BLACK FRIDAY 2025

Citește Mai Mult Afiseaza mai putine
Pagina:
  1. 16
  2. 17
  3. 18
  4. 19
  5. 20
Grilă Listă
  • Togouchi - Kiwami Japanese Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 40% Togouchi - Kiwami Japanese Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi

    Togouchi - Kiwami Japanese Blended Whisky GB - 0.7L, Alc: 40%

    Togouchi este un whisky produs de compania japoneză Sakurao Brewery & Distillery (denumită anterior Chugoku Jozo), fondată în 1918 pentru producția principală de sake. După de zeci de ani în care a produs tradiționalul sake, distileria din provincia Hiroshima, orașul Sakurao, și-a dezvoltat gama de produse cu alte băuturi alcoolice: vinuri spumante, lichior, gin și whisky.

     

    Seriozitatea și rigoarea japoneză se aplică fără compromis și în cazul whisky-urilor aduse din Europa. Maeștrii japonezi șlefuiesc aromele puternice ale regiunilor scoțiene pentru iubitorii de whisky din Japonia sau din alte state ale lumii.

     

    Maturarea whisky-urilor Togouchi are loc într-un loc special, ales de compania japoneză: un tunel feroviar din orășelul Togouchi, săpat în anii ’70, ce oferă 361 de metri convertiți pentru pentru păstrarea butoaielor de whisky. În interiorul tunelului este păstrată temperatura constantă de 14°C. și umiditate de 80%.

     

     

    ASPECT: Auriu închis.

     

    MIROS: Parfum deschis și elegant cu note de iarbă proaspătă și nuci.

     

    GUST: Un whisky cu origini scoțiene aflat la înălțimea așteptărilor, Kiwami a fost șlefuit de maeștrii japonezi să ofere arome de ciocolată cu alune de pădure și miere polifloră.

     

    FINISH: Note de piper și nucșoară.

     

    198,44 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Remy Martin - Cognac XO Night - 0.7L, Alc: 40% Remy Martin - Cognac XO Night - 0.7L, Alc: 40%

    Remy Martin

    Remy Martin - Cognac XO Night - 0.7L, Alc: 40%

    În anul 1724, în Franța, regiunea viticolă Cognac, tânărul Rémy Martin a vândut pentru prima dată coniacul cu numele propriu. Coniacul său a fost apreciat în cercurile restrânse ale nobilimii și după numai 14 ani Regele Ludovic al XV-lea i-a oferit permisiunea de a planta viță de vie. În secolul următor, coniacul Rémy Martin a câștigat popularitate și a fost exportat în Statele Unite, Asia și insulele Pacificului.

     

    Rémy Martin este produs din struguri crescuți în cele mai bune podgorii ale regiunii Cognac. În subregiunile Grande Champagne și Petite Champagne există soluri bogate în straturi de calcar, care hrănesc vița de vie, iar la suprafață piatra reflectă soarele și asigură o coacere perfectă. Soiurile de struguri folosite la producția coniacului Rémy Martin sunt în principal: Ugni Blanc, Colombard și Folle Blance. Pentru a primi Denumirea de Origine Controlată, oferită de legislația franceză, coniacul trebuie distilat de două ori în alambicuri din cupru și maturat cel puțin doi ani în butoaie de stejar.

     

    Rémy Martin XO (Extra Old) Night este o ediție limitată, creată pentru a celebra energia vibrantă a nopții. XO Night se remarcă printr-un amestec rafinat de eaux-de-vie provenite din regiunile Grande Champagne și Petite Champagne, zone recunoscute pentru calitatea și finețea vinurilor. Aceste eaux-de-vie sunt obținute prin dubla distilar în alambicuri de cupru după metoda tradițională. După distilare, acestea sunt maturate în butoaie de stejar din pădurile Limousin, care oferă cognacului arome subtile de vanilie și o textură catifelată.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Buchet sofisticat și complex, cu note dulci de fructe uscate, caise și prune, împletite cu tonuri subtile de vanilie, lemn de stejar și mirodenii fine. Se simt accente delicate de ciocolată neagră și nuci prăjite.

     

    GUST: Inițial catifelat și armonios, cu fructe confiate care se contopesc cu aromele fine de lemn și condimente, urmând un echilibru perfect între dulceață și tonuri ușor picante. Corp bogat și rotund, plin de nuanțe complexe.

     

    FINISH: Final lung și seducător, cu ecouri de vanilie, stejar și fructe coapte, care rămân stăruitoare și elegante.

     

    1.059,96 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Monkey Shoulder - Scotch Blended Malt Whisky + 2 pahare GB - 0.7L, Alc: 40% Monkey Shoulder - Scotch Blended Malt Whisky + 2 pahare GB - 0.7L, Alc: 40%

    Monkey Shoulder

    Monkey Shoulder - Scotch Blended Malt Whisky + 2 pahare GB - 0.7L, Alc: 40%

    Monkey Shoulder este un amestec superb de whisky produs de distileria William Grant. Pentru această etichetă sunt folosite whisky-uri single malt de la trei distilerii reputate din Scoția, zona Speyside.

     

    Înainte de a fi dezvoltată tehnologia și ușurată considerabil munca oamenilor din distilerii, aceștia trebuia să întoarcă orzul pentru malț, în schimburi, pentru perioade lungi de timp. Această muncă fizică le cauza brațul să atârne, ca la maimuță, de aici și termenul de ‘umăr de maimuță’.

     

    În apreciere pentru toți cei care au suferit de această condiție, grupul scoțian William Grant oferă un whisky rafinat, cremos, suplu și cu aromă, intensă de malț. Monkey Shoulder este ideal într-un pahar clasic de whisky, răcit de două cuburi de gheață, sau în cocktail-uri, unde se face remarcat de fiecare dată.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar.

     

    MIROS: Apropiați cu răbdare paharul de nas și se va simți imediat o marmeladă din citrice, zahăr caramelizat (cremă catalană), cacao și malț. Abundă și malțul amestecat cu mirodenii, urmate de o notă de ierburi aromatice - anason.

     

    GUST: Pe papile, malț-ul este pe primul loc. Urmează aromele de fructe de pădure, orz rumenit, cuișoare și caramel. Revine dulceața prin aroma de miere de manuka, pâine prăjită, unsă cu unt, și o urmă de caise uscate ce așteaptă să își spună povestea la următoarea degustare.

     

    FINISH: Finalul are o durată medie, cu toate acestea, își arată superioritatea prin aromele de stejar condimentat și un ton de mentă.

     

    136,33 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Carolans - Irish Cream - 1L, Alc: 17% Carolans - Irish Cream - 1L, Alc: 17%

    Carolans

    Carolans - Irish Cream - 1L, Alc: 17%

    Lichiorul Carolans a fost lansat în 1978 de un producător irlandez care a împrumutat numele de la legendarul cântăreț la harpă Turlough O'Carolan. Gustul unic al lichiorului irlandez produs de Carolans în orășelul Clonmel, din comitatul Tipperary, este obținut din cele mai bune ingrediente aduse de la furnizorii locali.

     

    Lichiorul fanion din gama Carolans este produs din cel mai bun whiskey irlandez, smântână proaspătă de la fermă și miere naturală.

     

    Whiskey-ul, ingredientele naturale și nivelul potrivit de alcool fac din această băutură un ingredient generos și ușor de folosit la prepararea unor cocktail-uri delicioase și interesante: Bonded Irishman, Carolans John E. Palmer, Carolans Celtic Russian, Gold Coin Shot.

     

     

    ASPECT: Crem deschis.

     

    MIROS: Notele fine de caramel sunt unite cu mirosul de lapte gras, miere și vanilie, ce insuflă parfumul prăjiturilor făcute în ajunul sărbătorilor de iarnă.    

     

    GUST: Cremos, intens, accentuat de distilatul maturat și dulceața din miere polifloră.

     

    FINISH: Cald, fin și dulce.

     

    90,99 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Finlandia - Vodka Redberry - 0.7L, Alc: 37.5% Finlandia - Vodka Redberry - 0.7L, Alc: 37.5%

    Finlandia

    Finlandia - Vodka Redberry - 0.7L, Alc: 37.5%

    Finlandia este un brand de vodcă creat în 1970 de Alko, companie a guvernului finlandez. În prezent brand-ul aparține grupului Brown-Forman, iar producția urmează aceeași rețetă și aceleași metode care au făcut din Finlandia primul brand de vodcă scandinav exportat în Statele Unite ale Americii în anii '70.

     

    Finlandia este produsă cu apă rece și clară din morena glaciară preistorică, soare, ce zăbovește pe cer timp de 72 de zile și orz din Suomi, crescut acolo unde alt orz nu poate crește. În peisajul rece din nordul țării oamenii locului produc cu dedicare o băutură ce are nevoie de peste 200 de etape de distilare ce se întind pe 50 de ore.

     

    După distilare, alcoolul pur, tare, este liniștit de apă rece din izvorul glaciar Rajamaki pentru a oferi lumii vodca ce poartă numele Finlandia.

     

     

    ASPECT: Rubiniu deschis.

     

    MIROS: Arome fructate, dominate de note de afine, zmeură și coacăze roșii, învăluite subtil de accente dulci și ușor florale. Intensitatea olfactivă este echilibrată, evocând prospețimea fructelor de pădure din regiunile nordice.

     

    GUST: Fină și catifelată, cu o dulceață delicată și fructată, în care tonurile de zmeură și afine se împletesc armonios cu alcoolul rafinat și crocant.

     

    FINISH: Final ușor, fructat și răcoritor, cu tușe de fructe de pădure proaspete.

     

    60,22 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Johnnie Walker - Blue Label Scotch Blended Whisky - 1L, Alc: 40% Johnnie Walker - Blue Label Scotch Blended Whisky - 1L, Alc: 40%

    Johnnie Walker

    Johnnie Walker - Blue Label Scotch Blended Whisky - 1L, Alc: 40%

    Johnnie Walker este unul dintre cele mai populare whisky-uri scoțiene din lume. Povestea acestui brand a început în 1819 cu John Walker, din Scoția, Kilmarnock, care a și-a vândut ferma pentru a începe o mică afacere într-o prăvălie mixtă, unde vindea și blend-uri de whisky. 

     

    Începând cu 1867, Alexander, urmașul lui John a moștenit o afacere prosperă, a continuat să vândă blend-uri de whisky şi în scurt timp a început exportul prin vasele din lemn și vapoarele cu abur care duceau mărfuri în toate colțurile lumii. La început de secol XX, Alexander a creat logo-ul bărbatului în costum care pășește hotărât, tot atunci au lansat expresiile cu etichetă roșie și neagră. 

     

    Eticheta albastră este inspirată de whisky-ul Old Highland, creat de Alexander Walker în 1867. În acele vremuri, băutura lui Alexander era o reușită în industria whisky-ului, care beneficia de puține butoaie de maturare, iar producătorii care își maturau whisky-urile alegeau butoaiele de calitate diferită de cele folosite în prezent.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Parfum moale, minunat, de fum și dulceață din stafide.

     

    GUST: Un whisky mătăsos, cu arome de vanilie, miere și petale de trandafiri. Pe măsură ce se deschide pe papile, ies la iveală și aromele de portocală, alune de pădure sălbatice, vin sherry și ciocolată neagră.

     

    FINISH: Aroma de fum, blend de distilate fine și sofisticate, într-un gust final neașteptat de lung.

     

    1.612,25 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Gin Sul - Dry Gin Limao Do Sul - 0.5L, Alc: 45% Gin Sul - Dry Gin Limao Do Sul - 0.5L, Alc: 45%

    Gin Sul

    Gin Sul - Dry Gin Limao Do Sul - 0.5L, Alc: 45%

    Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor deosebite odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei.

     

    “Limão do Sul”, tradus în “lămâile din sud”, este o ediție specială, lansată în 2020 și aduce o rețetă nouă cu același stil și arome ce exprimă peisajul și spiritul exotic al Portugaliei. Producția începe cu un distilat de bază la care se adaugă extracte din lămâile frumoase crescute de Senhor António din parte de sud a țării. Urmează infuziile din fructele naturale de ienupăr, frunzele de roiniță, de cimbrișor cu aromă de lămâie (Thymus citriodorus), frunze de lime kaffir și verbină parfumată ce îi oferă băuturii o culoarea verde.

     

    După infuzii și extracte din cele mai parfumate ingrediente ale Portugaliei, distilatul se amestecî în tihnă cu apă rece şi curată din Hamburg. Urmează îmbutelierea în sticle cu design creat de artistul în tatuaje Tobias Tietchen din Hamburg și dopuri din plută confecționate manual în Portugalia din lemn vechi de măslin.

     

     

    ASPECT: Galben pal ușor verzui.

     

    MIROS: Parfum de ierburi aromatice, verzi, cu un ton general de ienupăr și cimbru.

     

    GUST: Lămâie dulce, acompaniată de frunze cu parfum ce îi țin ritmul citric, ienupăr și vegetale ceva mai persistente, urmate în final de o notă vegetală scurtă,

     

    FINISH: Coajă de lămâie și ierburi cu alcool fin. Puțin sec și perfect pentru o degustare cu apă tonică, busuioc și coajă subțire de lămâie.

     

    338,80 RON
  • Gin Sul - Dry Gin Ilhas Do Sul - 0.5L, Alc: 45% Gin Sul - Dry Gin Ilhas Do Sul - 0.5L, Alc: 45%

    Gin Sul

    Gin Sul - Dry Gin Ilhas Do Sul - 0.5L, Alc: 45%

    Gin SUL îşi face apariţia în lumea ginurilor deosebite odată cu povestea interesantă a identităţii sale. Gin SUL este singurul gin din Hamburg, Germania, cu origini în punctul sud vestic al Europei peninsulare, pe pământul însorit al Portugaliei.

     

    Lansat în octombrie 2022, ginul Ilhas Do Sul este o ediție specială legată de zone exotice ale lumii, pornind din Portugalia până în arhipelagul Africii de Vest, în Republica Capului Verde. Din aceste locuri provin cele mai bune ingrediente folosite pentru această expresie.

     

    Ilhas Do Sul este produs cu infuzii și extracte din banană, guava, lime proaspăt, portocale și, bineînțeles ienupăr macerat în alcool obținut din trestie de zahăr, care este mai apoi distilat pentru a stabili fondul aromatic ce stă la baza edițiilor Gin Sul.  

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Parfum de fructe proaspete, lămâie și ienupăr. Fundalul cu vanilie, lavandă și flori de cistus, aduce o variație interesantă a profilului clasic de gin sec.

     

    GUST: Delicat, cu aceleași note de citrice, acompaniate de ienupăr, scorțișoară, ienibahar și vanilie uscată.

     

    FINISH: Mediu, cu condimente calde.

     

    356,22 RON
  • Vecchia Romagna - Brandy Etichetta Nera GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 38% Vecchia Romagna - Brandy Etichetta Nera GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 38%

    Vecchia Romagna

    Vecchia Romagna - Brandy Etichetta Nera GB + 1 pahar - 0.7L, Alc: 38%

    Încă de la 1700, familia Buton a început să producă distilate în Franța și a fost furnizor al casei imperiale în timpul lui Napoleon Bonaparte. După ce Napoleon a plecat de pe tronul Franței familia Buton s-a mutat în Italia, în regiunea Emilia-Romagna, unde a găsit soiurile de struguri și climatul necesar pentru a desăvârși arta distilării respectând vechea rețetă de familie începând cu anul 1830. După mai bine de 100 de ani, familia Buton a hotărât să ofere o identitate italiană propriului distilat și astfel a apărut în 1939 Vecchia Romagna Buton Brandy.

     

    Etichetele Vecchia Romagna sunt produse după o metodă proprie, cu know-how și experiență de peste 200 de ani. Distilarea are loc după două tehnici diferite: în prima fază este distilare discontinuă (metoda franceză) unde vinul este încălzit 8-10 ore în alambicuri Charentais, timp în care se colectează în butoaie doar partea de mijloc a distilatului, cea mai pură. Urmează distilarea continuă în instalații înalte (coloane), unde se obține alcool fin și pur într-o perioadă scurtă de timp.

     

    Maturarea are loc în butoaie de stejar alese din cele 4000, aflate în pivnița veche din zona rurală a Bologniei. Expresiile Vecchia Romagna sunt maturate în butoaie speciale, arse la interior pentru a oferi arome intense. Distilatele sunt maturate în două tipuri de butoaie: în baricuri din stejar franțuzesc de 400 de litri, timp de cel puțin 12 luni și în butoaiele mari de 5000 de litri din stejar de Slovenia. Urmează amestecul loturilor de brandy după proporții ce asigură un echilibru aromatic perfect și maturare finală de 3 luni în butoaie mari din stejar.   

     

     

    ASPECT: Cupru învechit, cu reflexii aurii.

     

    MIROS: Note de fructe tropicale, cum este papaya, ananas în amestec cu vanilie, scorțișoară și cuișoare. Printre aromele complexe se remarcă și pară coaptă, glazurată cu caramel.   

     

    GUST: Delicat, complex, cu note din condimente dulci (vanilie, scorțișoară) și note intense de cuișoare.

     

    FINISH: Lung, cu note de condimente și lemn dulce.

     

    Pachetul conține sticla de brandy Vecchia Romagna - Etichetta Nera, de 0.7L + 1 pahar de sticlă cu însemnele brand-ului Vecchia Romagna.

     

    77,85 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Jack Daniel's Honey - Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 35% Jack Daniel's Honey - Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 35%

    Jack Daniel's

    Jack Daniel's Honey - Tennessee Whiskey - 0.7L, Alc: 35%

    Unul dintre cele mai populare whiskey-uri din lume, Jack Daniel’s, este denumit după Jasper Newton Daniel, care și-a impresionat compatrioții cu o băutură rafinată pe care o considerau bourbon. Cu toate acestea, încă de la sfârșitul secolului XIX, Jack și-a promovat cu grijă și atenție băutura și a numit-o Tennessee Whiskey (nu bourbon), pentru că distilatul era și este filtrat prin cărbune din arțar, în distileria din statul american Tennessee. Jack a lăsat moștenire distileria, rețeta, procesele de producție și denumirea de Tennessee Whiskey.

     

    Toate sortimentele de Jack Daniel’s sunt produse din ingrediente naturale și atent selecționate: apă naturală din peștera Spring Hollow și distilat obținut din porumb, grâu și orz. În ultimele faze de producție whiskey-ul este supus unui proces esențial pe care se bazează denumirea de Tennessee Whiskey: distilatul de 70 de grade tărie este trecut printr-un filtru din cărbune de arțar timp de 3-5 zile. În final, whiskey-ul este lăsat la maturare în butoaie din stejar, fabricate conform instrucțiunilor precise ale specialiștilor din distilerie.

     

    După maturare, clasicul Old No. 7, este amestecat cu miere naturală preparată în distileria din Lynchburg. Rezultă Jack Daniel’s Tennessee Honey, unul dintre cele trei mixuri dulci, ușor de savurat, sec sau în cocktail-uri și băuturi de tip long drink.

     

     

    ASPECT: Miere

     

    MIROS: Orice experință legată de whiskey-urile Jack Daniel’s începe cu buchetul subtil de caramel și stejar afumat, câteva note de flori de portocal, miere și vanilie.

     

    GUST: Gustul este consistent și cremos, deloc monoton, mulțumită notelor de vanilie, stejar afumat, miere și puțină esență de caise.

     

    FINISH: Sfârșitul degustării se lasă așteptat. Dulceața și tăria oferă un finish robust, simetric și bogat.

     

    87,98 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Flor de Cana - Rom Centenario 18 yo GB - 1L, Alc: 40% Flor de Cana - Rom Centenario 18 yo GB - 1L, Alc: 40%

    Flor de Cana

    Flor de Cana - Rom Centenario 18 yo GB - 1L, Alc: 40%

    Istoria Flor de Caña începe cu Alfredo Francisco Pellas Canessa, un tânăr aveturier din Italia. Investițiile inițiale legate de Nicaragua și goana după aur din California au dus la o nouă afacere fondată în 1890. Francisco a construit distileria Flor de Caña în Nicaragua, la poalele vulcanului San Cristóbal.

     

    Distileria de rom a fost o idee de succes, iar timp de 130 de ani, descendenții afaceristului italian, au păstrat afacerea după numeroase piedici puse de om și natură: accidente aviatice, război, naționalizări, cutremure și erupții vulcanice.

     

    Astăzi, romurile Flor de Caña sunt produse tradițional de Licorera de Nicaragua, iar în ultimii ani brand-ul din Nicaragua a fost premiat la competiții internaționale. Toate expresiile devin unice prin efectele naturale ale vulcanului San Cristóbal, cel mai activ dintre toate cele aflate în Nicaragua. Solul vulcanic este fertilizat constant de cenușa aruncată în atmosferă, apa este îmbogățită de minerale infiltrate în sursele subterane, iar clima aduce temperaturi ridicate, benefice pentru chimia dintre rom și butoaiele din stejar în care este maturat.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar deschis.

     

    MIROS: Arome splendide de alune și nuci glazurate în caramel dulce și sărat.

     

    GUST: Cei 18 ani de maturare în butoaie din stejar aduc un profil robust, consistent, cu arome de vanilie și condimente.

     

    FINISH: Note scurte de caramel și condimente calde.

     

    224,17 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Cynar - Bitter - 1L, Alc: 16.5% Cynar - Bitter - 1L, Alc: 16.5%

    Cynar

    Cynar - Bitter - 1L, Alc: 16.5%

    Cynar bitter a fost creat în Italia, în anul 1952 de Angelo Dalle Molle, un antreprenor şi filatrop veneţian. Încă din anii 1950, Cynar (denumit după Cynar scolymus, numele ştiinţific din botanică al plantei de anghinare), a devenit popular în Italia, iar în prezent este parte din portofoliul grupului Campari şi este comercializat la nivel internaţional.

     

    Cynar este un biter dulce-amărui, produs din anghinare, cunoscut pentru aroma sa plăcută şi distinctă, obţinută prin îmbogăţirea cu o infuzie de 13 ierburi aromatice şi plante. Reţeta după care este produs acest bitter, rămasă secretă încă din 1952, este bazată pe substanţele naturale care se găsesc în aghinare, printre care se află şi compusul activ numit cinarină.

     

    Mulţumită amestecului de ierburi și plante din compoziție, Cynar bitter este un excelent aperitiv, digestiv sau ingredient sofisticat pentru cocktail-uri originale.

     

     

    ASPECT: Roşu-rubiniu, intens.

     

    MIROS: Lichiorul Cynar întâmpină simţurile cu arome vegetale de castravecior, nucă, trestie de zmeură, roşie de seră şi un ton fin de fum.

     

    GUST: La gust este dulce-amărui, un laitmotiv aromatic, urmat de un amestec de caramel şi chinină amară, urmată de un condiment ce duce cu gândul la scorţişoară.

     

    FINISH: Sfârşitul este definit de gustul amărui al chininei, cu puţină mentă şi caramel afumat.

     

    81,91 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Glenmorangie - Scotch Single Malt Whisky 10 yo GB - 0.7L, Alc: 40% Glenmorangie - Scotch Single Malt Whisky 10 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Glenmorangie

    Glenmorangie - Scotch Single Malt Whisky 10 yo GB - 0.7L, Alc: 40%

    Distileria Glenmorangie a fost construită în 1843 de William Matheson în Scoția (Highlands), orașul Tain. Inspirat de peisajul liniștit al orășelului aflat pe coasta Scoției, Matheson a fost pionierul whisky-ului single malt, încântător de complex și excepțional de fin.

     

    De atunci, toate whisky-urile produse în distileria Glenmorangie păstrează legătura cu natura prin ingredientele naturale și tind către perfecțiune fără compromis. Profesioniștii de azi onorează brand-ul prin meșteșugul de a produce o băutură pură, de înaltă calitate, prin distilarea malțurilor naturale și maturare în butoaie din stejar.

     

    Instalațiile de distilare din cupru au 8 metri și sunt cele mai înalte din Scoția. Distilarea este urmată de selecția celor mai bune loturi și maturarea în cele mai bune butoaie din lemn de stejar, aduse din Franța, Spania, Portugalia și S.U.A., asezonate cu băuturi tradiționale din aceste state cum ar fi sherry (Oloroso, Pedro Ximénez), porto sau bourbon clasic.

     

     

    ASPECT: Auriu, strălucitor.

     

    MIROS: Parfumul vioi de citrice și piersici coapte slăbesc pentru a face loc aromei de vanilie.

     

    GUST: La prima atingere, cei 10 ani de maturare în butoiul de bourbon aduc aroma inconfundabilă de vanilie, apoi un val plăcut de flori. Expresia florală, elegantă este nelipsită din profilul acestui whisky-ului, considerat un etalon al expresiilor Glenmorangie.

     

    FINISH: După un răgaz de câteva secunde, whisky-ul lasă pe papile note de portocală și piersică.

     

    202,09 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Grant's - Triple Wood Scotch Blended Whisky 12 yo - 0.7L, Alc: 40% Grant's - Triple Wood Scotch Blended Whisky 12 yo - 0.7L, Alc: 40%

    Grants

    Grant's - Triple Wood Scotch Blended Whisky 12 yo - 0.7L, Alc: 40%

    William Grant este cel care în anul 1887 a pus bazele a ceea ce este astăzi unul dintre cele mai cunoscute scotch whisky-uri din lume. Grant's este un amestec de scotch whisky single malt şi whisky din cereale de cea mai bună calitate, maturat în butoaie de stejar speciale ce oferă arome complexe, rafinate şi perfect echilibrate.

     

    Celebra sticlă triunghiulară de Grant's a fost introdusă în anul 1957. Cele trei laturi reprezintă pentru unii cerealele, apa şi aerul curat scoţian, iar pentru alţii tradiţia, moştenirea şi calitatea deosebită a amestecului.

     

    Cu experiența a cinci generații de producători, standarde de calitate și numeroase expresii, maestrul distilator Brian Kinsman ne oferă eticheta Triple Wood 12 ani. Acest blend este maturat în trei butoaie diferite: butoaie de sherry pentru aromele de condimente, stejar american ce îi dăruiește nota delicată de vanilie și butoie de bourbon dupa prima umplere, ce aduc o textură cu vanilie robustă și consistentă.  

     

     

    ASPECT: Auriu.

     

    MIROS: Inspiră buchetul unui vin sherry matur, cu note de fructe uscate și lemn, completate discret cu o tușe de orz mălțuit.

     

    GUST: Vanilie, miere și condimente, un trio complex ce cuprinde bine papilele și aduce adâncime prin nota de cereale uscate și malț pământiu.

     

    FINISH: Lung și neted, cu o notă de fructe calde.  

     

    103,84 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Choya - Lichior Yuzu - 0.75L, Alc: 14.7% Choya - Lichior Yuzu - 0.75L, Alc: 14.7%

    Choya

    Choya - Lichior Yuzu - 0.75L, Alc: 14.7%

    Compania Choya produce de peste 50 de ani băuturi tradiționale japoneze. Primul și cel mai important produs din portofoliul Choya este umeshu, un lichior obținut din diferite soiuri de ume (caisă), cunoscut în Japonia de secole.

     

    Lichiorul Yuzu este produs din 16% suc din citrice Yuzu (numite și lămâi japoneze), originare din insula japoneză Shikoku. În producția acestei băuturi citricele sunt stoarse cu coajă, iar sucul este înghețat fără pasteurizare, pentru a se păstra aroma proaspătă, fără astringeța specifică a cojii.

     

     

    ASPECT: Galben deschis.

     

    MIROS: Parfum natural de citrice, cu note clare de lămâie și grepfrut alb, mentă proaspătă și sâmburi de lămâie.

     

    GUST: Ușor dulce, cu aromă de limonadă și alcool bine integrat. Citricele vin pe papile în valuri dulci și amărui.

     

    FINISH: Mediu, ușor dulce-acrișor.

     

    103,58 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Camus - Cognac VS Intensely Aromatic - 0.7L, Alc: 40% Camus - Cognac VS Intensely Aromatic - 0.7L, Alc: 40%

    Camus

    Camus - Cognac VS Intensely Aromatic - 0.7L, Alc: 40%

    Camus este un brand de coniac a cărui poveste începe în 1863, odată cu inițiativa lui Jean-Baptiste Camus de a uni diferiți producători în spatele unei singure etichete: La Grande Marque. În scurt timp, Jean-Baptiste a stabilit controlul total al familiei Camus asupra consorțiului și metodei de producție, începând cu strugurii cultivați până la produsul din sticlă.

     

    Astfel, afacerea a primit numele fondatorului, iar după cinci generații familia Camus păstrează intactă filosofia metodei de producție fără compromis.

     

    Camus Very Special este un amestec de distilate atent selecționate. Fiecare eaux-de-vie reprezintă chintesența regiunii administrative Charente, numită astfel după râul ce traversează sud-vestul Franței. Fiecare aromă din acest blend este rezultatul unui proces de distilare complex. După distilare, Maestrul alege ordinea perfectă a butoaielor de maturare pentru asamblajul final.

     

     

    ASPECT: Auriu-închis, cu reflexii de chihlimbar.

     

    MIROS: Very Special radiază arome de flori, reprezentate scurt de iasomie și violete. 

     

    GUST: Papilele vibrează cu note de mango proaspăt, pară și migdale dulci, însoțite de tanini delicați.

     

    FINISH: Lung, cu aromă de alune prăjite.

     

    144,24 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Nusa Cana - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 40% Nusa Cana - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 40%

    Nusa Cana

    Nusa Cana - Rom Spiced - 0.7L, Alc: 40%

    Nusa Caña este un brand de rom tradițional indonezian. Istoria acestei băuturi este scrisă de la 1600, când a fost descoperită de marinariii olandezi pe insula Java. De atunci, romul indonezian produs din trestie de zahăr de calitate superioară a devenit popular în Europa și SUA, alături de coniac și romul caraibian.

     

    Romul indonezian a devenit prima băutură alcoolică de lux cu popularitate internațională și un punct de referință în lumea romului. Brand-ul Nusa Caña (ce se traduce în Insula Romului), a fost creat de 4 prieteni, care au în comun pasiunea pentru rom indonezian, distracție și stilul de viață de pe insula Bali.

     

    Romurile Nusa Caña sunt produse din melasă extrasă din trestie de zahăr javaneză, una dintre cele mai bune din insulele Indoneziei. La melasă este adaugată apă de ploaie locală, filtrată, și orez roșu, care dezvoltă drojdia sălbatică și începe fermentarea. Distilare are loc de două ori în alambicuri tradiționale rustice, care oferă un alcool cu arome intense. Urmează maturarea tropicală în butoaie din lemn de tec indonezian timp de 12 până la 24 de luni, apoi blend-ul cu alte loturi de rom, produse în coloane de distilare și maturate.

     

     

    ASPECT: Auriu deschis, strălucitor.

     

    MIROS: Arome robuste din prăjitură cu ananas condimentat și trestie de zahăr, completate cu note de cafea și ciocolată.   

     

    GUST: Un rom sec, condimentat, cu arome dulci și tropicale de ananas, cuișoare și nucșoară îndulcite cu suc din trestie de zahăr. Notele de cafea și cacao sunt prelungite cu o notă de ghimbir.

     

    FINISH: Lung și sec, cu note de cafea, cacao, ghimbir și nucșoară.

     

    78,14 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Stroh - Rom 60 - 0.7L, Alc: 60% Stroh - Rom 60 - 0.7L, Alc: 60%

    Stroh

    Stroh - Rom 60 - 0.7L, Alc: 60%

    Stroh este un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice rafinate încă din 1832, anul în care Sebastian Stroh începe să producă în Austria băuturi de tip lichior și schnapps. Băutura devine populară în țara de origine și peste granițe, iar în anii 1970 este mărită producția pentru a face față cererii tot mai mare.

     

    În perioada următoare Stroh devine unul dintre liderii de piață, rămâne unul din cele mai populare lichioruri din Europa, îți extinde gama de produse și, după schimbarea companiei deținătoare, se restabilește ca un brand ce oferă o băutură cu spirit austriac.

     

    Romul Stroh Inländer este o băutură cu origini în timpul Imperiului Austro-Ungar. Acest rom produs de austrieci era oferit atunci marinarilor nu doar pentru a ridica moralul dar și din motive medicale. Din 2008, directivele eropene stabilesc că acest rom trebuie produs 100% în Austria din melasă de trestie de zahăr, devenind astfel un produs cu denumire protejată. Statutul unic al acestui rom oferă garanția calității dar și un profil aromatic select, obținut pe baza experienței de zeci de ani a producătorului austriac.

     

     

    ASPECT: Arămiu închis.

     

    MIROS: Note puternice de caramel și condimente. Sirop din zahăr brut, melasă și nucșoară

     

    GUST: Textură de sirop dulce și arome bogate de condimente cu un ton lemnos.

     

    FINISH: Lung, cu note de scorțișoară, vanilie și multe tipuri de alune.

     

    87,14 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • Rey Campero - Mezcal Espadin - 0.7L, Alc: 48.6% Rey Campero - Mezcal Espadin - 0.7L, Alc: 48.6%

    Rey Campero

    Rey Campero - Mezcal Espadin - 0.7L, Alc: 48.6%

    Rey Campero sau Regele Câmpiilor este unul dintre cele două brand-uri de mezcal, oferite lumii întregi de o familie aflată la ce de-a treia generație și o echipă dedicată din Mexic. Rey Campero este produs în Candelaria Yegolé, un orășel mic din sud estul Văii Tlacolua, la poalele munților Sierra Sur (statul Oaxaca).

     

    Mezcalul din Candelaria Yegolé este produs sub stricta supraveghere și implicare a maestrului Romulo Sanchez Parada. Agavele Maguey, numite și Rhodacantha, fac parte dintr-o specie rară, ce se găsește în pădurile de pin și stejar, la mare altitudine, în munții Sierra Sur sau în pantele scăldate de soare.

     

    Recoltarea, coacerea în cuptor, fermentarea și distilarea este realizată cu muncă manuală și instalații din cupru, artizanale, de mici dimensiuni, ce oferă aromele clasice ale distilatelor din Mexic.

     

     

    ASPECT: Clar.

     

    MIROS: Rey Campero aduce o parte din aromele altor băuturi și preparate din bucătăria mexicană. Parfumul subtil aduce aminte de o băutură din ananas fermentat, numită Tepache, ceva vegetal (paie), și măsline în saramură.

     

    GUST: Surprinzător, acest mezcal este bogat în arome dulci-amărui din coajă de portocală, bezele și Hoja Santa (frunza de piper mexican), o plantă aromatică cu origini în Oaxaca.

     

    FINISH: Lung. O senzație de căldură lăsată de tăria distilatului. În final sunt prezente și note de oregano, tutun și lut.

     

    228,45 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

  • The Glendronach - Original Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43% The Glendronach - Original Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    The GlenDronach

    The Glendronach - Original Scotch Single Malt Whisky 12 yo GB - 0.7L, Alc: 43%

    The GlenDronach este meritul lui James Allardice, un moșier scoțian cu fler de afacerist care a ridicat distileria lângă proprietatea sa, numită Boynsmill. În 1826, Allardice, împreună cu alți trei parteneri, a ridicat clădirea, a adus aparatura de distilare din altă localitate și le-a asamblat în ceea ce avea să fie prima distilerie GlenDronach din Valea Forgue, Aberdeenshire.

     

    The GlenDronach a fost încă de la început una dintre primele distilerii scoțiene cu licență de producție oferită de autorități. Brand-ul și produsul rezistă de două secole prin respectarea tradiției și meșteșugului din Highland, regiunea faimosă în toată lumea pentru cele mai bune whisky-uri.

     

    Acest single malt a fost maturat 12 ani și îmbuteliat cu toate aromele și compușii naturali (non-chill filtered). Cele mai multe whisky-uri sunt filtrate la o temperatură scăzută (aproximativ 0°C), pentru a îndepărta diferite substanțe, cum ar fi esteri, proteine și acizi. Acest whisky este nefiltrat și păstrează toate acele substanțe ce îi oferă culoarea naturală și arome autentice, câștigate din distilare, apoi maturare îndelungată în butoaie de stejar asezonate cu vin spaniol sherry Pedro Ximenez și Oloroso.

     

     

    ASPECT: Chihlimbar intens, cu tentă cărămizie.

     

    MIROS: Dulce, cremos, vanilat, cu note de ghimbir. Expresia de 12 ani aduce și aromele băuturilor de iarnă (vin fiert cu scorțișoară și alte mirodenii) și pară coaptă.

     

    GUST: Bogat și cremos. Cald, cu arome dulci de sherry și stejar. Papilele sunt acoperite de o textură mătăsoasă cu note de stafide și fructe moi. Ceva mirodenii îi dau un gust lung și sec.

     

    FINISH: Lung, echilibrat, cu note de alune prăjite.

     

    178,95 RON

    + 0,50 RON garanție SGR

Pagina:
  1. 16
  2. 17
  3. 18
  4. 19
  5. 20
Grilă Listă