Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă
Filtru
  • Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1982 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru Armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    840,95 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru Armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    860,31 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1980 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1980 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1980 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru Armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    882,09 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru Armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    856,68 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1977 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    648,56 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1975 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1975 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1975 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    1.034,55 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1973 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    768,35 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu.

     

    MIROS: Parfum proaspăt de portocală, amestecat cu note exotice.

     

    GUST: Pe papile este ușor, simplu, fructat și capabil să revigoreze simțurile după o masă bogată.

     

    FINISH: Un digestiv de calitate cu note finale condimentate, aproape minerale.

     

    1.530,65 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L, Alc: 40%

    Cea mai veche casă de Armagnac din Franța și-a început activitatea în 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes și de la numele soției acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​În ziua de astăzi Nîmes Delclou deține cea mai importantă colecție de Armagnac-uri vechi / millesime, în majoritate păstrate la îmbătrânire în depozite, așteptând momentul imbutelierii. Cel mai vechi, datează din 1888.

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac, sau lângă carne servită cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot că aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere și viguroase)

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    1.681,90 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1966 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție, înclusiv pivnița pentru armagnac, a fost construită la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    Podgoriile din care se obține armagnacul Nismes Delclou se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar apoi amestecul loturilor, realizat de maestrul casei.

     

     

    ASPECT: Arămiu deschis.

     

    MIROS: Se deschide cu un parfum intens, Lemnul și timpul îi oferă parfum de violete, scorțișoară, caramel și fructe confiate.

     

    GUST: Acest sortiment de armagnac este echivalentul unui X.O, de aceea petrece cel puțin 10 ani într-un butoi de maturare din stejar. Aromele florale și fructate aduc acel rafinament tipic pentru distilatele tradiționale din Franța.

     

    FINISH: Final lung și puternic cu o notă de caramel și alcool generos.

     

    2.295,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1964 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1964 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1964 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    1.507,66 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1961 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1961 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1961 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    3.029,84 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Metaxa - Brandy Grande Fine Cacao Rocks GB - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy Grande Fine Cacao Rocks GB - 0.7L, Alc: 40%

    Metaxa

    Metaxa - Brandy Grande Fine Cacao Rocks GB - 0.7L, Alc: 40%

    Din 1888, Casa Metaxa are o caracteristică aparte: amestecul vinurilor din soiul Muscat cu distilate învechite și extracte de plantele mediteraneene. Prin urmare, oferă o băutură unică, de culoarea ambrei, cu un gust foarte fin.

     

    METAXA Grande Fine este o expresie unică a gustului fin și aromat caracteristic METAXA, într-o propunere estetică ce aduce un omagiu Greciei, culturii sale, măiestriei, artei și stilului de viața plin de inspirație.

     

    Această a doua ediție de colecție este prezentată într-un decantor de porțelan cu un design semnat de Cacao Rocks, un artist de stradă din Atena care și-a dezvoltat propriul stil creativ și vibrant, folosind simboluri și elemente de folclor grecești într-o interpretare modernă și contemporană.

     

    Decantorul din porțelan este decorat cu modele inspirate de morile de vânt din Mykonos și de alte simboluri din insulele Ciclade, folosind paleta de culori a artistului: alb pentru arhitectura din Ciclade, albastru pentru tonurile Mării Egee și auriu pentru soarele care scaldă insulele tot anul. În același timp, gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, distilatele de vin învechite și plantele mediteraneene fac din această băutură o alegere inspirată pentru cunoscătorii băuturilor fine din întreaga lume.

     

     

    ASPECT: Ambră intensă.

     

    MIROS: Note fine de stejar, prune uscate, stafide și lemn dulce.

     

    GUST: Bogat și fin. Arome de fructe uscate, nucșoară, stejar și miere.

     

    FINISH: Delicat și persistent, cu arome de fructe, miere și condimente.

     

    Savurați METAXA Grande Fine simplu sau cu gheață.

     

    366,95 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1963 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1963 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1963 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    1.668,59 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Pierre Ferrand - SDA Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 41.8% Pierre Ferrand - SDA Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 41.8%

    Pierre Ferrand

    Pierre Ferrand - SDA Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 41.8%

    Casa Ferrand a fost fondată de Alexandre Gabriel în 1989, cu scopul de a păstra meșteșugul vechi al producției de distilate clasice și expresia adevărată a acestora. Compania s-a remarcat pentru prima dată cu eticheta Ferrand ce oferea un coniac produs în regiunea Grande Champagne după tradiția pornită în urmă cu zece generații.

     

    Strugurii folosiți la producția de coniac sunt recoltați din terroir-ul Angeac, din inima regiunii Grande Champagne, unde sunt cele mai bune plantații de viță de vie, numite adesea Premier Cru. În acel terroir parcelele de pământ sunt bogate în straturi de calcar ce oferă viței, respectiv strugurilor, calitățile și aciditatea necesară unui coniac.

     

    SDA înseamnă Sélection des Anges, sau ”partea îngerilor”, un fenomen natural ce are loc în timpul maturării. Din butoaiele de stejar se strecoară în exterior vapori de coniac, iar această micro aerare lasă în urmă doar arome intense, primare. Acest lot este un blend de coniacuri produse și lăsate la maturat zeci de ani, timp în care îngerii și-au luat partea, lăsând pentru noi aromele elegante din terroir-ul Franței și din butoaiele de stejar Limousin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii de cupru.

     

    MIROS: Parfumul este un carusel de arome variate, unele simple, altele sofisticate, îmbinate armonios. Vanilia este cea care dă tonul, urmată de violete, stejar, caise, iasomie, nucă și ciocolată.

     

    GUST: Pe papile textura este fină, cu arome de ciocolată, cafea, lemn de cedru, vanilie și miere.

     

    FINISH: Gustul final este mătăsos, cu note de piele, lemn dulce și violete.

     

    1.272,56 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 2000 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 2000 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 2000 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    546,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Metaxa - Brandy 5 stele Deeper Roots GB - 0.7L, Alc: 38% Metaxa - Brandy 5 stele Deeper Roots GB - 0.7L, Alc: 38%

    Metaxa

    Metaxa - Brandy 5 stele Deeper Roots GB - 0.7L, Alc: 38%

    Încă din 1888, Casa Metaxa urmărește obținerea unei băuturi unice, de culoarea ambrei.

     

    Savurează gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene într-o băutură cu un gust foarte fin.

     

    Descoperă gustul floral și versatil, specific METAXA 5 Stele simplu, cu gheață sau în long drink-uri.

     

     

    ASPECT: Chihlimbariu deschis. 

     

    AROME: Floare de portocal, cais și petale de trandafir.

     

    GUST: Fin cu arome florale și note de vanilie și stafide albe.

     

    GUST FINAL: Echilibrat, cu final floral.

     

    78,53 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1976 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    1.024,87 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Metaxa - Brandy 7 stele - 0.7L, Alc: 40% Metaxa - Brandy 7 stele - 0.7L, Alc: 40%

    Metaxa

    Metaxa - Brandy 7 stele - 0.7L, Alc: 40%

    Încă din 1888, Casa Metaxa urmărește obținerea unei băuturi unice, de culoarea ambrei.

     

    Savurează gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene într-o băutură cu un gust foarte fin.

     

    Descoperă gustul echilibrat cu arome fructate, specific METAXA 7 Stele simplu, cu gheață sau în cocktailuri.

     

     

    ASPECT: Culoare de ambră, cu reflexii de cupru. 

     

    MIROS: Piersici coapte, prune și flori uscate.

     

    GUST:  Bogat, cu note dulcegi de fructe coapte și caramel.

     

    GUST FINAL: Prelung, generos, cu un final fructat.

     

    85,25 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Ararat - Vaspurakan Brandy 15 yo - 0.7L, Alc: 40% Ararat - Vaspurakan Brandy 15 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Ararat

    Ararat - Vaspurakan Brandy 15 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Povestea producătorului Ararat Brandy a început în ultimii ani ai secolului al XIX-lea, cu Vasili Tairov, un jurnalist din lumea vinului, și fratele său Nerses. Cei doi au avut ideea de a începe o afacere cu brandy folosind tehnologia modernă și metoda clasică a producătorilor francezi. Producția a început cu alambicuri Charente, importate din Franța, montate într-o clădire mică din piatră pe locul unei vechi fortificații. Pe parcursul a două războaie mondiale, revoluție și ocupație sovietică, distileria Ararat și-a continuat activitatea și a extins sau refăcut portofoliul cu expresii, care au fost premiate internațional.

     

    Toate loturile de brandy sunt produse din soiuri albe locale, cum ar fi Garandmak și Voskehat, cu origini milenare. Strugurii sunt cultivați într-o regiune vastă, ce cuprinde valea Ararat scăldată de soarele Armeniei și lanțul muntos Tavush, cu păduri dese. Aceste zone cu temperaturi, atmosferă și soluri diferite aduc culturi de struguri, apoi brandy-uri diferite.

     

    Pentru producția de brandy strugurii sunt cântăriți și verificați calitativ, apoi trecuți prin presa pneumatică și vinificați. La o săptămână după ce vinul este stabilizat are loc distilarea dublă pentru brandy. Din prima distilare rezultă un alcool de 32%, care este distilat din nou pentru a se extrage cea bună parte, sau mijlocul, ce va fi trasă în butoaie din stejar caucazian. În fabrica din Yerevan se află butoaie de brandy maturat de la 3 până la 50 de ani, sau mai mult. Arta de a produce un brandy atinge punctul culminant în momentul blend-ului, care va aduce un profil aromatic unic pentru fiecare lot sau gamă.    

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu, strălucitor. Acest brandy este denumit Vaspurakan în onoarea cnezatului medieval armean.   

     

    MIROS: Delicat, cu arome clare de fructe uscate și dulci din Armenia.

     

    GUST: Un buchet melanj armonios de arome din fructe zaharisite, pâine prăjită și cafea.

     

    FINISH: Lung, fructat, dulce și cald.

     

    193,17 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 2
  2. 3
  3. 4
  4. 5
  5. 6
Grilă Listă