Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Grand Passion  - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40% Grand Passion  - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Grand Passion - Vinars VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Grand Passion este un vin ars produs 100% din vin provenit din Franța, regiunea Charente, maturat în butoaie din stejar timp de 3 sau 5 ani. Conform celor două perioade de maturare vinul ars este denumit V.S. (Very Special), respectiv V.S.O.P. (Very Superior Old Pale).

     

    Calitatea, autenticitatea și puritatea vinurilor arse Grand Passion sunt oferite de distilatul de origine franceză și procesul lent de maturare. Distilatul fin este tras în butoaie de stejar alese special pentru calitatea lemnului și proprietățile acestuia de a oferi băuturii acel echilibru perfect între tanini și vanilie.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum generos în care se remarcă note de caramel dulce.

     

    GUST: Papilele sunt delectate cu aroma ușor condimentată oferită de piperul alb.

     

    FINISH: Lung, savuros, cu esență de lemn tare și note uscate.

     

    58,31 RON
  • Bardar - Divin vinars 5 ani - 0.5L, Alc: 40% Bardar - Divin vinars 5 ani - 0.5L, Alc: 40%
    -5%

    Bardar - Divin vinars 5 ani - 0.5L, Alc: 40%

    Bardar este o companie fondată în 1929 de un antreprenor german pe nume Muller, care și-a început activitatea cu o mică distilerie construită în Republica Moldova, raionul Ialoveni, în comuna Bardar. În anii 1940, distileria din Bardar, aflată aproape de Chișinău, și-a mărit capacitatea de producție și a devenit una dintre primele trei unități de acest fel prezente pe teritoritoriul țări.

     

    În compania Bardar, specialiștii cu experiență de peste 25 de ani selectează cele mai bune vinuri arse, le cupajează apoi le țin la maturat în butoaie de stejar. Distilatele sunt diferențiate în funcție de vârstă, tip ambalaj și denumire serie.

     

    Gama Divin cuprinde distilate învechite 3 ani, 5 ani, 7 ani, 10 ani, 15 ani și 20 ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu ușoare reflexii aurii.

     

    MIROS: Aroma fina de flori cu nuanțe usoare de invechire. 

     

    GUST: Se remarca printr-un gust moale si armonios.

     

    FINISH: Lung, complex, cu note de vegetale.

    Preț normal: 39,27 RON

    Special Price 37,30 RON

    (-1,97 RON)
  • Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40% Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%
    -21%

    Remy Martin - Cognac XO 0.7L + 2 pahare, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Remy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    Pachetul include sticla de coniac Remy Martin XO de 0.7 L + 2 pahare din sticlă cu simbolul centaurului Rémy Martin.

     

    Preț normal: 957,95 RON

    Special Price 759,72 RON

    (-198,23 RON)
  • Hennessy - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40% Hennessy - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40%
    -27%

    Hennessy - Cognac VS - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și de la 1818 Hennessy a fost exportat în multe regiuni ale Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Coniacurile Hennessy provin din zona Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de  în butoaie din stejar ce au fost confecționate din lemn ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.

     

    Hennessy VS este cel mai bine vândut sortiment de coniac din lume, faima sa datorându-se în special stilului elegant, buchetului nuanţat şi calităţii constante. Sortimentul este compus din 40 eaux-de-vie selecţionate din regiunea Cognac, armonizate perfect pentru a oferi expresivitate gustului. Hennessy VS este cel mai tânăr sortiment din familia Hennessy, personalitatea sa clasică fiind rezultatul îmbinării unor eaux-de-vie cu vechime de până la 8 ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     


    MIROS: Note bogate de condimente şi nuci, lemn de stejar, presărate armonios pe un fundal de arome dulci.

     

    GUST: Un mix de arome florale, note de fructe de pădure, lemn, migdale şi un strop de vanilie.

     

    FINISH: Lung. Ușor astringent.

     

    Preț normal: 201,71 RON

    Special Price 148,00 RON

    (-53,71 RON)
  • Martell - Cognac VSOP - 0.7L, Alc: 40% Martell - Cognac VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Martell - Cognac VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

     

    După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

     

    După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este împărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

     

     

    ASPECT: De culoare ambră aurie.

     

    MIROS: Martell VSOP este un cognac clasic, dens şi bogat în arome florale. 

     

    GUST: O combinaţie de arome de strugure, urme de lemn cu o atingere de vanilie, are un gust mătăsos, dar complex, de fructe uscate cu accente de dulceaţă. 

     

    FINISH: Gust final lung, fructat.

     

    218,10 RON
  • Saint Remy - Brandy French Authentic VSOP - 0.7L, Alc: 40% Saint Remy - Brandy French Authentic VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Saint Remy - Brandy French Authentic VSOP - 0.7L, Alc: 40%

    Brandy-ul Saint Rémy are o strânsă legătură cu istoria casei Rémy Martin, vărul mai ilustru care se află în topul producătorilor autentici de coniac. În 1886, producătorul de coniac Rémy Martin, aflat în vestul Franței, în Charente, erau grav afectat de phylloxera o boală a culturilor de viță de vie, răspândită în multe regiuni viticole ale Europei, în acea perioadă și mai târziu.  

     

    Plecat în căutarea unor culturi sănătoase de struguri, Paul-Emil Rémy Martin a găsit câteva varietăți bune pentru a fi fermentate și distilate, dar în brandy, nu coniac, pentru că acesta nu se mai afla în regiune tradițională a coniacului. Paul-Emile și-a stabilit distileria în Machecoul o comună din partea istorică a Loarei Inferioare. Mai târziu casa franceză Saint Rémy a rămas aproape de faima vărului mai mare Rémy Martin prin exporturi internaționale, dezvoltarea gamei de băuturi și popularitatea obținută din calitatea și tradiția de a produce băutura după metoda folosită de marii producători francezi.

     

    Strugurii albi și roșii culeși din regiuni ca Bordeaux, Burgundia sau Champagne sunt vinificați apoi distilați în coloane de condensare din cupru, după metoda tradițională, apoi maturate în baricuri din stejar francez. După o maturare minimă, Maestrul Cécile Roundaut, amestecă loturile cu pricepere și experiență de 20 de ani în echipa Saint Rémy . După blend, brandy-ul este îmbuteliat în fabrica din Valea Loarei apoi este exportat în toate colțurile lumii.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Saint Rémy se deschine cu note de alcool, înlocuite repede cu arome bogate de cireșe, agrișe și căpșuni sălbatice. Aromele fructate sunt urmate de cele florale, subtile, elegante, urmate îndeaproape de stejar cu ton de vanilie.

     

    GUST: Echilibrat și rafinat cu papilele. Fructat și lemnos, cu note de vanilie, un melanj clasic pentru o băutură distilată și maturată în Franța conform meșteșugului și regulilor vechi de sute de ani.

     

    FINISH: Lung, fructat cu note slabe de lemn.

     

    55,11 RON
  • Alexandrion - Brandy Alexandrion 7 stele - 0,7L, Alc: 40% Alexandrion - Brandy Alexandrion 7 stele - 0,7L, Alc: 40%
    -29%

    Alexandrion - Brandy Alexandrion 7 stele - 0,7L, Alc: 40%

    Alexandrion 7 stele este varianta premium din portofoliul productorului român și este obținut în distilerie cu tehnologie modernă și păstrat mai apoi în crama pentru o scurtă, dar importantă perioadă de timp. Maturare acestui sortiment aduce un plus de arome împrumutate de butoaiele din stejar și păstrează spiritul inconfundabil al băuturii de petrecere și voie bună, inspirat de cultura elenă.

     

    Distilatul de vin puternic încă din faza de producție este aparent atenuat de timp și aromele împrumutate din butoaie de stejar, arome care ne distrează și ne conving să explorăm toate secretele ascunse de buchet.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens.

     

    MIROS: Un buchet construit armonios din fructe și note lemnoase.

     

    GUST: Experiența papilelor gustative începe inevitabil cu arome dulci, la început indescifrabile, dominate de note lemnoase, fructe uscate , caramel și accente de vanilie. 

     

    FINISH: Degustarea se încheie fără grabă. Fragmente din distilatul de vin, fructe și lemn se amestecă într-o aromă ce nu vrea să părăsească papilele gustative.

     

    Preț normal: 57,91 RON

    Special Price 41,36 RON

    (-16,55 RON)
  • Remy Martin XO excellence 0.70 L Remy Martin XO excellence 0.70 L
    -13%

    Remy Martin - Cognac XO Excellence - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: XO aduce un parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    Preț normal: 959,29 RON

    Special Price 834,58 RON

    (-124,71 RON)
  • Otard VSOP 0.70 L Otard VSOP 0.70 L

    Otard VSOP 0.70 L

    Aroma coniac-ului Otard VSOP Fine Champagne, combină mirosul puternic şi fineţea remarcabilă a florilor de tei, pere şi tutun, cu sclipiri de mirodenii şi vanilie.
    127,45 RON
  • Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40%
    -30%

    Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0,7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din struguri crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Vinul ars Brâncoveanu este obținut după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşie şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti de Master Blender-ul Alexandrion, care a reușit să șlefuiască fațetele unei băuturi pure ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Brâncoveanu XO este un vin ars caracterizat de note lemnoase, cu esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocale și cocos.

     

    GUST: Maturarea în butoi a lăsat în licoare nuanțe bogate de lemn de stejar, note dulci din migdale și caramel.

     

    FINISH: Rotund și echilibrat.

     

    Preț normal: 154,68 RON

    Special Price 108,28 RON

    (-46,40 RON)
  • Hennessy - Cognac XO - 0.7L, Alc: 40% Hennessy - Cognac XO - 0.7L, Alc: 40%
    -35%

    Hennessy - Cognac XO - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și de la 1818 Hennessy a fost exportat în multe regiuni ale Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Pe parcursul timpului Hennessy a participat la nașterea unei culturi pentru coniac și la creația legilor care au reglementat producția de coniac în Franța. X.O a fost creat în 1870 de Maurice Hennessy pentru prietenii săi și astfel a introdus un nou stil de coniac, creat și în prezent cu un profil ce inspiră sentimentele unei odisei povestită în șapte arome captivante.

     

    Pentru X.O și celelalte loturi de coniac Hennessy, totul începe în Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru, apoi maturate în butoaie din stejar între 12 și 30 de ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbarul cu reflexii aurii, sugerează razele puternice ale soarelui, ce-ți inspiră o călătorie într-un sistem solar îndepărtat.

     

    MIROS: X.O te aduce pe o altă lume, creată din șapte elemente ale ingineriei primordiale. Călătoria începe și parfumul prevestește aromele fascinante ce așteaptă să fie explorate fără limite.

     

    GUST: Aromele dulci, seducătoare, de fructe confiate (1), liniștesc simțurile înainte ca apa vieții să aducă căldura naturală (2), însoțită de condimentele fine (3).

     

    FINISH: Căldura se menține (4), aduce o aromă calmă de ciocolată fină (5), și lemn de stejar (6), ce lasă în urmă un ecou fără sfârșit (7).

     

    Preț normal: 1.079,77 RON

    Special Price 699,92 RON

    (-379,85 RON)
  • Courvoisier - Cognac VS gift box - 0.7L, Alc: 40% Courvoisier - Cognac VS gift box - 0.7L, Alc: 40%

    Courvoisier - Cognac VS gift box - 0.7L, Alc: 40%

    În 1809, la puţin timp după Revoluţia Franceză, în timpul Împăratului Napoleon Bonaparte, negustorul Emmanuel Courvoisier şi Louis Gallois, decid să construiască o distilerie în apropiere de Paris, în localitatea Bercy. În scurt timp, Napoleon Bonaparte a felicitat băutura lui Courvoisier, a oferit-o trupelor sale şi, legenda spune că după înfrângerea de la Waterloo, a ales Courvoisier pentru voiajul pe Atlantic, spre insula Sf. Elena, unde a fost exilat.

     

    În 1828, urmaşii fondatorilor au decis să construiască o altă distilerie în localitatea Jarnac din centrul regiunii Cognac, unde se află în prezent. Din anul 1866 coniacul Courvoisier este exportat în Marea Britanie. La începutul secolului XX, Napoleon a fost cel mai cunoscut produs Courvoisier, iar în anii urmîăori casa franceză şi-a continuat expansiunea prin exporturi în pieţele europene, investiții în tehnologii moderne și în cercetări legate de producția distilatelor pentru coniac.

     

    Secretul oricărui blend începe cu originea strugurilor. Pentru V.S. Maestrul Patrice Pinet a ales să echilibreze distilate din struguri crescuți în subregiunile Fins Bois și Petite Champagne, renumite pentru podgoriile cu denumire de origine controlată.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu.

     

    MIROS: Fuziunea dintre coniacurile tinere și cele maturate oferă o bogăție aromatică ușor de apreciat. Podiumul aromelor este ocupat de fructe coapte și flori de primăvară. 

     

    GUST: Soiurile calcaroase aduc o notă de fructe coapte și dulci, întrepătrunse de o aromă florală, caracteristică strugurilor din orășelul Fins Bois. Stejarul vine cu propriul său buchet, obținut prin limitarea contactului dintre lemn și coniacul tânăr.

     

    FINISH: Mediu spre lung, energic și vegetal-lemnos. 

     

    156,18 RON
  • Otard vs 0.7 L Otard vs 0.7 L
    -29%

    Otard vs 0.7 L

    Otard VS este un amestec din diferite eaux-de-vie învechite în butoaie de stejar Limousin.
    Otard Very Special este un coniac tânăr, dar echilibrat în ceea ce priveşte aromele intense de fructe şi flori ce se simt de la prima degustare.
    Este foarte bun în prepararea cocktail-urilor.

    Preț normal: 91,04 RON

    Special Price 64,26 RON

    (-26,78 RON)
  • Martell Cordon Bleu 0.7 L Martell Cordon Bleu 0.7 L

    Martell Cordon Bleu 0.7 L

    În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

     

    După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

     

    După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este impărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil aromatic excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS:Rafinat, cu note clasice de fructe coapte și lemn de vie.

     

    GUST: Este un cognac pentru cunoscători, un clasic, iar gustul său este definit de strugurii din podgoria Borderies. Bogat și fin, cu note lemnoase.

     

    FINISH: Delicat dar pătrunzator.

    661,84 RON
  • Remy Martin - Cognac Centaure de Diamant - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac Centaure de Diamant - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac Centaure de Diamant - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului

     

    De la începutul secolului XX, casa Rémy Martin a intrat într-un parteneriat care a dezvoltat potențialul de producție și export. Pe parcursul deceniilor, maeștrii și oameni înfluenți au dezvoltat o gamă de produse, au adus tehnici moderne în producție și maturare și au ținut în avantgardă unul dintre cele mai cunoscute brand-uri de coniac.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Parfum generos din fructe coapte în vară târzie, amestecate cu note florale de iasomie.

     

    GUST: Maestrul distileriei Rémy Martin a reușit să amestece 400 de tipuri de distilate de struguri pentru a obține un coniac select, desăvârșit de arome complexe de prune suculente și portocale zaharisite, cu o note de alune de pădure și scorțișoară.

     

    FINISH: Mătăsos și bogat, rămâne mult timp în simțuri și în amintiri.

     

    4.760,00 RON
  • Camus Extra 0.7L Camus Extra 0.7L

    Camus Extra 0.7L

    Camus este un brand de coniac a cărui poveste începe în 1863, odată cu inițiativa lui Jean-Baptiste Camus de a uni diferiți producători în spatele unei singure etichete: La Grande Marque. În scurt timp, Jean-Baptiste a stabilit controlul total al familiei Camus asupra consorțiului și metodei de producție, începând cu strugurii cultivați până la produsul din sticlă. Astfel, afacerea a primit numele fondatorului, iar după cinci generații familia Camus păstrează intactă filosofia metodei de producție fără compromis.

     

    În zona Cognac, se află mica podgorie Borderies, cu un terroir compus din sol bogat în calcar, clei și silex, precipitații și temperaturi potrivite culturilor selecte de struguri Ugni Blanc, Folle Blanche și Colombard. În primele ore după recoltare strugurii sunt vinificați clasic cu drojdie, apoi vinul este distilat de două ori în alambicuri din cupru de capacitate mică.

     

    Doar cele mai aromate catități de eaux-de-vie sunt alese pentru amestecul final. Loturile sunt maturate în butoaie mici din stejar francez, ușor rumenite, ce oferă taninuri delicate și alte arome unice coniacului. După maturare este realizat amestecul care va defini băutura și îi va decide evoluția aromatică pentru anii ce vor urma.  

     

    Camus Extra elegance - Un plus de eleganta Camus Extra este un cognac multiplu premiat pe scena internationala. El intruchipeaza reputatia perfecta a lui Camus "pentru excelenta in gust si design". Recent creat, acest coniac deosebit, este o incantare pentru toate simturile, de la transparenta pura de decantare, la greutatea linistitoare a dopului de metal, de la sunetul de coniac turnat in pahar, la aromele rafinate care se degaja in pahar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Note subtile și elegante de vanilie, arome de patiserie, fructe confiate și o urmă de rancio.

     

    GUST: Gem de portocale și fructe uscate (migdale și nuci).

     

    FINISH: Lung, fructat și lemnos.

     

    1.727,88 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1968
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    771,12 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1969 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1969 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1969 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1969
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    1.012,69 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1978
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    376,04 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1979
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    373,85 RON
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă