims din regiunea Champagne. Producția implică desciorchinarea (înainte de vinificare), și macerarea de 48 - 72 de ore, în funcție de recoltă, pentru a permite vinului să extragă culoarea rose și să dezvolte aromele tipice.

     

     

    ASPECT: Seducător, strălucitor, de un roz pal de zmeură, cu accente de somon crud.

     

    MIROS: Intens și proaspăt, elegant, floral, plăcut fructat, de căpșuni, fraguțe, cireșe și mure.

     

    GUST: Bine structurat, echilibrat, extrem de proaspăt și puternic fructat (căpșuni, coacăze roșii și mure). Are o corpolență medie și o aciditate ridicată, cu un gust final remanent savuros și lung.

    ASOCIERE CULINARĂ: Datorită eleganței produsului se recomandă asocierea cu preparate rafinate, cu stridii sau caviar la amuse bouche, cu tartar de somon la antreu, cu Surf & Turf la felul principal (File Mignon de vită Wagyu din Japonia și homar din America de Nord). Potrivit și la desert, cu un mousse de ciocolată belgiană puțin dulce.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10ºC.

     

    Preț normal: 452,20 RON

    Special Price 390,00 RON

    (-62,20 RON)
  • Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle No. 24 GP- 0.75L Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle No. 24 GP- 0.75L

    Laurent Perrier - Sampanie Grand Siecle No. 24 GP- 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY, PINOT NOIR

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Laurent Perrier a fost creată în 1812 de André Michel Pierlot, care a lăsat afacerea în grija lui Eugen Laurent și soției sale Mathilde Perrier. În anii 1940 Laurent Perrier a fost vândut doamnei Lanson de Nancourt, iar în 1948, Bernard, fiul cel mare al acesteia, a primit una dintre cele mai importante funcții în companie și astfel a început expansiunea și modernizarea casei Laurent Perrier.

     

    În anii 1950, Laurent Perrier, a fost unul dintre primii producători care au folosit rezervoare de oțel și fermentație la temperaturi scăzute. Aceste condiții sunt respectate de 70 de ani, cu tehnologie modernă și reguli proprii stilului Laurent Perrier. 

     

    Grand Siecle înseamnă anul perfect, un concept bazat pe o singură observație: probabil că natura nu va oferi în nici un an acele soiuri pentru vinul perfect, dar mulțumită artei cupajului, maeștrii din vinaria Laurent Perrier, reușesc să atingă perfecțiunea. Grand Siecle este rezultatul amestecului dintre soiuri vinificate în urmă cu 10, 20, 50, sau chiar 100 de ani (numite vintage), alese special pentru acest sortiment. Fiecare cupaj este compus din generații diferite și perioade de maturare diferite, de aceea, fiecare șampanie este specială și numerotată. Pentru acest lot, numărul 24 semnifică un cupaj din vinurile anilor 2004, 2006 și 2007.

     

     

    ASPECT:  O culoare clară de galben pal ce pune în evidență perlajul fin și persistent.

     

    MIROS: Parfumul șampaniei Grand Siecle este compus din note de fructe proaspete și călite, însoțite de o tentă fadă din dulceața și miere.

     

    GUST: Această șampanie combină subtilitatea cu puterea, într-un echilibru greu de imitat. Aromele sunt florale dar și extrem de fructate (pere copate, mere golden coapte, caise și piersici, lămâie și lime).

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Terină din somon afumat, plăcintă cu carne de porc, creveți, midii, stridi și alte fructe de mare, caviar, legume sau mezeluri fine, ușoare. Se poate asocia și cu file de carne roșie, muschiuleț de porc sau vită (Wagyu din Kobe sau Angus), pregătite simplu, cu sosuri ușoare, cu garnitură de legume sote și trufe albe, sau piure de morcovi și broccoli.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    797,30 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive  - 0.75L Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive  - 0.75L

    Moet & Chandon - Sampanie Imperial Eoy Festive - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Moët & Chandon este una dintre șampaniile care ies în evidență indiscutabil, prin tradiția, istoria și eleganța oferită în fiecare cupaj, în orice colț al lumii. Moët & Chandon este un brand francez creat de Claude Moët în 1743.  La scurt timp, șampania sa a fost apreciată în cele mai selecte cercuri ale societății europene.

     

    Marchiza de Pompadour și Împăratul Napoleon Bonaparte sunt doar câteva dintre primele personalități care au influențat istoria numelui Moët (& Chandon). Șampania la care se taie dopul cu spada este o legendă atribuită lui Bonaparte, care obișnuia să celebreze cu șampanie Moët, numeroasele sale victorii militare. 

     

    Jean-Rémy Moët, a adus șampania bunicului său la standardele unui vin faimos în întreaga Europă, prin extinderea operațiunilor și transporturi internaționale. Moët & Chandon deține în prezent una dintre cele mai mari părți din regiunea viticolă Champagne.

     

    Pe cei 1150 de hectare de pământ bogat în straturi de calcar, cu apă din belșug, soare și temperaturi potrivite, echipele Moët & Chandon cultivă struguri de calitate superioară din soiurile clasice cupajul de șampanie: Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Galben cu reflexii aurii. Perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: O licoare care se lasă lin în pahar și împarte un buchet irezistibil de mere verzi și piersici zemoase, nuci, note delicate din flori albe și blat dulce de patiserie, proapăt copt.

     

    GUST: După un moment de relaxare, se așează pe papile și se lasă dezvelite aromele de fructe de livadă, bine coapte și fructe de pădure, urmate timid de citrice și nucă pisată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Moët & Chandon este o băutură selectă pentru momente importante: recomandăm meniuri ușoare cu carne albă, pește, preparate pe bază de stridii și sushi.  

     

    TEMP. DE SERVIRE: 5 - 10°C.

     

    324,47 RON
  • Moet & Chandon - Sampanie ice rose Imperial - 0.75L Moet & Chandon - Sampanie ice rose Imperial - 0.75L
    -37%

    Moet & Chandon - Sampanie ice rose Imperial - 0.75L

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC DEMISEC. Moët & Chandon este una dintre șampaniile care ies în evidență indiscutabil, prin tradiția, istoria și eleganța oferită în fiecare cupaj, în orice colț al lumii. Moët & Chandon este un brand francez creat de Claude Moët în 1743.  La scurt timp, șampania sa a fost apreciată în cele mai selecte cercuri ale societății europene.

     

    Marchiza de Pompadour și Împăratul Napoleon Bonaparte sunt doar câteva din primele personalități care au influențat istoria numelui Moët (& Chandon). Șampania la care se taie dopul cu spada este o legendă atribuită lui Bonaparte, care obișnuia să celebreze cu șampanie Moët, numeroasele sale victorii militare. 

     

    Jean-Rémy Moët, a adus șampania bunicului său la standardele unui vin faimos în întreaga Europă, prin extinderea operațiunilor și transporturi internaționale. Moët & Chandon deține în prezent una dintre cele mai mari părți din regiunea viticolă Champagne.

     

    Pe cei 1150 de hectare de pământ bogat în straturi de calcar, cu apă din belșug, soare și temperaturi potrivite, echipele Moët & Chandon cultivă struguri de calitate superioară din soiurile clasice cupajul de șampanie: Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay.

     

     

    ASPECT: Rose somon cu reflexii aurii.

     

    MIROS: O mireasmă delicată, compusă din note de cireșe Morello, fructe de pădure gentile, în special merișoare, cu accente firave de smochine, nectarine dolofane și rodii îmbujorate de soarele Mediteranei.

     

    GUST: Ice Rose Imperial aduce o delectare selectă, pură și naturală, câștigată de cele trei soiuri în podgoriile din terrroir-ul Franței rurale. Cupajul de soiuri roșii și albe, precum și vinurile de rezervă atent selecționate pentru această șampanie ne oferă o simfonie de arome vibrante de fructe de pădure roșii și grepfrut roz. Finish dulce, revigorant, curat și ușor amărui.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ice rose este prima șampanie din lume pe care o puteți savura cu gheață, ca aperitiv răcoritor în sezonul cald, dar și la cele mai importante mese cu preparate delicioase de porc, pește (somon, ton), scoici, brânzeturi moi și fine.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C

     

    Preț normal: 422,07 RON

    Special Price 265,00 RON

    (-157,07 RON)
  • Avincis - Cramposie Selectionata 2019 - 0.75L Avincis - Cramposie Selectionata 2019 - 0.75L

    Avincis - Cramposie Selectionata 2019 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2019

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DRĂGĂȘANI – OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CRÂMPOȘIE SELECȚIONATĂ

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Chiar înainte de cucerirea Daciei de Imperiul Roman, la Drăgășani, se cultivau struguri folosiți la producția de vin. Mănăstirea Dobruşa, construită în secolul al XV-lea, avea propria sa vie pe colină, iar vinurile obținute în această parte a țării au fost cunoscute și apreciate în Europa, la expozițiile universale de la Paris. În 1927, Maria şi Iancu Râmniceanu au cumpărat în Drăgășani un conac construit în stil neoromânesc, înconjurat de vii. Mai tarziu, conacul a fost numit Vila Dobrușa.

     

    Din 2007, strănepoata lor Cristiana și soțul acesteia, Valeriu Stoica, păstrează cu drag tradiția vinurilor de Drăgășani, oferă o gamă extinsă de vinuri prețioase monosoi și cupaj, promovează arta vinului, cultura, frumusețea locului și serenitatea vilei Dobrușa, prin oenoturism.

     

    Crâmpoșia selecționată este rezultatul unui soi vechi, cultivat pe colinele Rusidavei dacice și ale Rusidavei romane, un  soi de bază pentru vinurile produse la Drăgășani în vremea Banilor Olteniei. Varianta selecționată a este rezultatul unui proces de încrucișări început în anii 1960 și continuat timp de douazeci de ani. După multe încrucișări cercetatorii de la stațiunea viticolă din Dragașani au obținut Crampoșia Selecționată, un  soi autofertil, adaptat perfect la mediul din Oltenia.

     

     

    ASPECT: Galben cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Vinul de Crâmpoșie selecționată din 2019 are un buchet proaspăt și energic de pară și măr verde.

     

    GUST: Previzibil și stabil mulțumită aromelor simple de fructe citrice, note subtile de fructe verzi și puțină mineralitate.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandăm acest vin alături de meniuri chinezesti, carne albă, pește, fructe de mare, paste și brânzeturi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 7°C.

     

  • Vinarte - Prince Mircea Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L Vinarte - Prince Mircea Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L

    Vinarte - Prince Mircea Cabernet Sauvignon 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINȚI – OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1998, un grup de afaceriști români, francezi și italieni, aduși împreună de circumstanțe și pasiunea pentru vin au creat brand-ul Vinarte. Începuturile sunt cel mai frumos moment, de aceea, merită să știm mai multre despre cei trei afaceriști: aceștia au apelat la specialiști și au achiziționat trei domenii viticole: Villa Zorilor-Dealu Mare; Bolovanu-Sâmburești și Stârmina-Mehedinți.

     

    Fondatorii au plantat soiuri pure, autohnone și soiuri populare din Europa, au adus aparatură modernă și barrique-uri din stejar pentru păstrarea celor mai bune monosoiuri și cupaje. În Mehedinți au fost plantate soiuri românești: Tămâioasă, Fetească Neagră, Fetească Albă, Novac și, bineînțeles, soiuri originare din Franța (Sauvignon Blanc și Merlot) și Germania (Riesling). 

     

    Prince Mircea Cabernet Sauvignon este un vin monosoi tânăr, din struguri crescuți în Mehedinți, în pământ brun-roșcat, erodat, cu depozite de pietrișuri rulate și versanți cu sol argiloiluvian. În 2018, în zona Mehedinți s-au înregistrat temperaturi echilibrate și ploi, a fost toamnă caldă cu umiditate potrivită ce a permis culegerea strugurilor la maturitate deplină și păstrarea aromelor primare pe care vă invităm să le descoperiți la o degustare.

     

     

    ASPECT: Rubiniu cu tentă roșiatică. Limpede, de opacitate medie.

     

    MIROS: Obținut din 100% struguri din soiul Cabernet Sauvignon, acest vin împarte arome intense și elegante de fructe roșii, pure, rafinate de fermentație și o perioadă scurtă de maturare în butoaie din stejar.

     

    GUST: Un vin complex, stabil, cu arome de fructe roșii coapte: prune (uscate), coacăze, note firave de vegetale bătute de soare, umede. Sunt prezente și condimente (piper). Post gust fructat, de astringență medie, oferită de taninuri  tonice, plăcute.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu, clasic, pe care îl recomandăm la preparate din carne roșie / carne de vânat, preparate tradiționale din bucătăria românească și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

  • Vinarte - Prince Mircea Feteasca Neagra 2018 - 0.75L Vinarte - Prince Mircea Feteasca Neagra 2018 - 0.75L

    Vinarte - Prince Mircea Feteasca Neagra 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MEHEDINȚI – OLTENIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: FETEASCĂ NEAGRĂ

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1998, un grup de afaceriști români, francezi și italieni, aduși împreună de pasiunea pentru vin au creat brand-ul Vinarte. Începutul este cel mai frumos moment, de aceea, merită să știm mai multre despre cei trei afaceriști: aceștia au apelat la specialiști și au achiziționat trei domenii viticole: Villa Zorilor-Dealu Mare; Bolovanu-Sâmburești și Stârmina-Mehedinți.

     

    Fondatorii au plantat soiuri pure, autohnone și soiuri populare din Europa, au adus aparatură modernă și barique-uri din stejar pentru păstrarea celor mai bune monosoiuri și cupaje. În Mehedinți au fost plantate soiuri românești: Tămâioasă, Fetească Neagră, Fetească Albă, Novac și, bineînțeles, soiuri originare din Franța (Sauvignon Blanc și Merlot) și Germania (Riesling). 

     

    Prince Mircea Fetească Neagră este un vin monosoi tânăr, din struguri crescuți în Mehedinți, în pământ brun-roșcat, erodat, cu depozite de pietrișuri rulate și versanți cu sol argiloiluvian. În 2018, în zona Mehedinți s-au înregistrat temperaturi echilibrate și ploi, a fost toamnă caldă cu umiditate potrivită ce a permis culegerea strugurilor la maturitate deplină și păstrarea aromelor primare pe care vă invităm să le descoperiți la o degustare.

     

     

    ASPECT: Rubiniu cu tentă roșiatică. Opac.

     

    MIROS: Obținut din 100% struguri din soiul Fetească Neagră, acest vin împarte arome pure și elegante de fructe roșii, dulci, rafinate și note vegetale, păstrate după scurta perioadă de maturare în butoaie din stejar.

     

    GUST: Un vin autentic românesc, înzestrat cu arome de fructe roșii și negre coapte. Se simt cireșe negre, afine și coacăze, urmate de un mănunchi de ierburi aromatice, puțin uscate. Post gust fructat, de astringență medie, oferită de taninuri tonice, plăcute.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin roșu, obținut cu mândrie în Oltenia, pe care îl recomandăm la preparatele din carne roșie / carne de vânat mare, preparate tradiționale românești și brânzeturi tari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 14 - 16°C

     

  • Asconi - Sol Negru Malbec 2016, 0.75L Asconi - Sol Negru Malbec 2016, 0.75L

    Asconi - Sol Negru Malbec 2016, 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CODRU / REPUBLICA MOLDOVA

     

    SOIUL / SOIURILE: MALBEC 

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Asconi este o afacere de familie, originară din Republica Moldova, care si-a ridicat primele instalații de producție în 1994. În 10 ani de la fondare, Asconi a plantat peste 500 de hectare de vie în apropierea satului Geamăna, din raionul Anenii Noi, la o distanță de 10 kilometri de vinărie.

     

    Pe terenurile din Republica Moldova, Asconi cultivă soiuri populare din Europa Centrală: Cabernet-Sauvignon, Merlot, Chardonnay, Sauvignon-Blanc, Muscat, Riesling, Malbec, Pinot Noir, și soiuri cultivate în Europa de Est, cum ar fi Fetească Albă si Fetească Neagră.

     

    În vinăria Asconi este folosită tehnologie modernă și metode de vinificare tradițională, pentru vinuri albe, roșii și rozeuri seci, vinuri de desert si vinuri tari. Maturarea vinurilor roșii are loc în butoaie din stejar american, unguresc și franțuzesc, iar majoritatea vinurilor albe sunt proaspete, cu excepția a două soiuri (Chardonnay și Riesling), care sunt fermentate sau maturate în stejar.

     

     

    ASPECT: Rubiniu granat, limpede.

     

    MIROS: Malbec este un soi consistent și sofisticat în orice parte a lumii. Vinul din Malbec produs de Asconi, bucură simțurile cu un parfum natural de mure, prune, cireșe negre și condimente.

     

    GUST: În vinăria Asconi, majoritatea vinurilor sunt maturate, iar Malbec este încă un exemplu de vin monosoi roșu, îmbogățit de cele 12 luni petrecute în barique-uri din stejar. Perioada de maturare păstrează perfect aromele proaspete, vioaie, de fructe roșii, textura cu tanini moi și aciditate potrivită.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Malbec se face remarcat la mesele cu preparate din vânat, ciuperci, fasole și brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18°C.

     

  • Liliac Transylvania - Unexpected 2018 - 0.75L Liliac Transylvania - Unexpected 2018 - 0.75L

    Liliac Transylvania - Unexpected 2018 - 0.75L

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: LECHINȚA - TRANSILVANIA / ROMÂNIA

     

    SOIUL / SOIURILE: SAUVIGNON BLANC

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile produse în Transilvania sunt menționate în scrieri vechi de mii de ani ce aparțin lui Homer și Herodot. În Evul Mediu, germanii și descendenții lor, sașii, au contribuit la dezvoltarea viticulturii și diversificarea vinurilor, iar mai târziu, cooperativizarea regimului comunist a distrus culturile străvechi.

     

    După 1989 transilvănenii au reluat producția de vin situată în inima Transilvaniei, Județul Mureș, satul Batoș. Vinurile Liliac sunt printre cele mai apreciate din regiune şi sunt produse din soiuri românești, dar și soiuri internaționale.

     

    Unexpected este un vin obținut fără intenție. În timpul fermentaţiei pentru vinul clasic de Sauvignon Blanc, temperatura din cisterne a crescut necontrolat. Vinul a fost încercat şi cu toate ca a fost o greşeală, profilul aromatic i-a inspirat pe cei din crama Liliac să îl păstreze și să îi ofere o etichetă aparte.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Seducător, intens, ca un vin din Lumea Nouă, surprizător prin parfumul de fructele de livadă și fructe exotice cu nuanțe ce așteaptă să fie descoperite în gust.

     

    GUST: Un Sauvignon Blanc în stilul rustic, tradiţional, care defilează cu aromele sale de fructe exotice, crescute prin toate colțurile lumii, tonuri vegetale şi migdale.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin prietenos cu cei care vor preparate gurmande și gourme. În orice caz, recomandăm acest vin la mese cu pui, curcan, pește (biban, păstrav, cod, calcan, halibut), fructe de mare, brânză și cașcaval, sparanghel, verdețuri sotate și lasagna vegetariană.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

  • Rose Mary - Prosecco - 0,75L Rose Mary - Prosecco - 0,75L

    Rose Mary - Prosecco - 0,75L

    REGIUNE / ȚARĂ: PIEMONTE / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: GLERA

     

    VOL. ALC.: 11%

     

    VIN SPUMANT ALB BRUT. Rose Mary este un spumant produs după o rețetă italiană autentică, în Piemonte, faimoasa regiune viticolă din Italia. Pentru a obține acest spumant, italienii culeg cei mai buni struguri din soiul Glera, îi vinifică apoi folosesc metoda de fermentație Charmat. 

     

    Prin metoda Charmat se adaugă zahăr, care întreține a doua fermentație și se transformă în alcool și dioxid de carbon (spumă) la o temperatură controlată.

     

    În ultimele faze, vinul este filtrat de drojdie și îmbuteliat. Astfel, rezultă un vin spumant cu perlaj fin și persistent ce se remarcă prin arome naturale și proaspete.

     

     

    ASPECT: Galben strălucitor, cu perlaj bogat.

     

    MIROS: Rose Mary Prosecco impresionează cu aromele sale, pure și libere, de pară, și flori de toate felurile, amestecate într-un buchet impresionant.

     

    GUST: Soiul Glera reușește să ofere o aromă preminant fructată de piersică sau caisă, cu note florale mult amortizate de aciditatea plăcută.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Se poate servi sec, la aperitive, la feluri principale din carne ușoară și la meniuri cu pește și garnitură de legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 6 - 8°C.

     

    40,66 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Grilă Listă