Cognac & Brandy
Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.
Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.
In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.
Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.
Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.
O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.
Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.
Citește Mai Mult Afiseaza mai putine-
Vecchia Romagna
Vecchia Romagna - Brandy Etichetta Nera GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 38%
Încă de la 1700, familia Buton a început să producă distilate în Franța și a fost furnizor al casei imperiale în timpul lui Napoleon Bonaparte. După ce Napoleon a plecat de pe tronul Franței familia Buton s-a mutat în Italia, în regiunea Emilia-Romagna, unde a găsit soiurile de struguri și climatul necesar pentru a desăvârși arta distilării respectând vechea rețetă de familie începând cu anul 1830. După mai bine de 100 de ani, familia Buton a hotărât să ofere o identitate italiană propriului distilat și astfel a apărut în 1939 Vecchia Romagna Buton Brandy.
Etichetele Vecchia Romagna sunt produse după o metodă proprie, cu know-how și experiență de peste 200 de ani. Distilarea are loc după două tehnici diferite: în prima fază este distilare discontinuă (metoda franceză) unde vinul este încălzit 8-10 ore în alambicuri Charentais, timp în care se colectează în butoaie doar partea de mijloc a distilatului, cea mai pură. Urmează distilarea continuă în instalații înalte (coloane), unde se obține alcool fin și pur într-o perioadă scurtă de timp.
Maturarea are loc în butoaie de stejar alese din cele 4000, aflate în pivnița veche din zona rurală a Bologniei. Expresiile Vecchia Romagna sunt maturate în butoaie speciale, arse la interior pentru a oferi arome intense. Distilatele sunt maturate în două tipuri de butoaie: în baricuri din stejar franțuzesc de 400 de litri, timp de cel puțin 12 luni și în butoaiele mari de 5000 de litri din stejar de Slovenia. Urmează amestecul loturilor de brandy după proporții ce asigură un echilibru aromatic perfect și maturare finală de 3 luni în butoaie mari din stejar.
ASPECT: Cupru învechit, cu reflexii aurii.
MIROS: Note de fructe tropicale, cum este papaya, ananas în amestec cu vanilie, scorțișoară și cuișoare. Printre aromele complexe se remarcă și pară coaptă, glazurată cu caramel.
GUST: Delicat, complex, cu note din condimente dulci (vanilie, scorțișoară) și note intense de cuișoare.
FINISH: Lung, cu note de condimente și lemn dulce.
Pachetul conține sticla de brandy Vecchia Romagna - Etichetta Nera, de 0.7L + 1 pahar de sticlă cu însemnele brand-ului Vecchia Romagna.
98,91 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bardar
Bardar - Vinars Divin XXO (20 ani) Gift Box - 0.5L, Alc: 42%
Bardar este o companie fondată în 1929 de un antreprenor german pe nume Muller, care și-a început activitatea cu o mică distilerie construită în Republica Moldova, raionul Ialoveni, în comuna Bardar. În anii 1940, distileria din Bardar, aflată aproape de Chișinău, și-a mărit capacitatea de producție și a devenit una dintre primele trei afaceri de acest fel din țară.
La distileria Bardar, specialiștii cu experiență de peste 25 de ani selectează cele mai bune distilate, le cupajează apoi le țin la maturat în butoaie de stejar. Distilatele sunt diferențiate în funcție de vârstă, tip ambalaj și denumire serie.
Gama Divin cuprinde distilate învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani și 20 ani. Bardar XXO (Extra Extra Old) a fost maturat timp de 20 de ani în butoaie din stejar.
ASPECT: Chihlimbar, cu ușoare reflexii aurii.
MIROS: Bogat în arome fine de cafea și rășină naturală.
GUST: Se dezvăluie papilelor cu textura sa catifelată și note delicate de ciocolată.
FINISH: Lung, complex și dulce.
393,25 RON Începând cu: 353,93 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Bardar
Bardar - Vinars Divin XXO (25 ani) Gift Box - 0.5L, Alc: 42%
.Bardar este o companie fondată în 1929 de un antreprenor german pe nume Muller, care și-a început activitatea cu o mică distilerie construită în Republica Moldova, raionul Ialoveni, în comuna Bardar. În anii 1940, distileria din Bardar, aflată aproape de Chișinău, și-a mărit capacitatea de producție și a devenit una dintre primele trei afaceri de acest fel din țară.
La distileria Bardar, specialiștii cu experiență de peste 25 de ani selectează cele mai bune distilate, le cupajează apoi le țin la maturat în butoaie de stejar. Distilatele sunt diferențiate în funcție de vârstă, tip ambalaj și denumire serie. Gama Divin cuprinde distilate învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani și 20 ani.
”Doar struguri, stejar și răbdare”. Acesta este meșteșugul băuturii, măiestria simplității, spusă clar pe această sticlă ce aduce lumii o licoare maturată 25 de ani în butoaie din stejar.
ASPECT: Chihlimbar, cu ușoare reflexii aurii.
MIROS: Buchet complex cu note de fructe uscate, în special prune și pere, completate cu tușe de portocală, cafea prăjită și tutun.
GUST: Pe papile este cald, catifelat și armonios, cu note de ciocolată neagră, fructe zaharisite și stafide proaspete.
FINISH: Lung, cu notă de lemn dulce.
1.015,19 RON Începând cu: 913,67 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Metaxa
Metaxa - Brandy 5 stele - 0.5L, Alc: 38%
Încă din 1888, Casa Metaxa urmărește obținerea unei băuturi unice, de culoarea ambrei.
Savurează gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene într-o băutură cu un gust foarte fin.
Descoperă gustul floral și versatil, specific METAXA 5 Stele simplu, cu gheață sau în long drink-uri.
ASPECT: Chihlimbariu deschis.
AROME: Floare de portocal, cais și petale de trandafir.
GUST: Fin cu arome florale și note de vanilie și stafide albe.
GUST FINAL: Echilibrat, cu final floral.
45,25 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Metaxa
Metaxa - Brandy 7 stele + 1 pahar - 0.7L, Alc: 40%
Încă din 1888, Casa Metaxa urmărește obținerea unei băuturi unice, de culoarea ambrei.
Savurează gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene într-o băutură cu un gust foarte fin.
Descoperă gustul echilibrat cu arome fructate, specific METAXA 7 Stele simplu, cu gheață sau în cocktailuri.
ASPECT: Culoare de ambră, cu reflexii de cupru.
MIROS: Piersici coapte, prune și flori uscate.
GUST: Bogat, cu note dulcegi de fructe coapte și caramel.
GUST FINAL: Prelung, generos, cu un final fructat.
Pachetul conține sticla de brandy Metaxa 7 stele de 0.7L + 1 pahar de sticlă cu picior.
87,56 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Metaxa
Metaxa Honey - Brandy - 0.7L, Alc: 30%
Faimoasele vinuri Muscat şi distilatele fine ce fac parte din amestecul Metaxa 5 stele sunt infuzate cu miere din Peloponez pentru o obține o combinație surpriză ca un cocktail al naturii, cu o esenţă dulce, sălbatică şi provocatoare.
Colectată din nordul peninsulei Peloponez, din regiunea Egio, la o altitudine de 800 metri, mierea este obținută din flori de brad, castan, măr sălbatic, păducel și trandafiri sălbatici. Servită rece, METAXA HONEY SHOT are un gust incredibil de fin și o aromă surprinzătoare.
ASPECT: Chihlimbar deschis cu reflexe aurii.
MIROS: Arome bogate de fagure de miere, floare de portocal, iasomie, curmale, caise.
GUST: Stafide albe, stejar, smochine, plante aromate
FINISH: Dulce, cu o note de coajă de portocală şi plante aromate
76,98 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Remy Martin
Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
Louis XIII este compus din 1200 de eaux-de-vie (distilate din strugure) din Grande Champagne, cu o vechime ce variază între 40 și 100 de ani.
Istoria casei franceze Rémy Martin este reprezentată de Louis XIII și prin asocierea cu mari personalități din Europa (George al VI-lea, Regina Elisabeta, Winston Churchill sau Christian Dior), care au preferat acest coniac rar.
Alături de profilul aromatic somptuos, coniacul Louis XIII aduce un tribut Regelui Ludovic al XIII-lea și prin sticla din cristal Baccarat, protejată de o cutie generoasă. Un alt aspect pentru care acest coniac este dedicat faimosului monarh francez este legătura acestuia cu istoria familiei Rémy Martin, care s-a stabilit în regiunea Cognac în secolul al XVII-lea.
ASPECT: Chihlimbar.
MIROS: Buchetul aduce un parfum compus din note de caprifoi, pepene galben, piersică și marțipan, absolut hipnotizante și seducătoare.
GUST: 1200 de distilate concurează pentru a uimi simțurile cu aromele de migdale, piersică, scorțișoară și flori de portocal. Toate aceste esențe sunt înobilate de condimente lemnoase, dăruite de butoaiele de stejar pe parcursul a zeci de ani.
FINISH: Lung, fin, extravagant, dulceag și floral.
15.167,24 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție, înclusiv pivnița pentru armagnac, a fost construită la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
Podgoriile din care se obține armagnacul Nismes Delclou se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar apoi amestecul loturilor, realizat de maestrul casei.
ASPECT: Arămiu deschis.
MIROS: Parfum fermecător de piele naturală ce îi pune în evidență vârsta admirabilă și puțină vanilie pentru eleganță.
GUST: Căt se poate de fin, rotund, dar condimentat, cu tanini molatici, armonioși și aromă de lemn perfect integrată. Bine echilibrat, fără aciditate și cu o structură aromatică exemplară.
FINISH: Lung, neted și fructat.
2.295,37 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 2001 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
536,03 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 2002 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
546,92 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1999 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
557,81 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1998 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
557,81 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1997 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
557,81 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1996 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
557,81 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1992 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
609,84 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1991 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
652,19 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1990 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
652,19 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1989 GB - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
671,55 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40%
Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou. În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.
ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase)
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.
750,20 RON+ 0,50 RON garanție SGR
-
Nismes Delclou
Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.
Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.
În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.
ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).
Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.
Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.
TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.
REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).
Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.
815,54 RON+ 0,50 RON garanție SGR