Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Franta Eliminare
  • Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%
    -27%

    Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box + 2 pahare - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Sticla opacă este un pas către renașterea acestei variante cu păstrarea tradiției neatinse în vremurile moderne. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă opacă cu simbolul centaurului pe medalion auriu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Cognac Fine Champagne.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o esență inextricabilă și memorabilă.

     

    Pachetul include sticla de coniac Rémy Martin VSOP de 0.7 L + 2 pahare din sticlă, de tip Tumbler, cu simbolul centaurului Rémy Martin.

     

    Preț normal: 249,90 RON

    Special Price 181,93 RON

    (-67,97 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -27%

    Remy Martin - Cognac VSOP Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Sticla opacă este un pas către renașterea acestei variante cu păstrarea tradiției neatinse în vremurile moderne. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă opacă cu simbolul centaurului pe medalion auriu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Cognac Fine Champagne.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o esență inextricabilă și memorabilă.

     

    Preț normal: 246,33 RON

    Special Price 179,50 RON

    (-66,83 RON)
  • Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -19%

    Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. 

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    Ediția Remy Martin 1738 Accord Royal celebrează un moment decisiv care a permis casei franceze să îți scrie istoria de aproape 300 de ani. În 1738, Rémy Martin a primit de la Regele Franței o autorizație regală numita ‘Accord Royal’, o adevarată excepție în vremurile când viticultura era reglementată strict de casa regală.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note generoase de prună, marmeladă de smochine, înconjurată de note intense de stejar, cafea și pâine prăjită.

     

    GUST: Caramel cu zahăr brun și unt, completat de condimente rumenite și note de ciocolată neagră.

     

    FINISH: Excepțional de echilibrat, cu gust final cremos și o concentrație plăcută de alune, oferite de un amestec atent de eaux-de-vie, maturate în butoaie franceze din stejar, ușor arse.

     

    Preț normal: 296,31 RON

    Special Price 240,01 RON

    (-56,30 RON)
  • Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gift Box - 1.5L, Alc: 40% Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gift Box - 1.5L, Alc: 40%

    Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gift Box - 1.5L, Alc: 40%

    Louis XIII este compus din 1200 de eaux-de-vie (distilate din strugure) din Grande Champagne, cu o vechime ce variază între 40 și 100 de ani.

     

    Istoria casei franceze Rémy Martin este reprezentată de Louis XIII și prin asocierea cu mari personalități din Europa (George al VI-lea, Regina Elisabeta, Winston Churchill sau Christian Dior), care au preferat acest coniac rar.

     

    Alături de profilul aromatic somptuos, coniacul Louis XIII aduce un tribut Regelui Ludovic al XIII-lea și prin sticla din cristal Baccarat, protejată de o cutie generoasă. Un alt aspect pentru care acest coniac este dedicat faimosului monarh francez este legătura acestuia cu istoria familiei Rémy Martin, care s-a stabilit în regiunea Cognac în secolul al XVII-lea.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Buchetul aduce un parfum compus din note de caprifoi, pepene galben, piersică și marțipan, absolut hipnotizante și seducătoare.

     

    GUST: 1200 de distilate concurează pentru a uimi simțurile cu aromele de migdale, piersică, scorțișoară și flori de portocal. Toate aceste esențe sunt înobilate de condimente lemnoase, dăruite de butoaiele de stejar pe parcursul a zeci de ani.

     

    FINISH: Lung, fin, extravagant, dulceag și floral.

     

    38.080,00 RON
  • Martell - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40% Martell - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40%
    -22%

    Martell - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40%

    În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

     

    După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

     

    După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este împărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar deschis cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Aromă intensă din cremă de zahăr ars, după rețeta crème brûlée, lămâie zaharisită, caise confiate, alune braziliene, bine prăjite, într-un contrast aromatic cu petale de iasomie, nucșoară și scorțișoară.

     

    GUST: Zahărul ars se transformă în caramel dulce, urmat de înghețată de lămâie și, din nou, condimente și scorțișoară, dăruite de butoiul din stejar francez. Apar și note de fursecuri cu ciocolată, alune și fructe confiate.

     

    FINISH: Persistă aromelor fine din nucleul distilatului și cele lăsate de maturare. După ce se retrage de pe papile pare mai sec decât la începutul degustării.

     

    Preț normal: 146,97 RON

    Special Price 114,88 RON

    (-32,09 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    402,22 RON
  • Remy martin xo 0.7 L gold I - limited edition Remy martin xo 0.7 L gold I - limited edition

    Remy Martin - Cognac XO Gold Limited Edition GB - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

       

      

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    1.357,16 RON
  • Hennessy - Cognac Paradis Gift Box - 0.7 L, Alc: 40% Hennessy - Cognac Paradis Gift Box - 0.7 L, Alc: 40%
    -30%

    Hennessy - Cognac Paradis Gift Box - 0.7 L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Coniacurile Hennessy provin din zona Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de maturarea în butoaie din stejar ce au fost confecționate din lemn ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.

     

    Unul dintre punctele de reper ale portofoliului Hennessy, este coniacul Paradis, creat în 1979 de Maurice Fillioux, Maestru în amestecuri din cea de-a șasea generație dedicată acestei meserii pentru casa franceză. Maurice Fillioux iubea arta, așa că Paradis a fost gândit ca o odă pentru muzica simfonică și ca o reprezentare a personalității sale, în care a unit aromele fine cu puterea distilatului de bază.

     

     

    ASPECT: Culoare naturală de chihlimbar cu reflexii aurii, oferită de maturarea în butoaie vechi din stejar.

     

    MIROS: Note florale de trandafiri uscați și caprifoi, susținute de note intense de fructe roșii și mirodenii.

     

    GUST: O textură grațioasă, mătăsoasă aduce savoarea dulce din miere, fructe uscate, trufe și mirodenii fine. Notele delicate de scorțișoară și fructe se retrag pentru a face loc parfumului de trandafir și gem.

     

    FINISH: Persistent, ușor dulce și cald.

     

    Preț normal: 7.102,21 RON

    Special Price 4.961,55 RON

    (-2.140,66 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție, înclusiv pivnița pentru armagnac, a fost construită la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    Podgoriile din care se obține armagnacul Nismes Delclou se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar apoi amestecul loturilor, realizat de maestrul casei.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: Se deschide cu un parfum intens, Lemnul și timpul îi oferă parfum de violete, scorțișoară, caramel și fructe confiate.

     

    GUST: Acest sortiment de armagnac este echivalentul unui X.O, de aceea petrece cel puțin 10 ani într-un butoi de maturare din stejar. Gustul urmează parfumul dovedește acel rafinament tipic pentru distilatele tradiționale franceze.

     

    FINISH: Final lung și puternic.

     

    779,45 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    627,13 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    437,92 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    347,48 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    328,44 RON
  • Pierre Ferrand - Ambre Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Pierre Ferrand - Ambre Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -35%

    Pierre Ferrand - Ambre Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Ferrand a fost fondată de Alexandre Gabriel în 1989, cu scopul de a păstra meșteșugul vechi al producției de distilate clasice și expresia adevărată a acestora. Compania s-a remarcat pentru prima dată cu eticheta Ferrand ce oferea un coniac produs în regiunea Grande Champagne după tradiția pornită în urmă cu zece generații pe parcursul a 400 de ani.

     

    Strugurii folosiți la producția de coniac sunt recoltați din terroir-ul Angeac, din inima regiunii Grande Champagne, unde sunt cele mai bune plantații de viță de vie, numite adesea Premier Cru. În acel terroir parcelele de pământ sunt bogate în straturi de calcar ce oferă viței, respectiv strugurilor, calitățile și aciditatea necesară unui coniac.

     

    La distileria din Angeac coniacul este obținut prin distilarea vinului în alambicuri mici de 25 de hectolitri, cu formă unică, ce ajută la concentrarea aromelor. Această metodă folosită de casa Ferrand oferă corpolență și arome frumoase de fructe ce vor fi desăvârșite de maturarea în butoaie de stejar aflate în pivnița cu pereți din piatră a vechiului conac Logis d’Angeac.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Parfumul Ambré invocă o sărbătoare dedicată peisajului francez din Cognac prin arome de viță de vie înflorită, pere și prune.

     

    GUST: Ambre este distilat din vinurile soiurilor Ugni Blanc și Colombard de cultură rară, ce oferă note florale intense. Maturararea în butoaie din stejar Gorun imprimă coniacului note de vanilie.

     

    FINISH: Lung, fructat, cu o notă foarte sensibilă de lemn masiv.

     

    Preț normal: 235,56 RON

    Special Price 153,34 RON

    (-82,22 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    337,96 RON
  • Camus - Cognac XO Elegance - 0.7L, Alc: 40% Camus - Cognac XO Elegance - 0.7L, Alc: 40%

    Camus - Cognac XO Elegance - 0.7L, Alc: 40%

    Camus este un brand de coniac a cărui poveste începe în 1863, odată cu inițiativa lui Jean-Baptiste Camus de a uni diferiți producători în spatele unei singure etichete: La Grande Marque. În scurt timp, Jean-Baptiste a stabilit controlul total al familiei Camus asupra consorțiului și metodei de producție, începând cu strugurii cultivați până la produsul din sticlă. Astfel, afacerea a primit numele fondatorului, iar după cinci generații familia Camus păstrează intactă filosofia metodei de producție fără compromis.

     

    În zona Cognac se află podgoria Borderies, cu un terroir compus din sol bogat în calcar, clei și silex, precipitații și temperaturi potrivite culturilor selecte de struguri Ugni Blanc, Folle Blanche și Colombard. În primele ore după recoltare strugurii sunt vinificați clasic cu drojdie, apoi vinul este distilat de două ori în alambicuri din cupru de capacitate mică.

     

    Doar cele mai aromate catități de eaux-de-vie sunt alese pentru amestecul final. Loturile sunt maturate în butoaie mici din stejar francez, ușor rumenite, ce oferă taninuri delicate și alte arome unice coniacului. După maturare este realizat amestecul care va defini băutura și îi va decide evoluția aromatică pentru anii ce vor urma.  

     

     

    ASPECT: X.O este maturat pentru o perioadă minimă de 10 ani, de aceea oferă o culoare aurie, intensă, cu reflexii de mahon.

     

    MIROS: Parfumul aduce arome de patiserie, cu note de caise, portocale și flori albe, urmate cu eleganță de scorțișoară.

     

    GUST: Note generoase de unt și fructe zaharisite se amestecă pe papile, atincipând un final grandios.

     

    FINISH: Lung, bogat în condimente ușor calde.

     

    710,16 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    500,99 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    393,89 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    456,96 RON
  • Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestru al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.

     

    249,90 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
Grilă Listă