Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    347,48 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    328,44 RON
  • Pierre Ferrand - Ambre Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Pierre Ferrand - Ambre Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -35%

    Pierre Ferrand - Ambre Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Ferrand a fost fondată de Alexandre Gabriel în 1989, cu scopul de a păstra meșteșugul vechi al producției de distilate clasice și expresia adevărată a acestora. Compania s-a remarcat pentru prima dată cu eticheta Ferrand ce oferea un coniac produs în regiunea Grande Champagne după tradiția pornită în urmă cu zece generații pe parcursul a 400 de ani.

     

    Strugurii folosiți la producția de coniac sunt recoltați din terroir-ul Angeac, din inima regiunii Grande Champagne, unde sunt cele mai bune plantații de viță de vie, numite adesea Premier Cru. În acel terroir parcelele de pământ sunt bogate în straturi de calcar ce oferă viței, respectiv strugurilor, calitățile și aciditatea necesară unui coniac.

     

    La distileria din Angeac coniacul este obținut prin distilarea vinului în alambicuri mici de 25 de hectolitri, cu formă unică, ce ajută la concentrarea aromelor. Această metodă folosită de casa Ferrand oferă corpolență și arome frumoase de fructe ce vor fi desăvârșite de maturarea în butoaie de stejar aflate în pivnița cu pereți din piatră a vechiului conac Logis d’Angeac.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Parfumul Ambré invocă o sărbătoare dedicată peisajului francez din Cognac prin arome de viță de vie înflorită, pere și prune.

     

    GUST: Ambre este distilat din vinurile soiurilor Ugni Blanc și Colombard de cultură rară, ce oferă note florale intense. Maturararea în butoaie din stejar Gorun imprimă coniacului note de vanilie.

     

    FINISH: Lung, fructat, cu o notă foarte sensibilă de lemn masiv.

     

    Preț normal: 235,56 RON

    Special Price 153,34 RON

    (-82,22 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    337,96 RON
  • Camus - Cognac XO Elegance - 0.7L, Alc: 40% Camus - Cognac XO Elegance - 0.7L, Alc: 40%

    Camus - Cognac XO Elegance - 0.7L, Alc: 40%

    Camus este un brand de coniac a cărui poveste începe în 1863, odată cu inițiativa lui Jean-Baptiste Camus de a uni diferiți producători în spatele unei singure etichete: La Grande Marque. În scurt timp, Jean-Baptiste a stabilit controlul total al familiei Camus asupra consorțiului și metodei de producție, începând cu strugurii cultivați până la produsul din sticlă. Astfel, afacerea a primit numele fondatorului, iar după cinci generații familia Camus păstrează intactă filosofia metodei de producție fără compromis.

     

    În zona Cognac se află podgoria Borderies, cu un terroir compus din sol bogat în calcar, clei și silex, precipitații și temperaturi potrivite culturilor selecte de struguri Ugni Blanc, Folle Blanche și Colombard. În primele ore după recoltare strugurii sunt vinificați clasic cu drojdie, apoi vinul este distilat de două ori în alambicuri din cupru de capacitate mică.

     

    Doar cele mai aromate catități de eaux-de-vie sunt alese pentru amestecul final. Loturile sunt maturate în butoaie mici din stejar francez, ușor rumenite, ce oferă taninuri delicate și alte arome unice coniacului. După maturare este realizat amestecul care va defini băutura și îi va decide evoluția aromatică pentru anii ce vor urma.  

     

     

    ASPECT: X.O este maturat pentru o perioadă minimă de 10 ani, de aceea oferă o culoare aurie, intensă, cu reflexii de mahon.

     

    MIROS: Parfumul aduce arome de patiserie, cu note de caise, portocale și flori albe, urmate cu eleganță de scorțișoară.

     

    GUST: Note generoase de unt și fructe zaharisite se amestecă pe papile, atincipând un final grandios.

     

    FINISH: Lung, bogat în condimente ușor calde.

     

    710,16 RON
  • Bardar - Divin vinars XO (15 ani) Gift Box - 0.5L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars XO (15 ani) Gift Box - 0.5L, Alc: 40%
    -9%

    Bardar - Divin vinars XO (15 ani) Gift Box - 0.5L, Alc: 40%

    Bardar este o companie fondată în 1929 de un antreprenor german pe nume Muller, care și-a început activitatea cu o mică distilerie construită în Republica Moldova, raionul Ialoveni, în comuna Bardar. În anii 1940, distileria din Bardar, aflată aproape de Chișinău, și-a mărit capacitatea de producție și a devenit una dintre primele trei unități de acest fel prezente pe teritoritoriul țări.

     

    În compania Bardar, specialiștii cu experiență de peste 25 de ani selectează cele mai bune vinuri arse, le cupajează apoi le țin la maturat în butoaie de stejar. Distilatele sunt diferențiate în funcție de vârstă, tip ambalaj și denumire serie.

     

    Gama Divin cuprinde distilate învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani și 20 ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu ușoare reflexii aurii.

     

    MIROS: Distilat maturat cel puțin 15 de ani în butoaie din stejar cu notele fine de flori uscate, migdale, viță de vie înflorită și stejar umed.  

     

    GUST: Se dezvăluie papilelor în tihnă prin textura sa catifelată, cu note grațioase de ciocolată.

     

    FINISH: Lung, complex, cu note de vegetale și lemn.

     

    Preț normal: 221,22 RON

    Special Price 201,11 RON

    (-20,11 RON)
  • Metaxa Honey - Brandy - 0.7L, Alc: 30% Metaxa Honey - Brandy - 0.7L, Alc: 30%

    Metaxa Honey - Brandy - 0.7L, Alc: 30%

    Faimoasele vinuri Muscat şi distilatele fine ce fac parte din amestecul Metaxa 5 stele sunt infuzate cu miere din Peloponez pentru o obține o combinație surpriză ca un cocktail al naturii, cu o esenţă dulce, sălbatică şi provocatoare.

     

    Colectată din nordul peninsulei Peloponez, din regiunea Egio, la o altitudine de 800 metri, mierea este obținută din flori de brad, castan, măr sălbatic, păducel și trandafiri sălbatici. Servită rece, METAXA HONEY SHOT are un gust incredibil de fin și o aromă surprinzătoare.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar deschis cu reflexe aurii.

     

    MIROS: Arome bogate de fagure de miere, floare de portocal, iasomie, curmale, caise. 

     

    GUST: Stafide albe, stejar, smochine, plante aromate 

     

    FINISH: Dulce, cu o note de coajă de portocală şi plante aromate

     

    53,32 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    500,99 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    393,89 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    456,96 RON
  • Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%
    -18%

    Brancoveanu - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Pentru vinurile arse Brâncoveanu, echipa din Dealu Mare a beneficiat de expertiza unui Master Blender, care a lucrat anterior în zona franceză Cognac. VSOP este un vin ars, maturat în butoaie de stejar, românești, cel puțin 5 ani pentru a aduce la suprafață o licoare complexă ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Brâncoveanu VSOP imparte arome intense de caramel, fructe confiate și alune, amestecate cu vanilie.

     

    GUST: La gust, Brâncoveanu este un vin ars cu aromă de caramel dulce, echilibrat de alcoolul pur cu esență de lemn de stejar și mere uscate.

     

    FINISH: Echilibrat, rafinat, cu arome de fructe macerate în alcool pur.

     

    Preț normal: 78,33 RON

    Special Price 64,39 RON

    (-13,94 RON)
  • Metaxa - Brandy Grande Fine Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy Grande Fine Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -10%

    Metaxa - Brandy Grande Fine Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Din 1888, Casa Metaxa are o caracteristică aparte: amestecul vinurilor din soiul Muscat cu distilate învechite și extracte de plantele mediteraneene. Prin urmare, oferă o băutură unică, de culoarea ambrei, cu un gust foarte fin.

     

    METAXA Grande Fine este o expresie unică a gustului fin și aromat caracteristic METAXA, într-o propunere estetică ce aduce un omagiu Greciei, culturii sale, măiestriei, artei și stilului de viața plin de inspirație.

     

    Prin creația sa, elegantă și sofisticată, inspirată din arhitectura cicladică, Rodanthi Senduka își propune să surprindă esența vieții și spiritul liber al Greciei. Aceasta editie limitata va fi disponibilă în doar câteva mii de sticle.

     

     

    ASPECT: Ambră intensă.

     

    MIROS: Stejar, condimente dulci, caise și prune uscate, lemn dulce.

     

    GUST: Plin, condimentat, cu note de stejar învechit, nucșoară, struguri albi, miere, tutun, cedru

     

    FINISH: Delicat și persistent, cu arome de fructe, miere și condimente.

     

    Preț normal: 340,94 RON

    Special Price 306,85 RON

    (-34,09 RON)
  • Jidvei - Vinars VSOP 0.7L, Alc: 42% Jidvei - Vinars VSOP 0.7L, Alc: 42%

    Jidvei - Vinars VSOP 0.7L, Alc: 42%

    Distilatul din vin are o tradiție de secole în Transilvania, acolo unde era numit Weinbrand, de viticultorii sași. Jidvei păstrează metodele de producție și maturare, specifice regiunii, pentru a oferi publicului o băutură fină și delicată.   

     

    V.S.O.P. este obţinut prin distilarea exclusivă a vinurilor provenite din soiuri de struguri cu aciditate ridicată, Fetească Regală şi Riesling, urmată de maturarea timp de 5 ani în butoaie de stejar.

     

     

    ASPECT: Galben închis cu accente de chihlimbar.

     

    MIROS: V.S.O.P. oferă arome de vanilie, condimente, caramel și smochine, tipice distilatelor clasice maturate în butoaie de stejar.  

     

    GUST: Corpolent și consistent, mulțumită aromelor de scorțișoară, cuișoare, migdale, smochine și alune prăjite.

     

    FINISH: Persistent, cu note de caramel și lemn pătruns de distilat pur.

     

    75,01 RON
  • Metaxa - Brandy 5 stele Gold Pack - 0.7L, Alc: 38% Metaxa - Brandy 5 stele Gold Pack - 0.7L, Alc: 38%

    Metaxa - Brandy 5 stele Gold Pack - 0.7L, Alc: 38%

    Grecul Spyros Metaxa, descendent al unei familii de negustori, aventurier și om cu gusturi rafinate, decide să înființeze o afacere cu produse rafinate. În 1888 Spyros Metaxa pune bazele companiei care îi poartă numele. Producția începe în Piraeus, portul din Atena, și în scurt timp băutura sa este exportată în toate statele cu deschidere la Marea Mediterană.

     

    În anii care au urmat, Metaxa și-a dezvoltat imaginea de brand cu simbolul Războinicului din Salamina, iar urmașii săi au creat o gamă de produse obținute cu aceeași tradiție și dedicare.

     

    Metaxa este băutura grecească unică, de culoarea ambrei, populară pe toate continentele. Cele 5 stele reprezintă anii petrecuți la maturare pentru a câştiga acel profil aromatic matur, îndrăzneț și distict, dar jovial și pasional, asemenea spiritului elen.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar strălucitor.

     

    MIROS: Flori de portocal, petale de trandafir și parfum dulce de caise.

     

    GUST: Cei 5 ani de maturare aduc o licoare elegantă și desăvârșită, cu note de flori, vanilie și stafide din struguri albi ce vor insufla peisajul mediteraneean al Greciei și gusturile locuitorilor săi.

     

    FINISH: Echilibrat, cu note florale.

     

    62,11 RON
  • Metaxa - Brandy 7 stele Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 7 stele Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Metaxa - Brandy 7 stele Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Încă din 1888, Casa Metaxa urmărește obținerea unei băuturi unice, de culoarea ambrei.

     

    Savurează gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene într-o băutură cu un gust foarte fin.

     

    Descoperă gustul echilibrat cu arome fructate, specific METAXA 7 Stele simplu, cu gheață sau în cocktailuri.

     

     

    ASPECT: Culoare de ambră, cu reflexii de cupru. 

     

    MIROS: Piersici coapte, prune și flori uscate.

     

    GUST: Bogat, cu note dulcegi de fructe coapte și caramel.

     

    GUST FINAL: Prelung, generos, cu un final fructat.

     

    86,75 RON
  • Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.

     

    249,90 RON
  • Grand Passion  - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40% Grand Passion  - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%
    -7%

    Grand Passion - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Grand Passion este un vin ars produs 100% din vin provenit din Franța, regiunea Charente, maturat în butoaie din stejar timp de 3 sau 5 ani. Conform celor două perioade de maturare vinul ars este denumit V.S. (Very Special), respectiv V.S.O.P. (Very Superior Old Pale).

     

    Calitatea, autenticitatea și puritatea vinurilor arse Grand Passion sunt oferite de distilatul de origine franceză și procesul lent de maturare. Distilatul fin este tras în butoaie de stejar alese special pentru calitatea lemnului și proprietățile acestuia de a oferi băuturii acel echilibru perfect între tanini și vanilie.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum generos în care se remarcă note de caramel dulce.

     

    GUST: Papilele sunt delectate cu aroma ușor condimentată oferită de piperul alb.

     

    FINISH: Lung, savuros, cu esență de lemn tare și note uscate.

     

    Preț normal: 60,01 RON

    Special Price 55,58 RON

    (-4,43 RON)
  • Bardar - Divin vinars 3 ani - 0.5L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars 3 ani - 0.5L, Alc: 40%
    -5%

    Bardar - Divin vinars 3 ani - 0.5L, Alc: 40%

    Bardar este o companie fondată în 1929 de un antreprenor german pe nume Muller, care și-a început activitatea cu o mică distilerie construită în Republica Moldova, raionul Ialoveni, în comuna Bardar. În anii 1940, distileria din Bardar, aflată aproape de Chișinău, și-a mărit capacitatea de producție și a devenit una dintre primele trei unități de acest fel prezente pe teritoritoriul țări.

     

    În compania Bardar, specialiștii cu experiență de peste 25 de ani selectează cele mai bune vinuri arse, le cupajează apoi le țin la maturat în butoaie de stejar. Distilatele sunt diferențiate în funcție de vârstă, tip ambalaj și denumire serie.

     

    Gama Divin cuprinde distilate învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani și 20 ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu ușoare reflexii aurii.

     

    MIROS: Bardar Silver de 3 ani impresionează prin caracterul fructat, cu note lemnoase intense.

     

    GUST: Aromele suplimentare de flori și esențele din lemn de stejar oferă un gust plin și bine echilibrat.

     

    FINISH: Fructat, cu alcool bine integrat.

     

    Preț normal: 32,13 RON

    Special Price 30,52 RON

    (-1,61 RON)
  • Hennessy - Cognac Richard Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Hennessy - Cognac Richard Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -39%

    Hennessy - Cognac Richard Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Coniacurile Hennessy provin din zona Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de maturarea în butoaie din stejar ce au fost confecționate din lemn ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.

     

    Coniacul Richard Hennessy reprezintă materializarea a 250 de ani de istorie, știință și experiență dovedită de generațiile ce s-au dedicat artei de a crea un blend perfect. Amestecul unic din loturi de eaux-de-vie excepțional de rare oferă arome selecte și elegante ce aduc mai multă apreciere și prestigiu pentru acest coniac cât și inspirație pentru a explora celelalte etichete ale casei Hennessy.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens.

     

    MIROS: Un parfum echilibrat și rafinat ce deschide calea aromelor sublime de mirodenii, flori și stejar perfect definit ce se deschide treptat în numeroase fațete aromatice. Maturarea aduce și arome savuroase de piper negru amestecat cu vanilie dulce.

     

    GUST: Hennessy Richard are o textură consistentă, groasă și suculentă cu arome de mirodenii și tot felul de fructe proaspete, coapte, răscoapte și gătite la foc mic pentru dulceață.  

     

    FINISH: Lung, foarte lung, influențat fără îndoială de stejar, condimente și fructe.

     

    Preț normal: 28.671,86 RON

    Special Price 17.560,00 RON

    (-11.111,86 RON)
  • Macchu Pisco The Spirit of the Andes - 0.7L, Alc: 40% Macchu Pisco The Spirit of the Andes - 0.7L, Alc: 40%

    Macchu Pisco The Spirit of the Andes - 0.7L, Alc: 40%

    Pisco este un distilat de tip brandy obținut din vin fermentat, originar din Peru și Chile. Această băutură a fost produsă pentru prima dată în secolul al XVI-lea de coloniștii spanioli în locul unui distilat asemânător, adus din nordul Spaniei.

     

    Pentru a continua istoria lungă a acestei băuturi și dedicarea străbunicii lor care a produs Pisco în urmă cu 100 de ani, Melanie Asher și sora ei Lizzie au fondat în 2006 brand-ul Machu Pisco în Peru, Lima.

     

    Machu pisco este produs din soiul de struguri Quebrata. Strugurii sunt fermentați, apoi vinul e distilat în alambicuri din cupru. Cel mai fin alcool este captat apoi lăsat să se odihnească 12 luni, fără a fi maturat în vase de lemn.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfum fin de vanilie și piper alb.

     

    GUST: Acest pisco aduce tăria unui distilat tradițional din struguri crescuți în terroir-ul peruvian. Quebrata este un soi fără veleități aromatice, însă oferă arome de piper alb, zahăr vanilat, calcar, lime, fruct yuzu și scorțișoară.

     

    FINISH: Pe final se simte din nou acel ton de piper și o notă de piatră umedă (pământie).

     

    122,57 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă