BLACK FRIDAY 2025

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 16
  2. 17
  3. 18
  4. 19
  5. 20
Grilă Listă
  • Ketel One - Original Jonge Jenever - 1L, Alc: 35% Ketel One - Original Jonge Jenever - 1L, Alc: 35%

    Ketel One

    Ketel One - Original Jonge Jenever - 1L, Alc: 35%

    Ketel One Original Jonge Jenever este un exemplu modern al tradiției olandeze de producție a jeneverului, produs de distileria Nolet din Schiedam, Olanda, care datează din 1691.

     

    Prin războaie și revoluții ce au schimbat soarta Europei, familia Nolet a ținut ca distileria Ketel One să supraviețuiască, să se dezvolte și chiar să exporte vodca peste Atlantic, în Statele Unite ale Americii. Două conflagrații mondiale, prohibiția americană și alte circumstanțe mai puțin favorabile au fost depășite cu bine de generațiile Nolet.

     

    Ketel One Original Jonge Jenever este o băutură produsă dintr-un amestec de grâu, secară și porumb, aromatizat cu 14 plante botanice atent selecționate, distilat în alambicuri clasice de cupru printr-un proces ce combină metode tradiționale și moderne. Această băutură, care a inspirat ginul modern, este maturată timp de aproximativ 12 luni în butoaie de stejar franțuzesc de 217 litri pentru a-i rotunji gustul și textura.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Un buchet delicat, în care pâinea caldă și cerealele coapte se împletesc cu ienupărul subtil și note fine de plante aromatice, învăluind simțurile cu eleganță și echilibru.

     

    GUST: Catifelat și armonios, cu straturi de cereale și accente ierboase, urmate de nuanțe dulci de migdale și vanilie, care se dezvoltă gradual pe palat, oferind o experiență liniștită și plăcută.

     

    FINISH: Lung și suav, păstrând ecouri de cereale și ienupăr, lăsând o impresie de puritate și echilibru.

     

    76,00 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Remy Martin - Cognac XO Anish Kapoor GB - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac XO Anish Kapoor GB - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin

    Remy Martin - Cognac XO Anish Kapoor GB - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii și după numai 14 ani Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță de vie. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne există soluri bogate în straturi de calcar, care hrănesc vița de vie, iar la suprafață piatra reflectă soarele și asigură o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoaie de stejar.

     

    XO (Extra Old) Anish Kapoor este o ediție limitată, creată de Rémy Martin în colaborare cu renumitul artist indian Anish Kapoor. Colaborarea dintre Rémy Martin și artistul ce își oferă numele acestei ediții are la bază o legătură adâncă, aproape ezoterică. Anish își amintește de tatăl său care obișnuia să aducă acasă sticle de coniac Rémy Martin după aventurile îndelungi din Marina indiană. Kapoor este un sculptor care depășește limitările și un artist conceptual împlinit, fascinat de ideea că tot ce există în lumea exterioară este o oglindă a realității noastre interioare. El crede că percepția noastră creează realitatea în care trăim. Astfel, memoriile sale personale legate de Rémy Martin s-au transformat într-o călătorie metafizică într-un mediu definit de culoarea, forma și senzația oferită de elegantul eaux de vie și prețiosul decantor cu formă elegantă.

     

     

    ASPECT: Decantorul are forma unei sculpturi fluide, cu linii minimaliste și un centru concav în nuanțe calde de chihlimbar.

     

    MIROS: Parfum de portocală zaharisită, fructul pasiunii și smochine, armonizate de note florale delicate aduse de iasomie și alte flori galbene. Evoluează în note de santal și piele nouă ce oferă o senzație de opulență. Note finale pământii întorc simțurile la baza existenței și aduc cu sine alte gânduri și intrigi.

     

    GUST: Papilele sunt scufundate sub valul cald, cu arome de prune coapte, zemoase, portocală zaharisită și alte note dulci de fructe rumenite. Notele de mijloc aduc condimente uscate, nucșoară și alune de pădure proaspăt prăjite.

     

    FINISH: Lung și intens, cu note gourmet din boabe de cacao calde și turtă dulce cu miere. 

     

    1.151,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Bollinger - Sampanie Special Cuvee Brut - 0.75L, Alc: 12% Bollinger - Sampanie Special Cuvee Brut - 0.75L, Alc: 12%

    Bollinger

    Bollinger - Sampanie Special Cuvee Brut - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, CHARDONNAY, PINOT MEUNIER

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASIC BRUT. Casa Bollinger a fost fondată în 1829 în localitatea Aÿ de Athanase de Villermont, Jacques Bollinger și Paul Renaudin, și este una dintre cele mai vechi și respectate case din regiunea Champagne, Franța. De-a lungul generațiilor, Bollinger a rămas o afacere de familie, păstrând tradiția și angajamentul față de producția de vinuri de înaltă calitate.

     

    În 1951, sub conducerea lui Lily Bollinger, casa a început expansiunea internațională, consolidându-și reputația globală. Bollinger este una dintre puținele case care deține propriile vii, acoperind aproximativ 178 de hectare, majoritatea clasificate ca Grand Cru și Premier Cru. Acestea includ terroiruri prestigioase precum Aÿ, Louvois și Verzenay pentru Pinot Noir, și Cuis pentru Chardonnay. Începând cu 2015, Bollinger a reintrodus vinificarea cu ciorchini întregi în stil burgundian, în special pentru Pinot Noir, pentru a adăuga complexitate aromatică și structură vinurilor.

     

    Special Cuvée este un cupaj deosebit, obținut din 60% Pinot Noir, 25% Chardonnay și 15% Pinot Meunier, provenind din peste 85% podgorii clasificate Grand și Premier Cru. Majoritatea vinurilor de rezervă sunt maturate între 7 și 15 ani, conferind complexitate și profunzime

     

     

    ASPECT: Auriu intens, cu reflexii aurii și perlaj fin, persistent.

     

    MIROS: Complexitate aromatică remarcabilă, cu note de fructe coapte, anunțate de mere, compot și piersici, completate de accente condimentate.  

     

    GUST: Structură echilibrată și elegantă, cu bule fine ca mătasea; arome de pere, brioșe și condimente, cu note de nucă proaspătă. Postgust lung și rafinat.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Recomandată alături de carpaccio de scoici cu trufe sau preparate delicate din pește alb și fructe de mare.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 8 - 10°C.

     

    272,49 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Veuve Clicquot - Sampanie brut RICH - 0.75L, Alc: 12% Veuve Clicquot - Sampanie brut RICH - 0.75L, Alc: 12%

    Veuve Clicquot

    Veuve Clicquot - Sampanie brut RICH - 0.75L, Alc: 12%

    REGIUNE / ȚARĂ: CHAMPAGNE / FRANȚA

     

    SOIUL / SOIURILE: PINOT NOIR, PINOT MEUNIER, CHARDONNAY

     

    VOL. ALC.: 12%

     

    ȘAMPANIE CLASSIC BRUT. Veuve Clicquot este unul dintre cele mai respectabile brand-uri de șampanie din lume, creat în urmă cu aproape 250 de ani. În 1772, Philippe Clicquot un afacerist francez care deținea o podgorie în regiunea Champagne fondează Casa Clicqout. Din 1805, tânăra soție a fiului sau, rămasă văduvă, preia afacerea și devine una dintre primele femei antreprenor din lume.

     

    În următorii ani, tânăra Clicquot a condus cu pricepere afacerile, a adus îmbunătățiri metodei de producție odată cu descoperirile și schimbările din viticultura europeană. În prezent, cu tot avansul tehnologic, șampania Veuve Clicquot urmează o parte importantă din metoda de producție tradițională ce își are originile în secolul al XVIII-lea.

     

    Șampaniile sunt realizate din struguri de calitate superioară din soiurile Pinot Noir, Pinot Meunier și Chardonnay. Cele trei soiuri sunt cupajate în diferite proporții, cu adăugarea unor vinuri din rezerve, păstrate din ani diferiți, pentru a oferi arome grațioase, selecte, perfecționate prin maturarea amestecului final în butoaie din stejar.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor, cu perlaj persistent.

     

    MIROS: Arome de fructe exotice coapte, precum ananas și mango, completate de note de pere și accente florale de verbină și lemongrass.

     

    GUST: Textură catifelată și ușor cremoasă, cu un echilibru perfect între prospețimea acidității și dulceața subtilă, oferind un gust final lung și elegant.

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Ideal pentru a fi savurată rece, acompaniată de mango, ananas sau fructe albe de sezon, preparate cu note dulci-sărate, precum și cu mâncăruri ușor picante, cum ar fi curry de legume.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 4 - 6°C.

     

    326,49 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Tullamore D.E.W. - Irish Blended Whiskey XO Rum Cask Finish - 0.7L, Alc: 43% Tullamore D.E.W. - Irish Blended Whiskey XO Rum Cask Finish - 0.7L, Alc: 43%

    Tullamore D.E.W.

    Tullamore D.E.W. - Irish Blended Whiskey XO Rum Cask Finish - 0.7L, Alc: 43%

    Tullamore D.E.W. este un whiskey produs prima dată în distileria construită în 1829 în Irlanda, în micul orășel Tullamore, de Michael Molloy.  Mai târziu a venit rândul lui Daniel Edmund Williams (de la care vin inițialele D.E.W.), care a fost numit manager general la 25 de ani. Tânărul Williams a oferit o viziune pentru whiskey-ul produs în Tullamore și a creat prima expresie ce a adus succes brand-ului.

     

    În 1954 distileria originală a fost închisă iar brand-ul Tullamore D.E.W. a fost vândut. Timp de 60 de ani whiskey-ul cu eticheta Tullamore a fost produs de John Powers & Son în distileria Midleton din Comitatul Cork.

     

    În 2010 brand-ul Tullamore D.E.W. a fost cumpărat de William Grant & Sons, care a construit o nouă distilerie în orașul Tullamore, operațională din 2014. Whiskey-ul Tullamore D.E.W. este produs din nou în orașul de origine, după metoda tradițională irlandeză și cele mai bune ingrediente.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar cu reflexii arămii.

     

    MIROS: Note intense de caramel și vanilie, îmbinate cu fructe uscate, stafide și un ton ușor afumat. Subtilă adiere de condimente dulci și lemn exotic completează parfumul complex.

     

    GUST: Catifelat și rotund, cu nuanțe de caramel ars, fructe confiate și mirodenii delicate. Butoiul asezonat de rom se simte elegant, cu o textură caldă.

     

    FINISH: Lung și plăcut, cu tonuri dulci-amărui de vanilie, lemn dulce și un ușor ecou de fructe uscate ce persistă pe papile.

     

    125,24 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Jack Daniel's Gentleman Jack - 1L, Alc: 40% Jack Daniel's Gentleman Jack - 1L, Alc: 40%

    Jack Daniel's

    Jack Daniel's Gentleman Jack - 1L, Alc: 40%

    Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a numit băutura Tennessee Whiskey, un sortiment ce se detașa subtil de categoria bauturilor de tip bourbon. Această diferență făcută de Jack se baza pe faptul că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

     

    Pentru orice sortiment de Jack Daniel’s sunt folosite aceleași ingrediente: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție intervine acel proces esențial pe care este bazată denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul este adus la 70 de grade tărie și pentru Gentleman Jack distilatul este trecut de două ori printr-un filtru din cărbune de arțar. În final, whiskey-ul este maturat în butoaie din stejar, și lăsat în grija timpului, care reușește să ducă mai departe munca oamenilor și să ofere parfumul și aroma gentilă a unui whiskey cu tradiție.

     

    Gentleman Jack este alegerea potrivită și confortabilă pentru cei care doresc să experimenteze pentru prima dată un whiskey american. Este recomandat sec sau într-un cocktail elegant numit Manhattan, creat și inspirat de gentilomul rafinat, care alege totdeauna o băutură pe măsura caracterului său. 

     

     

    ASPECT: Ambră.

     

    MIROS: În paharul cu Gentleman Jack simțim un buchet format din note de vanilie, zahăr brun, fructe și arțar.

     

    GUST: Pentru început se simte aroma potentă a malțului dublu filtrat, urmat de notele de mijloc, extrase dintr-un mix de vanilie dulce și fructe, în special mere verzi.

     

    FINISH: Notele finale sunt scurte și ne reamintesc profilul aromatic al acestui whiskey: mix de malț rafinat, fructe, arțar și puțină miere polifloră. 

     

    156,16 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Glenfiddich - Grand Chateau Scotch Single Malt Whisky 31 yo GB - 0.7L, Alc: 47.6% Glenfiddich - Grand Chateau Scotch Single Malt Whisky 31 yo GB - 0.7L, Alc: 47.6%

    Glenfiddich

    Glenfiddich - Grand Chateau Scotch Single Malt Whisky 31 yo GB - 0.7L, Alc: 47.6%

    Glenfiddich este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din lumea whisky-ului autentic, cu rădăcini în Scoția, țara care a devenit sinonim pentru această băutură. Pentru Glenfiddich povestea începe în 1886, cu William Grant, care timp de 1 an și-a construit propria distilerie împreună cu familia sa, apoi a denumit-o Glenfiddich (din galeză "Valea Cerbului").

     

    De la fondarea distileriei au trecut peste 130 de ani, iar familia Grant a produs whisky pe timp de război, prohibiție și criză. Cu toate schimbările parcurse într-un secol, whisky-ul Glenfiddich, din regiunea Speyside, păstrează neatinsă tradiția, autenticitatea și respectul pentru whisky-ul scoțian, precum și respectul pentru moștenirea lui William Grant.

     

    Glenfiddich Grand Château 31 yo este un whisky single malt remarcabil, maturat timp de 31 de ani, dintre care ultimii 9 ani în butoaie de vin roșu Bordeaux. Această maturare prelungită conferă băuturii o complexitate și o profunzime deosebite, fiind un exemplu de rafinament și inovație în lumea whisky-ului.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Vanilie caldă și învăluitoare, care se deschide treptat către note fructate de coacăze coapte și arome subtile de nuci.

     

    GUST: Arome de cireșe și mere caramelizate, împletite cu note condimente calde și lemn prăjit.

     

    FINISH: Adânc și de durată, cu o complexitate subtilă ce reflectă influența aromatică îndelungată a butoaielor de Bordeaux.

     

    11.058,43 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1983 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei, lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    671,79 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1972 Gift Box - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestrul cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un cigar (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de armagnac.

     

    Este delicios lângă amuse bouche / antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d’Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru armagnac-urile vechi. Se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    REȚETE: Café Gascon - Armagnac & cafea neagră (de origine Kenya pentru armagnac-uri vechi sau Ethiopia pentru cele tinere și viguroase).

     

    Armagnac Sour – Armagnac VS & Sweet and sour mix, bine răcit în shaker, servit în pahar rock / bucket.

     

    1.048,34 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nismes Delclou - Armagnac 1993 GB - 0.7L, Alc: 40% Nismes Delclou - Armagnac 1993 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou

    Nismes Delclou - Armagnac 1993 GB - 0.7L, Alc: 40%

    Nismes Delclou este un nume strâns legat de regiuni și personalități din istoria Franței, încă de la începutul secolului al XVII-lea. Una dintre primele familii care a produs armagnac este Nismes, căreia i s-a alăturat mai târziu descendenți ai muschetarului Charles de Batz, cunoscut sub numele d’Artagnan, apoi generațiile familiei Delclou.

     

    Meșteșugul acestei băuturi a apărut în familia Nismes încă din secolul al XVII-lea, însă prima unitate de producție și pivnița au fost construite la 1832, în regiunea Nouvelle-Aquitane, localitatea Nérac.

     

    În prezent, Nismes Delclou este unul dintre produsele ce aparțin companiei Armagnac Castarède, iar podgoriile se află în centrul Gasconiei, în trei departamente, la sud-vest de regiunea viticolă Bordeaux. Această varitate de coniac este produsă din patru soiuri de struguri: Ugni Blanc, Colombard, Folle Blance și Baco. După vinificare are loc distilarea în alambicuri din cupru, maturarea în butoaie din stejar și blend-uri din loturi speciale, realizate de un maestru cu experiență de peste 20 de ani.

     

     

    ASOCIERI: În mod clasic, Armagnac-ul se consumă la finalul mesei lângă cafea sau asociat cu un trabuc (robust pentru cele tinere, fin și suav pentru Armagnac-urile vechi).

     

    Se poate servi lângă preparate flambate cu Armagnac sau lângă carne servită cu sosuri pe bază de Armagnac. Este delicios lângă amuse bouche/ antreuri pe bază de somon afumat, caviar, foie gras, tarte cu lămâie, mezeluri uscate și afumate, brânzeturi maturate (Fourme d'Ambert, Roquefort), sau deserturi cu fructe caramelizare sau zaharisite, mousse-uri cu cacao sau ciocolată neagră.

     

    TEMP. ȘI MODURI DE SERVIRE: Ușor răcit în pahare tip shot ca aperitiv pentru Blanche Armagnac sau într-un pahar tip snifter / cognac bowl pentru Armagnac-urile vechi / millesime / vintage; se ține în căușul palmei pentru a fi ușor încălzit, astfel încât substanțele volatile să-i răspândească aromele.

     

    452,06 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • The BenRiach - Speyside Scotch Single Malt Whisky 21 yo GB - 0.7L, Alc: 46% The BenRiach - Speyside Scotch Single Malt Whisky 21 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

    The BenRiach

    The BenRiach - Speyside Scotch Single Malt Whisky 21 yo GB - 0.7L, Alc: 46%

    The BenRiach este numele distileriei fondată în 1898 de John Duff, în Scoția, în inima regiunii Speyside, faimoasă pentru cele mai vechi distilerii de whisky tradițional. La sfârșitul secolului al XIX-lea, The BenRiach se număra printre primele dintre cele 33 de distilerii (22 doar în Speyside), apărute într-un moment de boom al producției de whisky în Scoția.

     

    Distileria BenRiach, a fost afectată de afacerea Pattison și a fost închisă. După redeschidere The BenRiach a revenit în atenția publicului în anii 1960, în timpul celui de-al doilea boom din industria whisky-ului, la nivel mondial, ce a permis dezvoltarea multor brand-uri vechi.

     

    BenRiach The Twenty One este un whisky single malt din Speyside, maturat timp de 21 de ani în patru tipuri de butoaie: bourbon, sherry, stejar virgin și butoaie de vin roșu de Bordeaux. Această combinație oferă băuturii un caracter complex și echilibrat.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Note de fructe de pădure, mere din livadă, miere sălbatică și stejar condimentat.

     

    GUST: Struguri confiați, cacao, nuci de pin afumate, pere caramelizate și miere caldă. Un profil gustativ bogat și echilibrat.

     

    FINISH: Elegant și persistent, cu un ecou subtil de fum dulce și fructe coapte. 

     

    552,92 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Aberfeldy - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Aberfeldy - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Aberfeldy

    Aberfeldy - Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Aberfeldy este unul dintre whisky-urile cu istorie de peste 100 ani, creat de scoțianul John Dewar. Primele whisky-uri legate de numele Dewar au fost comercializate din anul 1846 de John în mica prăvălie din Scoția, orașul Perth.

     

    În 1898, Tommy și John, fii fondatorului, au extins afacerea cu whisky odată cu prima distilerie proprie, construită în mica localitate Aberfeldy din Perthshire. Distileria este și acum în funcțiune și produce whisky-uri prin metode ce respectă tradiția și moștenirea generațiilor Dewar.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Parfum de fructe zaharisite și o urmă de fum evoluează în arome mai clare de prune, cremă de vanilie și boabe de cafea.

     

    GUST: Dulceață, malț tare și ceva vegetale uscate, pământii, aduc aminte de turba locală. Din nou vanilie, urmată de piersici și note de stejar.

     

    FINISH: Lung, încălzit de ghimbir, malț, nougat cu alune și doar puțină coajă de grepfrut.

     

    153,53 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Belvedere - Organic Vodka - 0.7L, Alc: 40% Belvedere - Organic Vodka - 0.7L, Alc: 40%

    Belvedere

    Belvedere - Organic Vodka - 0.7L, Alc: 40%

    Vodca Belvedere este produsă în Polonia, în orașul Żyrardów și a fost lansată în 1996 în Statele Unite ale Americii.

     

    Vodca Belvedere este produsă într-una dintre cele mai vechi distilerii poloneze din lume (operațională din 1910) și sunt folosite cele mai pure ingrediente locale: secară și apă. Secara provine din culturile bogate ale agricultorilor polonezi, certificați, iar apa, extrasă din sursă aflată lângă distilerie, este filtrată și purificată.

     

    Al treilea ‘ingredient’ ce face parte din această vodcă și este un subiect de mândrie națională este procesul de producție. Distilarea este atât o știință cât și o artă. Cu ajutorul științei dobândite pe parcursul a secole de producție a acestei băuturi tradiționale, Maestrul distilează alcoolul de patru ori. Astfel se produce o vodcă de secară definită de caracterul, complexitatea și dimensiunea autentică a spiritului polonez.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Aromă curată, delicată, cu note subtile de cereale și un ton fin de vanilie.

     

    GUST: Catifelat și echilibrat, cu senzație de cereale și o dulceață naturală ce completează armonios textura fină.

     

    FINISH: Curat și proaspăt, cu o tușă de cereale calde.

     

    161,62 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Akashi-Tai - Sake Honjozo Genshu Tokubetsu - 0.72L, Alc: 19% Akashi-Tai - Sake Honjozo Genshu Tokubetsu - 0.72L, Alc: 19%

    Akashi

    Akashi-Tai - Sake Honjozo Genshu Tokubetsu - 0.72L, Alc: 19%

    REGIUNE / ȚARĂ: AKASHI - HYOGO / JAPONIA

     

    VOL. ALC.: 19%

     

    VIN CLAR SEC. Fabrica Akashi se află în Japonia, prefectura Hyōgo (orașul Akashi). În clădirea aflată aproape de malul golfului învolburat Osaka, Toji (maestrul) Kimio Yonezawa continuă o afacere de familie pornită în 1856. Experiența de zeci de ani a maestrului ne spune că pentru a obține cel mai bun sake este nevoie de cele mai bune ingrediente: orez și apa pură din sursă locală.

     

    Sake are o tradiție lungă și cu fiecare generație perfecțiunea și precizia japoneză a oferit lumii o băutură din ce în ce mai bună, cu multe expresii oferite nu doar de tehnologie ci și de metodele inovative.

     

    Akashi-Tai Honjozo Genshu Tokubetsu este un sake premium, din orez măcinat în proporție de aproximativ 60%, produs cu alcool adăugat și fără diluare cu apă (Genshu). Acest sortiment de sake este o delectare pentru cunoscători și o experiență memorabilă pentru cei care vor să încerce pentru prima dată băutura ce oferă arome fascinante, inspirate de peisajul Japoniei.

     

     

    ASPECT: Alb, opac.

     

    MIROS: Orezul cultivat local și prelucrat după regulile vechi de secole, aduce arome de flori și dulceață din fructe, ce insuflă interesul de a explora mai departe această băutură.

     

    GUST: Arome de strugure roșu, stejar dulce, măr verde, ceară de albine și sare de mare. 

     

    ASOCIERE CULINARĂ: Aromele de flori și fructe îl fac potrivit pentru o mare varietate de preparate. Cele mai populare sunt cele din carne la grătar sau carne prăjită la tigaie, puțin condimentate, precum și alte preparate sărate.

     

    TEMP. DE SERVIRE: 10 - 12°C.

     

    106,48 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Teeling - Irish Single Grain Whiskey GB - 0.7L, Alc: 46% Teeling - Irish Single Grain Whiskey GB - 0.7L, Alc: 46%

    Teeling

    Teeling - Irish Single Grain Whiskey GB - 0.7L, Alc: 46%

    Producția distilatului de whiskey și antreprenoriatul au fost parte din viața familiei Teeling încă din 1782, când Walter Teeling a construit o distilerie cu instalații artizanale în Marrowbone Lane, centrul zonei industriale din Dublin.

     

    Fiecare generație a familiei Teeling a dus mai departe meșteșugul de a produce whiskey, dar și propria contribuție la existența și activitatea distileriei. Din 2012, Jack și Stephen au început munca proprie la acest brand, încununată în 2015 cu inaugurarea unei distilerii noi, prima din Dublin, construită în ultimii 125 de ani pe Market Street, parte din Triunghiul de Aur (zona cu cele mai vechi distilerii).  

     

    Single Grain este produs dintr-un amestec de 95% porumb și 5% orz încolțit. Amestecul este distilat de trei ori, apoi este maturat exclusiv în butoaie din stejar franțuzesc în care a fost ținut anterior vin roșu din soiul Cabernet Sauvignon, produs în California (Napa Valley). După distilarea cerealelor și maturare, whiskey-ul este tras din butoi cu 46% vol. alcool și este îmbuteliat fără filtrarea la rece.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Primele arome aduse de acest single grain sunt cele de condimente, urmate de fructe amestecate cu o notă emergentă de dulceață sau zahăr.

     

    GUST: Pe papile este mătăsos, plin, cu note de condimente și fructe de pădure ce echilibrează notele dulci, secundare.

     

    FINISH: Printre toate aceste daruri organoleptice se strecoară și taninurile vinului roșu pentru a încuraja un gust final sec și scurt.

     

    166,95 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Teeling - Irish Single Malt Whiskey GB - 0.7L, Alc: 46% Teeling - Irish Single Malt Whiskey GB - 0.7L, Alc: 46%

    Teeling

    Teeling - Irish Single Malt Whiskey GB - 0.7L, Alc: 46%

    Producția distilatului de whiskey și antreprenoriatul au fost parte din viața familiei Teeling încă din 1782, când Walter Teeling a construit o distilerie cu instalații artizanale în Marrowbone Lane, centrul zonei industriale din Dublin.

     

    Fiecare generație a familiei Teeling a dus mai departe meșteșugul de a produce whiskey, dar și propria contribuție la existența și activitatea distileriei. Din 2012, Jack și Stephen au început munca proprie la acest brand, încununată în 2015 cu inaugurarea unei distilerii noi, prima din Dublin, construită în ultimii 125 de ani pe Market Street, parte din Triunghiul de Aur (zona cu cele mai vechi distilerii).  

     

    Poate cel mai convențional dintre neconvenționale, acest lot este un distilat din 100% malț de orz, maturat și desăvârșit în butoaie din stejar ce oferă arome și note elegante din cinci băuturi diferite: sherry, port, vin de Madeira, vin alb din regiunea franceză Burgundia și vin roșu din soiul Cabernet Sauvignon.

     

     

    ASPECT: Auriu, clar și strălucitor.

     

    MIROS: Vibrant, cu aromă de pepene, caramel și lămâie.

     

    GUST: Note de fructe uscate, citrice, vanilie, cuișoare și multe condimente.

     

    FINISH: Lung, dulce și armonios cu taninuri seci din lemnul butoaielor de vin, ce se unesc ca o filarmonică clasică în această compoziție irlandeză.

     

    207,89 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Volcan - Tequila Blanco Tahona - 0.7L, Alc: 38% Volcan - Tequila Blanco Tahona - 0.7L, Alc: 38%

    Volcan

    Volcan - Tequila Blanco Tahona - 0.7L, Alc: 38%

    Volcan tequila este produsă din cele mai bune exemplare de agave albastre weber din Mexic. Agavele sunt cultivate și recoltate în văile și dealurile regiunii Jalisco, din apropierea vulcanului Tequila, care a erupt în urmă cu 200.000 de ani. Erupția vulcanului a lăsat în sol cenușa și a contribuit la fertilizarea solului pentru toată flora din zonă. Timp de generații, localnicii se ocupă de recoltarea plantelor de agave, asemenea celor folosite pentru această expresie premium.

     

    Expresiile Volcano sunt produse din agave rumenite în cuptoare vechi, apoi stoarse într-o moară Tahoma, construită din piatră vulcanică, ce separă sucul de fibrele plantei. Sucul din agave este fermentat lent după care este distilat în instalații moderne.

     

    Tequila Volcán de mi Tierra Blanco Tahona este produsă exclusiv din agave albastre cultivate în zonele joase, coapte lent în cuptoare tradiționale din cărămidă și lut, apoi zdrobite integral prin metoda Tahona, folosind roata de piatră vulcanică pentru a extrage sucurile bogate în arome. Fermentarea sucului are loc natural, fără aditivi, iar distilarea are loc în cazane de cupru, ceea ce oferă băuturii puritate și un profil aromatic complex, în care se împletesc note de agavă coaptă, citrice și migdale fine.

     

     

    ASPECT: Clar, cu reflexii ușor verzui.

     

    MIROS: Intens de agavă proaspătă, cu note delicate de citrice, grapefruit, lime și tușe vegetale, completate de accente minerale fine.

     

    GUST: Catifelat și echilibrat, cu accente de piper alb, migdale crude și ierburi aromatice, evoluând armonios pe cerul gurii.

     

    FINISH: Curat și elegant, cu o nuanță subtilă de piatră vulcanică care evocă terroirul unic din Jalisco.

     

    820,00 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky Aston Martin F1 16 yo GB - 0.7L, Alc: 43% Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky Aston Martin F1 16 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Glenfiddich

    Glenfiddich - Scotch Single Malt Whisky Aston Martin F1 16 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    Glenfiddich este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați producători din lumea whisky-ului autentic, cu rădăcini în Scoția, țara care a devenit sinonim pentru această băutură. Pentru Glenfiddich povestea începe în 1886, cu William Grant, care timp de 1 an și-a construit propria distilerie împreună cu familia sa, apoi a denumit-o Glenfiddich (din galeză "Valea Cerbului").

     

    De la fondarea distileriei au trecut peste 130 de ani, iar familia Grant a produs whisky pe timp de război, prohibiție și criză. Cu toate schimbările parcurse într-un secol, whisky-ul Glenfiddich, din regiunea Speyside, păstrează neatinsă tradiția, autenticitatea și respectul pentru whisky-ul scoțian, precum și respectul pentru moștenirea lui William Grant.

     

    Glenfiddich 16 Year Old Aston Martin F1 este o ediție limitată creată pentru a celebra parteneriatul dintre celebra distilerie scoțiană și echipa de Formula 1 Aston Martin Aramco. Lansată în noiembrie 2024, cu ocazia Marelui Premiu de la Las Vegas, această expresie reflectă valorile comune ale celor două branduri: tradiția și inovația, precizia și rafinamentul. Acest single malt excelent este desăvârșit prin arta maturării: este ținut atât butoaie din stejar american asezonate cu vin cât și în butoaie de stejar american asezonate cu bourbon, aflate la a doua umplere.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar-auriu. Strălucitor.

     

    MIROS: Sirop de arțar, ghimbir caramelizat, vanilie fină și migdale coapte.

     

    GUST: Catifelat și generos, cu aluzii de prăjituri cu condimente fine și un echilibru elegant între fruct și lemn.

     

    FINISH: Lung, neted, cu caramel mătăsos și accente de citrice confiate.

     

    649,94 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Sakurao - Japanese Dry Gin Classic - 0.7L, Alc: 40% Sakurao - Japanese Dry Gin Classic - 0.7L, Alc: 40%

    Sakurao

    Sakurao - Japanese Dry Gin Classic - 0.7L, Alc: 40%

    Sakurao Gin Original este produs de compania japoneză Sakurao Brewery & Distillery (denumită anterior Chugoku Jozo), fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshima, orașul Sakurao, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul producției de gin. Mastrul distilator folosește tehnică veche de 100 de ani și know-how pentru a selecta cele mai bune ingrediente din provincia Hiroshima. 

     

    Pentru această expresie sunt folosite în total 17 ingrediente - 9 sunt locale și 5 sunt importate. Ingredientele aduse din regiunile Japoniei sunt următoarele: citricele din Hiroshima, lime, yuzu, trei soiuri de portocală, chiparos japonez hinoki, ceai verde, perilla roșie și ghimbir.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfum cu arome intense din fructe de ienupăr, lămâie și lemn de chiparos japonez hinoki.

     

    GUST: Proaspăt, echilibrat, cu arome de ceai verde, ghimbir și portocale amărui și dulci.

     

    FINISH: Lung, cu note de portocală confiată.

     

    130,00 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Six Saints - Caribbean Rum - 0.7L, Alc: 41.7% Six Saints - Caribbean Rum - 0.7L, Alc: 41.7%

    Six Saints - Caribbean Rum - 0.7L, Alc: 41.7%

    Six Saints este un rom produs în Indiile de vest, pe insula Grenada, aproape de capitala St. George. Numit astfel după cei șase sfinți ai bisericilor de pe insulă, Six Saints este obținut în distileria construită în 1937 cu instalații de distilare continuă aduse din Glasgow, Scoția.

     

    Romul este produs din ingrediente pure, fără adaos de înducitori, în loturi mici trase apoi în butoaie de stejar folosite anterior la producția de bourbon.  

     

    Romul Six Saints este maturat în condițiile tropicale ale insulei Grenada între 3 și 5 ani pentru a oferi un echilibru aromatic excepțional între aroma dulce din trestie de zahăr și fructe exotice.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum de vanilie și stafide lăsat de lemnul asezonat de bourbon, completat de ananas și miere proaspătă.

     

    GUST: Fructe exotice și condimente reprezentate delicat de nucșoară și scorțișoară.

     

    FINISH: Note slabe de vanilie și nucșoară.

     

    134,78 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 16
  2. 17
  3. 18
  4. 19
  5. 20
Grilă Listă