Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Ţara de Origine: Franta Eliminare
  • Nismes Delclou - Armagnac XO GB - 0.7L, Alc: Nismes Delclou - Armagnac XO GB - 0.7L, Alc:

    Nismes Delclou - Armagnac XO GB - 0.7L, Alc:

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: XO se deschide cu un parfum intens și cald, mulțumită notelor de fructe și condimente.

     

    GUST: Acest sortiment de armagnac este maturat conform legilor franceze cel puțin 10 ani în butoaie din stejar, urmați de alți 10 pentru acel gust complex, desăvârșit. Papilele sunt cucerite de prune coapte, stejar ușor ars, urmat de o paletă fermecătoare de condimente și nucșoară amestecată cu fructe. 

     

    FINISH: Final lung și puternic de distilat bine rafinat.

     

    261,80 RON
  • Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40% Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Remy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac din Franța.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    Pachetul include sticla de coniac Remy Martin XO de 0.7 L + 2 pahare din sticlă cu simbolul centaurului Rémy Martin.

     

    957,95 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 456,96 RON

    Special Price 434,11 RON

    (-22,85 RON)
  • Courvoisier - Cognac VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Courvoisier VSOP este un "blend" elegant şi senzual, obţinut din mai multe tipuri de cognac învechit până la zece ani, pentru care s-au folosit struguri proveniţi din două dintre cele mai bune zone ale regiunii Cognac.
    Cu un minim de 50% struguri din zona Grande Champagne, combinaţi cu struguri din zona Petite Champagne, Courvoisier VSOP, poartă pe deplin drept distincţia "Fine Champagne".
    Cognac-ul Courvoisier VSOP este de culoarea chihlimbarului, având arome de măr, vanilie, caramel, note de pere, arome uşoare de alune şi un indiciu de portocală.
    214,19 RON
  • -10%

    Martell - Cognac XO - 0,7L, Alc: 40%

    Coniacurile Martell au o aroma florala, de violete, ce le confera un plus de finete si rafinament.
    Martell XO are o aroma bogata de fructe uscate si un gust complex de migdale si vanilie.
    Finish-ul este foarte lung, cu o savoare coplesitoare, tipica pentru un cognac de mare clasa.

    Preț normal: 729,92 RON

    Special Price 656,93 RON

    (-72,99 RON)
  • Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%
    -12%

    Remy Martin - Cognac VSOP Tin Box - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.  

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Sticla opacă este un pas către renașterea acestei variante cu păstrarea tradiției neatinse în vremurile moderne. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestrul al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.

     

    Preț normal: 235,98 RON

    Special Price 208,83 RON

    (-27,15 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1983 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 337,96 RON

    Special Price 321,06 RON

    (-16,90 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1976 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 402,22 RON

    Special Price 382,11 RON

    (-20,11 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L, Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1971 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 573,58 RON

    Special Price 544,90 RON

    (-28,68 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 500,99 RON

    Special Price 475,94 RON

    (-25,05 RON)
  • Martell - Cognac VSOP - 0,7L, Alc: 40%

    De culoare ambră aurie, Martell VSOP este un cognac clasic, dens şi bogat, care rareori se amestecă cu ceva. O combinaţie de arome de strugure, urme de lemn cu o atingere de vanilie, are un gust mătăsos, dar complex, cu fructe uscate cu accente de dulceaţă, cu finish lung.
    218,10 RON
  • Remy Martin - Cognac VSOP cutie - 0.35L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac VSOP cutie - 0.35L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac VSOP cutie - 0.35L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar. 

     

    VSOP a fost creat în 1927 de André Renaud, maestrul în blenduri al distileriei Rémy Martin. Acest coniac a redefinit standard-ul celor mai sofisticate amestecuri și a creat o denumire de origine controlată, recunoscută oficial 11 ani mai târziu. Sticla opacă este un pas către renașterea acestei variante cu păstrarea tradiției neatinse în vremurile moderne. Eleganța etichetei cu toate elementele originale de brand rămâne loială stilului rafinat, creat de Emile Rémy Martin, continuat de André Renaud și păstrat cu dedicare de Baptiste Loiseau, actualul maestrul al casei Rémy Martin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii. Sticlă cu simbolul centaurului pe medalion argintiu, numele fondatorului și denumirea de origine controlată Fine Champagne Cognac.

     

    MIROS: VSOP este dominat de note vanilate, oferite de maturarea în butoaie din stejar francez Limousin. Simțurile sunt delectate cu mirosul delicat de caise coapte, măr copt la cuptor și flori.

     

    GUST: Savurat în tihnă, într-un pahar clasic, licoarea uimește prin caracterul ferm al aromelor de fructe coapte cu note de lemn dulce.

     

    FINISH: Notele fructate și cele de lemn maturat se transformă într-o experiență memorabilă.

     

    128,76 RON
  • Remy martin xo 0.7 L gold I - limited edition Remy martin xo 0.7 L gold I - limited edition
    -12%

    Remy Martin - Cognac XO Gold limited edition - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac din Franța.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

       

      

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    Preț normal: 1.357,16 RON

    Special Price 1.195,00 RON

    (-162,16 RON)
  • Hennessy - Cognac Paradis - 0.7 L, Alc: 40%

    Cognacul Hennnessy Paradis este senzual şi persistent cu o elegantă de neîntrecut. Reprezintă o combinaţie de circa 100 de "eaux de de vie" învechite pînă la 130 de ani. E foarte complex, având o varietate bogată de arome. Culoare arămiu strălucitor.
    La miros, se simt arome de scorţişoară, fructe confiate şi dulceaţă de măceşe.
    6.949,48 RON
  • Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă.

     

    Ediția Remy Martin 1738 Accord Royal celebrează acest moment important în istoria de aproape 300 de ani a casei franceze. În 1738, Rémy Martin a primit de la Regele Franței o autorizație regală numita ‘Accord Royal’, o adevarată excepție în acea perioadă când viticultura era reglementată strict de autorități.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note generoase de prună, marmeladă de smochine, înconjurată de note intense de stejar, cafea și pâine prăjită.

     

    GUST: Caramelul cu zahăr brun și unt, aduce un gust moale și dulce, completat de condimente rumenite și note de ciocolată neagră.

     

    FINISH: Excepțional de echilibrat, cu gust final cremos și o concentrație plăcută de alune, oferite de un amestec atent de eaux-de-vie, maturate în butoaie franceze din stejar, ușor arse.

     

    279,65 RON
  • Remy Martin - Cognac XO Chinese New Year - 0.7L Remy Martin - Cognac XO Chinese New Year - 0.7L

    Remy Martin - Cognac XO Chinese New Year - 0.7L

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Remy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac din Franța.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    959,29 RON
  • Remy Martin XO excellence 0.70 L Remy Martin XO excellence 0.70 L
    -22%

    Remy Martin - Cognac XO Excellence - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac din Franța.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    Preț normal: 959,29 RON

    Special Price 752,94 RON

    (-206,35 RON)
  • -10%

    Martell - Cognac VS gb - 0,7L, Alc: 40%

    Martell este cea mai veche dintre marile case ale cognac-ului, fiind fondată în 1715 de către Jean Martell.
    De la o afacere de familie, compania ajunge, după doar şase ani, să exporte în Marea Britanie peste 200.000 de litri de cognac.
    Cognac-urile Martell au o aromă florală , de violete.

    Preț normal: 146,39 RON

    Special Price 131,13 RON

    (-15,26 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40%
    -5%

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai mușchetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele de d’Artagnan, apoi familia Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    Preț normal: 393,89 RON

    Special Price 374,20 RON

    (-19,69 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă