Cognac & Brandy

Caracterul nobil si taria anumitor bauturi alcoolice te poarta intr-o calatorie a placerii care iti imbie toate simturile.


Diversitatea tipurilor de cognac si brandy este remarcata datorita unicitatii fiecarui produs disponibil in magazinul nostru online, iar intensitatea aromelor poate fi descoperita de toti cei care prefera sa experimenteze gustul unic al acestor bauturi fine, pe deplin apreciate in majoritatea tarilor din lume.


In plus, pentru momentul in care vrei sa economisesti timp si bani inainte de orice petrecere, poti alege oricand din selectia noastra de cognacuri si brandy-uri un cadou special. Poti comanda aceste bauturi online si poti sa oferi un plus de rafinament la orice ocazie petrecuta impreuna cu cei dragi.


Din gama noastra de brand-uri specializate in distilarea acestor baturi alcoolice poti alege urmatoarele pachete cadou: Metaxa Grand Fine, Metaxa Private Reserve, Remy Martin XO si pana la Remy Martin Luis XIII, nascut in 1874 si apreciat inca de atunci drept “regele” tuturor cognacurilor fine.


Cognacul este o bautura spirtoasa cu arome bogate si foarte diverse dedicate unei aventuri senzoriale cu adevarat unice. Aceasta bautura alcoolica este realizata prin distilarea vinurilor frantuzesti si conservarea produsului in butoaie de stejar.


O replica celebra intre cunoscatorii de bauturi fine este: „Orice cognac este brandy, dar nu orice brandy este cognac.” Acest lucru are o semnificatie aparte pentru cei care remarca diferentele subtile intre cele doua bauturi alcoolice, desi procesul de invechire este similar in ambele cazuri.


Insa gustul si taria brandy-ului este si mai accentuata odata cu descoperirea unui val de arome care iti rasfata simturile. Din magazinul BeiCeVrei poti comanda aceste bauturi online pentru a oferi un cadou elegant si plin de savoare.

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0.7L, Alc: 40% Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0.7L, Alc: 40%
    -25%

    Brancoveanu - Vinars XO cu cutie - 0.7L, Alc: 40%

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din strugurii crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Vinul ars Brâncoveanu este obținut după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşie şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti de Maestru în amestecuri din echipa Alexandrion, care reușește să șlefuiască fațetele unei băuturi pure ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Brâncoveanu XO este caracterizat de note lemnoase, esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocală și cocos.

     

    GUST: Maturarea în butoi a lăsat în licoare nuanțe bogate de lemn de stejar, note dulci din migdale și caramel.

     

    FINISH: Rotund și echilibrat.

     

    Preț normal: 154,68 RON

    Special Price 116,56 RON

    (-38,12 RON)
  • Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal + Ice Mold - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal + Ice Mold - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin - Cognac 1738 Accord Royal + Ice Mold - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii, și după numai 14 ani, Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță nouă.

     

    Ediția Remy Martin 1738 Accord Royal celebrează acest moment important în istoria de aproape 300 de ani a casei franceze. În 1738, Rémy Martin a primit de la Regele Franței o autorizație regală numita ‘Accord Royal’, o adevarată excepție în acea perioadă când viticultura era reglementată strict de autorități.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne sunt soluri bogate în straturi de calcar ce reflectă soarele și oferă strugurilor o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt, în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoi de stejar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note generoase de prună, marmeladă de smochine, înconjurată de note intense de stejar, cafea și pâine prăjită.

     

    GUST: Caramelul cu zahăr brun și unt, aduce un gust moale și dulce, completat de condimente rumenite și note de ciocolată neagră.

     

    FINISH: Excepțional de echilibrat, cu gust final cremos și o concentrație plăcută de alune, oferite de un amestec atent de eaux-de-vie, maturate în butoaie franceze din stejar, ușor arse.

     

    Pachetul include sticla de coniac Remy Martin 1738 Accord Royal de 0.7 L + 1 forma din silicon pentru 4 cuburi de gheață.

     

    296,31 RON
  • Pierre Ferrand - SDA Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 41.8% Pierre Ferrand - SDA Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 41.8%
    -37%

    Pierre Ferrand - SDA Cognac Gift Box - 0.7L, Alc: 41.8%

    Casa Ferrand a fost fondată de Alexandre Gabriel în 1989, cu scopul de a păstra meșteșugul vechi al producției de distilate clasice și expresia adevărată a acestora. Compania s-a remarcat pentru prima dată cu eticheta Ferrand ce oferea un coniac produs în regiunea Grande Champagne după tradiția pornită în urmă cu zece generații pe parcursul a 400 de ani.

     

    Strugurii folosiți la producția de coniac sunt recoltați din terroir-ul Angeac, din inima regiunii Grande Champagne, unde sunt cele mai bune plantații de viță de vie, numite adesea Premier Cru. În acel terroir parcelele de pământ sunt bogate în straturi de calcar ce oferă viței, respectiv strugurilor, calitățile și aciditatea necesară unui coniac.

     

    SDA înseamnă Sélection des Anges, sau ”partea îngerilor”, un fenomen natural ce are loc în timpul maturării. Din butoaiele de stejar se strecoară în exterior vapori de coniac, iar această micro aerare lasă în urmă doar arome intense, primare. Acest lot este un blend de coniacuri produse și lăsate la maturat zeci de ani, timp în care îngerii și-au luat partea, lăsând pentru noi aromele elegante din terroir-ul Franței și din butoaiele de stejar Limousin.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii de cupru.

     

    MIROS: Parfumul este un carusel de arome variate, une simple, alte sofisticate ce se îmbină armonios. Vanilia este cea care dă tonul, urmată de violete, stejar, caise, iasomie, nucă și ciocolată.

     

    GUST: Pe papile textura este fină, cu arome de ciocolată, cafea, lemn de cedru, vanilie încălzită de alcool și miere.

     

    FINISH: Gustul final este mătăsos, cu note de piele, lemn dulce și violete.

     

    Preț normal: 951,98 RON

    Special Price 599,75 RON

    (-352,23 RON)
  • Pierre Ferrand - Cognac 10th Generation Gift Box - 0.5L, Alc: 46% Pierre Ferrand - Cognac 10th Generation Gift Box - 0.5L, Alc: 46%
    -33%

    Pierre Ferrand - Cognac 10th Generation Gift Box - 0.5L, Alc: 46%

    Casa Ferrand a fost fondată de Alexandre Gabriel în 1989, cu scopul de a păstra meșteșugul vechi al producției de distilate clasice și expresia adevărată a acestora. Compania s-a remarcat pentru prima dată cu eticheta Ferrand ce oferea un coniac produs în regiunea Grande Champagne după tradiția pornită în urmă cu zece generații pe parcursul a 400 de ani.

     

    Strugurii folosiți la producția de coniac sunt recoltați din terroir-ul Angeac, din inima regiunii Grande Champagne, unde sunt cele mai bune plantații de viță de vie, numite adesea Premier Cru. În acel terroir parcelele de pământ sunt bogate în straturi de calcar ce oferă viței, respectiv strugurilor, calitățile și aciditatea necesară unui coniac.

     

    Din 1630, în inima regiunii Cognac, generații de-a rândul au dat mai departe știința de îngriji viile și a produce distilate. Acest coniac este produs din cele mai bune culturi ale domeniului dedicat lui Pierre Ferand și este un tribut adus oamenilor de caracter care au lucrat la fiecare rând de viță de vie. Totul începe cu strugurii Ugni Blanc, distilați încet, cu tot cu drojdia lăsată de la fermentare. Lotul 10 Générations este finisat de o maturare parțială în butoaie de stejar în care a fost ținut vin dulce Sauternes.

     

     

    ASPECT: Auriu, cu reflexii de mahon.

     

    MIROS: Pentru că a fost maturat doar 20%, acest coniac are un caracter proaspăt și opulent, descris prima dată de fructe uscate, citrice și mirodenii.

     

    GUST: Mirodeniile se păstrează prin note de cuișoare, echilibrate de dulceață din miere și cireșe. Coniacul devine mai interesant cu ultimele arome de nucă și mandarină.

     

    FINISH: Lung, cu note de fructe și mirodenii calde.

     

    Preț normal: 178,56 RON

    Special Price 119,14 RON

    (-59,42 RON)
  • Martell - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Martell - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -24%

    Martell - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    În 1715 Jean Martell, aflat în Cognac, s-a asociat cu un negustor din Bordeaux și a început să comercializeze coniac în insulele Anglo-Normande și în Europa. În ciuda greutăților întâmpinate, Martell și-a refăcut afacerea și a reușit să exporte coniac în fostele colonii britanice devenite Statele Unite ale Americii. Ducele de Orléans, George Washington și Benjamin Franklin au fost primele personalități ale secolului XVIII-lea, care au fost clienți fideli ai casei franceze.

     

    După relocarea în departamentul Charente, operațiunile Casei Martell au fost extinse. În 1851 coniacul Martell a fost exportat în Asia, iar în deceniile următoare descendenții fondatorului și cei aflați la cârma companiei au contribuit la evoluția și faima acestei băuturi.

     

    După 300 de ani, coniacul Martell este produs în aceeași zonă Cognac, din departamentul Charente. Cognac este împărțit în șase zone cu podgorii extinse, unde este cultivat, în majoritate, soiul Ugni Blanc, iar Borderies este o podgorie mică, specială, dorită de Jean Martell încă din 1715. În Borderies, viile sunt hrănite de un sol bogat în siliciu/clei, iar strugurii oferă după fermentare și distilare un profil excepțional, marcat de cele mai frumoase arome florale.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar auriu cu reflexii de mahon.

     

    MIROS: X.O este ușor degajat și oferă fără nici o reținere personalitatea sa picantă, cu note de piper negru și roz, coriandru, rotunjit de smochine, nucă și lemn dulce.

     

    GUST: Note intense de smochine, fructe roșii și mugure de coacăze negre oferă o expresie clară a puterii și intensității distilatului din Grande Champagne.

     

    FINISH: Concluzia acestui coniac este excepțional de lungă și robustă. Ultima impresie aduce savoarea unui coniac creat cu rigoarea tradiției și prestigiului adus de îndelungata existență a casei fanceze Martell.    

     

    Preț normal: 731,18 RON

    Special Price 559,35 RON

    (-171,83 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1971 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de cognac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASPECT: Arămiu.

     

    MIROS: Parfum proaspăt de portocală, amestecat cu note exotice.

     

    GUST: Pe papile este ușor, simplu, fructat și capabil să revigoreze simțurile după o masă bogată.

     

    FINISH: Un digestiv de calitate cu note finale condimentate, aproape minerale.

     

    573,58 RON
  • Brancoveanu - Vinars XO carte - 0.7L Brancoveanu - Vinars XO carte - 0.7L
    -24%

    Brancoveanu - Vinars XO carte - 0.7L

    Vinul ars este o băutură produsă din vremuri străvechi, iar rețeta este transmisă de la o generație la alta în toate regiunile României. Vinul ars variază ușor în funcție de soiurile de struguri, procesul de distilare și maturare, dar poate fi considerat de departe, un bun ambasador al distilatelor de vin în orice parte a lumii.

     

    Grupul Alexandrion ne oferă Brâncoveanu XO, un vin ars creat pentrua onora cei 25 de ani de pace, păstrați de Constantin Brâncoveanu, Domnitorul Țării Românești. Vinul ars este obținut din strugurii crescuți în arealul Dealu Mare din județul Prahova, situat pe Paralela 45. Zona beneficiază de un climat optim recoltelor de calitate, asemănătoare cu cele din regiunile Cognac și Armagnac din Franța.

     

    Vinul ars Brâncoveanu este obținut după o reţetă tradiţională a vinurilor româneşti Zghihara, Crâmpoşie şi Iordana. Învechirea se face în butoaie de stejar româneşti de Maestru în amestecuri din echipa Alexandrion, care reușește să șlefuiască fațetele unei băuturi pure ce reprezintă tradiția și cultura poporului român.

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: Brâncoveanu XO este un vin ars, caracterizat de note lemnoase, esență de vanilie, parfum fin de coajă de portocală și cocos.

     

    GUST: Maturarea în butoi a lăsat în licoare nuanțe bogate de lemn de stejar, note dulci din migdale și caramel.

     

    FINISH: Rotund și echilibrat.

     

    Preț normal: 183,25 RON

    Special Price 140,18 RON

    (-43,07 RON)
  • Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1968 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1968
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    771,12 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1978 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1978
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    376,04 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1981 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1981
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    357,00 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1985 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1985 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1985 - 0.7L, Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1985
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    303,45 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1986 - 0.7L, Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1986
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    295,12 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1987 - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1987 - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1987 - 0.7L, Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1987
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    277,27 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1969 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1969 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1969 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1969
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    1.012,69 RON
  • Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L , Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L , Alc: 40%

    Nismes Delclou - Armagnac 1979 - 0.7L , Alc: 40%

    PRODUCATOR: NIMES DELCLOU
    ANUL DE RECOLTA: 1979
    REGIUNE / TARA: ARMAGNAC / FRANTA
    VOL.ALC.: 40%

    ARMAGNAC NIMES DELCLOU
    ​​Cea mai veche casa de Armagnac din Franta si-a inceput activitatea in 1832. Numele ei provine de la fondatorul Pierre Nismes si de la numele sotiei acestuia, Elisabeth Delclou.​ ​In ziua de astazi Nimes Delclou detine cea mai importanta colectie de Armagnac-uri vechi / millesime, in majoritate pastrate la imbatranire in depozite, asteptand momentul imbutelierii. Cel mai vechi, dateaza din 1888.

    ASOCIERI: In mod clasic, Armagnac-ul se consuma la finalul mesei langa cafea sau asociat cu un cigar (robust pt. cele tinere, fin si suav pentru Armagnac-urile vechi).
    Se poate servii langa preparate flambate cu Armagnac, sau langa carne servita cu sosuri pe baza de Armagnac. Este delicios langa amuse bouche/ antreuri pe baza de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lamaie, mezeluri uscate si afumate, branzeturi maturate (Fourme d”Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolata neagra.
    O nota distinca o face Blanche Armagnac-ul, care nu este maturat la butoi, este clar si se poate servii si ca aperitiv la inceputul mesei.

    TEMP. SI MODURI DE SERVIRE: Usor racit in pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac, sau intr-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se tine in causul palmei pentru a fi usor incalzit, astfel incat substantele volatile sa-i raspandeasca aromele.

    RETETE:
    Café Gascon - Armagnac & cafea neagra (de origine Kenya pt. Armagnac-uri vechi, sau Ethiopia pt. cele tinere si viguroase)
    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine racit in shaker, servit in pahar rock / bucket.
    366,52 RON
  • Hennessy - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Hennessy - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -33%

    Hennessy - Cognac XO Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    X O a fost creat în 1870 de Maurice Hennessy pentru prietenii săi și astfel a introdus un nou stil de coniac, creat și în prezent cu un profil ce inspiră sentimentele unei odisei povestită în șapte arome captivante.

     

    Pentru X.O și celelalte loturi de coniac Hennessy, totul începe în Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru, apoi maturate în butoaie din stejar între 12 și 30 de ani.

     

     

    ASPECT: Chihlimbarul cu reflexii aurii, sugerează razele puternice ale soarelui, ce-ți inspiră o călătorie într-un sistem solar îndepărtat.

     

    MIROS: X O te aduce pe o altă lume, creată din șapte elemente ale ingineriei primordiale. Călătoria începe și parfumul prevestește aromele fascinante ce așteaptă să fie explorate fără limite.

     

    GUST: Aromele dulci, seducătoare, de fructe confiate (1), liniștesc simțurile înainte ca apa vieții să aducă căldura naturală (2), însoțită de condimentele fine (3).

     

    FINISH: Căldura se menține (4), aduce o aromă calmă de ciocolată fină (5), și lemn de stejar (6), ce lasă în urmă un ecou fără sfârșit (7).

     

    Preț normal: 1.106,89 RON

    Special Price 737,15 RON

    (-369,74 RON)
  • Hennessy - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Hennessy - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%
    -37%

    Hennessy - Cognac VS Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Coniacurile Hennessy provin din zona Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de maturarea în butoaie din stejar ce au fost confecționate din lemn ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.

     

    Hennessy VS este cel mai bine vândut coniac din lume, faima sa datorându-se în special stilului elegant, buchetului nuanţat şi calităţii constante. VS este compus din 40 eaux-de-vie selecţionate, maturate până la 8 ani, în regiunea Cognac și armonizate perfect pentru a oferi expresivitatea autentică a casei Hennessy.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Note bogate de condimente şi nuci, lemn de stejar, presărate armonios pe un fundal de arome dulci.

     

    GUST: Un mix de arome florale, note de fructe de pădure, lemn, migdale şi un strop de vanilie.

     

    FINISH: Lung. Ușor astringent.

     

    Preț normal: 207,61 RON

    Special Price 130,34 RON

    (-77,27 RON)
  • Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gif Box - 0.7L, Alc: 40% Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gif Box - 0.7L, Alc: 40%
    -21%

    Louis XIII - By Remy Martin, Cognac Gif Box - 0.7L, Alc: 40%

    Louis XIII este compus din 1200 de eaux-de-vie (distilate din strugure) din Grande Champagne, cu o vechime ce variază între 40 și 100 de ani.

     

    Istoria casei franceze Rémy Martin este reprezentată de Louis XIII și prin asocierea cu mari personalități din Europa (George al VI-lea, Regina Elisabeta, Winston Churchill sau Christian Dior), care au preferat acest coniac rar.

     

    Alături de profilul aromatic somptuos, coniacul Louis XIII aduce un tribut Regelui Ludovic al XIII-lea și prin sticla din cristal Baccarat, protejată de o cutie generoasă. Un alt aspect pentru care acest coniac este dedicat faimosului monarh francez este legătura acestuia cu istoria familiei Rémy Martin, care s-a stabilit în regiunea Cognac în secolul al XVII-lea.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Buchetul aduce un parfum compus din note de caprifoi, pepene galben, piersică și marțipan, absolut hipnotizante și seducătoare.

     

    GUST: 1200 de distilate concurează pentru a uimi simțurile cu aromele de migdale, piersică, scorțișoară și flori de portocal. Toate aceste esențe sunt înobilate de condimente lemnoase, dăruite de butoaiele de stejar pe parcursul a zeci de ani.

     

    FINISH: Lung, fin, extravagant, dulceag și floral.

     

    Preț normal: 16.065,00 RON

    Special Price 12.689,38 RON

    (-3.375,62 RON)
  • Hennessy - Cognac Paradis Imperial Gift Box - 0.7 L, Alc: 40% Hennessy - Cognac Paradis Imperial Gift Box - 0.7 L, Alc: 40%
    -41%

    Hennessy - Cognac Paradis Imperial Gift Box - 0.7 L, Alc: 40%

    Casa Hennessy a fost înființată în 1765 în mica localitate franceză Cognac de către irlandezul Richard Hennessy, un fost ofițer din armata Regelui Ludovic al XV-lea. După 30 de ani de la fondare, Hennessy exporta coniac în tinerele State Unite ale Americii. Inițiativele fondatorului și a celor apropiați au dezvoltat operațiunile și exportul în restul Europei, cât și pe celelalte continente.

     

    Coniacurile Hennessy provin din zona Cognac unde sunt cultivate 75.000 de hectare cu șase podgorii selecte. Strugurii din soiul Ugni Blanc, urmat în procente mici de alte soiuri locale, sunt storși și lăsați la fermentat pentru vinuri care sunt mai apoi distilate de două ori în alambicuri din cupru. Dubla distilare este urmată de maturarea în butoaie din stejar ce au fost confecționate din lemn ținut minim 3 ani în mijlocul naturii pentru a se usca.

     

    Paradis Imperial reprezintă nestemata colecției Hennessy, un coniac special creat prin asocierea aromelor de maturare și finețea eaux de vie. Prin acest lot a fost atins apogeu puterii de selecție a celor mai bune distilate cu efortul a opt generații de Maeștrii ai familiei Fillioux, începând cu Maurice, creatorul primului Paradis.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Paradis aduce prospețimea florilor de primăvară. Din multitudinea florală se remarcă notele de iasomie și flori de portocal, înconjurate de mirodenii și fum din lemn de esență tare.

     

    GUST: Blend-ul este extrem de elegant și grațios. Aduce pe papile arome de condimente, lemn ars și drupe.

     

    FINISH: Paradoxal de lung și fin.

     

    Preț normal: 13.678,93 RON

    Special Price 8.128,96 RON

    (-5.549,97 RON)
  • Metaxa - Brandy 5 stele - 1L, Alc: 38% Metaxa - Brandy 5 stele - 1L, Alc: 38%
    -17%

    Metaxa - Brandy 5 stele - 1L, Alc: 38%

    Încă din 1888, Casa Metaxa urmărește obținerea unei băuturi unice, de culoarea ambrei.

     

    Savurează gustul unic al vinurilor Muscat din insula Samos, al distilatelor de vin învechite și al extractelor de plante mediteraneene într-o băutură cu un gust foarte fin.

     

    Descoperă gustul floral și versatil, specific METAXA 5 Stele simplu, cu gheață sau în long drink-uri.

      

    ASPECT: Chihlimbariu deschis. 

     

    AROME: Floare de portocal, cais și petale de trandafir.

     

    GUST: Fin cu arome florale și note de vanilie și stafide albe.

     

    GUST FINAL: Echilibrat, cu final floral.

     

    Preț normal: 79,81 RON

    Special Price 66,27 RON

    (-13,54 RON)
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă