Vinuri de import

Vinurile sunt unele dintre cele mai indragite bauturi alcoolice din lume. Fiecare picatura de vin transmite eleganta, iar un singur pahar este suficient pentru a te incarca cu un sentiment de rasfat si placere. Acestea sunt produse in fiecare colt al lumii, dar daca vrei sa extragi lozul castigator si sa bei un vin cu totul si cu totul deosebit, te poti lasa cu incredere pe mana expertilor Beicevrei. Ti-am pregatit o selectie impresionanta de vinuri importate din cele mai populare tari: Franta, Italia, Spania, Chile si Portugalia.


Franta produce vinuri inca din secolul al VI-lea i.e.n.. Pogdoriile franceze produc peste 12 sortimente de struguri, varietatea de vinuri fiind absolut complesitoare. In catalogul nostru vei regasi o selectie fina de vinuri frantuzesti albe, rose si rosii de care te vei indragosti cu siguranta de la prima, pana la ultima picatura.


Desigur, din catalogul de bauturi Beicevrei nu puteau sa lipseasca vinurile produse in Italia, Spania, Chile sau Portugalia. Italia detine cele mai vechi regiuni producatoare de vinuri din lume, traditia datand inca din al II-lea secol i.e.n, fiind initiata de greci si etrusci. Spania este cunoscuta pentru aromele imbatatoare, datorate varietatii impresionante de soiuri de struguri.


Studiaza oferta de vinuri de import Beicevrei. Suntem distribuitori oficiali ai tuturor bauturilor pe care le vei regasi in catalogul nostru, asa ca poti sa fii sigur ca produsele noastre sunt originale, iar preturile accesibile.


 

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă
Filtru
  • Roux Pere & Fils - Chassagne-Montrachet AOC, La Goujonne blanc 2021 - 0.75L, Alc: 13.5% Roux Pere & Fils - Chassagne-Montrachet AOC, La Goujonne blanc 2021 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau Roux Pere & Fils

    Roux Pere & Fils - Chassagne-Montrachet AOC, La Goujonne blanc 2021 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHASSAGNE-MONTRACHET AOC - BURGUNDIA / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiunea viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux oferă o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

     

    ASPECT: Galben-intens, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Chassagne-Montrachet La Goujonne aduce un buchet cu prospețime definită de mere galbene, ananas, lămâie, brânză cremoasă și piper alb.

     

    GUST: Pe papile aduce o notă onctuoasă, sprijită de aroma fructelor galbele, coapte, citrice și condimente. Post gust mediu, sec, mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un Chardonnay consistent pentru mesele pe măsură cu preparate din carne albă de pasăre, vițel cu sos alb, pește și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    253,31 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Roux Pere & Fils - Meursault AOC, Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Meursault AOC, Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau Roux Pere & Fils

    Roux Pere & Fils - Meursault AOC, Chardonnay 2018 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MEURSAULT AOC - BURGUNDIA / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiunea viticolă Burgundia.

     

    Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare. În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux oferă o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, limpede.

     

    MIROS: Parfum generos de citrice, mai ales lămâie mediteraneană, nectarine, unt și fructe uscate.

     

    GUST: Drupele, citricele și pâinea prăjită cu puțin unt sunt urmate de aciditatea ridicată și alcoolul echilibrat ce asigură un post gust intens și lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin de calitate pentru mesele cu preparate din pește, creveți, paste și brânzeturi fine și moi.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    360,58 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Roux Pere & Fils - Saint Aubin AOC, 1'er Cru Sentier du Clou, blanc 2020 - 0.75L, Alc: 13% Roux Pere & Fils - Saint Aubin AOC, 1'er Cru Sentier du Clou, blanc 2020 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau Roux Pere & Fils

    Roux Pere & Fils - Saint Aubin AOC, 1'er Cru Sentier du Clou, blanc 2020 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SAINT AUBIN AOC - BURGUNDIA / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Vinurile Roux Pere & Fils sunt produse începând cu anul 1885 de Fernand Roux, în micul sătuc francez Saint-Aubin, din regiune viticolă Burgundia. Familia Roux a început producția de vin cu struguri culeși de pe 4 hectare.

     

    În zilele noastre, Roux Pere & Fils deține 70 de hectare de pământ cu plantații de viță și este unul dintre cei 10 proprietari cu cele mai extinse loturi de pământ din regiunea Burgundia.

     

    Chambolle-Musigny, Chassagne-Montrachet, Gevrey-Chambertin și Aloxe-Corton sunt printre cele mai cunoscute localități unde se produc vinurile Roux Pere & Fils. De peste 130 de ani, descendenții lui Fernand Roux oferă o gamă largă de vinuri: monosoiuri albe de Burgundia, inclusiv Chardonnay Grand Cru și vinuri roșii din Pinot Noir.

     

     

    ASPECT: Galben-pai, strălucitor.

     

    MIROS: Arome lămâie și drupe albe, urmate de o notă de ierburi aromate.

     

    GUST: Soiul Chardonnay, recoltat din mica localitate Saint-Aubin, oferă arome de flori, fructe și piatră silex, ușor sărată.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin alb echilibrat ce își pune în valoare aromele și textura la mesele cu preparate cu pește și legume, scoici și alte fructe de mare, preparate cu carne de pasăre (pui, curcan) și, paste și brânzeturi semitari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    318,23 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Domaine Jean Monnier & Fils - Meursault AOC Les Rougeots 2020 - 0.75L, Alc: 13% Domaine Jean Monnier & Fils - Meursault AOC Les Rougeots 2020 - 0.75L, Alc: 13%

    Domaine Jean Monnier & Fils

    Domaine Jean Monnier & Fils - Meursault AOC Les Rougeots 2020 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: MEURSAULT AOC - BURGUNDIA / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Fondat în 1720, domeniul Jean Monnnier este unul dintre cele mai vechi din Burgundia. Tradiția casei franțuzești este continuată de Nicolas Monnier din ce de-a 16 generație de vinificatori. Domeniul cuprinde 17 hectare în localitatea Meursault, Puligny Montrachet, Volnay, Pommard și Beaune, cu plantații de viță de vie cu vârste cuprinse între 25 și 60 de ani. Monnier este unul dintre puțini producători care aduc pe piață cantități egale de vin alb și roșu.

     

    Vinurile albe sunt complexe și corpolente mulțumită metodei de vinificare ce implică maturarea în prezența drojdiei rămase din fermentare și baricare timp de 12 până la 18 luni. Pentru vinurile roșii este ales soiul Pinot Noir, macerat la rece pentru cele mai clare arome fructate, fermentat alcoolic, apoi maturat în  baricuri franțuzești.

     

    Les Rougeots este un vin alb obținut din soiul Chardonnay, cules manual și zdrobit cu presă pneumatică, fermentat după metoda clasică timp de 2 zile și maturat în baricuri din stejar (asamblat cu 20% maturat în butoaie noi), timp de 11 luni.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, cu reflexii scurte.  

     

    MIROS: Arome de flori, rezumate la note de trandafir și miere.

     

    GUST: Pe papile are o corpolență echilibrată, ce se dezvoltă repede pe papile cu arome florale și citrice. Textură onctuoasă ce lasă un post gust mediu spre lung.   

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin savuros pentru mesele cu homar, preparate din carne de vițel, pasăre, foie gras și brânză cu mucegai albastru.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    279,09 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tinazzi - Cantine San Giorgio - Sentieri Infiniti, Primitivo Puglia IGP rosso 2021 - 0.75L, Alc: 14% Tinazzi - Cantine San Giorgio - Sentieri Infiniti, Primitivo Puglia IGP rosso 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    Tinazzi

    Tinazzi - Cantine San Giorgio - Sentieri Infiniti, Primitivo Puglia IGP rosso 2021 - 0.75L, Alc: 14%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: SALENTO IGP - PUGLIA / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: PRIMITIVO

     

    VOL. ALC.: 14%

     

    VIN ROȘU SEC. Cantine San Giorgio este una dintre vinăriile familiei Tinazzi. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi în orășelul Lazise. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei. 

     

    Cantine San Giorgio este parte dintr-o cooperativă stabilită în 1962. Familia Tinazzi a investit în această vinărie pentru a oferi în prezent cele mai bune monosoiuri și cupaje din regiunea Puglia. Soiurile vinificate de San Giorgio în această parte a Italiei sunt Malvasia Nera, Zinfandel (Primitivo), Negroamaro del Salento și Fiano.

     

     

    ASPECT: Roșu rubiniu, intens.

     

    MIROS: Un buchet complex și seducător, cu note de prune coapte, căpșuni sălbatice și stafide, însoțite de ușoare accente de scorțișoară și ciocolată neagră.

     

    GUST: Puternic și bine structurat, cu taninuri fine și o aciditate echilibrată. Aromele de mure și cireșe negre, se îmbină armonios cu nuanțe de cafea și vanilie pentru un gust final lung și savuros.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Excelent la mesele cu preparate din carne roșie la grătar, precum friptură de vită, costițe de porc sau burgeri gourmet. Se potrivește de asemenea cu paste cu sosuri bogate, precum ragu sau ciuperci sălbatice, precum și cu brânzeturi afumate sau maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C.

     

    62,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Esclans - Limited Estate Collection (2 buc - Garrus, d'Esclans, Les Clans) 2022 - 6 buc x 0.75L Chateau d'Esclans - Limited Estate Collection (2 buc - Garrus, d'Esclans, Les Clans) 2022 - 6 buc x 0.75L

    Chateau d'Esclans

    Chateau d'Esclans - Limited Estate Collection (2 buc - Garrus, d'Esclans, Les Clans) 2022 - 6 buc x 0.75L

    Pe domeniul din Provence, viile Chateau d’Esclans se întind pe un total de 267 de hectare ți sunt cultivate în majoritate cu soiurile Grenache (unul dintre cele mai vechi, de aproape 90 de ani) şi Vermentino. Alte soiuri cultivate sunt: Cinsault, Merlot, Mourvedre, Syrah şi Tibouren.

     

    Limited Estate Collection aduce împreună trei dintre cele mai selecte vinuri rose produse de Sacha Lichine pe domeniul Chateau d'Esclans. Soiurile din care sunt obținute cele trei cupaje sunt, în majoritate, Grenache și Vermentino (Rolle), iar diferențe delicate sunt oferite prin cupajarea cu alte soiuri, adăugate în cantități mici, cât și metodele de vinificare din care rezultă trei profiluri diferite.

     

    Dintre cele trei etichete de vinuri rose Chateau d'Esclans, se poate alege ușor cupajul proaspăt și energic, cel echilibrat și potrivit tuturor gusturilor sau cel clasic, cu arome complexe și potențial de maturare.

     

    1.300,36 RON

    + 3,00 RON garanție SGR

  • Chateau d'Esclans - The Pale Rose 2022 - 0.75L, Alc: 13% Chateau d'Esclans - The Pale Rose 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    Chateau d'Esclans

    Chateau d'Esclans - The Pale Rose 2022 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2022

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PROVENCE / FRANŢA

      

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ROSE SEC. Brandul actual şi popularitatea vinurilor Chateau d’Esclans au apărut începând cu anul 2006, când proprietatea a fost achiziţionată de oenologul Sacha Lichine. Vinurile Chateau d’Esclans sunt un vis născut și devenit relitate pe dealurile însorite, pline de farmec, ale regiunii Provance.

     

    În acest loc a renăscut vinul rose, cu expresii desăvârșite de talentul și munca lui Sacha Lichine și a echipei sale. Pe cele 267 de hectare, sunt cultivate și transformate de terroir soiuri tradiționale ale regiunii Provence: Grenache - plantat în urmă cu 90 de ani - Vermentino, Cinsault, Merlot, Mourvedre, Syrah și Tibouren.

     

    The Pale Rose este una dintre cele mai recente creații ale lui Sacha Lichine și este produs în regiunea Var din Provence. Acest cupaj este creat prentru cei care preferă aromele sofisticate rezultate din soiurilor native și vinificarea în stilul caracteristic regiunii Provence.

     

     

    ASPECT: Un roz pal, luminos, cu reflexii argintii.

     

    MIROS: Arome delicate de fructe roșii proaspete, precum căpșune și zmeură, completate de note citrice de grapefruit și nuanțe florale subtile.

     

    GUST: Un gust proaspăt și vibrant, cu o aciditate bine echilibrată. Se simt arome de fructe de vară, cu o mineralitate fină. Finalul este persistent și plăcut.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ideal cu aperitive, salate ușoare, fructe de mare, pește la grătar, bucătărie asiatică ușoară sau brânzeturi proaspete.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    34,20 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tinazzi - Feudo Croce Montease Chardonnay Puglia IGP 2021 - 0.75L, Alc: 12.5% Tinazzi - Feudo Croce Montease Chardonnay Puglia IGP 2021 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Tinazzi

    Tinazzi - Feudo Croce Montease Chardonnay Puglia IGP 2021 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2021

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PUGLIA IGP / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ALB SEC. Feudo Croce este un domeniul din peisajul rural al Italiei, în peninsula Salento, regiunea viticolă Apulia (Puglia). Domeniul și brand-ul au fost achiziționate de grupul condus de familia Tinazzi în 2001.

     

    Pe parcursul anilor, domeniul din Carosino a fost extins cu noi plantații de viță de vie din soiurile italiene. Clima peninsulară este ajutată și de tehnica inovativă pentru colectarea apei, construită de Tinazzi pentru irigarea culturilor de viță de vie.

     

    Domeniul Feudo Croce produce în majoritate vinuri roșii, iar acest monosoi de Chardonnay este unul dintre cele doua vinuri albe, și este produs din culturi selecte ale podgoriei Taranto. Vinificarea începe cu o macerare a strugurilor la rece timp de 8 - 12 ore, urmată de o presare ușoară și fermentare la temperatura controlată, cuprinsă între 16 - 18°C. Maturarea vinului se face în cisterne din oțel, cu drojdii fine, timp de 3 luni.     

     

     

    ASPECT: Galben-pai, cu reflexii verzui.

     

    MIROS: Un Chardonnay din Puglia, cu multe note de fructe tropicale îmbinate natural cu note de măr verde și flori albe.  

     

    GUST: Gustul și aromele formează un buchet excelent echilibrat, cu note suplimentare de fructe tropicale, fructe de livadă și flori.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandat la orice masă cu preparate din carne de pui, pește, fructe de mare, paste, și gustări cu brânzeturi ușoare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    60,50 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chivite - Vina Salceda - Reserva Rioja DOC, roșu 2011 - 0.75L, Alc: 13.5% Chivite - Vina Salceda - Reserva Rioja DOC, roșu 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Perelada - Chivite

    Chivite - Vina Salceda - Reserva Rioja DOC, roșu 2011 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2011

     

    REGIUNE / ȚARĂ: DOC RIOJA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: TEMPRANILLO, GRACIANO

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROŞU SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite, în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria ‘La Cascajera’. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

     

    Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra. Vinurile sunt produse din soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri clasice europene (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay). 

     

     

    ASPECT: Granat, cu accente purpurii.

     

    MIROS: Acest vin a fost maturat timp de 12 luni în butoaie din stejar, de aceea, aduce în buchet rafinamentul Lumii Vechi, definit de soiurile spaniole Tempranilo şi Graciano. Cupajul aduce cupaj arome puternică de fructe negre, condimente (scorţişoară), fum din lemn de esenţă tare, cafea şi ceva fructe uscate.  

     

    GUST: La gust este catifelat şi mătăsos, de o corpolenţă mare cu tanini fermi, note de lemn dulce şi prune uscate. Post gust lung, fructat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin excelent alături de preparate la cuptor din carne roşie, sau din vânat mic şi mediu, pregătită după rețete simple, cu mirodenii şi ierburi aromate. Este un bun însoţitor al mezelurilor din carne uscată şi afumată, dar şi a brânzeturilor moi şi semi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 18 - 20°C. (Se recomandă decantarea minimum 30 de minute).

     

    35,37 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chivite - Coleccion 125 Blanco 2014  - 0.75L, Alc: 13.5% Chivite - Coleccion 125 Blanco 2014  - 0.75L, Alc: 13.5%

    Perelada - Chivite

    Chivite - Coleccion 125 Blanco 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    REGIUNE / ȚARĂ: NAVARRA / SPANIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ALB SEC. Familia Chivite produce vin în Spania, provincia Navarra încă de la 1647. Vinăria actuală, aflată în aceeaşi parte a Spaniei, a fost construită de Claudio Chivite, în secolul al XIX-lea. Claudio a construit în 1872 şi vinăria ‘La Cascajera’. În prezent, în același loc, se află pivnița ce păstrează cu grijă vinul produs de alt brand de succes - Gran Feudo, parte din grupul Chivite.

     

    Familia Chivite cultivă un total de 1000 de hectare în Navarra, cu soiuri tradiţionale spaniole (Tempranillo, Garnacha, Moscatel de Grand Menudo), dar şi soiuri de origine franceză (Merlot, Cabernet Sauvignon şi Chardonnay), pentru vinuri de calitate, exportate în 60 de state.   

     

    Chivite Coleccion 125, este o gamă lansată în 1985, cand a fost sărbătorit primul export de vin din 1860. Gama Coleccion reflectă calităţile unice ale solului pe care este cultivat soiul Chardonnay cât şi profilul aromatic unic al fiecărui vin din acest soi, produs an de an.

     

     

    ASPECT: Galben-pal, cu accente verzui.

     

    MIROS: Aromă intensă, complexă, de drupe albe întrepătrunse de flori, citrice şi, pe fundal, note din alune de pădure, fum subţire şi stejar. 

     

    GUST: Simţurile sunt cuprinse de arome voluptoase, perfect echilibrate în textură şi compoziţie. Alături de acestea, semnătura vibrantă de Chardonnay baricat rămâne pe papile fermecătoare şi impetuoasă.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin spaniol ce merită învechit cu grijă în aşteptarea unui ospăţ cu preparate din carne de peşte, asezonate cu sosuri albe şi ierburi aromatice, pregătite la cuptor. Este un bun prieten al preparatelor vegetariene sau vegane şi al brânzeturilor tari şi semitari.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    198,05 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tinazzi - Ca' De' Rocchi - Bardolino DOP, Chiaretto 2020 - 0.75L, Alc: 12.5% Tinazzi - Ca' De' Rocchi - Bardolino DOP, Chiaretto 2020 - 0.75L, Alc: 12.5%

    Tinazzi

    Tinazzi - Ca' De' Rocchi - Bardolino DOP, Chiaretto 2020 - 0.75L, Alc: 12.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2020

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BARDOLINO DOP - VENETO / ITALIA

     

    SOIUL / SOIURILE: CORVINA, RONDINELLA, MOLINARA 

     

    VOL. ALC.: 12.5%

     

    VIN ROSE SEC. Ca' De' Rocchi este una dintre cramele familiei Tinazzi. La sfârșitul anilor 1960, determinarea și pasiunea pentru vinuri au fost de ajuns pentru Eugenio Tinazzi, încât să pornească propria afacere, vinăria Tinazzi în orășelul Lazise. Pasiunea a fost transmisă din tată în fiu, iar în anii următori Gian Andreea Tinazzi a deschis treptat orizonturile companiei.

     

    Tinazzi deține și proprietăți extinse în Valpolicella și Apulia unde sunt cultivați struguri din soiuri tradiționale, vinificați cu tehnologie modernă, pentru vinuri îmbuteliate în milioane de sticle anual.

     

    Pentru acest vin au fost culeși struguri de pe cele 12 hectare ale podgoriei Tenuta Valleselle, aflată pe dealurile zonei Bardolino, cunoscută pentru vinurile roșii clasice, cu certificare DOC (Denumire de Origine Controlată). După recoltă, strugurii au fost presați ușor (pentru a se obține culoarea rose, deschisă), apoi fermentați la temperaturi cuprinse între 14 - 16°C. timp de 10 - 15 zile. Pentru a echilibra prospețimea aromelor, după fermentare vinul a fost maturat pentru scurt timp în cisterne din oțel inoxidabil.

     

     

    ASPECT: Roz-perlă.

     

    MIROS: Arome persistente de fructe roșii, dominate de zmeură și cireșe sălbatice.

     

    GUST: Moale, proaspăt și foarte energic, cu note fructate și tanini foarte moi ce dau un post gust lung.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un rose excelent pentru preparatele cu carne albă, pește, paste și orez risotto.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 9 - 10°C.

     

    84,70 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Regnard - Chevalier Montrachet AOC, Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13% Regnard - Chevalier Montrachet AOC, Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%

    Regnard

    Regnard - Chevalier Montrachet AOC, Grand Cru blanc 2003 - 0.75L, Alc: 13%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2003

     

    REGIUNE / ȚARĂ: CHEVALIER-MONTRACHET AOC - BOURGOGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 13%

     

    VIN ALB SEC. Regnard este unul dintre cei mai vechi și prestigioși producători de vin din Franța. Afacerea a luat naștere în 1860 la inițiativa lui Zéphir Régnard, în zona Pouilly Fuissé, unde se află și domeniul cu pivnițe folosite încă din anul 1755.

     

    Din anii ‘80, când proprietatea fost preluată de baronul Patrick De Ladoucette, palatul a fost renovat, iar podgoria cultivată cu soiuri pure pentru a oferi unele dintre cele mai bune vinuri ale regiunii Burgundia.

     

    Strugurii din care sunt obţinute vinurile Regnard sunt ierarhizați în funcţie de straturile de sol Kimmeridgian şi Portlandian. Solul Kimmeridgian oferă vinului mineralele extrase din carbonat din calciu, format din perioada Jurassicului, iar solul Portlandian oferă un strugure fără minerale, dar bogat în arome de fructe.

     

     

    ASPECT: Galben-auriu, intens și strălucitor.

     

    MIROS: Un vin cu parfum complex, dominat de fructe exotice, soc și iasomie.

     

    GUST: Rafinat, fructat (pere, ananas, banane, pepene galben și citrice). Vinul alunecă ușor, păstrează o aciditate medie și un post gust mineral.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un aperitiv excelent, sau un companion respectabil la mesele cu salate ușoare de vară, cu fructe, file de pește (somon, biban de mare) și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C. (Se recomandă aerarea prin decantare).

     

    2.321,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau Lynch-Bages - Pauillac AOC, Grand Cru Classe 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%	Chateau Lynch-Bages - Pauillac AOC, Grand Cru Classe 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau Lynch-Bages

    Chateau Lynch-Bages - Pauillac AOC, Grand Cru Classe 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. Lynch Bages se află pe lotul de pământ numit Batges, la intrare în comuna Pauillac din regiunea Bordeaux. Deşi sunt documente care atestă proprietatea, în secolul XVI, în această zonă viticultura a apărut 100 de ani mai târziu şi au aparţinut lui Thomas Lynch, un negustor cu origini irlandeze.

     

    Vinurile produse din culturile lui Lynch au primit în 1855, clasificarea de calitate superioară (pentru vinurile Medoc din Bordeaux), cu ocazia Expoziţiei Universale de la Paris. În anii 1930, o parte din domeniul Lynch Bages a fost dat în arendă lui Jean-Charles Cazes. În prezent familia Cazes oferă unele dintre cele mai bune vinuri ale regiunii Bordeaux. Fie că sunt cupaje roşii sau albe, vinurile sunt produse tradiţional, cu tehnologie modernă şi maturate în butoaie din stejar, aflate în pivniţa vechiului domeniu din Pauillac.

     

    Vinurile Lync Bages cu denumire de origine controlată sunt în majoritate roşii (cupaje tradiţionale din Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot), urmate de cupajele albe din cele mai bune soiuri franțuzești.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu intes cu reflexii violet.

     

    MIROS: Parfumul este precis, un pic serios la început şi foarte timid. După câteva minute se deschide cu un mix de fructe roşii şi negre, lemn de cedru şi tutun.

     

    GUST: Pe papile are un corp mediu, cu tanini fini, arome liniare de fructe concentrate pe armonie şi intensitate. Acum, vinul are toată maturitatea pentru a atrage cu aromele sale şi mai adânci, şi mai robuste, cu final astringent, dar savuros şi post gust lung.  

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Evident, un vin pentru preparatele cu carne roşie pregătită pe grill, proţap, tigaie sau la grătar, vită, porc, miel şi chiar cu preparate în sos vânătoresc. La finalul mesei se înţelege bine cu brânzeturi fine (Gorgonzola, Camembert). 

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute. Potențial de învechire în sticlă de peste 30 de ani).

     

    1.328,58 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe, rouge Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 14.5% Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe, rouge Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 14.5%

    Chateau d'Armailhac

    Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe, rouge Magnum 2018 - 1.5L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PAUILLAC AOC - BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe dintre terenurile porțiunii Medoc erau plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat după expoziția Universală de la Paris.

     

    Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau d'Armailhac. Podgoria Chateau d'Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei.

     

    Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau d'Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franțuzești din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: O culoare intensă, roșu-rubiniu, aproape opacă.

     

    MIROS: Un buchet bogat și puternic, cu arome concentrate de fructe negre coapte (mure, cireșe negre), împletite cu note de moka, ciocolată neagră și condimente prăjite.

     

    GUST: Un vin corpolent și opulent, cu un miez dens de fructe și taninuri puternice, dar bine integrate. Vinul se remarcă prin concentrație și un final lung, memorabil. Formatul magnum contribuie la o evoluție lentă și elegantă în timp.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie, legume la cuptor, coaste de porc la grătar, cartofi gratinați cu mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi, prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    1.512,50 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe, rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13.5% Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe, rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13.5%

    Chateau d'Armailhac

    Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe, rouge Magnum 2014 - 1.5L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PAUILLAC AOC - BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe dintre terenurile porțiunii Medoc erau plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat după expoziția Universală de la Paris.

     

    Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau d'Armailhac. Podgoria Chateau d'Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei.

     

    Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau d'Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franțuzești din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Roșu intens.

     

    MIROS: Parfumul foarte rafinat este oferit de cireșe și lichior din coacăze negre, însoțite de note fine din lemn dulce și condimente exotice. 

     

    GUST: Așezat bine pe papile, vinul anului 2014 aduce echilibrul aromatic, taninii bine definiți și aromele fructate din dulceață de casă. Post gustul menține o parte din aromele fructate ce îi oferă o persistență îndelungată, demnă de un cupaj roșu de Bordeaux.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie, legume la cuptor, coaste de porc la grătar, cartofi gratinați cu mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi, prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    1.512,50 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe rouge 2018 - 0.75L, Alc: 14.5% Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe rouge 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

    Chateau d'Armailhac

    Chateau d'Armailhac - Pauillac AOC, Grand Cru Classe rouge 2018 - 0.75L, Alc: 14.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2018

     

    REGIUNE / ȚARĂ: PAUILLAC AOC - BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, MERLOT, CABERNET SAUVIGNON, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 14.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe dintre terenurile porțiunii Medoc erau plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat după expoziția Universală de la Paris.

     

    Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau d'Armailhac. Podgoria Chateau d'Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei.

     

    Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau d'Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franțuzești din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: O culoare intensă, roșu-rubiniu, aproape opacă.

     

    MIROS: Un buchet bogat și puternic, cu arome concentrate de fructe negre coapte (mure, cireșe negre), împletite cu note de moka, ciocolată neagră și condimente prăjite.

     

    GUST: Un vin corpolent și opulent, cu un miez dens de fructe și taninuri puternice, dar bine integrate. Vinul se remarcă prin concentrație și un final lung, memorabil. Formatul magnum contribuie la o evoluție lentă și elegantă în timp.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie, legume la cuptor, coaste de porc la grătar, cartofi gratinați cu mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi, prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    750,20 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau d'Armailhac

    Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2016 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2016

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET FRANC, CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe dintre terenurile porțiunii Medoc erau plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat după expoziția Universală de la Paris.

     

    Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau d'Armailhac. Podgoria Chateau d'Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei.

     

    Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau d'Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franțuzești din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Culoare atractivă de un roșu dens cu nuanțe de violet.

     

    MIROS: După o scurtă aerare cucerește cu o paletă de arome complexe, din care se evidențiază accentele de mure negre, afine și coacăze negre, însoțite de note lemnoase de cedru și santal.

     

    GUST: Percepția inițială de rotunjime este susținută de taninii bine integrați și corpolență generoasă. Dezvoltă o bogată pleiadă de arome fructate și lemnoase extrem de expresive. Gustul final este lung, cărnos și echilibrat. Se face plăcut prin intensitate, fructozitate și condimente.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie și legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi, servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    750,20 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau d'Armailhac

    Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe dintre terenurile porțiunii Medoc erau plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat după expoziția Universală de la Paris.

     

    Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau d'Armailhac. Podgoria Chateau d'Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei.

     

    Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau d'Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franțuzești din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: O nuanță profundă de roșu granat.

     

    MIROS: Un buchet elegant și complex, cu arome de coacăze negre, cassis și prune, completate de note de cedru, grafit și o notă subtilă de tutun.

     

    GUST: Rafinat și echilibrat, cu o textură mătăsoasă și o structură tanică solidă. Aromele din gust reflectă complexitatea mirosului și creează un buchet complet, desăvârșit de un postgust lung și grațios.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Potrivit atât pentru un moment reflexie, o cină rmantică sau o masă mare, îmbelșugată cu preprate din carne roșie, friptură de miel, piept de rață, file de vită sau brânzeturi maturate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 17 - 18°C.

     

    750,20 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2014 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau d'Armailhac

    Chateau d'Armailhac - Pauillac Grand Cru Classe rouge 2014 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2014

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROSU SEC. Domeniul Armailhac din regiunea Bordeaux, localitatea Pauillac, este menționat prima dată într-un act întocmit în 1680 de frații Dominique și Guilhem Armailhac. În 1750 au fost menționate plantațiile de viță de vie existente pe terenul deținut de Dominique, într-o perioadă când multe dintre terenurile porțiunii Medoc erau plantate pentru prima dată cu viță de vie. Vinul produs pe domeniul Armailhac a primit în 1855 o clasificare de calitate Fifth Growth în sistemul realizat după expoziția Universală de la Paris.

     

    Vinurile au fost produse sub diferite etichete până în 1989 când fiica Baronului, Philippine, redă vinului numele original: Chateau d'Armailhac. Podgoria Chateau d'Armailhac se întinde pe 70 de hectare în Pauillac. Platourile oferă multe tipuri de sol, benefice pentru soiurile franceze cunoscute de sute de ani. Solurile cu straturi superficiale și foarte adânci de pietriș, dar si solurile cu piatră de calcar și clei.

     

    Vârsta medie pentru vițele din podgoria Armailhac este 46 de ani, dar aproape 20% din suprafața totală este ocupată de viță plantată în 1890. Chateau d'Armailhac păstrează vechile metode de control al calității și oferă în prezent unele dintrele cele mai tradiționale și prestigioase vinuri franțuzești din regiunea Bordeaux.

     

     

    ASPECT: Roșu intens.

     

    MIROS: Parfumul foarte rafinat este oferit de cireșe și lichior din coacăze negre, însoțite de note fine din lemn dulce și condimente exotice. 

     

    GUST: Așezat bine pe papile, vinul anului 2014 aduce echilibrul aromatic, taninii bine definiți și aromele fructate din dulceață de casă. Post gustul menține o parte din aromele fructate ce îi oferă o persistență îndelungată, demnă de un cupaj roșu de Bordeaux.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un vin consistent pentru preparatele din carne roșie și legume la cuptor. Excelent lângă friptură de coaste de porc, cartofi gratinați și mirodenii, rață la tavă lângă risotto cu mazăre și pătrunjel. La finalul mesei îl puteți savura cu brânzeturi moi și semimoi servite cu prune uscate, nucă și biscuiți din cereale integrale.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Este recomandată decantarea timp de minimum 60 de minute).

     

    750,20 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Chateau Clerc Milon - Pastourelle 2015 - 0.75L, Alc: 13.5% Chateau Clerc Milon - Pastourelle 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    Chateau Clerc Milon

    Chateau Clerc Milon - Pastourelle 2015 - 0.75L, Alc: 13.5%

    ANUL DE RECOLTĂ: 2015

     

    REGIUNE / ȚARĂ: BORDEAUX / FRANŢA 

     

    SOIUL / SOIURILE: CABERNET SAUVIGNON, MERLOT, CABERNET FRANC, PETIT VERDOT, CARMENERE

     

    VOL. ALC.: 13.5%

     

    VIN ROȘU SEC. În 1970, domeniul Clerc Milon a fost achiziționat de Baronul Phillipe de Rothschild. În nord estul localităţii Pauillac (regiunea Bordeaux), pe 41 de hectare de pământ, cu straturi adânci de nisip, pietriş, clei şi calcar, bogat în apă şi lumină naturală, sunt cultivate cinci din cele mai bune soiuri roşii din Franța.

     

    Pastourelle este cel de-al doilea vin al casei Clerc Milon certificat în 1855, după Expoziția Universală de la Paris, alături de alte vinuri selecte din regiunea Bordeaux. Pastourelle este o denumire inspirată de o povestea romantică a unui cavaler care întâlnește o păstoriță.  

     

    Acest vin este produs în stilul consacrat al Casei Clerc Milon. Strugurii sunt culeși în lăzi mici apoi presați pentru mustul pur ce este lăsat să fermenteze în cuve din stejar. După fermentare, vinul este maturat tradițional în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Roșu-rubiniu.

     

    MIROS: Se deschide cu un parfum expresiv de coacăze negre și lichior de cireșe, amestecat cu lemn de cedru și condimente.

     

    GUST: Suculent și bine definit pe papile, Pastourelle aduce în plus note de maturare și tanini cremoși. Notele de tutun și mentă aduc un final lung și armonios.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Un cupaj roşu excelent alături de aperitive sau antreuri cu mezeluri fine uscate, pastrame, cârnaţi condimentaţi sau jambon şi brânzeturi maturate. La felul principal îl recomandăm alături de preparate din carne roşie la tavă (porc, miel, vită, berbecuţ, curcan) cu mirodenii, cartofi sau varză de Bruxelles.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 16 - 18°C. (Se recomandă decantarea timp de minimum 30 de minute).

     

    423,50 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Grilă Listă