Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă
Filtru

Momentan Cumpărați după:

  1. Brand: Nismes Delclou Eliminare
  • Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    402,22 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție, înclusiv pivnița pentru armagnac, a fost construită la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    Podgoriile din care se obține armagnacul Nismes Delclou se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar apoi amestecul loturilor, realizat de maestrul casei.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: Se deschide cu un parfum intens, Lemnul și timpul îi oferă parfum de violete, scorțișoară, caramel și fructe confiate.

     

    GUST: Acest sortiment de armagnac este echivalentul unui X.O, de aceea petrece cel puțin 10 ani într-un butoi de maturare din stejar. Gustul urmează parfumul dovedește acel rafinament tipic pentru distilatele tradiționale franceze.

     

    FINISH: Final lung și puternic.

     

    779,45 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1970 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    627,13 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1974 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    437,92 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    347,48 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1984 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    328,44 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    337,96 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    500,99 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    393,89 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    456,96 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    95,20 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1967 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție, înclusiv pivnița pentru armagnac, a fost construită la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    Podgoriile din care se obține armagnacul Nismes Delclou se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar apoi amestecul loturilor, realizat de maestrul casei.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: Parfum fermecător de piele naturală ce îi pune în evidență varsta admirabilă, și puțină vanilie pentru eleganță.

     

    GUST: Căt se poate de fin, rotund, dar condimentat, cu tanini molatici, armonioși și aromă de lemn perfect integrată. Bine echilibrat, fără aciditate și cu o structură aromatică exemplară.

     

    FINISH: Lung, neted și fructat.

     

    788,97 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: XO se deschide cu un parfum intens și cald, mulțumită notelor de fructe și condimente.

     

    GUST: Acest sortiment de armagnac este maturat conform legilor franceze cel puțin 10 ani în butoaie din stejar, urmați de alți 10 pentru acel gust complex, desăvârșit. Papilele sunt cucerite de prune coapte, stejar ușor ars, urmat de o paletă fermecătoare de condimente și nucșoară amestecată cu fructe. 

     

    FINISH: Final lung și puternic de distilat bine rafinat.

     

    261,80 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu.

     

    MIROS: Parfum proaspăt de portocală, amestecat cu note exotice.

     

    GUST: Pe papile este ușor, simplu, fructat și capabil să revigoreze simțurile după o masă bogată.

     

    FINISH: Un digestiv de calitate cu note finale condimentate, aproape minerale.

     

    573,58 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1968
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    771,12 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1978
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    376,04 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1981
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    357,00 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1985 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1985 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1985 - 0.7L, Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1985
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    303,45 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1986
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    295,12 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1987 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1987 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1987 - 0.7L, Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1987
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    277,27 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
Grilă Listă